Möbler
www.mobel.se

Cinas möbler

 • Adirondack solstol vit

  adirondack solstol vit
  Klassisk amerikansk solstol i härliga mjuka konturer i vitlackad mahogny. Designen ger en känsla av östkustatmosfär och med sin eleganta vita färg passar den in fint i trädgården eller uteplatsen. Adirondack solstol finns också i teak. Fotpall säljs separat.
 • Adirondack fotpall vit

  adirondack fotpall vit
  Klassisk amerikansk fotpall i härliga mjuka konturer i vitlackad mahogny. Designen ger en känsla av östkustatmosfär och med sin eleganta vita färg passar den in fint i trädgården eller uteplatsen. Adirondack solstol och fotpall finns också i teak. Solstol säljs separat.
 • Noble karmstol brun

  noble karmstol brun
  En av de första modellerna av safaristolen inspirerades av en karmstol som en brittisk officer hade stolt med sig Afrikas savann. Stolen användes flitigt under den jakten då den var smidig att packa upp, flytta samt sätta upp på en ny plats. Noble karmstol har samma enkla och funktionella drivkraft. Detta är en elegant stol i av bambu som passar i alla hem. Den levereras omonterad i en låda och kan monteras samt monteras isär med bara en insexnyckel.
 • Noble karmstol svart

  noble karmstol svart
  En av de första modellerna av safaristolen inspirerades av en karmstol som en brittisk officer hade stolt med sig  till Afrikas savann. Stolen användes flitigt under den jakten då den var smidig att packa upp, flytta samt sätta upp på en ny plats. Noble karmstol har samma enkla och funktionella drivkraft. Detta är en elegant stol i av bambu som passar i alla hem. Den levereras omonterad i en låda och kan monteras samt monteras isär med bara en insexnyckel.
 • Noble soffbord

  noble soffbord
  Soffbordet Noble i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Bordet är av fantastisk bambu och har en skandinavisk formgivning. Soffbordet har en praktisk hylla som är perfekt för favoritböckerna eller magasin.
 • Noble sidobord

  noble sidobord
  Sidobordet Noble i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Bordet är av fantastisk bambu och har en skandinavisk formgivning. Sidobordet är perfekt för förvaring av favoritdekoren. Sidobordet Noble passar i alla rum och utstrålar en elegant och nordisk känsla.
 • Noble matbord

  noble matbord
  Matbordet Noble är tillverkad av härlig bambu och har en stilren formgivning. Bordet är av motståndskraftig bambu och har en skandinavisk formgivning. Matbordet har en sofistikerade design och en nordisk elegans.
 • Noble barstol vit

  noble barstol vit
  Barstolen Noble är tillverkad av härlig bambu och har en stilren formgivning. Stolen är av motståndskraftig bambu och har en skandinavisk formgivning. Barstolen har en sofistikerade design och en nordisk elegans.
 • Noble barstol svart

  noble barstol svart
  Barstolen Noble är tillverkad av härlig bambu och har en stilren formgivning. Stolen är av motståndskraftig bambu och har en skandinavisk formgivning. Barstolen har en sofistikerade design och en nordisk elegans.
 • Noble konsolbord

  noble konsolbord
  Noble konsolbord kombinerar skandinavisk design med hållbarhet och kvalitet. Noble konsolbord har tillverkats av slitstark bambu och har fyra avsmalnande ben som bär en flexibel förvaringslåda. Längst ner finns det gott om utrymme för lagring av allt från böcker och tidskrifter till förvaringslådor samt dekor.