Möbler
www.mobel.se

Audo Copenhagen möbler

 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord Naturlig / Sand - Soffbord Ek Sand - 1184019

  audo copenhagen androgyne soffbord naturlig / sand - soffbord ek sand - 1184019
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i naturlig ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet finns i olika färgval.- Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Sand Soffbord i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord Mörkbetsad - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek - 1184849

  audo copenhagen androgyne soffbord mörkbetsad - soffbord ek mörkbetsad ek - 1184849
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i mörkbetsad ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet finns i olika färgval.- Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Soffbord i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord Mörkbetsad /sand - Soffbord Ek Sand - 1184819

  audo copenhagen androgyne soffbord mörkbetsad /sand - soffbord ek sand - 1184819
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i mörkbetsad ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet finns i olika färgval.- Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Sand Soffbord i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Ø150 Mörkfärgad - Matbord & Barbord Ek Mörk Ek - 1182849

  audo copenhagen androgyne matbord ø150 mörkfärgad - matbord & barbord ek mörk ek - 1182849
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Mörk Ek Matbord & Barbord i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Rektangulär Mörk Ek 210x100 Cm - Matbord & Barbord Mdf Mörk Ek - 1185849

  audo copenhagen androgyne matbord rektangulär mörk ek 210x100 cm - matbord & barbord mdf mörk ek - 1185849
  Androgyne matbord från Audo Copenhagen med ett storslaget, arkitektoniskt utseende perfekt för det moderna hemmet. Det är tillverkat av hållbar MDF med ett vackert, högkvalitativt lager i ekfanér och en slitstark, lackad finish perfekt för vardagsbruk och har ett minimalistiskt, funktionellt bordsunderrede. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne matbord - Ett konstverk.- Matbordet finns i 2 olika storlekar.- Matbordet finns i olika färgval.- Design av Danielle Siggerud.- Denna produkt levereras omonterad.- Enkel att montera. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mörk Ek Matbord & Barbord i MDF från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord Kunis Breccia - Soffbord Sten Kunis Breccia - 1184139

  audo copenhagen androgyne soffbord kunis breccia - soffbord sten kunis breccia - 1184139
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen i premiumkvalitet med en unik karaktär perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av vacker marmor. Designer är Danielle Siggerud. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Längd: 1200 mm.- Bredd: 450 mm.- Ingår i serien Androgyne.- Designer är Danielle Siggerud.- Höjd: 378 mm.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Kunis Breccia Soffbord i Kunis Breccia sten från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Mörkbetsad Ek / Fårskinn Root - Fåtöljer Massiv Ek Root - 8054003-000C01ZZ

  audo copenhagen brasilia fåtölj mörkbetsad ek / fårskinn root - fåtöljer massiv ek root - 8054003-000c01zz
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord /sand - Soffbord Valnöt Sand - 1184869

  audo copenhagen androgyne soffbord /sand - soffbord valnöt sand - 1184869
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i valnöt med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet finns i olika färgval.- Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Sand Soffbord i Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Passage Soffbord Naturlig Ek Ø50 Cm - Soffbord Massiv Ek Neutral Ek - 9150039

  audo copenhagen passage soffbord naturlig ek ø50 cm - soffbord massiv ek neutral ek - 9150039
  Passage soffbord från Audo Copenhagen med en tidlös, elegant design. Det är tillverkat av FSC-certifierad massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Design av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Design av Krøyer Sætter-Lassen.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Neutral Ek Soffbord i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Snaregade Runt Matbord Ø120 Cm Svart - Matbord & Barbord Ekfanér Svart - 1153539

  audo copenhagen snaregade runt matbord ø120 cm svart - matbord & barbord ekfanér svart - 1153539
  Snaregade matbord från Menu med en minimalistisk, estetiskt tilltalande design med en tunn, elegant siluett som aldrig går ur tiden. Det har en bordsskiva som går att få i olika material och ett underrede i pulverlackerad metall. Designat i Danmark av Norm Architects. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Snaregade matbord - För mer information ladda ned PDF.- Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Snaregade.- Höjd: 730 mm.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1380 mm. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Corbel Hylla - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit - 7080630

  audo copenhagen corbel hylla - sidobord & avlastningsbord marmor vit - 7080630
  Corbel hylla från Audo Copenhagen med en modern, arkitektonisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av vit marmor och har ett mörkbetsad fäste i ek med en bronserad arm i mässing. Hyllan har en uppskattad mångsidighet perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Design av Krøyer-Sætt er-Lassen. Bra att veta om Corbel hylla - Corbel uppskattas för den mångsidiga, tidlösa designen.- Kan även användas som ett sidobord.- Kan även användas som ett nattduksbord.- Design av Krøyer-Sætt er-Lassen. Hur bör du ta hand om hyllan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Rail Desk Skrivbord Svart Stål / Naturlig Ek - Skrivbord Ekfanér Neutral Ek - 1205039

  audo copenhagen rail desk skrivbord svart stål / naturlig ek - skrivbord ekfanér neutral ek - 1205039
  Rail Desk skrivbord från Audo Copenhagen med en prydlig design med flera olika funktioner. Det har en ram i stål med ett kontrasterande hyllplan i trä. Design av Keiji Ashizawa. Bra att veta om Rail Desk skrivbord - Prydlig design.- Flera olika funktioner.- Tillverkat av stål och trä.- Skrivbordet passar bra i hallen.- Skrivbordet passar bra i vardagsrummet.- Djup: 450 mm.- Bredd: 920 mm.- Höjd: 212 mm.- Design av Keiji Ashizawa.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Neutral Ek Skrivbord i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord Kunis Breccia - Soffbord Kunis Breccia Sten Beige - 7040130

  audo copenhagen plinth bridge soffbord kunis breccia - soffbord kunis breccia sten beige - 7040130
  Plinth Bridge soffbord från Audo Copenhagen med ett levande uttryck som gör varje exemplar unikt. Det har en modern, enkel design med en elegant siluett som aldrig går ur tiden. Bra att veta om Plinth Bridge soffbord - Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Plinth.- Soffbordet erbjuds i flera vackra utföranden.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Beige Soffbord i Kunis Breccia sten från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Rektangulär Mörk Ek 280x110 Cm - Matbord & Barbord Mdf Mörk Ek - 1186849

  audo copenhagen androgyne matbord rektangulär mörk ek 280x110 cm - matbord & barbord mdf mörk ek - 1186849
  Androgyne matbord från Audo Copenhagen med ett storslaget, arkitektoniskt utseende perfekt för det moderna hemmet. Det är tillverkat av hållbar MDF med ett vackert, högkvalitativt lager i ekfanér och en slitstark, lackad finish perfekt för vardagsbruk och har ett minimalistiskt, funktionellt bordsunderrede. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne matbord - Ett konstverk.- Matbordet finns i 2 olika storlekar.- Matbordet finns i olika färgval.- Design av Danielle Siggerud.- Denna produkt levereras omonterad.- Enkel att montera. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mörk Ek Matbord & Barbord i MDF från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Low Soffbord 100x60 Cm Carrara - Soffbord Marmor Carrara - 7000630

  audo copenhagen plinth low soffbord 100x60 cm carrara - soffbord marmor carrara - 7000630
  Plinth Low soffbord från Audo Copenhagen med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Low soffbord - Ingår i serien Plinth.- Plinth Low uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Design av Norm Architects.- Tillverkat av marmor. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Carrara Soffbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Harbour Column Matbord Ø105 Cm /svart - Matbord & Barbord Marmor Svart - 9316659

  audo copenhagen harbour column matbord ø105 cm /svart - matbord & barbord marmor svart - 9316659
  Harbour Column Matbord designad av Norm Architects är ett klassiskt och stilrent pelarmarmorbord. Bordet är sofistikerat och vackert med mjuk marmor till det råa stålunderredet. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord - Soffbord Valnöt - 1184879

  audo copenhagen androgyne soffbord - soffbord valnöt - 1184879
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i valnöt med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet finns i olika färgval.- Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Ø120 Natur Ek - Matbord & Barbord Ekfanér Naturlig Ek - 1183039

  audo copenhagen androgyne matbord ø120 natur ek - matbord & barbord ekfanér naturlig ek - 1183039
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Naturlig Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Bordsskiva Svart - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Svart - 1181539

  audo copenhagen androgyne bordsskiva svart - sidobord & avlastningsbord marmor svart - 1181539
  Androgyne bordsskiva från Audo Copenhagen med en klassisk design i marmor med en rund form. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne bordsskiva - Klassisk design.- Tillverkad av marmor.- Rund form.- Kombinera bordsskivan med ett sidobord från Audo Copenhagen.- Bordsskivan passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 18 mm.- Design av Danielle Siggerud.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Passage Soffbord Naturlig Ek Ø70 Cm - Soffbord Massiv Ek Neutral Ek - 9170039

  audo copenhagen passage soffbord naturlig ek ø70 cm - soffbord massiv ek neutral ek - 9170039
  Passage soffbord från Audo Copenhagen med en tidlös, elegant design. Det är tillverkat av FSC-certifierad massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Design av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Design av Krøyer Sætter-Lassen.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Neutral Ek Soffbord i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord Naturlig - Soffbord Ek - 1184039

  audo copenhagen androgyne soffbord naturlig - soffbord ek - 1184039
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i naturlig ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet finns i olika färgval.- Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Harbour Stol Med Hjul Polerad Aluminium / Dakar 0250 - Kontorsstolar Dakar 0250 - 9391004-050300ZZ

  audo copenhagen harbour stol med hjul polerad aluminium / dakar 0250 - kontorsstolar dakar 0250 - 9391004-050300zz
  Harbour stol från Audo Copenhagen med en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov, hjul och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Design av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hjul.- Hög komfort.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Norm Architects.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Dakar 0250 Kontorsstolar från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Bordsskiva Calacatta Viola - Sidobord & Avlastningsbord Marmor White/Multicolour - 1181319

  audo copenhagen androgyne bordsskiva calacatta viola - sidobord & avlastningsbord marmor white/multicolour - 1181319
  Androgyne bordsskiva från Audo Copenhagen med en klassisk design i marmor med en rund form. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne bordsskiva - Klassisk design.- Tillverkad av marmor.- Rund form.- Kombinera bordsskivan med ett sidobord från Audo Copenhagen.- Bordsskivan passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 18 mm.- Design av Danielle Siggerud.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut White/Multicolour Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Afteroom Bench Black/cognac Leather 21000 - Bänkar Stål Svart - 8871960

  audo copenhagen afteroom bench black/cognac leather 21000 - bänkar stål svart - 8871960
  Afteroom bänk från Audo Copenhagen, formgiven av Afteroom. Här har designerna Hung-Ming Chen och Chen-Yen We som utgör Afteroom inspirerats av enkelheten som många söker i sitt hem, de har skapat en bänk med ett sidobord. Tanken allt i ett är ett faktum! Inred din hall med denna snygga och praktiska bänk med tillhörande sidobord eller låt bänken pryda ditt vardagsrum där du kan avnjuta en kopp kaffe samtidigt sittandes på bänken som har en skön lädersits. Vi har valt ut Svart Bänkar i Stål från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Bas Svart - Sidobord & Avlastningsbord Stål Svart - 1180539

