Möbler
www.mobel.se

Brafab möbler

Brafab tillverkar möbler för utomhusbruk. Här listar vi några av deras utemöbler som du kan beställa online. Bilder och priser är hämtade direkt från deras återförsäljare på nätet.

Utemöbler från Brafab

 • RIBBON Fotpall Grå

  ribbon fotpall grå
  Ribbon fotpall är en helt igenom ekologisk pall, tillverkad i furu och hamparep. Pallen är ihopfällbar vilket gör den oerhört enkel att förvara.Perfekt som komplement till Ribbon vilstol förbästa relax-resultat. Notera att på den andra bilden visas Ribbon vilstol samt fotpall i vitt, vilka vi ännu inte har i sortimentet.
 • Turin Brickbord Högt

  turin brickbord högt
 • NIMES Soffbord 78x78 Antracit

  nimes soffbord 78x78 antracit
  Nimes är ett vackert och stilrent aluminiumbord från omtyckta Brafab som passar perfekt på altanen eller i trädgården. Nimes har en ribbad bordsskiva med ny unik teknik som gör att ljud dämpas mot bordsskivan. Bordet har även konade runda ben som ger ett hemtrevligt intryck. Finns i flera storlekar och färger. Denna mindre variant är perfekt för en utomhusfika, och nära samtal med vänner.
 • MÖBELSKYDD Hörnsoffa 254x254

  möbelskydd hörnsoffa 254x254
  Brafabs möbelskydd är tillverkade i grå kraftig polyester med en vattentät behandling och förstärkta sömmar, perfekt för dig som vill ta hand om möblerna och förlänga deras livslängd. Överdraget är 254x254 cm brett, 90 cm djupt och 66 cm högt och fästs nertill i möblerna med kardborreband. Skydda dina möbler mot smuts, regn och solblekning för mindre underhåll och längre hållbarhet.Möbelskyddet finns i flera storlekar och former för olika sorters utemöbler.
 • Pop Sidobord Antracit 44x40 cm

  pop sidobord antracit 44x40 cm
 • NIMES Matbord 200x98 Antracit

  nimes matbord 200x98 antracit
  Nimes är ett vackert och stilrent aluminiumbord från omtyckta Brafab som passar perfekt på altanen eller i trädgården. Nimes har en ribbad bordsskiva med ny unik teknik som gör att ljud dämpas mot bordsskivan. Bordet har även konade runda ben som ger ett hemtrevligt intryck. Finns i flera storlekar och färger. Denna stora variant av Nimes är perfekt för både middagsbjudningar med släkten och ensamfrukost i solen.Observera att bilden visar Nimes i färgen Khaki.
 • NIMES Matbord 78x78 Khaki

  nimes matbord 78x78 khaki
  Nimes är ett vackert och stilrent aluminiumbord från omtyckta Brafab som passar perfekt på altanen eller i trädgården. Nimes har en ribbad bordsskiva med ny unik teknik som gör att ljud dämpas mot bordsskivan. Bordet har även konade runda ben som ger ett hemtrevligt intryck. Finns i flera storlekar och färger. Denna mindre variant är perfekt för en utomhusfika, och nära samtal med vänner.
 • VANNES Sidobord 60cm Khaki

  vannes sidobord 60cm khaki
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 60cm i färgen Khaki.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • OLIVET Barbord 176x57

  olivet barbord 176x57
  Olivet är ett 60-talsinspirerat barbord från omtyckta Brafab. Bordet har slanka, raka ben och en ribbad bordsskiva med rundade hörn. Med en mycket stilren design ger det här bordet retrokänsla till din uteplats. Bordet är tillverkat i pulverlackerad aluminium för extra tålighet och enkel underhållning. Kombinera med Olivet Barstol för ett komplett barset.
 • LEONE Soffbord Vit

  leone soffbord vit
  LEONE bord som passar till LEONE konfigurerbara soffa. Genom att välja olika komponenter ur serien LEONE kan du skapa din egen unika möbel.
 • LEONE Soffbord Svart

  leone soffbord svart
  LEONE bord som passar till LEONE konfigurerbara soffa. Genom att välja olika komponenter ur serien LEONE kan du skapa din egen unika möbel.Notera att andra bilden visar bordet i vit färg.
 • Andy Fotpall Svart

