Möbler
www.mobel.se

Be Basic möbler

 • Vägghängt fällbord vit 100x60 cm, Matbord

  vägghängt fällbord vit 100x60 cm, matbord
  Det här klaffbordet är utformat för att monteras på väggen och fungera som köksbord, barnbord, datorbord med mera. Detta klaffbord är tillverkat av högkvalitativa material som gör det hållbart&hellip:
 • Klaffbord runt MDF vit, Matbord

  klaffbord runt mdf vit, matbord
  Detta klassiska klaffbord har en simpel stilig design som kommer passa in perfekt i din hemdekor. Tack vare sin klaffdesign är det anpassat för användning i mindre kök eller matrum. Den slipande ovansidan&hellip:
 • TV-bänk massivt sheshamträ 80x30x40 cm, Tv-bänkar

  tv-bänk massivt sheshamträ 80x30x40 cm, tv-bänkar
  Tv-bänken i trä blir en tidlös detalj i din inredning. TV-bänken är tillverkad i massivt sheshamträ och är ytterst stadig och hållbar. Shesham är ett tropiskt lövträ som är känt för sina&hellip:
 • Satsbord 2 st massivt akaciaträ, Satsbord

  satsbord 2 st massivt akaciaträ, satsbord
  Skapa en känsla av elegans i din heminredning med våra unika och snygga satsbord i trä! Denna uppsättning består av 2 sidobord i olika storlekar och blir ett fint tillskott i vardagsrummet, arbetsrummet,&hellip:
 • Soffbord brun 80x80x50 cm trä, Soffbord

  soffbord brun 80x80x50 cm trä, soffbord
  Detta vackra och stadiga soffbord i trä har rikligt med förvaringsutrymme. Det är tillverkat utav högkvalitativa material och är väldigt slitstarkt. Detta robusta, massiva soffbord har fyra lådor&hellip:
 • Matstolar 4 st svart kuburotting och mangoträ, Matstolar

  matstolar 4 st svart kuburotting och mangoträ, matstolar
  Denna uppsättning stolar i kuburotting har en enkel design med perfekt samordnade färger, vilket kommer ge ditt vardagsrum nytt liv. Ramarna i mangoträ och den genuina vävningen gör inte bara stolarna&hellip:
 • Garderob med lådor vit högglans 50x50x200 cm spånskiva, Garderober

  garderob med lådor vit högglans 50x50x200 cm spånskiva, garderober
  Denna kompakta garderob gör det enkelt att komma åt dina kläder eller favoritaccessoarer. Den blir en perfekt förvaringslösning och chic detalj i ditt hem. Garderoben är tillverkad i spånskiva,&hellip:
 • Barbord i massivt akaciaträ 60x60x105 cm, Barbord

  barbord i massivt akaciaträ 60x60x105 cm, barbord
  Smutta på ditt favoritvin eller ät en trevlig måltid runt detta vackra barbord i massivt trä. Detta eleganta bord kommer att bli ett utmärkt tillskott till hemmet, och det kan även användas som&hellip:
 • Barbord med flyttbar hylla vit 138x40x120 cm, Barbord

  barbord med flyttbar hylla vit 138x40x120 cm, barbord
  Vårt barbord är det perfekta valet för rum med begränsat utrymme tack vare sin flyttbara hylla. Dess moderna design gör bordet till en chic detalj i ditt kök eller i din matsal. Det är tillverkat&hellip:
 • Matstolar 2 st svart naturlig rotting, Matstolar

  matstolar 2 st svart naturlig rotting, matstolar
  Dessa matstolar ger ditt kök eller matsal en känsla av rustik charm. De är också en optimal plats att läsa eller njuta av en härlig lunch. Matstolarna har ergonomiskt utformade säten, som gör dem&hellip:
 • Sängbord 40x40x50 cm massivt akaciaträ, Sängbord

  sängbord 40x40x50 cm massivt akaciaträ, sängbord
  Om du vill tillföra en rustik charm till din inredning är vårt sängbord av massivt akaciaträ ett perfekt val. Massivt akaciaträ är ett tropiskt lövvirke. Dess utsökta hantverksskicklighet och&hellip:
 • Bokhylla/Rumsavdelare högglans vit 80x24x192 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla/rumsavdelare högglans vit 80x24x192 cm spånskiva, hyllor
  Med sin eleganta och klassiska design kommer bokhyllan att skapa en dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Hyllan är tillverkad av högkvalitativ spånskiva vilket säkerställer stadighet, hållbarhet&hellip:
 • Barstol mörkgrå tyg, Barstolar

  barstol mörkgrå tyg, barstolar
  Lägg till en imponerande modern detalj i din inredning med vår eleganta barstol! Denna barstol har en slående och modern design och är estetiskt tilltalande och bekväm. Den stoppade sitsen är klädd&hellip:
 • Bokhylla spånskiva 60x31x155 cm vit, Hyllor

  bokhylla spånskiva 60x31x155 cm vit, hyllor
  Denna kompakta och funktionella bokhylla har en underskattad design och färg som kommer att passa alla typer av heminredning. Denna bokhylla har 3 justerbara hyllor som kan rymma olika föremål, från&hellip:
 • Skänk grå 120x30x55 cm massivt sheshamträ, Sideboards

  skänk grå 120x30x55 cm massivt sheshamträ, sideboards
  Denna skänk i sheshamträ har en praktisk design och utstrålar en klassisk känsla i ditt vardagsrum. Skänken är tillverkad i massivt sheshamträ. Shesham är ett tropiskt lövträ känt för sina&hellip:
 • Bokhylla svart 97,5x29,5x100 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla svart 97,5x29,5x100 cm spånskiva, hyllor
  Med sin eleganta och klassiska design kommer bokhyllan att skapa en dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Den är tillverkad av kvalitativ spånskiva, som säkerställer stadighet och en lång livslängd.&hellip:
 • Matstolar 2 st brun äkta rotting, Matstolar

  matstolar 2 st brun äkta rotting, matstolar
  Denna genuina uppsättning matstolar i rotting, med ett tropiskt utseende och känsla, har en dekorativ list i massivt trä och kommer bli ett perfekt tillägg till din inredning. De hårda träramarna&hellip:
 • Bäddsoffa ljusgrå tyg, Bäddsoffor

  bäddsoffa ljusgrå tyg, bäddsoffor
  Skaffa en multifunktionell möbel till ditt vardagsrum med denna omvandlingsbara bäddsoffa! Denna mångsidiga soffa är perfekt för att ta emot oväntade övernattande gäster, samtidigt som den är&hellip:
 • Skänk 60x30x75 cm massivt mangoträ, Sideboards

  skänk 60x30x75 cm massivt mangoträ, sideboards
  Vår skänk i trä utstrålar en industriell charm i ditt vardagsrum. Denna skänk är handgjord av pulverlackerat stål och massivt mangoträ, vilket gör den robust och stabil. Hantverksskickligheten&hellip:
 • Bokhylla 6 hyllor 80x22,5x170 cm massiv ek, Hyllor

  bokhylla 6 hyllor 80x22,5x170 cm massiv ek, hyllor
  Vår bokhylla i trä är ett måste i hem med begränsat utrymme. Du kan förvara allt från papper till prydnadssaker. Denna hörnhylla är tillverkad i massiv ek med naturlig finish och MDF med träfaner,&hellip:
 • Barstolar 4 st silver och brun MDF, Barstolar

  barstolar 4 st silver och brun mdf, barstolar
  Dessa 4 barstolar har en klassisk, modern design och är ett perfekt val till hemmet eller baren. Barstolarna har inbyggda fotstöd i två olika höjder så att du kan sitta ner bekvämt hela kvällen.&hellip:
 • Lekmatta öglad lugg 90x200 cm stadsväg, Barnmattor

  lekmatta öglad lugg 90x200 cm stadsväg, barnmattor
  Vår färgglada och interaktiva lekmatta erbjuder timmar av lek till dina barn. Den är ett bra tillägg i barnrummet eller lekrummet. Mattan kan också användas som picknickmatta, campingmatta med mera.&hellip:
 • Vägghylla 5 delar massivt akaciaträ och stål, Hyllor

  vägghylla 5 delar massivt akaciaträ och stål, hyllor
  Dessa vägghyllor i industriell stil består av 5 hyllenheter i olika storlekar, den förvandlar en tråkig vägg till en dekorativ detalj. Hyllplanen i massivt trä är perfekta för att visa upp olika&hellip:
 • TV-bänk med hjul högglans svart 90x35x35 cm spånskiva, Tv-bänkar

  tv-bänk med hjul högglans svart 90x35x35 cm spånskiva, tv-bänkar
  Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk ett riktigt blickfång i ditt rum. TV-bänken är tillverkad i spånskiva som säkerställer stadighet, hållbarhet och en lång livslängd.&hellip:
 • Matstolar 4 st kuburotting mangoträ, Matstolar

  matstolar 4 st kuburotting mangoträ, matstolar
  Detta matstolsset i kuburotting kommer bli ett utmärkt tillskott till köket eller matsalen. Ramarna i mangoträ och den genuina rottingvävningen gör inte bara stolarna strukturellt stadiga utan även&hellip:
 • Matgrupp 3 delar mörklila, Matgrupper

