Möbler
www.mobel.se

Dixie möbler

 • Dixie Freja Dörrmatta 50x80 Cm Natural - Dörrmattor Jute Natural - 37825

  dixie freja dörrmatta 50x80 cm natural - dörrmattor jute natural - 37825
  Freja dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute med en rektangulär form och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Freja dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och latex.- Rektangulär form.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Bredd: 500 mm.- Längd: 800 mm. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Sittpuff Vattenhyacint Rund

  sittpuff vattenhyacint rund
 • Dixie Tree matta 45x75 Cm - Dörrmattor Gummi Svart - 37402

  dixie tree matta 45x75 cm - dörrmattor gummi svart - 37402
  Tree är en otroligt slitstark dörrmatta i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fanny Dörrmatta Natur 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natur - 37811

  dixie fanny dörrmatta natur 60x90 cm - dörrmattor jute natur - 37811
  Fanny dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Bra att veta om Fanny dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av jute.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Natur Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Thunder Blue - Dörrmattor Jute Thunder Blue - 37748

  dixie dörrmatta 60x90 cm thunder blue - dörrmattor jute thunder blue - 37748
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Thunder Blue Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Svart - Dörrmattor Jute Svart - 52275939

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm svart - dörrmattor jute svart - 52275939
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Lead Grey - Dörrmattor Jute Lead Grey - 52275938

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm lead grey - dörrmattor jute lead grey - 52275938
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Lead Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Circle Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart - 37423

  dixie circle dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart - 37423
  Circle dörrmatta från Dixie med en trendig design i gummi med cirkeldetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Circle dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Cirkeldetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta 50x80 Cm Natural / Grå - Dörrmattor Jute Grå - 37826

  dixie freja dörrmatta 50x80 cm natural / grå - dörrmattor jute grå - 37826
  Freja dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute med en rektangulär form och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Freja dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och latex.- Rektangulär form.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Bredd: 500 mm.- Längd: 800 mm. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Pet Rope Matta 130x190 Cm Taupe - Plastmattor Polyester Taupe - 37134

  dixie pet rope matta 130x190 cm taupe - plastmattor polyester taupe - 37134
  PET Rope är en matta från Dixie i ett hållbart material som passar lika bra utomhus som inomhus. Mattan är tillverkad av 100% polyester från återvunna PET-flaskor och har en fin struktur som går att matcha med andra mattor i olika färger och storlekar från samma serie. Maskintvättas i 30 grader eller lämnas in på kemtvätt. Vi har valt ut Taupe Plastmattor i Polyester från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Tree matta 60x90 Cm - Dörrmattor Gummi Svart - 37434

  dixie tree matta 60x90 cm - dörrmattor gummi svart - 37434
  Tree är en otroligt slitstark dörrmatta i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Pet Herringbone Matta 80x220 Cm Mörkgrå - Plastmattor Polyester Mörkgrå - 37180

  dixie pet herringbone matta 80x220 cm mörkgrå - plastmattor polyester mörkgrå - 37180
  PET Herringbone är en matta från Dixie i ett hållbart material med ett fint fiskbensmönster som passar lika bra utomhus som inomhus. Mattan är tillverkad av 100% polyester från återvunna PET-flaskor och har en fin struktur som går att matcha med andra mattor i olika färger och storlekar från samma serie. Maskintvättas i 30 grader eller lämnas in på kemtvätt. Vi har valt ut Mörkgrå Plastmattor i Polyester från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Grå - Dörrmattor Jute Grå - 52275940

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm grå - dörrmattor jute grå - 52275940
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Svart - Dörrmattor Jute Svart - 52275949

  dixie dörrmatta 60x90 cm svart - dörrmattor jute svart - 52275949
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Grå / Beige - Dörrmattor Jute Grå - 52275950

  dixie dörrmatta 60x90 cm grå / beige - dörrmattor jute grå - 52275950
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Natural Grey - Dörrmattor Jute Natural - 52275947

  dixie dörrmatta 60x90 cm natural grey - dörrmattor jute natural - 52275947
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Tree skoställ 36x85 Cm - Skohyllor Gummi Svart - 37438

  dixie tree skoställ 36x85 cm - skohyllor gummi svart - 37438
  Tree är ett otroligt slitstarkt skoställ i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare. Vi har valt ut Svart Skohyllor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Oat Yellow - Dörrmattor Jute Oat Yellow - 37751

  dixie dörrmatta 60x90 cm oat yellow - dörrmattor jute oat yellow - 37751
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Oat Yellow Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta Natural 80x150 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37806

  dixie freja dörrmatta natural 80x150 cm - dörrmattor jute natural - 37806
  Freja dörrmatta från Dixie med en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Freja dörrmatta - 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta Grå 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Grå - 37946

  dixie dörrmatta grå 60x90 cm - dörrmattor sisal grå - 37946
  Sisal dörrmatta från Dixie med en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Grå

