Möbler
www.mobel.se

AYTM möbler

 • Aytm Speculum Sidobord 46 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Spegelglas Mörkgrå - 500740050082

  aytm speculum sidobord 46 cm - sidobord & avlastningsbord spegelglas mörkgrå - 500740050082
  Speculum sidobord från AYTM. AYTM levererar ännu en gång en unik design. Det här sidobordet är precis vad det ser ut som, ett bord gjort i spegelglas. Speculum leker med ljus och reflektioner och skapar en väldigt intressant detalj i hemmet. Man får vara försiktig när man placerar tunga saker på bordet så att man inte repar glaset. Vi har valt ut Mörkgrå Sidobord & Avlastningsbord i Spegelglas från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Curva Sidobord Krompläterat Silver - Sidobord & Avlastningsbord Stål Silver - 506460004082

  aytm curva sidobord krompläterat silver - sidobord & avlastningsbord stål silver - 506460004082
  Curva sidobord från AYTM med en minimalistisk, multifunktionell design i stål med olika ytbehandling med en elegant känsla i olika färger att välja mellan perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Curva sidobord - Det här sidobordet ingår i AYTMs kollektion Curva.- Tillverkat av stål.- Minimalistisk look.- Multifunktionell design.- Djup: 340 mm.- Bredd: 480 mm.- Höjd: 450 mm.- Sidobordet finns i olika färgval.- Vikt: 3.7 kg. Vi har valt ut Silver Sidobord & Avlastningsbord i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Curva Sidobord Pulverlackerat Stål Svart - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Svart - 506460050082

  aytm curva sidobord pulverlackerat stål svart - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål svart - 506460050082
  Curva sidobord från AYTM med en minimalistisk, multifunktionell design i stål med olika ytbehandling med en elegant känsla i olika färger att välja mellan perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Curva sidobord - Det här sidobordet ingår i AYTMs kollektion Curva.- Tillverkat av stål.- Minimalistisk look.- Multifunktionell design.- Djup: 340 mm.- Bredd: 480 mm.- Höjd: 450 mm.- Sidobordet finns i olika färgval.- Vikt: 3.7 kg. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Angui Bänk Anthracite - Bänkar Järn Antracit - 501600065081

  aytm angui bänk anthracite - bänkar järn antracit - 501600065081
  Angui bänk från AYTM är del av en serie möbler, speglar och hyllor i en design som lyfter hemmets personlighet med sitt mjuka och sofistikerade formspråk.Skötselråd:Bli av med smuts och damm genom att späda ut ett milt rengöringsmedel i varmt vatten. Doppa en luddfri trasa i vattnet och torka av möbeln i klädselns riktning. Torka möbeln torr med en mjuk, torr trasa vid behov. Skrapa och gnugga ej på de pulverlackerade delarna med koncentrerat medel, detta kan skada och ta bort ytlackeringen. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Järn från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Unity Brickbord /guld - Soffbord Valnöt - 502939004081

  aytm unity brickbord /guld - soffbord valnöt - 502939004081
  Unity brickbord från AYTM. Ett fint litet brickbord med en ram i järn som bär upp en bricka gjord i valnötsträ. Det här brickbordet är perfekt att använda för att servera någon du tycker om frukost på morgonen, eller varför inte ta fram det när man ska ha biokväll i sängen. Ramen i järn gör att bordet står stadigt, även i sängen. Bordet fungerar också utmärkt som ett sidobord som bär upp dina krukor och blommor. Unity bordet kommer i många utföranden så du kan välja det som passar dig bäst. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Valnöt från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Unity Brickbord Svart/guld - Soffbord Ek Svart - 502939015081

  aytm unity brickbord svart/guld - soffbord ek svart - 502939015081
  Unity brickbord från AYTM. Ett fint litet brickbord med en ram i järn som bär upp en bricka gjord i ek. Det här brickbordet är perfekt att använda för att servera någon du tycker om frukost på morgonen, eller varför inte ta fram det när man ska ha biokväll i sängen. Ramen i järn gör att bordet står stadigt, även i sängen. Bordet fungerar också utmärkt som ett sidobord som bär upp dina krukor och blommor. Unity bordet kommer i många utföranden så du kan välja det som passar dig bäst. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Unity Brickbord /guld - Soffbord Ek - 502939002081

  aytm unity brickbord /guld - soffbord ek - 502939002081
  Unity brickbord från AYTM. Ett fint litet brickbord med en ram i järn som bär upp en bricka gjord i ek. Det här brickbordet är perfekt att använda för att servera någon du tycker om frukost på morgonen, eller varför inte ta fram det när man ska ha biokväll i sängen. Ramen i järn gör att bordet står stadigt, även i sängen. Bordet fungerar också utmärkt som ett sidobord som bär upp dina krukor och blommor. Unity bordet kommer i många utföranden så du kan välja det som passar dig bäst. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Curva Sidobord Mässingpläterat Guld - Sidobord & Avlastningsbord Stål Guld - 506460005082

