Möbler
www.mobel.se

Authentic Models möbler

 • Polo Club barskåp svart

  polo club barskåp svart
  Exklusivt barskåp i färgen svart som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Polo Club har två lådor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge och flera smarta fack för övrig förvaring.
 • Stateroom barskåp svart

  stateroom barskåp svart
  Exklusivt barskåp i svart som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Stateroom barskåp off-white

  stateroom barskåp off-white
  Exklusivt barskåp i färgen off-white som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Stateroom barskåp petrol

  stateroom barskåp petrol
  Exklusivt barskåp i petrol som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Grand Club barskåp svart

  grand club barskåp svart
  Exklusivt barskåp i svart som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Grand Club har flera lådor, ställ för flaskor och en utfällbar bordsyta.
 • Stateroom barskåp burgundy

  stateroom barskåp burgundy
  Exklusivt barskåp i burgundy som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Stateroom barskåp grön

  stateroom barskåp grön
  Exklusivt barskåp i grönt som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Bridle stol läder brun

  bridle stol läder brun
  Stolen Bridle är ursprungligen designad av Londons armé och marinleverantörer för imperialistiska officerare på resande fot. Stolen är designad för att fungera på ojämnt underlag och ha en stor flexibilitet. Idag är stolens design och detaljrikedom högst imponerande. Kontrasten mellan trä och läder skapar en klassisk ton medan detaljer som spännen och nitar lyfter stolens unika design.
 • Polo Club barskåp petrol

  polo club barskåp petrol
  Exklusivt barskåp i färgen petrol som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillräckligt stor för pur-sang bartending men tillräckligt liten för att passa in i en chic studio. Byggd i canvas-klädd trä med läderdetaljer och bronsdetaljer. Lackade träribbor för skydd.
 • Bridle stol läder svart

  bridle stol läder svart
  Stolen Bridle är ursprungligen designad av Londons armé och marinleverantörer för imperialistiska officerare på resande fot. Stolen är designad för att fungera på ojämnt underlag och ha en stor flexibilitet. Idag är stolens design och detaljrikedom högst imponerande. Kontrasten mellan trä och läder skapar en klassisk ton medan detaljer som spännen och nitar i mässing lyfter stolens unika design.
 • Purser's stol svart

  purser's stol svart
  Slående, men ändå anspråkslös, passar stolen Purser's perfekt till ett rustikt skrivbord. Den klassiska designen går tillbaka till utilitaristiska möbler från Belle Époque. Handgjord i hårt träslag, kommer denna stol överleva i århundraden, om den behandlas med respekt.
 • Schack sidobord brun

  schack sidobord brun
  Med sidobordet Schack kan du njuta av att spela tärning, schack eller backgammon. Dra ut brädet för att spela. Sidobordet uppmanar inte bara till socialt umgänge utan tillför även charm, värme och tidlös design till din inredning.