Möbler
www.mobel.se

Dixie möbler

 • Dixie Fanny Dörrmatta Natur 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natur - 37811

  dixie fanny dörrmatta natur 60x90 cm - dörrmattor jute natur - 37811
  Fanny dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Bra att veta om Fanny dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av jute.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Natur Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Svart - Dörrmattor Jute Svart - 52275939

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm svart - dörrmattor jute svart - 52275939
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Sittpuff Vattenhyacint Rund

  sittpuff vattenhyacint rund
 • Dixie Tree matta 45x75 Cm - Dörrmattor Gummi Svart - 37402

  dixie tree matta 45x75 cm - dörrmattor gummi svart - 37402
  Tree är en otroligt slitstark dörrmatta i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Thunder Blue - Dörrmattor Jute Thunder Blue - 37748

  dixie dörrmatta 60x90 cm thunder blue - dörrmattor jute thunder blue - 37748
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Thunder Blue Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Lead Grey - Dörrmattor Jute Lead Grey - 52275938

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm lead grey - dörrmattor jute lead grey - 52275938
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Lead Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Tree skoställ 36x85 Cm - Skohyllor Gummi Svart - 37438

  dixie tree skoställ 36x85 cm - skohyllor gummi svart - 37438
  Tree är ett otroligt slitstarkt skoställ i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare. Vi har valt ut Svart Skohyllor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Circle Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart - 37423

  dixie circle dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart - 37423
  Circle dörrmatta från Dixie med en trendig design i gummi med cirkeldetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Circle dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Cirkeldetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Tree matta 60x90 Cm - Dörrmattor Gummi Svart - 37434

  dixie tree matta 60x90 cm - dörrmattor gummi svart - 37434
  Tree är en otroligt slitstark dörrmatta i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Grå - Dörrmattor Jute Grå - 52275940

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm grå - dörrmattor jute grå - 52275940
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Svart - Dörrmattor Jute Svart - 52275949

  dixie dörrmatta 60x90 cm svart - dörrmattor jute svart - 52275949
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Grå / Beige - Dörrmattor Jute Grå - 52275950

  dixie dörrmatta 60x90 cm grå / beige - dörrmattor jute grå - 52275950
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Kaffe - 37759

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm coffee - dörrmattor jute kaffe - 37759
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Kaffe Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Natural Grey - Dörrmattor Jute Natural - 52275947

  dixie dörrmatta 60x90 cm natural grey - dörrmattor jute natural - 52275947
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Oat Yellow - Dörrmattor Jute Oat Yellow - 37751

  dixie dörrmatta 60x90 cm oat yellow - dörrmattor jute oat yellow - 37751
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Oat Yellow Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta Natural 80x150 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37806

  dixie freja dörrmatta natural 80x150 cm - dörrmattor jute natural - 37806
  Freja dörrmatta från Dixie med en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Freja dörrmatta - 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta Grå 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Grå - 37946

  dixie dörrmatta grå 60x90 cm - dörrmattor sisal grå - 37946
  Sisal dörrmatta från Dixie med en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fanny Dörrmatta Natur 50x80 Cm - Dörrmattor Jute Natur - 37827

  dixie fanny dörrmatta natur 50x80 cm - dörrmattor jute natur - 37827
  Fanny dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Bra att veta om Fanny dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av jute.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Natur Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Lead Grey

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute lead grey
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Tree skoställ 36x85 Cm - Skohyllor Gummi Svart

  dixie tree skoställ 36x85 cm - skohyllor gummi svart
  Tree är ett otroligt slitstarkt skoställ i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare.Egenskaper Skoställ från Dixie Tillverkat av 100% naturgummi Otroligt slitstarkt Håller effektivt bort smutsen Dammsugs, skakas eller våttorkas Tål utomhusbruk Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Dixie Corridor Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie corridor dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute natural
  Corridor är en dörrmatta från Dixie i 100% jute som är otroligt vacker och slitstark. Jute absorberar tio gånger mer ljud än en syntetisk matta och är dessutom 100% återvinningsbar. Man använder stjälkarnas fibrer vid tillverkningen och resultatet är ett grovt slitstarkt material som håller i flera generationer.Egenskaper Dörrmatta från Dixie Tillverkad av 100% jute Ljudabsorberande material Återvinningsbar Slitstark, infärgad och handvävd Dammsugs eller skakas Tål inte blötläggning Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Thunder Blue

