Möbler
www.mobel.se

Dixie möbler

 • Dixie Fanny Dörrmatta Natur 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natur - 37811

  dixie fanny dörrmatta natur 60x90 cm - dörrmattor jute natur - 37811
  Fanny dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Bra att veta om Fanny dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av jute.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Natur Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Svart - Dörrmattor Jute Svart - 52275939

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm svart - dörrmattor jute svart - 52275939
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Lead Grey - Dörrmattor Jute Lead Grey - 52275938

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm lead grey - dörrmattor jute lead grey - 52275938
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Lead Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Thunder Blue

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute thunder blue
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Tree skoställ 36x85 Cm - Skohyllor Gummi Svart

  dixie tree skoställ 36x85 cm - skohyllor gummi svart
  Tree är ett otroligt slitstarkt skoställ i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare.Egenskaper Skoställ från Dixie Tillverkat av 100% naturgummi Otroligt slitstarkt Håller effektivt bort smutsen Dammsugs, skakas eller våttorkas Tål utomhusbruk Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Svart - Dörrmattor Jute Svart - 52275949

  dixie dörrmatta 60x90 cm svart - dörrmattor jute svart - 52275949
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Thunder Blue - Dörrmattor Jute Thunder Blue - 37748

  dixie dörrmatta 60x90 cm thunder blue - dörrmattor jute thunder blue - 37748
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Thunder Blue Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Tree skoställ 36x85 Cm - Skohyllor Gummi Svart - 37438

  dixie tree skoställ 36x85 cm - skohyllor gummi svart - 37438
  Tree är ett otroligt slitstarkt skoställ i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare. Vi har valt ut Svart Skohyllor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 80x150 Cm Natural Grey - Dörrmattor Sisal Natural Grey - 37971

  dixie jenny dörrmatta 80x150 cm natural grey - dörrmattor sisal natural grey - 37971
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Natural Grey Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Old Rose

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute old rose
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Lead Grey

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute lead grey
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Grå

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor sisal grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta Grå 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Grå - 37946

  dixie dörrmatta grå 60x90 cm - dörrmattor sisal grå - 37946
  Sisal dörrmatta från Dixie med en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta Natural 80x150 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37806

  dixie freja dörrmatta natural 80x150 cm - dörrmattor jute natural - 37806
  Freja dörrmatta från Dixie med en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Freja dörrmatta - 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Tree matta 60x90 Cm - Dörrmattor Gummi Svart - 37434

  dixie tree matta 60x90 cm - dörrmattor gummi svart - 37434
  Tree är en otroligt slitstark dörrmatta i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Grå - Dörrmattor Jute Grå - 52275940

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm grå - dörrmattor jute grå - 52275940
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Kaffe - 37759

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm coffee - dörrmattor jute kaffe - 37759
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Kaffe Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Natural Grey - Dörrmattor Jute Natural - 52275947

  dixie dörrmatta 60x90 cm natural grey - dörrmattor jute natural - 52275947
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Natural Grey

  dixie jenny dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor sisal natural grey
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Kaffe

  dixie dörrmatta 60x90 cm coffee - dörrmattor jute kaffe
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie freja dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie freja dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Astrid Dörrmatta 60x90 Cm Natur - Dörrmattor Sisal Natural - 37980

  dixie astrid dörrmatta 60x90 cm natur - dörrmattor sisal natural - 37980
  Astrid är en dörrmatta från Dixie med en naturlig, välkomnande design som är perfekt för att ge en trevlig look till din hall. Mattan är tillverkad av sisalfibrer och är rejäl och slitstark och skyddar golvet mot smuts. Bra att veta om Astrid dörrmatta - Tidlös design.- Antihalk lager i naturlatex.- Dörrmatta i sisal.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta 80x150 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie freja dörrmatta 80x150 cm - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben

  dixie dörrmatta 60x90 cm ivory - dörrmattor jute elfenben
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fanny Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natur

  dixie fanny dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute natur
  Dörrmattan från Dixie har en naturlig look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av jute.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Square Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie square dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart
  Dörrmattan från Dixie har en trendig design i gummi med fyrkantsdetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Fyrkantsdetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Cement Grey

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute cement grey
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Grå

  dixie dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor sisal grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Svart

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute svart
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Lead Grey

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute lead grey
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Grå

