Möbler
www.mobel.se

Brafab möbler

Brafab tillverkar möbler för utomhusbruk. Här listar vi några av deras utemöbler som du kan beställa online. Bilder och priser är hämtade direkt från deras återförsäljare på nätet.

Utemöbler från Brafab

 • Turin klaffBord 146x70 cm

  turin klaffbord 146x70 cm
 • Brafab Elati Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak - 4339

  brafab elati solsäng - solstolar & solsängar teak - 4339
  Elati solsäng från BRAFAB med en elegant, tidlös design med en klassisk känsla. Solsängen är tillverkad av vacker teak med slitstarkt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Elati solsäng - Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Leone Solsäng Vit / Grå - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit - 4200-50-7

  brafab leone solsäng vit / grå - solstolar & solsängar aluminium vit - 4200-50-7
  Leone solsäng från BRAFAB med en elegant design med armstöd för extra komfort. Den är tillverkad av praktiskt aluminium med slitstarkt, smutsavstötande, vattentåligt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Lätt att flytta runt. Bra att veta om Leone solsäng - Solsängen kommer i olika färger.- Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Uppskattas för den stilrena, moderna designen. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • RIBBON Fotpall Grå

  ribbon fotpall grå
  Ribbon fotpall är en helt igenom ekologisk pall, tillverkad i furu och hamparep. Pallen är ihopfällbar vilket gör den oerhört enkel att förvara.Perfekt som komplement till Ribbon vilstol förbästa relax-resultat. Notera att på den andra bilden visas Ribbon vilstol samt fotpall i vitt, vilka vi ännu inte har i sortimentet.
 • Turin Brickbord Högt

  turin brickbord högt
 • Brafab Hassel Fåtölj Natur Låg - Utefåtöljer Teak Natural - 5051-61-02

  brafab hassel fåtölj natur låg - utefåtöljer teak natural - 5051-61-02
  Hassel fåtölj från BRAFAB med en modern, stilren design i teak och konstrotting med en mjuk, mysig känsla perfekt för varma sommarkvällar. Stolen har en medföljande sittdyna i slitstarkt, smutsavstötande tyg. Bra att veta om Hassel fåtölj - Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Sittdyna ingår.- Kombinera fåtöljen med en soffa från BRAFAB. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med en fuktig trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Natural Utefåtöljer i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Hassel Karmstol Natur Hög - Utefåtöljer Teak Natural - 5061-61-02

  brafab hassel karmstol natur hög - utefåtöljer teak natural - 5061-61-02
  Hassel fåtölj från BRAFAB med en modern, stilren design i teak och konstrotting med en mjuk, mysig känsla perfekt för varma sommarkvällar. Stolen har en medföljande sittdyna i slitstarkt, smutsavstötande tyg. Bra att veta om Hassel fåtölj - Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Sittdyna ingår.- Kombinera fåtöljen med en soffa från BRAFAB. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med en fuktig trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Natural Utefåtöljer i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Gonessa Soffgrupp Antracitgrå / Grå - Matgrupper & Loungegrupper Aluminium Grå - 1179-7-71

  brafab gonessa soffgrupp antracitgrå / grå - matgrupper & loungegrupper aluminium grå - 1179-7-71
  Gonessa soffgrupp från BRAFAB med en modern, modulär design med tre delar och två lösa kuddar för extra stöd. Soffgruppen har en slitstark, smutsavstötande, snabbtorkande klädsel i olefin perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Hugo De Ruiter. Bra att veta om Gonessa soffgrupp - Kombinera soffgruppen med ett sidobord från BRAFAB.- Gonessa uppskattas för den mångsidiga designen och det högkvalitativa tyget. Hur bör du ta hand om soffgruppen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Grå Matgrupper & Loungegrupper i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Andy Fotpall Vit

  andy fotpall vit
 • Turin Brickbord Lågt

  turin brickbord lågt
 • MÖBELSKYDD Hörnsoffa 233x233

  möbelskydd hörnsoffa 233x233
  Brafabs möbelskydd är tillverkade i grå kraftig polyester med en vattentät behandling, perfekt för dig som vill ta hand om möblerna och förlänga deras livslängd. Sofföverdraget 233x233 cm brett, 86 cm högt och 80 cm djupt. Skydda din soffa mot smuts, regn och solblekning för en fin soffa med längre hållbarhet.Möbelskyddet finns i flera storlekar och former för olika sorters utemöbler.
 • MÖBELSKYDD Hörnsoffa 254x254

  möbelskydd hörnsoffa 254x254
  Brafabs möbelskydd är tillverkade i grå kraftig polyester med en vattentät behandling och förstärkta sömmar, perfekt för dig som vill ta hand om möblerna och förlänga deras livslängd. Överdraget är 254x254 cm brett, 90 cm djupt och 66 cm högt och fästs nertill i möblerna med kardborreband. Skydda dina möbler mot smuts, regn och solblekning för mindre underhåll och längre hållbarhet.Möbelskyddet finns i flera storlekar och former för olika sorters utemöbler.
 • Brafab Midway Fåtölj Med Svart Dyna Natur - Utefåtöljer Aluminium Natur - 4031-8-61-81

  brafab midway fåtölj med svart dyna natur - utefåtöljer aluminium natur - 4031-8-61-81
  Midway från Brafab är en bekväm stol i twistad konstrotting och mjuka härliga former. Dynorna är gjorda i olefintyg som är ypperligt för utomhusklimat.Vi har en fåtölj och matstol i samma serie. Komplettera gärna matstolen med bordet Laurion.Egenskaper av dynor: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Vi har valt ut Natur Utefåtöljer i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Pembroke Soffa 2-sits Med Dyna Beige - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Beige - 4052-8-21-02

  brafab pembroke soffa 2-sits med dyna beige - trädgårdssoffor & bänkar aluminium beige - 4052-8-21-02
  Pembroke från Brafab är en modern möbel i mjuka linjer. Benen består av pulverlackerad aluminium och sittdelen av twistad rotting. Dynorna har avtagbar klädsel i olefintyg som vi rekommenderar att tvätta för hand i 30°C. I samma serie ingår 3-sitssoffa, 2-sitssoffa och fåtölj.Egenskaper av Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Vi har valt ut Beige Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Midway Matstol Med Svart Dyna Natur - Utefåtöljer Aluminium Natur - 4032-8-61-81

  brafab midway matstol med svart dyna natur - utefåtöljer aluminium natur - 4032-8-61-81
  Midway från Brafab är en bekväm stol i twistad konstrotting och mjuka härliga former. Dynorna är gjorda i olefintyg som är ypperligt för utomhusklimat.Vi har en fåtölj och matstol i samma serie. Komplettera gärna matstolen med bordet Laurion.Egenskaper av dynor: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Vi har valt ut Natur Utefåtöljer i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Sandkorn Fåtölj Natur - Utefåtöljer Konstrotting Natural - 5141-65-02

  brafab sandkorn fåtölj natur - utefåtöljer konstrotting natural - 5141-65-02
  Sandkorn fåtölj från BRAFAB med en tidlös, stilren design med en klassisk känsla perfekt för varma sommarkvällar. Stolen är tillverkad av elegant, praktisk konstrotting och har medföljande sittdynor i slitstarkt, smutsavstötande tyg. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Bra att veta om Sandkorn fåtölj - Kudde ingår.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en soffa från BRAFAB. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Natural Utefåtöljer i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • 56:an MatBord Teak 110 cm

  56:an matbord teak 110 cm
 • Net Soffbord Antracit

  net soffbord antracit
 • Pop Sidobord Antracit 44x40 cm

  pop sidobord antracit 44x40 cm
 • Andy Fotpall Vit/off White

  andy fotpall vit/off white
 • NIMES Matbord 200x98 Khaki

  nimes matbord 200x98 khaki
  Nimes är ett vackert och stilrent aluminiumbord från omtyckta Brafab som passar perfekt på altanen eller i trädgården. Nimes har en ribbad bordsskiva med ny unik teknik som gör att ljud dämpas mot bordsskivan. Bordet har även konade runda ben som ger ett hemtrevligt intryck. Finns i flera storlekar och färger. Denna stora variant av Nimes är perfekt för både middagsbjudningar med släkten och ensamfrukost i solen.
 • NIMES Matbord 200x98 Antracit

  nimes matbord 200x98 antracit
  Nimes är ett vackert och stilrent aluminiumbord från omtyckta Brafab som passar perfekt på altanen eller i trädgården. Nimes har en ribbad bordsskiva med ny unik teknik som gör att ljud dämpas mot bordsskivan. Bordet har även konade runda ben som ger ett hemtrevligt intryck. Finns i flera storlekar och färger. Denna stora variant av Nimes är perfekt för både middagsbjudningar med släkten och ensamfrukost i solen.Observera att bilden visar Nimes i färgen Khaki.
 • NIMES Matbord 78x78 Khaki

  nimes matbord 78x78 khaki
  Nimes är ett vackert och stilrent aluminiumbord från omtyckta Brafab som passar perfekt på altanen eller i trädgården. Nimes har en ribbad bordsskiva med ny unik teknik som gör att ljud dämpas mot bordsskivan. Bordet har även konade runda ben som ger ett hemtrevligt intryck. Finns i flera storlekar och färger. Denna mindre variant är perfekt för en utomhusfika, och nära samtal med vänner.
 • VANNES Sidobord 60cm Khaki

  vannes sidobord 60cm khaki
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 60cm i färgen Khaki.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • VANNES Sidobord 45cm Antracit

  vannes sidobord 45cm antracit
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 45cm i färgen Antracit.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • LEONE Soffbord Vit

  leone soffbord vit
  LEONE bord som passar till LEONE konfigurerbara soffa. Genom att välja olika komponenter ur serien LEONE kan du skapa din egen unika möbel.
 • LEONE Soffbord Svart

  leone soffbord svart
  LEONE bord som passar till LEONE konfigurerbara soffa. Genom att välja olika komponenter ur serien LEONE kan du skapa din egen unika möbel.Notera att andra bilden visar bordet i vit färg.
 • Andy Fotpall Svart

  andy fotpall svart
 • Andy Fotpall Vit/Grå

  andy fotpall vit/grå
 • Minto 2-sits Soffa m dyna

  minto 2-sits soffa m dyna
 • Turin Matbord Natur 80 cm

  turin matbord natur 80 cm
 • Turin Matbord Natur 100 cm

  turin matbord natur 100 cm
 • Brafab Taverny Soffbord Ø85 Svart/mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Svart - 4046+4951B

  brafab taverny soffbord ø85 svart/mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium svart - 4046+4951b
  Taverny Soffbord Ø85 Mörkgrå är designat och tillverkat av Brafab. Ett graciöst bord i mjuka linjer och underhållsfria material. Underredet är tillverkat av pulverlackerat aluminium och toppen av träimiterad laminat. Det är mycket tåliga material som passar perfekt för utomhusklimat. Finns att få med vitt eller svart underrede. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Pembroke Soffa 3-sits Med Dyna Beige - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Beige - 4053-8-21-02

  brafab pembroke soffa 3-sits med dyna beige - trädgårdssoffor & bänkar aluminium beige - 4053-8-21-02
  Pembroke från Brafab är en modern möbel i mjuka linjer. Benen består av pulverlackerad aluminium och sittdelen av twistad rotting. Dynorna har avtagbar klädsel i olefintyg som vi rekommenderar att tvätta för hand i 30°C. I samma serie ingår 3-sitssoffa, 2-sitssoffa och fåtölj.Egenskaper av Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Vi har valt ut Beige Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Illora Hänggunga Antracitgrå - Hängmattor Antracit - 4785-72-76

  brafab illora hänggunga antracitgrå - hängmattor antracit - 4785-72-76
  Illora hänggunga från BRAFAB med en klassisk, romantisk design. Hänggungan har en supermjuk kudde med ett stöd för nacken perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Illora hänggunga - Hänggungan är vikbar.- Godkänd för 130kg.- Kombinera hänggungan med ett sidobord från BRAFAB. Hur bör du ta hand om hänggungan?- Rengör med en fuktig trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Antracit Hängmattor från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Funkia Fåtölj Beige/sand - Utefåtöljer Konstrotting Beige - 3891-20-02

  brafab funkia fåtölj beige/sand - utefåtöljer konstrotting beige - 3891-20-02
  Funkia fåtölj från Brafab med en rymlig, bekväm design för utomhusanvändning. Premiumkvalitet med ett beständigt material i beige, tätvävd konstrotting för att hålla i generationer. Komfortabla, motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, sandfärgad klädsel i olefin. Perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Funkia fåtölj - Rymlig design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 870 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Ingår i serien Funkia.- Kombinera fåtöljen med Funkia soffa från Brafab.- Finns även som hörnsoffa.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Beige Utefåtöljer i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vevi Bänk 200 Cm Svart - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Svart - 4023-8

  brafab vevi bänk 200 cm svart - trädgårdssoffor & bänkar aluminium svart - 4023-8
  Vevi bänk från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bänken är tillverkad av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi bänk - Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika storlekar.- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Hur bör du ta hand om bänken?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Delia + Nimes Matgrupp Khaki - Matgrupper & Loungegrupper Aluminium Khaki - 2652+3100Kha

  brafab delia + nimes matgrupp khaki - matgrupper & loungegrupper aluminium khaki - 2652+3100kha
  Delia+Nimes Matgrupp från Brafab är en stilren grupp i vädertåliga material. Stolen har mycket god sittkomfort och den kräver nästan inget underhåll.Stommen är tillverkad i mattlackad aluminium och sitsen i textilene som har mycket goda egenskaper för utomhusklimat. Den fungerar även bra för offentligt bruk. Bordet har rundade ben gjorda av pulverlackerat aluminium. Bordstoppen är också gjord av aluminium men den är framtagen med en ny teknik som ger ett dämpande ljud på bordsskivan. Setet består av ett bord och sex stolar och finns att få i färgerna Khaki eller Antracit. Stol och bord går också bra att köpa separat. Vi har valt ut Khaki Matgrupper & Loungegrupper i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • SAMVARO Soffbord Svart 90

