Möbler
www.mobel.se

dedon möbler

 • Dedon, MBRACE clubfåtölj ARABICA

  dedon, mbrace clubfåtölj arabica
  Mbrace clubfåtölj i konstrotting från Dedon. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.
 • Dedon, MU solsäng vulcano

  dedon, mu solsäng vulcano
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU solsäng i färgen vulcano.
 • Dedon, LOU soffbord 68x126

  dedon, lou soffbord 68x126
  Genom att kombinera traditionellt DEDON hantverk med en modern dynteknologi tar LOU loungemöbler till en helt ny nivå. Kollektionen är designad av Toan Nguyen med målet att formge en komfortabel soffgrupp med en härlig loungekänsla. I LOU kollektionen ingår ett komplett loungesystem, solsängar och soffbord. LOU är tillverkad av DEDON fiber på en ram av aluminium med dynor av Sunbrella.  Konstrotting av DEDON fiber  Komplett loungesystem  Designad av Toan Nguyen för DEDON Här visar vi LOU soffbord 68x126 med teakskiva.
 • Dedon, FEDRO gungstol, flamingo

  dedon, fedro gungstol, flamingo
  Fedro Flamingo - En gungstol utan ben. Stolen representerar ett helt nytt sätt att koppla av på. Fedros komfortabla form gör att du enkelt hittar vinkeln som passar bäst för dig. Luta dig tillbaka på tillhörande kudden och njut av utelivet! Fedro Floor Rocker passar perfekt för loungen vid poolen, som solstol på stranden och till och med som spelstol framför TV.   Komfortabel relaxstol  Lätt, väger endast 5.2 kg.  Handtag på baksidan för enkel förflyttning Inklusive en mjuk huvudkudde som torkar snabbt Stapelbar Tillverkad av aluminium och konstrotting
 • Dedon, TIBBO soffbord 103x139 cm teak

  dedon, tibbo soffbord 103x139 cm teak
  TIBBO soffbord i obehandlad teak från DEDON. DEDONs första kollektion i teak, formgiven av Edward Barber & Jay Osgerby kombinerar noggrant hantverk, överlägsen komfort och lätthet i en design som är utmärkande, elegant och ren, precis som du kan förvänta dig av dess internationellt kända formgivare. Med teak och DEDON fiber (konstrotting) kombinerat, förmedlar kollektionen en ovanligt rik och lyxig känsla. Kollektionen utmärker sig starkt med dess runda och mjuka former.  TIBBO kollektionen presenterar DEDONs första samarbete med den prisbelönta designduon Edward Barber & Jay Osgerby. Sedan de startade sin studio i London har duon vunnit flera internationella designpriser för Industriell design, möbler, belysning med mer. Deras eleganta resultat matchar DEDONs designstrategi utmärkt.
 • Dedon, Lounge soffbord 110 cm java

  dedon, lounge soffbord 110 cm java
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE soffbord 110 x 110 cm i färgen java.
 • Dedon, MU daybed vänster vulcano

  dedon, mu daybed vänster vulcano
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU daybed vänster i färgen vulcano.
 • Dedon, Dala clubfåtölj BAHAMAS

  dedon, dala clubfåtölj bahamas
  Clubfåtölj Dala i konstrotting från Dedon.Fåtöljen har en stabil stomme i aluminium som sedan är klädd med konstrotting i olika färger. Hitta din favoritfärg och komplettera Dala clubfåtölj med någon av de anpassade dynorna.
 • Dedon, LOU soffbord 68x170

  dedon, lou soffbord 68x170
  Genom att kombinera traditionellt DEDON hantverk med en modern dynteknologi tar LOU loungemöbler till en helt ny nivå. Kollektionen är designad av Toan Nguyen med målet att formge en komfortabel soffgrupp med en härlig loungekänsla. I LOU kollektionen ingår ett komplett loungesystem, solsängar och soffbord. LOU är tillverkad av DEDON fiber på en ram av aluminium med dynor av Sunbrella.  Konstrotting av DEDON fiber  Komplett loungesystem  Designad av Toan Nguyen för DEDON Här visar vi LOU soffbord 68x170 med teakskiva.
 • Dedon, Mangrove soffbord vit

  dedon, mangrove soffbord vit
  Mangrove är en serie av bord som kompletterar alla DEDONs kollektioner utmärkt. Designertrion EOOS hämtar sin inspiration från trädstammar, vilket syns tydligt i bordets bas. Med spår i den cikulära bordsskivan tillåter man vatten rinna av skivan enkelt och framhäver nyanser av naturen.  Design av EOOS Tillverkad i behandlat stål Spår i bordsskivan för att undvika vattensamling Här visar vi Mangrove coffee table i pure white från DEDON.
 • Dedon, Seashell fotpall vit

  dedon, seashell fotpall vit
  Med sin luftiga blandning mellan organisk och geometrisk form ser Seashell kollektionen av Jean-Marie Massaud till att du alltid får ett härligt välkommande när du går ut till uteplatsen. Seashells rygg har ett ergonomiskt format ryggstöd som alltid ger ett härligt stöd för ryggen. Kollektionen är tillverkad av DEDONs skickliga hantverkare på Ön Cebu i Filippinerna. Seashell kommer i färgerna brons och chalk (vit). Möbelserie med stort fokus på komfort Hela serien är stapelbar Tillverkad i aluminium och konstrotting Design: Jean-Marie Massaud Här visar vi Seashell fotpall i färgen chalk.
 • Dedon, Porcini soffbord 100 cm carrara

  dedon, porcini soffbord 100 cm carrara
  Porcini av Lorenza Bozzoli är en serie av soffbord och sidobord från DEDON. Bordet är praktiskt och väderbeständigt samtidigt som det är förtjusande för ögat. Inspirationen kommer från de älskade italienska svamparna med samma namn. Porcini kommer i tre höjder, två baser och två eleganta färgbanor. Bordsskivan är tillverkad av keramik och basen i antingen konstrotting eller keramik. Bordet är designat för att stämma överens i färg och form med DEDONs andra kollektioner. Mångsidigt och väderbeständigt bord Keramik och konstrotting Design: Lorenza Bozzoli Här visar vi Porcini soffbord 100 cm i färgen carrara med skiva av keramik.
 • Dedon, Lounge soffbord 65 cm java