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute grå
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 70x120 Cm Natural Grey - Dörrmattor Sisal Natural Grey - 37970

  dixie jenny dörrmatta 70x120 cm natural grey - dörrmattor sisal natural grey - 37970
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Natural Grey Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta Marble 80x150 - Dörrmattor Sisal Marble - 37940

  dixie dörrmatta marble 80x150 - dörrmattor sisal marble - 37940
  Sisal dörrmatta från Dixie med en naturlig design i sisal med en rektangulär form och en beige kant. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av sisal. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Marble Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Cement Grey - Dörrmattor Jute Cement Grey - 37847

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm cement grey - dörrmattor jute cement grey - 37847
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Cement Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Natural Grey

  dixie jenny dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor sisal natural grey
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Julia Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Cement

  dixie julia dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute cement
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i handspunnen jute med en undersida i latex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Tillverkad i Indien.- Handvävd design.- Dörrmatta i jute. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Pouf Round - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural

  dixie pouf round - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural
  Pouf Round är en sittpuff från Dixie som är tillverkad av handflätad vattenhyacint som är en snabbväxande liljeväxt. Växten växer fritt som ogräs och täcker stora vattendrag i Vietnam med en kvävande effekt vilket gör den perfekt att skörda och göra korgar och annat av.Egenskaper Sittpuff från Dixie Tillverkad av handflätad vattenhyacint Torkas av med en fuktig trasa eller dammsugs Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Old Rose - Dörrmattor Jute Old Rose - 37776

  dixie dörrmatta 60x90 cm old rose - dörrmattor jute old rose - 37776
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Old Rose Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Lead Grey - Dörrmattor Jute Lead Grey - 52275948

  dixie dörrmatta 60x90 cm lead grey - dörrmattor jute lead grey - 52275948
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Lead Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta Natural 70x120 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37805

  dixie freja dörrmatta natural 70x120 cm - dörrmattor jute natural - 37805
  Freja dörrmatta från Dixie med en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Freja dörrmatta - 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben - 37812

  dixie dörrmatta 60x90 cm ivory - dörrmattor jute elfenben - 37812
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Elfenben Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Square Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart - 37424

  dixie square dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart - 37424
  Square dörrmatta från Dixie med en trendig design i gummi med fyrkantsdetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Square dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Fyrkantsdetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta Marble 60x90 - Dörrmattor Sisal Marble - 37938

  dixie dörrmatta marble 60x90 - dörrmattor sisal marble - 37938
  Sisal dörrmatta från Dixie med en naturlig design i sisal med en rektangulär form och en beige kant. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av sisal. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Marble Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta Natural 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37804

  dixie freja dörrmatta natural 60x90 cm - dörrmattor jute natural - 37804
  Freja dörrmatta från Dixie med en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Freja dörrmatta - 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta Grå 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Grå - 37947

  dixie dörrmatta grå 70x120 cm - dörrmattor sisal grå - 37947
  Sisal dörrmatta från Dixie med en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 Cm City - Dörrmattor Gummi Svart - 37436

  dixie rubber boot tray dörrmatta 85x36 cm city - dörrmattor gummi svart - 37436
  Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 cm, City från Dixie. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Kaffe - 37774

  dixie dörrmatta 60x90 cm coffee - dörrmattor jute kaffe - 37774
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Kaffe Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Grå - Dörrmattor Jute Grå - 37831

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm grå - dörrmattor jute grå - 37831
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Svart

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute svart
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 Cm City - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie rubber boot tray dörrmatta 85x36 cm city - dörrmattor gummi svart
  Rubber Boot Tray Dörrmatta från Dixie är en praktisk och stilren lösning för att hålla ditt hem rent och organiserat. Med sina generösa mått på 85x36 cm är den perfekt för att placera vid ytterdörren, i hallen eller i kapprummet. Dörrmattan är tillverkad av slitstarkt gummi, vilket gör den idealisk för att samla upp smuts och vatten från blöta skor och stövlar, särskilt under de regniga och snöiga månaderna. Ytan är designad med ett diskret men elegant mönster som inte bara är funktionellt utan också adderar en touch av stil till din entré. Fakta om Rubber Boot Tray Dörrmatta: Dimensioner: 85x36 cm Material: Slitstarkt gummi Färg: Svart Enkel att rengöra Elegant och diskret mönster Den här dörrmattan är inte bara ett praktiskt tillbehör; den är också enkel att rengöra. Skölj av den med vatten eller torka av med en fuktig trasa, så är den som ny igen. Perfekt för den moderna familjen som värdesätter både funktion och design i sitt hem. Dixie är känt för sina högkvalitativa produkter med hållbarhet och estetik i fokus, och Rubber Boot Tray Dörrmatta är inget undantag. Produktinformation Varumärket Dixie är synonymt med tidlös design och hög kvalitet. Med rötter i skandinavisk designtradition har Dixie etablerat sig som ett pålitligt varumärke inom heminredning, känt för sina hållbara och stilfulla produkter. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Tree matta 60x90 Cm - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie tree matta 60x90 cm - dörrmattor gummi svart
  Tree är en otroligt slitstark dörrmatta i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare.Egenskaper Dörrmatta från Dixie Tillverkad av 100% naturgummi Otroligt slitstark Håller effektivt bort smutsen Dammsugs,skakas eller våttorkas Tål utomhusbruk Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Kaffe

