Möbler
www.mobel.se

By On möbler

 • Cleo stol Svart

  cleo stol svart
 • Vein Soffbord, Brun

  vein soffbord, brun
  Vein soffbord från ByOn är ett marmorerat bord som passar perfekt för mindre vardagsram eller som en komponent i en grupp bestående av flera bord. Det moderna och industriella formspråket gör att det smälter in i inredningen och bidrar till ett enhetligt intryck. Vein soffbord är tillverkat av faner, MDF och metall. Välj mellan marmorering i färgerna svart och brun.
 • Barstol Candance Svart

  barstol candance svart
 • Vein Sidobord, Brun

  vein sidobord, brun
  Vein sidobord från ByOn är ett nätt sidobord som passar perfekt under den stora runda spegeln i hallen eller vardagsrummet. Det moderna och industriella formspråket gör att det smälter in i inredningen och låter föremålen som placeras på bordet dra åt sig uppmärksamheten.Vein sidobord är tillverkat av faner, MDF och metall. Välj mellan helsvart bordsskiva eller brun marmorering. Obs! Bilden på bordet med den svarta skivan är lite missvisade då den ser lite marmorerad ut. Den är dock helsvart.
 • Cleo stol Grön

  cleo stol grön
 • Sidobord Oblong Beige

  sidobord oblong beige
 • Arch dagbädd 120 cm, Svart

  arch dagbädd 120 cm, svart
  Gör det möjligt för fler att slå sig ner i vardagsrummet med en stilren dagbädd från ByOn. Arch dagbädd har ett industriellt och modernt formspråk som samtidigt känns lekfullt med den böljande lädersitsen. Dagbädden är tillverkad i svartlackerad metall och PU-läder. En dagbädd är ett bra alternativ till fåtöljer och sittpuffar då den rymmer fler personer. Dagbäddar passar också bra i hallutrymmen eller sovrum, där sittplatser alltid blir lika uppskattade och ofta får flera användningsområden.
 • Piedestal Hux Svart

  piedestal hux svart
 • Spheric Bord, Svart

  spheric bord, svart
  Bord Spheric från By On. Ett modernt bord som både kan användas både som ett soffbord eller sidobord. Men sin lätta form och stilrena design smälter det in bland många miljöer i ditt hem.
 • Lea Stol 66x70x82 cm, Brun

  lea stol 66x70x82 cm, brun
  Lea loungestol från ByOn. En stilren och modern fåtölj i en mindre modell. Passar perfekt till soffgruppen i vardagsrummet eller som ett komplement till det övriga möblemanget i rummet. Den nätta designen gör fåtöljen enkel att flytta på mellan olika rum beroende på vilka behov som uppstår med tiden. Den breda sitsen och tyget gör den till en bekväm stol att koppla av i. Välj mellan brunt manchestertyg eller svart tyg.
 • Lea Stol 66x70x82 cm, Svart

  lea stol 66x70x82 cm, svart
  Lea loungestol från ByOn. En stilren och modern fåtölj i en mindre modell. Passar perfekt till soffgruppen i vardagsrummet eller som ett komplement till det övriga möblemanget i rummet. Den nätta designen gör fåtöljen enkel att flytta på mellan olika rum beroende på vilka behov som uppstår med tiden. Den breda sitsen och tyget gör den till en bekväm stol att koppla av i. Välj mellan brunt manchestertyg eller svart tyg.
 • Alexis Sidobord 44x50 cm, Svart

  alexis sidobord 44x50 cm, svart
  Alexis sidobord från By n. Ett stilrent sidobord med lätt och luftig design. Det här sidobordet har en ram som är gjort i pulverlackerat stål som bär upp en glasskiva. Alexis sidobord passar utmärkt i vardagsrummet som ett soffbord där du kan ha ljus och andra mindre detaljer. Det blir även ett fint sidobord som står vid sidan av med krukor eller lampor, det är bara fantasin som sätter gränser. Den lätta och luftiga designen gör att sidobordet inte tar upp för mycket plats i hemmet, men det står fortfarande ut som en unik inredningsdetalj. Alexis sidobord finns också i fler färger så du kan välja det bord som passar dig och ditt hem bäst.
 • Sidobord Vein Brun

  sidobord vein brun
 • Carla loungestol Svart

  carla loungestol svart
 • Fåtölj 'Theodore' - Vit

  fåtölj 'theodore' - vit
  En vit fåtölj i mysigt teddy material. Om man väl sätter sig i denna är det svårt att komma upp. Den har otroligt hög komfort men även hög design. Fåtöljen från ByON är fin att ha vid sin soffa eller varför inte i sovrummet som en avlastningsplats? Den är även väldigt fin att ha två stycken i en egen loungegrupp med ett fint sidobord i mellan.
 • Lea stol Beige