  dedon, lounge soffbord 65 cm java
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE soffbord 65 x 110 cm i färgen java.
 • Dedon, LOU solsäng clay

  dedon, lou solsäng clay
  Genom att kombinera traditionellt DEDON hantverk med en modern dynteknologi tar LOU loungemöbler till en helt ny nivå. Kollektionen är designad av Toan Nguyen med målet att formge en komfortabel soffgrupp med en härlig loungekänsla. I LOU kollektionen ingår ett komplett loungesystem, solsängar och soffbord. LOU är tillverkad av DEDON fiber på en ram av aluminium med dynor av Sunbrella.  Konstrotting av DEDON fiber  Komplett loungesystem  Designad av Toan Nguyen för DEDON Här visar vi LOU solsäng med dynor i färgen TWIST sand.
 • Dedon, MBRACE daybed arabica

  dedon, mbrace daybed arabica
  MBRACE tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar.  MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.  Loungefåtölj med hög komfort Elegant kombination av teak och konstrotting Design: Sebastian Herkner Här visar vi MBRACE daybed i färgen arabica med dyna i Cool Ash.
 • Dedon, Lounge fåtölj java

  dedon, lounge fåtölj java
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE loungefåtölj i färgen java.
 • Dedon, LOU fotpall 68x102 clay

  dedon, lou fotpall 68x102 clay
  Genom att kombinera traditionellt DEDON hantverk med en modern dynteknologi tar LOU loungemöbler till en helt ny nivå. Kollektionen är designad av Toan Nguyen med målet att formge en komfortabel soffgrupp med en härlig loungekänsla. I LOU kollektionen ingår ett komplett loungesystem, solsängar och soffbord. LOU är tillverkad av DEDON fiber på en ram av aluminium med dynor av Sunbrella.  Konstrotting av DEDON fiber  Komplett loungesystem  Designad av Toan Nguyen för DEDON Här visar vi LOU fotpall 68x102 cm med dyna i färgen TWIST sand.
 • Dedon, Mbrace loungefåtölj hög CHESTNUT

  dedon, mbrace loungefåtölj hög chestnut
  MBRACE spice tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Komplettera din Mbrace loungefåtölj i med något av dynalternativen i någon av de härliga färgerna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Dala clubfåtölj UBUD

  dedon, dala clubfåtölj ubud
  Clubfåtölj Dala i konstrotting från Dedon.Fåtöljen har en stabil stomme i aluminium som sedan är klädd med konstrotting i olika färger. Hitta din favoritfärg och komplettera Dala clubfåtölj med någon av de anpassade dynorna.
 • Dedon, LOU soffbord 102x102 clay

  dedon, lou soffbord 102x102 clay
  Genom att kombinera traditionellt DEDON hantverk med en modern dynteknologi tar LOU loungemöbler till en helt ny nivå. Kollektionen är designad av Toan Nguyen med målet att formge en komfortabel soffgrupp med en härlig loungekänsla. I LOU kollektionen ingår ett komplett loungesystem, solsängar och soffbord. LOU är tillverkad av DEDON fiber på en ram av aluminium med dynor av Sunbrella.  Konstrotting av DEDON fiber  Komplett loungesystem  Designad av Toan Nguyen för DEDON Här visar vi LOU soffbord 102x102 cm med glasskiva.
 • Dedon, Lounge solsäng java

  dedon, lounge solsäng java
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE solsäng i färgen java.
 • Dedon, Dala fotpall / bord RIOJA

  dedon, dala fotpall / bord rioja
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen.  Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.  Designad av Stephen Burks för DEDON Kommer i glädjefyllda färgerKomplettera Dala med dyna för att använda den som fotpall eller bordsskiva för att använda det som soffbord.
 • Dedon, MU fotpall 90x90 vulcano

  dedon, mu fotpall 90x90 vulcano
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU fotpall 90x90 i färgen vulcano.
 • Dedon, MBRACE daybed pepper

  dedon, mbrace daybed pepper
  MBRACE tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar.  MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.  Loungefåtölj med hög komfort Elegant kombination av teak och konstrotting Design: Sebastian Herkner Här visar vi MBRACE daybed i färgen pepper med dyna i Cool Ash.
 • Dedon, MU soffbord 90x130 glas lipari

  dedon, mu soffbord 90x130 glas lipari
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU soffbord 90x130 cm med glasskiva i färgen lipari.
 • Dedon, Mbrace loungefåtölj hög SEVILLE

  dedon, mbrace loungefåtölj hög seville
  MBRACE spice tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Komplettera din Mbrace loungefåtölj i med något av dynalternativen i någon av de härliga färgerna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Seashell solsäng bronze

  dedon, seashell solsäng bronze
  Med sin luftiga blandning mellan organisk och geometrisk form ser Seashell kollektionen av Jean-Marie Massaud till att du alltid får ett härligt välkommande när du går ut till uteplatsen. Seashells rygg har ett ergonomiskt format ryggstöd som alltid ger ett härligt stöd för ryggen. Kollektionen är tillverkad av DEDONs skickliga hantverkare på Ön Cebu i Filippinerna. Seashell kommer i färgerna brons och chalk (vit). Möbelserie med stort fokus på komfort Hela serien är stapelbar Tillverkad i aluminium och konstrotting Design: Jean-Marie Massaud Här visar vi Seashell solsäng i färgen bronze.
 • Dedon, Seashell solsäng vit