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute thunder blue
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Old Rose

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute old rose
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Water Hyacinth Sittpuff Fyrkantig 39 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural

  dixie water hyacinth sittpuff fyrkantig 39 cm - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural
  Sittpuffen från Dixie har en hållbar, slitstark design i vattenhyacint med en fyrkantig form perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Om sittpuffen från Dixie- Hållbar, slitstark design.- Fyrkantig form.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 390 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Sitsdjup: 390 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Grå

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor sisal grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta Marble 80x150 - Dörrmattor Sisal Marble - 37940

  dixie dörrmatta marble 80x150 - dörrmattor sisal marble - 37940
  Sisal dörrmatta från Dixie med en naturlig design i sisal med en rektangulär form och en beige kant. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av sisal. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Marble Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Corridor Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37758

  dixie corridor dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute natural - 37758
  Corridor är en dörrmatta från Dixie i 100% jute som är otroligt vacker och slitstark. Jute absorberar tio gånger mer ljud än en syntetisk matta och är dessutom 100% återvinningsbar. Man använder stjälkarnas fibrer vid tillverkningen och resultatet är ett grovt slitstarkt material som håller i flera generationer. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Old Rose - Dörrmattor Jute Old Rose - 37776

  dixie dörrmatta 60x90 cm old rose - dörrmattor jute old rose - 37776
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Old Rose Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Lead Grey - Dörrmattor Jute Lead Grey - 52275948

  dixie dörrmatta 60x90 cm lead grey - dörrmattor jute lead grey - 52275948
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Lead Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta Natural 70x120 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37805

  dixie freja dörrmatta natural 70x120 cm - dörrmattor jute natural - 37805
  Freja dörrmatta från Dixie med en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Freja dörrmatta - 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben - 37815

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm ivory - dörrmattor jute elfenben - 37815
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Elfenben Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta Marble 70x120 - Dörrmattor Sisal Marble - 37939

  dixie dörrmatta marble 70x120 - dörrmattor sisal marble - 37939
  Sisal dörrmatta från Dixie med en naturlig design i sisal med en rektangulär form och en beige kant. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av sisal. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Marble Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Square Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart - 37424

  dixie square dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart - 37424
  Square dörrmatta från Dixie med en trendig design i gummi med fyrkantsdetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Square dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Fyrkantsdetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta Natural 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37804

  dixie freja dörrmatta natural 60x90 cm - dörrmattor jute natural - 37804
  Freja dörrmatta från Dixie med en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Freja dörrmatta - 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta Grå 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Grå - 37947

  dixie dörrmatta grå 70x120 cm - dörrmattor sisal grå - 37947
  Sisal dörrmatta från Dixie med en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Water Hyacinth Sittpuff Fyrkantig 39 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural - 45134

  dixie water hyacinth sittpuff fyrkantig 39 cm - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural - 45134
  Water Hyacinth sittpuff från Dixie med en hållbar, slitstark design i vattenhyacint med en fyrkantig form perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Bra att veta om Water Hyacinth sittpuff - Hållbar, slitstark design.- Fyrkantig form.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 390 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Sitsdjup: 390 mm. Vi har valt ut Natural Sittsäckar & Sittpuffar i Vattenhyacint från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 Cm City - Dörrmattor Gummi Svart - 37436

  dixie rubber boot tray dörrmatta 85x36 cm city - dörrmattor gummi svart - 37436
  Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 cm, City från Dixie. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta Grå 80x150 Cm - Dörrmattor Sisal Grå - 37948

  dixie dörrmatta grå 80x150 cm - dörrmattor sisal grå - 37948
  Sisal dörrmatta från Dixie med en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Gångmatta Jenny 80x250cm Marble

  gångmatta jenny 80x250cm marble
 • Gångmatta Jenny 80x250cm Grå

  gångmatta jenny 80x250cm grå
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Kaffe - 37832

