Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Dixie möbler

 • Gummimatta Grenverk Stor, 90x60 cm Dixie

  En svart gummimatta med ett mönster som efterliknar en gren som ger en naturlig inlevelse! Den vackra designen kommer från Lill O Sjöberg! Passar perfekt som dörrmatta. Design: Lill O SjöbergStorlek: 90x60 cmMaterial: Gummi
 • Dörrmatta Natt i Paris, 75x45cm Dixie

  En dörrmatta med fin dekoration och inspiration från Paris! Ger en inbjudande känsla i hemmet och för tankarna till Paris.Design: Maria C BernhardssonStorlek: 45x75cmMaterial: Kokosfiber
 • Dörrmatta i jute 60x90 cm, naturgrå Dixie

  En trevlig jutedörrmatta att ha innanför dörren i hallen. Jutemattan är slitstark och finns i flera olika färger. Färg: Naturgrå Mått: 60 x 90 cmMaterial: Slitstark jute med latexgummerad baksidaSkötselråd: Dammsugs eller skakas. Tål inte blötläggning. Ej avsedd för att användas utomhus.
 • Sittpuff Diamant natur Dixie

  Sittpuffen Diamant är en dekorativ och praktisk inredningsdetalj för dig som behöver extra sittplats då och då. Puffen är tillverkad av jute och mönstret är diamantformat. En fördel med en sittpuff är att den är enkel att flytta med sig när så behövs. När vädret är fint kan man även använda den på altanen eller balkongen. Diamant sittpuff finns i flera olika färger.Färg: NaturMått: 45x45x45 cmMaterial: 100% JuteStoppning: PlastkulorSittpuffen rengöres med dammsugare.
 • Dörrmatta i jute 60x90 cm, svart Dixie

  En trevlig jutedörrmatta att ha innanför dörren i hallen. Jutemattan är slitstark och finns i flera olika färger.Färg: Svart Mått: 60 x 90 cmMaterial: Slitstark jute med latexgummerad baksidaSkötselråd: Dammsugs eller skakas. Tål inte blötläggning. Ej avsedd för att användas utomhus.
 • Sittpuff Rand grå Dixie

  Sittpuffen Rand grå är en dekorativ och praktisk inredningsdetalj för dig som behöver extra sittplats då och då. Puffen är tillverkad av 80% jute och 20% bomull. En fördel med en sittpuff är att den är enkel att flytta med sig när så behövs. När vädret är fint kan man även använda den på altanen eller balkongen.Mått:Diameter: 45 cmHöjd: 45 cmMaterial: 80% jute och 20% bomullStoppning: PlastkulorSittpuffen rengöres med dammsugare.
 • Jute dörrmatta beige 70 x 120 cm

 • Jute dörrmatta natur 80x180 cm

 • Jute dörrmatta denim (blå) 60 x 90 cm

 • Jutematta blygrå 70x120 cm

 • Diamant matta natur 80x220 cm

 • Coir natural dörrmatta 60x90 cm natur

 • Dörrmatta i gummi - Villastad Dixie

  Pigga upp hallen med en snygg dörrmatta! Villastad är en snygg dörrmatta i gummi från svenska Dixie. Storlek: 75 x 45 x 1,2cm Design: Lill O Sjöberg
 • Dörrmatta Solskenshus, 75x45 cm Dixie

  Dörrmatta med dekoration av ett härligt och vackert hus med en inbjudande miljö av allt från vacker natur till välkomnande trädgård! Design: Maria C Bernhardsson Storlek: 75x45 cmMaterial: Kokosfiber
 • Gummimatta Villastad Dixie

  Snygg gummimatta från Dixie med ett mönster som efterliknar ett villaområde. Mattan är designad av Lill O Sjöberg och finns i två storlekar. Passar perfekt som dörrmatta.Storlek: 85 x 36 cmDesign: Lill O SjöbergMaterial: Gummi
 • Jute dörrmatta natur 70x120 cm

 • Dixie dörrmatta solskenshus

 • Dixie dörrmatta natt i Paris

 • Diamant matta grå 80x220 cm

 • Diamant matta natur 60x90 cm

 • Diamant sittpuff grå

 • Dörrmatta i jute 60x90 cm, Potatis Dixie

  En trevlig jutedörrmatta att ha innanför dörren i hallen. Jutemattan är slitstark och finns i flera olika färger.Färg: PotatisMått: 60 x 90 cmMaterial: Slitstark jute med latexgummerad baksidaSkötselråd: Dammsugs eller skakas. Tål inte blötläggning. Ej avsedd för att användas utomhus.
 • PET matta 220x80 cm, plain dusty pink