  samvaro soffbord svart 90
  Med detta snygga soffbord får du en stilren och fräsch uppdatering av din uteplats. Ett klassiskt loungebord med moderna inslag som gör bordet tidlöst. Tillverkat i aluminium med runda och mjuka former som ger en inbjudanden känsla. Samvaro har en förvaringshylla samt bordsskivor i glas med 3D-tryck vilket ger en spännande textur.Design & komfortModernt och tidlöst lounge soffbord. Har måtten: 50x90x90 cm.Tyg & skötselTillverkad i aluminium. Torkas av med fuktig trasa.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt produkt: 24 kgVikt med förpackning: 28 kgFörpackningmått: 92x10x92 cm
 • VEVI Soffbord Vit

  vevi soffbord vit
  Vevi soffbord tillhör den eleganta serien från Brafab med design av Dick Björk. Soffbordet passar bra ihop med tillhörande stolar från Vevi som tillsammans skapar en härlig avkopplande uteplats för lata dagar.Design & egenskaperElegant soffbord från Brafab med design av Dick Björk. Går att kombinera med Vevi stolar från samma serie. Material & skötselMetall.Lätt att torka av.Ta in inomhus vid vinterförvaring.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 102x10x102 cm.Vikt förpackning: 13 kg.
 • Brafab Hassel Fåtölj Natur Låg - Utefåtöljer Teak Natural

  brafab hassel fåtölj natur låg - utefåtöljer teak natural
  Fåtöljen från BRAFAB har en modern, stilren design i teak och konstrotting med en mjuk, mysig känsla perfekt för varma sommarkvällar. Stolen har en medföljande sittdyna i slitstarkt, smutsavstötande tyg. Om fåtöljen från BRAFAB- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Sittdyna ingår.- Kombinera fåtöljen med en soffa från BRAFAB. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med en fuktig trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Hassel Karmstol Natur Hög - Utefåtöljer Teak Natural

  brafab hassel karmstol natur hög - utefåtöljer teak natural
  Fåtöljen från BRAFAB har en modern, stilren design i teak och konstrotting med en mjuk, mysig känsla perfekt för varma sommarkvällar. Stolen har en medföljande sittdyna i slitstarkt, smutsavstötande tyg. Om fåtöljen från BRAFAB- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Sittdyna ingår.- Kombinera fåtöljen med en soffa från BRAFAB. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med en fuktig trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Funkia Fåtölj /sand - Utefåtöljer Konstrotting Beige

  brafab funkia fåtölj /sand - utefåtöljer konstrotting beige
  Fåtöljen från Brafab har bekväma dynor perfekta för utomhusbruk och för avslappnande dagar. Stolen har en rymlig, omfamnande design i högkvalitativ konstrotting med sandfärgade dynor med skumkärna och en avtagbar klädsel i olefin. Den har beständiga, vädertåliga material och jordnära färger som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om fåtöljen från Brafab- Rymlig design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 870 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Från serien Funkia.- Kombinera fåtöljen med Funkia soffa från Brafab.- Finns även som hörnsoffa.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Skötselråd för fåtöljen- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø50x75 Cm - Soffbord Aluminium Svart

  brafab vannes soffbord ø50x75 cm - soffbord aluminium svart
  Soffbordet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en modern, minimalistisk stil i olika färger att välja mellan. Bordet har en svensk design med en rund form i slitstarkt, pulverlackerat aluminium. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 750 mm.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet kommer i 4 olika färger.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Pop sidobord vit 44x40

  pop sidobord vit 44x40
 • ROSITA Soffbord Grå/Glas

  rosita soffbord grå/glas
  Rosita soffbord är ett klassiskt bord för utemiljö. Stabil konstruktion med praktisk avlastningsyta under bordsskivan.Tillverkad i väderbeständig konstrotting. Glasskivan kan tas bort och rengöras vid behov. Komplettera Rosita soffbord med fåtöljer, positionsfåtölj med högrygg och tillhörande fotpall i samma serie. Rosita soffbord finns även i naturfärgad konstrotting som liknar äkta rotting.
 • NINJA Soffbord 120x60

  ninja soffbord 120x60
  Ninja Soffbord ett praktiskt soffbord med en skiva av glas och mycket förvaringsyta.Ninja är en rustik, byggbar serie trädgårdsmöbler från omtyckta Brafab. Kombinera soffor, pallar, fåtöljer och bord för att skapa din egna perfekta uteplats, precis så som du själv vill ha den. Möblerna är tillverkade av flätad konstrotting och med stora ljusa dynor ger de din uteplats ett modernt och lätt bohemiskt intryck. De tjocka, bekväma dynorna bidrar till hög sittkomfort. Här kan du koppla av till fullo och njuta av en uppslukande bok eller umgås med nära och kära.
 • 56:AN Matbord 110 Teak

  56:an matbord 110 teak
  56:an är ett fantastiskt trevligt och klassiskt matbord från populära Brafab. Bordet är gjort av teak som bryter av snyggt mot stålbenen och skapar en tidlös stil som passar i de allra flesta hem och uteplatser. Tack vare den runda formen bjuder 56:an in till socialt umgänge där du kan njuta av både fikastunder som middagar med dina nära och kära. Bordet är hopfällbart.
 • TURIN Matbord 70x70

  turin matbord 70x70
  Turin är en klassisk och stilren serie trädgårdsmöbler från trendiga Brafab. I gedigen teak och med en tidlös design kommer dessa gemytliga trädgårdsmöbler garanterat ge en trivsam sommarkänsla till din uteplats. Möblerna är mycket lättplacerade och passar utmärkt att kombinera med varandra. Samtliga möbler är smidigt ihopfällbara för att ta mindre plats när de ska förvaras. Bordet finns i olika storlekar och former, just det här bordet är 70x70cm.
 • TURIN Matbord 80cm

  turin matbord 80cm
  Turin är en klassisk och stilren serie trädgårdsmöbler från trendiga Brafab. I gedigen teak och med en tidlös design kommer dessa gemytliga trädgårdsmöbler garanterat ge en trivsam sommarkänsla till din uteplats. Möblerna är mycket lättplacerade och passar utmärkt att kombinera med varandra. Samtliga möbler är smidigt ihopfällbara för att ta mindre plats när de ska förvaras. Bordet finns i olika storlekar och former, just det här bordet är 80cm i diameter.
 • TURIN Matbord 140x80

  turin matbord 140x80
  Turin är en klassisk och stilren serie trädgårdsmöbler från trendiga Brafab. I gedigen teak och med en tidlös design kommer dessa gemytliga trädgårdsmöbler garanterat ge en trivsam sommarkänsla till din uteplats. Möblerna är mycket lättplacerade och passar utmärkt att kombinera med varandra. Samtliga möbler är smidigt ihopfällbara för att ta mindre plats när de ska förvaras. Bordet finns i olika storlekar och former, just det här bordet är 140x80cm.
 • NIMES Matbord 140x78 Khaki

  nimes matbord 140x78 khaki
  Nimes är en modern och stilren mat- och cafébord från trendiga Brafab. Borden har snyggt ribbade bordstoppar och slanka, konade ben. Tack vare sin simpla design passar dessa bord bra i de flesta hem och uteplatser. Borden är tillverkade i pulverlackerad alluminium och är framtagna med en ny unik teknik som ger ett dämpande ljud på bordsskivan.
 • NIMES Matbord 140x78 Antracit

  nimes matbord 140x78 antracit
  Nimes är en modern och stilren mat- och cafébord från trendiga Brafab. Borden har snyggt ribbade bordstoppar och slanka, konade ben. Tack vare sin simpla design passar dessa bord bra i de flesta hem och uteplatser. Borden är tillverkade i pulverlackerad alluminium och är framtagna med en ny unik teknik som ger ett dämpande ljud på bordsskivan. Observera att miljöbilden visar bordet i färgen khaki.
 • NIMES Matbord 78x78 Antracit

  nimes matbord 78x78 antracit
  Nimes är ett vackert och stilrent aluminiumbord från omtyckta Brafab som passar perfekt på altanen eller i trädgården. Nimes har en ribbad bordsskiva med ny unik teknik som gör att ljud dämpas mot bordsskivan. Bordet har även konade runda ben som ger ett hemtrevligt intryck. Finns i flera storlekar och färger. Denna mindre variant är perfekt för en utomhusfika, och nära samtal med vänner.
 • VANNES Sidobord 60cm Röd

  vannes sidobord 60cm röd
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 60cm i färgen Röd.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • VANNES Sidobord 60cm Vit

  vannes sidobord 60cm vit
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 60cm i färgen Vit.
 • VANNES Sidobord 60cm Antracit

  vannes sidobord 60cm antracit
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 60cm i färgen Antracit.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • VANNES Sidobord 45cm Khaki

  vannes sidobord 45cm khaki
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 45cm i färgen Khaki.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • VANNES Sidobord 45cm Vit

  vannes sidobord 45cm vit
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 45cm i färgen Vit.
 • VEVI Matbord 230x95 Vit

  vevi matbord 230x95 vit
  Vevi är en modernt matbord för uteplatsen från populära Brafab med design av Dick Björk. Möblerna är tillverkade i aluminium och har ett nordiskt formspråk där de kantiga formerna och aluminiumdetaljerna ger en industriell känsla. Det generösa matbordet har plats för 6 stolar, men det går med enkelhet att placera en stol vid vardera gavel för extra sittplats. Tack vare att möblerna är gjorda i pulverlackerad aluminium är de lättskötta och enkla att flytta runt. Kombinera matbordet med stolarna i samma serie för en komplett matgrupp. Här kan du njuta av sena sommarkvällar med alla dina nära och kära. Design & egenskaperModernt och stilret matbord från Brafab med design av Dick Björk. Lättskötta utemöbler som är enkla att flytta runt.Matbord med plats för 6 stolar.Går att kombinera med Vevi stolar från samma serie. Material & skötselAluminium som är behandlad med pulverlack.Lätt att torka av.Ta in inomhus vid vinterförvaring.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 232x97x11 cm.Vikt förpackning: 26 kg.
 • TURIN Matbord 100cm

  turin matbord 100cm
  Turin är en klassisk och stilren serie trädgårdsmöbler från trendiga Brafab. I gedigen teak och med en tidlös design kommer dessa gemytliga trädgårdsmöbler garanterat ge en trivsam sommarkänsla till din uteplats. Möblerna är mycket lättplacerade och passar utmärkt att kombinera med varandra. Samtliga möbler är smidigt ihopfällbara för att ta mindre plats när de ska förvaras. Bordet finns i olika storlekar och former, just det här bordet är 100cm i diameter.
 • Turin Karmstol

  turin karmstol
 • MÖBELSKYDD Hörnsoffa 203x203

  möbelskydd hörnsoffa 203x203
  Brafabs möbelskydd är tillverkade i grå kraftig polyester med en vattentät behandling, perfekt för dig som vill ta hand om möblerna och förlänga deras livslängd. Sofföverdraget 203x203 cm brett, 86 cm högt och 80 cm djupt. Skydda din soffa mot smuts, regn och solblekning för en fin soffa med längre hållbarhet.Möbelskyddet finns i flera storlekar och former för olika sorters utemöbler.
 • ROSITA Fotpall Grå

  rosita fotpall grå
  Rosita fotpall är ett perfekt kompliment till Rosita-serien och speciellt fotöljerna. Pallen är tillverkad i grå konstrotting som påminner som äkta rooting. Både fotpallen och andra artiklar i Rosita-serien finns även i en naturlig färg om man vill har en naturlig färg på sina utemöbler.
 • Brafab Pembroke Fåtölj Med Dyna Beige - Utefåtöljer Aluminium Beige - 4051-8-21-02

  brafab pembroke fåtölj med dyna beige - utefåtöljer aluminium beige - 4051-8-21-02
  Pembroke från Brafab är en modern möbel i mjuka linjer. Benen består av pulverlackerad aluminium och sittdelen av twistad rotting. Dynorna har avtagbar klädsel i olefintyg som vi rekommenderar att tvätta för hand i 30°C. I samma serie ingår 3-sitssoffa, 2-sitssoffa och fåtölj.Egenskaper av Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Vi har valt ut Beige Utefåtöljer i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Talance Soffbord 74x60cm H40 Vit/ Mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Vit - 4707+4952W

  brafab talance soffbord 74x60cm h40 vit/ mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium vit - 4707+4952w
  Talance Soffbord 74x60cm H40 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Det är ett stilrent och luftigt bord med ett underrede av lackad aluminium och en praktisk bordsskiva i trälaminat. Bordet finns med två olika färger på underredet. Det finns också ett större bord i samma design som fungerar utmärkt att ha överlappande på detta. Kräver inget underhåll! Vi har valt ut Vit Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Talance Soffbord 74x60cm H40 Svart/ Mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Svart - 4707+4952B

  brafab talance soffbord 74x60cm h40 svart/ mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium svart - 4707+4952b
  Talance Soffbord 74x60cm H40 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Det är ett stilrent och luftigt bord med ett underrede av lackad aluminium och en praktisk bordsskiva i trälaminat. Bordet finns med två olika färger på underredet. Det finns också ett större bord i samma design som fungerar utmärkt att ha överlappande på detta. Kräver inget underhåll! Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Hassel Soffa 2,5- Sits Natur - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Natural - 5053-61-02

  brafab hassel soffa 2,5- sits natur - trädgårdssoffor & bänkar teak natural - 5053-61-02
  Hassel soffa från BRAFAB med en modern, stilren design i teak och konstrotting med en mjuk, mysig känsla perfekt för varma sommarkvällar. Soffan har en medföljande sittdyna i slitstarkt, smutsavstötande tyg. Bra att veta om Hassel soffa - Sittdyna ingår.- Soffan finns i olika utföranden.- Kombinera soffan med en fåtölj från BRAFAB. Hur bör du ta hand om soffan?- Rengör med en fuktig trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Natural Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Kastos Soffbord D90 H50 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - 2089

