Möbler
www.mobel.se

AYTM möbler

 • Aytm Curva Sidobord Krompläterat Silver - Sidobord & Avlastningsbord Stål Silver - 506460004082

  aytm curva sidobord krompläterat silver - sidobord & avlastningsbord stål silver - 506460004082
  Curva sidobord från AYTM med en minimalistisk, multifunktionell design i stål med olika ytbehandling med en elegant känsla i olika färger att välja mellan perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Curva sidobord - Det här sidobordet ingår i AYTMs kollektion Curva.- Tillverkat av stål.- Minimalistisk look.- Multifunktionell design.- Djup: 340 mm.- Bredd: 480 mm.- Höjd: 450 mm.- Sidobordet finns i olika färgval.- Vikt: 3.7 kg. Vi har valt ut Silver Sidobord & Avlastningsbord i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Speculum Sidobord 38 Cm - Soffbord Spegelglas Guld

  aytm speculum sidobord 38 cm - soffbord spegelglas guld
  Speculum Sidobord från AYTM. En enkel fyrkant görs mycket mer intressant när ytorna täcks av spegelglas. Det tonade glaset spelar med ljuset som träffar bordet och skapar unika illusioner och vackra reflektioner. Tunga föremål måste placeras på bordet med försiktighet för att undvika att repa ytan. Speculum 38 cm finns i två färger. Kommer även i en större variant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Speculum Sidobord 46 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Spegelglas Mörkgrå

  aytm speculum sidobord 46 cm - sidobord & avlastningsbord spegelglas mörkgrå
  Speculum Sidobord från AYTM. En enkel fyrkant görs mycket mer intressant när ytorna täcks av spegelglas. Det tonade glaset spelar med ljuset som träffar bordet och skapar unika illusioner och vackra reflektioner. Tunga föremål måste placeras på bordet med försiktighet för att undvika att repa ytan. Speculum kommer även i en mindre variant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Curva Sidobord Krompläterat - Sidobord & Avlastningsbord Stål Silver

  aytm curva sidobord krompläterat - sidobord & avlastningsbord stål silver
  Sidobordet från AYTM har en minimalistisk, multifunktionell design i stål med olika ytbehandling med en elegant känsla i olika färger att välja mellan perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om sidobordet från AYTM- Det här sidobordet är en del av AYTMs kollektion Curva.- Tillverkat av stål.- Minimalistisk look.- Multifunktionell design.- Djup: 340 mm.- Bredd: 480 mm.- Höjd: 450 mm.- Sidobordet kommer i olika färger.- Vikt: 3.7 kg. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Redono Dörrmatta 70x50 Cm Mörkgrå - Dörrmattor Pet Mörkgrå - 508530010032

  aytm redono dörrmatta 70x50 cm mörkgrå - dörrmattor pet mörkgrå - 508530010032
  Redono dörrmatta från AYTM med handvävd, tidlös design i PET med raka linjer perfekta för hallen. Den har slitstarkt, återvunnet material. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Redono dörrmatta - Gjord av PET.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Bredd: 500 mm.- Längd: 700 mm. Vi har valt ut Mörkgrå Dörrmattor i PET från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Curva Side Sidobord Taupe - Sidobord & Avlastningsbord Stål Taupe - 505460044082

  aytm curva side sidobord taupe - sidobord & avlastningsbord stål taupe - 505460044082
  Curva sidobord från AYTM med en minimalistisk, multifunktionell design i stål med olika ytbehandling med en elegant känsla i olika färger att välja mellan perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Curva sidobord - Det här sidobordet ingår i AYTMs kollektion Curva.- Tillverkat av stål.- Minimalistisk look.- Multifunktionell design.- Djup: 340 mm.- Bredd: 480 mm.- Höjd: 450 mm.- Sidobordet finns i olika färgval.- Vikt: 3.7 kg. Vi har valt ut Taupe Sidobord & Avlastningsbord i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Angui Barstol H82.5 Cm Antracit - Barstolar Stål Antracit - 502400070080

  aytm angui barstol h82.5 cm antracit - barstolar stål antracit - 502400070080
  Barstol från AYTM med en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Angui barstol - Ingår i serien Angui. Vi har valt ut Antracit Barstolar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Speculum Sidobord 46 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Spegelglas Mörkgrå - 500740050082