  audo copenhagen androgyne sidobord bas svart - sidobord & avlastningsbord stål svart - 1180539
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen, formgivet av Danielle Siggerud. Här har vi ett vackert sidobord med en elegant siluett. Bordet är uppdelat i två delar, basen och bordsskivan. Detta gör att du får mixa och matcha fritt bland olika utföranden så du kan välja det bord som passar bäst hemma hos dig. Basen till bordet är gjord i stål medan bordsskivan är gjord i elegant marmor. Bordet blir ett utmärkt komplement till vardagsrummet eller sovrummet där det kan bära upp fina vaser och krukor. Bas och bordsskiva säljes separat Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Tall Sidobord 51x30 Cm Carrara - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Carrara - 7020630

  audo copenhagen plinth tall sidobord 51x30 cm carrara - sidobord & avlastningsbord marmor carrara - 7020630
  Plinth Tall sidobord från Menu med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Tall sidobord - Ingår i serien Plinth.- Djup: 300 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 510 mm.- Design av Norm Architects.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Tillverkat av marmor.- Vikt: 32.5 kg.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Carrara Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Cubic Sidobord 40x40 Cm Carrara - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit - 7010630

  audo copenhagen plinth cubic sidobord 40x40 cm carrara - sidobord & avlastningsbord marmor vit - 7010630
  Plinth Cubic sidobord från Menu med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Cubic sidobord - Ingår i serien Plinth.- Djup: 400 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 400 mm.- Plinth Cubic uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Design av Norm Architects.- Tillverkat av marmor.- Vikt: 37.5 kg.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Afteroom Bänk Svart/svart - Bänkar Stål Svart - 8870530

  audo copenhagen afteroom bänk svart/svart - bänkar stål svart - 8870530
  Afteroom bänk från Audo Copenhagen, formgiven av Afteroom. Här har designerna Hung-Ming Chen och Chen-Yen We som utgör Afteroom inspirerats av enkelheten som många söker i sitt hem, de har skapat en bänk med ett sidobord. Tanken "allt i ett" är ett faktum! Inred din hall med denna snygga och praktiska bänk med tillhörande sidobord eller låt bänken pryda ditt vardagsrum där du kan avnjuta en kopp kaffe samtidigt sittandes på bänken som har en skön lädersits i svart. Vi har valt ut Svart Bänkar i Stål från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ø50 Cm Kunis Breccia Sten / Naturlig Ek - Sidobord & Avlastningsbord Plast Neutral Ek - 1119019

  audo copenhagen androgyne sidobord ø50 cm kunis breccia sten / naturlig ek - sidobord & avlastningsbord plast neutral ek - 1119019
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Sidobordet har en vacker bordsskiva i sten och intressanta, kontrasterande former. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Kontrasterande material.- Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Design av Danielle Siggerud.- Diameter: 500 mm.- Garanti: 2 år.- Vikt: 15.5 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i fanér.- Det här sidobordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Neutral Ek Sidobord & Avlastningsbord i Plast från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Mörkbetsad Ek / Fårskinn Root - Fotpallar Massiv Ek Root - 8154003-000C01ZZ

  audo copenhagen brasilia ottoman mörkbetsad ek / fårskinn root - fotpallar massiv ek root - 8154003-000c01zz
  Brasilia ottoman från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Ottomanen har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fotpallar i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Harbour Stol Med Hjul Polerad Aluminium / Dakar 0842 - Kontorsstolar Dakar 0842 - 9391004-021H00ZZ

  audo copenhagen harbour stol med hjul polerad aluminium / dakar 0842 - kontorsstolar dakar 0842 - 9391004-021h00zz
  Harbour stol från Audo Copenhagen med en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov, hjul och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Design av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hjul.- Hög komfort.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Norm Architects.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Dakar 0842 Kontorsstolar från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Harbour Stol Med Hjul Pulverlackerad Aluminium / Dakar 0842 - Kontorsstolar Dakar 0842 - 9391004-001H00ZZ

  audo copenhagen harbour stol med hjul pulverlackerad aluminium / dakar 0842 - kontorsstolar dakar 0842 - 9391004-001h00zz
  Harbour stol från Audo Copenhagen med en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov, hjul och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Design av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hjul.- Hög komfort.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Norm Architects.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Dakar 0842 Kontorsstolar från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Walnut / Dunes 21004 Camel - Fåtöljer Massiv Valnöt Camel - 8055002-000E00ZZ

  audo copenhagen brasilia fåtölj walnut / dunes 21004 camel - fåtöljer massiv valnöt camel - 8055002-000e00zz
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Stolen har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Hög komfort.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fåtöljer i Massiv Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ø50 Cm Mörkbetsad Ek / Mörkbetsad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Mörkbetsad Ek - 1119849

  audo copenhagen androgyne sidobord ø50 cm mörkbetsad ek / mörkbetsad ek - sidobord & avlastningsbord ekfanér mörkbetsad ek - 1119849
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med vacker fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Sidobordet har vackra, kontrasterande former och en hållbar finish i PU-lack. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Design av Danielle Siggerud.- Diameter: 500 mm.- Garanti: 2 år.- Vikt: 11.4 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i sten.- Det här sidobordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Naturlig Ek Sheepskin Root - Fotpallar Fårskinn Root - 8153003-000C01ZZ

  audo copenhagen brasilia ottoman naturlig ek sheepskin root - fotpallar fårskinn root - 8153003-000c01zz
  Brasilia ottoman från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Ottomanen har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Root Fotpallar i Fårskinn från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Rektangulär Naturlig Ek 280x110 Cm - Matbord & Barbord Mdf Neutral Ek - 1186019

  audo copenhagen androgyne matbord rektangulär naturlig ek 280x110 cm - matbord & barbord mdf neutral ek - 1186019
  Androgyne matbord från Audo Copenhagen med ett storslaget, arkitektoniskt utseende perfekt för det moderna hemmet. Det är tillverkat av hållbar MDF med ett vackert, högkvalitativt lager i ekfanér och en slitstark, lackad finish perfekt för vardagsbruk och har ett minimalistiskt, funktionellt bordsunderrede. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne matbord - Ett konstverk.- Matbordet finns i 2 olika storlekar.- Matbordet finns i olika färgval.- Design av Danielle Siggerud.- Denna produkt levereras omonterad.- Enkel att montera. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Neutral Ek Matbord & Barbord i MDF från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Naturlig Ek Sheepskin Nature - Fotpallar Fårskinn Sheepskin Nature - 8153003-000D01ZZ

  audo copenhagen brasilia ottoman naturlig ek sheepskin nature - fotpallar fårskinn sheepskin nature - 8153003-000d01zz
  Brasilia ottoman från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Ottomanen har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sheepskin Nature Fotpallar i Fårskinn från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Naturlig Ek Sheepskin Nature - Fåtöljer Fårskinn Sheepskin Nature - 8053003-000D01ZZ

  audo copenhagen brasilia fåtölj naturlig ek sheepskin nature - fåtöljer fårskinn sheepskin nature - 8053003-000d01zz
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sheepskin Nature Fåtöljer i Fårskinn från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord - Soffbord Marmor Calacatta Viola

  audo copenhagen androgyne soffbord - soffbord marmor calacatta viola
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en unik karaktär perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är i premiumkvalitet och gjort av vacker marmor. Formgivare är Danielle Siggerud. Formgivning av Danielle Siggerud. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Formgivare är Danielle Siggerud.- Formgivning av Danielle Siggerud.- Från serien Androgyne.- Längd: 1200 mm.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 378 mm. Skötselråd för soffbordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord / Calacatta Viola - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek

  audo copenhagen androgyne soffbord / calacatta viola - soffbord ek mörkbetsad ek
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i mörkbetsad ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Danielle Siggerud. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Soffbordet finns i olika färger.- Finns även som ett runt matbord.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Androgyne.- Formgivning av Danielle Siggerud.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord / Calacatta Viola - Soffbord Ek

  audo copenhagen androgyne soffbord / calacatta viola - soffbord ek
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i naturlig ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Danielle Siggerud. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Soffbordet finns i olika färger.- Finns även som ett runt matbord.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Androgyne.- Formgivning av Danielle Siggerud.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord / Calacatta Viola - Soffbord Valnöt Calacatta Viola - 1189869

  audo copenhagen androgyne soffbord / calacatta viola - soffbord valnöt calacatta viola - 1189869
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i valnöt med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet finns i olika färgval.- Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Calacatta Viola Soffbord i Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Grand Soffbord 76x137 Cm Kunis Breccia - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Sand - 7030130

  audo copenhagen plinth grand soffbord 76x137 cm kunis breccia - sidobord & avlastningsbord marmor sand - 7030130
  Plinth Grand soffbord från Audo Copenhagen med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Grand soffbord - Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Ingår i serien Plinth.- Plinth Grand uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Design av Norm Architects.- Tillverkat av natursten. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Sand Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord Kunis Breccia - Soffbord Kunis Breccia Sten Beige

  audo copenhagen plinth bridge soffbord kunis breccia - soffbord kunis breccia sten beige
  Soffbordet från Audo Copenhagen är tillverkat av fantastisk natursten med olika, asymmetriska mönster och färger som gör varje exemplar unikt. Det har en broliknande form med en klassisk siluett perfekt för det moderna hemmet. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Soffbordet finns i flera vackra utföranden.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Plinth.- Tillverkat i Danmark.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Mörkbetsad Ek Camel - Fåtöljer Massiv Ek Camel - 319277-319286