  lea stol beige
 • Sittpuff 'Flare' - Grön

  sittpuff 'flare' - grön
  Den här gröna sammetspuffen från On Interiör i grafiskt mönster osar retro. Den är otroligt dekorativ och gör sig perfekt med neutrals som nude, puderrosa, äggskal eller off white. Puffen är säsongens absoluta must have - och funkar lika bra som extra fåtölj eller fotpall i vardagsrummet som avlastning i ditt sovrum. Det snygga art deco mönstret bryter av perfekt i det minimalistiska skandinaviska hemmet. Fyllnad: thermocool bollar
 • Bord 'Zabe' - Spegel

  bord 'zabe' - spegel
  Ett annorlunda och magiskt bord helt i spegelglas från det svenska designavarumärket ByON. Detta bord är inte likt något annat du sätt. Använd det dekorativt och placera dina finaste ting på. Tillexempel flera fina vaser och skapa ett fint blomsterarrangemang. Eller varför inte några snygga ljusstakar och stapla några magasin på. Detta bord andas lyx och kommer bli ett mittpunkt i ditt hem.
 • Noir Kaffebord

  noir kaffebord
 • Rylee Sidobord

  rylee sidobord
  Tillverkad av Bambu och metall och passar även som ett nattduksbord.
 • Noir Soffbord

  noir soffbord
  Noir blir ett snyggt soffbord som ger hemmet lite extra lyx!
 • Candance barstol 2-pack Grön

  candance barstol 2-pack grön
 • Lea stol Svart

  lea stol svart
 • Soffbord 'Spheric' - Vit

  soffbord 'spheric' - vit
  Så snyggt bord från On Interiör! Det här sidobordet kommer i en förföriskt sfärisk form och doftar art deco. Det gör sig lika bra med dina andra retroinspirerade möbler som med dina moderna skandinaviska pjäser. Det funkar lika bra som soffbord som nattygsbord.
 • Soffbord 'Spheric' - Svart

  soffbord 'spheric' - svart
  Elegant sidobord från On Interiör i en sfärisk form. Det här bordet doftar art deco och gör sig bra med dina andra retroinspirerade möbler. Det funkar lika bra som soffbord som nattygsbord. Ställ gärna några eleganta vaser och komplettera med enkla blommor på för att skapa ett underbart blickfång.
 • Chris matstol Grön

  chris matstol grön
 • Noir Sidobord

  noir sidobord
  Ett bord som är litet och nätt, där formen och färgen får göra jobbet.
 • Rylee sidobord Svart-beige

  rylee sidobord svart-beige
 • Federikke sidobord Natur

  federikke sidobord natur
 • Barstol 'Candance' - Grön

  barstol 'candance' - grön
  Candance från ByOn är en barstol i trendigt utförande med en snygg grön färg på sitsen som går fantastiskt ihop med metallbenen. Stolens sists är lätt rundad och svänger uppåt vilket ger ett bra stöd. Candance kommer bli perfekt som barstol tillsammans med ett barbord, eller vid köksön.
 • Candance barstol 2-pack Svart

  candance barstol 2-pack svart
 • Soffbord 'Julian' - Glas

  soffbord 'julian' - glas
  Modernt soffbord med en stomme av lättmetall och en toppskiva i glas. Det eleganta och stilsäkra bord med en passar in i alla hem som vill ha någon som är tidlöst, inte tar upp för mycket av rummet och är lätt att matcha med dekorationer och andra möbler. Skivan i glas är lätt att torka av och rengöra med fönsterputs eller bara en torr trasa. ByOn, som tillverkat detta fantastiska soffbord är ett modernt varumärke som gör möbler och inredning med lekfullhet och nyfikenhet, skandinavisk design med en twist.
 • Bordslampa 'Banana Monkey'

  bordslampa 'banana monkey'
  Charming liten bordslampa med en söt apa som håller en banan. En lekfull söt liten detalj som kommer smycka hemmet på ett fint stt. Perfekt i barnrummet, eller på byrån tillsammans med vaser och andra skulputurer för att skapa en snygg inredning i hemmet.
 • Soffbord 'Beatrix'

  soffbord 'beatrix'
  Soffbordet Beatrix har en design som är svår att inte tycka om! Det runda bordet kommer göra sig urläckert tillsammans med din soffa, och har en form och design som är enkel att matcha med olika inredingsstilar. Beatrix fungerar också att ha som litet sidobord.
 • Vägghylla 'Alexis' - Svart

  vägghylla 'alexis' - svart
  Elegant vägghylla från On Interior som tickar flera av säsongens trendboxar. Stilrent, industriellt och minimalistiskt. Med den här hyllan bryter du av snyggt mot den skandinaviska inredningen. Ställ en nätt vas - gärna vintage - ovanpå och du skapar ett vackert blickfång att längta hem till. Kombinera böcker med prydnader för en snygg retrokänsla.
 • Bänk/Dagbädd 'Sunday Velvet' - Grön/Sammet