  matgrupp 3 delar mörklila, matgrupper
  Matgruppen har en elegant och modern design och passar bra till moderna hem, matsalar eller kommersiella restauranger. Bordsskivan är gjord av högkvalitativ MDF med PVC och sitsen är gjord av PP, vilket&hellip:
 • Länkhjul 8 st 160 mm, Tv-bänkar

  länkhjul 8 st 160 mm, tv-bänkar
  Den här uppsättningen om 8 länkhjul, hälften med bromsar blir ett bra tillbehör för mindre utrustning och möbler såsom arbetsbänkar, vagnar, soffbord, växtställ, bokhyllor, kundvagnar med mera.&hellip:
 • Matgrupp 5 delar grå, Matgrupper

  matgrupp 5 delar grå, matgrupper
  Matgruppen har en elegant och modern design och passar bra till moderna hem, matsalar eller kommersiella restauranger. Bordsskivan är gjord av högkvalitativ MDF med PVC och stolen är gjord av PP, vilket&hellip:
 • Fällbar fåtölj cappuccino konstläder, Reclinerfåtölj

  fällbar fåtölj cappuccino konstläder, reclinerfåtölj
  Om du letar efter en riktigt bekväm och fällbar fåtölj till något av dina rum, så är den här perfekt för dig. Recliner-fåtöljen är tillverkad av konstläder, skumfyllning och järnram, vilket&hellip:
 • Halkfri gångmatta beige 67x150 cm, Gångmattor

  halkfri gångmatta beige 67x150 cm, gångmattor
  Gångmattan blir en trendig och elegant detalj i vardagsrum, sovrum, kök, hallar eller kontor. Mattan utstrålar en klassisk charm, som gör den perfekt att ha i vardagsrummet samtidigt som den skyddar&hellip:
 • TV-bänk med hjul högglans vit 90x35x35 cm spånskiva, Tv-bänkar

  tv-bänk med hjul högglans vit 90x35x35 cm spånskiva, tv-bänkar
  Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk ett riktigt blickfång i ditt rum. TV-bänken är tillverkad i spånskiva som säkerställer stadighet, hållbarhet och en lång livslängd.&hellip:
 • Garderob med lådor betonggrå 50x50x200 cm spånskiva, Garderober

  garderob med lådor betonggrå 50x50x200 cm spånskiva, garderober
  Denna kompakta garderob gör det enkelt att komma åt dina kläder eller favoritaccessoarer. Den blir en perfekt förvaringslösning och chic detalj i ditt hem. Garderoben är tillverkad i spånskiva,&hellip:
 • Bokhylla 3 hyllor vit 40x24x108 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla 3 hyllor vit 40x24x108 cm spånskiva, hyllor
  Vår bokhylla har en modern, elegant och minimalistisk design som gör att den passar på de flesta ställen. Den kan smälta in perfekt i ditt hems inredning och skapar en modern känsla. Denna bokhylla&hellip:
 • Matstolar 4 st vinröd tyg, Matstolar

  matstolar 4 st vinröd tyg, matstolar
  Dessa matstolar har en snygg och modern design som blir en utmärkande detalj oavsett plats. Den har skumstoppning klädd i mjukt tyg så att du kan njuta av ultimat komfort när du sitter ner. Dessa snygga&hellip:
 • Soffbord 100x50x35 cm massivt återvunnet trä och stål, Soffbord

  soffbord 100x50x35 cm massivt återvunnet trä och stål, soffbord
  Soffbordet är elegant men praktiskt. Det kan användas som matbord såväl som kontorsbord. Dess graciösa design gör soffbordet till en mittpunkt i alla rum. Konsolbordet är tillverkat i massivt återvunnet&hellip:
 • Vitrinskåp Hill Range honungsbrun 85x37x170,5 cm massiv furu, Vitrinskåp

  vitrinskåp hill range honungsbrun 85x37x170,5 cm massiv furu, vitrinskåp
  Vårt vitrinskåp i trä blir en perfekt lösning för att organisera dina samlarföremål och ger samtidigt ditt vardagsrum en lantlig känsla. Detta vitrinskåp har robusta stålhjul som ger det ett&hellip:
 • Soffbord massivt mangoträ rosa handmålat, Soffbord

  soffbord massivt mangoträ rosa handmålat, soffbord
  Detta unika soffbord i trä har en kommer att sätta prägel i din rum och står verkligen ut i mängden. Sidobordet är handgjort i mangoträ som både är vackert och hållbart, dess hantverk bidrar&hellip:
 • Hopfällbar matgrupp för trädgården 7 delar massivt akaciaträ, Matgrupper utomhus

  hopfällbar matgrupp för trädgården 7 delar massivt akaciaträ, matgrupper utomhus
  Denna hopfällbara matgrupp för trädgården blir ett utmärkt val för middagar i trädgården eller på uteplatsen. Den unika trästrukturen är inbjudande och utstrålar en naturlig charm. Matgruppen&hellip:
 • Sängbord 40x30x50 cm massivt mangoträ, Sängbord

  sängbord 40x30x50 cm massivt mangoträ, sängbord
  Detta klassiska nattduksbord i trä med snidad blomdesign skapar en rustik känsla i din inredning. Nattduksbordet i massivt mangoträ har en stadig bordsskiva, där du kan ställa en sänglampa, väckarklocka&hellip:
 • TV-bänk 140x30x45 cm massivt akaciaträ, Tv-bänkar

  tv-bänk 140x30x45 cm massivt akaciaträ, tv-bänkar
  Denna TV-bänk utstrålar en rustik charm. Den blir en både praktisk och iögonfallande detalj i din inredning. Skänken är tillverkad i massivt akaciaträ som har belagts med en finish för att ge den&hellip:
 • Matstolar 4 st svart konstläder, Matstolar

  matstolar 4 st svart konstläder, matstolar
  Denna uppsättning består av 4 stiliga matstolar, den blir ett riktigt blickfång i ditt hem. Varje stol är klädd i tjockt vadderat material som är lätt att rengöra, för att bidra till optimal komfort.&hellip:
 • Matstolar 4 st gräddvit tyg, Matstolar

  matstolar 4 st gräddvit tyg, matstolar
  Våra matstolar har en elegant och tidlös design, som blir en iögonfallande detalj i din matsal eller ditt kök. Stolarna är ergonomiskt utformade med en tjock och mjuk klädsel som bidrar till en bekväm&hellip:
 • Skänk Hill Range vit 130x37x80 cm massiv furu, Sideboards

  skänk hill range vit 130x37x80 cm massiv furu, sideboards
  Håll ordning och reda i vardagsrummet med vår eleganta skänk! Denna praktiska skänk tillfredsställer dina behov och blir ett optimalt komplement i ditt rum. Denna skänk är tillverkad i massiv furu&hellip:
 • Bargrupp 3 delar konstläder vit, Barbord

  bargrupp 3 delar konstläder vit, barbord
  Denna bargrupp i 3 delar med modern design passar in i moderna hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess bordsskiva är tillverkad i MDF som är enkelt att rengöra. Stommen i förkromat stål&hellip:
 • Sittpuff brun 40x40x40 cm äkta getskinn, Sittpuff

  sittpuff brun 40x40x40 cm äkta getskinn, sittpuff
  Slå dig ner eller lägg upp dina fötter på vår sittpuff och koppla av! Vår moderna och trendiga puff blir en praktisk såväl som dekorativ detalj i din inredning. Denna fotpall är tillverkad i äkta&hellip:
 • Matgrupp 7 delar mörkbrun konstläder, Matgrupper

  matgrupp 7 delar mörkbrun konstläder, matgrupper
  Vår matgrupp har en modern design och passar perfekt i moderna hem, matrum eller kommersiella restauranger. Dess stilrena och moderna design kommer att komplettera din inredning. Bordsskivan är tillverkad&hellip:
 • Garderob 3 dörrar Hill Range 127x50x170 cm massiv furu, Garderober

  garderob 3 dörrar hill range 127x50x170 cm massiv furu, garderober
  Denna moderna garderob är designad för att bli en tidlös detalj i din inredning. Garderoben, tillverkad i massiv furu, är mycket robust. Klädskåpet har 2 lådor och 5 hyllor, vilket resulterar i&hellip:
 • Sängbord 2 st grå 40x30x50 cm massiv furu, Sängbord

  sängbord 2 st grå 40x30x50 cm massiv furu, sängbord
  Få en skandinavisk stil i din inredning med våra snygga sängbord i trä! De blir en praktisk såväl som dekorativ detalj i ditt sovrum. Bordsskivan är en perfekt plats att ställa väckarklocka, läslampa,&hellip:
 • Matbord svart 180x90x75 cm härdat glas, Matbord

  matbord svart 180x90x75 cm härdat glas, matbord
  Detta matbord med stilrena och moderna linjer blir ett fint val till ditt kök, matrum eller din uteplats. Matbordet har en slät bordsskiva i härdat glas som enkelt kan torkas av med en fuktig trasa.&hellip:
 • Soffgrupp 3 delar svart konstläder, Soffgrupper