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor sisal grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Corridor Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37758

  dixie corridor dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute natural - 37758
  Corridor är en dörrmatta från Dixie i 100% jute som är otroligt vacker och slitstark. Jute absorberar tio gånger mer ljud än en syntetisk matta och är dessutom 100% återvinningsbar. Man använder stjälkarnas fibrer vid tillverkningen och resultatet är ett grovt slitstarkt material som håller i flera generationer. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Filip Dörrmatta 60x90 Cm Black Melange - Dörrmattor Jute Black Melange - 37766

  dixie filip dörrmatta 60x90 cm black melange - dörrmattor jute black melange - 37766
  Filip är en handgjord dörrmatta från Dixie i 100% jute med isolerande egenskaper som absorberar mer ljud än en syntetisk matta. Jute är känd för sin kvalitet och tålighet och är ett naturmaterial som kan återvinnas flera gånger om. Materialet odlas på flera platser i Asien. Man använder stjälkarnas fibrer vid tillverkningen och resultatet är ett grovt slitstarkt material. Vi har valt ut Black Melange Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Coffee - 37759

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm coffee - dörrmattor jute coffee - 37759
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Coffee Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Old Rose - Dörrmattor Jute Old Rose - 37776

  dixie dörrmatta 60x90 cm old rose - dörrmattor jute old rose - 37776
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Old Rose Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Lead Grey - Dörrmattor Jute Lead Grey - 52275948

  dixie dörrmatta 60x90 cm lead grey - dörrmattor jute lead grey - 52275948
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Lead Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Filip Dörrmatta 60x90 Cm Grey Melange - Dörrmattor Jute Grey Melange - 37769

  dixie filip dörrmatta 60x90 cm grey melange - dörrmattor jute grey melange - 37769
  Filip är en handgjord dörrmatta från Dixie i 100% jute med isolerande egenskaper som absorberar mer ljud än en syntetisk matta. Jute är känd för sin kvalitet och tålighet och är ett naturmaterial som kan återvinnas flera gånger om. Materialet odlas på flera platser i Asien. Man använder stjälkarnas fibrer vid tillverkningen och resultatet är ett grovt slitstarkt material. Vi har valt ut Grey Melange Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta Natural 70x120 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37805

  dixie freja dörrmatta natural 70x120 cm - dörrmattor jute natural - 37805
  Freja dörrmatta från Dixie med en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Freja dörrmatta - 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben - 37815

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm ivory - dörrmattor jute elfenben - 37815
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Elfenben Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben - 37812

  dixie dörrmatta 60x90 cm ivory - dörrmattor jute elfenben - 37812
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Elfenben Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Square Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart - 37424

  dixie square dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart - 37424
  Square dörrmatta från Dixie med en trendig design i gummi med fyrkantsdetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Square dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Fyrkantsdetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Freja Dörrmatta Natural 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37804

  dixie freja dörrmatta natural 60x90 cm - dörrmattor jute natural - 37804
  Freja dörrmatta från Dixie med en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Freja dörrmatta - 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta Grå 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Grå - 37947

  dixie dörrmatta grå 70x120 cm - dörrmattor sisal grå - 37947
  Sisal dörrmatta från Dixie med en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 60x90 Cm Natural - Dörrmattor Sisal Natural - 37930b

  dixie jenny dörrmatta 60x90 cm natural - dörrmattor sisal natural - 37930b
  Jenny dörrmatta från Dixie med en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Bra att veta om Jenny dörrmatta - Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Pet Herringbone Matta 50x80 Cm Ivory - Plastmattor Polyester Elfenben - 37175

  dixie pet herringbone matta 50x80 cm ivory - plastmattor polyester elfenben - 37175
  PET Herringbone är en matta från Dixie i ett hållbart material med ett fint fiskbensmönster som passar lika bra utomhus som inomhus. Mattan är tillverkad av 100% polyester från återvunna PET-flaskor och har en fin struktur som går att matcha med andra mattor i olika färger och storlekar från samma serie. Maskintvättas i 30 grader eller lämnas in på kemtvätt. Vi har valt ut Elfenben Plastmattor i Polyester från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Water Hyacinth Sittpuff Fyrkantig 39 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural - 45134