  dedon, seashell solsäng vit
  Med sin luftiga blandning mellan organisk och geometrisk form ser Seashell kollektionen av Jean-Marie Massaud till att du alltid får ett härligt välkommande när du går ut till uteplatsen. Seashells rygg har ett ergonomiskt format ryggstöd som alltid ger ett härligt stöd för ryggen. Kollektionen är tillverkad av DEDONs skickliga hantverkare på Ön Cebu i Filippinerna. Seashell kommer i färgerna brons och chalk (vit). Möbelserie med stort fokus på komfort Hela serien är stapelbar Tillverkad i aluminium och konstrotting Design: Jean-Marie Massaud Här visar vi Seashell solsäng i färgen chalk.
 • Dedon, MBRACE loungestol låg SEA SALT

  dedon, mbrace loungestol låg sea salt
  MBRACE tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar.  MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.  Loungefåtölj med hög komfort Elegant kombination av teak och konstrotting Design: Sebastian Herkner Här visar vi MBRACE lounge chair i färgen arabica med dyna i Cool Ash.
 • Dedon, MU soffbord 90x130 hpl vulcano

  dedon, mu soffbord 90x130 hpl vulcano
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU soffbord 90x130 cm med hpl-skiva i färgen vulcano.
 • Dedon, Dala loungefåtölj UBUD

  dedon, dala loungefåtölj ubud
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen.  Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.  Designad av Stephen Burks för DEDON Kommer i glädjefyllda färger Välj din Dala loungefåtölj i ditt favoritutförande och komplettera med någon av de läckra färgerna på dynorna.
 • Dedon, Daydream daybed

  dedon, daydream daybed
  Charmiga DAYDREAM är rent DEDON-DNA, som ger karaktär till alla miljöer, inomhus eller utomhus. Med sina böljande linjer och generösa proportioner är himmelssängen perfekt för att ligga på, solo eller med nära och kära.Till Daydream ingår textiltaket medan dynset köps till separat.
 • Dedon, Mbrace loungefåtölj hög BALTIC

  dedon, mbrace loungefåtölj hög baltic
  MBRACE spice tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Komplettera din Mbrace loungefåtölj i med något av dynalternativen i någon av de härliga färgerna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Lounge solsäng bleach

  dedon, lounge solsäng bleach
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE solsäng i färgen bleach.
 • Dedon, Dala fotpall / sidobord CUBA

  dedon, dala fotpall / sidobord cuba
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen. Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.Komplettera pallen med en bordsskiva för att använda det som ett vackert sidobord eller med dyna för att användas som en fotpall. Designad av Stephen Burks för DEDON
 • Dedon, MBRACE fotpall BALTIC

  dedon, mbrace fotpall baltic
  MBRACE fotpall i färgen spice tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, TIBBO solsäng i teak

  dedon, tibbo solsäng i teak
  Tibbo solsäng, en välgjord solsäng i teak av yppersta klass från Dedon. DEDONs första kollektion i teak, formgiven av Edward Barber & Jay Osgerby kombinerar noggrant hantverk, överlägsen komfort och lätthet i en design som är utmärkande, elegant och ren, precis som du kan förvänta dig av dess internationellt kända formgivare. Med teak och DEDON fiber (konstrotting) kombinerat, förmedlar kollektionen en ovanligt rik och lyxig känsla. Kollektionen utmärker sig starkt med dess runda och mjuka former.  TIBBO kollektionen presenterar DEDONs första samarbete med den prisbelönta designduon Edward Barber & Jay Osgerby. Sedan de startade sin studio i London har duon vunnit flera internationella designpriser för Industriell design, möbler, belysning med mer. Deras eleganta resultat matchar DEDONs designstrategi utmärkt.Komplettera solsängen med Tibbo solsängsdyna.
 • Dedon, Lounge fotpall 110 cm bleach

  dedon, lounge fotpall 110 cm bleach
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE fotpall 110 x 110 cm i färgen bleach.
 • Dedon, LOU fotpall 102x102 clay

  dedon, lou fotpall 102x102 clay
  Genom att kombinera traditionellt DEDON hantverk med en modern dynteknologi tar LOU loungemöbler till en helt ny nivå. Kollektionen är designad av Toan Nguyen med målet att formge en komfortabel soffgrupp med en härlig loungekänsla. I LOU kollektionen ingår ett komplett loungesystem, solsängar och soffbord. LOU är tillverkad av DEDON fiber på en ram av aluminium med dynor av Sunbrella.  Konstrotting av DEDON fiber  Komplett loungesystem  Designad av Toan Nguyen för DEDON Här visar vi LOU fotpall med dyna i färgen TWIST sand.
 • Dedon, MU fotpall 90x130 lipari

  dedon, mu fotpall 90x130 lipari
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU fotpall 90x130 i färgen lipari.
 • Dedon, Dala fotpall / bord UBUD

  dedon, dala fotpall / bord ubud
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen.  Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.  Designad av Stephen Burks för DEDON Kommer i glädjefyllda färgerKomplettera Dala med dyna för att använda den som fotpall eller bordsskiva för att använda det som soffbord.
 • Dedon, TIBBO solsäng i teak med hjul

  dedon, tibbo solsäng i teak med hjul
  Tibbo solsäng med hjul, en välgjord solsäng i teak av yppersta klass från Dedon. DEDONs första kollektion i teak, formgiven av Edward Barber & Jay Osgerby kombinerar noggrant hantverk, överlägsen komfort och lätthet i en design som är utmärkande, elegant och ren, precis som du kan förvänta dig av dess internationellt kända formgivare. Med teak och DEDON fiber (konstrotting) kombinerat, förmedlar kollektionen en ovanligt rik och lyxig känsla. Kollektionen utmärker sig starkt med dess runda och mjuka former.  TIBBO kollektionen presenterar DEDONs första samarbete med den prisbelönta designduon Edward Barber & Jay Osgerby. Sedan de startade sin studio i London har duon vunnit flera internationella designpriser för Industriell design, möbler, belysning med mer. Deras eleganta resultat matchar DEDONs designstrategi utmärkt.Komplettera solsängen med Tibbo solsängsdyna.
 • Dedon, Dala clubfåtölj IBIZA