  soffgrupp 3 delar svart konstläder, soffgrupper
  Denna bekväma soffgrupp har en diskret design och kommer passa perfekt för att umgås, läsa, titta på TV eller bara koppla av i. Soffgruppen är klädd i mjuk konstläder och är vadderad med skum&hellip:
 • Barstol orange konstläder, Barstolar

  barstol orange konstläder, barstolar
  Denna barstol i konstläder är perfekt när du vill smutta på vin eller ta en munsbit i baren, eller att använda som extrastol när du har gäster. Dess stilrena och moderna design passar i alla inredningar.&hellip:
 • Matstolar 6 st vit konstläder, Matstolar

  matstolar 6 st vit konstläder, matstolar
  Denna uppsättning matstolar passar alla kök eller matsalar med sin stilrena, moderna design. Tack vare det slitstarka och fläckavvisande konstlädret och dess tjockt stoppade sits, är denna stol mycket&hellip:
 • Barbord vit Ã?60 cm MDF, Barbord

  barbord vit ã?60 cm mdf, barbord
  Barbordet är snyggt tillverkad för att matcha elegansen i ditt matrum, kök, din bar, salong eller uteplats! Dess runda bordsskiva är tillverkad i MDF med PVC-finish som är enkelt att rengöra. Stommen&hellip:
 • Barbord i massivt akaciaträ 120x60x105 cm, Barbord

  barbord i massivt akaciaträ 120x60x105 cm, barbord
  Smutta på ditt favoritvin eller ät en trevlig måltid med vänner och familj runt detta vackra barbord i massivt trä. Detta eleganta bord kommer att bli ett utmärkt tillskott till hemmet, och det kan&hellip:
 • Trädgårdsbord 150x90x77 cm massiv teak, Matbord

  trädgårdsbord 150x90x77 cm massiv teak, matbord
  Matbordet i massivt teakträ med en vattenbaserad ytbehandling utstrålar en känsla av naturlig charm i ditt kök, din trädgård eller på din uteplats. Denna teakmöbel har tillverkats av extremt tålig&hellip:
 • Skänk svart 105x30x75 cm spånskiva, Sideboards

  skänk svart 105x30x75 cm spånskiva, sideboards
  Denna skänk med minimalistisk design blir ett såväl praktiskt som högst dekorativt tillskott i ditt hem. Med 2 dörrar och 3 lådor har skänken gott om förvaringsplats för böcker, mediaapparater&hellip:
 • Bargrupp 3 delar plast turkos, Matgrupper

  bargrupp 3 delar plast turkos, matgrupper
  Denna bargrupp med modern design passar in i ett modern hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess rena och samtida design kompletterar din inredning. Bordsskivan är tillverkad i MDF som är lätt&hellip:
 • Matstolar 2 st svart kuburotting och mangoträ, Matstolar

  matstolar 2 st svart kuburotting och mangoträ, matstolar
  Denna uppsättning stolar i kuburotting har en enkel design med perfekt samordnade färger, vilket kommer ge ditt vardagsrum nytt liv. Ramarna i mangoträ och den genuina vävningen gör inte bara stolarna&hellip:
 • Soffgrupp i tyg 2 delar mörkgrå, Soffgrupper

  soffgrupp i tyg 2 delar mörkgrå, soffgrupper
  Denna bekväma soffgrupp har en sofistikerad design som kommer att komplimentera alla typer av vardagsrumsinredningar. Stommen är tillverkad i furu, vilket gör denna soffa stadig och tålig. Den är&hellip:
 • Matstolar 6 st grön tyg, Matstolar

  matstolar 6 st grön tyg, matstolar
  Dessa eleganta matstolar i tyg kommer att vara ett utmärkt val till din heminredning. Stolarna är tillverkade av massiv plywood vilket gör dem väldigt hållbara. De har stadiga och kraftiga stålben,&hellip:
 • Skänk spånskiva 71x35x88 cm vit, Sideboards

  skänk spånskiva 71x35x88 cm vit, sideboards
  Med sitt praktiska förvaringsutrymme blir skänken ett perfekt komplement i alla rum. Skänken är tillverkad i spånskiva. Den består av 1 låda och ett skåp med 2 dörrar för att tillgodose för&hellip:
 • TV-bänk 130x30x36 cm handmålad massivt mangoträ, Tv-bänkar

  tv-bänk 130x30x36 cm handmålad massivt mangoträ, tv-bänkar
  Denna unika TV-bänk i trä kommer att bli en färgglad detalj i ditt vardagsrum eller sovrum och bli en iögonfallande möbel. Med sin slående design kommer denna handmålade TV-bänk att bli en riktig&hellip:
 • Matstolar 6 st grå konstläder, Matstolar

  matstolar 6 st grå konstläder, matstolar
  Denna uppsättning matstolar med en modern design blir ett riktigt blickfång i ditt rum. Matstolarna är klädda i mjukt konstläder och är tjockt stoppade för maximal komfort. Dess ergonomiska design&hellip:
 • Matstolar 6 st grön tyg, Matstolar

  matstolar 6 st grön tyg, matstolar
  Våra matstolar har en elegant och tidlös design, som blir en iögonfallande detalj i din matsal eller ditt kök. Stolarna är ergonomiskt utformade med en tjock och mjuk klädsel som bidrar till en bekväm&hellip:
 • Matgrupp 11 delar grå konstläder, Matgrupper

  matgrupp 11 delar grå konstläder, matgrupper
  Vår matgrupp har en modern design och passar perfekt i moderna hem, matrum eller kommersiella restauranger. Dess stilrena och moderna design kommer att komplettera din inredning. Bordsskivan är tillverkad&hellip:
 • Matstolar 4 st svart massivt mangoträ, Matstolar

  matstolar 4 st svart massivt mangoträ, matstolar
  Dessa 4 st matstolar i mangoträ med en antik stil blir en unik detalj i din matsal. Dessa stolar i vintage stil är tillverkade i massivt mangoträ, som gör varje möbel unik och något annorlunda den&hellip:
 • Matstolar 6 st svart tyg, Matstolar

  matstolar 6 st svart tyg, matstolar
  Denna uppsättning med 6 matstolar är tillverkad av kvalitativt tyg och är estetiskt och ergonomiskt utformad för att skapa en mysig plats i ditt hem. De erbjuder en bekväm plats för din familj att&hellip:
 • Matgrupp 9 delar svart konstläder, Matgrupper

  matgrupp 9 delar svart konstläder, matgrupper
  Vår matgrupp har en modern design och passar perfekt i moderna hem, matrum eller kommersiella restauranger. Dess stilrena och moderna design kommer att komplettera din inredning. Bordsskivan är tillverkad&hellip:
 • Skänk vit 110x35x80 cm MDF, Sideboards

  skänk vit 110x35x80 cm mdf, sideboards
  Få ordning i ditt hem med vår eleganta skänk! Den blir en dekorativ detalj i ditt hem. Skänken är tillverkad i MDF och är väldigt robust och hållbar. Den har 2 lådor och 2 hyllor med gott om plats&hellip:
 • Soffbord 40x40x40 cm massivt trä, Soffbord

  soffbord 40x40x40 cm massivt trä, soffbord
  Ta in en unik och elegant detalj i din inredning med detta rustika soffbord i trä! Benen omfamnar varandra, vilket förbättrar dess rustika känsla. Det kommer att bli ett riktigt blickfång i varje&hellip:
 • Svävande sängbord sonoma-ek 40x30x15 cm spånskiva, Sängbord

  svävande sängbord sonoma-ek 40x30x15 cm spånskiva, sängbord
  Med sin eleganta och klassiska design utstrålar bokhyllan dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Det väggmonterade sängbordet är tillverkat av premium spånskiva och är stadigt, hållbart och&hellip:
 • Matgrupp 9 delar svart konstläder, Matgrupper

  matgrupp 9 delar svart konstläder, matgrupper
  Vår matgrupp har en modern design och passar perfekt i moderna hem, matrum eller kommersiella restauranger. Dess stilrena och moderna design kommer att komplettera din inredning. Bordsskivan är tillverkad&hellip:
 • Matstolar 6 st svart kuburotting och mangoträ, Matstolar

  matstolar 6 st svart kuburotting och mangoträ, matstolar
  Denna uppsättning stolar i kuburotting har en enkel design med perfekt samordnade färger, vilket kommer ge ditt vardagsrum nytt liv. Ramarna i mangoträ och den genuina vävningen gör inte bara stolarna&hellip:
 • Matstolar för trädgård 2 st konstrotting grå, Matstolar

  matstolar för trädgård 2 st konstrotting grå, matstolar
  Få en modern stil i din trädgård med vår uppsättning rottingstolar. De ser bra ut i en matgrupp eller för sig själv. Stolarna har en stadig stålram täckt i väderbeständig, handvävd PE-rotting&hellip:
 • Matgrupp för trädgården med dynor 11 delar konstrotting brun, Matgrupper utomhus