  dixie water hyacinth sittpuff fyrkantig 39 cm - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural - 45134
  Water Hyacinth sittpuff från Dixie med en hållbar, slitstark design i vattenhyacint med en fyrkantig form perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Bra att veta om Water Hyacinth sittpuff - Hållbar, slitstark design.- Fyrkantig form.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 390 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Sitsdjup: 390 mm. Vi har valt ut Natural Sittsäckar & Sittpuffar i Vattenhyacint från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 Cm City - Dörrmattor Gummi Svart - 37436

  dixie rubber boot tray dörrmatta 85x36 cm city - dörrmattor gummi svart - 37436
  Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 cm, City från Dixie. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Pet Herringbone Matta 80x220 Cm Taupe - Plastmattor Polyester Taupe - 37179

  dixie pet herringbone matta 80x220 cm taupe - plastmattor polyester taupe - 37179
  PET Herringbone är en matta från Dixie i ett hållbart material med ett fint fiskbensmönster som passar lika bra utomhus som inomhus. Mattan är tillverkad av 100% polyester från återvunna PET-flaskor och har en fin struktur som går att matcha med andra mattor i olika färger och storlekar från samma serie. Maskintvättas i 30 grader eller lämnas in på kemtvätt. Vi har valt ut Taupe Plastmattor i Polyester från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta Grå 80x150 Cm - Dörrmattor Sisal Grå - 37948

  dixie dörrmatta grå 80x150 cm - dörrmattor sisal grå - 37948
  Sisal dörrmatta från Dixie med en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Coffee - 37774

  dixie dörrmatta 60x90 cm coffee - dörrmattor jute coffee - 37774
  Jute dörrmatta från Dixie med en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Bra att veta om Jute dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Dörrmattan passar bra i hallen. Vi har valt ut Coffee Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Gångmatta Jenny 80x250cm Marble

  gångmatta jenny 80x250cm marble
 • Gångmatta Jenny 80x250cm Grå

  gångmatta jenny 80x250cm grå
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Coffee - Dörrmattor Jute Coffee - 37832

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm coffee - dörrmattor jute coffee - 37832
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Coffee Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Grå - Dörrmattor Jute Grå - 37831

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm grå - dörrmattor jute grå - 37831
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben - 37833

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm ivory - dörrmattor jute elfenben - 37833
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Elfenben Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Svart - Dörrmattor Jute Svart - 37829

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm svart - dörrmattor jute svart - 37829
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Lead Grey - Dörrmattor Jute Lead Grey - 37830

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm lead grey - dörrmattor jute lead grey - 37830
  Fiona dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Fiona dörrmatta - Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Lead Grey Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Fanny Dörrmatta Natur 50x80 Cm - Dörrmattor Jute Natur - 37827

  dixie fanny dörrmatta natur 50x80 cm - dörrmattor jute natur - 37827
  Fanny dörrmatta från Dixie med en handtillverkad design i jute med en slitstark kvalitet och en undersida i halksäker naturlatex. Bra att veta om Fanny dörrmatta - Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av jute.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Natur Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Pouf Round - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural - 45247

  dixie pouf round - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural - 45247
  Pouf Round är en sittpuff från Dixie som är tillverkad av handflätad vattenhyacint som är en snabbväxande liljeväxt. Växten växer fritt som ogräs och täcker stora vattendrag i Vietnam med en kvävande effekt vilket gör den perfekt att skörda och göra korgar och annat av. Torkas av med en fuktig trasa eller dammsugs. Vi har valt ut Natural Sittsäckar & Sittpuffar i Vattenhyacint från Dixie med stor omsorg.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Grey - Dörrmattor Jute Natural

  dixie dörrmatta 60x90 cm grey - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Lead Grey

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute lead grey
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Svart

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute svart
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm / Beige - Dörrmattor Jute Grå

  dixie dörrmatta 60x90 cm / beige - dörrmattor jute grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Lead Grey

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute lead grey
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Svart

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute svart
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Grå

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute grå
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Oat Yellow

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute oat yellow
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Coffee

