Möbler
www.mobel.se

Classic Collection möbler

 • Key wool vit - handvävd ullmatta

  key wool vit - handvävd ullmatta
  Key wool är en handvävd ullmatta med skuren lugg ifrån Classic collection. Motivet är inspirerad av antika grekiska mönster och är utskuret i mattans lugg. Materialet?
 • Zebra svart/vit - handtuftad matta

  zebra svart/vit - handtuftad matta
  Zebra är en handtuftad matta ifrån Classic Collection. Den är tillverkad i tjock ull vilket gör den praktisk och slitstark. Formen och designen är framtagen för att efterlikna?
 • Leopard svart - handtuftad matta

  leopard svart - handtuftad matta
  Leopard är en handtuftad matta ifrån Classic Collection. Den är tillverkad i tjock ull vilket gör den praktisk och slitstark. Formen och designen är framtagen för att efterlikna ett riktigt skin
 • Akita vit - handvävd ull- och viskosmatta

  akita vit - handvävd ull- och viskosmatta
  Akita är en handvävd matta i naturmaterialen ull och viskos med ett taktilt, grafiskt mönster ifrån Classic collection. Mattans robusta botten av ull i kombination med den glansiga?
 • Soho smoked pine - handvävd ullmatta

  soho smoked pine - handvävd ullmatta
  Soho är en handvävd matta i ull ifrån Classic collection. Mattan har en tjock lugg med ett utskuret zig zag-mönster vilket skapar ett djup i mattan. Soho blir en dekorativ inredningsdetalj?
 • Soho greige - handvävd ullmatta

  soho greige - handvävd ullmatta
  Soho är en handvävd matta i ull ifrån Classic collection. Mattan har en tjock lugg med ett utskuret zig zag-mönster vilket skapar ett djup i mattan. Soho blir en dekorativ inredningsdetalj i ditt
 • Deer natur - handtuftad matta

  deer natur - handtuftad matta
  Deer är en handtuftad matta ifrån Classic Collection. Den är tillverkad i tjock ull vilket gör den praktisk och slitstark. Formen och designen är framtagen för att efterlikna ett riktigt skinn.
 • Leopard natural - handtuftad matta

  leopard natural - handtuftad matta
  Leopard är en handtuftad matta ifrån Classic Collection. Den är tillverkad i tjock ull vilket gör den praktisk och slitstark. Formen och designen är framtagen för att efterlikna?
 • Key PET dörrmatta 60x90 cm Silver

  key pet dörrmatta 60x90 cm silver
 • Soho pavement - handvävd ullmatta

  soho pavement - handvävd ullmatta
  Soho är en handvävd matta i ull ifrån Classic collection. Mattan har en tjock lugg med ett utskuret zig zag-mönster vilket skapar ett djup i mattan. Soho blir en dekorativ inredningsdetalj i ditt
 • Bear svart - handtuftad matta

  bear svart - handtuftad matta
  Bear är en handtuftad matta ifrån Classic Collection. Den är tillverkad i tjock ull vilket gör den praktisk och slitstark. Formen och designen är framtagen för att efterlikna ett riktigt skinn.
 • Key PET dörrmatta 60x90 cm Titanium

  key pet dörrmatta 60x90 cm titanium
 • Casablanca vit - handvävd ullmatta

  casablanca vit - handvävd ullmatta
  Casablanca är en handvävd ullmatta från Classic Collection. Mattan har en lång och mjuk lugg i vilken mönstret är urkarvat, vilket skapar ett djup i mattan. Mönstret?
 • Sittpuff Tiger Natur 55x55 cm

  sittpuff tiger natur 55x55 cm
 • Matta 'Goa' 170x230 cm - Svart/Jute

  matta 'goa' 170x230 cm - svart/jute
  Den flatvävda mattan 'Goa' i svart/jute randigt, med fransar på långsidorna från det hållbara varumärket Classic Collection har inte bara en snygg design utan är också praktisk. Den är vändbar, med ena sidan svart bomull och andra sidan jute med inslag av svart bomull. Den känns robust och lyxigt samtidigt och passar perfekt i det hemmet som vill en naturlig kontrast mellan just det. Den är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster. Även storleksvariation på +/- 5% kan förekomma.
 • Matta 'Cochin' 200x300 cm - Svart/Jute

  matta 'cochin' 200x300 cm - svart/jute
  Den flatvävda mattan 'Cochin' i svart/jute randigt, med fransar på långsidorna från det hållbara varumärket Classic Collection har inte bara en snygg design utan är också praktisk. Den är vändbar, med ena sidan svart bomull och andra sidan jute med inslag av svart bomull. Den känns robust och lyxigt samtidigt och passar perfekt i det hemmet som vill en naturlig kontrast mellan just det. Den är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster. Även storleksvariation på +/- 5% kan förekomma.
 • Badrumsmatta 'Entrance' 60x90 cm - Taupe/Vit