  matgrupp för trädgården med dynor 11 delar konstrotting brun, matgrupper utomhus
  Vårt stilrena trädgårdsmöbelset blir en trevlig plats i trädgården eller på uteplatsen! Matgruppen i rotting, med en elegant design, blir ett utmärkt alternativ för utomhusmåltider eller avkoppling&hellip:
 • Modulär soffgrupp 6 delar tyg ränder, Soffgrupper

  modulär soffgrupp 6 delar tyg ränder, soffgrupper
  Finns det ett bättre sätt att belöna dig själv och din familj än med en ytterst bekväm soffgrupp? Vår soffa är ett perfekt val om du vill koppla av och njuta av din lediga tid i maximal komfort.&hellip:
 • Bäddmadrass för resårsäng 200x140x5 cm, Bäddmadrasser

  bäddmadrass för resårsäng 200x140x5 cm, bäddmadrasser
  Denna bäddmadrass för resårsängar ger madrassen ett extra lager för att förlänga din sängs livslängd. Den har ett slitstarkt men hudvänligt överdrag i tyg, vilket gör bäddmadrassen mjuk och&hellip:
 • Nattduksbord 40x30x50 cm massivt mangoträ & naturlig rotting, Sängbord

  nattduksbord 40x30x50 cm massivt mangoträ & naturlig rotting, sängbord
  Få en en rustik stil i din inredning med detta nattduksbord i massivt mangoträ. Massivt mangoträ är ett tropiskt lövträ. Det är både starkt och slitagebeständigt. Dessutom gör hantverksskickligheten&hellip:
 • Matgrupp 7 delar brun konstläder, Matgrupper

  matgrupp 7 delar brun konstläder, matgrupper
  Vår matgrupp har en modern design och passar perfekt i moderna hem, matrum eller kommersiella restauranger. Dess stilrena och moderna design kommer att komplettera din inredning. Bordsskivan är tillverkad&hellip:
 • TV-bänk grå 120x30x30 cm spånskiva, Tv-bänkar

  tv-bänk grå 120x30x30 cm spånskiva, tv-bänkar
  Denna stadiga tv-bänk blir ett blickfång i ditt rum med sin trendiga men praktiska design. Denna chica tv-bänk fästs i väggen och blir ett tidlöst tillskott i ditt hem. Den har 2 utrymmen som gör&hellip:
 • Barbord massivt sheshamträ 60x60x107 cm, Barbord

  barbord massivt sheshamträ 60x60x107 cm, barbord
  Detta barbord i trä utstrålar en rustik charm och blir ett tidlöst tillskott i hemmet, baren eller på restaurangen. Barbordet är tillverkat i massivt sheshamträ och är mycket hållbart. Shesham&hellip:
 • Bargrupp 5 delar konstläder grön, Matgrupper

  bargrupp 5 delar konstläder grön, matgrupper
  Denna bargrupp med modern design passar in i ett modern hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess rena och samtida design kompletterar din inredning. Bordsskivan är tillverkad i MDF som är lätt&hellip:
 • Skänk grå 120x36x69 cm spånskiva, Sideboards

  skänk grå 120x36x69 cm spånskiva, sideboards
  Skänken är ett bra och praktiskt komplement till ditt rum. Skänken med 2 luckor och 4 lådor har gott om förvaringsplats för böcker, mediaenheter och andra saker. Den stadiga ovansidan är perfekt&hellip:
 • Skänk 115x35x70 cm massivt akaciaträ, Sideboards

  skänk 115x35x70 cm massivt akaciaträ, sideboards
  Vår högkvalitativa träskänk har en elegant design och blir ett perfekt komplement till ditt vardagsrum, din matsal eller hall. Professionellt tillverkad i massivt akaciaträ och högkvalitativ MDF&hellip:
 • Bäddsoffa grön polyester, Bäddsoffor

  bäddsoffa grön polyester, bäddsoffor
  Denna mångsidiga bäddsoffa är perfekt för att ta emot oväntade övernattande gäster, samtidigt som den är ett bekvämt utrymme att sitta på under dagen. Den högkvalitativa träramen bidrar till&hellip:
 • Bokhylla massiv furu och stål 80x42x180 cm, Hyllor

  bokhylla massiv furu och stål 80x42x180 cm, hyllor
  Bokhyllan utstrålar en vintage charm och blir en tidlöst detalj i din heminredning. Den stående hyllan är byggd med en stadig stålram och hyllor i massiv furu och är mycket robust och hållbar. Bokhyllan&hellip:
 • Barbord massivt återvunnet trä 75x(76-110) cm, Barbord

  barbord massivt återvunnet trä 75x(76-110) cm, barbord
  Detta barbord i trä blir ett fint tillägg i ditt kök och din matsal. Barbordet är tillverkat av massivt återvunnet trä som har samlats in från reglar, golv och balkar från gamla byggnader som har&hellip:
 • Soffbord med bordsskiva i glas rektangulär, Soffbord

  soffbord med bordsskiva i glas rektangulär, soffbord
  Detta rektangulära soffbord som är tillverkat i högkvalitativt järn och härdat glas har en modern stil. Soffbordets bordsskiva i glas är multifunktionellt. Det kan användas i vardagsrummet som en&hellip:
 • Bargrupp 5 delar konstläder orange, Matgrupper

  bargrupp 5 delar konstläder orange, matgrupper
  Denna bargrupp med modern design passar in i ett modern hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess rena och samtida design kompletterar din inredning. Bordsskivan är tillverkad i MDF som är lätt&hellip:
 • Bargrupp 3 delar konstläder vit, Barbord

  bargrupp 3 delar konstläder vit, barbord
  Denna bargrupp i 3 delar med modern design passar in i moderna hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess bordsskiva är tillverkad i MDF som är enkelt att rengöra. Stommen i förkromat stål&hellip:
 • Skänk massivt akaciaträ 90x33,5x83 cm, Sideboards

  skänk massivt akaciaträ 90x33,5x83 cm, sideboards
  Vår högkvalitativa träskänk har en elegant design och blir ett perfekt komplement till ditt vardagsrum, din matsal eller hall. Skänken är skickligt tillverkad av massivt akaciaträ och högkvalitativ&hellip:
 • Skänk 160x45x72 cm massivt återvunnet trä, Sideboards

  skänk 160x45x72 cm massivt återvunnet trä, sideboards
  Vår funktionella träskänk utstrålar en lantlig charm och blir ett distinkt tillägg i ditt hem. Denna skänk är tillverkad i massivt återvunnet trä, vilket innebär att varje möbel är unik och&hellip:
 • Sängbord blå 40x35x40 cm sammet, Sängbord

  sängbord blå 40x35x40 cm sammet, sängbord
  Sängbordet har en elegant design som blir en vacker detalj i din inredning. Sängbordet har tillverkats i sammet och massiv furu, vilket gör det mycket hållbart och robust. Det kompakta sängbordet&hellip:
 • Matstolar 4 st brun konstläder, Matstolar

  matstolar 4 st brun konstläder, matstolar
  Matstolarna har en stilig och modern design, som blir perfekt i ditt hem, din restaurang eller ditt kontor. Matstolarna är klädd i ett mjukt konstläder som är tjockt stoppat för maximal komfort. Dess&hellip:
 • Skänk sonoma-ek 60x30x75 cm spånskiva, Sideboards

  skänk sonoma-ek 60x30x75 cm spånskiva, sideboards
  Denna skänk med minimalistisk design blir ett såväl praktiskt som högst dekorativt tillskott i ditt hem. Skänken har 2 luckor med gott om förvaringsutrymme för böcker, mediaenheter och andra föremål.&hellip:
 • Bokhylla/Rumsavdelare vit 45x24x159 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla/rumsavdelare vit 45x24x159 cm spånskiva, hyllor
  Med sin eleganta och klassiska design kommer bokhyllan att skapa en dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Hyllan är tillverkad av högkvalitativ spånskiva vilket säkerställer stadighet, hållbarhet&hellip:
 • Ställbar soffgrupp 3-sits + 2-sits + 1 fåtölj svart konstläd, Soffgrupper

  ställbar soffgrupp 3-sits + 2-sits + 1 fåtölj svart konstläd, soffgrupper
  Upplev den ultimata komfort när du kopplar av i denna bekväma ställbara soffgrupp i konstläder! Denna soffgrupp, som består av en 3-sits soffa, en 2-sits soffa och en fåtölj, kommer att ge dig en&hellip:
 • Fotpall gräddvit konstläder, Fotpall

  fotpall gräddvit konstläder, fotpall
  Denna moderna fotpall är perfekt till din soffgrupp. Ottomanen är klädd i ett lättskött konstläder och har tjocka dynor som erbjuder en bekväm plats att koppla av på. Träramen är ett bra stöd&hellip:
 • Bargrupp 5 delar plast vit, Matgrupper

  bargrupp 5 delar plast vit, matgrupper
  Denna bargrupp med modern design passar in i ett modern hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess rena och samtida design kompletterar din inredning. Bordsskivan är tillverkad i MDF som är lätt&hellip:
 • Matgrupp 7 delar brun konstläder, Matgrupper