  dedon, dala clubfåtölj ibiza
  Clubfåtölj Dala i konstrotting från Dedon.Fåtöljen har en stabil stomme i aluminium som sedan är klädd med konstrotting i olika färger. Hitta din favoritfärg och komplettera Dala clubfåtölj med någon av de anpassade dynorna.
 • Dedon, LOU soffbord Ø 102 cm

  dedon, lou soffbord ø 102 cm
  Genom att kombinera traditionellt DEDON hantverk med en modern dynteknologi tar LOU loungemöbler till en helt ny nivå. Kollektionen är designad av Toan Nguyen med målet att formge en komfortabel soffgrupp med en härlig loungekänsla. I LOU kollektionen ingår ett komplett loungesystem, solsängar och soffbord. LOU är tillverkad av DEDON fiber på en ram av aluminium med dynor av Sunbrella.  Konstrotting av DEDON fiber  Komplett loungesystem  Designad av Toan Nguyen för DEDON Här visar vi LOU soffbord Ø 102 cm med teakskiva.
 • Dedon, MU daybed höger vulcano

  dedon, mu daybed höger vulcano
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU daybed höger i färgen vulcano.
 • Dedon, Porcini soffbord 100 cm marrone

  dedon, porcini soffbord 100 cm marrone
  Porcini av Lorenza Bozzoli är en serie av soffbord och sidobord från DEDON. Bordet är praktiskt och väderbeständigt samtidigt som det är förtjusande för ögat. Inspirationen kommer från de älskade italienska svamparna med samma namn. Porcini kommer i tre höjder, två baser och två eleganta färgbanor. Bordsskivan är tillverkad av keramik och basen i antingen konstrotting eller keramik. Bordet är designat för att stämma överens i färg och form med DEDONs andra kollektioner. Mångsidigt och väderbeständigt bord Keramik och konstrotting Design: Lorenza Bozzoli Här visar vi Porcini soffbord 100 cm i färgen marrone med skiva av keramik.
 • Dedon, MBRACE loungestol låg BALTIC

  dedon, mbrace loungestol låg baltic
  MBRACE tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar.  MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.  Loungefåtölj med hög komfort Elegant kombination av teak och konstrotting Design: Sebastian Herkner Här visar vi MBRACE lounge chair i färgen arabica med dyna i Cool Ash.
 • Dedon, Lounge fotpall 65 cm java

  dedon, lounge fotpall 65 cm java
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE fotpall 65 x 110 cm i färgen java.
 • Dedon, Seax fåtölj Svart/Teak/Dove

  dedon, seax fåtölj svart/teak/dove
  SEAX står för elegans och modernitet. Utmärkt av sin noggranna uppmärksamhet på detaljer, rikedom av innovativa designlösningar och lockande blandning av material, kan denna prisbelönta kollektion bara vara ett verk av den franska designern Jean-MarieMassaud. SEAX består av hopfällbara fåtöljer, fåtöljer och fotpallar samt en rad mat- och soffbord.Den här generöst tilltagna fåtöljen är noggrant konstruerad för enkel hopfällning och är vattentät.
 • Dedon, MBRACE clubfåtölj SEVILLE

  dedon, mbrace clubfåtölj seville
  Mbrace clubfåtölj i konstrotting från Dedon. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.
 • Dedon, Dala clubfåtölj RIOJA

  dedon, dala clubfåtölj rioja
  Clubfåtölj Dala i konstrotting från Dedon.Fåtöljen har en stabil stomme i aluminium som sedan är klädd med konstrotting i olika färger. Hitta din favoritfärg och komplettera Dala clubfåtölj med någon av de anpassade dynorna.
 • Dedon, Mbrace loungefåtölj hög PEPPER

  dedon, mbrace loungefåtölj hög pepper
  MBRACE spice tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Komplettera din Mbrace loungefåtölj i med något av dynalternativen i någon av de härliga färgerna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Dala fotpall / bord IBIZA

  dedon, dala fotpall / bord ibiza
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen.  Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.  Designad av Stephen Burks för DEDON Kommer i glädjefyllda färgerKomplettera Dala med dyna för att använda den som fotpall eller bordsskiva för att använda det som soffbord.
 • Dedon, Seashell fotpall bronze

  dedon, seashell fotpall bronze
  Med sin luftiga blandning mellan organisk och geometrisk form ser Seashell kollektionen av Jean-Marie Massaud till att du alltid får ett härligt välkommande när du går ut till uteplatsen. Seashells rygg har ett ergonomiskt format ryggstöd som alltid ger ett härligt stöd för ryggen. Kollektionen är tillverkad av DEDONs skickliga hantverkare på Ön Cebu i Filippinerna. Seashell kommer i färgerna brons och chalk (vit). Möbelserie med stort fokus på komfort Hela serien är stapelbar Tillverkad i aluminium och konstrotting Design: Jean-Marie Massaud Här visar vi Seashell fotpall i färgen bronze.
 • Dedon, Dala clubfåtölj CUBA

  dedon, dala clubfåtölj cuba
  Clubfåtölj Dala i konstrotting från Dedon.Fåtöljen har en stabil stomme i aluminium som sedan är klädd med konstrotting i olika färger. Hitta din favoritfärg och komplettera Dala clubfåtölj med någon av de anpassade dynorna.
 • Dedon, LOU soffbord Ø 68 cm

  dedon, lou soffbord ø 68 cm
  Genom att kombinera traditionellt DEDON hantverk med en modern dynteknologi tar LOU loungemöbler till en helt ny nivå. Kollektionen är designad av Toan Nguyen med målet att formge en komfortabel soffgrupp med en härlig loungekänsla. I LOU kollektionen ingår ett komplett loungesystem, solsängar och soffbord. LOU är tillverkad av DEDON fiber på en ram av aluminium med dynor av Sunbrella.  Konstrotting av DEDON fiber  Komplett loungesystem  Designad av Toan Nguyen för DEDON Här visar vi LOU soffbord Ø 68 cm med teakskiva.
 • Dedon, TIBBO soffbord 92x92 cm teak