  badrumsmatta 'entrance' 60x90 cm - taupe/vit
  Entrance' är en handvävd och etiskt tillverkad badrumsmatta i 100% bomull från det hållbara varumärket Classic Collection. Den har ett snyggt labyrint-inspirerat mönster och en fin balans mellan vit och beige färg. Det mjuka materialet och dess fina design passar in i alla badrum. Den är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster. Även storleksvariation på +/- 5% kan förekomma. Mattan tål 40 grader maskintvätt.
 • Sittpuff 'Raccon' Natur/Beige

  sittpuff 'raccon' natur/beige
  Puff 'Raccon' i den finaste nyzeelänska ullen är etiskt tillverkad av en handknuten matta. Den har ett vackert mönster inspirerat av marokanska mattor som gör att designen lätt smälter in och passar perfekt i sovrummet, som extra sittplats eller fotpall vid soffan. Dess fyllning av EPP (Expanded Polypropylene) gör att den håller sin form väl och kommer under en tids användning även behålla den. 'Raccon' i fluffigt ull är exklusivt handgjord vilket gör att varje sittpiff blir unik och levande i sin färg och sitt mönster. Även storleksvariation på +/- 4% kan förekomma.
 • Dörrmatta 'Key' 60x90 cm - Grå

  dörrmatta 'key' 60x90 cm - grå
  En stor dörrmatta i titanium-grått från det hållbara varumärket Classic Collection. Den är tillverkad av 100% PET (Polyester) och har en stilren design som både är snygg och praktiskt. Materialet ser ut och känns som ull vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Key' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Sittpuff 'Marrakesh' - Grå/Svart

  sittpuff 'marrakesh' - grå/svart
  Puff 'Marrakesh' i den finaste nyzeelänska ullen är etiskt tillverkad av en handknuten matta. Den har ett vackert mönster inspirerat av marokanska mattor som gör att designen lätt smälter in och passar perfekt i sovrummet, som extra sittplats eller fotpall vid soffan. Dess fyllning av EPP (Expanded Polypropylene) gör att den håller sin form väl och kommer under en tids användning även behålla den. 'Marrakesh' är exklusivt handgjord vilket gör att varje sittpiff blir unik och levande i sin färg och sitt mönster. Även storleksvariation på +/- 4% kan förekomma.
 • Dörrmatta 'Firenze' 60x90 cm - Svart

  dörrmatta 'firenze' 60x90 cm - svart
  Firenze' är dörrmattan i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med ett snyggt svart mönster från det hållbara varumärket Classic Collection. Den är både snygg och praktiskt, materialet ser ut och känns som ull vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. Finns även som badrumsmatta i samma design. 'Firenze' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Border' 50x80 cm - Svart

  dörrmatta 'border' 50x80 cm - svart
  Dörrmattan 'Border' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur inramad av en kort lugg från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Border' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Border' 50x80 cm - Grå

  dörrmatta 'border' 50x80 cm - grå
  Dörrmattan 'Border' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur inramad av en kort lugg från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Border' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Entrance' 50x80 cm - Grå/Taupe/Beige

  dörrmatta 'entrance' 50x80 cm - grå/taupe/beige
  Dörrmattan 'Entrance' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med ett snyggt labyrint-inspirerat mönster och en fin balans mellan vit och beige från det hållbara varumärket Classic Collection. Den är både snygg och praktiskt, materialet ser ut som ull vilket gör att den känns lyxig. Den är handgjord, etisk tillverkad och har en kvalitet som gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. Varje 'Entrance' matta är unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Sittpuff 'Casablanca' - Vit

  sittpuff 'casablanca' - vit
  Puff 'Casablanca' i den finaste nyzeelänska ullen är etiskt tillverkad av en handknuten matta. Den har ett vackert mönster inspirerat av marokanska mattor som gör att både designen och den vita mjuka färgen lätt smälter in och passar perfekt i sovrummet, som extra sittplats eller fotpall vid soffan. Dess fyllning av EPP (Expanded Polypropylene) gör att den håller sin form väl och kommer under en tids användning även behålla den. 'Casablanca' är exklusivt handgjord vilket gör att varje sittpiff blir unik och levande i sin färg och sitt mönster. Även storleksvariation på +/- 4% kan förekomma.
 • Border dörrmatta 50x80 cm Silver

  border dörrmatta 50x80 cm silver
 • Border dörrmatta 50x80 cm Svart

  border dörrmatta 50x80 cm svart
 • Border dörrmatta 50x80 cm Titanium

  border dörrmatta 50x80 cm titanium
 • Firenze dörrmatta 60x90 cm Brindle

  firenze dörrmatta 60x90 cm brindle
 • Firenze dörrmatta 60x90 cm Svart

  firenze dörrmatta 60x90 cm svart
 • Key PET dörrmatta 60x90 cm Brindle

  key pet dörrmatta 60x90 cm brindle
 • Dörrmatta 'Firenze' 60x90 cm - Grå/Vit

  dörrmatta 'firenze' 60x90 cm - grå/vit
  Firenze' är dörrmattan i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med ett snyggt grå/vitt mönster från det hållbara varumärket Classic Collection. Den är både snygg och praktiskt, materialet ser ut och känns som ull vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. Finns även som badrumsmatta i samma design. 'Firenze' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Frame' 60x90 cm - Beige

  dörrmatta 'frame' 60x90 cm - beige
  Dörrmattan 'Frame' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur inramad av en kort lugg från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Frame' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • 3Gångmatta 'Merino' 80x150 cm - Beige