  PET matta från Dixie. Hållbar rumsmatta tillverkad av återvunna PET-flaskor i färgen plain dusty pink. Av PET-flaskorna tillverkas smidig och mycket slitstark polyestertråd som sedan vävs till mattor av skickliga hantverkare i Indien. Mattorna är behandlade för att klara UV strålning och passar därför lika bra utomhus på balkongen och altanen som inomhus. Finns i flera färger. Mått 220x80 cm.
 • PET matta 230x160 cm plain dusty pink

  PET matta från Dixie. Hållbar rumsmatta tillverkad av återvunna PET-flaskor i färgen plain dusty blue. Av PET-flaskorna tillverkas smidig och mycket slitstark polyestertråd som sedan vävs till mattor av skickliga hantverkare i Indien. Mattorna är behandlade för att klara UV strålning och passar därför lika bra utomhus på balkongen och altanen som inomhus. Finns i flera färger. Mått 230x160 cm.
 • PET matta 230x160 cm plain grey

  PET matta från Dixie. Hållbar rumsmatta tillverkad av återvunna PET-flaskor i färgen plain grey. Av PET-flaskorna tillverkas smidig och mycket slitstark polyestertråd som sedan vävs till mattor av skickliga hantverkare i Indien. Mattorna är behandlade för att klara UV strålning och passar därför lika bra utomhus på balkongen och altanen som inomhus. Finns i flera färger. Mått 230x160 cm.
 • PET matta 90x60 cm, plain dusty pink

  PET matta från Dixie. Hållbar rumsmatta tillverkad av återvunna PET-flaskor i färgen plain dusty pink. Av PET-flaskorna tillverkas smidig och mycket slitstark polyestertråd som sedan vävs till mattor av skickliga hantverkare i Indien. Mattorna är behandlade för att klara UV strålning och passar därför lika bra utomhus på balkongen och altanen som inomhus. Finns i flera färger. Mått 90x60 cm.
 • PET matta 220x80 cm, plain eucalyptus

  PET matta från Dixie. Hållbar rumsmatta tillverkad av återvunna PET-flaskor i färgen plain eucalyptus. Av PET-flaskorna tillverkas smidig och mycket slitstark polyestertråd som sedan vävs till mattor av skickliga hantverkare i Indien. Mattorna är behandlade för att klara UV strålning och passar därför lika bra utomhus på balkongen och altanen som inomhus. Finns i flera färger. Mått 220x80 cm.
 • PET matta 220x80 cm, plain grey

  PET matta från Dixie. Hållbar rumsmatta tillverkad av återvunna PET-flaskor i färgen plain grey. Av PET-flaskorna tillverkas smidig och mycket slitstark polyestertråd som sedan vävs till mattor av skickliga hantverkare i Indien. Mattorna är behandlade för att klara UV strålning och passar därför lika bra utomhus på balkongen och altanen som inomhus. Finns i flera färger. Mått 220x80 cm.
 • PET matta 90x60 cm, plain eucalyptus

  PET matta från Dixie. Hållbar rumsmatta tillverkad av återvunna PET-flaskor i färgen plain eucalyptus. Av PET-flaskorna tillverkas smidig och mycket slitstark polyestertråd som sedan vävs till mattor av skickliga hantverkare i Indien. Mattorna är behandlade för att klara UV strålning och passar därför lika bra utomhus på balkongen och altanen som inomhus. Finns i flera färger. Mått 90x60 cm.
 • Gummimatta Villastad stor Dixie

  Snygg gummimatta från Dixie med ett mönster som efterliknar ett villaområde. Mattan finns i två storlekar och är designad av Lill O Sjöberg. Utmärkt att använda som dörrmatta!Storlek: 90 x 60 cmDesign: Lill O SjöbergMaterial: Gummi
 • Gummimatta Hjärtlig, 75x45 cm Dixie

  En dörrmatta i gummi med hjärtan på som ger en varm och intim känsla till hemmet. Dörrmattan är designad av Lill O Sjöberg!Design: Lill o SjöbergStorlek: 75x45 cmMaterial: Gummi
 • Dörrmatta i gummi - Hjärtlig, stor Dixie

  Pigga upp hallen med en snygg dörrmatta! Hjärtlig är en snygg dörrmatta i gummi från svenska Dixie. Storlek: 90x60 cm Design: Lill O Sjöberg
 • Dörrmatta Tropisk, 75x45 cm Dixie

  En dörrmatta med vackra och färgfulla blommor som ger en tropisk känsla!Storlek: 75x45 cmMaterial: Kokosfiber
 • Dörrmatta i gummi - Grenverk Dixie

  Pigga upp hallen med en snygg dörrmatta! Grenverk är en snygg dörrmatta i gummi från svenska Dixie. Storlek: 75 x 45 x 1,2cm Design: Lill O Sjöberg
 • Fiona jutematta grå 60x90 cm