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm coffee - dörrmattor jute kaffe
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Grå

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute grå
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Svart

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute svart
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Lead Grey

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute lead grey
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Grey - Dörrmattor Jute Natural

  dixie dörrmatta 60x90 cm grey - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Svart - Dörrmattor Jute Svart - 37829

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm svart - dörrmattor jute svart - 37829
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Pouf Round - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural - 45247

  dixie pouf round - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural - 45247
  Pouf Round är en sittpuff från Dixie som är tillverkad av handflätad vattenhyacint som är en snabbväxande liljeväxt. Växten växer fritt som ogräs och täcker stora vattendrag i Vietnam med en kvävande effekt vilket gör den perfekt att skörda och göra korgar och annat av. Torkas av med en fuktig trasa eller dammsugs. Vi har valt ut Natural Sittsäckar & Sittpuffar i Vattenhyacint från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Lead Grey - Dörrmattor Jute Lead Grey - 37830

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm lead grey - dörrmattor jute lead grey - 37830
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Lead Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Jute Cement Grey

  dixie fiona dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor jute cement grey
  Dörrmatta från Dixie i jute med en handvävd, tunnare design perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den har en antihalk undersida i naturlatex. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk, tunnare design.- Slitstarkt material perfekt för hallen.- Passar för dubbel dörrar.- Dörrmatta i jute.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta Rutig 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Mörkgrå

  dixie freja dörrmatta rutig 60x90 cm - dörrmattor jute mörkgrå
  Dörrmatta från Dixie med ett vackert, vävt, rutigt mönster med en slitstark design i jute. Den har en antihalk undersida i naturlatex. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Freja uppskattas för den slitstarka ytan.- Vacker, handvävd design.- Rutigt mönster.- Antihalk undersida i naturlatex.- Dörrmatta i jute. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Julia Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Jute Cement Grey

  dixie julia dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor jute cement grey
  Dörrmatta från Dixie med ett stilrent, elegant uttryck i jute med en större design perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den har en strukturerad, slitstark yta med ett handspunnet garn i jute och en antihalk undersida i naturlatex. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om dörrmattan från Dixie- Julia uppskattas för den stilrena designen.- Antihalk undersida.- Passar för dubbel dörrar.- Dörrmatta i jute.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Astrid Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Marble

  dixie astrid dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor sisal marble
  Dörrmatta från Dixie med ett vackert, naturligt uttryck i sisal perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den har en underdel med ett antihalk lager i naturlatex och en vävd struktur. Om dörrmattan från Dixie- Tidlös design.- Antihalk lager i naturlatex.- Dörrmatta i sisal.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Astrid Dörrmatta 60x90 Cm Natur - Dörrmattor Sisal Natural

  dixie astrid dörrmatta 60x90 cm natur - dörrmattor sisal natural
  Dörrmatta från Dixie med ett vackert, naturligt uttryck i sisal perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den har en underdel med ett antihalk lager i naturlatex och en vävd struktur. Om dörrmattan från Dixie- Tidlös design.- Antihalk lager i naturlatex.- Dörrmatta i sisal.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta Rutig 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Mörkgrå - 37852

  dixie freja dörrmatta rutig 60x90 cm - dörrmattor jute mörkgrå - 37852
  Freja är en dörrmatta från Dixie med ett handvävt, rutigt mönster och en halkskyddad undersida som gör att den inte glider omkring. Mattan är tillverkad av jute och tål daglig användning samtidigt som den skyddar golvet mot repor. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Freja dörrmatta - Vacker, handvävd design.- Freja uppskattas för den slitstarka ytan.- Rutigt mönster.- Antihalk undersida i naturlatex.- Dörrmatta i jute. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Mörkgrå Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Astrid Dörrmatta 60x90 Cm Marble - Dörrmattor Sisal Marble - 37984

