Möbler
www.mobel.se

Authentic Models möbler

 • Polo Club barskåp svart

  polo club barskåp svart
  Exklusivt barskåp i färgen svart som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Polo Club har två lådor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge och flera smarta fack för övrig förvaring.
 • Stateroom barskåp svart

  stateroom barskåp svart
  Exklusivt barskåp i svart som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Stateroom barskåp off-white

  stateroom barskåp off-white
  Exklusivt barskåp i färgen off-white som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Stateroom barskåp burgundy

  stateroom barskåp burgundy
  Exklusivt barskåp i burgundy som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Stateroom barskåp petrol

  stateroom barskåp petrol
  Exklusivt barskåp i petrol som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Stateroom barskåp grön

  stateroom barskåp grön
  Exklusivt barskåp i grönt som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Polo Club barskåp petrol

  polo club barskåp petrol
  Exklusivt barskåp i färgen petrol som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillräckligt stor för pur-sang bartending men tillräckligt liten för att passa in i en chic studio. Byggd i canvas-klädd trä med läderdetaljer och bronsdetaljer. Lackade träribbor för skydd.
 • Bridle stol läder brun

  bridle stol läder brun
  Stolen Bridle är ursprungligen designad av Londons armé och marinleverantörer för imperialistiska officerare på resande fot. Stolen är designad för att fungera på ojämnt underlag och ha en stor flexibilitet. Idag är stolens design och detaljrikedom högst imponerande. Kontrasten mellan trä och läder skapar en klassisk ton medan detaljer som spännen och nitar lyfter stolens unika design.
 • Schack sidobord brun

  schack sidobord brun
  Med sidobordet Schack kan du njuta av att spela tärning, schack eller backgammon. Dra ut brädet för att spela. Sidobordet uppmanar inte bara till socialt umgänge utan tillför även charm, värme och tidlös design till din inredning.Obs, spelpjäser ingår ej.
 • Purser's stol svart

  purser's stol svart
  Slående, men ändå anspråkslös, passar stolen Purser's perfekt till ett rustikt skrivbord. Den klassiska designen går tillbaka till utilitaristiska möbler från Belle Époque. Handgjord i hårt träslag, kommer denna stol överleva i århundraden, om den behandlas med respekt.
 • Grand Club barskåp svart

  grand club barskåp svart
  Exklusivt barskåp i svart som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Grand Club har flera lådor, ställ för flaskor och en utfällbar bordsyta.
 • Porthole skåp

  porthole skåp
  Skåpet Porthole från Authentic Models är skapat att efterlikna de skåp som finns på yachtbåtar i USA. För att ge möbeln en tydlig känsla av havet har skåpets fönster designats för att efterlikna de hyttventiler som ofta återfinns på fartyg av olika slag.
 • Cocktail sidobord guld

  cocktail sidobord guld
  Elegant sidobord i art déco stil från Authentic Models. Bordet har en fot i guldfinish och en dekorativ bordskiva i vit sten.
 • Rococo förstoringsglas silver

  rococo förstoringsglas silver
  För finstilta texter och tumnagelsstora vägkartor. Klassisk accessoar för vilket soffbord eller avlastningsbord som helst. Tillverkad i silverpläterad mässing med 5x förstoring.
 • Classic skrivbordslampa mässing

  classic skrivbordslampa mässing
  Klassisk bordslampa i mässing från Authentic Models. Perfekt att låta stå på skrivbordet.
 • Duo skrivbordslampa svart / guld

  duo skrivbordslampa svart / guld
  Vintage-inspirerad bordslampa i Art Deco-stil från Authentic Models. Lampan kommer i svart med guldiga detaljer och ger en exklusiv känsla till inredningen.
 • WWII Mustang skrivbordsflygplan

  wwii mustang skrivbordsflygplan
  Legioner av soldater som fördrev tiden i öde skyttegravar under världskrigen skapade en speciell form av folkkonst, som kom att kallas skyttegravskonst. Våra ikoniska skrivbordsstridsplan i aluminium, en Mustang och en Spitfire, är exakta kopior av originalmodeller i skyttegravskonst från andra världskriget. Originalen tros ha tillverkats av flygplansmekaniker som var stationerade på isolerade flygfält i Brittiska öarna.
 • Navigator's skrivbord svart

  navigator's skrivbord svart
  Skrivbord som fanns på skepp i forna dagar behövde ha flera olika funktioner. I Navigator's fall skulle skrivbordets ben kunna användas som en stege för att komma upp i sjöfararens sovplats. I modern tid blir det istället ett unikt och praktiskt skrivbord som ger en stark prägel i ditt hem.
 • Madras skrivbord

  madras skrivbord
  Elegant skrivbord som tillför värme till ditt hem och ger omgivningen en inbjudande känsla. Skrivbordet har många lådor du kan förvara alla dina papper och värdesaker i. Hörnen är dekorerade med mässing för att ge en robust och hållbar känsla.
 • Stateroom sidobord svart