  aytm speculum sidobord 46 cm - sidobord & avlastningsbord spegelglas mörkgrå - 500740050082
  Speculum sidobord från AYTM. AYTM levererar ännu en gång en unik design. Det här sidobordet är precis vad det ser ut som, ett bord gjort i spegelglas. Speculum leker med ljus och reflektioner och skapar en väldigt intressant detalj i hemmet. Man får vara försiktig när man placerar tunga saker på bordet så att man inte repar glaset. Vi har valt ut Mörkgrå Sidobord & Avlastningsbord i Spegelglas från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord Oval Guld / - Soffbord Travertin Guld - 508729018082

  aytm tribus soffbord oval guld / - soffbord travertin guld - 508729018082
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Vi har valt ut Guld Soffbord i Travertin från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord Oval Svart / - Soffbord Travertin Svart - 508729004082

  aytm tribus soffbord oval svart / - soffbord travertin svart - 508729004082
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Vi har valt ut Svart Soffbord i Travertin från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord 60 Cm / - Soffbord Travertin Svart

  aytm tribus soffbord 60 cm / - soffbord travertin svart
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 350 mm.- Diameter: 600 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord 80 Cm Guld / - Soffbord Marmor Svart

  aytm tribus soffbord 80 cm guld / - soffbord marmor svart
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 450 mm.- Diameter: 800 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord Oval / - Soffbord Travertin Svart

  aytm tribus soffbord oval / - soffbord travertin svart
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord 80 Cm / - Soffbord Travertin Svart

  aytm tribus soffbord 80 cm / - soffbord travertin svart
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 450 mm.- Diameter: 800 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Semper Loungefåtölj - Fåtöljer Läder Konjak

  aytm semper loungefåtölj - fåtöljer läder konjak
  Loungefåtöljen från AYTM har en kreativ formgivning med en skarp geometri och en slående kontrast. Den har en hög komfort med en sits i läder och skumfyllning och en ram i stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgivare är Nicklas Bang Christensen. Tillverkad i Italien. Om loungefåtöljen från AYTM- Semper uppskattas för den geometriska designen.- Semper är också omtyckt för den höga komforten.- Loungefåtöljen finns i olika färger.- Finns även som en matstol.- Tillverkad i Italien.- Från serien Semper. Fåtöljens tekniska egenskaper:- Bredd: 850 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 770 mm.- Vikt: 12.5 kg. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord Oval / - Soffbord Travertin Guld

  aytm tribus soffbord oval / - soffbord travertin guld
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord Oval Guld / - Soffbord Marmor Svart

  aytm tribus soffbord oval guld / - soffbord marmor svart
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Semper Loungefåtölj Java Brown - Fåtöljer Läder Java Brown

  aytm semper loungefåtölj java brown - fåtöljer läder java brown
  Loungefåtöljen från AYTM har en kreativ formgivning med en skarp geometri och en slående kontrast. Den har en hög komfort med en sits i läder och skumfyllning och en ram i stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgivare är Nicklas Bang Christensen. Tillverkad i Italien. Om loungefåtöljen från AYTM- Semper uppskattas för den geometriska designen.- Semper är också omtyckt för den höga komforten.- Loungefåtöljen finns i olika färger.- Finns även som en matstol.- Tillverkad i Italien.- Från serien Semper. Fåtöljens tekniska egenskaper:- Bredd: 850 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 770 mm.- Vikt: 12.5 kg. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord 60 Cm / - Soffbord Travertin Guld

  aytm tribus soffbord 60 cm / - soffbord travertin guld
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 350 mm.- Diameter: 600 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord Oval - Soffbord Marmor Svart

  aytm tribus soffbord oval - soffbord marmor svart
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Semper Loungefåtölj - Fåtöljer Läder Svart