 • Sittpuff Diamant grå Dixie

  Sittpuffen Diamant är en dekorativ och praktisk inredningsdetalj för dig som behöver extra sittplats då och då. Puffen är tillverkad av jute och mönstret är diamantformat. En fördel med en sittpuff är att den är enkel att flytta med sig när så behövs. När vädret är fint kan man även använda den på altanen eller balkongen. Diamant sittpuff finns i flera olika färger.Färg: GråMått: 45x45x45 cmMaterial: 100% JuteStoppning: PlastkulorSittpuffen rengöres med dammsugare.
 • Sittpuff Diamant blå Dixie

  Sittpuffen Diamant är en dekorativ och praktisk inredningsdetalj för dig som behöver extra sittplats då och då. Puffen är tillverkad av jute och mönstret är diamantformat. En fördel med en sittpuff är att den är enkel att flytta med sig när så behövs. När vädret är fint kan man även använda den på altanen eller balkongen. Diamant sittpuff finns i flera olika färger.Färg: BlåMått: 45x45x45 cmMaterial: 100% JuteStoppning: PlastkulorSittpuffen rengöres med dammsugare.
 • Sittpuff Diamant antracitgrå Dixie

  Sittpuffen Diamant är en dekorativ och praktisk inredningsdetalj för dig som behöver extra sittplats då och då. Puffen är tillverkad av jute och mönstret är diamantformat. En fördel med en sittpuff är att den är enkel att flytta med sig när så behövs. När vädret är fint kan man även använda den på altanen eller balkongen. Diamant sittpuff finns i flera olika färger.Färg: AntracitgråMått: 45x45x45 cmMaterial: 100% JuteStoppning: PlastkulorSittpuffen rengöres med dammsugare.
 • Sittpuff Diamant khaki Dixie

  Sittpuffen Diamant är en dekorativ och praktisk inredningsdetalj för dig som behöver extra sittplats då och då. Puffen är tillverkad av jute och mönstret är diamantformat. En fördel med en sittpuff är att den är enkel att flytta med sig när så behövs. När vädret är fint kan man även använda den på altanen eller balkongen. Diamant sittpuff finns i flera olika färger.Färg: KhakiMått: 45x45x45 cmMaterial: 100% JuteStoppning: PlastkulorSittpuffen rengöres med dammsugare.
 • Sittpuff Chevron Dixie

  Sittpuffen Chevron är en dekorativ och praktisk inredningsdetalj för dig som behöver extra sittplats då och då. Puffen är tillverkad av 80% jute och 20% bomull. En fördel med en sittpuff är att den är enkel att flytta med sig när så behövs. När vädret är fint kan man även använda den på altanen eller balkongen.Mått: 45x45x45 cmMaterial: 80% jute och 20% bomullStoppning: PlastkulorSittpuffen rengöres med dammsugare.
 • Sittpuff Rand svart/natur Dixie

  Sittpuffen Rand svart/natur är en dekorativ och praktisk inredningsdetalj för dig som behöver extra sittplats då och då. Puffen är tillverkad av 80% jute och 20% bomull. En fördel med en sittpuff är att den är enkel att flytta med sig när så behövs. När vädret är fint kan man även använda den på altanen eller balkongen.Mått:Diameter: 45 cmHöjd: 45 cmMaterial: 80% jute och 20% bomullStoppning: PlastkulorSittpuffen rengöres med dammsugare.
 • Villastad dörrmatta 45x75 cm

 • Villastad dörrmatta 60x90 cm

 • Jute dörrmatta svart 60 x 90 cm

 • Jute dörrmatta svart 70 x 120 cm

 • Jute dörrmatta beige 60 x 90 cm

 • Jute dörrmatta natur 60x90 cm

 • Hjärtligt dörrmatta 75x45 cm

 • Hjärtligt dörrmatta 90x60 cm

 • Grenverk dörrmatta 45 x 75 cm

 • Grenverk dörrmatta 60 x 90 cm

 • Dixie gummimatta med kant Villastad, 36x85 cm

 • Dixie gummimatta med kant Hjärtlig, 36x85 cm

 • Dixie gummimatta med kant Grenverk, 36x85 cm

 • Fiona jutematta svart 70x120 cm

 • Fiona jutematta grå 70x120 cm

 • Fiona jutematta blygrå 60x90 cm

 • Fiona jutematta blygrå 70x120 cm

 • Fiona jutematta blygrå 80x180 cm

 • Jutematta blygrå 60x90 cm

 • Diamant sittpuff blå

 • Jutematta ocean 90x60 cm

 • Panama dörrmatta natur-svart

 • Jute dörrmatta konjak konjak

 • Jute dörrmatta skogsgrön 60x90 cm

 • Panama matta 220x80 cm

 • Diamant matta 220x80 cm kaki

 • Diamant matta 220x80 cm antracit

 • Dörrmatta i jute 60x90 cm, Soft green Dixie

  En trevlig jutedörrmatta att ha innanför dörren i hallen. Jutemattan är slitstark och finns i flera olika färger.Färg: Soft GreenMått: 60 x 90 cmMaterial: Slitstark jute med latexgummerad baksidaSkötselråd: Dammsugs eller skakas. Tål inte blötläggning. Ej avsedd för att användas utomhus.
 • Dörrmatta i jute 60x90 cm, Mörkgrön Dixie

  En trevlig jutedörrmatta att ha innanför dörren i hallen. Jutemattan är slitstark och finns i flera olika färger.Färg: MörkgrönMått: 60 x 90 cmMaterial: Slitstark jute med latexgummerad baksidaSkötselråd: Dammsugs eller skakas. Tål inte blötläggning. Ej avsedd för att användas utomhus.
 • Dörrmatta i jute 60x90 cm, Denim Dixie

  En trevlig jutedörrmatta att ha innanför dörren i hallen. Jutemattan är slitstark och finns i flera olika färger.Färg: DenimMått: 60 x 90 cmMaterial: Slitstark jute med latexgummerad baksidaSkötselråd: Dammsugs eller skakas. Tål inte blötläggning. Ej avsedd för att användas utomhus.
 • Dörrmatta i jute 60x90 cm, Soft pink Dixie

  En trevlig jutedörrmatta att ha innanför dörren i hallen. Jutemattan är slitstark och finns i flera olika färger.Färg: Soft PinkMått: 60 x 90 cmMaterial: Slitstark jute med latexgummerad baksidaSkötselråd: Dammsugs eller skakas. Tål inte blötläggning. Ej avsedd för att användas utomhus.
 • Dörrmatta i jute 60x90 cm, Plommon Dixie

  En trevlig jutedörrmatta att ha innanför dörren i hallen. Jutemattan är slitstark och finns i flera olika färger.Färg: PlommonMått: 60 x 90 cmMaterial: Slitstark jute med latexgummerad baksidaSkötselråd: Dammsugs eller skakas. Tål inte blötläggning. Ej avsedd för att användas utomhus.
 • Dörrmatta Panama 60x90 cm, Natur-svart Dixie

  En trevlig jutedörrmatta i rutat mönster att ha innanför dörren i hallen. Jutemattan är slitstark, praktisk och pryder sin plats.Färg: Natur-svartMått: 60 x 90 cmMaterial: Slitstark jute med latexgummerad baksidaSkötselråd: Dammsugs eller skakas. Tål inte blötläggning. Ej avsedd för att användas utomhus.
 • Dörrmatta i jute 60x90 cm, Konjak Dixie

  En trevlig jutedörrmatta att ha innanför dörren i hallen. Jutemattan är slitstark och finns i flera olika färger.Färg: KonjakMått: 60 x 90 cmMaterial: Slitstark jute med latexgummerad baksidaSkötselråd: Dammsugs eller skakas. Tål inte blötläggning. Ej avsedd för att användas utomhus.
 • Coir herrringbone dörrmatta 60x90 cm natur

 • Diamond matta ljusgrå 80x220 cm

 • Diamond matta ljusgrå 160x230 cm

 • PET matta 90x60 cm, plain grey

  PET matta från Dixie. Hållbar rumsmatta tillverkad av återvunna PET-flaskor i färgen plain grey. Av PET-flaskorna tillverkas smidig och mycket slitstark polyestertråd som sedan vävs till mattor av skickliga hantverkare i Indien. Mattorna är behandlade för att klara UV strålning och passar därför lika bra utomhus på balkongen och altanen som inomhus. Finns i flera färger. Mått 90x60 cm.
 • Jutefläta dörrmatta 60x90 cm oat yellow

 • Jutefläta dörrmatta 60x90 cm amber

 • Fiona jutematta kaffe 120x70 cm

 • Fiona matta 120x70 cm blygrå

 • Jute matta naturgrå

 • Fiona matta 180x80 cm blygrå

 • Fiona matta 180x80 cm svart

 • Fiona dörrmatta kaffe

 • PET matta 90x60 cm, plain dusty blue

  PET matta från Dixie. Hållbar rumsmatta tillverkad av återvunna PET-flaskor i färgen plain dusty blue. Av PET-flaskorna tillverkas smidig och mycket slitstark polyestertråd som sedan vävs till mattor av skickliga hantverkare i Indien. Mattorna är behandlade för att klara UV strålning och passar därför lika bra utomhus på balkongen och altanen som inomhus. Finns i flera färger. Mått 90x60 cm.
 • Jute korridormatta naturgrå

 • Fiona matta 180x80 cm grå

 • Fiona jutematta kaffe 180x80 cm

 • Fiona dörrmatta svart