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman mörkbetsad ek camel - fåtöljer massiv ek camel - 319277-319286
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Den har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Ottoman ingår.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Design av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fåtöljer i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Co Karmstol Svart Stål Mörkbetsad Ek - Stolar Ekfanér Mörkbetsad Ek - 1165849

  audo copenhagen co karmstol svart stål mörkbetsad ek - stolar ekfanér mörkbetsad ek - 1165849
  Co Dining stol från Audo Copenhagen, formgiven av Norm Architects och The Office Group. Den här stolen har ett minimalistisk och funktionellt formspråk utan att för den sakens skull tumma på komforten. Stolens stilrena och luftiga estetik gör att den lätt passar in bland övrig inredning, i hemmiljö likväl som i kontorsmiljö. Att stolen är stapelbar gör den smidig att förvara när den inte används. Den perfekta balansen mellan design, komfort och funktion gör Co Dining Chair till ett smart och hållbart val som kommer skänka ägaren glädje i många år framöver.Välj mellan flera olika utföranden och färger, eller skapa dynamik i rummet genom att kombinera flera varianter.Läs gärna mer om stolen i Audo Copenhagens bifogade produktblad. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Stolar i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Co Karmstol Svart Stål Dakar 0842/black Oak - Stolar Ekfanér Svart - 1169539

  audo copenhagen co karmstol svart stål dakar 0842/black oak - stolar ekfanér svart - 1169539
  Co Dining stol från Audo Copenhagen, formgiven av Norm Architects och The Office Group. Den här stolen har ett minimalistisk och funktionellt formspråk utan att för den sakens skull tumma på komforten. Stolens stilrena och luftiga estetik gör att den lätt passar in bland övrig inredning, i hemmiljö likväl som i kontorsmiljö. Att stolen är stapelbar gör den smidig att förvara när den inte används. Den perfekta balansen mellan design, komfort och funktion gör Co Dining Chair till ett smart och hållbart val som kommer skänka ägaren glädje i många år framöver.Välj mellan flera olika utföranden och färger, eller skapa dynamik i rummet genom att kombinera flera varianter.Läs gärna mer om stolen i Audo Copenhagens bifogade produktblad. Vi har valt ut Svart Stolar i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Valnöt / - Fotpallar Massiv Valnöt Bouclé 02 Beige

  audo copenhagen brasilia ottoman valnöt / - fotpallar massiv valnöt bouclé 02 beige
  Ottomanen från Menu har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv valnöt med rundade, vackra ben. Den har en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan och en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av Anderssen & Voll. Om ottomanen från Menu- Eleganta, valbara tyg.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen kommer i olika modeller.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- 2 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Skötselråd för ottomanen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Harbour Stol Med Hjul Pulverlackerad Aluminium / - Kontorsstolar Dakar 0842

  audo copenhagen harbour stol med hjul pulverlackerad aluminium / - kontorsstolar dakar 0842
  Stolen från Audo Copenhagen har en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov, hjul och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Formgivning av Norm Architects. Om stolen från Audo Copenhagen- Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hjul.- Hög komfort.- Formgivning av Norm Architects.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ø50 Cm Kunis Breccia Sten / - Sidobord & Avlastningsbord Plast Mörkbetsad Ek

  audo copenhagen androgyne sidobord ø50 cm kunis breccia sten / - sidobord & avlastningsbord plast mörkbetsad ek
  Sidobordet från Menu har en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har en stabil, handgjord konstruktion. Sidobordet är tillverkat av MDF med fanér och har en vacker bordsskiva i sten och intressanta, kontrasterande former. Formgivning av Danielle Siggerud. Om sidobordet från Menu- Kontrasterande material.- Vackert hantverk.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF.- Finns även med bordsskiva i fanér.- Sidobordet finns i olika modeller.- 2 års garanti.- Höjd: 390 mm.- Diameter: 500 mm.- Vikt: 15.5 kg.- Plasttassar ingår.- Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Androgyne. Skötselråd för sidobordet- Använd en torr trasa.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Tearoom Loungestol - Fåtöljer Polyester Savanna 202

  audo copenhagen tearoom loungestol - fåtöljer polyester savanna 202
  Loungestolen från Audo Copenhagen har en tidlös design med en elegant, feminin känsla. Den har en ren siluett med geometriska former och en vacker klädsel. Loungestolen har en stomme i trä med skum ovanpå för bästa komfort. Formgivning av Nick Ross. Om loungestolen från Audo Copenhagen- Tidlös design.- Elegant känsla.- Geometriska former.- Vacker klädsel.- Komfort.- Formgivning av Nick Ross.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 700 mm.- Bredd: 890 mm.- Höjd: 780 mm.- Loungestolen passar bra i hallen.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Plinth Low Soffbord 100x60 Cm - Soffbord Marmor Calacatta Viola

  audo copenhagen plinth low soffbord 100x60 cm - soffbord marmor calacatta viola
  Soffbord från Audo Copenhagen med en extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av vacker, livfull marmor med ett sofistikerat, skulpturalt uttryck. Formgivning av Norm Architects. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Från serien Plinth.- Plinth Low uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Formgivning av Norm Architects.- Tillverkat av marmor. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Plinth Low Soffbord 100x60 Cm - Soffbord Marmor Kunis Breccia

  audo copenhagen plinth low soffbord 100x60 cm - soffbord marmor kunis breccia
  Soffbord från Audo Copenhagen med en extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av vacker, livfull marmor med ett sofistikerat, skulpturalt uttryck. Formgivning av Norm Architects. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Från serien Plinth.- Plinth Low uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Formgivning av Norm Architects.- Tillverkat av marmor. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Naturlig Ek Dunes Cognac 21004 - Fotpallar Anilinläder Konjak

  audo copenhagen brasilia ottoman naturlig ek dunes cognac 21004 - fotpallar anilinläder konjak
  Ottomanen från Audo Copenhagen har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben. Ottomanen har en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan och en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Anderssen & Voll. Om ottomanen från Audo Copenhagen- Eleganta, valbara tyger.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika modeller.- Formgivning av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm. Skötselråd för ottomanen- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Plinth Cubic Sidobord 40x40 Cm Carrara - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit

  audo copenhagen plinth cubic sidobord 40x40 cm carrara - sidobord & avlastningsbord marmor vit
  Sidobordet från Menu har extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av vacker, livfull marmor med ett sofistikerat, skulpturalt uttryck. Formgivning av Norm Architects. Om sidobordet från Menu- Gjort av marmor.- Denna produkt levereras monterad.- Plinth Cubic uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Från serien Plinth.- Djup: 400 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 400 mm.- Vikt: 37.5 kg. Skötselråd för sidobordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Plinth Low Soffbord 100x60 Cm - Soffbord Marmor Carrara

  audo copenhagen plinth low soffbord 100x60 cm - soffbord marmor carrara
  Soffbord från Audo Copenhagen med en extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av vacker, livfull marmor med ett sofistikerat, skulpturalt uttryck. Formgivning av Norm Architects. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Från serien Plinth.- Plinth Low uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Formgivning av Norm Architects.- Tillverkat av marmor. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Plinth Tall Sidobord 51x30 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Carrara

  audo copenhagen plinth tall sidobord 51x30 cm - sidobord & avlastningsbord marmor carrara
  Sidobordet från Menu har extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av vacker, livfull marmor med ett sofistikerat, skulpturalt uttryck. Formgivning av Norm Architects. Om sidobordet från Menu- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Gjort av marmor.- Denna produkt levereras monterad.- Från serien Plinth.- Djup: 300 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 510 mm.- Vikt: 32.5 kg. Skötselråd för sidobordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Snaregade Runt Matbord Ø120 Cm - Matbord & Barbord Ekfanér Svart

  audo copenhagen snaregade runt matbord ø120 cm - matbord & barbord ekfanér svart
  Matbordet från Audo Copenhagen har ett elegant, minimalistiskt uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Det har en tunn, stilren siluett med en slät, hållbar bordsskiva med en snedskuren kant och ett underrede i metall. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Norm Architects. Om matbordet från Audo Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Snaregade.- För mer information ladda ned PDF.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1380 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Frame 49 Trio Sideboard Rökt Ek - Skänkar & Sideboards Askfanér Rökt Ek - BL39486

  audo copenhagen frame 49 trio sideboard rökt ek - skänkar & sideboards askfanér rökt ek - bl39486
  En tidlös skatt designad av Mogens Lassen. Sideboardet förenar form och funktion på ett harmoniskt sätt och är den perfekta lösningen för stilren och personlig förvaring. Design av Mogens Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - 3 väggmonterade Frame 49 moduler.- Det här sideboardet ingår i Audo Copenhagens serie Frame.- Erbjuds i flera utföranden.- Modulär design.- Design av Mogens Lassen.- Tillverkat i Danmark. Vi har valt ut Rökt Ek Skänkar & Sideboards i Askfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Tearoom Loungestol 02 Beige - Fåtöljer Bouclé Beige - 9605020-000300ZZ

  audo copenhagen tearoom loungestol 02 beige - fåtöljer bouclé beige - 9605020-000300zz
  Tearoom loungestol från Audo Copenhagen med en tidlös design med en elegant, feminin känsla. Den har en ren siluett med geometriska former och en vacker klädsel och en stomme i trä med skum ovanpå för bästa komfort. Design av Nick Ross. Bra att veta om Tearoom loungestol - Tidlös design.- Elegant känsla.- Geometriska former.- Vacker klädsel.- Komfort.- Loungestolen passar bra i hallen.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 700 mm.- Bredd: 890 mm.- Höjd: 780 mm.- Design av Nick Ross.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Beige Fåtöljer i Bouclé från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Saxe Loungefåtölj Såpad Ek / Natur - Fåtöljer Läder Natural - BL581101

  audo copenhagen saxe loungefåtölj såpad ek / natur - fåtöljer läder natural - bl581101
  Saxe loungefåtölj från Audo Copenhagen med en tidlös design med en stomme i massiv ek och läderklädsel som bara blir vackrare med åren. Den har en hopfällbar, funktionell konstruktion perfekt för platser med begränsat utrymme. Med tiden får produkten en vacker patina. Design av Mogens Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om Saxe loungefåtölj - Kombinera loungefåtöljen med ett Saxe väggfäste från Audo Copenhagen.- Erbjuds i flera utföranden.- Stomme i massiv ek.- Design av Mogens Lassen.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Natural Fåtöljer i Läder från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Merkur Karmstol Svart / Svart Läder - Stolar Ek Svart - 1304005-000T00ZZ

  audo copenhagen merkur karmstol svart / svart läder - stolar ek svart - 1304005-000t00zz
  Merkur karmstol från Audo Copenhagen med en elegant, tidlös estetik med ett modernt inslag. Den är tillverkad av massiv ek med högkvalitativ läderklädsel som bara blir vackrare med åren och armstöd för extra komfort. Perfekt för långa middagar runt matbordet. Design av Skogstad & Wærnes. Bra att veta om karmstolen - Ingår i serien Merkur.- Högkvalitativ läderklädsel.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Skogstad & Wærnes. Vi har valt ut Svart Stolar i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Co Loungestol Fullt Klädd / Ek / Läder - Fåtöljer Anilinläder Svart

  audo copenhagen co loungestol fullt klädd / ek / läder - fåtöljer anilinläder svart
  Co loungestol fullt klädd från Audo Copenhagen är en elegant sittmöbel som kombinerar stil med komfort i en exklusiv design. Den är skapad av skickliga formgivare för att erbjuda en lyxig upplevelse i hemmet eller på kontoret Om Co loungestol fullt klädd svart / mörkbetsad ek / svart läder: Den generösa stoppningen och det kvalitativa svarta lädret ger en både bekväm och exklusiv känsla. Den mörkbetsade eken ger en elegant kontrast och en robust konstruktion som garanterar lång hållbarhet. Med sin stilrena design och praktiska funktioner utmärker sig denna loungestol som ett smakfullt val för den moderna inredningen. Den justerbara sitthöjden och det ergonomiska ryggstödet ger en skräddarsydd komfort för varje individ. Co loungestol fullt klädd är perfekt för designmedvetna individer och professionella miljöer. Dess exklusiva materialval och bekväma konstruktion gör den till ett utmärkt val för avslappning och arbete Om Audo Copenhagen: Audo Copenhagen är känt för sin banbrytande design och höga kvalitet. Med fokus på innovativa lösningar och skandinavisk estetik strävar Audo Copenhagen efter att skapa möbler som förenar form och funktion i perfekt harmoni med moderna behov Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Passage Soffbord Mörk Ek Ø70 Cm - Soffbord Massiv Ek Mörk Ek - 9170959