  dedon, tibbo soffbord 92x92 cm teak
  TIBBO soffbord i obehandlad teak från DEDON. DEDONs första kollektion i teak, formgiven av Edward Barber & Jay Osgerby kombinerar noggrant hantverk, överlägsen komfort och lätthet i en design som är utmärkande, elegant och ren, precis som du kan förvänta dig av dess internationellt kända formgivare. Med teak och DEDON fiber (konstrotting) kombinerat, förmedlar kollektionen en ovanligt rik och lyxig känsla. Kollektionen utmärker sig starkt med dess runda och mjuka former.  TIBBO kollektionen presenterar DEDONs första samarbete med den prisbelönta designduon Edward Barber & Jay Osgerby. Sedan de startade sin studio i London har duon vunnit flera internationella designpriser för Industriell design, möbler, belysning med mer. Deras eleganta resultat matchar DEDONs designstrategi utmärkt.
 • Dedon, MU soffbord 90x90 glas vulcano

  dedon, mu soffbord 90x90 glas vulcano
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen
 • Dedon, Lounge fotpall 65 cm bleach

  dedon, lounge fotpall 65 cm bleach
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE fotpall 65 x 110 cm i färgen bleach.
 • Dedon, LOU soffbord 68x102 clay

  dedon, lou soffbord 68x102 clay
  Genom att kombinera traditionellt DEDON hantverk med en modern dynteknologi tar LOU loungemöbler till en helt ny nivå. Kollektionen är designad av Toan Nguyen med målet att formge en komfortabel soffgrupp med en härlig loungekänsla. I LOU kollektionen ingår ett komplett loungesystem, solsängar och soffbord. LOU är tillverkad av DEDON fiber på en ram av aluminium med dynor av Sunbrella.  Konstrotting av DEDON fiber  Komplett loungesystem  Designad av Toan Nguyen för DEDON Här visar vi LOU soffbord 68x102 cm med glasskiva.
 • Dedon, Mbrace loungefåtölj hög ARABICA

  dedon, mbrace loungefåtölj hög arabica
  MBRACE spice tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Komplettera din Mbrace loungefåtölj i med något av dynalternativen i någon av de härliga färgerna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Dala fotpall / bord BAHAMAS

  dedon, dala fotpall / bord bahamas
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen.  Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.  Designad av Stephen Burks för DEDON Kommer i glädjefyllda färgerKomplettera Dala med dyna för att använda den som fotpall eller bordsskiva för att använda det som soffbord.
 • Dedon, MBRACE clubfåtölj CHESTNUT

  dedon, mbrace clubfåtölj chestnut
  Mbrace clubfåtölj i konstrotting från Dedon. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.
 • Dedon, Mbrace gungstol SEA SALT

  dedon, mbrace gungstol sea salt
  MBRACE gungstol i atlantic tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Till Mbrace gungstol finns olika alternativ med dynor att köpa till, i en mängd olika färger. Till gungstolen ingår inga dynor utan komplettera med sittdyna, nackkdyna eller sitt+ryggdyna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Dala loungefåtölj CUBA

  dedon, dala loungefåtölj cuba
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen.  Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.  Designad av Stephen Burks för DEDON Kommer i glädjefyllda färger Välj din Dala loungefåtölj i ditt favoritutförande och komplettera med någon av de läckra färgerna på dynorna.
 • Dedon, Lounge fotpall 110 cm java

  dedon, lounge fotpall 110 cm java
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE fotpall 110 x 110 cm i färgen java.
 • Dedon, MU solsäng lipari

  dedon, mu solsäng lipari
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU solsäng i färgen lipari.
 • Dedon, Mbrace gungstol CHESTNUT

  dedon, mbrace gungstol chestnut
  MBRACE gungstol i atlantic tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Till Mbrace gungstol finns olika alternativ med dynor att köpa till, i en mängd olika färger. Till gungstolen ingår inga dynor utan komplettera med sittdyna, nackkdyna eller sitt+ryggdyna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Dala fotpall / sidobord BAHAMAS

  dedon, dala fotpall / sidobord bahamas
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen. Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.Komplettera pallen med en bordsskiva för att använda det som ett vackert sidobord eller med dyna för att användas som en fotpall. Designad av Stephen Burks för DEDON
 • Dedon, MBRACE clubfåtölj BALTIC

  dedon, mbrace clubfåtölj baltic
  Mbrace clubfåtölj i konstrotting från Dedon. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.
 • Dedon, MU soffbord 90x130 glas vulcano

  dedon, mu soffbord 90x130 glas vulcano
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU soffbord 90x130 cm med glasskiva i färgen vulcano.
 • Dedon, MBRACE loungestol låg SEVILLE

  dedon, mbrace loungestol låg seville
  MBRACE tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar.  MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.  Loungefåtölj med hög komfort Elegant kombination av teak och konstrotting Design: Sebastian Herkner Här visar vi MBRACE lounge chair i färgen arabica med dyna i Cool Ash.
 • Dedon, MBRACE clubfåtölj PEPPER

  dedon, mbrace clubfåtölj pepper
  Mbrace clubfåtölj i konstrotting från Dedon. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.
 • Dedon, MBRACE loungestol låg PEPPER

  dedon, mbrace loungestol låg pepper
  MBRACE tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar.  MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.  Loungefåtölj med hög komfort Elegant kombination av teak och konstrotting Design: Sebastian Herkner Här visar vi MBRACE lounge chair i färgen arabica med dyna i Cool Ash.
 • Dedon, Lounge soffbord 110 cm bleach

  dedon, lounge soffbord 110 cm bleach
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE soffbord 110 x 110 cm i färgen bleach.
 • Dedon, MBRACE fotpall, pepper

  dedon, mbrace fotpall, pepper
  MBRACE fotpall i färgen pepper tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar.  MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, MBRACE loungestol låg CHESTNUT