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm coffee - dörrmattor jute kaffe - 37832
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Kaffe Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben - 37833

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm ivory - dörrmattor jute elfenben - 37833
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Elfenben Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Svart - Dörrmattor Jute Svart - 37829

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm svart - dörrmattor jute svart - 37829
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Lead Grey - Dörrmattor Jute Lead Grey - 37830

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm lead grey - dörrmattor jute lead grey - 37830
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Lead Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Pouf Round - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural - 45247

  dixie pouf round - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural - 45247
  Pouf Round är en sittpuff från Dixie som är tillverkad av handflätad vattenhyacint som är en snabbväxande liljeväxt. Växten växer fritt som ogräs och täcker stora vattendrag i Vietnam med en kvävande effekt vilket gör den perfekt att skörda och göra korgar och annat av. Torkas av med en fuktig trasa eller dammsugs. Vi har valt ut Natural Sittsäckar & Sittpuffar i Vattenhyacint från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Grey - Dörrmattor Jute Natural

  dixie dörrmatta 60x90 cm grey - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Lead Grey

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute lead grey
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Svart

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute svart
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm / Beige - Dörrmattor Jute Grå

  dixie dörrmatta 60x90 cm / beige - dörrmattor jute grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Svart

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute svart
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Grå

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute grå
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Oat Yellow

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute oat yellow
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Kaffe

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm coffee - dörrmattor jute kaffe
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Tree matta 45x75 Cm - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie tree matta 45x75 cm - dörrmattor gummi svart
  Tree är en otroligt slitstark dörrmatta i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare.Egenskaper Dörrmatta från Dixie Tillverkad av 100% naturgummi Otroligt slitstark Håller effektivt bort smutsen Dammsugs, skakas eller våttorkas Tål utomhusbruk Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Tree matta 60x90 Cm - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie tree matta 60x90 cm - dörrmattor gummi svart
  Tree är en otroligt slitstark dörrmatta i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare.Egenskaper Dörrmatta från Dixie Tillverkad av 100% naturgummi Otroligt slitstark Håller effektivt bort smutsen Dammsugs,skakas eller våttorkas Tål utomhusbruk Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Pouf Round - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural

  dixie pouf round - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural
  Pouf Round är en sittpuff från Dixie som är tillverkad av handflätad vattenhyacint som är en snabbväxande liljeväxt. Växten växer fritt som ogräs och täcker stora vattendrag i Vietnam med en kvävande effekt vilket gör den perfekt att skörda och göra korgar och annat av.Egenskaper Sittpuff från Dixie Tillverkad av handflätad vattenhyacint Torkas av med en fuktig trasa eller dammsugs Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Dixie Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 Cm City - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie rubber boot tray dörrmatta 85x36 cm city - dörrmattor gummi svart
  Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 Cm, City från Dixie. Dörrmattor Svart Gummi. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie freja dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie freja dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta 80x150 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie freja dörrmatta 80x150 cm - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm ivory - dörrmattor jute elfenben
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fanny Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natur

  dixie fanny dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute natur
  Dörrmattan från Dixie har en naturlig look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av jute.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Circle Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie circle dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart
  Dörrmattan från Dixie har en trendig design i gummi med cirkeldetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Cirkeldetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Square Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie square dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart
  Dörrmattan från Dixie har en trendig design i gummi med fyrkantsdetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Fyrkantsdetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Grå

  dixie dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor sisal grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 80x150 Cm - Dörrmattor Sisal Grå

  dixie dörrmatta 80x150 cm - dörrmattor sisal grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fanny Dörrmatta 50x80 Cm - Dörrmattor Jute Natur

  dixie fanny dörrmatta 50x80 cm - dörrmattor jute natur
  Dörrmattan från Dixie har en naturlig look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av jute.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Svart

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute svart
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Lead Grey