  audo copenhagen passage soffbord mörk ek ø70 cm - soffbord massiv ek mörk ek - 9170959
  Passage soffbord från Audo Copenhagen med en tidlös, elegant design. Det är tillverkat av FSC-certifierad massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Design av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Design av Krøyer Sætter-Lassen.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mörk Ek Soffbord i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Low Soffbord 100x60 Cm Marquina - Soffbord Marmor Marquina - 7000530

  audo copenhagen plinth low soffbord 100x60 cm marquina - soffbord marmor marquina - 7000530
  Plinth Low soffbord från Audo Copenhagen med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Low soffbord - Ingår i serien Plinth.- Plinth Low uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Design av Norm Architects.- Tillverkat av marmor. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Marquina Soffbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Passage Soffbord Mörk Ek Ø90 Cm - Soffbord Massiv Ek Mörk Ek - 9190959

  audo copenhagen passage soffbord mörk ek ø90 cm - soffbord massiv ek mörk ek - 9190959
  Passage soffbord från Audo Copenhagen med en tidlös, elegant design. Det är tillverkat av FSC-certifierad massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Design av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Design av Krøyer Sætter-Lassen.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mörk Ek Soffbord i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Passage Soffbord Naturlig Ek Ø90 Cm - Soffbord Massiv Ek Neutral Ek - 9190039

  audo copenhagen passage soffbord naturlig ek ø90 cm - soffbord massiv ek neutral ek - 9190039
  Passage soffbord från Audo Copenhagen med en tidlös, elegant design. Det är tillverkat av FSC-certifierad massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Design av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Design av Krøyer Sætter-Lassen.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Neutral Ek Soffbord i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Passage Soffbord Mörk Ek Ø50 Cm - Soffbord Massiv Ek Mörk Ek - 9150959

  audo copenhagen passage soffbord mörk ek ø50 cm - soffbord massiv ek mörk ek - 9150959
  Passage soffbord från Audo Copenhagen med en tidlös, elegant design. Det är tillverkat av FSC-certifierad massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Design av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Design av Krøyer Sætter-Lassen.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mörk Ek Soffbord i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj Savanna 202 - Fåtöljer Ull Savanna 202 - 9849029

  audo copenhagen offset fåtölj savanna 202 - fåtöljer ull savanna 202 - 9849029
  Offset fåtölj från Audo Copenhagen är en idealisk kombination av minimalistisk design och inbjudande komfort. Med dess smakfulla formspråk harmoniserar den med alla hem utan att ta för mycket plats. Dess inbjudande och omfamnande design, bekväma vaddering och högkvalitativa klädsel gör Offset till den perfekta platsen för avkoppling. Designad av välrenommerade Norm Architects för Audo Copenhagen. Bra att veta om Offset fåtölj - Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Offset.- Är även tillgänglig som 2-sitssoffa och 3-sitssoffa.- Tillverkad i Europa.- Design av Norm Architects. Vi har valt ut Savanna 202 Fåtöljer i Ull från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Turning Bord White Oak Ø65 Cm - Soffbord Ask Vit Ek - 6900049

  audo copenhagen turning bord white oak ø65 cm - soffbord ask vit ek - 6900049
  Turning sidobord från Audo Copenhagen formgivet av Theresa Arns. Detta sidobord har ett inbyggt förvaringsutrymme för tidningar, fjärrkontroller och annat som du vill ha nära till hands. Bordet är elegant och välkomnande. Topplattan roterar runt ett av bordets ben för att öppnas. Stagen i mässing ger bordet stabilitet och framhäver även det vackra träet. Bordet passar i de flesta hem då det har en bra storlek samtidigt som det är funktionellt. Vi har valt ut Vit Ek Soffbord i Ask från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Bas Ivory - Sidobord & Avlastningsbord Stål Vit - 1180649

  audo copenhagen androgyne sidobord bas ivory - sidobord & avlastningsbord stål vit - 1180649
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen, formgivet av Danielle Siggerud. Här har vi ett vackert sidobord med en elegant siluett. Bordet är uppdelat i två delar, basen och bordsskivan. Detta gör att du får mixa och matcha fritt bland olika utföranden så du kan välja det bord som passar bäst hemma hos dig. Basen till bordet är gjord i stål medan bordsskivan är gjord i elegant marmor. Bordet blir ett utmärkt komplement till vardagsrummet eller sovrummet där det kan bära upp fina vaser och krukor. Bas och bordsskiva säljes separat Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Tall Sidobord 51x30 Cm Calacatta Viola - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Calacatta Viola - 7020319

  audo copenhagen plinth tall sidobord 51x30 cm calacatta viola - sidobord & avlastningsbord marmor calacatta viola - 7020319
  Plinth Tall sidobord från Menu med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Tall sidobord - Ingår i serien Plinth.- Djup: 300 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 510 mm.- Design av Norm Architects.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Tillverkat av marmor.- Vikt: 32.5 kg.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Calacatta Viola Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Tall Sidobord 51x30 Cm Marquina - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Marquina - 7020530

  audo copenhagen plinth tall sidobord 51x30 cm marquina - sidobord & avlastningsbord marmor marquina - 7020530
  Plinth Tall sidobord från Menu med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Tall sidobord - Ingår i serien Plinth.- Djup: 300 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 510 mm.- Design av Norm Architects.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Tillverkat av marmor.- Vikt: 32.5 kg.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Marquina Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ø50 Cm Kunis Breccia Sten / Mörkbetsad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Plast Mörkbetsad Ek - 1119819

  audo copenhagen androgyne sidobord ø50 cm kunis breccia sten / mörkbetsad ek - sidobord & avlastningsbord plast mörkbetsad ek - 1119819
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Sidobordet har en vacker bordsskiva i sten och intressanta, kontrasterande former. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Kontrasterande material.- Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Design av Danielle Siggerud.- Diameter: 500 mm.- Garanti: 2 år.- Vikt: 15.5 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i fanér.- Det här sidobordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Plast från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj Avtagbar Klädsel Cotlin Wheat - Fåtöljer Bomull Vete - 9852002

  audo copenhagen offset fåtölj avtagbar klädsel cotlin wheat - fåtöljer bomull vete - 9852002
  Offset fåtölj från Audo Copenhagen med en hållbar, skandinavisk design perfekt för det moderna hemmet. Den har en stadig stomme i FSC-certifierat trä och plymåer med en dubbel skumkärna med en omslutande blandning i fjäder och skum för extra komfort. Stolen har en avtagbar klädsel i linne och bomull med dolt kardborrefäste för att lätt ta av och på, olika, valbara färger med jordnära toner och rena, eleganta linjer med en avslappnad look. Design av Norm Architects. Bra att veta om Offset fåtölj - Elegant, avslappnad design.- Stomme i FSC-certifierat trä.- Avtagbar klädsel med dolt kardborrefäste.- Bredd: 940 mm.- Djup: 900 mm.- Höjd: 750 mm.- Sitthöjd: 370 mm.- Design av Norm Architects.- Garanti: 2 år.- Hög kvalitet med en underbar komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt. Vi har valt ut Vete Fåtöljer i Bomull från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Valnöt / Bouclé 02 Beige - Fotpallar Massiv Valnöt Bouclé 02 Beige - 8152000-000000ZZ

  audo copenhagen brasilia ottoman valnöt / bouclé 02 beige - fotpallar massiv valnöt bouclé 02 beige - 8152000-000000zz
  Brasilia ottoman från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv valnöt med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Ottomanen har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fotpallar i Massiv Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Mörkbetsad Ek / Bouclé 02 Beige - Fotpallar Massiv Ek Bouclé 02 Beige - 8151000-000000ZZ

  audo copenhagen brasilia ottoman mörkbetsad ek / bouclé 02 beige - fotpallar massiv ek bouclé 02 beige - 8151000-000000zz
  Brasilia ottoman från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Ottomanen har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fotpallar i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Ø120 Mörkfärgad Ek - Matbord & Barbord Ekfanér Mörk Ek - 1183849

  audo copenhagen androgyne matbord ø120 mörkfärgad ek - matbord & barbord ekfanér mörk ek - 1183849
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Mörk Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Ø120 Natur /sand - Matbord & Barbord Ek Naturlig Ek - 1183019

  audo copenhagen androgyne matbord ø120 natur /sand - matbord & barbord ek naturlig ek - 1183019
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Naturlig Ek Matbord & Barbord i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Ø150 Natur - Matbord & Barbord Ek Naturlig Ek - 1182039

  audo copenhagen androgyne matbord ø150 natur - matbord & barbord ek naturlig ek - 1182039
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Naturlig Ek Matbord & Barbord i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Snaregade Matbord 90x200 Cm Svart - Matbord & Barbord Ekfanér Svart - 1150539

  audo copenhagen snaregade matbord 90x200 cm svart - matbord & barbord ekfanér svart - 1150539
  Snaregade matbord från Menu med en minimalistisk, estetiskt tilltalande design med en tunn, elegant siluett som aldrig går ur tiden. Det har en bordsskiva som går att få i olika material och ett underrede i pulverlackerad metall. Designat i Danmark av Norm Architects. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Snaregade matbord - För mer information ladda ned PDF.- Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Snaregade.- Höjd: 730 mm.- Tillverkat i Danmark. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Tall Sidobord 51x30 Cm Kendzo - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Kendzo - 7020960

  audo copenhagen plinth tall sidobord 51x30 cm kendzo - sidobord & avlastningsbord marmor kendzo - 7020960
  Plinth Tall sidobord från Menu med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Tall sidobord - Ingår i serien Plinth.- Djup: 300 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 510 mm.- Design av Norm Architects.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Tillverkat av marmor.- Vikt: 32.5 kg.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Kendzo Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Bordsskiva Crystal Rose - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Elfenben - 1181649

  audo copenhagen androgyne bordsskiva crystal rose - sidobord & avlastningsbord marmor elfenben - 1181649
  Androgyne bordsskiva från Audo Copenhagen med en klassisk design i marmor med en rund form. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne bordsskiva - Klassisk design.- Tillverkad av marmor.- Rund form.- Kombinera bordsskivan med ett sidobord från Audo Copenhagen.- Bordsskivan passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 18 mm.- Design av Danielle Siggerud.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Elfenben Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Cubic Sidobord 40x40 Cm Calacatta Viola - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Multi - 7010319

  audo copenhagen plinth cubic sidobord 40x40 cm calacatta viola - sidobord & avlastningsbord marmor multi - 7010319
  Plinth Cubic sidobord från Menu med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Cubic sidobord - Ingår i serien Plinth.- Djup: 400 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 400 mm.- Plinth Cubic uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Design av Norm Architects.- Tillverkat av marmor.- Vikt: 37.5 kg.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Multi Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Tearoom Loungestol Savanna 202 - Fåtöljer Polyester Savanna 202 - 9605002-002B09ZZ