  matgrupp 7 delar brun konstläder, matgrupper
  Vår matgrupp har en modern design och passar perfekt i moderna hem, matrum eller kommersiella restauranger. Dess stilrena och moderna design kommer att komplettera din inredning. Bordsskivan är tillverkad&hellip:
 • Bokhylla/Rumsavdelare svart 80x24x159 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla/rumsavdelare svart 80x24x159 cm spånskiva, hyllor
  Med sin eleganta och klassiska design kommer bokhyllan att skapa en dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Hyllan är tillverkad av högkvalitativ spånskiva vilket säkerställer stadighet, hållbarhet&hellip:
 • Garderob 79x40x170 cm vit tyg, Garderober

  garderob 79x40x170 cm vit tyg, garderober
  Denna praktiska garderob i tyg presenterar en perfekt förvaringslösning för dina kläder, skor och accessoarer. Tyggarderoben har 4 fixerade hyllor för att förvara och organisera skor, tröjor, jeans,&hellip:
 • Bargrupp 3 delar trä och stål svart, Matgrupper

  bargrupp 3 delar trä och stål svart, matgrupper
  Denna bargrupp i 3 delar är tillverkad av hållbart trä och stål och är därför väderbeständig. Den blir ett unikt tillskott i hem, trädgårdar, barer eller på restauranger. Eftersom gruppen är&hellip:
 • Bargrupp 5 delar plast blå, Matgrupper

  bargrupp 5 delar plast blå, matgrupper
  Denna bargrupp med modern design passar in i ett modern hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess rena och samtida design kompletterar din inredning. Bordsskivan är tillverkad i MDF som är lätt&hellip:
 • Soffbord vit och sonoma-ek 100x40x40 cm spånskiva, Soffbord

  soffbord vit och sonoma-ek 100x40x40 cm spånskiva, soffbord
  Skapa elegans med vårt stilrena soffbord med en hylla. Tack vare dess mästerliga hantverk blir det en omedelbar uppgradering i ditt vardagsrum. Oavsett om du letar efter ett soffbord eller ett sidobord&hellip:
 • Barstolar 2 st vit konstläder, Barstolar

  barstolar 2 st vit konstläder, barstolar
  Denna uppsättning består av 2 delar med en enkel men elegant design. Den blir en fin detalj i ditt matrum eller kök. Stolarna är tillverkade i pulverlackerat stål, vilket gör dem väldigt stabila,&hellip:
 • Barstol svart konstläder, Barstolar

  barstol svart konstläder, barstolar
  Denna barstol i konstläder är perfekt när du vill smutta på vin eller ta en munsbit i baren, eller att använda som extrastol när du har gäster. Dess stilrena och moderna design passar i alla inredningar.&hellip:
 • Bokhylla/Rumsavdelare betonggrå 45x24x159 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla/rumsavdelare betonggrå 45x24x159 cm spånskiva, hyllor
  Med sin eleganta och klassiska design kommer bokhyllan att skapa en dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Hyllan är tillverkad av högkvalitativ spånskiva vilket säkerställer stadighet, hållbarhet&hellip:
 • Vikbar matgrupp 5 delar MDF svart, Matgrupper

  vikbar matgrupp 5 delar mdf svart, matgrupper
  Vår eleganta och vikbara matgrupp i MDF kommer att bli mittpunkten i ditt kök! De pulverlackade järnramarna gör bordet och stolarna slitstarka och robusta, och tack vare sin lätta konstruktion är&hellip:
 • Bäddsoffa blå tyg, Bäddsoffor

  bäddsoffa blå tyg, bäddsoffor
  Skaffa en multifunktionell möbel till ditt vardagsrum med denna omvandlingsbara bäddsoffa! Denna mångsidiga soffa är perfekt för att ta emot oväntade övernattande gäster, samtidigt som den är&hellip:
 • Soffbord 68x68x38 cm massivt akaciaträ, Soffbord

  soffbord 68x68x38 cm massivt akaciaträ, soffbord
  Detta soffbord i trä med diamantliknande rutdesign blir ett dekorativt såväl som praktiskt tillskott i din inredning. Sidobordet är handgjort av massivt akaciaträ som är robust och stabilt, och hantverket&hellip:
 • Aviator TV-bänk aluminium vintage flygplanstema 140x30x30 cm, Tv-bänkar

  aviator tv-bänk aluminium vintage flygplanstema 140x30x30 cm, tv-bänkar
  Denna TV-bänk i aviator vintage-stil blir en fokuspunkt i ditt vardagsrum eller filmrum. Denna TV-bänk i aviator vintage-stil är tillverkad i mangoträ och dess yta är belagd med aluminiumpaneler prydda&hellip:
 • Tigermatta plysch 144 cm brun, Barnmattor

  tigermatta plysch 144 cm brun, barnmattor
  Dekorera ditt hem med vår tigermatta i plysch. Dess verklighetstrogna design i kombination med dess mjuka plyschpäls gör den bekväm att ligga på eller använda som sovrumsmatta. Skumformen i huvudet&hellip:
 • Barstolar med armstöd 2 st orange konstläder, Barstolar

  barstolar med armstöd 2 st orange konstläder, barstolar
  Denna barstol med armstöd har en fin och tidlös design som bidrar till en härlig sittupplevelse. Stolen är klädd i lättskött konstläder för optimal komfort. Den kromade stålbasen bidrar till&hellip:
 • Sängram dagbädd orange, Sängram & sängstomme

  sängram dagbädd orange, sängram & sängstomme
  Var beredd när du får oväntade övernattande gäster med vår bekväma dagbädd. Du kan snabbt och enkelt skapa plats för dina besökare och på dagen kan sängramen användas som en soffa. Den massiva&hellip:
 • Skänk med 4 lådor vit och grå 65,5x35x68 cm MDF, Sideboards

  skänk med 4 lådor vit och grå 65,5x35x68 cm mdf, sideboards
  Skapa en elegant atmosfär med vår eleganta skänk! Den blir ett såväl praktiskt som dekorativt tillskott i vardagsrummet, sovrummet eller entrén. Denna skänk är tillverkad av högkvalitativt MDF-material&hellip:
 • TV-bänk 110x40x41 cm massivt akaciaträ, Tv-bänkar

  tv-bänk 110x40x41 cm massivt akaciaträ, tv-bänkar
  Om du vill tillföra en rustik charm till din inredning är vår TV-bänk av massivt akaciaträ ett perfekt val. Massivt akaciaträ är ett tropiskt lövvirke. Dess utsökta hantverksskicklighet och vackra&hellip:
 • Soffbord med 4 lådor 110x50x40 cm massiv furu, Soffbord

  soffbord med 4 lådor 110x50x40 cm massiv furu, soffbord
  Ge heminredningen en rustik charm med vårt stiliga soffbord i trä! Bordet är utrustat med 4 lådor med olika designer och färger som ger skåpet ett vackert utseende och gott om förvaringsutrymme.&hellip:
 • Matstolar 2 st vinröd tyg, Matstolar

  matstolar 2 st vinröd tyg, matstolar
  Den här snurrbara matstolen har en elegant och modern design och blir ett praktiskt tillskott i vardagsrummet, sovrummet, loungen eller på kontoret. Det blir en bekväm plats för din familj att äta&hellip:
 • TV-bänk massivt mangoträ 140x30x45 cm, Tv-bänkar

  tv-bänk massivt mangoträ 140x30x45 cm, tv-bänkar
  Tv-bänken i trä blir en tidlös detalj i din inredning. HiFi-bänken är tillverkad i massivt mangoträ som är mycket stadig och hållbar. Mangoträ är ett kompakt och robust lövträ som har en yta&hellip:
 • Bokhylla 5 hyllor 60x29x167 cm vit, Hyllor

  bokhylla 5 hyllor 60x29x167 cm vit, hyllor
  Den här bokhyllan utmärks av en modern och funktionell design och blir mittpunkten i rummet. Den kan dessutom användas som ett displayskåp. Bokhyllan har 5 hyllplan med gott om plats för dina böcker,&hellip:
 • Bokhylla Hill Range vit 85x37x170,5 cm massiv furu, Hyllor

  bokhylla hill range vit 85x37x170,5 cm massiv furu, hyllor
  Denna stiliga och praktiska bokhylla passar de flesta utrymmen. Eftersom det är tillverkat i massiv furu, är detta sidoskåp högst stabilt. Det har 2 lådor och 4 öppna hyllor med gott om plats för&hellip:
 • Barstol lila konstläder, Barstolar

  barstol lila konstläder, barstolar
  Denna barstol i konstläder är perfekt när du vill smutta på vin eller ta en munsbit i baren, eller att använda som extrastol när du har gäster. Dess stilrena och moderna design passar i alla inredningar.&hellip:
 • Bokhylla 4 hyllor grå 40x24x142 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla 4 hyllor grå 40x24x142 cm spånskiva, hyllor
  Vår bokhylla har en modern, elegant och minimalistisk design som gör att den passar på de flesta ställen. Den kan smälta in perfekt i ditt hems inredning och skapar en modern känsla. Denna bokhylla&hellip:
 • Bargrupp 5 delar tyg gul, Matgrupper