  aytm curva sidobord mässingpläterat guld - sidobord & avlastningsbord stål guld - 506460005082
  Curva sidobord från AYTM med en minimalistisk, multifunktionell design i stål med olika ytbehandling med en elegant känsla i olika färger att välja mellan perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Curva sidobord - Det här sidobordet ingår i AYTMs kollektion Curva.- Tillverkat av stål.- Minimalistisk look.- Multifunktionell design.- Djup: 340 mm.- Bredd: 480 mm.- Höjd: 450 mm.- Sidobordet finns i olika färgval.- Vikt: 3.7 kg. Vi har valt ut Guld Sidobord & Avlastningsbord i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Speculum Sidobord 38 Cm - Soffbord Spegelglas Guld

  aytm speculum sidobord 38 cm - soffbord spegelglas guld
  Speculum Sidobord från AYTM. En enkel fyrkant görs mycket mer intressant när ytorna täcks av spegelglas. Det tonade glaset spelar med ljuset som träffar bordet och skapar unika illusioner och vackra reflektioner. Tunga föremål måste placeras på bordet med försiktighet för att undvika att repa ytan. Speculum 38 cm finns i två färger. Kommer även i en större variant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Speculum Sidobord 46 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Spegelglas Mörkgrå

  aytm speculum sidobord 46 cm - sidobord & avlastningsbord spegelglas mörkgrå
  Speculum Sidobord från AYTM. En enkel fyrkant görs mycket mer intressant när ytorna täcks av spegelglas. Det tonade glaset spelar med ljuset som träffar bordet och skapar unika illusioner och vackra reflektioner. Tunga föremål måste placeras på bordet med försiktighet för att undvika att repa ytan. Speculum kommer även i en mindre variant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Unity Brickbord /guld - Soffbord Ek

  aytm unity brickbord /guld - soffbord ek
  Unity brickbord från AYTM. Ett elegant och stiligt brickbord med nätta ben av järn och en bordsskiva av trä. Bordet finns i flera olika träslag med underrede lackerat i svart eller guld. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Unity Brickbord /guld - Soffbord Valnöt

  aytm unity brickbord /guld - soffbord valnöt
  Unity brickbord från AYTM. Ett elegant och stiligt brickbord med nätta ben av järn och en bordsskiva av trä. Bordet finns i flera olika träslag med underrede lackerat i svart eller guld. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Unity Brickbord /guld - Soffbord Ek Svart

  aytm unity brickbord /guld - soffbord ek svart
  Unity brickbord från AYTM. Ett elegant och stiligt brickbord med nätta ben av järn och en bordsskiva av trä. Bordet finns i flera olika träslag med underrede lackerat i svart eller guld. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Angui Bänk Anthracite - Bänkar Järn Antracit

  aytm angui bänk anthracite - bänkar järn antracit
  Angui är en elegant kollektion från AYTM med hyllor, speglar och sittmöbler i sofistikerad design som förstärker hemmets personlighet. Bänkens har en mjuk form med rör puderlackerade i en färg som går ton i ton med tyget.Skötselråd:Bli av med smuts och damm genom att späda ut ett milt rengöringsmedel i varmt vatten. Doppa en luddfri trasa i vattnet och torka av möbeln i klädselns riktning. Torka möbeln torr med en mjuk, torr trasa vid behov. Skrapa och gnugga ej på de pulverlackerade delarna med koncentrerat medel, detta kan skada och ta bort ytlackeringen. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Curva Sidobord Krompläterat - Sidobord & Avlastningsbord Stål Silver

  aytm curva sidobord krompläterat - sidobord & avlastningsbord stål silver
  Sidobordet från AYTM har en minimalistisk, multifunktionell design i stål med olika ytbehandling med en elegant känsla i olika färger att välja mellan perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om sidobordet från AYTM- Det här sidobordet är en del av AYTMs kollektion Curva.- Tillverkat av stål.- Minimalistisk look.- Multifunktionell design.- Djup: 340 mm.- Bredd: 480 mm.- Höjd: 450 mm.- Sidobordet kommer i olika färger.- Vikt: 3.7 kg. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Curva Sidobord Mässingpläterat - Sidobord & Avlastningsbord Stål Guld

  aytm curva sidobord mässingpläterat - sidobord & avlastningsbord stål guld
  Sidobordet från AYTM har en minimalistisk, multifunktionell design i stål med olika ytbehandling med en elegant känsla i olika färger att välja mellan perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om sidobordet från AYTM- Det här sidobordet är en del av AYTMs kollektion Curva.- Tillverkat av stål.- Minimalistisk look.- Multifunktionell design.- Djup: 340 mm.- Bredd: 480 mm.- Höjd: 450 mm.- Sidobordet kommer i olika färger.- Vikt: 3.7 kg. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Curva Sidobord Pulverlackerat Stål - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Svart

  aytm curva sidobord pulverlackerat stål - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål svart
  Sidobordet från AYTM har en minimalistisk, multifunktionell design i stål med olika ytbehandling med en elegant känsla i olika färger att välja mellan perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om sidobordet från AYTM- Det här sidobordet är en del av AYTMs kollektion Curva.- Tillverkat av stål.- Minimalistisk look.- Multifunktionell design.- Djup: 340 mm.- Bredd: 480 mm.- Höjd: 450 mm.- Sidobordet kommer i olika färger.- Vikt: 3.7 kg. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.