  brafab kastos soffbord d90 h50 cm - soffbord & avlastningsbord teak - 2089
  Kastos soffbord från BRAFAB med en klassisk design med en marin känsla. Bordet är tillverkat av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Kastos soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en loungestol från BRAFAB.- Uppskattas för den klassiska, marina designen. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vevi Soffbord 100 Cm Vit - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Vit - 4024-05

  brafab vevi soffbord 100 cm vit - soffbord & avlastningsbord aluminium vit - 4024-05
  Vevi soffbord från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bordet är tillverkat av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi soffbord - Soffbordet kommer i olika färger.- Kombinera soffbordet med en soffa från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Det här soffbordet är en del av BRAFABs kollektion Vevi.- Soffbordet kommer i olika material. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Vit Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Sandkorn Soffa 2.5- Sits Natur - Trädgårdssoffor & Bänkar Konstrotting Natural - 5142-65-02

  brafab sandkorn soffa 2.5- sits natur - trädgårdssoffor & bänkar konstrotting natural - 5142-65-02
  Sandkorn soffa från BRAFAB med en tidlös, stilren design med en klassisk känsla perfekt för varma sommarkvällar. Den är tillverkad av elegant, praktisk konstrotting och har medföljande sittdynor i slitstarkt, smutsavstötande tyg. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Bra att veta om Sandkorn soffa - Kudde ingår.- Soffan finns i olika utföranden.- Kombinera soffan med en fåtölj från BRAFAB. Hur bör du ta hand om soffan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Natural Trädgårdssoffor & Bänkar i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vevi Bänk 120 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak - 1204

  brafab vevi bänk 120 cm - trädgårdssoffor & bänkar teak - 1204
  Vevi bänk från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Den är tillverkad av vacker, tålig teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi bänk - Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Hur bör du ta hand om bänken?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Talance Soffbord 80x80cm H45 Svart/ Mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Svart - 4706+4953B

  brafab talance soffbord 80x80cm h45 svart/ mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium svart - 4706+4953b
  Talance Soffbord 80x80cm H46 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Det är ett stilrent och luftigt bord med ett underrede av lackad aluminium och en praktisk bordsskiva i trälaminat. Bordet finns med två olika färger på underredet. Det finns också ett mindre bord i samma design som fungerar utmärkt att skjuta under detta. Kräver inget underhåll! Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Leone Solsäng Matt Svart / Grå - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart - 4200-80-7

  brafab leone solsäng matt svart / grå - solstolar & solsängar aluminium svart - 4200-80-7
  Leone solsäng från BRAFAB med en elegant design med armstöd för extra komfort. Den är tillverkad av praktiskt aluminium med slitstarkt, smutsavstötande, vattentåligt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Lätt att flytta runt. Bra att veta om Leone solsäng - Solsängen kommer i olika färger.- Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Uppskattas för den stilrena, moderna designen. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Talance Soffbord 80x80cm H45 Vit/ Mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Vit - 4706+4953W

  brafab talance soffbord 80x80cm h45 vit/ mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium vit - 4706+4953w
  Talance Soffbord 80x80cm H46 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Det är ett stilrent och luftigt bord med ett underrede av lackad aluminium och en praktisk bordsskiva i trälaminat. Bordet finns med två olika färger på underredet. Det finns också ett mindre bord i samma design som fungerar utmärkt att skjuta under detta. Kräver inget underhåll! Vi har valt ut Vit Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Kastos Soffbord D60 H45 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - 2088

  brafab kastos soffbord d60 h45 cm - soffbord & avlastningsbord teak - 2088
  Kastos soffbord från BRAFAB med en klassisk design med en marin känsla. Bordet är tillverkat av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Kastos soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en loungestol från BRAFAB.- Uppskattas för den klassiska, marina designen. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Net Soffbord Vit

  net soffbord vit
 • VANNES Sidobord 45cm Röd

  vannes sidobord 45cm röd
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 45cm i färgen Röd.Observera att miljöbilderna visar borden i färgen Vit.
 • MIDWAY Fotpall Beige

  midway fotpall beige
  Midway är en modern och unik trädgårdsserie med smakfulla detaljer från populära Brafab. Möblerna är tillverkade i twistad konstrotting och dynorna i olefin. De mjuka formerna i kombination med de smala, svarta benen i aluminium ger möblerna ett nätt och trendigt uttryck. Den medföljande dynan bidrar till hög komfort. Här visas fotpallen i beige färg.
 • MIDWAY Fotpall Brun

  midway fotpall brun
  Midway är en modern och unik trädgårdsserie med smakfulla detaljer från populära Brafab. Möblerna är tillverkade i twistad konstrotting och dynorna i olefin. De mjuka formerna i kombination med de smala, svarta benen i aluminium ger möblerna ett nätt och trendigt uttryck. Den medföljande dynan bidrar till hög komfort. Här visas fotpallen i brun färg.Observera att miljöbilderna visar fotpallen i beige färg.
 • VEVI Matbord 230x95 Svart

  vevi matbord 230x95 svart
  Vevi är en modern matgrupp för uteplatsen frånpopulära Brafab. Möblerna är tillverkade i aluminium och har ett nordiskt formspråk där de kantiga formerna och aluminiumdetaljerna ger en idustriell känsla. Det generösa matbordet har plats för 6 stolar, men det går med enkelhet att placera en stol vid vardera gavel för extra sittplats. Tack vare att möblerna är gjorda i pulverlackerad aluminium är de lättskötta och enkla att flytta runt. Kombinera matbordet med stolarna i samma serie för en komplett matgrupp. Här kan du njuta av sena sommarkvällar med alla dina nära och kära.
 • ROSITA Sidobord Natur/Glas

  rosita sidobord natur/glas
  Rosita sidobord är tillverkat i naturfärgad konstrotting som gör att det ser mycket elegant ut. Detta sidobord är ett bra komplement till Rosita-serien med utemöbler. Finns även i färgen grå.
 • ROSITA Sidobord Grå/Glas

  rosita sidobord grå/glas
  Rosita sidobord är tillverkat i grå konstrotting som gör att det ser mycket elegant ut. Detta sidobord är ett bra komplement till Rosita serien med utemöbler. Bordet finns också i naturfärg om man vill ha en lite naturligare look på sina utemöbler.
 • Brafab Vevi Solsäng Svart - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart - 4029-8

  brafab vevi solsäng svart - solstolar & solsängar aluminium svart - 4029-8
  Vevi solsäng från Brafab med bekväm nackkudde. Nordisk design med minimalistisk känsla perfekt för det moderna hemmet. Premiumkvalitet i beständigt aluminium med ett slitstarkt tyg i textilene. Justerbart ryggstöd för extra komfort. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad av Dick Björk. Bra att veta om Vevi solsäng - Modern, nordisk design.- Slitstarka, högkvalitativa material.- Tillverkad av aluminium och textilene.- Justerbart ryggstöd.- Längd: 2000 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1070 mm.- Nackkudde ingår.- Kombinera solsängen med ett sidobord från Brafab.- Den här solsängen ingår i Brafabs kollektion Vevi. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Lyra Soffbord 70x148x40 Cm Svart/grå - Soffbord & Avlastningsbord Glas Svart - 8606-8-21

  brafab lyra soffbord 70x148x40 cm svart/grå - soffbord & avlastningsbord glas svart - 8606-8-21
  Lyra soffbord från Brafab med en modern, elegant design för utomhusanvändning. Grå, 3D-printad bordsskiva i glas med texturerat betongmönster. Beständig, högkvalitativ ram i mattsvart, pulverlackerat rostfritt stål för att hålla i generationer. Låg höjd perfekt för avslappnande dagar. Bra att veta om Lyra soffbord - Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 700 mm.- Längd: 1480 mm.- Höjd: 400 mm.- Kombinera soffbordet med Lyra loungemöbler från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Anemon Soffbord 65x140x50 Cm Natur - Soffbord & Avlastningsbord Glas Vit - 5387-65

  brafab anemon soffbord 65x140x50 cm natur - soffbord & avlastningsbord glas vit - 5387-65
  Anemon soffbord från Brafab med en retroinspirerad, elegant design i flätad konstrotting. Bordsskiva i härdat glas med praktisk förvaring undertill. Beständiga, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Bra att veta om Anemon soffbord - Svensk design med elegant, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i konstrotting och härdat glas.- Längd: 1400 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 500 mm.- Kombinera soffbordet med Anemon loungefåtöljer från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkat i Indonesien- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Vit Soffbord & Avlastningsbord i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Anemon Loungefåtölj Natur/vit - Utefåtöljer Konstrotting Vit - 5381-65-2

  brafab anemon loungefåtölj natur/vit - utefåtöljer konstrotting vit - 5381-65-2
  Anemon loungefåtölj från Brafab med en retroinspirerad, elegant design i flätad konstrotting. Komfortabla dynor med skumkärna och en avtagbar, vit klädsel i olefin. Beständiga, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Perfekt för rofyllda stunder. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Bra att veta om Anemon loungefåtölj - Svensk design med elegant, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Bredd: 710 mm.- Djup: 790 mm.- Höjd: 930 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Kombinera loungefåtöljen med Anemon soffbord från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Vit Utefåtöljer i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Lyra Soffa 2,5-sits Svart/sand - Trädgårdssoffor & Bänkar Rostfritt Stål Svart - 8602-8-02

  brafab lyra soffa 2,5-sits svart/sand - trädgårdssoffor & bänkar rostfritt stål svart - 8602-8-02
  Lyra soffa från Brafab med en modern, elegant design för utomhusanvändning. Komfortabla, motståndkraftiga dynor i högdensitetsskum med en avtagbar, sandfärgad klädsel i olefin med vattenavvisande foder. Beständigt, högkvalitativt material i mattsvart, pulverlackerat rostfritt stål för att hålla i generationer. Armstöd med detaljer i konstrotting för att addera en extra dimension till designen. Djup sits perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Lyra soffa - Modern, elegant design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i rostfritt stål, konstrotting och olefin.- Klädsel med vattenavvisande foder.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 1930 mm.- Djup: 990 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Kombinera soffan med Lyra soffbord från Brafab.- Finns även som fåtölj.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om soffan?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Rostfritt stål från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Lyra Fåtölj Svart/sand - Utefåtöljer Rostfritt Stål Svart - 8601-8-02

  brafab lyra fåtölj svart/sand - utefåtöljer rostfritt stål svart - 8601-8-02
  Lyra fåtölj från Brafab med en modern, elegant design för utomhusanvändning. Komfortabla, motståndkraftiga dynor i högdensitetsskum med en avtagbar, sandfärgad klädsel i olefin med vattenavvisande foder. Beständigt, högkvalitativt material i mattsvart, pulverlackerat rostfritt stål för att hålla i generationer. Armstöd med detaljer i konstrotting för att addera en extra dimension till designen. Djup sits perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Lyra fåtölj - Modern, elegant design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i rostfritt stål, konstrotting och olefin.- Klädsel med vattenavvisande foder.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 790 mm.- Djup: 980 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Kombinera fåtöljen med Lyra soffbord från Brafab.- Finns även som soffa.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Svart Utefåtöljer i Rostfritt stål från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vevi Solsäng Vit - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit - 4029-05

  brafab vevi solsäng vit - solstolar & solsängar aluminium vit - 4029-05
  Vevi solsäng från Brafab med bekväm nackkudde. Nordisk design med minimalistisk känsla perfekt för det moderna hemmet. Premiumkvalitet i beständigt aluminium med ett slitstarkt tyg i textilene. Justerbart ryggstöd för extra komfort. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad av Dick Björk. Bra att veta om Vevi solsäng - Modern, nordisk design.- Slitstarka, högkvalitativa material.- Tillverkad av aluminium och textilene.- Justerbart ryggstöd.- Längd: 2000 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1070 mm.- Nackkudde ingår.- Kombinera solsängen med ett sidobord från Brafab.- Den här solsängen ingår i Brafabs kollektion Vevi. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Delia + Nimes Matgrupp Antracit - Matgrupper & Loungegrupper Aluminium Antracit - 2652+3100Ant

  brafab delia + nimes matgrupp antracit - matgrupper & loungegrupper aluminium antracit - 2652+3100ant
  Delia+Nimes Matgrupp från Brafab är en stilren grupp i vädertåliga material. Stolen har mycket god sittkomfort och den kräver nästan inget underhåll.Stommen är tillverkad i mattlackad aluminium och sitsen i textilene som har mycket goda egenskaper för utomhusklimat. Den fungerar även bra för offentligt bruk. Bordet har rundade ben gjorda av pulverlackerat aluminium. Bordstoppen är också gjord av aluminium men den är framtagen med en ny teknik som ger ett dämpande ljud på bordsskivan. Setet består av ett bord och sex stolar och finns att få i färgerna Khaki eller Antracit. Stol och bord går också bra att köpa separat. Vi har valt ut Antracit Matgrupper & Loungegrupper i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vevi Matgrupp /svart - Matgrupper & Loungegrupper Aluminium Svart - 4021+4026B

  brafab vevi matgrupp /svart - matgrupper & loungegrupper aluminium svart - 4021+4026b
  Vevi Matgrupp är designad och tillverkad av Brafab. Det är en stram och snygg grupp i rena linjer och generösa mått som består av ett bord och sex stolar. Gruppen finns i tre utföranden. Vit eller Svart aluminium som är underhållsfritt eller i vacker teak som kräver lite mer kärlek. Sitsen på stolen är tillverkad i Textilene som är ett mycket kvalitativt tyg anpassat för utomhusbruk. Det är smutsavvisande, bleks inte av solljus och lättskött. Stol och bord går även att köpa separat. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Itonda Soffbord Svart/sand Ø60x40 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Glas Svart - 5267-80-70

  brafab itonda soffbord svart/sand ø60x40 cm - soffbord & avlastningsbord glas svart - 5267-80-70
  Itonda soffbord från Brafab med en modern design för utomhusanvändning. Grå, rund bordsskiva i glas med 3D-printat betongmönster och taktil känsla. Beständig, högkvalitativ ram i mattsvart, pulverlackerat aluminium för att hålla i generationer. Höj- och sänkbara fötter för optimal användarupplevelse. Bra att veta om Itonda soffbord - Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Justerbara fötter.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Itonda Soffbord Svart/sand Ø100x50 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Glas Svart - 5266-80-70