  audo copenhagen tearoom loungestol savanna 202 - fåtöljer polyester savanna 202 - 9605002-002b09zz
  Tearoom loungestol från Audo Copenhagen med en tidlös design med en elegant, feminin känsla. Den har en ren siluett med geometriska former och en vacker klädsel och en stomme i trä med skum ovanpå för bästa komfort. Design av Nick Ross. Bra att veta om Tearoom loungestol - Tidlös design.- Elegant känsla.- Geometriska former.- Vacker klädsel.- Komfort.- Loungestolen passar bra i hallen.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 700 mm.- Bredd: 890 mm.- Höjd: 780 mm.- Design av Nick Ross.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Savanna 202 Fåtöljer i Polyester från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Rail Desk Skrivbord Svart Stål / Mörkbetsad Ek - Skrivbord Ekfanér Mörkbetsad Ek - 1205849

  audo copenhagen rail desk skrivbord svart stål / mörkbetsad ek - skrivbord ekfanér mörkbetsad ek - 1205849
  Rail Desk skrivbord från Audo Copenhagen med en prydlig design med flera olika funktioner. Det har en ram i stål med ett kontrasterande hyllplan i trä. Design av Keiji Ashizawa. Bra att veta om Rail Desk skrivbord - Prydlig design.- Flera olika funktioner.- Tillverkat av stål och trä.- Skrivbordet passar bra i hallen.- Skrivbordet passar bra i vardagsrummet.- Djup: 450 mm.- Bredd: 920 mm.- Höjd: 212 mm.- Design av Keiji Ashizawa.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Skrivbord i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Harbour Stol Med Snurra Polerad Aluminium / Dakar 0842 - Kontorsstolar Läder Dakar 0842 - 9371004-021H01ZZ

  audo copenhagen harbour stol med snurra polerad aluminium / dakar 0842 - kontorsstolar läder dakar 0842 - 9371004-021h01zz
  Harbour stol från Audo Copenhagen med en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Design av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hög komfort.- Stolen passar bra i matsalen.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Norm Architects.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Dakar 0842 Kontorsstolar i Läder från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Harbour Stol Med Snurra Svart Pulverlackerad Aluminium / Dakar 0842 - Kontorsstolar Läder Dakar 0842 - 9371004-001H01ZZ

  audo copenhagen harbour stol med snurra svart pulverlackerad aluminium / dakar 0842 - kontorsstolar läder dakar 0842 - 9371004-001h01zz
  Harbour stol från Audo Copenhagen med en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Design av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hög komfort.- Stolen passar bra i matsalen.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Norm Architects.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Dakar 0842 Kontorsstolar i Läder från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Knitting Loungestol Mörkbetsad Ek/drake 20 - Fåtöljer Plywood Mörkbetsad Ek - 9680005-020S04ZZ

  audo copenhagen knitting loungestol mörkbetsad ek/drake 20 - fåtöljer plywood mörkbetsad ek - 9680005-020s04zz
  Knitting loungestol från Audo Copenhagen med en tidlös, skulptural design med högkvalitativa material. Den har en massiv stomme i trä med en mjuk sits i fårskinn. Design av Ib Kofod-Larsen. Designår: 1951. Bra att veta om Knitting loungestol - Loungestolen finns i olika färgval.- Knitting uppskattas för den noggrant handgjorda designen.- Design av Ib Kofod-Larsen.- Designår: 1951.- Kombinera loungestolen med en matta från Audo Copenhagen.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Ta bort svåra fläckar med en svamp, ljummet vatten och flytande tvättmedel för ull.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Fåtöljer i Plywood från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Naturlig Ek 02 Beige - Fotpallar Bouclé Bouclé 02 Beige - 8150000-000000ZZ

  audo copenhagen brasilia ottoman naturlig ek 02 beige - fotpallar bouclé bouclé 02 beige - 8150000-000000zz
  Brasilia ottoman från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Ottomanen har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fotpallar i Bouclé från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Naturlig Ek Sheepskin Root - Fåtöljer Fårskinn Root - 8053003-000C01ZZ

  audo copenhagen brasilia fåtölj naturlig ek sheepskin root - fåtöljer fårskinn root - 8053003-000c01zz
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Fårskinn från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Naturlig Ek Dunes Cognac 21004 - Fåtöljer Anilinläder Konjak - 8053002-000E00ZZ

  audo copenhagen brasilia fåtölj naturlig ek dunes cognac 21004 - fåtöljer anilinläder konjak - 8053002-000e00zz
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Fåtöljer i Anilinläder från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj Avtagbar Klädsel Cotlin Poppy Seed - Fåtöljer Bomull Poppy Seed - 9852003

  audo copenhagen offset fåtölj avtagbar klädsel cotlin poppy seed - fåtöljer bomull poppy seed - 9852003
  Offset fåtölj från Audo Copenhagen med en hållbar, skandinavisk design perfekt för det moderna hemmet. Den har en stadig stomme i FSC-certifierat trä och plymåer med en dubbel skumkärna med en omslutande blandning i fjäder och skum för extra komfort. Stolen har en avtagbar klädsel i linne och bomull med dolt kardborrefäste för att lätt ta av och på, olika, valbara färger med jordnära toner och rena, eleganta linjer med en avslappnad look. Design av Norm Architects. Bra att veta om Offset fåtölj - Elegant, avslappnad design.- Stomme i FSC-certifierat trä.- Avtagbar klädsel med dolt kardborrefäste.- Bredd: 940 mm.- Djup: 900 mm.- Höjd: 750 mm.- Sitthöjd: 370 mm.- Design av Norm Architects.- Garanti: 2 år.- Hög kvalitet med en underbar komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt. Vi har valt ut Poppy Seed Fåtöljer i Bomull från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj Avtagbar Klädsel Cotlin Oat - Fåtöljer Bomull Oat - 9852001

  audo copenhagen offset fåtölj avtagbar klädsel cotlin oat - fåtöljer bomull oat - 9852001
  Offset fåtölj från Audo Copenhagen med en hållbar, skandinavisk design perfekt för det moderna hemmet. Den har en stadig stomme i FSC-certifierat trä och plymåer med en dubbel skumkärna med en omslutande blandning i fjäder och skum för extra komfort. Stolen har en avtagbar klädsel i linne och bomull med dolt kardborrefäste för att lätt ta av och på, olika, valbara färger med jordnära toner och rena, eleganta linjer med en avslappnad look. Design av Norm Architects. Bra att veta om Offset fåtölj - Elegant, avslappnad design.- Stomme i FSC-certifierat trä.- Avtagbar klädsel med dolt kardborrefäste.- Bredd: 940 mm.- Djup: 900 mm.- Höjd: 750 mm.- Sitthöjd: 370 mm.- Design av Norm Architects.- Garanti: 2 år.- Hög kvalitet med en underbar komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt. Vi har valt ut Oat Fåtöljer i Bomull från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ø50 Cm Kunis Breccia Sten / Valnöt - Sidobord & Avlastningsbord Plast Valnöt - 1119869

  audo copenhagen androgyne sidobord ø50 cm kunis breccia sten / valnöt - sidobord & avlastningsbord plast valnöt - 1119869
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Sidobordet har en vacker bordsskiva i sten och intressanta, kontrasterande former. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Kontrasterande material.- Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Design av Danielle Siggerud.- Diameter: 500 mm.- Garanti: 2 år.- Vikt: 15.5 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i fanér.- Det här sidobordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Valnöt Sidobord & Avlastningsbord i Plast från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ø50 Cm Naturlig Ek / Naturlig Ek - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Neutral Ek - 1119039

  audo copenhagen androgyne sidobord ø50 cm naturlig ek / naturlig ek - sidobord & avlastningsbord ekfanér neutral ek - 1119039
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med vacker fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Sidobordet har vackra, kontrasterande former och en hållbar finish i PU-lack. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Design av Danielle Siggerud.- Diameter: 500 mm.- Garanti: 2 år.- Vikt: 11.4 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i sten.- Det här sidobordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Neutral Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Valnöt / Fårskinn Root - Fotpallar Massiv Valnöt Root - 8155003-000C01ZZ

  audo copenhagen brasilia ottoman valnöt / fårskinn root - fotpallar massiv valnöt root - 8155003-000c01zz
  Brasilia ottoman från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv valnöt med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Ottomanen har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fotpallar i Massiv Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Valnöt / Dunes 21004 Camel - Fotpallar Massiv Valnöt Camel - 8155002-000E00ZZ

  audo copenhagen brasilia ottoman valnöt / dunes 21004 camel - fotpallar massiv valnöt camel - 8155002-000e00zz
  Brasilia ottoman från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv valnöt med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Ottomanen har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fotpallar i Massiv Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Mörkbetsad Ek / Dunes 21004 Camel - Fotpallar Massiv Ek Camel - 8154002-000E00ZZ

  audo copenhagen brasilia ottoman mörkbetsad ek / dunes 21004 camel - fotpallar massiv ek camel - 8154002-000e00zz
  Brasilia ottoman från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Ottomanen har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fotpallar i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Ø120 Mörkfärgad /sand - Matbord & Barbord Ek Mörk Ek - 1183819

  audo copenhagen androgyne matbord ø120 mörkfärgad /sand - matbord & barbord ek mörk ek - 1183819
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Mörk Ek Matbord & Barbord i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Low Soffbord 100x60 Cm Calacatta Viola - Soffbord Marmor Calacatta Viola - 7000319

  audo copenhagen plinth low soffbord 100x60 cm calacatta viola - soffbord marmor calacatta viola - 7000319
  Plinth Low soffbord från Audo Copenhagen med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Low soffbord - Ingår i serien Plinth.- Plinth Low uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Design av Norm Architects.- Tillverkat av marmor. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Calacatta Viola Soffbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Tearoom Loungestol Doppiopanama 001 - Fåtöljer Bomull Doppiopanama - 9605008-000203ZZ

  audo copenhagen tearoom loungestol doppiopanama 001 - fåtöljer bomull doppiopanama - 9605008-000203zz
  Tearoom loungestol från Audo Copenhagen med en tidlös design med en elegant, feminin känsla. Den har en ren siluett med geometriska former och en vacker klädsel och en stomme i trä med skum ovanpå för bästa komfort. Design av Nick Ross. Bra att veta om Tearoom loungestol - Tidlös design.- Elegant känsla.- Geometriska former.- Vacker klädsel.- Komfort.- Loungestolen passar bra i hallen.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 700 mm.- Bredd: 890 mm.- Höjd: 780 mm.- Design av Nick Ross.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Doppiopanama Fåtöljer i Bomull från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Tearoom Solitärfåtölj Doppiopanama 001 - Fåtöljer Bomull Doppiopanama - 9600008-000004ZZ

  audo copenhagen tearoom solitärfåtölj doppiopanama 001 - fåtöljer bomull doppiopanama - 9600008-000004zz
  Tearoom solitärfåtölj från Audo Copenhagen med en skulptural design med ovanliga dimensioner och ett vackert utseende. Den har en stomme i trä med en vaddering i skum. Design av Nick Ross. Bra att veta om Tearoom solitärfåtölj - Skulptural design.- Ovanliga dimensioner.- Vackert utseende.- Vacker klädsel.- Tillverkad av trä och skum.- Solitärfåtöljen passar bra i hallen.- Solitärfåtöljen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 580 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 780 mm.- Design av Nick Ross.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Doppiopanama Fåtöljer i Bomull från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Umanoff Sidobord 60 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Valnöt - 1189879