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute coffee
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Pet Rope Matta 130x190 Cm - Plastmattor Polyester Taupe

  dixie pet rope matta 130x190 cm - plastmattor polyester taupe
  PET Rope är en matta från Dixie i 100% polyester från återvunna PET-flaskor som passar lika bra inom- som utomhus. En hållbar matta med en fin struktur som går att matcha med andra mattor i olika färger och storlekar från samma serie.Egenskaper Matta från Dixie Tillverkad av 100% polyester Hållbart material Går att använda både inom- och utomhus Tvättas i maskin på 30 grader eller kemtvätt Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Pet Herringbone Matta 50x80 Cm Ivory - Plastmattor Polyester Elfenben

  dixie pet herringbone matta 50x80 cm ivory - plastmattor polyester elfenben
  PET Herringbone är en matta från Dixie med fiskbensmönster i 100% polyester från återvunna PET-flaskor som passar lika bra inom- som utomhus. En hållbar matta med en fin struktur som går att matcha med andra mattor i olika färger och storlekar från samma serie.Egenskaper Matta från Dixie Tillverkad av 100% polyester Fiskbensmönster Hållbart material Går att använda både inom- och utomhus Tvättas i maskin på 30 grader eller kemtvätt Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Pet Herringbone Matta 80x220 Cm - Plastmattor Polyester Taupe

  dixie pet herringbone matta 80x220 cm - plastmattor polyester taupe
  PET Herringbone är en matta från Dixie med fiskbensmönster i 100% polyester från återvunna PET-flaskor som passar lika bra inom- som utomhus. En hållbar matta med en fin struktur som går att matcha med andra mattor i olika färger och storlekar från samma serie.Egenskaper Matta från Dixie Tillverkad av 100% polyester Fiskbensmönster Hållbart material Går att använda både inom- och utomhus Tvättas i maskin på 30 grader eller kemtvätt Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Pet Herringbone Matta 80x220 Cm - Plastmattor Polyester Mörkgrå

  dixie pet herringbone matta 80x220 cm - plastmattor polyester mörkgrå
  PET Herringbone är en matta från Dixie med fiskbensmönster i 100% polyester från återvunna PET-flaskor som passar lika bra inom- som utomhus. En hållbar matta med en fin struktur som går att matcha med andra mattor i olika färger och storlekar från samma serie.Egenskaper Matta från Dixie Tillverkad av 100% polyester Fiskbensmönster Hållbart material Går att använda både inom- och utomhus Tvättas i maskin på 30 grader eller kemtvätt Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Tree matta 45x75 Cm - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie tree matta 45x75 cm - dörrmattor gummi svart
  Tree är en otroligt slitstark dörrmatta i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare.Egenskaper Dörrmatta från Dixie Tillverkad av 100% naturgummi Otroligt slitstark Håller effektivt bort smutsen Dammsugs, skakas eller våttorkas Tål utomhusbruk Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Tree matta 60x90 Cm - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie tree matta 60x90 cm - dörrmattor gummi svart
  Tree är en otroligt slitstark dörrmatta i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare.Egenskaper Dörrmatta från Dixie Tillverkad av 100% naturgummi Otroligt slitstark Håller effektivt bort smutsen Dammsugs,skakas eller våttorkas Tål utomhusbruk Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Tree skoställ 36x85 Cm - Skohyllor Gummi Svart

  dixie tree skoställ 36x85 cm - skohyllor gummi svart
  Tree är ett otroligt slitstarkt skoställ i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare.Egenskaper Skoställ från Dixie Tillverkat av 100% naturgummi Otroligt slitstarkt Håller effektivt bort smutsen Dammsugs, skakas eller våttorkas Tål utomhusbruk Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Dixie Corridor Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie corridor dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute natural
  Corridor är en dörrmatta från Dixie i 100% jute som är otroligt vacker och slitstark. Jute absorberar tio gånger mer ljud än en syntetisk matta och är dessutom 100% återvinningsbar. Man använder stjälkarnas fibrer vid tillverkningen och resultatet är ett grovt slitstarkt material som håller i flera generationer.Egenskaper Dörrmatta från Dixie Tillverkad av 100% jute Ljudabsorberande material Återvinningsbar Slitstark, infärgad och handvävd Dammsugs eller skakas Tål inte blötläggning Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Filip Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Black Melange

  dixie filip dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute black melange
  Filip är en handgjord dörrmatta från Dixie i 100% jute med isolerande egenskaper som absorberar mer ljud än en syntetisk matta. Jute är känd för sin kvalitet och tålighet och är ett naturmaterial som kan återvinnas flera gånger om. Materialet odlas på flera platser i Asien. Man använder stjälkarnas fibrer vid tillverkningen och resultatet är ett grovt slitstarkt material.Egenskaper Dörrmatta från Dixie Tillverkad av 100% jute Hög kvalitet och tålighet Absorberar ljud Latexgummerad baksida Dammsugs eller skakas, tål inte blötläggning Mått på 60x90 centimeter Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Filip Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Grey Melange