  brafab itonda soffbord svart/sand ø100x50 cm - soffbord & avlastningsbord glas svart - 5266-80-70
  Itonda soffbord från Brafab med en modern design för utomhusanvändning. Grå, rund bordsskiva i glas med 3D-printat betongmönster och taktil känsla. Beständig, högkvalitativ ram i mattsvart, pulverlackerat aluminium för att hålla i generationer. Höj- och sänkbara fötter för optimal användarupplevelse. Bra att veta om Itonda soffbord - Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Justerbara fötter.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Funkia Sittpuff / Soffbord 76x76x46 Cm Beige/sand - Utebord & Trädgårdsbord Glas Beige - 3898-20-02

  brafab funkia sittpuff / soffbord 76x76x46 cm beige/sand - utebord & trädgårdsbord glas beige - 3898-20-02
  Funkia sittpuff från Brafab med en mångsidig, bekväm design för utomhusanvändning. Modul med ett beständigt, högkvalitativt material i beige, tätvävd konstrotting för att hålla i generationer. Komfortabel, motståndkraftig dyna med skumkärna och en avtagbar, sandfärgad klädsel i olefin. Loungebord med en bordsskiva i glas. Bra att veta om Funkia sittpuff - Svensk, funktionell design med en bekväm dyna.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 760 mm.- Djup: 760 mm.- Höjd: 330 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dyna ingår.- Avtagbar klädsel.- Kan även användas som soffbord.- Bordsskiva i glas ingår.- Ingår i serien Funkia.- Kombinera sittpuffen med Funkia modulsoffa från Brafab.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Beige Utebord & Trädgårdsbord i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Funkia Soffbord 90x90x50 Cm Beige - Soffbord & Avlastningsbord Glas Beige - 3897-20

  brafab funkia soffbord 90x90x50 cm beige - soffbord & avlastningsbord glas beige - 3897-20
  Funkia soffbord från Brafab i tätvävd konstrotting och glas för utomhusanvändning. Praktisk hylla nertill för enkel förvaring. Beständiga, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Svensk design med beige färg för att passa alla inredningsstilar. Bra att veta om Funkia soffbord - Svensk design med praktisk förvaring undertill.- Premiumkvalitet i konstrotting och glas.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 900 mm.- Längd: 900 mm.- Höjd: 500 mm.- Kombinera soffbordet med Funkia modulsoffa från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkat i Indonesien- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Beige Soffbord & Avlastningsbord i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø50x75 Cm Antracit - Soffbord Aluminium Antracit - 4008-73

  brafab vannes soffbord ø50x75 cm antracit - soffbord aluminium antracit - 4008-73
  Vannes soffbord från Brafab med en svensk, högkvalitativ design i aluminium. Beständigt, pulverlackerat material för att hålla i generationer. Rund form. Välj mellan olika färger. Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Bra att veta om Vannes soffbord - Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 750 mm.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet finns i 4 olika färgval.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Antracit Soffbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vevi Matgrupp /vit - Matgrupper & Loungegrupper Aluminium Vit - 4021+4026W

  brafab vevi matgrupp /vit - matgrupper & loungegrupper aluminium vit - 4021+4026w
  Vevi Matgrupp är designad och tillverkad av Brafab. Det är en stram och snygg grupp i rena linjer och generösa mått som består av ett bord och sex stolar. Gruppen finns i tre utföranden. Vit eller Svart aluminium som är underhållsfritt eller i vacker teak som kräver lite mer kärlek. Sitsen på stolen är tillverkad i Textilene som är ett mycket kvalitativt tyg anpassat för utomhusbruk. Det är smutsavvisande, bleks inte av solljus och lättskött. Stol och bord går även att köpa separat. Vi har valt ut Vit Matgrupper & Loungegrupper i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab 56:An Matgrupp - Matgrupper & Loungegrupper Teak - 0874+0872Tk

  brafab 56:an matgrupp - matgrupper & loungegrupper teak - 0874+0872tk
  56:An Matgrupp Teak är tillverkad för Brafab kom ut på marknaden redan 1956. Det varma teakträt blir en vacker kontrast mot det varmgalvaniserade underredet i stål. De snygga ribborna som är typiska för 50-talet går aldrig ut tiden och stolen är dessutom stapelbar. Teak är naturligt oljerik men vill du behålla den gyllene färgen bör du olja in den regelbundet. Stolen fungerar lika bra till offentlig miljö som i privat. I detta set ingår det ett bord och fyra stolar men inte dynorna. Vi har valt ut Teak Matgrupper & Loungegrupper i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Taverny Soffbord Ø85 Vit/mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Vit - 4046+4951W

  brafab taverny soffbord ø85 vit/mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium vit - 4046+4951w
  Taverny Soffbord Ø85 Mörkgrå är designat och tillverkat av Brafab. Ett graciöst bord i mjuka linjer och underhållsfria material. Underredet är tillverkat av pulverlackerat aluminium och toppen av träimiterad laminat. Det är mycket tåliga material som passar perfekt för utomhusklimat. Finns att få med vitt eller svart underrede. Vi har valt ut Vit Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vevi Soffbord 100 Cm Svart - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Svart - 4024-8

  brafab vevi soffbord 100 cm svart - soffbord & avlastningsbord aluminium svart - 4024-8
  Vevi soffbord från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bordet är tillverkat av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi soffbord - Soffbordet kommer i olika färger.- Kombinera soffbordet med en soffa från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Det här soffbordet är en del av BRAFABs kollektion Vevi.- Soffbordet kommer i olika material. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Anemon Loungeset 5 Sittplatser Natur/vit - Matgrupper & Loungegrupper Glas Vit - 321837-321838-321839

  brafab anemon loungeset 5 sittplatser natur/vit - matgrupper & loungegrupper glas vit - 321837-321838-321839
  Anemon loungeset från Brafab med en retroinspirerad, elegant design i flätad konstrotting. Komfortabla dynor med skumkärna och en avtagbar, vit klädsel i olefin. Beständiga, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Soffbord med en bordsskiva i härdat glas och hylla undertill för enkel förvaring. Bra att veta om Anemon loungeset - Svensk design med elegant, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Anemon soffa: 189x79x93.- Anemon fåtölj: 71x79x93 cm.- Anemon soffbord: 65x140x50 cm.- Sitthöjd: 47 cm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Tre delar ingår.- Soffa: x1.- Fåtöljer: x2.- Soffbord: x1.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om loungesetet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Vit Matgrupper & Loungegrupper i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Talance Soffbord Khaki/terrazzo 79x79x45 Cm - Soffbord Aluminium Khaki - 321827-321828

  brafab talance soffbord khaki/terrazzo 79x79x45 cm - soffbord aluminium khaki - 321827-321828
  Talance soffbord från Brafab med en terrazzomönstrad, naturtrogen bordsskiva. Beständigt, vädertåligt material med en bordsskiva i laminat och ett khakigrönt underrede i aluminium. Premiumkvalitet för att hålla i generationer. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Talance soffbord - Terrazzomönstrad bordsskiva i laminat.- Högkvalitativ ram i aluminium.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Finns även med svart underrede.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Khaki Soffbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Rana Loungeset Låg 5 Sittplatser Svart/antracit - Matgrupper & Loungegrupper Glas Svart - 5099-80-73

  brafab rana loungeset låg 5 sittplatser svart/antracit - matgrupper & loungegrupper glas svart - 5099-80-73
  Rana loungeset från Brafab med en modern, prisvärd design för det moderna hemmet. Hörnsoffa med en beständig stomme i aluminium och en rygg i slitstarkt textilene för utomhusanvändning. Dynor med en avtagbar klädsel i olefin och en skumkärna. Soffbord med ram i aluminium och bordsskiva med spraymålat glas. Bra att veta om Rana loungeset - Modern, prisvärd design.- Dynor ingår.- Hög kvalitet i aluminium, olefin och textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Två delar ingår.- Rana hörnsoffa: x1.- Rana soffbord: x1.- Bredd: 2240 mm.- Längd: 2240 mm.- Djup: 880 mm.- Höjd: 840 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Avtagbar klädsel.- Loungesetet finns i 2 olika färgval.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om loungesetet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vevi Bänk 200 Cm Vit - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Vit - 4023-05

  brafab vevi bänk 200 cm vit - trädgårdssoffor & bänkar aluminium vit - 4023-05
  Vevi bänk från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bänken är tillverkad av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi bänk - Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika storlekar.- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Hur bör du ta hand om bänken?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Vit Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vevi Bänk 105 Cm Vit - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Vit - 4022-05

  brafab vevi bänk 105 cm vit - trädgårdssoffor & bänkar aluminium vit - 4022-05
  Vevi bänk från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Den är tillverkad av tåligt, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi bänk - Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika storlekar.- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Hur bör du ta hand om bänken?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Vit Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vevi Bänk 105 Cm Svart - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Svart - 4022-8

  brafab vevi bänk 105 cm svart - trädgårdssoffor & bänkar aluminium svart - 4022-8
  Vevi bänk från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Den är tillverkad av tåligt, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi bänk - Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika storlekar.- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Hur bör du ta hand om bänken?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Turin Bänk 110 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak - 2068

  brafab turin bänk 110 cm - trädgårdssoffor & bänkar teak - 2068
  Turin bänk från BRAFAB med en elegant design med en klassisk, skandinavisk känsla. Bänken är tillverkad av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Turin bänk - Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den traditionella, enkla designen.- Turin är också omtyckt för det hållbara materialet. Hur bör du ta hand om bänken?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø50x75 Cm Vit - Soffbord Aluminium Vit - 4008-50

  brafab vannes soffbord ø50x75 cm vit - soffbord aluminium vit - 4008-50
  Vannes soffbord från Brafab med en svensk, högkvalitativ design i aluminium. Beständigt, pulverlackerat material för att hålla i generationer. Rund form. Välj mellan olika färger. Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Bra att veta om Vannes soffbord - Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 750 mm.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet finns i 4 olika färgval.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Vit Soffbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø50x75 Cm Svart - Soffbord Aluminium Svart - 4008-80

  brafab vannes soffbord ø50x75 cm svart - soffbord aluminium svart - 4008-80
  Vannes soffbord från Brafab med en svensk, högkvalitativ design i aluminium. Beständigt, pulverlackerat material för att hålla i generationer. Rund form. Välj mellan olika färger. Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Bra att veta om Vannes soffbord - Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 750 mm.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet finns i 4 olika färgval.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Svart Soffbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø50x75 Cm Khaki - Soffbord Aluminium Khaki - 4008-21

  brafab vannes soffbord ø50x75 cm khaki - soffbord aluminium khaki - 4008-21
  Vannes soffbord från Brafab med en svensk, högkvalitativ design i aluminium. Beständigt, pulverlackerat material för att hålla i generationer. Rund form. Välj mellan olika färger. Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Bra att veta om Vannes soffbord - Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 750 mm.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet finns i 4 olika färgval.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Khaki Soffbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Gotland Bänk 155 - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak - 2207

  brafab gotland bänk 155 - trädgårdssoffor & bänkar teak - 2207
  Gotland Bänk 155 från Brafab är en stilren bänk att placera vid matbordet. Underredet är gjort av rostfritt stål och ovansidan av teak. Se matbord i samma serie. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Vi har valt ut Teak Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Lyra Matgrupp 6 Sittplatser Svart/grå - Matgrupper & Loungegrupper Glas Svart - 321842-321844

  brafab lyra matgrupp 6 sittplatser svart/grå - matgrupper & loungegrupper glas svart - 321842-321844
  Lyra matgrupp från Brafab med en modern, elegant design för utomhusanvändning. Grå bordsskiva i 3D-printad glas med texturerat betongmönster. Beständig, högkvalitativ ram i mattsvart, pulverlackerat rostfritt stål för att hålla i generationer. Sits i motståndkraftigt textilene med armstöd i konstrotting för att addera en extra dimension till designen. Bra att veta om Lyra matgrupp - Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Stolar med eleganta armstöd i konstrotting.- Sits i motståndkraftigt textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Lyra matbord: x1 (100x220x73 cm).- Lyra matstolar: x6 (57x64x87 cm).- Sitthöjd: 45 cm.- Kombinera matgruppen med Lyra loungemöbler från Brafab.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om matgruppen?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Lyra Loungeset 4,5 Sittplatser Svart/sand - Matgrupper & Loungegrupper Rostfritt Stål Svart - 321845-321843-321841

  brafab lyra loungeset 4,5 sittplatser svart/sand - matgrupper & loungegrupper rostfritt stål svart - 321845-321843-321841
  Lyra loungeset från Brafab med en modern, elegant design för utomhusanvändning. Komfortabla, motståndkraftiga dynor i högdensitetsskum med en avtagbar, sandfärgad klädsel i olefin med vattenavvisande foder. Beständigt, högkvalitativt material i mattsvart, pulverlackerat rostfritt stål för att hålla i generationer. Armstöd med detaljer i konstrotting. Djup sits perfekt för rofyllda stunder. Grå, 3D-printad bordsskiva i glas med ett texturerat betongmönster för att addera en extra dimension till designen. Bra att veta om Lyra loungeset - Modern, elegant design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i rostfritt stål, konstrotting, olefin och glas.- Klädsel med vattenavvisande foder.- Bordsskiva med ett betongmönster i 3D-printad glas.- Perfekt för utomhusbruk.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Lyra soffa: 1x (193x99x78 cm).- Lyra fåtöljer: x2 (79x98x78 cm).- Lyra soffbord: x1 (75x140x40 cm).- Sitthöjd: 40 cm.- Kombinera loungesetet med Lyra matgrupp från Brafab.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om loungesetet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Rostfritt stål från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Funkia Loungeset 5 Sittplatser Beige/sand - Matgrupper & Loungegrupper Glas Beige - 321848-321849-321852

  brafab funkia loungeset 5 sittplatser beige/sand - matgrupper & loungegrupper glas beige - 321848-321849-321852
  Funkia loungeset från Brafab med en generös, bekväm design för utomhusanvändning. Modulär hörnsoffa med ett beständigt, högkvalitativt material i beige, tätvävd konstrotting för att hålla i generationer. Komfortabla, motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, sandfärgad klädsel i olefin. Soffbord med en bordsskiva i glas och en praktisk hylla undertill för enkel förvaring. Bra att veta om Funkia loungeset - Rymlig, omfamnande design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2540 mm.- Längd: 2540 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Soffbord: 90x90x50 cm.- Fyra delar ingår.- Funkia hörndel: x1.- Funkia avslut: x2.- Funkia soffbord: x1.- Fästen ingår.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Ingår i serien Funkia.- Kombinera loungesetet med Funkia sittpuff från Brafab.- Finns även som rak soffa.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om loungesetet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Beige Matgrupper & Loungegrupper i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Funkia Hörnsoffa 5-sits Beige/sand - Matgrupper & Loungegrupper Konstrotting Beige - 321848-321849

  brafab funkia hörnsoffa 5-sits beige/sand - matgrupper & loungegrupper konstrotting beige - 321848-321849
  Funkia hörnsoffa från Brafab med en generös, bekväm design för utomhusanvändning. Modulsoffa med ett beständigt, högkvalitativt material i beige, tätvävd konstrotting för att hålla i generationer. Komfortabla, motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, sandfärgad klädsel i olefin. Perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Funkia hörnsoffa - Rymlig, omfamnande design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2540 mm.- Längd: 2540 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dynor ingår.- Fästen ingår.- Hörndel: x1.- Avslut: x2.- Avtagbar klädsel.- Ingår i serien Funkia.- Kombinera hörnsoffan med Funkia soffbord från Brafab.- Finns även som rak soffa.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Beige Matgrupper & Loungegrupper i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Talance Soffbord Khaki/terrazzo 59x71x40 Cm - Soffbord Aluminium Khaki - 321826-321829

  brafab talance soffbord khaki/terrazzo 59x71x40 cm - soffbord aluminium khaki - 321826-321829
  Talance soffbord från Brafab med en terrazzomönstrad, naturtrogen bordsskiva. Beständigt, vädertåligt material med en bordsskiva i laminat och ett khakigrönt underrede i aluminium. Premiumkvalitet för att hålla i generationer. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Talance soffbord - Terrazzomönstrad bordsskiva i laminat.- Högkvalitativ ram i aluminium.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Finns även med svart underrede.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Khaki Soffbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Rana Loungeset Låg 5 Sittplatser Vit/antracit - Matgrupper & Loungegrupper Glas Vit - 5099-50-73

  brafab rana loungeset låg 5 sittplatser vit/antracit - matgrupper & loungegrupper glas vit - 5099-50-73
  Rana loungeset från Brafab med en modern, prisvärd design för det moderna hemmet. Hörnsoffa med en beständig stomme i aluminium och en rygg i slitstarkt textilene för utomhusanvändning. Dynor med en avtagbar klädsel i olefin och en skumkärna. Soffbord med ram i aluminium och bordsskiva med spraymålat glas. Bra att veta om Rana loungeset - Modern, prisvärd design.- Dynor ingår.- Hög kvalitet i aluminium, olefin och textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Två delar ingår.- Rana hörnsoffa: x1.- Rana soffbord: x1.- Bredd: 2240 mm.- Längd: 2240 mm.- Djup: 880 mm.- Höjd: 840 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Avtagbar klädsel.- Loungesetet finns i 2 olika färgval.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om loungesetet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Vit Matgrupper & Loungegrupper i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Ceibo Solsäng 66x202x76 Cm Beige - Solstolar & Solsängar Konstrotting Beige - 3998-22-24

  brafab ceibo solsäng 66x202x76 cm beige - solstolar & solsängar konstrotting beige - 3998-22-24
  Ceibo solsäng från Brafab med en bekväm, skumfylld dyna för extra komfort. Elegant, genomtänkt design med en hopfällbar funktion med gångjärn i mitten och ett höj- och sänkbart ryggstöd. Premiumkvalitet i beige konstrotting för att hålla i generationer. Perfekt för utomhusbruk. Klädsel i slitstarkt olefin. Bra att veta om Ceibo solsäng - Elegant design med en hopfällbar konstruktion.- Slitstarkt, högkvalitativt material i beige konstrotting.- Dyna med skumkärna och klädsel i olefin.- Justerbart ryggstöd.- Längd: 2020 mm.- Bredd: 660 mm.- Höjd: 380-760.- Sitthöjd: 300 mm.- Dyna ingår.- Kombinera solsängen med ett sidobord från Brafab. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn. Vi har valt ut Beige Solstolar & Solsängar i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Ashfield Soffgrupp Med Bord - Matgrupper & Loungegrupper Beige - 235750-235752-235751

  brafab ashfield soffgrupp med bord - matgrupper & loungegrupper beige - 235750-235752-235751
  Ashfield är framtagen av Brafab. En elegant, lite mindre soffgrupp med bord för dig som inte har en jättestor altan eller balkong. Den har däremot lite högre sitthöjd än en vanlig loungegrupp, vilket gör det lättare att dricka kaffet samt att komma i och ur. De bekväma dynorna har ett avtagbart tyg i olefine som är extra tåligt för utomhusklimat och dessutom går att tvätta i 30°. Vi har valt ut Beige Matgrupper & Loungegrupper från Brafab med stor omsorg.
 • LYRA Soffbord Svart

  lyra soffbord svart
  Lyra är ett modernt, elegant bord som passar en mängd olika stilar och kompletterar loungegruppen Lyra. Stommen är gjord av rostfritt stål och glasskivan har en läcker 3D-printad struktur av grå betong som gör bordet vädertåligt och perfekt att placera ute som inne.Design & egenskaperStort modernt och stilrent bord med låg höjd för avslappnande stunder.Bordsskivan består av ett 3D-printat glas med läcker struktur för att efterlikna grå betong.Benen är av rostfritt stål och lackade med svart pulverlack.Lyra är ett tåligt bord som står emot olika väderlekar.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt produkt: 26,75 kgVikt med förpackning: 3,7 kgFörpackningsmått: 149x78x35 cm
 • Brafab Andy + Lyon Matgrupp /khaki - Matgrupper & Loungegrupper Teak Khaki - 4770+4741Kha

  brafab andy + lyon matgrupp /khaki - matgrupper & loungegrupper teak khaki - 4770+4741kha
  Andy+Lyon Matgrupp är designad och tillverkad av Brafab. Bordet har en så kallad butterflykonstruktion vilket innebär att iläggsskivan finns inne i bordet och lätt tas fram genom att man drar ut bordet. Med iläggsskivan i blir bordet 210cm långt. Ett bra och smidigt alternativ om man inte är så många för jämnan men vill kunna sitta flera lite då och då. Bordsskivan är från start obehandlad. Till bordet hör sex stolar med hög komfort och ställbar rygg. Stommen är tillverkad i aluminium med detaljer i teak samt sits och rygg i textilene. De går lätt att fälla i hop vilket gör att den tar lite plats när det är dags att ställa undan för vintern. Finns i två färger. Bord och stol går också att köpa separat.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Vi har valt ut Khaki Matgrupper & Loungegrupper i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Möbelskydd 165x200x86 - Matgrupper & Loungegrupper Polyester - 1010-7

  brafab möbelskydd 165x200x86 - matgrupper & loungegrupper polyester - 1010-7
  Möbelskydd från Brafab är ett praktiskt överdrag som skyddar dina utemöbler. Tanken är att dina nya möbler skall hålla länge och de kommer de att göra om du tar hand om dem när vintern kommer. Med hjälp av dessa överdrag kan du enkelt och lätt skydda dem mot alla väder. Vi har dem i flera olika storlekar. Vi har valt ut Matgrupper & Loungegrupper i Polyester från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Turin Matgrupp - Matgrupper & Loungegrupper Teak - 2001+2003Tk

  brafab turin matgrupp - matgrupper & loungegrupper teak - 2001+2003tk
  Turin Matgrupp från Brafab består av fyra klassiska fällstolar i teak med ett lättplacerat matbord. Både stolen och bordet är lätta att fälla ihop och ställa undan eller ta fram. Kombinera också med Florina sittdyna för bästa komfort. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Både stol och bord går att köpa var för sig. Vi har valt ut Teak Matgrupper & Loungegrupper i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Möbelskydd 200x86 - Matgrupper & Loungegrupper Polyester - 1020-7

  brafab möbelskydd 200x86 - matgrupper & loungegrupper polyester - 1020-7
  Möbelskydd 200x86 från Brafab är ett praktiskt överdrag som skyddar dina utemöbler. Tanken är att dina nya möbler skall hålla länge och de kommer de att göra om du tar hand om dem när vintern kommer. Med hjälp av dessa överdrag kan du enkelt och lätt skydda dem mot alla väder. Vi har dem i flera olika storlekar. Vi har valt ut Matgrupper & Loungegrupper i Polyester från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Zalongo Soffbord 150x60xh45 - Soffbord & Avlastningsbord Teak - 4287-72

  brafab zalongo soffbord 150x60xh45 - soffbord & avlastningsbord teak - 4287-72
  Zalongo soffbord från Brafab är ett graciöst och elegant bord. Teaken blir en härlig kontrast mot det lite hårdare och stilrena underredet i pulverlackerad aluminium.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Andy + Lyon Matgrupp /svart - Matgrupper & Loungegrupper Teak Svart - 4770+4741B

  brafab andy + lyon matgrupp /svart - matgrupper & loungegrupper teak svart - 4770+4741b
  Andy+Lyon Matgrupp är designad och tillverkad av Brafab. Bordet har en så kallad butterflykonstruktion vilket innebär att iläggsskivan finns inne i bordet och lätt tas fram genom att man drar ut bordet. Med iläggsskivan i blir bordet 210cm långt. Ett bra och smidigt alternativ om man inte är så många för jämnan men vill kunna sitta flera lite då och då. Bordsskivan är från start obehandlad. Till bordet hör sex stolar med hög komfort och ställbar rygg. Stommen är tillverkad i aluminium med detaljer i teak samt sits och rygg i textilene. De går lätt att fälla i hop vilket gör att den tar lite plats när det är dags att ställa undan för vintern. Finns i två färger. Bord och stol går också att köpa separat.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • VANNES Soffbord Khaki

  vannes soffbord khaki
  Vannes är ett stilrent och smidigt litet soffbord tillverkat i aluminium. Ett stabilt runt soffbord med traditionell design i modern tappning. Vila din fötter på de korsade och rundade benen undertill. Bordet passar lika bra inom- som utomhus. Design & komfortSoffbord för inom- och utomhusbruk.Har måtten: 50x75 cm. Tyg & skötselTillverkad i aluminium. Torkas av med fuktig trasa. Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt: 4,3 kgFörpackningsmått: 77x8x77 cm
 • VANNES Soffbord Vit

  vannes soffbord vit
  Vannes är ett stilrent och smidigt litet soffbord tillverkat i aluminium. Ett stabilt runt soffbord med traditionell design i modern tappning. Vila din fötter på de korsade och rundade benen undertill. Bordet passar lika bra inom- som utomhus. Design & komfortSoffbord för inom- och utomhusbruk.Har måtten: 50x75 cm.Tyg & skötselTillverkad i aluminium. Torkas av med fuktig trasa.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt: 6,5 kgFörpackningsmått: 77x8x77 cm
 • VANNES Soffbord Antracit

  vannes soffbord antracit
  Vannes är ett stilrent och smidigt litet soffbord tillverkat i aluminium. Ett stabilt runt soffbord med traditionell design i modern tappning. Vila din fötter på de korsade och rundade benen undertill. Bordet passar lika bra inom- som utomhus. Design & komfortSoffbord för inom- och utomhusbruk.Har måtten: 50x75 cm.Tyg & skötselTillverkad i aluminium. Torkas av med fuktig trasa.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt: 6,5 kgFörpackningsmått: 77x8x77 cm
 • VANNES Soffbord Svart

  vannes soffbord svart
  Vannes är ett stilrent och smidigt litet soffbord tillverkat i aluminium. Ett stabilt runt soffbord med traditionell design i modern tappning. Vila din fötter på de korsade och rundade benen undertill. Bordet passar lika bra inom- som utomhus. Design & komfortSoffbord för inom- och utomhusbruk.Har måtten: 50x75 cm.Tyg & skötselTillverkad i aluminium. Torkas av med fuktig trasa.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt: 6,5 kgFörpackningsmått: 77x8x77 cm
 • SAMVARO Matbord Svart 140

  samvaro matbord svart 140
  Med detta snygga matbord får du snabbt en fräsch uppdatering av din uteplats. Ett klassiskt runt matbord med moderna inslag som gör bordet tidlöst. Samvaro är det perfekta bordet att samla familj och vänner runt för trevliga middagar. Runda och mjuka former vilket ger ett inbjudande intryck samt en bordsskiva i glas med 3D-tryck som adderar en spännande textur.Design & komfortModernt och tidlöst matbord för uteplatsen.Har måtten: 140x73 cm.Plats för 4-6 personer. Tyg & skötselTillverkad i aluminium. Torkas av med fuktig trasa.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt produkt: 32 kgVikt med förpackning: 36,4 kgFörpackningsmått: 143,5x142x12 cm
 • SAMVARO Soffbord Svart 140

  samvaro soffbord svart 140
  Med detta snygga soffbord får du snabbt en stilren och fräsch uppdatering av din uteplats. Ett klassiskt loungebord med moderna inslag som gör bordet tidlöst. Tillverkat i aluminium med runda och mjuka former som ger en inbjudanden känsla. Samvaro har en förvaringshylla samt bordsskivor i glas med 3D-tryck vilket ger en spännande textur.Design & komfortModernt och tidlöst lounge soffbord. Har måtten: 50x70x140 cm.Tyg & skötselTillverkad i aluminium. Torkas av med fuktig trasa.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt produkt: 29 kgVikt med förpackning: 33 kgFörpackningsmått: 142x10x72 cm
 • KOTTE Fotpall Beige

  kotte fotpall beige
  Kotte är en fotpall där du enkelt kan slänga upp och vila fötterna efter en lång dag. Denna puffiga fotpall är en snygg inredningsdetalj samtidigt som den passar utmärkt som en extra sittplats. Kotte är dessutom tack vare sitt handtag enkel att flytta runt.Design & komfortStilren fotpall för utomhusbruk.Har måtten: 25x55x55 cm.Tyg & skötselTillverkad i vattenavvisande olefintyg.Liner och fyllning i cellplastkulor.Torkas av med fuktig trasa. Leverans & förpackningLevereras monteradAntal förpackningar: 1 stVikt produkt: 1,8 kgVikt förpackning: 2,9 kgFörpackningsmått: 51x51x36 cm
 • KOTTE Fotpall Svart

  kotte fotpall svart
  Kotte är en fotpall där du enkelt kan slänga upp och vila fötterna efter en lång dag. Denna puffiga fotpall är en snygg inredningsdetalj samtidigt som den passar utmärkt som en extra sittplats. Kotte är dessutom tack vare sitt handtag enkel att flytta runt.Design & komfortStilren fotpall för utomhusbruk.Har måtten: 25x55x55 cm.Tyg & skötselTillverkad i vattenavvisande olefintyg.Liner och fyllning i cellplastkulor.Torkas av med fuktig trasa. Leverans & förpackningLevereras monteradAntal förpackningar: 1 stVikt produkt: 1,8 kgVikt med förpackning: 2,9 kgFörpackningsmått: 51x51x36 cm
 • WELDON Fotpall Beige

  weldon fotpall beige
  Denna stilrena fotpall gör sig lika bra som en enskild sittplats eller som en förlängning av en fåtölj eller soffa. Weldon fotpall hjälper dig att skapa en lyxig samt avslappnad utomhusmiljö. Designen är avskalad men genomtänkt med allvädersdynor som passar perfekt för vårt nordiska klimat. Design & komfortStilren och snygg fotpall. Har måtten: 70x70x43 cm.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt produkt: 6 kgVikt med förpackning: 8,75 kgFörpackningsmått: 73x73x33 cm
 • SAMVARO Matbord Beige 140

  samvaro matbord beige 140
  Med detta snygga matbord får du snabbt en fräsch uppdatering av din uteplats. Ett klassiskt runt matbord med moderna inslag som gör bordet tidlöst. Samvaro är det perfekta bordet att samla familj och vänner runt för trevliga middagar. Runda och mjuka former vilket ger ett inbjudande intryck samt en bordsskiva i glas med 3D-tryck som adderar en spännande textur.Design & komfortModernt och tidlöst matbord för uteplatsen.Har måtten: 140x73 cm.Plats för 4-6 personer. Tyg & skötselTillverkad i aluminium. Torkas av med fuktig trasa.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt produkt: 32 kgVikt med förpackning: 36 kgFörpackningsmått: 143,5x142x12 cm
 • SAMVARO Soffbord Beige 140

  samvaro soffbord beige 140
  Med detta snygga soffbord får du snabbt en stilren och fräsch uppdatering av din uteplats. Ett klassiskt loungebord med moderna inslag som gör bordet tidlöst. Tillverkat i aluminium med runda och mjuka former som ger en inbjudanden känsla. Samvaro har en förvaringshylla samt bordsskivor i glas med 3D-tryck vilket ger en spännande textur.Design & komfortModernt och tidlöst lounge soffbord. Har måtten: 50x70x140 cm.Tyg & skötselTillverkad i aluminium. Torkas av med fuktig trasa.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt produkt: 29 kgVikt med förpackning: 33 kgFörpackningsmått: 142x10x72 cm
 • SAMVARO Soffbord Beige 90

  samvaro soffbord beige 90
  Med detta snygga soffbord får du en stilren och fräsch uppdatering av din uteplats. Ett klassiskt loungebord med moderna inslag som gör bordet tidlöst. Tillverkat i aluminium med runda och mjuka former som ger en inbjudanden känsla. Samvaro har en förvaringshylla samt bordsskivor i glas med 3D-tryck vilket ger en spännande textur.Design & komfortModernt och tidlöst lounge soffbord. Har måtten: 50x90x90 cm.Tyg & skötselTillverkad i aluminium. Torkas av med fuktig trasa.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt produkt: 24 kgVikt med förpackning: 27,5 kgFörpackningsmått: 93x92x10,5 cm
 • BLIXT Soffbord Vit 84

  blixt soffbord vit 84
  Blixt soffbord finns i två höjder och storlekar, snyggt tillsammans eller var för sig. Soffborden kan också överlappa varandra för att skapa en trevlig bordsgrupp. Den moderna designen passar ihop med Blixt loungegrupp och ger uteplatsen en lyxig modern känsla.Design & egenskaperModern och stilren design.De runda bordsskivorna är perforerade.Det finns två soffbord i olika höjder och diameter.Material & skötselBordet består av metall med perforerade bordsskivor.Lätt att torka av.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stVikt produkt: 7 kgVikt med förpackning: 9 kgFörpackningsmått: 87,5x87,5x6,5 cm
 • BLIXT Soffbord Svart 85

  blixt soffbord svart 85
  Blixt soffbord finns i två höjder och storlekar, snyggt tillsammans eller var för sig. Soffborden kan också överlappa varandra för att skapa en trevlig bordsgrupp. Den moderna designen passar ihop med Blixt loungegrupp och ger uteplatsen en lyxig modern känsla.Design & egenskaperModern och stilren design.De runda bordsskivorna är perforerade.Det finns två soffbord i olika höjder och diameter.Material & skötselBordet består av metall med perforerade bordsskivor.Lätt att torka av.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stVikt produkt: 7 kgVikt med förpackning: 9 kgFörpackningsmått: 87x87x6 cmNotera: Miljöbilderna visar även andra modeller av Blixt soffbord.
 • BLIXT Soffbord Svart 65

  blixt soffbord svart 65
  Blixt soffbord finns i två höjder och storlekar, snyggt tillsammans eller var för sig. Soffborden kan också överlappa varandra för att skapa en trevlig bordsgrupp. Den moderna designen passar ihop med Blixt loungegrupp och ger uteplatsen en lyxig modern känsla.Design & egenskaperModern och stilren design.De runda bordsskivorna är perforerade.Det finns två soffbord i olika höjder och diameter.Material & skötselBordet består av metall med perforerade bordsskivor.Lätt att torka av.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stVikt produkt: 5 kgVikt med förpackning: 7 kgFörpackningsmått: 67x67x6 cmNotera: Miljöbilderna visar även andra modeller av Blixt soffbord.
 • VEVI Fotpall Vit

  vevi fotpall vit
  Vevi fotpall tillhör den eleganta och stilsäkra serien Vevi som kännetecknas av sitt nordiska formspråk, med design av Dick Björk. Från det generösa matbordet till bekväma stolar, sidobord, loungefåtöljer och mycket mer som gör din uteplats till den perfekta platsen för umgänge och avkoppling. Design & egenskaperElegant, modern design av Dick Björk.Sitthöjd: 48 cm.Material & skötselVi rekommenderar användande av textilrengörning och textilskydd.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt: 4,5 kgVikt förpackning: 13 kg.Förpackningsmått: 52x50,5x14,5 cm
 • VEVI Fotpall Svart

  vevi fotpall svart
  Vevi fotpall tillhör den eleganta och stilsäkra serien Vevi som kännetecknas av sitt nordiska formspråk, med design av Dick Björk. Från det generösa matbordet till bekväma stolar, sidobord, loungefåtöljer och mycket mer som gör din uteplats till den perfekta platsen för umgänge och avkoppling. Design & egenskaperElegant, modern design av Dick Björk.Sitthöjd: 48 cm.Material & skötselVi rekommenderar användande av textilrengörning och textilskydd.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt: 4,5 kgFörpackningsmått: 52x49x14,5 cmNotera: Miljöbilderna visar Vevi Fotpall vit.
 • VEVI Soffbord Svart

  vevi soffbord svart
  Vevi Soffbord tillhör den eleganta och stilsäkra serien Vevi som kännetecknas av sitt nordiska formspråk, med design av Dick Björk. Från det generösa matbordet till bekväma stolar, sidobord, loungefåtöljer och mycket mer som gör din uteplats till den perfekta platsen för umgänge och avkoppling. Design & egenskaperModern och stilren design av Dick Björk.De runda bordsskivan är perforerad.Diameter: 100 cm.Material & skötselLätt att torka av.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stVikt: 12,3 kgFörpackningsmått: 102,5x102,5x11 cm
 • VEVI Matbord Vit 160

  vevi matbord vit 160
  Vevi matbord tillhör den eleganta och stilsäkra serien Vevi som kännetecknas av sitt nordiska formspråk, med design av Dick Björk. Matbordet har plats för fyra stolar Vevi karmstol på långsidorna och skapar en härlig plats för umgänge utomhus.Design & egenskaperModern och stilren design av Dick Björk.Plats för fyra stolar av Vevi karmstol på långsidorna.Material & skötselLätt att torka av.Leverans & förpackningAntal förpackningar: 1 stVikt med förpackning: 20 kgFörpackningsmått: 163x99x12,5 cm
 • VEVI Matbord Svart 160

  vevi matbord svart 160
  Vevi är en modernt matbord för uteplatsen från populära Brafab med design av Dick Björk. Möblerna är tillverkade i aluminium och har ett nordiskt formspråk där de kantiga formerna och aluminiumdetaljerna ger en industriell känsla. Det generösa matbordet har plats för 6 stolar, men det går med enkelhet att placera en stol vid vardera gavel för extra sittplats. Tack vare att möblerna är gjorda i pulverlackerad aluminium är de lättskötta och enkla att flytta runt. Kombinera matbordet med stolarna i samma serie för en komplett matgrupp. Här kan du njuta av sena sommarkvällar med alla dina nära och kära. Design & egenskaperModernt och stilret matbord från Brafab med design av Dick Björk. Lättskötta utemöbler som är enkla att flytta runt.Matbord med plats för 6 stolar.Går att kombinera med Vevi stolar från samma serie. Material & skötselAluminium som är behandlad med pulverlack.Lätt att torka av.Ta in inomhus vid vinterförvaring.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 163x98x14 cm.Vikt förpackning: 22,5 kg.Notera: Miljöbilderna visar Vevi matbord vit.
 • Brafab Jackson Däckstol - Solstolar & Solsängar Teak - 91935

  brafab jackson däckstol - solstolar & solsängar teak - 91935
  Jackson Däckstol från Brafab är en riktigt klassisk vilstol i teak. Underbar att ställa på altanen tillsammans med ett litet sidobord. Stolen är lätt att fälla ihop vilket gör att den inte tar så stor plats när den ska ställas undan. Komplettera gärna med en dyna för extra komfort. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Kreta Sidobord 50 - Soffbord & Avlastningsbord Teak - 2007

  brafab kreta sidobord 50 - soffbord & avlastningsbord teak - 2007
  Kreta Sidobord från Brafab är ett nätt litet teakbord som passar bra på en balkong där ytan inte är så stor. Det går lätt att fälla ihop när man vill ställa undan det.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Margariti Vilstol Med Fotpall - Solstolar & Solsängar Teak - 4290

  brafab margariti vilstol med fotpall - solstolar & solsängar teak - 4290
  Margariti Vilstol från Brafab är en härlig solstol i samma stil som den klassiska "Adirondack" med sina breda armstöd och sluttande sits. Teaken som man använt är varsamt utplockad för högsta kvalitet. I denna stol sitter du som på en tron. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Delia Divanset Med Dyna Antracit - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Antracit - 2668-73-81

  brafab delia divanset med dyna antracit - soffbord & avlastningsbord aluminium antracit - 2668-73-81
  Delia Divansoffa från Brafab är en nätt och bekväm soffa där man lätt kan flytta divandelen från höger till vänster om man önskar. Perfekt för en balkong eller en mindre altan.Den har en stomme av mattlackad aluminium vilket gör den underhållsfri och plymåer med avtagbar klädsel i olefintyg. Divanens djup är 147cm.Egenskaper Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarkt UV-Resistent Tvättas för hand 30°C Vi har valt ut Antracit Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Weldon Hörnsoffa 5-sits Svart/grå - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Grå - 4365HVH-80-77

  brafab weldon hörnsoffa 5-sits svart/grå - trädgårdssoffor & bänkar aluminium grå - 4365hvh-80-77
  Weldon hörnsoffa från Brafab med en modulär, stilren design för det moderna hemmet. Tre moduler med en beständig, högkvalitativ stomme i mattlackat aluminium för utomhusanvändning. Motståndkraftiga dynor med en avtagbar klädsel i olefin och en stoppning i QuickDryFoam® perfekt för alla väderlekar. Bra att veta om Weldon hörnsoffa - Modern, modulär design.- Vattenavvisande dynor i QuickDryFoam® ingår.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2260 mm.- Längd: 2260 mm.- Djup: 820 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Tre moduler ingår.- Weldon avslut: x2.- Weldon hörndel: x1.- Avtagbar klädsel.- Fästen ingår.- Hörnsoffan finns i 3 olika färgval.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Grå Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Weldon Hörnsoffa 5-sits Vit/grå - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Grå - 4365HVH-50-77

  brafab weldon hörnsoffa 5-sits vit/grå - trädgårdssoffor & bänkar aluminium grå - 4365hvh-50-77
  Weldon hörnsoffa från Brafab med en modulär, stilren design för det moderna hemmet. Tre moduler med en beständig, högkvalitativ stomme i mattlackat aluminium för utomhusanvändning. Motståndkraftiga dynor med en avtagbar klädsel i olefin och en stoppning i QuickDryFoam® perfekt för alla väderlekar. Bra att veta om Weldon hörnsoffa - Modern, modulär design.- Vattenavvisande dynor i QuickDryFoam® ingår.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2260 mm.- Längd: 2260 mm.- Djup: 820 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Tre moduler ingår.- Weldon avslut: x2.- Weldon hörndel: x1.- Avtagbar klädsel.- Fästen ingår.- Hörnsoffan finns i 3 olika färgval.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Grå Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Ashfield Bord 80x80 H69 Beige/ - Soffbord & Avlastningsbord Glas Beige - 3757-20