  dedon, mbrace loungestol låg chestnut
  MBRACE tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar.  MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.  Loungefåtölj med hög komfort Elegant kombination av teak och konstrotting Design: Sebastian Herkner Här visar vi MBRACE lounge chair i färgen arabica med dyna i Cool Ash.
 • Dedon, Dala loungefåtölj BAHAMAS

  dedon, dala loungefåtölj bahamas
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen.  Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.  Designad av Stephen Burks för DEDON Kommer i glädjefyllda färger Välj din Dala loungefåtölj i ditt favoritutförande och komplettera med någon av de läckra färgerna på dynorna.
 • Dedon, Mbrace gungstol SEVILLE

  dedon, mbrace gungstol seville
  MBRACE gungstol i atlantic tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Till Mbrace gungstol finns olika alternativ med dynor att köpa till, i en mängd olika färger. Till gungstolen ingår inga dynor utan komplettera med sittdyna, nackkdyna eller sitt+ryggdyna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Dala fotpall / bord CUBA

  dedon, dala fotpall / bord cuba
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen.  Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.  Designad av Stephen Burks för DEDON Kommer i glädjefyllda färgerKomplettera Dala med dyna för att använda den som fotpall eller bordsskiva för att använda det som soffbord.
 • Dedon, TIBBO soffbord 46x92 cm teak

  dedon, tibbo soffbord 46x92 cm teak
  TIBBO soffbord i obehandlad teak från DEDON. DEDONs första kollektion i teak, formgiven av Edward Barber & Jay Osgerby kombinerar noggrant hantverk, överlägsen komfort och lätthet i en design som är utmärkande, elegant och ren, precis som du kan förvänta dig av dess internationellt kända formgivare. Med teak och DEDON fiber (konstrotting) kombinerat, förmedlar kollektionen en ovanligt rik och lyxig känsla. Kollektionen utmärker sig starkt med dess runda och mjuka former.  TIBBO kollektionen presenterar DEDONs första samarbete med den prisbelönta designduon Edward Barber & Jay Osgerby. Sedan de startade sin studio i London har duon vunnit flera internationella designpriser för Industriell design, möbler, belysning med mer. Deras eleganta resultat matchar DEDONs designstrategi utmärkt.
 • Dedon, Tibbo XL loungefåtölj vulcano

  dedon, tibbo xl loungefåtölj vulcano
  Dedon, Dedon, Tibbo XL loungefåtölj vulcano. . Teak. . .
 • Dedon, Mbrace gungstol BALTIC

  dedon, mbrace gungstol baltic
  MBRACE gungstol i atlantic tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Till Mbrace gungstol finns olika alternativ med dynor att köpa till, i en mängd olika färger. Till gungstolen ingår inga dynor utan komplettera med sittdyna, nackkdyna eller sitt+ryggdyna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Dala fotpall / sidobord UBUD

  dedon, dala fotpall / sidobord ubud
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen. Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.Komplettera pallen med en bordsskiva för att använda det som ett vackert sidobord eller med dyna för att användas som en fotpall. Designad av Stephen Burks för DEDON
 • Dedon, Mbrace gungstol ARABICA

  dedon, mbrace gungstol arabica
  MBRACE gungstol i atlantic tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Till Mbrace gungstol finns olika alternativ med dynor att köpa till, i en mängd olika färger. Till gungstolen ingår inga dynor utan komplettera med sittdyna, nackkdyna eller sitt+ryggdyna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, TIBBO loungefåtölj teak / vulcao

  dedon, tibbo loungefåtölj teak / vulcao
  De kända brittiska formgivarna Edward Barber och Jay Osgerby skapade TIBBO för en era där inomhus- och utomhuslivsutrymmen smälter samman. TIBBO kombinerar noggrant hantverk, överlägsen komfort och enastående lätthet i en design som är distinkt, elegant och ren.
 • Dedon, TIBBO karmstol teak / vulcano

  dedon, tibbo karmstol teak / vulcano
  DEDONs första kollektion i teak, formgiven av Edward Barber & Jay Osgerby kombinerar noggrant hantverk, överlägsen komfort och lätthet i en design som är utmärkande, elegant och ren, precis som du kan förvänta dig av dess internationellt kända formgivare. Med teak och DEDON fiber (konstrotting) kombinerat, förmedlar kollektionen en ovanligt rik och lyxig känsla. Kollektionen utmärker sig starkt med dess runda och mjuka former. TIBBO kollektionen presenterar DEDONs första samarbete med den prisbelönta designduon Edward Barber & Jay Osgerby. Sedan de startade sin studio i London har duon vunnit flera internationella designpriser för Industriell design, möbler, belysning med mer. Deras eleganta resultat matchar DEDONs designstrategi utmärkt.
 • Dedon, Mbrace loungefåtölj hög SEA SALT

  dedon, mbrace loungefåtölj hög sea salt
  MBRACE spice tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. Komplettera din Mbrace loungefåtölj i med något av dynalternativen i någon av de härliga färgerna. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, MBRACE fotpall SEVILLE

  dedon, mbrace fotpall seville
  MBRACE fotpall i färgen spice tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Leaf solsäng java

  dedon, leaf solsäng java
  Den prisbelönta solsängen LEAF designad av Frank Ligtharts för DEDON ger en ny betydelse för organisk design. De svagt svängda linjerna förenar sig i form av ett gigantiskt blad med uppåtvända sidor som ergonomiskt stödjer människans form.  Solsäng formad som ett gigantiskt blad Prisbelönt design Formgiven av Frank Ligthart Här visar vi Leaf beach chair i färgen java.
 • Dedon, Seax fotpall Svart/Taupe