  dixie astrid dörrmatta 60x90 cm marble - dörrmattor sisal marble - 37984
  Astrid är en dörrmatta från Dixie med en naturlig, välkomnande design som är perfekt för att ge en trevlig look till din hall. Mattan är tillverkad av sisalfibrer och är rejäl och slitstark och skyddar golvet mot smuts. Bra att veta om Astrid dörrmatta - Tidlös design.- Antihalk lager i naturlatex.- Dörrmatta i sisal.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Marble Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Julia Dörrmatta 70x120 Cm Cement Grey - Dörrmattor Jute Cement Grey - 37850

  dixie julia dörrmatta 70x120 cm cement grey - dörrmattor jute cement grey - 37850
  Julia är en dörrmatta från Dixie med en stilren, handgjord design, perfekt som en dekorativ detalj för att ge hallen en mer välkomnande känsla. Mattan har en slitstark design i handspunnet jutegarn med en strukturerad design. Den har en halkskyddad undersida av naturlatex som gör att mattan ligger stadigt på plats. Bra att veta om dörrmattan - Passar för dubbel dörrar.- Antihalk undersida.- Julia uppskattas för den stilrena designen.- Dörrmatta i jute.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Cement Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 70x120 Cm Cement Grey - Dörrmattor Jute Cement Grey - 37848

  dixie fiona dörrmatta 70x120 cm cement grey - dörrmattor jute cement grey - 37848
  Fiona är en dörrmatta från Dixie med handvävd design i jute som ger en elegant känsla inomhus samtidigt som den skyddar hallgolvet. Den har ett lager av naturlig latex på undersidan för att förhindra att den glider runt. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Klassisk, tunnare design.- Slitstarkt material perfekt för hallen.- Passar för dubbel dörrar.- Dörrmatta i jute.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Cement Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Black Grid Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie black grid dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor gummi svart
  Dörrmattan från Dixie är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en slitstark design i gummi med ett vackert mönster. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Tillverkad i Indien.- För inomhus- och utomhusbruk.- Hållbar design.- Dörrmatta i gummi. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Black Grid Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Gummi Svart - 37425

  dixie black grid dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor gummi svart - 37425
  Det slitstarka materialet ser inte bara snyggt ut, det stoppar också smuts och grus i sitt mönster och håller dina golv rena. Oavsett om du placerar den utanför dörren eller inne i ditt hem, så kommer Black Grid dörrmatta från Dixie att tillföra stil och funktionalitet till ditt hem. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Black Grid dörrmatta - Hållbar design.- Dörrmatta i gummi.- Tillverkad i Indien.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 - Dörrmattor Sisal Marble

  dixie dörrmatta 60x90 - dörrmattor sisal marble
  Dörrmattan från Dixie har en naturlig design i sisal med en rektangulär form och en beige kant. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av sisal. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Svart

  dixie jenny dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor sisal svart
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Jenny Dörrmatta Svart 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Svart - 37960

  dixie jenny dörrmatta svart 60x90 cm - dörrmattor sisal svart - 37960
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 80x150 Cm - Dörrmattor Sisal Natural Grey

  dixie jenny dörrmatta 80x150 cm - dörrmattor sisal natural grey
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Julia Dörrmatta 60x90 Cm Cement - Dörrmattor Jute Cement - 37846

  dixie julia dörrmatta 60x90 cm cement - dörrmattor jute cement - 37846
  Julia dörrmatta är den perfekta lösningen för att hålla smuts och sand utanför ditt hem och samtidigt ge en elegant touch. Tillverkad av handspunnen jute med en undersida i latex tål den daglig användning i flera år. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Julia dörrmatta - Handvävd design.- Dörrmatta i jute.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Cement Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 60x90 Cm Natural Grey - Dörrmattor Sisal Natural Grey - 37969

  dixie jenny dörrmatta 60x90 cm natural grey - dörrmattor sisal natural grey - 37969
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Natural Grey Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 80x150 - Dörrmattor Sisal Marble

  dixie dörrmatta 80x150 - dörrmattor sisal marble
  Dörrmattan från Dixie har en naturlig design i sisal med en rektangulär form och en beige kant. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av sisal. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.