  aytm semper loungefåtölj - fåtöljer läder svart
  Loungefåtöljen från AYTM har en kreativ formgivning med en skarp geometri och en slående kontrast. Den har en hög komfort med en sits i läder och skumfyllning och en ram i stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgivare är Nicklas Bang Christensen. Tillverkad i Italien. Om loungefåtöljen från AYTM- Semper uppskattas för den geometriska designen.- Semper är också omtyckt för den höga komforten.- Loungefåtöljen finns i olika färger.- Finns även som en matstol.- Tillverkad i Italien.- Från serien Semper. Fåtöljens tekniska egenskaper:- Bredd: 850 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 770 mm.- Vikt: 12.5 kg. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord 80 Cm / - Soffbord Travertin Guld

  aytm tribus soffbord 80 cm / - soffbord travertin guld
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 450 mm.- Diameter: 800 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord 60 Cm Guld / - Soffbord Travertin Guld - 508709003012

  aytm tribus soffbord 60 cm guld / - soffbord travertin guld - 508709003012
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 350 mm.- Diameter: 600 mm. Vi har valt ut Guld Soffbord i Travertin från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord 80 Cm Svart / - Soffbord Travertin Svart - 508709015014

  aytm tribus soffbord 80 cm svart / - soffbord travertin svart - 508709015014
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 450 mm.- Diameter: 800 mm. Vi har valt ut Svart Soffbord i Travertin från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Semper Loungefåtölj Svart - Fåtöljer Läder Svart - 508659000083

  aytm semper loungefåtölj svart - fåtöljer läder svart - 508659000083
  Semper loungefåtölj från AYTM med en geometrisk design med ett kontrasterande material. Hög komfort med en lädersits. Stomme i stål. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Designer är Nicklas Bang Christensen. Tillverkad i Italien. Bra att veta om Semper loungefåtölj - Semper uppskattas för den geometriska designen.- Semper är också omtyckt för den höga komforten.- Loungefåtöljen finns i olika färgval.- Finns även som en matstol.- Tillverkad i Italien.- Ingår i serien Semper. Fåtöljens tekniska egenskaper:- Bredd: 850 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 770 mm.- Vikt: 12.5 kg. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord 60 Cm - Soffbord Marmor Svart

  aytm tribus soffbord 60 cm - soffbord marmor svart
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 350 mm.- Diameter: 600 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord Oval Guld / Svart - Soffbord Marmor Svart - 508729027082

  aytm tribus soffbord oval guld / svart - soffbord marmor svart - 508729027082
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Vi har valt ut Svart Soffbord i Marmor från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Semper Loungefåtölj Konjak - Fåtöljer Läder Konjak - 508659001083

  aytm semper loungefåtölj konjak - fåtöljer läder konjak - 508659001083
  Semper loungefåtölj från AYTM med en geometrisk design med ett kontrasterande material. Hög komfort med en lädersits. Stomme i stål. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Designer är Nicklas Bang Christensen. Tillverkad i Italien. Bra att veta om Semper loungefåtölj - Semper uppskattas för den geometriska designen.- Semper är också omtyckt för den höga komforten.- Loungefåtöljen finns i olika färgval.- Finns även som en matstol.- Tillverkad i Italien.- Ingår i serien Semper. Fåtöljens tekniska egenskaper:- Bredd: 850 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 770 mm.- Vikt: 12.5 kg. Vi har valt ut Konjak Fåtöljer i Läder från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord 80 Cm Guld / - Soffbord Travertin Guld - 508709003014

  aytm tribus soffbord 80 cm guld / - soffbord travertin guld - 508709003014
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 450 mm.- Diameter: 800 mm. Vi har valt ut Guld Soffbord i Travertin från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord 60 Cm Svart - Soffbord Marmor Svart - 508709000012

  aytm tribus soffbord 60 cm svart - soffbord marmor svart - 508709000012
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 350 mm.- Diameter: 600 mm. Vi har valt ut Svart Soffbord i Marmor från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord Oval Svart - Soffbord Marmor Svart - 508729000082

  aytm tribus soffbord oval svart - soffbord marmor svart - 508729000082
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Vi har valt ut Svart Soffbord i Marmor från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord 80 Cm Guld / Svart - Soffbord Marmor Svart - 508709022014

  aytm tribus soffbord 80 cm guld / svart - soffbord marmor svart - 508709022014
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 450 mm.- Diameter: 800 mm. Vi har valt ut Svart Soffbord i Marmor från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord 60 Cm Svart / - Soffbord Travertin Svart - 508709015012