  bargrupp 5 delar tyg gul, matgrupper
  Denna bargrupp med modern design passar in i ett modern hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess rena och samtida design kompletterar din inredning. Bordsskivan är tillverkad i MDF som är lätt&hellip:
 • Bargrupp 5 delar tyg vinröd, Matgrupper

  bargrupp 5 delar tyg vinröd, matgrupper
  Denna bargrupp med modern design passar in i ett modern hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess rena och samtida design kompletterar din inredning. Bordsskivan är tillverkad i MDF som är lätt&hellip:
 • Barstolar 2 st röd konstläder, Barstolar

  barstolar 2 st röd konstläder, barstolar
  Denna barstol har en fin och tidlös design som bidrar till en härlig sittupplevelse. Stolen är klädd i lättskött konstläder för optimal komfort. Den kromade stålbasen bidrar till hög stadighet&hellip:
 • Matstolar 6 st brun konstmocka, Matstolar

  matstolar 6 st brun konstmocka, matstolar
  Denna uppsättning matstolar med en modern design blir ett riktigt blickfång i ditt rum. Matstolarna är klädda i mjuk konstmocka och är tjockt stoppade för maximal komfort. Dess ergonomiska design&hellip:
 • Barstolar 2 st vit konstläder, Barstolar

  barstolar 2 st vit konstläder, barstolar
  Våra barstolar i konstläder är perfekt när du vill smutta på vin, ta en munsbit i baren, eller när du behöver extra sittplatser när du har gäster. Dess stilrena och moderna design passar i alla&hellip:
 • Barstolar 2 st orange konstläder, Barstolar

  barstolar 2 st orange konstläder, barstolar
  De har en fin och tidlös design som bidrar till en härlig sittupplevelse. Stolarna är klädda i ett lättskött konstläder som bidrar till optimal komfort. Dess kromade stålbas bidrar till dess unika&hellip:
 • Matstol brun tyg, Matstolar

  matstol brun tyg, matstolar
  Denna matstol utmärks av en snygg och modern design som utmärker sig oavsett var den står. Den har skumstoppning klädd i mjukt tyg så att du kan njuta av ultimat komfort när du sitter ner. Dessa&hellip:
 • Skänk 62x30x75 cm massivt akaciaträ, Sideboards

  skänk 62x30x75 cm massivt akaciaträ, sideboards
  Denna träskänk utstrålar en rustik charm och blir ett tidlöst tillägg i ditt rum. Sidobordet är tillverkat av massivt akaciaträ som är väldigt stabilt och hållbart. Dess stadiga ovansida är&hellip:
 • Matstolar 4 st taupe tyg, Matstolar

  matstolar 4 st taupe tyg, matstolar
  Dessa eleganta matstolar i tyg kommer att vara ett utmärkt val till din heminredning. Stolarna är tillverkade av massiv plywood vilket gör dem väldigt hållbara. De har stadiga och kraftiga stålben,&hellip:
 • Satsbord 3 st massivt akaciaträ, Satsbord

  satsbord 3 st massivt akaciaträ, satsbord
  Skapa en känsla av elegans i din heminredning med våra unika och snygga satsbord i trä! Denna uppsättning består av 3 sidobord i olika storlekar och blir ett fint tillskott i vardagsrummet, arbetsrummet,&hellip:
 • Barbord med flyttbar hylla vit 138x40x120 cm, Barbord

  barbord med flyttbar hylla vit 138x40x120 cm, barbord
  Vårt barbord är det perfekta valet för rum med begränsat utrymme tack vare sin flyttbara hylla. Dess moderna design gör bordet till en chic detalj i ditt kök eller i din matsal. Det är tillverkat&hellip:
 • Barstolar med armstöd 2 st grå konstläder, Barstolar

  barstolar med armstöd 2 st grå konstläder, barstolar
  Denna barstol med armstöd har en fin och tidlös design som bidrar till en härlig sittupplevelse. Stolen är klädd i lättskött konstläder för optimal komfort. Den kromade stålbasen bidrar till&hellip:
 • Trädgårdsbord utdragbart

  trädgårdsbord utdragbart
  Detta förlängningsbara bord i trä är perfekt för utomhusbruk. Det blir mittpunkten i trädgården, på terrassen eller uteplatsen. Tack vare sin speciella design kan det ovala matbordet förlängas&hellip:
 • Matstolar 2 st vit konstläder, Matstolar

  matstolar 2 st vit konstläder, matstolar
  Denna uppsättning med 2 matstolar har ergonomiskt utformade sitsar och ryggstöd. Stolarna kan enkelt underhållas. Sitsen och ryggstödet är vadderade och klädd i syntetiskt läder. Benen är tillverkade&hellip:
 • Barbord vit 120x60x110 cm MDF, Barbord

  barbord vit 120x60x110 cm mdf, barbord
  Detta barbord kommer att sticka ut i ditt hem och blir garanterat en mittpunkt i din inredning. Dess moderna design gör bordet till ett chict tillskott i köket, matrummet eller i kommersiella restauranger.&hellip:
 • Bargrupp 5 delar konstläder vinröd, Matgrupper

  bargrupp 5 delar konstläder vinröd, matgrupper
  Denna bargrupp med modern design passar in i ett modern hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess rena och samtida design kompletterar din inredning. Bordsskivan är tillverkad i MDF som är lätt&hellip:
 • Barstolar 4 st röd plast, Barstolar

  barstolar 4 st röd plast, barstolar
  Barstolarna i plast är perfekt när du vill smutta på vin eller ta en munsbit i baren, eller att använda som extrastolar när du har gäster. Dess stilrena och moderna design passar i alla inredningar.&hellip:
 • Barstolar 2 st svart konstläder, Barstolar

  barstolar 2 st svart konstläder, barstolar
  Vår uppsättning om 2 barstolar i konstläder är perfekt när du vill smutta på vin eller ta en munsbit i baren, eller när du behöver extra sittplatser när du har gäster. Dess stilrena och moderna&hellip:
 • Matbord rund 150x76 cm massivt mangoträ, Matbord

  matbord rund 150x76 cm massivt mangoträ, matbord
  Detta matbord i trä blir ett blickfång i ditt kök eller matrum. Detta matbord är tillverkat av massivt mangoträ vilket gör det stabilt och hållbart. Mangoträ är ett kompakt och robust lövträ&hellip:
 • Matbord 180x90x75 cm massivt sheshamträ, Matbord

  matbord 180x90x75 cm massivt sheshamträ, matbord
  Detta fantastiska matbord i trä med industriell stil kommer att passa perfekt i ditt kök eller matsal. Matbordet är tillverkat i massivt sheshamträ. Shesham är ett tropiskt lövträ som är känt&hellip:
 • Barstolar 2 st 52 cm massivt mangoträ, Barstolar

  barstolar 2 st 52 cm massivt mangoträ, barstolar
  Njut av ett glas vin, ta en godbit eller bara koppla av medan du sitter i dessa barstolar av massivt mangoträ. Massivt mangoträ är ett tropiskt lövträ. Det är både starkt och slitstarkt. Tack vare&hellip:
 • TV-bänk svart 100x35x35 cm trä, Tv-bänkar

  tv-bänk svart 100x35x35 cm trä, tv-bänkar
  Skapa en elegant stil i ditt vardagsrum med vår klassiska TV-bänk i trä! TV-möbeln i fransk stil är utrustad med 3 lådor för gott om förvaringsutrymme. Den kommer att vara både praktisk och dekorativ&hellip:
 • Barbord i massivt akaciaträ 150x70x105 cm, Barbord

  barbord i massivt akaciaträ 150x70x105 cm, barbord
  Smutta på ditt favoritvin eller ät en trevlig måltid med vänner och familj runt detta vackra barbord i massivt trä. Detta eleganta bord kommer att bli ett utmärkt tillskott till hemmet, och det kan&hellip:
 • Barbord svart 60x112 cm MDF, Barbord

  barbord svart 60x112 cm mdf, barbord
  Det stilrena barbordet blir ett unikt tillskott i hem, trädgårdar, barer eller på restauranger. Bordet har en kompakt konstruktion och är hopfällbart och därmed platsbesparande. Vårt barbord har&hellip:
 • Matgrupp 9 delar brun konstläder, Matgrupper

  matgrupp 9 delar brun konstläder, matgrupper
  Vår matgrupp består av 8 matstolar och ett stort matbord och blir perfekt i ditt matrum eller kök. Matstolarna är klädda i konstläder för komfort. Tack vare den mjuka sitsen och ryggstödet ger&hellip:
 • TV-bänk 118x30x40 cm svart massivt mangoträ, Tv-bänkar

  tv-bänk 118x30x40 cm svart massivt mangoträ, tv-bänkar
  Med sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk i massivt teakträ ett riktigt blickfång i ditt rum. TV-bänken i vintage stil, gjord av massivt mangoträ, blir en tidlös detalj i ditt hem.&hellip:
 • Soffbord vit 79,5x79,5x30 cm spånskiva, Soffbord