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute lead grey
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Kaffe

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm coffee - dörrmattor jute kaffe
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm ivory - dörrmattor jute elfenben
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Square Sittpuff 39x39 cm Natur

  square sittpuff 39x39 cm natur
 • Jenny Gångmatta 80x250 cm Svart

  jenny gångmatta 80x250 cm svart
 • Dixie Jenny Dörrmatta 80x150 Cm - Dörrmattor Sisal Svart

  dixie jenny dörrmatta 80x150 cm - dörrmattor sisal svart
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Svart

  dixie jenny dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor sisal svart
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Jenny Dörrmatta Svart 80x150 Cm - Dörrmattor Sisal Svart - 37962

  dixie jenny dörrmatta svart 80x150 cm - dörrmattor sisal svart - 37962
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta Svart 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Svart - 37961

  dixie jenny dörrmatta svart 70x120 cm - dörrmattor sisal svart - 37961
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 80x150 - Dörrmattor Sisal Marble

  dixie dörrmatta 80x150 - dörrmattor sisal marble
  Dörrmattan från Dixie har en naturlig design i sisal med en rektangulär form och en beige kant. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av sisal. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 70x120 - Dörrmattor Sisal Marble

  dixie dörrmatta 70x120 - dörrmattor sisal marble
  Dörrmattan från Dixie har en naturlig design i sisal med en rektangulär form och en beige kant. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av sisal. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Elin Dörrmatta Randig 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Beige - 37837

  dixie elin dörrmatta randig 60x90 cm - dörrmattor jute beige - 37837
  Elin matta från Dixie med en stilren design i handspunnen jute med ett naturfärgat, randigt mönster. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Bra att veta om Elin matta - Erbjuds i flera färger.- Handvävd. Hur bör du ta hand om mattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Beige Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 60x90 Cm Natural Grey - Dörrmattor Sisal Natural Grey - 37969

  dixie jenny dörrmatta 60x90 cm natural grey - dörrmattor sisal natural grey - 37969
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Natural Grey Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Lily Sittpuff Natur - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural - 45142

  dixie lily sittpuff natur - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural - 45142
  Lily sittpuff från Dixie är den perfekta accenten för att ge ditt hem en touch av naturlig och varm atmosfär. Den handflätade vattenhyacinten skapar en unik textur och färg som passar in i alla typer av inredningar. Men det bästa av allt är att den är så användbar! Använd den som fotpall efter en lång dag på jobbet, en extra sittplats när du har gäster över eller som ett elegant sidobord där du kan ställa dina favoritböcker och tidningar. Det är ingen tvekan om att Lily sittpuff kommer att bli din nya favoritmöbel. Och den kommer att tjäna dig väl under många år framöver då den är slitstark och hållbar. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Lily sittpuff - Sittpuff i vattenhyacint.- Rund form.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Natural Sittsäckar & Sittpuffar i Vattenhyacint från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fanny Dörrmatta Randig 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Brun - 37838

  dixie fanny dörrmatta randig 60x90 cm - dörrmattor jute brun - 37838
  Denna handgjorda matta i jute med ett randigt mönster är en fantastisk kombination av design och hållbarhet. Den är utformad för att hålla i många år tack vare den slitstarka kvaliteten. Dessutom är undersidan täckt med latex för att öka stabiliteten så att den inte glider runt på golvet. Fanny matta från Dixie är det perfekta tillskottet till ditt hem för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fanny matta - Matta i jute.- Randigt mönster.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om mattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Brun Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 70x120 Cm Natural Grey - Dörrmattor Sisal Natural Grey - 37970

  dixie jenny dörrmatta 70x120 cm natural grey - dörrmattor sisal natural grey - 37970
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Natural Grey Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 80x150 Cm Natural Grey - Dörrmattor Sisal Natural Grey - 37971

  dixie jenny dörrmatta 80x150 cm natural grey - dörrmattor sisal natural grey - 37971
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Natural Grey Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Julia Dörrmatta 60x90 Cm Cement - Dörrmattor Jute Cement - 37846