  brafab ashfield bord 80x80 h69 beige/ - soffbord & avlastningsbord glas beige - 3757-20
  Ashfield Bord 80x80 från Brafab är ett elegant bord i konstrotting. Bordet har en nätt stomme, lite högre höjd och glasskiva på ovanidan. Vi har valt ut Beige Soffbord & Avlastningsbord i Glas från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Andy Vilsäng /khaki - Solstolar & Solsängar Teak Khaki - 4780-21-21

  brafab andy vilsäng /khaki - solstolar & solsängar teak khaki - 4780-21-21
  Andy Vilsäng från Brafab är en populär solsäng med hög komfort. Stommen är tillverkad i aluminium med detaljer i teak samt sits och rygg i textilene.Den går lätt att fälla i hop vilket gör att den tar lite plats när det är dags att ställa undan för vintern.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Vi har valt ut Khaki Solstolar & Solsängar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Andy Vilsäng /svart - Solstolar & Solsängar Teak Svart - 4780-8-8

  brafab andy vilsäng /svart - solstolar & solsängar teak svart - 4780-8-8
  Andy Vilsäng från Brafab är en populär solsäng med hög komfort. Stommen är tillverkad i aluminium med detaljer i teak samt sits och rygg i textilene.Den går lätt att fälla i hop vilket gör att den tar lite plats när det är dags att ställa undan för vintern.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Zalongo 3-sits Soffa Med Dyna - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Grå - 4286-72-73

  brafab zalongo 3-sits soffa med dyna - trädgårdssoffor & bänkar teak grå - 4286-72-73
  Zalongo 3-Sits Soffa med Dyna från Brafab. Vi har valt ut Grå Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Soffskydd 220/220x75x65 - Trädgårdssoffor & Bänkar Polyester - 1220-7

  brafab soffskydd 220/220x75x65 - trädgårdssoffor & bänkar polyester - 1220-7
  Möbelskydd från Brafab är ett praktiskt överdrag som skyddar dina utemöbler. Tanken är att dina nya möbler skall hålla länge och de kommer de att göra om du tar hand om dem när vinter kommer. Med hjälp av dessa överdrag kan du enkelt och lätt skydda dem mot alla väder. Vi har dem i flera olika storlekar. Vi har valt ut Trädgårdssoffor & Bänkar i Polyester från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Soffskydd 225/225x84x65 - Trädgårdssoffor & Bänkar Polyester - 1634-7

  brafab soffskydd 225/225x84x65 - trädgårdssoffor & bänkar polyester - 1634-7
  Möbelskydd från Brafab är ett praktiskt överdrag som skyddar dina utemöbler. Tanken är att dina nya möbler skall hålla länge och de kommer de att göra om du tar hand om dem när vinter kommer. Med hjälp av dessa överdrag kan du enkelt och lätt skydda dem mot alla väder. Vi har dem i flera olika storlekar. Vi har valt ut Trädgårdssoffor & Bänkar i Polyester från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Soffskydd 203/203x80x86 - Trädgårdssoffor & Bänkar Polyester - 1330-7

  brafab soffskydd 203/203x80x86 - trädgårdssoffor & bänkar polyester - 1330-7
  Möbelskydd från Brafab är ett praktiskt överdrag som skyddar dina utemöbler. Tanken är att dina nya möbler skall hålla länge och de kommer de att göra om du tar hand om dem när vinter kommer. Med hjälp av dessa överdrag kan du enkelt och lätt skydda dem mot alla väder. Vi har dem i flera olika storlekar. Vi har valt ut Trädgårdssoffor & Bänkar i Polyester från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Skydd För Däckstol - Solstolar & Solsängar Polyester - 1030-7

  brafab skydd för däckstol - solstolar & solsängar polyester - 1030-7
  Skydd för Däckstol från Brafab är ett praktiskt överdrag som skyddar dina utemöbler. Tanken är att dina nya möbler skall hålla länge och de kommer de att göra om du tar hand om dem när vintern kommer. Med hjälp av dessa överdrag kan du enkelt och lätt skydda dem mot alla väder. Vi har dem i flera olika storlekar. Vi har valt ut Solstolar & Solsängar i Polyester från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Ashfield Hörnsoffa Med Dyna Beige - Trädgårdssoffor & Bänkar Konstrotting Beige - 3755+3755Bei

  brafab ashfield hörnsoffa med dyna beige - trädgårdssoffor & bänkar konstrotting beige - 3755+3755bei
  Ashfield är framtagen av Brafab. En elegant, lite mindre utomhussoffa för dig som inte har en jättestor altan eller balkong. Den har däremot lite högre sitthöjd än en vanlig loungegrupp, vilket gör det lättare att dricka kaffet samt att komma i och ur. De bekväma dynorna har ett avtagbart tyg i olefine som är extra tåligt för utomhusklimat och dessutom går att tvätta i 30°. Vi har valt ut Beige Trädgårdssoffor & Bänkar i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Turin Soffa - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak - 2039

  brafab turin soffa - trädgårdssoffor & bänkar teak - 2039
  Turin soffa från BRAFAB med en elegant design med en klassisk, skandinavisk känsla och en marin känsla. Soffan är tillverkad av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Turin soffa - Kombinera soffan med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den traditionella, enkla designen.- Turin är också omtyckt för det hållbara materialet. Hur bör du ta hand om soffan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Kira Loungestol / Grå Konstrotting - Utefåtöljer Teak Natural - 4289-7

  brafab kira loungestol / grå konstrotting - utefåtöljer teak natural - 4289-7
  Kira loungestol från BRAFAB med en elegant design med en vacker, retro känsla. Den är tillverkad av obehandlad teak med en konstrotting perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Kira loungestol - Kombinera loungestolen med ett sidobord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här loungestolen är en del av BRAFABs kollektion Kira. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Natural Utefåtöljer i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Delia Sidobord H39 Cm Antracitgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Antracit - 2677-73

  brafab delia sidobord h39 cm antracitgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium antracit - 2677-73
  Delia sidobord från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Det är tillverkat av praktiskt, slitstarkt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Lätt att flytta runt. Bra att veta om Delia sidobord - Kan även användas som en pall.- Kombinera sidobordet med en fåtölj från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Antracit Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Delia Sidobord H39 Cm Khaki - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Khaki - 2677-21

  brafab delia sidobord h39 cm khaki - soffbord & avlastningsbord aluminium khaki - 2677-21
  Delia sidobord från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Det är tillverkat av praktiskt, slitstarkt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Lätt att flytta runt. Bra att veta om Delia sidobord - Kan även användas som en pall.- Kombinera sidobordet med en fåtölj från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Khaki Soffbord & Avlastningsbord i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Anemon Soffa 3-sits Natur/vit - Trädgårdssoffor & Bänkar Konstrotting Vit - 5383-65-2

  brafab anemon soffa 3-sits natur/vit - trädgårdssoffor & bänkar konstrotting vit - 5383-65-2
  Anemon soffa från Brafab med en retroinspirerad, elegant design i flätad konstrotting. Komfortabla dynor med skumkärna och en avtagbar, vit klädsel i olefin. Beständiga, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Perfekt för rofyllda stunder. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Bra att veta om Anemon soffa - Svensk design med elegant, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Bredd: 1890 mm.- Djup: 790 mm.- Höjd: 930 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Kombinera soffan med Anemon soffbord från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om soffan?- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Vit Trädgårdssoffor & Bänkar i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Funkia Modulsoffa Avslut 2-pack Beige/sand - Trädgårdssoffor & Bänkar Konstrotting Beige - 3895HV-20-02

  brafab funkia modulsoffa avslut 2-pack beige/sand - trädgårdssoffor & bänkar konstrotting beige - 3895hv-20-02
  Funkia modulsoffa från Brafab med en rymlig, bekväm design för utomhusanvändning. Två avslut med ett beständigt, högkvalitativt material i beige, tätvävd konstrotting för att hålla i generationer. Komfortabla, motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, sandfärgad klädsel i olefin. Perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Funkia modulsoffa - Rymlig design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 1650 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Produkten säljs i 2-pack.- Dynor ingår.- Fästen ingår.- Avtagbar klädsel.- Ingår i serien Funkia.- Kombinera modulsoffan med Funkia hörn från Brafab.- Finns även som soffbord.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Beige Trädgårdssoffor & Bänkar i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Funkia Modulsoffa Hörndel Beige/sand - Trädgårdssoffor & Bänkar Konstrotting Beige - 3895-20-02

  brafab funkia modulsoffa hörndel beige/sand - trädgårdssoffor & bänkar konstrotting beige - 3895-20-02
  Funkia hörndel från Brafab med en rymlig, bekväm design för utomhusanvändning. Modul med ett beständigt, högkvalitativt material i beige, tätvävd konstrotting för att hålla i generationer. Komfortabla, motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, sandfärgad klädsel i olefin. Perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Funkia modulsoffa - Rymlig design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 890 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dynor ingår.- Fästen ingår.- Avtagbar klädsel.- Ingår i serien Funkia.- Passar med Funkia moduler från Brafab.- Finns även som hörnsoffa.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Beige Trädgårdssoffor & Bänkar i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Funkia Soffa 3-sits Beige/sand - Trädgårdssoffor & Bänkar Konstrotting Beige - 3893-20-02

  brafab funkia soffa 3-sits beige/sand - trädgårdssoffor & bänkar konstrotting beige - 3893-20-02
  Funkia soffa från Brafab med en rymlig, bekväm design för utomhusanvändning. Beständigt, högkvalitativt material i beige, tätvävd konstrotting för att hålla i generationer. Komfortabla, motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, sandfärgad klädsel i olefin. Perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Funkia soffa - Rymlig design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2130 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Kombinera soffan med Funkia soffbord från Brafab.- Finns även som modulsoffa.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om soffan?- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Beige Trädgårdssoffor & Bänkar i Konstrotting från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Callisto Modulsoffa Sittdel 2-sits Svart/onyx - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Svart - 5242-80-73

  brafab callisto modulsoffa sittdel 2-sits svart/onyx - trädgårdssoffor & bänkar aluminium svart - 5242-80-73
  Callisto modulsoffa från Brafab med en byggbar, komfortabel design för det moderna hemmet. Modulär sittdel med många möjligheter och beständiga, högkvalitativa material för utomhusanvändning. Motståndkraftiga dynor i QuickDryFoam® med en avtagbar, grå klädsel i olefin med vattenavvisande foder. Ben i svart aluminium. Djup sits perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Callisto modulsoffa - Modern, modulär design med många möjligheter.- Passar med Callisto ryggstöd från Brafab.- Premiumkvalitet i aluminium, olefin och QuickDryFoam®.- Perfekt för utomhusbruk.- Dyna ingår.- Avtagbar klädsel.- Bredd: 1880 mm.- Djup: 940 mm.- Höjd: 390 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Fästen ingår.- Finns även som mindre sittdel.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Kira Loungestol Svart / Rustik Konstrotting - Utefåtöljer Aluminium Svart - 2249-80-65

  brafab kira loungestol svart / rustik konstrotting - utefåtöljer aluminium svart - 2249-80-65
  Kira loungestol från Brafab med en elegant design med en vacker, rustik känsla. Den är perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus och har en svart stomme i aluminium och en vävd sits i konstrotting. Gediget hantverk för att hålla i generationer. Variationer i utseendet kan förekomma. Bra att veta om Kira loungestol - Elegant design med rustik känsla.- Högkvalitativt hantverk med unika varianter.- Bredd: 650 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 330 mm.- Kombinera loungestolen med ett sidobord från Brafab.- Den här loungestolen ingår i Brafabs kollektion Kira. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Svart Utefåtöljer i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Stettler Modulsoffa Avslut Vänster Svart/grå - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Svart - 4375H-80-78

  brafab stettler modulsoffa avslut vänster svart/grå - trädgårdssoffor & bänkar aluminium svart - 4375h-80-78
  Funkia modulsoffa från Brafab med en rymlig, komfortabel design för det moderna hemmet. Modul med ett beständigt, högkvalitativt material i mattsvart aluminium för utomhusanvändning. Motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, grå klädsel i olefin med ett vattenavvisande foder. Djup sits perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Stettler modulsoffa - Modern, modulär design med flera olika möjligheter.- Vattenavvisande dynor ingår.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 1500 mm.- Djup: 990 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Fästen ingår.- Avtagbar klädsel.- Passar med Stettler moduler från Brafab.- Finns även som fotpall.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Stettler Modulsoffa Avslut Höger Svart/grå - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Svart - 4375V-80-78

  brafab stettler modulsoffa avslut höger svart/grå - trädgårdssoffor & bänkar aluminium svart - 4375v-80-78
  Funkia modulsoffa från Brafab med en rymlig, komfortabel design för det moderna hemmet. . . Modul med ett beständigt, högkvalitativt material i mattsvart aluminium för utomhusanvändning. Motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, grå klädsel i olefin med ett vattenavvisande foder. Djup sits perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Stettler modulsoffa - Modern, modulär design med flera olika möjligheter.- Vattenavvisande dynor ingår.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 1500 mm.- Djup: 990 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Fästen ingår.- Avtagbar klädsel.- Passar med Stettler moduler från Brafab.- Finns även som fotpall.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Stettler Modulsoffa Hörndel Svart/grå - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Svart - 4375-80-78

  brafab stettler modulsoffa hörndel svart/grå - trädgårdssoffor & bänkar aluminium svart - 4375-80-78
  Funkia modulsoffa från Brafab med en rymlig, komfortabel design för det moderna hemmet. Hörndel med ett beständigt, högkvalitativt material i mattsvart aluminium för utomhusanvändning. Motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, grå klädsel i olefin med ett vattenavvisande foder. Djup sits perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Stettler modulsoffa - Modern, modulär design med flera olika möjligheter.- Vattenavvisande dynor ingår.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 1290 mm.- Djup: 1290 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Fästen ingår.- Avtagbar klädsel.- Passar med Stettler moduler från Brafab.- Finns även som fotpall.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Stettler Modulsoffa Mittdel Svart/grå - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Svart - 4374-80-78