  andy fotpall svart
 • Andy Fotpall Vit/Grå

  andy fotpall vit/grå
 • Turin Brickbord Lågt

  turin brickbord lågt
 • MÖBELSKYDD Hörnsoffa 233x233

  möbelskydd hörnsoffa 233x233
  Brafabs möbelskydd är tillverkade i grå kraftig polyester med en vattentät behandling, perfekt för dig som vill ta hand om möblerna och förlänga deras livslängd. Sofföverdraget 233x233 cm brett, 86 cm högt och 80 cm djupt. Skydda din soffa mot smuts, regn och solblekning för en fin soffa med längre hållbarhet.Möbelskyddet finns i flera storlekar och former för olika sorters utemöbler.
 • Minto 2-sits Soffa m dyna

  minto 2-sits soffa m dyna
 • Turin Matbord Natur 80 cm

  turin matbord natur 80 cm
 • Taverny Soffbord Ø85, Svart/Mörkgrå

  taverny soffbord ø85, svart/mörkgrå
  Taverny Soffbord Ø85 Mörkgrå är designat och tillverkat av Brafab. Ett graciöst bord i mjuka linjer och underhållsfria material. Underredet är tillverkat av pulverlackerat aluminium och toppen av träimiterad laminat. Det är mycket tåliga material som passar perfekt för utomhusklimat. Finns att få med vitt eller svart underrede.
 • Pop sidobord vit 44x40

  pop sidobord vit 44x40
 • ROSITA Soffbord Natur/Glas

  rosita soffbord natur/glas
  Rosita soffbord är ett snyggt och praktiskt soffbord. Den naturliga färgen gör att de smälter in i trädgården och ger en varm känsla. Eftersom att soffbordet är tillverkat i konstrotting är bordet mycket enkelt att sköta. Glasskivan som ligger ovan på är avtagbar och det gör att man enkelt kan rengöra under den. Det finnns även en mycket smidig avställningsplatå under bordsskivan. Detta soffbord finns även i grå färg. Observera att miljöbilden visar Rosita-serien i färgen grå.
 • ROSITA Soffbord Grå/Glas

  rosita soffbord grå/glas
  Rosita soffbord är ett klassiskt bord för utemiljö. Stabil konstruktion med praktisk avlastningsyta under bordsskivan.Tillverkad i väderbeständig konstrotting. Glasskivan kan tas bort och rengöras vid behov. Komplettera Rosita soffbord med fåtöljer, positionsfåtölj med högrygg och tillhörande fotpall i samma serie. Rosita soffbord finns även i naturfärgad konstrotting som liknar äkta rotting.
 • NINJA Soffbord 120x60

  ninja soffbord 120x60
  Ninja Soffbord ett praktiskt soffbord med en skiva av glas och mycket förvaringsyta.Ninja är en rustik, byggbar serie trädgårdsmöbler från omtyckta Brafab. Kombinera soffor, pallar, fåtöljer och bord för att skapa din egna perfekta uteplats, precis så som du själv vill ha den. Möblerna är tillverkade av flätad konstrotting och med stora ljusa dynor ger de din uteplats ett modernt och lätt bohemiskt intryck. De tjocka, bekväma dynorna bidrar till hög sittkomfort. Här kan du koppla av till fullo och njuta av en uppslukande bok eller umgås med nära och kära.
 • 56:AN Matbord 110 Teak

  56:an matbord 110 teak
  56:an är ett fantastiskt trevligt och klassiskt matbord från populära Brafab. Bordet är gjort av teak som bryter av snyggt mot stålbenen och skapar en tidlös stil som passar i de allra flesta hem och uteplatser. Tack vare den runda formen bjuder 56:an in till socialt umgänge där du kan njuta av både fikastunder som middagar med dina nära och kära. Bordet är hopfällbart.
 • TURIN Matbord 70x70

  turin matbord 70x70
  Turin är en klassisk och stilren serie trädgårdsmöbler från trendiga Brafab. I gedigen teak och med en tidlös design kommer dessa gemytliga trädgårdsmöbler garanterat ge en trivsam sommarkänsla till din uteplats. Möblerna är mycket lättplacerade och passar utmärkt att kombinera med varandra. Samtliga möbler är smidigt ihopfällbara för att ta mindre plats när de ska förvaras. Bordet finns i olika storlekar och former, just det här bordet är 70x70cm.
 • TURIN Matbord 80cm

