Möbler
www.mobel.se

Bruno Mathsson möbler

Under varumärket Bruno Mathsson International tillverkas och säljs Brunos alla fantastiska möbler. De säljs via många återförsäljare i Sverige lokalt men också online.

Utbudet är lite olika hos de svenska återförsäljarna men oftast finns klassiker som Bruno Mathsson fåtöljen Pernilla och soffborden Jetson, Supercirkel och Superellips.

 • Superellips Bord 180x100, Vit Laminat/Svart Kant

  superellips bord 180x100, vit laminat/svart kant
  Superellipsbordet formgavs av Bruno Mathsson och Piet Hein 1964 och är en tidlös designklassiker.Superellipsbordet finns i en rad olika storlekar och höjder vilket gör att det passar utmärkt både som matbord och soffbord. Det finns även tudelade bord med en eller två iläggsskivor.Bordsskiva i massivt stavlimmat trä med synlig träkant som är naturfärgad som standard. Man kan även få den svartbetsad mot tillägg. Ytskikt i vit laminat eller fanér. Spännben av förkromat stål.Superellipsbord 180x100 cm, höjd 72 cm, vit laminat / bordskant natur är vanligtvis en lagervara hos RUM21.
 • Jetson 69 Fotpall, Canvas Flax21/Svart Läder

  jetson 69 fotpall, canvas flax21/svart läder
  Jetson 69 Fotpall, Canvas Flax 21/ Konjak Läder från DUX, formgiven av Bruno Mathsson. Denna pall är ett uppdaterat jubileumsutförande av den klassiska Jetsonpallen. Pallen har kantskoning i konjaksfärgat eller svart läder. Den har en sofistikerad design och en skön form. Denna snygga pall utstrålar lyx och lämnar ingen oberörd.
 • Miranda Fotpall Fårskinn, Grå

  miranda fotpall fårskinn, grå
  Miranda fotpall från Bruno Mathsson.Denna pallen är en matchande fotpall (Mifot) till fåtöljen Miranda.