  brafab stettler modulsoffa mittdel svart/grå - trädgårdssoffor & bänkar aluminium svart - 4374-80-78
  Funkia modulsoffa från Brafab med en rymlig, komfortabel design för det moderna hemmet. Mittdel med ett beständigt, högkvalitativt material i mattsvart aluminium för utomhusanvändning. Motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, grå klädsel i olefin med ett vattenavvisande foder. Djup sits perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Stettler modulsoffa - Modern, modulär design med flera olika möjligheter.- Vattenavvisande dynor ingår.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 1430 mm.- Djup: 990 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Fästen ingår.- Avtagbar klädsel.- Passar med Stettler moduler från Brafab.- Finns även som fotpall.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Weldon Hörnsoffa 5-sits Khaki/sand - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Sand - 4365HVH-21-02

  brafab weldon hörnsoffa 5-sits khaki/sand - trädgårdssoffor & bänkar aluminium sand - 4365hvh-21-02
  Weldon hörnsoffa från Brafab med en modulär, stilren design för det moderna hemmet. Tre moduler med en beständig, högkvalitativ stomme i mattlackat aluminium för utomhusanvändning. Motståndkraftiga dynor med en avtagbar klädsel i olefin och en stoppning i QuickDryFoam® perfekt för alla väderlekar. Bra att veta om Weldon hörnsoffa - Modern, modulär design.- Vattenavvisande dynor i QuickDryFoam® ingår.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2260 mm.- Längd: 2260 mm.- Djup: 820 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Tre moduler ingår.- Weldon avslut: x2.- Weldon hörndel: x1.- Avtagbar klädsel.- Fästen ingår.- Hörnsoffan finns i 3 olika färgval.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Sand Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Stettler Hörnsoffa 5-sits Svart/grå - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Svart - 321862-321863-321865

  brafab stettler hörnsoffa 5-sits svart/grå - trädgårdssoffor & bänkar aluminium svart - 321862-321863-321865
  Funkia hörnsoffa från Brafab med en rymlig, komfortabel design för det moderna hemmet. Tre moduler med ett beständigt, högkvalitativt material i mattsvart aluminium för utomhusanvändning. Motståndkraftiga dynor med skumkärna och en avtagbar, grå klädsel i olefin med ett vattenavvisande foder. Djup sits perfekt för rofyllda stunder. Bra att veta om Stettler hörnsoffa - Modern, modulär design med flera olika möjligheter.- Vattenavvisande dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2790 mm.- Längd: 2790 mm.- Djup: 990 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Tre moduler ingår.- Stettler avslut: x2.- Stettler hörndel: x1.- Fästen ingår.- Soffbord säljs separat.- Passar med Stettler moduler från Brafab.- Finns även som fotpall.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Brafab med stor omsorg.
 • Gammeldags Soffa Vit 130 cm

  gammeldags soffa vit 130 cm
 • Brafab Jackson Däckstol - Solstolar & Solsängar Teak

  brafab jackson däckstol - solstolar & solsängar teak
  Jackson däckstol från Brafab är en klassisk solstol med marin känsla. En tidlös design tillverkad i snygg och tålig teak. Bra att veta: Komplettera med dynan Florina Olja in om du vill behålla den gyllene färgen. Obehandlad från start Hopfällbar Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Kreta Sidobord 50 - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  brafab kreta sidobord 50 - soffbord & avlastningsbord teak
  Kreta Sidobord från Brafab är ett klassiskt litet teakbord i marin stil. Det är lätt att ta fram och ställa undan då det är hopfällbart.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Margariti Vilstol Med Fotpall - Solstolar & Solsängar Teak

  brafab margariti vilstol med fotpall - solstolar & solsängar teak
  Margariti Vilstol med fotpall från Brafab är en riktig klassiker. Man sitter mycket bekvämt då sitsen sluttar bakåt och armstöden är tillräckligt breda för att ställa en kopp kaffe på. Adirondack-designen är över hundra år och fungerar fortfarande lika bra. Stolen är tillverkad för hand och teaken är av högsta kvalitet.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Divanset Med Dyna - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Antracit

  brafab delia divanset med dyna - soffbord & avlastningsbord aluminium antracit
  Delia Divanset med Dyna från Brafab är en mindre utemöbel som passar extra bra för dig som inte har så mycket plats. Den har en flyttbar divandel som är lätt att flytta från höger till vänster om det skulle vara så att du vill möblera om. Divanens djup är 147cm. Stommen är tillverkad i mattlackerad aluminium som inte kräver något underhåll. Plymåerna har avtagbar klädsel som man kan tvätta i 30°C. Soffan är även godkänd för offentligt bruk.Egenskaper Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarkt UV-Resistent Tvättas för hand 30°C Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Weldon Hörnsoffa 5-sits Svart/ - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Grå

  brafab weldon hörnsoffa 5-sits svart/ - trädgårdssoffor & bänkar aluminium grå
  Hörnsoffan från Brafab har bekväma, funktionella dynor perfekta för utomhusbruk. Soffan har en modern, modulär design i mattlackat aluminium med grå dynor med avtagbar klädsel i olefin och stoppning i QuickDryFoam®. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om hörnsoffan från Brafab- Modern, modulär design.- Vattenavvisande dynor i QuickDryFoam® ingår.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2260 mm.- Längd: 2260 mm.- Djup: 820 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Tre moduler ingår.- Weldon avslut: x2.- Weldon hörndel: x1.- Avtagbar klädsel.- Fästen ingår.- Hörnsoffan kommer i 3 olika färger.- Designad i Sverige Skötselråd för hörnsoffan- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Weldon Hörnsoffa 5-sits Vit/ - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Grå

  brafab weldon hörnsoffa 5-sits vit/ - trädgårdssoffor & bänkar aluminium grå
  Hörnsoffan från Brafab har bekväma, funktionella dynor perfekta för utomhusbruk. Soffan har en modern, modulär design i mattlackat aluminium med grå dynor med avtagbar klädsel i olefin och stoppning i QuickDryFoam®. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om hörnsoffan från Brafab- Modern, modulär design.- Vattenavvisande dynor i QuickDryFoam® ingår.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2260 mm.- Längd: 2260 mm.- Djup: 820 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Tre moduler ingår.- Weldon avslut: x2.- Weldon hörndel: x1.- Avtagbar klädsel.- Fästen ingår.- Hörnsoffan kommer i 3 olika färger.- Designad i Sverige Skötselråd för hörnsoffan- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Ashfield Bord 80x80 H69 / - Soffbord & Avlastningsbord Glas Beige

  brafab ashfield bord 80x80 h69 / - soffbord & avlastningsbord glas beige
  Ahfield Bord 80x80 från Brafab är ett elegant bord som passar en lite högre soffgrupp men också till vanliga karmstolar. Det är enkelt men ändå lite lyxigt med den sobra glasskivan ovanpå. Komplettera gärna med den snygga soffan Ashfield för en komplett grupp. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Midway Fåtölj Med Svart Dyna - Utefåtöljer Aluminium Natur

  brafab midway fåtölj med svart dyna - utefåtöljer aluminium natur
  Midway stol med Svart Dyna från Brafab är en skön och snygg utomhusstol. Stommen är tillverkad av aluminium och själva stolsdelen av twistad konstrotting. Dynornas klädsel är gjorda av olefintyg som är mycket lämpligt för utomhusbruk.Egenskaper av dynor: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Midway Matstol Med Svart Dyna - Utefåtöljer Aluminium Natur

  brafab midway matstol med svart dyna - utefåtöljer aluminium natur
  Midway stol med Svart Dyna från Brafab är en skön och snygg utomhusstol. Stommen är tillverkad av aluminium och själva stolsdelen av twistad konstrotting. Dynornas klädsel är gjorda av olefintyg som är mycket lämpligt för utomhusbruk.Egenskaper av dynor: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Pembroke Soffa 2-sits Med Dyna - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Beige

  brafab pembroke soffa 2-sits med dyna - trädgårdssoffor & bänkar aluminium beige
  Pembroke från Brafab är en modern utemöbel i loungestil. Möbeln passar perfekt på en balkong eller på en del av altanen där man vill ha ett avslappnat häng. Stommen är gjord av pulverlackad aluminium och sittdelen av tvinnad konstrotting. Klädseln på dynorna är gjord av olefintyg som är anpassat för utomhusklimat och är avtagbart. Tvättbart för hand i 30°C.Egenskaper av Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Pembroke Soffa 3-sits Med Dyna - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Beige

  brafab pembroke soffa 3-sits med dyna - trädgårdssoffor & bänkar aluminium beige
  Pembroke från Brafab är en modern utemöbel i loungestil. Möbeln passar perfekt på en balkong eller på en del av altanen där man vill ha ett avslappnat häng. Stommen är gjord av pulverlackad aluminium och sittdelen av tvinnad konstrotting. Klädseln på dynorna är gjord av olefintyg som är anpassat för utomhusklimat och är avtagbart. Tvättbart för hand i 30°C.Egenskaper av Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Pembroke Fåtölj Med Dyna - Utefåtöljer Aluminium Beige

  brafab pembroke fåtölj med dyna - utefåtöljer aluminium beige
  Pembroke från Brafab är en modern utemöbel i loungestil. Möbeln passar perfekt på en balkong eller på en del av altanen där man vill ha ett avslappnat häng. Stommen är gjord av pulverlackad aluminium och sittdelen av tvinnad konstrotting. Klädseln på dynorna är gjord av olefintyg som är anpassat för utomhusklimat och är avtagbart. Tvättbart för hand i 30°C.Egenskaper av Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Andy Vilsäng / - Solstolar & Solsängar Teak Khaki

  brafab andy vilsäng / - solstolar & solsängar teak khaki
  Andy Vilsäng från Brafab är riktigt snygg och av hög kvalitet. Sängens rygg går ställa in i flera lägen för en bra komfort. Den är lättplacerad, lätt att flytta runt och väger lite tack vare en stomme i aluminium. Sits och rygg i textilene och detaljer i teak. Den är också ihopfällbar vilket gör den smidig att ställa undan. Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Andy Vilsäng / - Solstolar & Solsängar Teak Svart

  brafab andy vilsäng / - solstolar & solsängar teak svart
  Andy Vilsäng från Brafab är riktigt snygg och av hög kvalitet. Sängens rygg går ställa in i flera lägen för en bra komfort. Den är lättplacerad, lätt att flytta runt och väger lite tack vare en stomme i aluminium. Sits och rygg i textilene och detaljer i teak. Den är också ihopfällbar vilket gör den smidig att ställa undan. Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Zalongo Soffbord 150x60xh45 - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  brafab zalongo soffbord 150x60xh45 - soffbord & avlastningsbord teak
  Zalongo Soffbord från Brafab är ett stilrent och snyggt bord att servera trädgårdsfikat på. Bordsskivan är gjord av noga utvald teak och underredet i pulverlackerad aluminium. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Zalongo 3-sits Soffa Med Dyna - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Grå

  brafab zalongo 3-sits soffa med dyna - trädgårdssoffor & bänkar teak grå
  Zalongo 3-Sits Soffa med Dyna från Brafab är en elegant soffa av hög kvalitet. Soffans stomme är gjord av teak och underredet av pulverlackerad aluminium. Plymåerna har avtagbar klädsel i Olefin som är ett tyg med många goda egenskaper för utomhusklimat. Det är avtagbart och går bra att tvätta i 30°C. Det ingår två prydnadskuddar.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Gotland Bänk 155 - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak

  brafab gotland bänk 155 - trädgårdssoffor & bänkar teak
  Gotland Bänk 155 från Brafab är en modern bänk av hög kvalitet. Ställ den bredvid bordet eller bara för sig själv. I samma serie finns också ett utdragbart bord med butterfly-funktion och ett i fast mått.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Soffskydd 220/220x75x65 - Trädgårdssoffor & Bänkar Polyester

  brafab soffskydd 220/220x75x65 - trädgårdssoffor & bänkar polyester
  Möbelskydd från Brafab är ett smart överdrag som tar hand om dina möbler när de inte används. Nog för att många utemöbler tål alla väder men de kommer att slitas mycket fortare om du inte ger dem lite kärlek.Dessa möbelskydd finns i flera olika storlekar och är lätta att svepa över dina möbler så att de är skyddade. Något som bidrar till både hållbarhet och ekonomin. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Soffskydd 225/225x84x65 - Trädgårdssoffor & Bänkar Polyester

  brafab soffskydd 225/225x84x65 - trädgårdssoffor & bänkar polyester
  Möbelskydd från Brafab är ett smart överdrag som tar hand om dina möbler när de inte används. Nog för att många utemöbler tål alla väder men de kommer att slitas mycket fortare om du inte ger dem lite kärlek.Dessa möbelskydd finns i flera olika storlekar och är lätta att svepa över dina möbler så att de är skyddade. Något som bidrar till både hållbarhet och ekonomin. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Möbelskydd 165x200x86 - Matgrupper & Loungegrupper Polyester

  brafab möbelskydd 165x200x86 - matgrupper & loungegrupper polyester
  Möbelskydd 165x200x86 från Brafab är ett smart överdrag som tar hand om dina möbler när de inte används. Nog för att många utemöbler tål alla väder men de kommer att slitas mycket fortare om du inte ger dem lite kärlek.Dessa möbelskydd finns i flera olika storlekar och är lätta att svepa över dina möbler så att de är skyddade. Något som bidrar till både hållbarhet och ekonomin. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Soffskydd 203/203x80x86 - Trädgårdssoffor & Bänkar Polyester

  brafab soffskydd 203/203x80x86 - trädgårdssoffor & bänkar polyester
  Möbelskydd från Brafab är ett smart överdrag som tar hand om dina möbler när de inte används. Nog för att många utemöbler tål alla väder men de kommer att slitas mycket fortare om du inte ger dem lite kärlek.Dessa möbelskydd finns i flera olika storlekar och är lätta att svepa över dina möbler så att de är skyddade. Något som bidrar till både hållbarhet och ekonomin. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.