  aytm tribus soffbord 60 cm svart / - soffbord travertin svart - 508709015012
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 350 mm.- Diameter: 600 mm. Vi har valt ut Svart Soffbord i Travertin från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Semper Loungefåtölj Java Brown - Fåtöljer Läder Java Brown - 508659002083

  aytm semper loungefåtölj java brown - fåtöljer läder java brown - 508659002083
  Semper loungefåtölj från AYTM med en geometrisk design med ett kontrasterande material. Hög komfort med en lädersits. Stomme i stål. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Designer är Nicklas Bang Christensen. Tillverkad i Italien. Bra att veta om Semper loungefåtölj - Semper uppskattas för den geometriska designen.- Semper är också omtyckt för den höga komforten.- Loungefåtöljen finns i olika färgval.- Finns även som en matstol.- Tillverkad i Italien.- Ingår i serien Semper. Fåtöljens tekniska egenskaper:- Bredd: 850 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 770 mm.- Vikt: 12.5 kg. Vi har valt ut Java Brown Fåtöljer i Läder från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Stilla Sittpuff Amber - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Bärnsten

  aytm stilla sittpuff amber - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester bärnsten
  Sittpuff från AYTM med en elegant, droppformad design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och enkel att ta fram när det behövs extra sittplatser. Om sittpuffen från AYTM- Lätt att flytta runt.- Från serien Stilla. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Bar Stool Ginger Bread Ø38xh75cm - Barstolar & Pallar Stål Ginger Bread - 507200634016

  aytm novo bar stool ginger bread ø38xh75cm - barstolar & pallar stål ginger bread - 507200634016
  Novo Bar Stool Ginger Bread Ø38xH75CM från AYTM. Vi har valt ut Ginger Bread Barstolar & Pallar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Bench Taupe L145xw43,3xh45,5cm - Bänkar Stål Taupe - 506760044081

  aytm novo bench taupe l145xw43,3xh45,5cm - bänkar stål taupe - 506760044081
  Novo Bench Taupe L145xW43,3xH45,5CM från AYTM. Vi har valt ut Taupe Bänkar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Bar Stool Black/black Ø38xh75cm - Barstolar & Pallar Stål Svart - 507209000016

  aytm novo bar stool black/black ø38xh75cm - barstolar & pallar stål svart - 507209000016
  Novo Bar Stool Black/Black Ø38xH75CM från AYTM. Vi har valt ut Svart Barstolar & Pallar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Stool Black/black Ø35xh45cm - Barstolar & Pallar Stål Svart - 507169000013

  aytm novo stool black/black ø35xh45cm - barstolar & pallar stål svart - 507169000013
  Novo Stool Black/Black Ø35xH45CM från AYTM. Vi har valt ut Svart Barstolar & Pallar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Stool Ginger Bread Ø35xh45cm - Barstolar & Pallar Stål Ginger Bread - 507160634013

  aytm novo stool ginger bread ø35xh45cm - barstolar & pallar stål ginger bread - 507160634013
  Novo Stool Ginger Bread Ø35xH45CM från AYTM. Vi har valt ut Ginger Bread Barstolar & Pallar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Stool Forest Ø35xh45cm - Barstolar & Pallar Stål Forest - 507160564013

  aytm novo stool forest ø35xh45cm - barstolar & pallar stål forest - 507160564013
  Novo Stool Forest Ø35xH45CM från AYTM. Vi har valt ut Forest Barstolar & Pallar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Bench Forest L145xw43,3xh45,5cm - Bänkar Stål Forest - 506760564081

  aytm novo bench forest l145xw43,3xh45,5cm - bänkar stål forest - 506760564081
  Novo Bench Forest L145xW43,3xH45,5CM från AYTM. Vi har valt ut Forest Bänkar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Bench Black/black L145xw43,3xh45,5cm - Bänkar Stål Svart - 506769000081

  aytm novo bench black/black l145xw43,3xh45,5cm - bänkar stål svart - 506769000081
  Novo Bench Black/Black L145xW43,3xH45,5CM från AYTM. Vi har valt ut Svart Bänkar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Bench Ginger Bread L145xw43,3xh45,5cm - Bänkar Stål Ginger Bread - 506760634081