  bänk/dagbädd 'sunday velvet' - grön/sammet
  Stilig dagbädd från On Interiör i grön sammet som får det minimalistiska hemmet att kännas så ombonat. Fin vid sängens fotända, lika väl som komplement till vardagsrummets soffa. Den här säsongen vill vi ha rena linjer och kontrasterande färger på alla fronter. Den här underbara sittmöbeln går perfekt med lättare material och snygga metaller som koppar och krom.
 • Sittpuff 'Bunny'

  sittpuff 'bunny'
  En sittpuff med gulliga kaninöron från On Interiör. Barnslig formgivning är hett nu. När du inreder ditt hem, glöm därför inte barnrummet! Med den här söta och roliga sittpuffen kan även de minsta sitta med i vardagsrummet. Den lekfulla designen, i kombination med en god komfort, skapar en bekväm sittplats för ditt barn.
 • Sidobord 'Federikke' - Natur

  sidobord 'federikke' - natur
  Bord från On Interiör. Allt passar till detta snygga sidobord i ekträ och rund design, som snabbt höjer modegraden i ditt hem. Materialet ger en naturnära touch och designen passar användning som nattygsbord, soffbord, sideboard... Ja det mesta är möjligt! Superbra för ett compact living-koncept. ?ven i det större hemmet gör det ett stilrent intryck.
 • Soffbord/ Sidobord 'Carry On' - Svart

  soffbord/ sidobord 'carry on' - svart
  Ett svart bord med ett handtag i mitten. Denna speciella design är inte helt dum. Behöver du ett sidobord du lätt kan flytta runt på då du sitter på olika ställen är detta perfekt. Sidobordet är en kolsvart kulör och passar in i både de rustika som moderna hemmet. Bordet funkar även som soffbord, speciellt tillsammans med ett till lite mindre soffbord för maximal yta.
 • Soffbord 'Vail' - Brun

  soffbord 'vail' - brun
  Ett stilrent soffbord med snygga inslag. I en brun fin kulör är upplevs detta soffbord väldigt varmt och fint. Soffbordet Vail har ett hyllplan under toppskivan vilket är väldigt funktionellt då du kan ha korgar där under med förvaring för olika laddare och kontroller. Med andra ord har ByOn skapat både ett snyggt soffbord men som även är minst sagt funktionellt.
 • Sidobord 'Vein' - Svart

  sidobord 'vein' - svart
  Ett vackert sidobord där de höga stål benen gör att det upplevs väldigt nätt och fint. Sidobordet gör sig superfin i hallen med en stor rund spegel över och en stor fin färgglad vas på. Den svarta färgen gör att sidobordet Vail passar i alla hem och speciellt dem som inte har det så stort pågrund av att sidobordet är smalt och upplevs nätt.
 • Sidobord 'Vail' - Brun

  sidobord 'vail' - brun
  Ett nätt fint sidobord i en varm fin mörk kulör från ByON. Placera sidobordet i hallen med en spegel över eller i vardagsrummet som ett fint avlastningsbord. Den fina bruna kulören gör det lätt att matcha med andra jordnära toner. Om ditt hem går mycket i beige och vitt blir denna ett fint komplement. Sidobordet Vail finns även i en svart kulör.
 • Sidobord 'Blanka'

  sidobord 'blanka'
  Blanka är ett stilrent och vackert sidbord från ByOn i klassisk industriell stil med frektangulär form, och hörn som är rundade. Konsolbordet kommer bli perfekt i hallen tillsammans med massa ljusstakar olika former och färger, och skulpturer och andra dekorativa ting. Bordet kommer också bli ett perfekt sidobord i sovrummet och vardagsrummet.
 • Sidobord 'Oblong'

  sidobord 'oblong'
  Sidobordet Oblong har ett industriellt utseende och enkel form som är lättplacerad och passar i de flesta hemmen. Bordet är perfekt att ha som avlasningsbord i hallen, men fungerar lika bra i sovrummet eller vardagsrummet. Dekorera med massa snygga inredingsdetaljer för att skapa något alldeles extra i ditt hem.
 • Sittpuff 'Flare' - Beige

  sittpuff 'flare' - beige
  Det går inte att vara mer rätt. Den här beige puffen från On Interiör med intelligent grafiskt mönster gör sig perfekt med andra neutrals som nude, puderrosa, äggskal eller off white. Sammetspuffen är säsongens absoluta must have - och är lika bra som extra fåtölj eller fotpall i vardagsrummet som avlastning i ditt sovrum. Skapa ett retro och ombonat blickfång med gosiga filtar eller en lammskinnsfäll. Fyllnad: thermocool bollar
 • Sittpuff 'Flare' - Gul