  dedon, seax fotpall svart/taupe
  SEAX står för elegans och modernitet. Utmärkt av sin noggranna uppmärksamhet på detaljer, rikedom av innovativa designlösningar och lockande blandning av material, kan denna prisbelönta kollektion bara vara ett verk av den franska designern Jean-MarieMassaud. SEAX består av hopfällbara fåtöljer, fåtöljer och fotpallar samt en rad mat- och soffbord.
 • Dedon, MU soffbord 90x130 hpl lipari

  dedon, mu soffbord 90x130 hpl lipari
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU soffbord 90x130 cm med hpl-skiva i färgen lipari.
 • Dedon, MBRACE fotpall arabica

  dedon, mbrace fotpall arabica
  MBRACE tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar.  MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.  Loungefåtölj med hög komfort Elegant kombination av teak och konstrotting Design: Sebastian Herkner Här visar vi MBRACE fotpall i färgen arabica med dyna i Cool Ash.
 • Dedon, Dala fotpall / sidobord IBIZA

  dedon, dala fotpall / sidobord ibiza
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen. Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.Komplettera pallen med en bordsskiva för att använda det som ett vackert sidobord eller med dyna för att användas som en fotpall. Designad av Stephen Burks för DEDON
 • Dedon, FEDRO gungstol, quetzal

  dedon, fedro gungstol, quetzal
  Fedro Quetzal - En gungstol utan ben. Stolen representerar ett helt nytt sätt att koppla av på. Fedros komfortabla form gör att du enkelt hittar vinkeln som passar bäst för dig. Luta dig tillbaka på tillhörande kudden och njut av utelivet! Fedro Floor Rocker passar perfekt för loungen vid poolen, som solstol på stranden och till och med som spelstol framför TV.   Komfortabel relaxstol  Lätt, väger endast 5.2 kg.  Handtag på baksidan för enkel förflyttning Inklusive en mjuk huvudkudde som torkar snabbt Stapelbar Tillverkad av aluminium och konstrotting
 • Dedon, Lounge soffbord 65 cm bleach

  dedon, lounge soffbord 65 cm bleach
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE soffbord 65 x 110 cm i färgen bleach.
 • Dedon, MBRACE loungestol låg ARABICA

  dedon, mbrace loungestol låg arabica
  MBRACE tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar.  MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.  Loungefåtölj med hög komfort Elegant kombination av teak och konstrotting Design: Sebastian Herkner Här visar vi MBRACE lounge chair i färgen arabica med dyna i Cool Ash.
 • Dedon, Dala loungefåtölj IBIZA

  dedon, dala loungefåtölj ibiza
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen.  Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.  Designad av Stephen Burks för DEDON Kommer i glädjefyllda färger Välj din Dala loungefåtölj i ditt favoritutförande och komplettera med någon av de läckra färgerna på dynorna.
 • Dedon, Lounge fåtölj bleach

  dedon, lounge fåtölj bleach
  LOUNGE av Frank Ligthart ger en oöverträffad enkelhet till en konstform. Kollektionens rätlinjiga moduler ger möjlighet till en mängd olika sittplatser så att du kan skapa den perfekta loungemöblen till din yta. Ett unikt fästsystem håller modulerna på plats, medan tjocka och mjuka kuddar garanterar maximal komfort från denna minimalitstika design. LOUNGE kollektionen är tillverkad av DEDON fiber med en ram av pulverlackerad aluminium.  Rak och elegant design Oöverträffad komfort  Design: Frank Ligthart för DEDON Här visar vi LOUNGE loungefåtölj i färgen bleach.
 • Dedon, MU fotpall 90x130 vulcano

  dedon, mu fotpall 90x130 vulcano
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU fotpall 90x130 i färgen vulcano.
 • Dedon, MU fotpall 90x90 lipari

  dedon, mu fotpall 90x90 lipari
  MU från DEDON är förmodligen den mest sofistikerade loungemöblen som någonsin tillverkats. Designern Toan Nguyen skapar i MU en utsökt balans mellan god komfort, modulär logik och bra materialval. Resultatet är en mångsidig modulsoffgrupp som går att kombinera i öändlighet - med en lätthet, hållbarhet och väderbeständighet som bara DEDON kan leverera.   I dynorna används ett mjukt Ferrari Batyline tyg, för att säkerställa en helt ny nivå av komfort. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som inte rostar.  Modulsystem med exklusiva materialval Design av Toan Nguyen Vattentåliga dynor Här visar vi MU fotpall 90x90 i färgen lipari.
 • Dedon, MBRACE clubfåtölj SEA SALT

  dedon, mbrace clubfåtölj sea salt
  Mbrace clubfåtölj i konstrotting från Dedon. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda vingar. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt.
 • Dedon, Dala loungefåtölj RIOJA

  dedon, dala loungefåtölj rioja
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen.  Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.  Designad av Stephen Burks för DEDON Kommer i glädjefyllda färger Välj din Dala loungefåtölj i ditt favoritutförande och komplettera med någon av de läckra färgerna på dynorna.
 • Dedon, Dala fotpall / sidobord RIOJA

  dedon, dala fotpall / sidobord rioja
  Dala kollektionen från DEDON hämtar sin inspiration från utvecklingsvärldens skickliga hantverkare. Dalas namn, som designern Stephen Burks förklarar, betyder att göra i en senegalesisk dialekt som mötte Burks under ett av hans många projekt med hantverkare runt om i världen. Kollektionen består av en loungestol, fotpall, solstol, matchande bord och eleganta tillbehör. Dala är lätt, avslappnad och bärbar med bekväma dynor av vattentålig batyline.Komplettera pallen med en bordsskiva för att använda det som ett vackert sidobord eller med dyna för att användas som en fotpall. Designad av Stephen Burks för DEDON
 • Dedon, MBRACE fotpall CHESTNUT

  dedon, mbrace fotpall chestnut
  MBRACE fotpall i färgen spice tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, MBRACE fotpall SEA SALT

  dedon, mbrace fotpall sea salt
  MBRACE fotpall i färgen spice tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 
 • Dedon, Seax fåtölj Svart/Teak/Taupe