  aytm novo bench ginger bread l145xw43,3xh45,5cm - bänkar stål ginger bread - 506760634081
  Novo Bench Ginger Bread L145xW43,3xH45,5CM från AYTM. Vi har valt ut Ginger Bread Bänkar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Bar Stool Taupe Ø38xh75cm - Barstolar & Pallar Stål Taupe - 507200044016

  aytm novo bar stool taupe ø38xh75cm - barstolar & pallar stål taupe - 507200044016
  Novo Bar Stool Taupe Ø38xH75CM från AYTM. Vi har valt ut Taupe Barstolar & Pallar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Curva Side Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Stål Taupe

  aytm curva side sidobord - sidobord & avlastningsbord stål taupe
  Sidobordet från AYTM har en minimalistisk, multifunktionell design i stål med olika ytbehandling med en elegant känsla i olika färger att välja mellan perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om sidobordet från AYTM- Det här sidobordet är en del av AYTMs kollektion Curva.- Tillverkat av stål.- Minimalistisk look.- Multifunktionell design.- Djup: 340 mm.- Bredd: 480 mm.- Höjd: 450 mm.- Sidobordet kommer i olika färger.- Vikt: 3.7 kg. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Redono Dörrmatta 70x50 Cm - Dörrmattor Pet Mörkgrå

  aytm redono dörrmatta 70x50 cm - dörrmattor pet mörkgrå
  Redono Dörrmatta 70x50 Cm, Mörkgrå från AYTM. Dörrmattor Mörkgrå PET. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Aytm Angui Barstol H92.5 Cm Amber - Barstolar Stål Bärnsten

  aytm angui barstol h92.5 cm amber - barstolar stål bärnsten
  Barstolen från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om barstolen från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Bar Stool Forest Ø38xh75cm - Barstolar & Pallar Stål Forest - 507200564016

  aytm novo bar stool forest ø38xh75cm - barstolar & pallar stål forest - 507200564016
  Novo Bar Stool Forest Ø38xH75CM från AYTM. Vi har valt ut Forest Barstolar & Pallar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Stool Taupe Ø35xh45cm - Barstolar & Pallar Stål Taupe - 507160044013

  aytm novo stool taupe ø35xh45cm - barstolar & pallar stål taupe - 507160044013
  Novo Stool Taupe Ø35xH45CM från AYTM. Vi har valt ut Taupe Barstolar & Pallar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Novo Bar Stool Ø38xh75cm - Barstolar & Pallar Stål Forest

  aytm novo bar stool ø38xh75cm - barstolar & pallar stål forest
  Novo Bar Stool Forest Ø38xh75cm från AYTM. Barstolar & Pallar Forest Stål. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Bench L145xw43,3xh45,5cm - Bänkar Stål Taupe

  aytm novo bench l145xw43,3xh45,5cm - bänkar stål taupe
  Novo Bench Taupe L145xw43,3xh45,5cm från AYTM. Bänkar Taupe Stål. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Stool Ø35xh45cm - Barstolar & Pallar Stål Forest

  aytm novo stool ø35xh45cm - barstolar & pallar stål forest
  Novo Stool Forest Ø35xh45cm från AYTM. Barstolar & Pallar Forest Stål. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Bench Black/black L145xw43,3xh45,5cm - Bänkar Stål Svart

  aytm novo bench black/black l145xw43,3xh45,5cm - bänkar stål svart
  Novo Bench Black/black L145xw43,3xh45,5cm från AYTM. Bänkar Svart Stål. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Bar Stool Ø38xh75cm - Barstolar & Pallar Stål Ginger Bread

  aytm novo bar stool ø38xh75cm - barstolar & pallar stål ginger bread
  Novo Bar Stool Ginger Bread Ø38xh75cm från AYTM. Barstolar & Pallar Ginger Bread Stål. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Bench L145xw43,3xh45,5cm - Bänkar Stål Ginger Bread

  aytm novo bench l145xw43,3xh45,5cm - bänkar stål ginger bread
  Novo Bench Ginger Bread L145xw43,3xh45,5cm från AYTM. Bänkar Ginger Bread Stål. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Stool Ø35xh45cm - Barstolar & Pallar Stål Ginger Bread