  audo copenhagen umanoff sidobord 60 cm - sidobord & avlastningsbord massiv valnöt - 1189879
  Umanoff sidobord från Audo Copenhagen med en elegant, iögonfallande design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av oljad valnöt med borstade detaljer i mässing och har en rundad topp. Designår: 1950. Design av Arthur Umanoff. Bra att veta om Umanoff sidobord - Det här sidobordet ingår i Audo Copenhagens serie Umanoff.- Sidobordet finns i 2 olika storlekar.- Kombinera sidobordet med en bordslampa från Audo Copenhagen.- Designår: 1950.- För mer information ladda ned PDF.- Design av Arthur Umanoff. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Valnöt Sidobord & Avlastningsbord i Massiv Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Naturlig Ek Dunes Cognac 21004 - Fotpallar Anilinläder Konjak - 8153002-000E00ZZ

  audo copenhagen brasilia ottoman naturlig ek dunes cognac 21004 - fotpallar anilinläder konjak - 8153002-000e00zz
  Brasilia ottoman från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Ottomanen har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Fotpallar i Anilinläder från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Walnut / Bouclé 02 Beige - Fåtöljer Massiv Valnöt Bouclé 02 Beige - 8052000-000000ZZ

  audo copenhagen brasilia fåtölj walnut / bouclé 02 beige - fåtöljer massiv valnöt bouclé 02 beige - 8052000-000000zz
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Stolen har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Hög komfort.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Massiv Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Mörkbetsad Ek / Dunes 21004 Camel - Fåtöljer Massiv Ek Camel - 8054002-000E00ZZ

  audo copenhagen brasilia fåtölj mörkbetsad ek / dunes 21004 camel - fåtöljer massiv ek camel - 8054002-000e00zz
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fåtöljer i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Mörkbetsad Ek / Bouclé 02 Beige - Fåtöljer Massiv Ek Bouclé 02 Beige - 8051000-000000ZZ

  audo copenhagen brasilia fåtölj mörkbetsad ek / bouclé 02 beige - fåtöljer massiv ek bouclé 02 beige - 8051000-000000zz
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Naturlig Ek 02 Beige - Fåtöljer Bouclé Bouclé 02 Beige - 8050000-000000ZZ

  audo copenhagen brasilia fåtölj naturlig ek 02 beige - fåtöljer bouclé bouclé 02 beige - 8050000-000000zz
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Design av Anderssen & Voll.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Bouclé från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Bordsskiva Emparador - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Brun - 1181989

  audo copenhagen androgyne bordsskiva emparador - sidobord & avlastningsbord marmor brun - 1181989
  Androgyne bordsskiva från Audo Copenhagen med en klassisk design i marmor med en rund form. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne bordsskiva - Klassisk design.- Tillverkad av marmor.- Rund form.- Kombinera bordsskivan med ett sidobord från Audo Copenhagen.- Bordsskivan passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 18 mm.- Design av Danielle Siggerud.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Naturlig Ek - Fåtöljer Fårskinn Sheepskin Nature

  audo copenhagen brasilia fåtölj naturlig ek - fåtöljer fårskinn sheepskin nature
  Fåtöljen från Audo Copenhagen har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Stolen har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om fåtöljen från Audo Copenhagen- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Formgivning av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Naturlig Ek - Fotpallar Fårskinn Sheepskin Nature

  audo copenhagen brasilia ottoman naturlig ek - fotpallar fårskinn sheepskin nature
  Ottomanen från Audo Copenhagen har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben. Ottomanen har en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan och en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Anderssen & Voll. Om ottomanen från Audo Copenhagen- Eleganta, valbara tyger.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika modeller.- Formgivning av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm. Skötselråd för ottomanen- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord / - Soffbord Valnöt Calacatta Viola

  audo copenhagen androgyne soffbord / - soffbord valnöt calacatta viola
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i valnöt med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Danielle Siggerud. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Soffbordet finns i olika färger.- Finns även som ett runt matbord.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Androgyne.- Formgivning av Danielle Siggerud.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord Calacatta Viola - Soffbord Marmor Calacatta Viola - 1189319

  audo copenhagen androgyne soffbord calacatta viola - soffbord marmor calacatta viola - 1189319
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen i premiumkvalitet med en unik karaktär perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av vacker marmor. Designer är Danielle Siggerud. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Längd: 1200 mm.- Bredd: 450 mm.- Ingår i serien Androgyne.- Designer är Danielle Siggerud.- Höjd: 378 mm.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Calacatta Viola Soffbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord Mörkbetsad / Calacatta Viola - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek - 1189819

  audo copenhagen androgyne soffbord mörkbetsad / calacatta viola - soffbord ek mörkbetsad ek - 1189819
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i mörkbetsad ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet finns i olika färgval.- Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Soffbord i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord / Calacatta Viola - Soffbord Ek - 1189019

  audo copenhagen androgyne soffbord / calacatta viola - soffbord ek - 1189019
  Androgyne soffbord från Audo Copenhagen med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i naturlig ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet finns i olika färgval.- Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF.- Design av Danielle Siggerud. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Cubic Sidobord 40x40 Cm Kunis Breccia - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Sand - 7010130

  audo copenhagen plinth cubic sidobord 40x40 cm kunis breccia - sidobord & avlastningsbord marmor sand - 7010130
  Plinth Cubic sidobord från Menu med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Cubic sidobord - Ingår i serien Plinth.- Djup: 400 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 400 mm.- Plinth Cubic uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Design av Norm Architects.- Tillverkat av marmor.- Vikt: 37.5 kg.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Sand Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Low Soffbord 100x60 Cm Kunis Breccia - Soffbord Marmor Kunis Breccia - 7000130

  audo copenhagen plinth low soffbord 100x60 cm kunis breccia - soffbord marmor kunis breccia - 7000130
  Plinth Low soffbord från Audo Copenhagen med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Low soffbord - Ingår i serien Plinth.- Plinth Low uppskattas för den mångsidiga designen och det lyxiga, naturliga materialet.- Design av Norm Architects.- Tillverkat av marmor. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Kunis Breccia Soffbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Tall Sidobord 51x30 Cm Kunis Breccia - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Kunis Breccia - 7020130

  audo copenhagen plinth tall sidobord 51x30 cm kunis breccia - sidobord & avlastningsbord marmor kunis breccia - 7020130
  Plinth Tall sidobord från Menu med extraordinär, exklusiv design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design av Norm Architects. Bra att veta om Plinth Tall sidobord - Ingår i serien Plinth.- Djup: 300 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 510 mm.- Design av Norm Architects.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Tillverkat av marmor.- Vikt: 32.5 kg.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Kunis Breccia Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord Carrara - Soffbord Carraramarmor Vit - 7040630

  audo copenhagen plinth bridge soffbord carrara - soffbord carraramarmor vit - 7040630
  Plinth Bridge soffbord från Audo Copenhagen med ett levande uttryck som gör varje exemplar unikt. Det har en modern, enkel design med en elegant siluett som aldrig går ur tiden. Bra att veta om Plinth Bridge soffbord - Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Plinth.- Soffbordet erbjuds i flera vackra utföranden.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Vit Soffbord i Carraramarmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord - Soffbord Calacatta Viola Ros - 7040319

  audo copenhagen plinth bridge soffbord - soffbord calacatta viola ros - 7040319
  Plinth Bridge soffbord från Audo Copenhagen med ett levande uttryck som gör varje exemplar unikt. Det har en modern, enkel design med en elegant siluett som aldrig går ur tiden. Bra att veta om Plinth Bridge soffbord - Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Plinth.- Soffbordet erbjuds i flera vackra utföranden.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Ros Soffbord i Calacatta Viola från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord Grey Kendzo - Soffbord Grå Kendzo Svart - 7040960

  audo copenhagen plinth bridge soffbord grey kendzo - soffbord grå kendzo svart - 7040960
  Plinth Bridge soffbord från Audo Copenhagen med ett levande uttryck som gör varje exemplar unikt. Det har en modern, enkel design med en elegant siluett som aldrig går ur tiden. Bra att veta om Plinth Bridge soffbord - Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Plinth.- Soffbordet erbjuds i flera vackra utföranden.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Svart Soffbord i Grå Kendzo från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord - Soffbord Nero Marquina Svart - 7040530

  audo copenhagen plinth bridge soffbord - soffbord nero marquina svart - 7040530
  Plinth Bridge soffbord från Audo Copenhagen med ett levande uttryck som gör varje exemplar unikt. Det har en modern, enkel design med en elegant siluett som aldrig går ur tiden. Bra att veta om Plinth Bridge soffbord - Det här soffbordet ingår i Audo Copenhagens serie Plinth.- Soffbordet erbjuds i flera vackra utföranden.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Svart Soffbord i Nero Marquina från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord Carrara - Soffbord Carraramarmor Vit

  audo copenhagen plinth bridge soffbord carrara - soffbord carraramarmor vit
  Soffbordet från Audo Copenhagen är tillverkat av fantastisk natursten med olika, asymmetriska mönster och färger som gör varje exemplar unikt. Det har en broliknande form med en klassisk siluett perfekt för det moderna hemmet. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Soffbordet finns i flera vackra utföranden.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Plinth.- Tillverkat i Danmark.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord Grey Kendzo - Soffbord Grå Kendzo Svart

  audo copenhagen plinth bridge soffbord grey kendzo - soffbord grå kendzo svart
  Soffbordet från Audo Copenhagen är tillverkat av fantastisk natursten med olika, asymmetriska mönster och färger som gör varje exemplar unikt. Det har en broliknande form med en klassisk siluett perfekt för det moderna hemmet. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Soffbordet finns i flera vackra utföranden.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Plinth.- Tillverkat i Danmark.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord - Soffbord Calacatta Viola Ros

  audo copenhagen plinth bridge soffbord - soffbord calacatta viola ros
  Soffbordet från Audo Copenhagen är tillverkat av fantastisk natursten med olika, asymmetriska mönster och färger som gör varje exemplar unikt. Det har en broliknande form med en klassisk siluett perfekt för det moderna hemmet. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Soffbordet finns i flera vackra utföranden.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Plinth.- Tillverkat i Danmark.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord - Soffbord Nero Marquina Svart

  audo copenhagen plinth bridge soffbord - soffbord nero marquina svart
  Soffbordet från Audo Copenhagen är tillverkat av fantastisk natursten med olika, asymmetriska mönster och färger som gör varje exemplar unikt. Det har en broliknande form med en klassisk siluett perfekt för det moderna hemmet. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Soffbordet finns i flera vackra utföranden.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Plinth.- Tillverkat i Danmark.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Walnut Root - Fåtöljer Massiv Valnöt Root - 319281-319290

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman walnut root - fåtöljer massiv valnöt root - 319281-319290
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Den har robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Ottoman ingår.- Hög komfort.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Design av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Massiv Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Walnut Camel - Fåtöljer Massiv Valnöt Camel - 319280-319289