  dedon, seax fåtölj svart/teak/taupe
  SEAX står för elegans och modernitet. Utmärkt av sin noggranna uppmärksamhet på detaljer, rikedom av innovativa designlösningar och lockande blandning av material, kan denna prisbelönta kollektion bara vara ett verk av den franska designern Jean-MarieMassaud. SEAX består av hopfällbara fåtöljer, fåtöljer och fotpallar samt en rad mat- och soffbord.Den här generöst tilltagna fåtöljen är noggrant konstruerad för enkel hopfällning och är vattentät.
 • Dedon, Satellite sidobord 40 cm vit

  dedon, satellite sidobord 40 cm vit
  Satellite kollektionen är designad av Jean-Marie Massaud för DEDON. Under designprocessen tog Jean-Marie hjälp av den franska rymdbyrån ONERA för att ta fram ett bord som kan användas här nere på jorden. Resultet är Satellite - en serie av bord med en skiva av högtryckslaminat och en bas i frosttålig keramik. Materialet säkerståller att bordet är ytterst väderbeständigt samtidigt som det är förtjusande för ögat.  Väderbeständigt material Samarbete mellan Jean-Marie Massaud och rymdbyrån ONERA. Bas av keramik - vilket gör bordet oerhört stabilt Här visar vi Satellite sidobord 40 cm i vit
 • Dedon, Porcini bord 41 cm marrone

  dedon, porcini bord 41 cm marrone
  Porcini av Lorenza Bozzoli är en serie av soffbord och sidobord från DEDON. Bordet är praktiskt och väderbeständigt samtidigt som det är förtjusande för ögat. Inspirationen kommer från de älskade italienska svamparna med samma namn. Porcini kommer i tre höjder, två baser och två eleganta färgbanor. Bordsskivan är tillverkad av keramik och basen i antingen konstrotting eller keramik. Bordet är designat för att stämma överens i färg och form med DEDONs andra kollektioner. Mångsidigt och väderbeständigt bord Keramik och konstrotting Design: Lorenza Bozzoli Här visar vi Porcini sidobord 41 cm i färgen marrone med skiva av keramik.
 • Dedon, Porcini bord 41 cm carrara

  dedon, porcini bord 41 cm carrara
  Porcini av Lorenza Bozzoli är en serie av soffbord och sidobord från DEDON. Bordet är praktiskt och väderbeständigt samtidigt som det är förtjusande för ögat. Inspirationen kommer från de älskade italienska svamparna med samma namn. Porcini kommer i tre höjder, två baser och två eleganta färgbanor. Bordsskivan är tillverkad av keramik och basen i antingen konstrotting eller keramik. Bordet är designat för att stämma överens i färg och form med DEDONs andra kollektioner. Mångsidigt och väderbeständigt bord Keramik och konstrotting Design: Lorenza Bozzoli Här visar vi Porcini sidobord 41 cm i färgen carrara med skiva av keramik.
 • Dedon, Satellite sidobord 40 cm vulcano

  dedon, satellite sidobord 40 cm vulcano
  Satellite kollektionen är designad av Jean-Marie Massaud för DEDON. Under designprocessen tog Jean-Marie hjälp av den franska rymdbyrån ONERA för att ta fram ett bord som kan användas här nere på jorden. Resultet är Satellite - en serie av bord med en skiva av högtryckslaminat och en bas i frosttålig keramik. Materialet säkerståller att bordet är ytterst väderbeständigt samtidigt som det är förtjusande för ögat.  Väderbeständigt material Samarbete mellan Jean-Marie Massaud och rymdbyrån ONERA. Bas av keramik - vilket gör bordet oerhört stabilt Här visar vi Satellite sidobord 40 cm i vulcano
 • Dedon, Kida Hänggunga inkl. bas Ease Touch

  dedon, kida hänggunga inkl. bas ease touch
  Stephen Burks har skapat en prisbelönt kollektion som inte bara är visuellt tilltalande utan även praktisk att använda. Den hängande loungestolen är banbrytande, då den är den första i sin kollektion som är insvept istället för vävd, med hela 834 meter av DEDON Fiber Touch. Den har en vackert formad, vagga-liknande struktur som skapar en öppen, luftig, och inbjudande atmosfär. När du slår dig ner i loungestolen kan du njuta av den bekväma dynan, KIDA, som täcker hela sittområdet. Det är en plats där du kan känna dig så fri som brisen, som Stephen Burks själv beskriver det. Observera att dynan säljs separat.
 • Dedon, Kida Hänggunga inkl. bas Dusk Touch

  dedon, kida hänggunga inkl. bas dusk touch
  Stephen Burks har skapat en prisbelönt kollektion som inte bara är visuellt tilltalande utan även praktisk att använda. Den hängande loungestolen är banbrytande, då den är den första i sin kollektion som är insvept istället för vävd, med hela 834 meter av DEDON Fiber Touch. Den har en vackert formad, vagga-liknande struktur som skapar en öppen, luftig, och inbjudande atmosfär. När du slår dig ner i loungestolen kan du njuta av den bekväma dynan, KIDA, som täcker hela sittområdet. Det är en plats där du kan känna dig så fri som brisen, som Stephen Burks själv beskriver det. Observera att dynan säljs separat.
 • Dedon, Kida Hänggunga inkl. bas Glow Touch

  dedon, kida hänggunga inkl. bas glow touch
  Stephen Burks har skapat en prisbelönt kollektion som inte bara är visuellt tilltalande utan även praktisk att använda. Den hängande loungestolen är banbrytande, då den är den första i sin kollektion som är insvept istället för vävd, med hela 834 meter av DEDON Fiber Touch. Den har en vackert formad, vagga-liknande struktur som skapar en öppen, luftig, och inbjudande atmosfär. När du slår dig ner i loungestolen kan du njuta av den bekväma dynan, KIDA, som täcker hela sittområdet. Det är en plats där du kan känna dig så fri som brisen, som Stephen Burks själv beskriver det. Observera att dynan säljs separat.
ilead