  turin matbord 80cm
  Turin är en klassisk och stilren serie trädgårdsmöbler från trendiga Brafab. I gedigen teak och med en tidlös design kommer dessa gemytliga trädgårdsmöbler garanterat ge en trivsam sommarkänsla till din uteplats. Möblerna är mycket lättplacerade och passar utmärkt att kombinera med varandra. Samtliga möbler är smidigt ihopfällbara för att ta mindre plats när de ska förvaras. Bordet finns i olika storlekar och former, just det här bordet är 80cm i diameter.
 • TURIN Matbord 140x80

  turin matbord 140x80
  Turin är en klassisk och stilren serie trädgårdsmöbler från trendiga Brafab. I gedigen teak och med en tidlös design kommer dessa gemytliga trädgårdsmöbler garanterat ge en trivsam sommarkänsla till din uteplats. Möblerna är mycket lättplacerade och passar utmärkt att kombinera med varandra. Samtliga möbler är smidigt ihopfällbara för att ta mindre plats när de ska förvaras. Bordet finns i olika storlekar och former, just det här bordet är 140x80cm.
 • NIMES Matbord 200x98 Khaki

  nimes matbord 200x98 khaki
  Nimes är ett vackert och stilrent aluminiumbord från omtyckta Brafab som passar perfekt på altanen eller i trädgården. Nimes har en ribbad bordsskiva med ny unik teknik som gör att ljud dämpas mot bordsskivan. Bordet har även konade runda ben som ger ett hemtrevligt intryck. Finns i flera storlekar och färger. Denna stora variant av Nimes är perfekt för både middagsbjudningar med släkten och ensamfrukost i solen.
 • NIMES Matbord 140x78 Khaki

  nimes matbord 140x78 khaki
  Nimes är en modern och stilren mat- och cafébord från trendiga Brafab. Borden har snyggt ribbade bordstoppar och slanka, konade ben. Tack vare sin simpla design passar dessa bord bra i de flesta hem och uteplatser. Borden är tillverkade i pulverlackerad alluminium och är framtagna med en ny unik teknik som ger ett dämpande ljud på bordsskivan.
 • NIMES Matbord 140x78 Antracit

  nimes matbord 140x78 antracit
  Nimes är en modern och stilren mat- och cafébord från trendiga Brafab. Borden har snyggt ribbade bordstoppar och slanka, konade ben. Tack vare sin simpla design passar dessa bord bra i de flesta hem och uteplatser. Borden är tillverkade i pulverlackerad alluminium och är framtagna med en ny unik teknik som ger ett dämpande ljud på bordsskivan. Observera att miljöbilden visar bordet i färgen khaki.
 • NIMES Matbord 78x78 Antracit

  nimes matbord 78x78 antracit
  Nimes är ett vackert och stilrent aluminiumbord från omtyckta Brafab som passar perfekt på altanen eller i trädgården. Nimes har en ribbad bordsskiva med ny unik teknik som gör att ljud dämpas mot bordsskivan. Bordet har även konade runda ben som ger ett hemtrevligt intryck. Finns i flera storlekar och färger. Denna mindre variant är perfekt för en utomhusfika, och nära samtal med vänner.
 • NIMES Soffbord 140x78 Khaki

  nimes soffbord 140x78 khaki
  Nimes är en modern och stilren mat- och cafébord från trendiga Brafab. Borden har snyggt ribbade bordstoppar och slanka, konade ben. Tack vare sin simpla design passar dessa bord bra i de flesta hem och uteplatser. Borden är tillverkade i pulverlackerad alluminium och är framtagna med en ny unik teknik som ger ett dämpande ljud på bordsskivan.
 • NIMES Soffbord 140x78 Antracit