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman walnut camel - fåtöljer massiv valnöt camel - 319280-319289
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Den har robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Ottoman ingår.- Hög komfort.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Design av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fåtöljer i Massiv Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ivory / Emperador - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Emperador - 1180649-1181989

  audo copenhagen androgyne sidobord ivory / emperador - sidobord & avlastningsbord marmor emperador - 1180649-1181989
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en stilren design med en stadig, ivory stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Emperador Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Svart / Viola - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Viola - 1180539-1181319

  audo copenhagen androgyne sidobord svart / viola - sidobord & avlastningsbord marmor viola - 1180539-1181319
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en stilren design med en svart, stadig stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Viola Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ivory / Vit - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit - 1180649-1181649

  audo copenhagen androgyne sidobord ivory / vit - sidobord & avlastningsbord marmor vit - 1180649-1181649
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en stilren design med en stadig, ivory stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ivory / Viola - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Viola - 1180649-1181319

  audo copenhagen androgyne sidobord ivory / viola - sidobord & avlastningsbord marmor viola - 1180649-1181319
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en stilren design med en stadig, ivory stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Viola Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Mörkbetsad Ek Root - Fåtöljer Massiv Ek Root - 319278-319287

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman mörkbetsad ek root - fåtöljer massiv ek root - 319278-319287
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Den har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Ottoman ingår.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Design av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Naturlig Ek Sheepskin Root - Fåtöljer Fårskinn Root - 319275-319284

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman naturlig ek sheepskin root - fåtöljer fårskinn root - 319275-319284
  Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Hög komfort.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Ottoman ingår.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Brasilia fåtölj:- Bredd: 960 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Brasilia ottoman:- Bredd: 740 mm.- Djup: 555 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Fårskinn från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Naturlig Ek 02 Beige - Fåtöljer Bouclé Bouclé 02 Beige - 319273-319282

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman naturlig ek 02 beige - fåtöljer bouclé bouclé 02 beige - 319273-319282
  Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Hög komfort.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Ottoman ingår.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Brasilia fåtölj:- Bredd: 960 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Brasilia ottoman:- Bredd: 740 mm.- Djup: 555 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Bouclé från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Svart / Emperador - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Emperador - 1180539-1181989

  audo copenhagen androgyne sidobord svart / emperador - sidobord & avlastningsbord marmor emperador - 1180539-1181989
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en stilren design med en svart, stadig stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Emperador Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Svart / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Svart - 1180539-1181539

  audo copenhagen androgyne sidobord svart / svart - sidobord & avlastningsbord marmor svart - 1180539-1181539
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en stilren design med en svart, stadig stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Naturlig Ek Dunes Cognac 21004 - Fåtöljer Anilinläder Konjak - 319274-319283

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman naturlig ek dunes cognac 21004 - fåtöljer anilinläder konjak - 319274-319283
  Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Hög komfort.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Ottoman ingår.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Brasilia fåtölj:- Bredd: 960 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Brasilia ottoman:- Bredd: 740 mm.- Djup: 555 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Fåtöljer i Anilinläder från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Naturlig Ek Sheepskin Nature - Fåtöljer Fårskinn Sheepskin Nature - 324810-324811

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman naturlig ek sheepskin nature - fåtöljer fårskinn sheepskin nature - 324810-324811
  Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Hög komfort.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Ottoman ingår.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Brasilia fåtölj:- Bredd: 960 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Brasilia ottoman:- Bredd: 740 mm.- Djup: 555 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Anderssen & Voll. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sheepskin Nature Fåtöljer i Fårskinn från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Mörkbetsad Ek Bouclé 02 Beige - Fåtöljer Massiv Ek Bouclé 02 Beige - 319276-319285

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman mörkbetsad ek bouclé 02 beige - fåtöljer massiv ek bouclé 02 beige - 319276-319285
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Den har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Ottoman ingår.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Design av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Massiv ek från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Walnut Bouclé 02 Beige - Fåtöljer Massiv Valnöt Bouclé 02 Beige - 319279-319288

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman walnut bouclé 02 beige - fåtöljer massiv valnöt bouclé 02 beige - 319279-319288
  Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Den har robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Stolen har generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Ottoman ingår.- Hög komfort.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Design av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Massiv Valnöt från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Naturlig Ek - Fåtöljer Fårskinn Sheepskin Nature

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman naturlig ek - fåtöljer fårskinn sheepskin nature
  Fåtöljen från Audo Copenhagen har en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Den har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Stolen har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om fåtöljen från Audo Copenhagen- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Hög komfort.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Formgivning av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Ottoman ingår.- 2 års garanti.- Bredd: 960 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Bredd: 740 mm.- Djup: 555 mm.- Höjd: 400 mm. Brasilia fåtölj: Brasilia ottoman: Skötselråd för fåtöljen- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Co Karmstol Svart Stål Dakar 0250/neutral Ek - Stolar Ekfanér Dakar 0250 - 1165004-020300ZZ

  audo copenhagen co karmstol svart stål dakar 0250/neutral ek - stolar ekfanér dakar 0250 - 1165004-020300zz
  Co Dining stol från Audo Copenhagen, formgiven av Norm Architects och The Office Group. Den här stolen har ett minimalistisk och funktionellt formspråk utan att för den sakens skull tumma på komforten. Stolens stilrena och luftiga estetik gör att den lätt passar in bland övrig inredning, i hemmiljö likväl som i kontorsmiljö. Att stolen är stapelbar gör den smidig att förvara när den inte används. Den perfekta balansen mellan design, komfort och funktion gör Co Dining Chair till ett smart och hållbart val som kommer skänka ägaren glädje i många år framöver.Välj mellan flera olika utföranden och färger, eller skapa dynamik i rummet genom att kombinera flera varianter.Läs gärna mer om stolen i Audo Copenhagens bifogade produktblad. Vi har valt ut Dakar 0250 Stolar i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Co Karmstol Svart Stål Neutral Ek - Stolar Ekfanér Neutral Ek - 1165039

  audo copenhagen co karmstol svart stål neutral ek - stolar ekfanér neutral ek - 1165039
  Co Dining stol från Audo Copenhagen, formgiven av Norm Architects och The Office Group. Den här stolen har ett minimalistisk och funktionellt formspråk utan att för den sakens skull tumma på komforten. Stolens stilrena och luftiga estetik gör att den lätt passar in bland övrig inredning, i hemmiljö likväl som i kontorsmiljö. Att stolen är stapelbar gör den smidig att förvara när den inte används. Den perfekta balansen mellan design, komfort och funktion gör Co Dining Chair till ett smart och hållbart val som kommer skänka ägaren glädje i många år framöver.Välj mellan flera olika utföranden och färger, eller skapa dynamik i rummet genom att kombinera flera varianter.Läs gärna mer om stolen i Audo Copenhagens bifogade produktblad. Vi har valt ut Neutral Ek Stolar i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Co Karmstol Svart Stål Hallingdal 130/neutral Ek - Stolar Ekfanér Svart - 1168039

  audo copenhagen co karmstol svart stål hallingdal 130/neutral ek - stolar ekfanér svart - 1168039
  Co Dining stol från Audo Copenhagen, formgiven av Norm Architects och The Office Group. Den här stolen har ett minimalistisk och funktionellt formspråk utan att för den sakens skull tumma på komforten. Stolens stilrena och luftiga estetik gör att den lätt passar in bland övrig inredning, i hemmiljö likväl som i kontorsmiljö. Att stolen är stapelbar gör den smidig att förvara när den inte används. Den perfekta balansen mellan design, komfort och funktion gör Co Dining Chair till ett smart och hållbart val som kommer skänka ägaren glädje i många år framöver.Välj mellan flera olika utföranden och färger, eller skapa dynamik i rummet genom att kombinera flera varianter.Läs gärna mer om stolen i Audo Copenhagens bifogade produktblad. Vi har valt ut Svart Stolar i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Co Karmstol Svart Stål Svart Ek - Stolar Ekfanér Svart Ek - 1166539

  audo copenhagen co karmstol svart stål svart ek - stolar ekfanér svart ek - 1166539
  Co Dining stol från Audo Copenhagen, formgiven av Norm Architects och The Office Group. Den här stolen har ett minimalistisk och funktionellt formspråk utan att för den sakens skull tumma på komforten. Stolens stilrena och luftiga estetik gör att den lätt passar in bland övrig inredning, i hemmiljö likväl som i kontorsmiljö. Att stolen är stapelbar gör den smidig att förvara när den inte används. Den perfekta balansen mellan design, komfort och funktion gör Co Dining Chair till ett smart och hållbart val som kommer skänka ägaren glädje i många år framöver.Välj mellan flera olika utföranden och färger, eller skapa dynamik i rummet genom att kombinera flera varianter.Läs gärna mer om stolen i Audo Copenhagens bifogade produktblad. Vi har valt ut Svart Ek Stolar i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Co Loungestol Svarta Ben Sits Dakar 0842 / Rygg + Arm Svart Ek - Fåtöljer Ekfanér Moss 022 - 1193559

  audo copenhagen co loungestol svarta ben sits dakar 0842 / rygg + arm svart ek - fåtöljer ekfanér moss 022 - 1193559
  Co loungestol från Audo Copenhagen med en klassisk, minimalistisk design med en stabil konstruktion perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den har en sits med underbar komfort och en generös rygg med perfekt stöd och en optimal lutning. Loungestolen har slanka ben i stål med en industriell touch. Design av Norm Architects & Els Van Horebeek. Bra att veta om Co loungestol - Avslappnad design.- Optimal komfort.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Flera olika, valbara material.- Slanka ben med en stadig konstruktion.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras monterad.- Den här loungestolen ingår i Audo Copenhagens serie Co.- Djup: 690 mm.- Bredd: 705 mm.- Höjd: 710 mm.- Design av Norm Architects & Els Van Horebeek. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Använd ett lämpligt rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Moss 022 Fåtöljer i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Co Loungestol Svarta Ben Sits Moss 019 / Rygg + Arm Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Ekfanér Moss 022 - 1195002-01BE08ZZ

  audo copenhagen co loungestol svarta ben sits moss 019 / rygg + arm mörkbetsad ek - fåtöljer ekfanér moss 022 - 1195002-01be08zz
  Co loungestol från Audo Copenhagen med en klassisk, minimalistisk design med en stabil konstruktion perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den har en sits med underbar komfort och en generös rygg med perfekt stöd och en optimal lutning. Loungestolen har slanka ben i stål med en industriell touch. Design av Norm Architects & Els Van Horebeek. Bra att veta om Co loungestol - Avslappnad design.- Optimal komfort.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Flera olika, valbara material.- Slanka ben med en stadig konstruktion.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras monterad.- Den här loungestolen ingår i Audo Copenhagens serie Co.- Djup: 690 mm.- Bredd: 705 mm.- Höjd: 710 mm.- Design av Norm Architects & Els Van Horebeek. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Använd ett lämpligt rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Moss 022 Fåtöljer i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Co Loungestol Svarta Ben Sits Dakar 0250 / Rygg Naturlig Ek - Fåtöljer Ekfanér Moss 022 - 1191979