  soffbord vit 79,5x79,5x30 cm spånskiva, soffbord
  Detta moderna soffbord har en unik design som passar i alla inredningar. Bordet är tillverkat av spånskiva, vilket gör det stabilt och hållbart. Det finns ett spår i mitten av bordet, som ger en visuell&hellip:
 • Sittpuff antracit 40x40x40 cm bomullskanvas, Sittpuff

  sittpuff antracit 40x40x40 cm bomullskanvas, sittpuff
  Slå dig ner eller lägg upp dina fötter och koppla av! Vår moderna och trendiga puff blir en praktisk såväl som dekorativ detalj i din inredning. Denna fotpall är tillverkad i 100% kanvas och är&hellip:
 • Nattduksbord Hill Range 46x35x49,5 cm massiv furu, Sängbord

  nattduksbord hill range 46x35x49,5 cm massiv furu, sängbord
  Det moderna nattduksbordet blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Du kan även använda sängbordet som telefonbord eller sidobord i vardagsrummet. Nattduksbordet är tillverkat i massiv furu och&hellip:
 • Matstolar 6 st gul sammet, Matstolar

  matstolar 6 st gul sammet, matstolar
  Våra matstolar har en elegant och tidlös design, som blir en iögonfallande detalj i din matsal eller ditt kök. De är ergonomiskt utformade med en tjock och mjuk klädsel som bidrar till en bekväm&hellip:
 • Soffbord i äkta teak 80x70x38 cm, Soffbord

  soffbord i äkta teak 80x70x38 cm, soffbord
  Detta slående soffbord har ett vintage, elegant utseende, och kommer att komplettera din heminredning. Bordsskivan, tillverkad av äkta teak, är idealisk för att placera fjärrkontroller, böcker, tidskrifter&hellip:
 • Bokhylla 5 hyllor vit högglans 80x24x175 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla 5 hyllor vit högglans 80x24x175 cm spånskiva, hyllor
  Med sin eleganta och klassiska design kommer bokhyllan att skapa en dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Hyllan är tillverkad av högkvalitativ spånskiva vilket säkerställer stadighet, hållbarhet&hellip:
 • överdel till skänk Hill Range grå 90x33x100 cm massiv furu, Sideboards

  överdel till skänk hill range grå 90x33x100 cm massiv furu, sideboards
  Håll allt organiserat i din inredning med vår eleganta överdel till skänk. Denna överdel till skänk är tillverkad i massiv furu som gör den stabil och stadig. Tack vare 3 hyllor erbjuder den gott&hellip:
 • Barstolar 2 st taupe tyg, Barstolar

  barstolar 2 st taupe tyg, barstolar
  Lägg till en imponerande modern detalj i din inredning med våra eleganta barstolar! Dessa barstolar med armstöd har en slående och modern design och är estetiskt tilltalande och bekväma. Den stoppade&hellip:
 • Skänk med 10 lådor grå 113x30x79 cm trä, Sideboards

  skänk med 10 lådor grå 113x30x79 cm trä, sideboards
  Dessa snygga och praktiska trämöbler blir ett perfekt komplement i ditt hem! Denna skänk är tillverkad av högkvalitativt paulownia, poppel och MDF-bräda och är därför ytterst stadig och hållbar.&hellip:
 • Matbord vit och sonoma-ek 180x90x76 cm spånskiva, Matbord

  matbord vit och sonoma-ek 180x90x76 cm spånskiva, matbord
  Skapa en minimalistisk känsla i ditt matrum med detta unika matbord! Matbordets enkla elegans gör varje middag speciell. Bordet är tillverkat av stark spånskiva med en bred, rektangulär bas och är&hellip:
 • Matstolar 2 st mörkgrå tyg, Matstolar

  matstolar 2 st mörkgrå tyg, matstolar
  Denna uppsättning 2 matstolar med en stilren, modern design kommer att passa alla inredningar. Matstolarna har en stabil ram i stål och är klädda i ett högkvalitativt polyestertyg som är mjukt och&hellip:
 • Bokhylla/Rumsavdelare svart 45x24x159 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla/rumsavdelare svart 45x24x159 cm spånskiva, hyllor
  Med sin eleganta och klassiska design kommer bokhyllan att skapa en dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Hyllan är tillverkad av högkvalitativ spånskiva vilket säkerställer stadighet, hållbarhet&hellip:
 • Matstolar 6 st grå kuburotting och mangoträ, Matstolar

  matstolar 6 st grå kuburotting och mangoträ, matstolar
  Denna uppsättning stolar i kuburotting har en enkel design med perfekt samordnade färger, vilket kommer ge ditt vardagsrum nytt liv. Ramarna i mangoträ och den genuina vävningen gör inte bara stolarna&hellip:
 • Bokhylla/Rumsavdelare högglans svart 80x24x159 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla/rumsavdelare högglans svart 80x24x159 cm spånskiva, hyllor
  Med sin eleganta och klassiska design kommer bokhyllan att skapa en dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Hyllan är tillverkad av högkvalitativ spånskiva vilket säkerställer stadighet, hållbarhet&hellip:
 • Nattduksbord svart 35x30x49 cm MDF, Sängbord

  nattduksbord svart 35x30x49 cm mdf, sängbord
  Skapa en elegant känsla i din inredning med vårt nattduksbord i fransk stil! Det kan även användas som ett telefonbord bredvid din soffa. Det kompakta skåpet har 2 lådor som öppnas smidigt, med&hellip:
 • Bokhylla högglans grå 97,5x29,5x100 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla högglans grå 97,5x29,5x100 cm spånskiva, hyllor
  Med sin eleganta och klassiska design kommer bokhyllan att skapa en dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Den är tillverkad av kvalitativ spånskiva, som säkerställer stadighet och en lång livslängd.&hellip:
 • Matbord 120x70x75 cm massivt akaciaträ, Matbord

  matbord 120x70x75 cm massivt akaciaträ, matbord
  Det här eleganta matbordet kommer definitivt att bli medelpunkten i köket eller matsalen. Bordet är tillverkat av massivt akaciaträ, ett tropiskt lövträd som är väderbeständigt och mycket slitstarkt.&hellip:
 • Bargrupp 3 delar konstläder svart, Barbord

  bargrupp 3 delar konstläder svart, barbord
  Denna bargrupp i 3 delar med modern design passar in i moderna hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess bordsskiva är tillverkad i MDF som är enkelt att rengöra. Stommen i förkromat stål&hellip:
 • Soffgrupp i tyg 2 delar ljusgrå, Soffgrupper

  soffgrupp i tyg 2 delar ljusgrå, soffgrupper
  Denna bekväma soffgrupp har en sofistikerad design som kommer att komplimentera alla typer av vardagsrumsinredningar. Stommen är tillverkad i furu, vilket gör denna soffa stadig och tålig. Den är&hellip:
 • Bargrupp 3 delar plast svart, Matgrupper

  bargrupp 3 delar plast svart, matgrupper
  Denna bargrupp med modern design passar in i ett modern hem, trädgården, barer eller restauranger. Dess rena och samtida design kompletterar din inredning. Bordsskivan är tillverkad i MDF som är lätt&hellip:
 • Sängbord grå 38x28x45 cm paulownia, Sängbord

  sängbord grå 38x28x45 cm paulownia, sängbord
  Skapa en elegant känsla i din inredning med vårt nattduksbord i trä med vintage stil! Det kan även användas som ett telefonbord bredvid din soffa. Detta kompakta skåp har 2 lättrullande lådor med&hellip:
 • Barmöbler 3 delar massivt återvunnet trä, Matgrupper

  barmöbler 3 delar massivt återvunnet trä, matgrupper
  Detta barbord i trä blir ett fint tillägg i ditt kök och din matsal. Barstolarna är tillverkade i massivt återvunnet trä med en ram i robust stål och är mycket stabila och hållbara. Det återvunna&hellip:
 • Matstolar 4 st blå tyg, Matstolar

  matstolar 4 st blå tyg, matstolar
  Våra matstolar är designade för att bli ett blickfång i ditt matrum eller kök! Matstolarna är klädda i hållbart och mjukt tyg och är tjockt stoppade för optimal komfort. De pulverlackerade benen&hellip:
 • Barmöbler 5 delar massivt återvunnet trä, Matgrupper

  barmöbler 5 delar massivt återvunnet trä, matgrupper
  Detta barset i trä med retro stil utstrålar en industriell charm och blir ett slående tillägg i din inredning. Barbordet och barstolarna är tillverkade i massivt återvunnet trä som har samlats in&hellip:
 • Barbord massivt återvunnet trä 60x60x107 cm, Barbord

  barbord massivt återvunnet trä 60x60x107 cm, barbord
  Detta häftiga barbord i trä har ett industriellt utseende som gör det till ett utmärkande inslag i köket eller matsalen. Barbordet är tillverkat i massivt återvunnet trä, vilket innebär att det&hellip:
 • Barstol brun konstläder, Barstolar