  aytm novo stool ø35xh45cm - barstolar & pallar stål ginger bread
  Novo Stool Ginger Bread Ø35xh45cm från AYTM. Barstolar & Pallar Ginger Bread Stål. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Bar Stool Black/black Ø38xh75cm - Barstolar & Pallar Stål Svart

  aytm novo bar stool black/black ø38xh75cm - barstolar & pallar stål svart
  Novo Bar Stool Black/black Ø38xh75cm från AYTM. Barstolar & Pallar Svart Stål. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Stool Black/black Ø35xh45cm - Barstolar & Pallar Stål Svart

  aytm novo stool black/black ø35xh45cm - barstolar & pallar stål svart
  Novo Stool Black/black Ø35xh45cm från AYTM. Barstolar & Pallar Svart Stål. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Bar Stool Ø38xh75cm - Barstolar & Pallar Stål Taupe

  aytm novo bar stool ø38xh75cm - barstolar & pallar stål taupe
  Novo Bar Stool Taupe Ø38xh75cm från AYTM. Barstolar & Pallar Taupe Stål. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Bench L145xw43,3xh45,5cm - Bänkar Stål Forest

  aytm novo bench l145xw43,3xh45,5cm - bänkar stål forest
  Novo Bench Forest L145xw43,3xh45,5cm från AYTM. Bänkar Forest Stål. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Stool Ø35xh45cm - Barstolar & Pallar Stål Taupe

  aytm novo stool ø35xh45cm - barstolar & pallar stål taupe
  Novo Stool Taupe Ø35xh45cm från AYTM. Barstolar & Pallar Taupe Stål. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Stilla Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Taupe

  aytm stilla sittpuff - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester taupe
  Sittpuff från AYTM med en elegant, droppformad design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och enkel att ta fram när det behövs extra sittplatser. Om sittpuffen från AYTM- Lätt att flytta runt.- Från serien Stilla. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord Gjort Av 80 Cm Sand/travertin - Soffbord Stål Sand - 508709002014

  aytm tribus soffbord gjort av 80 cm sand/travertin - soffbord stål sand - 508709002014
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 450 mm.- Diameter: 800 mm. Vi har valt ut Sand Soffbord i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord Oval Travertin/sand - Soffbord Stål Travertine - 508729003082

  aytm tribus soffbord oval travertin/sand - soffbord stål travertine - 508729003082
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Vi har valt ut Travertine Soffbord i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Angui Bänk Taupe - Bänkar Stål Taupe - 501600072081

  aytm angui bänk taupe - bänkar stål taupe - 501600072081
  Bänk från AYTM med en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Angui bänk - Ingår i serien Angui. Vi har valt ut Taupe Bänkar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Stilla Sittpuff Taupe - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Taupe - 500760072081

  aytm stilla sittpuff taupe - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester taupe - 500760072081
  Praktisk sittpuff med en unik, droppformad design. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Bra att veta om Stilla sittpuff - Lätt att flytta runt.- Ingår i serien Stilla. Vi har valt ut Taupe Sittsäckar & Sittpuffar i Återvunnen polyester från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Angui Bänk Antracit - Bänkar Stål Antracit - 501600070081

  aytm angui bänk antracit - bänkar stål antracit - 501600070081
  Bänk från AYTM med en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Angui bänk - Ingår i serien Angui. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord Gjort Av 80 Cm Svart/sand - Soffbord Stål Svart - 508700016014

  aytm tribus soffbord gjort av 80 cm svart/sand - soffbord stål svart - 508700016014
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 450 mm.- Diameter: 800 mm. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Angui Barstol H92.5 Cm Antracit - Barstolar Stål Antracit - 502400070081

  aytm angui barstol h92.5 cm antracit - barstolar stål antracit - 502400070081
  Barstol från AYTM med en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Angui barstol - Ingår i serien Angui. Vi har valt ut Antracit Barstolar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Angui Barstol H92.5 Cm Taupe - Barstolar Stål Taupe - 502400072081

  aytm angui barstol h92.5 cm taupe - barstolar stål taupe - 502400072081
  Barstol från AYTM med en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Angui barstol - Ingår i serien Angui. Vi har valt ut Taupe Barstolar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord Gjort Av Oval Svart/sand - Soffbord Stål Svart - 508720016082

  aytm tribus soffbord gjort av oval svart/sand - soffbord stål svart - 508720016082
  Tribus soffbord från AYTM med en tidlös design med naturliga material för en lyxig känsla. Unika ben i färgat stål med genomtänkta detaljer. Iögonfallande soffbord för alla hem och stilar. Bra att veta om Tribus soffbord - Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Angui Barstol H82.5 Cm Taupe - Barstolar Stål Taupe - 502400072080

  aytm angui barstol h82.5 cm taupe - barstolar stål taupe - 502400072080
  Barstol från AYTM med en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Angui barstol - Ingår i serien Angui. Vi har valt ut Taupe Barstolar i Stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Stilla Sittpuff Antracit - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Antracit - 500760070081

  aytm stilla sittpuff antracit - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester antracit - 500760070081
  Praktisk sittpuff med en unik, droppformad design. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Bra att veta om Stilla sittpuff - Lätt att flytta runt.- Ingår i serien Stilla. Vi har valt ut Antracit Sittsäckar & Sittpuffar i Återvunnen polyester från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Stilla Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Antracit

  aytm stilla sittpuff - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester antracit
  Sittpuff från AYTM med en elegant, droppformad design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och enkel att ta fram när det behövs extra sittplatser. Om sittpuffen från AYTM- Lätt att flytta runt.- Från serien Stilla. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord Gjort Av Oval /sand - Soffbord Stål Svart

  aytm tribus soffbord gjort av oval /sand - soffbord stål svart
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Angui Bänk Amber - Bänkar Stål Bärnsten

  aytm angui bänk amber - bänkar stål bärnsten
  Bänken från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om bänken från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Angui Barstol H92.5 Cm - Barstolar Stål Taupe

  aytm angui barstol h92.5 cm - barstolar stål taupe
  Barstolen från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om barstolen från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord Gjort Av 80 Cm /sand - Soffbord Stål Svart

  aytm tribus soffbord gjort av 80 cm /sand - soffbord stål svart
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 450 mm.- Diameter: 800 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord Oval Travertin/sand - Soffbord Stål Travertine

  aytm tribus soffbord oval travertin/sand - soffbord stål travertine
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Bredd: 476 mm.- Längd: 924 mm.- Höjd: 350 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Tribus Soffbord Gjort Av 80 Cm /travertin - Soffbord Stål Sand

  aytm tribus soffbord gjort av 80 cm /travertin - soffbord stål sand
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 450 mm.- Diameter: 800 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Aytm Angui Bänk - Bänkar Stål Antracit

  aytm angui bänk - bänkar stål antracit
  Bänken från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om bänken från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Angui Bänk - Bänkar Stål Taupe

  aytm angui bänk - bänkar stål taupe
  Bänken från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om bänken från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Angui Barstol H82.5 Cm - Barstolar Stål Taupe

  aytm angui barstol h82.5 cm - barstolar stål taupe
  Barstolen från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om barstolen från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Angui Barstol H92.5 Cm - Barstolar Stål Antracit

  aytm angui barstol h92.5 cm - barstolar stål antracit
  Barstolen från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om barstolen från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Angui Barstol H82.5 Cm - Barstolar Stål Antracit

  aytm angui barstol h82.5 cm - barstolar stål antracit
  Barstolen från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om barstolen från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Angui Barstol H92.5 Cm - Barstolar Stål Dusty Blue

  aytm angui barstol h92.5 cm - barstolar stål dusty blue
  Barstolen från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om barstolen från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Angui Bänk - Bänkar Stål Dusty Blue

  aytm angui bänk - bänkar stål dusty blue
  Bänken från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om bänken från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Angui Barstol H82.5 Cm - Barstolar Stål Dusty Blue

  aytm angui barstol h82.5 cm - barstolar stål dusty blue
  Barstolen från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om barstolen från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Aytm Angui Barstol H82.5 Cm Amber - Barstolar Stål Bärnsten

  aytm angui barstol h82.5 cm amber - barstolar stål bärnsten
  Barstolen från AYTM har en stilren, sofistikerad design med en ram i stål och en bekväm sittdyna i bouclé. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om barstolen från AYTM- Från serien Angui. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.