  nimes soffbord 140x78 antracit
  Nimes är en modern och stilren mat- och cafébord från trendiga Brafab. Borden har snyggt ribbade bordstoppar och slanka, konade ben. Tack vare sin simpla design passar dessa bord bra i de flesta hem och uteplatser. Borden är tillverkade i pulverlackerad alluminium och är framtagna med en ny unik teknik som ger ett dämpande ljud på bordsskivan. Observera att miljöbilden visar bordet i färgen khaki.
 • NIMES Soffbord 78x78 Khaki

  nimes soffbord 78x78 khaki
  Nimes är ett vackert och stilrent aluminiumbord från omtyckta Brafab som passar perfekt på altanen eller i trädgården. Nimes har en ribbad bordsskiva med ny unik teknik som gör att ljud dämpas mot bordsskivan. Bordet har även konade runda ben som ger ett hemtrevligt intryck. Finns i flera storlekar och färger. Denna mindre variant är perfekt för en utomhusfika, och nära samtal med vänner.
 • VANNES Sidobord 60cm Röd

  vannes sidobord 60cm röd
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 60cm i färgen Röd.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • VANNES Sidobord 60cm Vit

  vannes sidobord 60cm vit
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 60cm i färgen Vit.
 • VANNES Sidobord 60cm Antracit

  vannes sidobord 60cm antracit
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 60cm i färgen Antracit.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • VANNES Sidobord 45cm Khaki

  vannes sidobord 45cm khaki
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 45cm i färgen Khaki.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • VANNES Sidobord 45cm Vit

  vannes sidobord 45cm vit
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 45cm i färgen Vit.
 • VANNES Sidobord 45cm Antracit

  vannes sidobord 45cm antracit
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 45cm i färgen Antracit.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • VEVI Matbord 230x95 Vit

  vevi matbord 230x95 vit
  Vevi är en modern matgrupp för uteplatsen frånpopulära Brafab. Möblerna är tillverkade i aluminium och har ett nordiskt formspråk där de kantiga formerna och aluminiumdetaljerna ger en idustriell känsla. Det generösa matbordet har plats för 6 stolar, men det går med enkelhet att placera en stol vid vardera gavel för extra sittplats. Tack vare att möblerna är gjorda i pulverlackerad aluminium är de lättskötta och enkla att flytta runt. Kombinera matbordet med stolarna i samma serie för en komplett matgrupp. Här kan du njuta av sena sommarkvällar med alla dina nära och kära. Observera att miljöbilden visar möblerna i färgen Svart.
 • SOTTENVILLE Matbord 140cm

  sottenville matbord 140cm
  Sottenville matbord från populära Brafab är ett bord i en klassisk och tidlös design med enkla detaljer, som avsmalnaden ben, och tydlig skärgårdskänsla. Bordets runda form bjuder in till socialt umgänge. Passar perfekt att kombinera med Sottenville Matstol. Bordet är tillverkat i pulverlackerad alluminium vilket gör att det är enkelt att underhålla. Bordet har präglade aluminiumlameller på toppen.
 • GRUNDSUND Matbord 150cm

  grundsund matbord 150cm
  Grundsund matbord är en riktig klassiker från populära Brafab. Denna serie trädgårdsmöbler är en riktig sommardröm i vitlaserat furu med skruvar och beslag i elfözinkat stål som passar i nästan vilken trädgård eller uteplats som helst. Bordet passar perfekt tillsammans med fåtöljen och soffan i samma serie.
 • OLIVET Barstol

  olivet barstol
  Olivet är en 60-talsinspirerad barstol från omtyckta Brafab. Stolen har slanka, raka ben, detaljer av teak på armstöden och en medföljande dyna för ökad sittkomfort. Med en mycket stilren design ger den här stolen retrokänsla till din uteplats. Stolen är tillverkat i pulverlackerad aluminium för extra tålighet och enkel underhållning. Kombinera med Olivet Barbord för ett komplett barset.
 • TURIN Matbord 100cm

  turin matbord 100cm
  Turin är en klassisk och stilren serie trädgårdsmöbler från trendiga Brafab. I gedigen teak och med en tidlös design kommer dessa gemytliga trädgårdsmöbler garanterat ge en trivsam sommarkänsla till din uteplats. Möblerna är mycket lättplacerade och passar utmärkt att kombinera med varandra. Samtliga möbler är smidigt ihopfällbara för att ta mindre plats när de ska förvaras. Bordet finns i olika storlekar och former, just det här bordet är 100cm i diameter.
 • MÖBELSKYDD Hörnsoffa 203x203