  barstol brun konstläder, barstolar
  Denna barstol har en fin och tidlös design som bidrar till en härlig sittupplevelse. Stolen är klädd i lättskött konstläder för optimal komfort. Den kromade stålbasen bidrar till hög stadighet&hellip:
 • Bord med levande kant massivt akaciaträ 220 cm 3,8 cm, Matbord

  bord med levande kant massivt akaciaträ 220 cm 3,8 cm, matbord
  Detta matbord i massivt trä har en cool industriell stil och blir ett snyggt tillskott i matrummet eller köket. Detta matbord är tillverkat av massivt tropiskt akaciaträ, så inget fejk. Träets levande&hellip:
 • Bokhylla sonoma-ek 97,5x29,5x100 cm spånskiva, Hyllor

  bokhylla sonoma-ek 97,5x29,5x100 cm spånskiva, hyllor
  Med sin eleganta och klassiska design kommer bokhyllan att skapa en dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Den är tillverkad av kvalitativ spånskiva, som säkerställer stadighet och en lång livslängd.&hellip:
 • Svävande sängbord svart högglans 40x30x15 cm spånskiva, Sängbord

  svävande sängbord svart högglans 40x30x15 cm spånskiva, sängbord
  Med sin eleganta och klassiska design utstrålar bokhyllan dekorativ och praktisk känsla i ditt hem. Det väggmonterade sängbordet är tillverkat av premium spånskiva och är stadigt, hållbart och&hellip:
 • Skänk högglans vit 71x35x76 cm spånskiva, Sideboards

  skänk högglans vit 71x35x76 cm spånskiva, sideboards
  Med sitt praktiska förvaringsutrymme blir skänken ett perfekt komplement i alla rum. Eftersom den är tillverkad i spånskiva med en högglansig finish är byrån vacker och oerhört stadig och stabil.&hellip:
 • Barbord massivt återvunnet trä mörkbrunt 150x70x107 cm, Barbord

  barbord massivt återvunnet trä mörkbrunt 150x70x107 cm, barbord
  Detta barbord i trä med antik stil utstrålar en industriell charm och blir ett tidlöst tillägg i ditt hem. Barbordet är tillverkat i massivt återvunnet trä som har samlats in från reglar, golv&hellip:
 • Handstickad puff bomull 50x35 cm svart, Sittpuff

  handstickad puff bomull 50x35 cm svart, sittpuff
  Sätt dig ned på puffen eller sätt upp fötterna på den och koppla av! Vår moderna och trendiga handstickade puff blir ett praktiskt såväl som dekorativt inslag i din heminredning. Fotpallen har&hellip:
 • Barstolar 2 st svart massiv furu och stål, Barstolar

  barstolar 2 st svart massiv furu och stål, barstolar
  Denna uppsättning barstolar består av 2 delar med en enkel men elegant design. Den blir en fin detalj i ditt matrum eller kök. Stolarna är tillverkade av massiv furu som gör dem väldigt stadiga,&hellip:
 • Soffgrupp 6 personer 3 delar tyg ljusgrå, Soffgrupper

  soffgrupp 6 personer 3 delar tyg ljusgrå, soffgrupper
  Vår soffgrupp blir med sin enkla men stiliga design ett bra tillägg i din inredning. Soffgruppen är klädd i mjukt polyestertyg och stoppad med skum för extra komfort. Dess ram i massivt trä gör&hellip:
 • Matstolar 6 st brun konstläder, Matstolar

  matstolar 6 st brun konstläder, matstolar
  Matstolarna har en stilig och modern design, som blir perfekt i ditt hem, din restaurang eller ditt kontor. Matstolarna är klädd i ett mjukt konstläder som är tjockt stoppat för maximal komfort. Dess&hellip:
 • Sängbord 2 st MDF vit, Sängbord

  sängbord 2 st mdf vit, sängbord
  Dessa nattduksbord med en enkel men ändå stilig design kommer att passa perfekt i ditt sovrum, vardagsrum eller din hall. Dom kan också användas som ett telefonbord, sidobord eller byrå m.m. De här&hellip:
 • Matstolar 2 st gräddvit böjträ och konstläder, Matstolar

  matstolar 2 st gräddvit böjträ och konstläder, matstolar
  Vår matstol i konstläder har en elegant och tidlös design, den står ur vart den än står. Oavsett om du läser en bok eller njuter av en måltid är denna stol en fröjd att sitta på. Denna matstol&hellip:
 • Sidobord MDF och glas 45x45x45 cm ekfärgat, Sidobord & lampbord

  sidobord mdf och glas 45x45x45 cm ekfärgat, sidobord & lampbord
  Detta trendiga sidobord kommer att bli en modern detalj i ditt hem tack vare sin unika design. De tre delarna av härdat glas har fästs på ekliknande MDF, vilket gör sidobordet robust och stabilt. Härdat&hellip:
 • Barstol grå konstläder, Barstolar

  barstol grå konstläder, barstolar
  Denna barstol har en fin och tidlös design som bidrar till en härlig sittupplevelse. Stolen är klädd i lättskött konstläder för optimal komfort. Den kromade stålbasen bidrar till hög stadighet&hellip:
 • Barstolar 2 st brun konstläder, Barstolar

  barstolar 2 st brun konstläder, barstolar
  Denna uppsättning barstolar har en fin och tidlös design som bidrar till en härlig sittupplevelse. Stolarna är klädda i lättskött konstläder för optimal komfort. Den kromade stålbasen bidrar&hellip:
 • Barstolar 2 st konstläder, Barstolar

  barstolar 2 st konstläder, barstolar
  Denna uppsättning barstolar har en snygg och tidlös design och kommer säkerligen att bringa dig sittkomfort. Stolen, är klädd i av högkvalitativt konstläder och vadderad för att ge optimal komfort.&hellip:
 • Trädgårdsbord svart 150x90x72 cm stål, Matbord

  trädgårdsbord svart 150x90x72 cm stål, matbord
  Detta matbord i metall har en nätdesign och kommer att ge din uteplats, trädgård eller matsal en industriell charm. Det moderna matbordet är perfekt för att avnjuta middagar med vänner och familj.&hellip:
 • Barstol lila konstläder, Barstolar

  barstol lila konstläder, barstolar
  Denna barstol har en fin och tidlös design som bidrar till en härlig sittupplevelse. Stolen är klädd i lättskött konstläder för optimal komfort. Den kromade stålbasen bidrar till hög stadighet&hellip:
 • Barbord 130x60x110 cm impregnerad furu, Barbord

  barbord 130x60x110 cm impregnerad furu, barbord
  Vårt barbord i trä har en enkel men tidlös design och blir huvudattraktionen i trädgården, på terrassen eller uteplatsen. Barbordet är tillverkat i högkvalitativ furu och är rötbeständigt och&hellip:
 • Matbord 80x80x76 cm högglans vit, Matbord

  matbord 80x80x76 cm högglans vit, matbord
  Detta matbord med högglans kommer att bli ett utmärkt dekorativt tillägg i matsalen tack vare sin stilrena design. Den glänsande vita högglansiga ytan reflekterar ljuset, vilket kommer att bidra mycket&hellip:
 • Bokhylla Hill Range honungsbrun 85x37x170,5 cm massiv furu, Hyllor

  bokhylla hill range honungsbrun 85x37x170,5 cm massiv furu, hyllor
  Denna stiliga och praktiska bokhylla passar de flesta utrymmen. Eftersom det är tillverkat i massiv furu, är detta sidoskåp högst stabilt. Det har 2 lådor och 4 öppna hyllor med gott om plats för&hellip:
 • Matgrupp 9 delar svart konstläder, Matgrupper

  matgrupp 9 delar svart konstläder, matgrupper
  Vår matgrupp har en modern design och passar perfekt i moderna hem, matrum eller kommersiella restauranger. Dess stilrena och moderna design kommer att komplettera din inredning. Bordsskivan är tillverkad&hellip:
 • Sängbord 36x30x47 cm massiv ek, Sängbord

  sängbord 36x30x47 cm massiv ek, sängbord
  Vårt nattduksbord i trä i två nyanser kommer att ge en elegant touch till ditt sovrum med sin tidlösa design. Sängbordet har en bordsskiva i massiv ek som bidrar till dess stadighet och hållbarhet.&hellip:
 • Gavin-barstolar 2 st massivt mangoträ, Barstolar

  gavin-barstolar 2 st massivt mangoträ, barstolar
  Denna retro barstol i den ikoniska Gavin-designen är tillverkad i massivt mangoträ och blir en fin detalj i din heminredning. Denna vintage barstol är tillverkad i massivt mangoträ, ett lövträ med&hellip:
 • Sängskåp 40x30x50 cm massivt återvunnet trä, Sängbord

  sängskåp 40x30x50 cm massivt återvunnet trä, sängbord
  Detta klassiska sängbord i trä har en rustik charm och blir garanterat ett blickfång i din inredning. Sängskåpet är tillverkat i massivt återvunnet trä som har samlats in från reglar, golv och&hellip: