Möbler
www.mobel.se

Dorre möbler

 • Vägghylla Svart Smide 3st Olika Storlekar

  vägghylla svart smide 3st olika storlekar
 • Fabia Frukostbricka akaciaträ fällbara ben

  fabia frukostbricka akaciaträ fällbara ben
 • Bri Brickbord acacia med smides ställning 40,20 cm

  bri brickbord acacia med smides ställning 40,20 cm
 • Dorre - Vera Serveringsvagn 68x30 cm

  dorre - vera serveringsvagn 68x30 cm
  Med serveringsvagnen Vera, från Dorre, har du stor avlastning på festen. Med denna vagn och dess tre hyllor kan du bekvämt servera dricka och snacks och behöver inte springa fram och tillbaka. Den är även mycket dekorativ och praktisk som sidobord och rymmer mycket som du snyggt vill arrangera och förvara; böcker, tidningar och prydnadsföremål.
 • Dorre - Wivi Serveringsvagn med tidningshylla 40x70 cm

  dorre - wivi serveringsvagn med tidningshylla 40x70 cm
  Smarta serveringsvagnen Wivi från Dorre är användbar i många sammanhang. På festen ger den möjlighet att servera mat, dryck och snacks på ett elegant sätt. Och till vardags utgör den en fin inredningsdetalj där du kan göra snygga arrangemang och förvara böcker, tidningar, fina förvaringslådor, prydnadsföremål, etc.
 • Dorre - Wilma Serveringsvagn 50x70 cm

  dorre - wilma serveringsvagn 50x70 cm
  Ställ dina karaffer, glas, flaskor och andra saker på runda serveringsvagnen Wilma från Dorre. Praktisk till servering av dricka och snacks till gästerna på festen, bara att rulla fram. Vagnen har två MDF-hyllor och rullas runt på fyra styrbara gummidäck. Finns även i en mindre, lite nättare storlek. Smidig och smäcker gör den jobbet och är samtidigt en snygg inredningsdetalj.