  stateroom sidobord svart
  Upplev känslan av gammaldags lyx med sidobordet Stateroom. Sidobordet är utformat efter det bagage som användes när man reste med tåg, ångbåt eller häst och vagn under den Viktorianska tiden. En perfekt möbel för dig som söker efter det lilla extra till ditt hem.
 • Toledo skrivbord

  toledo skrivbord
  Sofistikerat skrivbord med en fällbar bordsskiva som kan göras större vid behov. Kombinationen av mörkt trä, metall och svartmålade detaljer ger en lyxig och klassisk känsla. Den perfekta möbeln för mindre utrymmen.
 • Rococo förstoringsglas brons

  rococo förstoringsglas brons
  För finstilta texter och tumnagelsstora vägkartor. Klassisk accessoar för vilket soffbord eller avlastningsbord som helst. Tillverkad i bronsfärgad mässing med 5x förstoring.
 • Miami Mushroom skrivbordslampa svart /guld

  miami mushroom skrivbordslampa svart /guld
  Vintage-inspirerad bordslampa i Art Deco-stil från Authentic Models. Lampan kommer i svart och guld och ger en exklusiv känsla till inredningen.
 • Mayan bänk svart

  mayan bänk svart
  Elegant bänk med dekorativt svarvade ben i stilren honey finish. Bänken är gjord av mahogny och sitsen har en klädsel av svart PU-läder.
 • Martini sidobord vit

  martini sidobord vit
  Ett elegant sidobord i art déco stil från Authentic Models. Bordet har en fot i silverfinish och en dekorativ bordskiva i vit sten.
 • Martini sidobord svart

  martini sidobord svart
  Ett elegant sidobord i art déco stil från Authentic Models. Bordet har en fot i silverfinish och en dekorativ bordskiva i svart sten.
 • Purser's stol svart / honung

  purser's stol svart / honung
  Slående, men ändå blygsam, passar stolen Purser's perfekt till ett rustikt skrivbord. Den klassiska designen går tillbaka till utilitaristiska möbler från Belle Époque. Handgjord i hårt träslag, kommer denna stol överleva i århundraden, om den behandlas med respekt.
 • Bridle stol läder vit

  bridle stol läder vit
  Stolen Bridle är ursprungligen designad av Londons armé och marinleverantörer för imperialistiska officerare på resande fot. Stolen är designad för att fungera på ojämnt underlag och ha en stor flexibilitet. Idag är stolens design och detaljrikedom högst imponerande. Kontrasten mellan trä och läder skapar en klassisk ton medan detaljer som spännen och nitar lyfter stolens unika design.
 • Elegance skrivbord rotting

  elegance skrivbord rotting
  Stilrent mindre skrivbord i mörkt trä med en skärm av rotting. Perfekt i arbetsrum med mindre utrymme eller om man vill ha plats för flera i samma rum.
 • Elegance skrivbord teal

  elegance skrivbord teal
  Stilrent mindre skrivbord i mörkt trä med en skärm av teal färgad sammet. Perfekt i arbetsrum med mindre utrymme eller om man vill ha plats för flera i samma rum.
 • Elegance skrivbord blå

  elegance skrivbord blå
  Stilrent mindre skrivbord i mörkt trä med en skärm av blå sammet. Perfekt i arbetsrum med mindre utrymme eller om man vill ha plats för flera i samma rum.
 • Mariner Star sidobord

  mariner star sidobord
  Stilfullt sidobord med en vacker infälld intarsia med motivet av en nautisk stjärna. Under den viktorianska tiden kallades denna stil av bord för cocktailbord och passar perfekt att ställa mellan två fåtöljer eller bredvid soffan och ställa din dryck på.
 • Stateroom soffbord koffert petrol

  stateroom soffbord koffert petrol
  Ett dekorativt soffbord utformat som en klassisk resväska. Bordet har en matt petrol färg med vackra dekorationer i trä och mässing samt handtag i läder. Stateroom är en stilfull och vintage inspirerad möbel som även erbjuder smidigt förvaring för exempelvis tidningar, plädar, kontroller eller andra föremål du vill dölja men ha tillgängliga.
 • Stateroom soffbord koffert svart

  stateroom soffbord koffert svart
  Ett dekorativt soffbord utformat som en klassisk resväska. Bordet har en matt svart färg med vackra dekorationer i trä och mässing samt handtag i läder. Stateroom är en stilfull och vintage inspirerad möbel som även erbjuder smidigt förvaring för exempelvis tidningar, plädar, kontroller eller andra föremål du vill dölja men ha tillgängliga.
 • Captain's skrivbord svart

  captain's skrivbord svart
  Kaptenens skrivbord var vanligtvis skräddarsytt för att erbjuda maximal komfort och utrymme på en minimal golvyta. Lådor för besättningens papper, förseglade seglingsinstruktioner, loggböcker, sjökort, instrument och ett par flintlåspistoler. Mässingshörn för att skydda mot skador när de flyttas runt. Stabil konstruktion, gjord av körsbär och lönn och läderinläggsöverdel. Ett vackert skrivbord som gör sig perfekt i ett klassiskt inrett arbetsrum.