  dixie julia dörrmatta 60x90 cm cement - dörrmattor jute cement - 37846
  Julia dörrmatta är den perfekta lösningen för att hålla smuts och sand utanför ditt hem och samtidigt ge en elegant touch. Tillverkad av handspunnen jute med en undersida i latex tål den daglig användning i flera år. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Julia dörrmatta - Handvävd design.- Dörrmatta i jute.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Cement Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Black Grid Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Gummi Svart - 37426

  dixie black grid dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor gummi svart - 37426
  Det slitstarka materialet ser inte bara snyggt ut, det stoppar också smuts och grus i sitt mönster och håller dina golv rena. Oavsett om du placerar den utanför dörren eller inne i ditt hem, så kommer Black Grid dörrmatta från Dixie att tillföra stil och funktionalitet till ditt hem. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Black Grid dörrmatta - Hållbar design.- Dörrmatta i gummi.- Tillverkad i Indien.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Cement Grey - Dörrmattor Jute Cement Grey - 37847

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm cement grey - dörrmattor jute cement grey - 37847
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Cement Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Black Grid Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Gummi Svart - 37425

  dixie black grid dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor gummi svart - 37425
  Det slitstarka materialet ser inte bara snyggt ut, det stoppar också smuts och grus i sitt mönster och håller dina golv rena. Oavsett om du placerar den utanför dörren eller inne i ditt hem, så kommer Black Grid dörrmatta från Dixie att tillföra stil och funktionalitet till ditt hem. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Black Grid dörrmatta - Hållbar design.- Dörrmatta i gummi.- Tillverkad i Indien.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Elin Dörrmatta Randig 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Beige

  dixie elin dörrmatta randig 60x90 cm - dörrmattor jute beige
  Mattan från Dixie är tillverkad av handspunnen, hållbar jute med ett randigt mönster perfekt i vilket rum som helst. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om mattan från Dixie- Finns i flera färger.- Handvävd. Skötselråd för mattan- Dammsuges eller skakas ur.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Natural Grey

  dixie jenny dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor sisal natural grey
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Natural Grey

  dixie jenny dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor sisal natural grey
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Lily Sittpuff Natur - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural

  dixie lily sittpuff natur - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural
  Sittpuffen från Dixie har en tidlös design i handflätad vattenhyacint med ett mångsidigt användningsområde. Tillverkad i Vietnam. Om sittpuffen från Dixie- Tillverkad i Vietnam.- Sittpuff i vattenhyacint.- Rund form. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 80x150 Cm - Dörrmattor Sisal Natural Grey

  dixie jenny dörrmatta 80x150 cm - dörrmattor sisal natural grey
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Cement Grey

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute cement grey
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Black Grid Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie black grid dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor gummi svart
  Dörrmattan från Dixie är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en slitstark design i gummi med ett vackert mönster. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Tillverkad i Indien.- För inomhus- och utomhusbruk.- Hållbar design.- Dörrmatta i gummi. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fanny Dörrmatta Randig 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Brun

  dixie fanny dörrmatta randig 60x90 cm - dörrmattor jute brun
  Mattan från Dixie har en handgjord design i jute med ett randigt mönster och en slitstark kvalitet. Den har en undersida i latex för ökad stabilitet. Tillverkad i Indien. Om mattan från Dixie- Tillverkad i Indien.- Matta i jute.- Randigt mönster. Skötselråd för mattan- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Black Grid Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie black grid dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor gummi svart
  Dörrmattan från Dixie är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en slitstark design i gummi med ett vackert mönster. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Tillverkad i Indien.- För inomhus- och utomhusbruk.- Hållbar design.- Dörrmatta i gummi. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Julia Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Cement

  dixie julia dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute cement
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i handspunnen jute med en undersida i latex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Tillverkad i Indien.- Handvävd design.- Dörrmatta i jute. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Jenny Dörrmatta Svart 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Svart - 37960

  dixie jenny dörrmatta svart 60x90 cm - dörrmattor sisal svart - 37960
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Svart

  dixie jenny dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor sisal svart
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.