  3gångmatta 'merino' 80x150 cm - beige
  Gångmattan 'Merino' i slitstarkt ull från det hållbara varumärket Classic Collection i en snygg beige färg lämpar sig perfekt i hallen eller i köket, en perfekt bas i alla hem. Den är vändbar och tillverkad för vardagligt bruk där både smuts och är lätta att anlägsna med en dammsugning. 'Merino' mattan är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Gångmatta 'Tangier' 80x200 cm - Grå/Vit

  gångmatta 'tangier' 80x200 cm - grå/vit
  Gångmattan 'Tangier' i slitstarkt ull från det hållbara varumärket Classic Collection i en snygg titanium/grå färg lämpar sig perfekt i hallen eller i köket, en perfekt bas i alla hem. Den är vändbar och tillverkad för vardagligt bruk där både smuts och är lätta att anlägsna med en dammsugning. 'Tangier' mattan är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Zebra' - Grå/Vit

  dörrmatta 'zebra' - grå/vit
  Dörrmattan 'Zebra' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur och ett vackert tufft zebramönster från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Zebra' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Zebra' - Brun/Taupe/Grå

  dörrmatta 'zebra' - brun/taupe/grå
  Dörrmattan 'Zebra' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur och ett vackert tufft zebramönster från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Zebra' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Frame' 60x90 cm - Svart

  dörrmatta 'frame' 60x90 cm - svart
  Dörrmattan 'Frame' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur inramad av en kort lugg från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Frame' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Frame' 60x90 cm - Grå

  dörrmatta 'frame' 60x90 cm - grå
  Dörrmattan 'Frame' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur inramad av en kort lugg från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Frame' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Key' 60x90 cm - Beige

  dörrmatta 'key' 60x90 cm - beige
  En stor dörrmatta i en ljus beige/grå färg från det hållbara varumärket Classic Collection. Den är tillverkad av 100% PET (Polyester) och har en stilren design som både är snygg och praktiskt. Materialet ser ut och känns som ull vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Key' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Key' 60x90 cm - Taupe

  dörrmatta 'key' 60x90 cm - taupe
  En stor dörrmatta i en taupe/grå färg från det hållbara varumärket Classic Collection. Den är tillverkad av 100% PET (Polyester) och har en stilren design som både är snygg och praktiskt. Materialet ser ut och känns som ull vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Key' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Zebra' - Grå/Svart

  dörrmatta 'zebra' - grå/svart
  Dörrmattan 'Zebra' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur och ett vackert tufft zebramönster från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Zebra' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Zebra' - Svart/Vit

  dörrmatta 'zebra' - svart/vit
  Dörrmattan 'Zebra' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur och ett vackert tufft zebramönster från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Zebra' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Zebra' - Grå/Beige/Brun

  dörrmatta 'zebra' - grå/beige/brun
  Dörrmattan 'Zebra' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur och ett vackert tufft zebramönster från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Zebra' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Border' 50x80 cm - Beige/Silver

  dörrmatta 'border' 50x80 cm - beige/silver
  Dörrmattan 'Border' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med en stadig textur inramad av en kort lugg från det hållbara varumärket Classic Collection är både snygg och praktiskt. Materialet ser ut som ull, vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. 'Border' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Entrance' 50x80 cm - Svart/Vit

  dörrmatta 'entrance' 50x80 cm - svart/vit
  Dörrmattan 'Entrance' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med ett snyggt labyrint-inspirerat mönster och en fin balans mellan vit och beige från det hållbara varumärket Classic Collection. Den är både snygg och praktiskt, materialet ser ut som ull vilket gör att den känns lyxig. Den är handgjord, etisk tillverkad och har en kvalitet som gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. Varje 'Entrance' matta är unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Entrance' 50x80 cm - Grå/Vit

  dörrmatta 'entrance' 50x80 cm - grå/vit
  Dörrmattan 'Entrance' i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med ett snyggt labyrint-inspirerat mönster och en fin balans mellan vit och beige från det hållbara varumärket Classic Collection. Den är både snygg och praktiskt, materialet ser ut som ull vilket gör att den känns lyxig. Den är handgjord, etisk tillverkad och har en kvalitet som gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. Varje 'Entrance' matta är unik och levande i sin färg och sitt mönster.
 • Dörrmatta 'Firenze' 50x80 cm - Taupe/Vit

  dörrmatta 'firenze' 50x80 cm - taupe/vit
  Firenze är dörrmattan i 100% återvunnen PET (pet-flaskor) med ett snyggt beige/vitt mönster från det hållbara varumärket Classic Collection. Den är både snygg och praktiskt, materialet ser ut och känns som ull vilket gör att den känns lyxig, men pet-yarnet som den är handgjord, etisk tillverkad av gör att den tål både inom och utomhusbruk, även att spolas av med vatten. Finns även som badrumsmatta i samma design. 'Firenze' är exklusivt handgjord vilket gör att varje matta blir unik och levande i sin färg och sitt mönster.