Möbler
www.mobel.se

By On möbler

 • Byon Candance Barstol 42x78 Cm Rosa - Barstolar Metall Rosa - 985-003pi

  byon candance barstol 42x78 cm rosa - barstolar metall rosa - 985-003pi
  Candance barstol från ByOn. Modern barstol i polyestertyg med en uppsvängd rundad sits för extra komfort och stöd. Candance passar lika bra till en hög köksö som ett barbord, utmärkt till såväl frukost, middag eller en kvällsdrink. Polyestertyget har en härlig struktur och ger en mjuk känsla medan metallbenen kompletterar snyggt till stolens design. Addera Candance för att skapa stil och finess till ditt kök! Finns i flera läckra färger. Vi har valt ut Rosa Barstolar i Metall från ByON med stor omsorg.
 • Byon Candance Barstol 42x78 Cm - Barstolar Metall Rosa

  byon candance barstol 42x78 cm - barstolar metall rosa
  Stilren barstol med mjuk och skön sits från ByOn. Den enkla och stilrena designen gör att stolen passar in i de flesta rum och sammanhang. Välj mellan tre olika färger - svart, grön och rosa - eller kombinera allihop. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Byon - Fåtölj Theodore - Vit

  byon - fåtölj theodore - vit
  Teddy är en trend vi ser både på catwalken och när vi inreder. Materialet talar för sig själv och lättar upp alla miljöer det placeras i. Lounge Chair Theodore är skapad i just teddy, detta inbjudande mjuka material som får vem som helst att vilja sätta sig ner. Designen är pompöst lyxig och skapar en spännande dynamik tillsammans med materialet. Men vi nöjer oss inte med ett vackert yttre, även komforten är fantastisk! Höjd 73 cm, längd 80 cm och bredd 43 cm.