  dixie filip dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute grey melange
  Filip är en handgjord dörrmatta från Dixie i 100% jute med isolerande egenskaper som absorberar mer ljud än en syntetisk matta. Jute är känd för sin kvalitet och tålighet och är ett naturmaterial som kan återvinnas flera gånger om. Materialet odlas på flera platser i Asien. Man använder stjälkarnas fibrer vid tillverkningen och resultatet är ett grovt slitstarkt material.Egenskaper Dörrmatta från Dixie Tillverkad av 100% jute Hög kvalitet och tålighet Absorberar ljud Latexgummerad baksida Dammsugs eller skakas, tål inte blötläggning Mått på 60x90 centimeter Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Pouf Round - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural

  dixie pouf round - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural
  Pouf Round är en sittpuff från Dixie som är tillverkad av handflätad vattenhyacint som är en snabbväxande liljeväxt. Växten växer fritt som ogräs och täcker stora vattendrag i Vietnam med en kvävande effekt vilket gör den perfekt att skörda och göra korgar och annat av.Egenskaper Sittpuff från Dixie Tillverkad av handflätad vattenhyacint Torkas av med en fuktig trasa eller dammsugs Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Dixie Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 Cm City - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie rubber boot tray dörrmatta 85x36 cm city - dörrmattor gummi svart
  Rubber Boot Tray Dörrmatta 85x36 Cm, City från Dixie. Dörrmattor Svart Gummi. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Thunder Blue

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute thunder blue
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Coffee

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute coffee
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Old Rose

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute old rose
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie freja dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie freja dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta 80x150 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie freja dörrmatta 80x150 cm - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en hållbar design i slitstark jute med en naturlig look perfekt för alla hem. Den har en förstärkt baksida i latex. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- 100% jute.- Slitstark, hållbar design.- Förstärkt baksida.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Dörrmattan finns i flera storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Blötlägg ej. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben

  dixie dörrmatta 60x90 cm ivory - dörrmattor jute elfenben
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute och gummi på baksidan med en rektangulär form. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och gummi.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan passar bra i hallen. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 60x90 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben

  dixie fiona dörrmatta 60x90 cm ivory - dörrmattor jute elfenben
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fanny Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Natur

  dixie fanny dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute natur
  Dörrmattan från Dixie har en naturlig look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av jute.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Circle Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie circle dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart
  Dörrmattan från Dixie har en trendig design i gummi med cirkeldetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Cirkeldetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Square Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie square dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart
  Dörrmattan från Dixie har en trendig design i gummi med fyrkantsdetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Fyrkantsdetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Water Hyacinth Sittpuff Fyrkantig 39 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Vattenhyacint Natural

  dixie water hyacinth sittpuff fyrkantig 39 cm - sittsäckar & sittpuffar vattenhyacint natural
  Sittpuffen från Dixie har en hållbar, slitstark design i vattenhyacint med en fyrkantig form perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Om sittpuffen från Dixie- Hållbar, slitstark design.- Fyrkantig form.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 390 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Sitsdjup: 390 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta 50x80 Cm - Dörrmattor Jute Natural

  dixie freja dörrmatta 50x80 cm - dörrmattor jute natural
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute med en rektangulär form och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika färger. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och latex.- Rektangulär form.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Bredd: 500 mm.- Längd: 800 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Freja Dörrmatta 50x80 Cm Natural / - Dörrmattor Jute Grå

  dixie freja dörrmatta 50x80 cm natural / - dörrmattor jute grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk design i jute med en rektangulär form och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika färger. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av jute och latex.- Rektangulär form.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Bredd: 500 mm.- Längd: 800 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Grå

  dixie dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor sisal grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Dörrmatta 80x150 Cm - Dörrmattor Sisal Grå

  dixie dörrmatta 80x150 cm - dörrmattor sisal grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Jenny Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Natural

  dixie jenny dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor sisal natural
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fanny Dörrmatta 50x80 Cm - Dörrmattor Jute Natur

  dixie fanny dörrmatta 50x80 cm - dörrmattor jute natur
  Dörrmattan från Dixie har en naturlig look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av jute.- Tillverkad i Indien Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Svart

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute svart
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Lead Grey

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute lead grey
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Grå

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute grå
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Coffee

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute coffee
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm ivory - dörrmattor jute elfenben
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.