  möbelskydd hörnsoffa 203x203
  Brafabs möbelskydd är tillverkade i grå kraftig polyester med en vattentät behandling, perfekt för dig som vill ta hand om möblerna och förlänga deras livslängd. Sofföverdraget 203x203 cm brett, 86 cm högt och 80 cm djupt. Skydda din soffa mot smuts, regn och solblekning för en fin soffa med längre hållbarhet.Möbelskyddet finns i flera storlekar och former för olika sorters utemöbler.
 • ROSITA Fotpall Grå

  rosita fotpall grå
  Rosita fotpall är ett perfekt kompliment till Rosita-serien och speciellt fotöljerna. Pallen är tillverkad i grå konstrotting som påminner som äkta rooting. Både fotpallen och andra artiklar i Rosita-serien finns även i en naturlig färg om man vill har en naturlig färg på sina utemöbler.
 • Talance Soffbord 80x80cm H45, Svart/ Mörkgrå

  talance soffbord 80x80cm h45, svart/ mörkgrå
  Talance Soffbord 80x80cm H46 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Det är ett stilrent och luftigt bord med ett underrede av lackad aluminium och en praktisk bordsskiva i trälaminat. Bordet finns med två olika färger på underredet. Det finns också ett mindre bord i samma design som fungerar utmärkt att skjuta under detta. Kräver inget underhåll!
 • Talance Soffbord 80x80cm H45, Vit/ Mörkgrå

  talance soffbord 80x80cm h45, vit/ mörkgrå
  Talance Soffbord 80x80cm H46 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Det är ett stilrent och luftigt bord med ett underrede av lackad aluminium och en praktisk bordsskiva i trälaminat. Bordet finns med två olika färger på underredet. Det finns också ett mindre bord i samma design som fungerar utmärkt att skjuta under detta. Kräver inget underhåll!
 • Net Soffbord Vit

  net soffbord vit
 • VANNES Sidobord 45cm Röd

  vannes sidobord 45cm röd
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 45cm i färgen Röd.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • MIDWAY Fotpall Beige

  midway fotpall beige
  Midway är en modern och unik trädgårdsserie med smakfulla detaljer från populära Brafab. Möblerna är tillverkade i twistad konstrotting och dynorna i olefin. De mjuka formerna i kombination med de smala, svarta benen i aluminium ger möblerna ett nätt och trendigt uttryck. Den medföljande dynan bidrar till hög komfort. Här visas fotpallen i beige färg.
 • MIDWAY Fotpall Brun

  midway fotpall brun
  Midway är en modern och unik trädgårdsserie med smakfulla detaljer från populära Brafab. Möblerna är tillverkade i twistad konstrotting och dynorna i olefin. De mjuka formerna i kombination med de smala, svarta benen i aluminium ger möblerna ett nätt och trendigt uttryck. Den medföljande dynan bidrar till hög komfort. Här visas fotpallen i brun färg.Observera att miljöbilderna visar fotpallen i beige färg.
 • ROSITA Fotpall Natur

  rosita fotpall natur
  Rosita fotpall är ett perfekt komplement till Rosita-serien, speciellt fåtöljerna! Pallen är tillverkad i naturfärgad konstrotting som påminner som äkta rotting. Både fotpallen och andra artiklar i Rosita-serien finns även i en grå färg. Observera att miljöbilden visar Rosita-serien i färgen grå.
 • VEVI Matbord 230x95 Svart

  vevi matbord 230x95 svart
  Vevi är en modern matgrupp för uteplatsen frånpopulära Brafab. Möblerna är tillverkade i aluminium och har ett nordiskt formspråk där de kantiga formerna och aluminiumdetaljerna ger en idustriell känsla. Det generösa matbordet har plats för 6 stolar, men det går med enkelhet att placera en stol vid vardera gavel för extra sittplats. Tack vare att möblerna är gjorda i pulverlackerad aluminium är de lättskötta och enkla att flytta runt. Kombinera matbordet med stolarna i samma serie för en komplett matgrupp. Här kan du njuta av sena sommarkvällar med alla dina nära och kära.
 • PAMIR Sidobord 60x35 Beige