  sittpuff 'flare' - gul
  Nu vill alla frossa i gula nyanser. Guld, senap, och ockra. Den här sammetspuffen från On Interiör i grafiskt mönster osar retro på helt rätt sätt. Sittpuffen är säsongens absoluta must have - och funkar lika bra som extra fåtölj eller fotpall i vardagsrummet som elegant avlastning i ditt sovrum. Det snygga art deco mönstret bryter av perfekt mot avskalad vintage. Fyllnad: thermocool bollar
 • Sittpuff 'Flare' - Grön

  sittpuff 'flare' - grön
  Den här gröna sammetspuffen från On Interiör i grafiskt mönster osar retro. Den är otroligt dekorativ och gör sig perfekt med neutrals som nude, puderrosa, äggskal eller off white. Puffen är säsongens absoluta must have - och funkar lika bra som extra fåtölj eller fotpall i vardagsrummet som avlastning i ditt sovrum. Det snygga art deco mönstret bryter av perfekt i det minimalistiska skandinaviska hemmet. Fyllnad: thermocool bollar
 • Fåtölj 'Lea' - Svart

  fåtölj 'lea' - svart
  Stilren fåtölj från On Interiör som sätter ditt vardagsrum på kartan. Stolen kommer utan armstöd och går därför att kombinera som du vill. Ställ den ensam för att få den minimalistiska retrokänslan, eller placera flera exemplar bredvid varandra för en vacker gemenskap. Den här säsongen vill vi ha rena linjer och kontrasterande färger på alla fronter. Svart är därför helt rätt.
 • Barstol 'Candance' - Svart

  barstol 'candance' - svart
  Candance från ByOn är en barstol i trendigt utförande med en snygg svart färg på sitsen som går fantastiskt ihop med metallbenen. Stolens sists är lätt rundad och svänger uppåt vilket ger ett bra stöd. Candance kommer bli perfekt som barstol tillsammans med ett barbord, eller vid köksön.
 • Barstol 'Candance' - Rosa

  barstol 'candance' - rosa
  Candance från ByOn är en barstol i trendigt utförande med en snygg rosa färg på sitsen som går fantastiskt ihop med metallbenen. Stolens sists är lätt rundad och svänger uppåt vilket ger ett bra stöd. Candance kommer bli perfekt som barstol tillsammans med ett barbord, eller vid köksön.
 • Barstol 'Candance' - Grön

  barstol 'candance' - grön
  Candance från ByOn är en barstol i trendigt utförande med en snygg grön färg på sitsen som går fantastiskt ihop med metallbenen. Stolens sists är lätt rundad och svänger uppåt vilket ger ett bra stöd. Candance kommer bli perfekt som barstol tillsammans med ett barbord, eller vid köksön.
 • Fåtölj 'Theodore' - Svart

  fåtölj 'theodore' - svart
  Fåtölj som är klädd i härligt Teddy. Den är förutom väldigt komfortabel också väldigt fin att titta på. Den blir ett snyggt komplement till soffgruppen och bli inte förvånad om gästerna väljer teddyfåtöljen framför soffan. Passar superfint med puffen Thea i samma utseende. Då du kan använda puffen som fotpall när du sitter i fåtöljen.
 • Fåtölj 'Theodore' - Vit

  fåtölj 'theodore' - vit
  En vit fåtölj i mysigt teddy material. Om man väl sätter sig i denna är det svårt att komma upp. Den har otroligt hög komfort men även hög design. Fåtöljen från ByON är fin att ha vid sin soffa eller varför inte i sovrummet som en avlastningsplats? Den är även väldigt fin att ha två stycken i en egen loungegrupp med ett fint sidobord i mellan.
 • Sidobord 'Noir'

  sidobord 'noir'
  Noir är ett enkel och stilrent sidobord från ByOn i klassisk design. Sidobordet har svarta metallben tillsammans med en skiva i tempererat glas som gör sig snyggt tillsammans. Sidobordet kommer bli passa bra bredvid soffan som litet avlastningsborde, eller som soffbord kan man också ha det.
 • Soffbord 'Noir'

  soffbord 'noir'
  Noir är ett ovalt soffbord från ByOn i enkel men otroligt snygg design med svarta ben i metall, tillsammans med skivan i temererat glas. Bordet kommer bli lätt att matcha övrig inreding i hemmet, och kommer göra sig läckert tillsammans med din soffa.
 • Bord 'Zabe' - Spegel

  bord 'zabe' - spegel
  Ett annorlunda och magiskt bord helt i spegelglas från det svenska designavarumärket ByON. Detta bord är inte likt något annat du sätt. Använd det dekorativt och placera dina finaste ting på. Tillexempel flera fina vaser och skapa ett fint blomsterarrangemang. Eller varför inte några snygga ljusstakar och stapla några magasin på. Detta bord andas lyx och kommer bli ett mittpunkt i ditt hem.