  pamir sidobord 60x35 beige
  Pamir är ett modernt och charmigt sidobord i konstrotting från omtyckta Brafab. De mjuka formerna ger bordet ett hemtrevligt uttryck som bryts av snyggt av den runda bordsskivan i svart pulverlackerad aluminium. Bordet har fina detaljer i form av den twistade konstrottingen och bordet får en nätt känsla tack vare håligheterna i stommen. De tre storlekarna kan användas tillsammans som satsbord eller enskilt som sidobord.
 • PAMIR Sidobord 45x55 Beige

  pamir sidobord 45x55 beige
  Pamir är ett modernt och charmigt sidobord i konstrotting från omtyckta Brafab. De mjuka formerna ger bordet ett hemtrevligt uttryck som bryts av snyggt av den runda bordsskivan i svart pulverlackerad aluminium. Bordet har fina detaljer i form av den twistade konstrottingen och bordet får en nätt känsla tack vare håligheterna i stommen. De tre storlekarna kan användas tillsammans som satsbord eller enskilt som sidobord.
 • PAMIR Sidobord 45x55 Brun

  pamir sidobord 45x55 brun
  Pamir är ett modernt och charmigt sidobord i konstrotting från omtyckta Brafab. De mjuka formerna ger bordet ett hemtrevligt uttryck som bryts av snyggt av den runda bordsskivan i svart pulverlackerad aluminium. Bordet har fina detaljer i form av den twistade konstrottingen och bordet får en nätt känsla tack vare håligheterna i stommen. De tre storlekarna kan användas tillsammans som satsbord eller enskilt som sidobord. Observera att miljöbilden visar bordet i färgen beige.
 • PAMIR Sidobord 50x45 Beige

  pamir sidobord 50x45 beige
  Pamir är ett modernt och charmigt sidobord i konstrotting från omtyckta Brafab. De mjuka formerna ger bordet ett hemtrevligt uttryck som bryts av snyggt av den runda bordsskivan i svart pulverlackerad aluminium. Bordet har fina detaljer i form av den twistade konstrottingen och bordet får en nätt känsla tack vare håligheterna i stommen. De tre storlekarna kan användas tillsammans som satsbord eller enskilt som sidobord.
 • PAMIR Sidobord 50x45 Brun

  pamir sidobord 50x45 brun
  Pamir är ett modernt och charmigt sidobord i konstrotting från omtyckta Brafab. De mjuka formerna ger bordet ett hemtrevligt uttryck som bryts av snyggt av den runda bordsskivan i svart pulverlackerad aluminium. Bordet har fina detaljer i form av den twistade konstrottingen och bordet får en nätt känsla tack vare håligheterna i stommen. De tre storlekarna kan användas tillsammans som satsbord eller enskilt som sidobord.Observera att miljöbilderna visar bordet i färgen beige.
 • Vevi Bänk 200 cm Aluminium, Svart

  vevi bänk 200 cm aluminium, svart
  Vevi bänk från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bänken är tillverkad av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi bänk - Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika storlekar.- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Hur bör du ta hand om bänken?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.
 • Taverny Soffbord Ø85, Vit/Mörkgrå

  taverny soffbord ø85, vit/mörkgrå
  Taverny Soffbord Ø85 Mörkgrå är designat och tillverkat av Brafab. Ett graciöst bord i mjuka linjer och underhållsfria material. Underredet är tillverkat av pulverlackerat aluminium och toppen av träimiterad laminat. Det är mycket tåliga material som passar perfekt för utomhusklimat. Finns att få med vitt eller svart underrede.
 • Vevi Bänk 105 cm Aluminium, Svart

  vevi bänk 105 cm aluminium, svart
  Vevi bänk från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Den är tillverkad av tåligt, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi bänk - Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika storlekar.- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Hur bör du ta hand om bänken?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.
 • Vevi Soffbord 100 cm Aluminium, Svart

  vevi soffbord 100 cm aluminium, svart
  Vevi soffbord från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bordet är tillverkat av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi soffbord - Soffbordet kommer i olika färger.- Kombinera soffbordet med en soffa från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Det här soffbordet är en del av BRAFABs kollektion Vevi.- Soffbordet kommer i olika material. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.