  audo copenhagen co loungestol svarta ben sits dakar 0250 / rygg naturlig ek - fåtöljer ekfanér moss 022 - 1191979
  Co loungestol från Audo Copenhagen med en klassisk, minimalistisk design med en stabil konstruktion perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den har en sits med underbar komfort och en generös rygg med perfekt stöd och en optimal lutning. Loungestolen har slanka ben i stål med en industriell touch. Design av Norm Architects & Els Van Horebeek. Bra att veta om Co loungestol - Avslappnad design.- Optimal komfort.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Flera olika, valbara material.- Slanka ben med en stadig konstruktion.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras monterad.- Den här loungestolen ingår i Audo Copenhagens serie Co.- Djup: 690 mm.- Bredd: 705 mm.- Höjd: 710 mm.- Design av Norm Architects & Els Van Horebeek. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Använd ett lämpligt rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Moss 022 Fåtöljer i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Co Loungestol Svarta Ben Sits + Rygg Moss 022 / Arm Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Ekfanér Moss 022 - 1195002-01BH08ZZ

  audo copenhagen co loungestol svarta ben sits + rygg moss 022 / arm mörkbetsad ek - fåtöljer ekfanér moss 022 - 1195002-01bh08zz
  Co loungestol från Audo Copenhagen med en klassisk, minimalistisk design med en stabil konstruktion perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den har en sits med underbar komfort och en generös rygg med perfekt stöd och en optimal lutning. Loungestolen har slanka ben i stål med en industriell touch. Design av Norm Architects & Els Van Horebeek. Bra att veta om Co loungestol - Avslappnad design.- Optimal komfort.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Flera olika, valbara material.- Slanka ben med en stadig konstruktion.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras monterad.- Den här loungestolen ingår i Audo Copenhagens serie Co.- Djup: 690 mm.- Bredd: 705 mm.- Höjd: 710 mm.- Design av Norm Architects & Els Van Horebeek. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Använd ett lämpligt rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Moss 022 Fåtöljer i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Ingeborg Loungefåtölj Zero 0001 / Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Bomull Off-White - 1500303-042M04ZZ

  audo copenhagen ingeborg loungefåtölj zero 0001 / mörkbetsad ek - fåtöljer bomull off-white - 1500303-042m04zz
  Med sin inbjudande design och oemotståndliga komfort kommer denna fåtölj att bli favoritplatsen i ditt hem. Ingeborg kombinerar spännande och skulpturala former med ett lätt bakåtlutat ryggstöd, vilket ger dig en perfekt balans mellan stil och bekvämlighet. Originaldesign från år 1940. Design av Flemming Lassen. Bra att veta om Ingeborg loungefåtölj - En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer.- Kombinera loungefåtöljen med en Ingeborg fotpall.- Högkvalitativ klädsel med knappar i läder.- Originaldesign från år 1940.- Design av Flemming Lassen.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Europa. Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Bomull från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Ingeborg Loungefåtölj Moonlight / Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Fårskinn Moonlight - 1500207-040E02ZZ

  audo copenhagen ingeborg loungefåtölj moonlight / mörkbetsad ek - fåtöljer fårskinn moonlight - 1500207-040e02zz
  Med sin inbjudande design och oemotståndliga komfort kommer denna fåtölj att bli favoritplatsen i ditt hem. Ingeborg kombinerar spännande och skulpturala former med ett lätt bakåtlutat ryggstöd, vilket ger dig en perfekt balans mellan stil och bekvämlighet. Originaldesign från år 1940. Design av Flemming Lassen. Bra att veta om Ingeborg loungefåtölj - En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer.- Högkvalitativ klädsel.- Originaldesign från år 1940.- Design av Flemming Lassen.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Europa. Vi har valt ut Moonlight Fåtöljer i Fårskinn från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj Beige - Fåtöljer Bouclé Beige - 9849020-000300ZZ

  audo copenhagen offset fåtölj beige - fåtöljer bouclé beige - 9849020-000300zz
  Offset fåtölj från Audo Copenhagen är en idealisk kombination av minimalistisk design och inbjudande komfort. Med dess smakfulla formspråk harmoniserar den med alla hem utan att ta för mycket plats. Dess inbjudande och omfamnande design, bekväma vaddering och högkvalitativa klädsel gör Offset till den perfekta platsen för avkoppling. Designad av välrenommerade Norm Architects för Audo Copenhagen. Bra att veta om Offset fåtölj - Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Offset.- Är även tillgänglig som 2-sitssoffa och 3-sitssoffa.- Tillverkad i Europa.- Design av Norm Architects. Vi har valt ut Beige Fåtöljer i Bouclé från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj Gold - Fåtöljer Bouclé Guld - 9849020-000000ZZ

  audo copenhagen offset fåtölj gold - fåtöljer bouclé guld - 9849020-000000zz
  Offset fåtölj från Audo Copenhagen är en idealisk kombination av minimalistisk design och inbjudande komfort. Med dess smakfulla formspråk harmoniserar den med alla hem utan att ta för mycket plats. Dess inbjudande och omfamnande design, bekväma vaddering och högkvalitativa klädsel gör Offset till den perfekta platsen för avkoppling. Designad av välrenommerade Norm Architects för Audo Copenhagen. Bra att veta om Offset fåtölj - Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Offset.- Är även tillgänglig som 2-sitssoffa och 3-sitssoffa.- Tillverkad i Europa.- Design av Norm Architects. Vi har valt ut Guld Fåtöljer i Bouclé från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Ingeborg Loungefåtölj Sahara / Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Fårskinn Sahara - 1500207-040J02ZZ

  audo copenhagen ingeborg loungefåtölj sahara / mörkbetsad ek - fåtöljer fårskinn sahara - 1500207-040j02zz
  Med sin inbjudande design och oemotståndliga komfort kommer denna fåtölj att bli favoritplatsen i ditt hem. Ingeborg kombinerar spännande och skulpturala former med ett lätt bakåtlutat ryggstöd, vilket ger dig en perfekt balans mellan stil och bekvämlighet. Originaldesign från år 1940. Design av Flemming Lassen. Bra att veta om Ingeborg loungefåtölj - En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer.- Högkvalitativ klädsel.- Originaldesign från år 1940.- Design av Flemming Lassen.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Europa. Vi har valt ut Sahara Fåtöljer i Fårskinn från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj Mörkgrå - Fåtöljer Bouclé Mörkgrå - 9849020-000200ZZ

  audo copenhagen offset fåtölj mörkgrå - fåtöljer bouclé mörkgrå - 9849020-000200zz
  Offset fåtölj från Audo Copenhagen är en idealisk kombination av minimalistisk design och inbjudande komfort. Med dess smakfulla formspråk harmoniserar den med alla hem utan att ta för mycket plats. Dess inbjudande och omfamnande design, bekväma vaddering och högkvalitativa klädsel gör Offset till den perfekta platsen för avkoppling. Designad av välrenommerade Norm Architects för Audo Copenhagen. Bra att veta om Offset fåtölj - Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Offset.- Är även tillgänglig som 2-sitssoffa och 3-sitssoffa.- Tillverkad i Europa.- Design av Norm Architects. Vi har valt ut Mörkgrå Fåtöljer i Bouclé från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj Bordeaux - Fåtöljer Bouclé Bordeaux - 9849020-000100ZZ

  audo copenhagen offset fåtölj bordeaux - fåtöljer bouclé bordeaux - 9849020-000100zz
  Offset fåtölj från Audo Copenhagen är en idealisk kombination av minimalistisk design och inbjudande komfort. Med dess smakfulla formspråk harmoniserar den med alla hem utan att ta för mycket plats. Dess inbjudande och omfamnande design, bekväma vaddering och högkvalitativa klädsel gör Offset till den perfekta platsen för avkoppling. Designad av välrenommerade Norm Architects för Audo Copenhagen. Bra att veta om Offset fåtölj - Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Offset.- Är även tillgänglig som 2-sitssoffa och 3-sitssoffa.- Tillverkad i Europa.- Design av Norm Architects. Vi har valt ut Bordeaux Fåtöljer i Bouclé från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Ingeborg Loungefåtölj / Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Fårskinn Sahara

  audo copenhagen ingeborg loungefåtölj / mörkbetsad ek - fåtöljer fårskinn sahara
  Loungefåtölj från Audo Copenhagen med en inbjudande design och en oemotståndlig komfort perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Den har spännande, skulpturala former och ett lätt bakåtlutat ryggstöd för optimal komfort. Originaldesign från år 1940. Formgivning av Flemming Lassen. Om loungefåtöljen från Audo Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer.- Högkvalitativ klädsel.- Originaldesign från år 1940.- Formgivning av Flemming Lassen. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj - Fåtöljer Bouclé Beige

  audo copenhagen offset fåtölj - fåtöljer bouclé beige
  Fåtöljen från Audo Copenhagen har minimalistiskt, smakfullt formspråk med fokus på komfort och estetik. Den har en inbjudande, omfamnande sits med en bekväm vaddering och en högkvalitativ klädsel. Kombinera fåtöljen med en Offset soffa. Formgivning av Norm Architects. Om fåtöljen från Audo Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Finns även som 2-sitssoffa och 3-sitssoffa.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Norm Architects.- Från serien Offset. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Ingeborg Loungefåtölj / Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Fårskinn Moonlight

  audo copenhagen ingeborg loungefåtölj / mörkbetsad ek - fåtöljer fårskinn moonlight
  Loungefåtölj från Audo Copenhagen med en inbjudande design och en oemotståndlig komfort perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Den har spännande, skulpturala former och ett lätt bakåtlutat ryggstöd för optimal komfort. Originaldesign från år 1940. Formgivning av Flemming Lassen. Om loungefåtöljen från Audo Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer.- Högkvalitativ klädsel.- Originaldesign från år 1940.- Formgivning av Flemming Lassen. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj - Fåtöljer Bouclé Mörkgrå

  audo copenhagen offset fåtölj - fåtöljer bouclé mörkgrå
  Fåtöljen från Audo Copenhagen har minimalistiskt, smakfullt formspråk med fokus på komfort och estetik. Den har en inbjudande, omfamnande sits med en bekväm vaddering och en högkvalitativ klädsel. Kombinera fåtöljen med en Offset soffa. Formgivning av Norm Architects. Om fåtöljen från Audo Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Finns även som 2-sitssoffa och 3-sitssoffa.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Norm Architects.- Från serien Offset. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Ingeborg Loungefåtölj Zero 0001 / Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Bomull Off-White

  audo copenhagen ingeborg loungefåtölj zero 0001 / mörkbetsad ek - fåtöljer bomull off-white
  Loungefåtölj från Audo Copenhagen med en inbjudande design och en oemotståndlig komfort perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Den har spännande, skulpturala former och ett lätt bakåtlutat ryggstöd för optimal komfort. Originaldesign från år 1940. Formgivning av Flemming Lassen. Om loungefåtöljen från Audo Copenhagen- Kombinera loungefåtöljen med en Ingeborg fotpall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer.- Högkvalitativ klädsel med knappar i läder.- Originaldesign från år 1940.- Formgivning av Flemming Lassen. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj - Fåtöljer Bouclé Bordeaux

  audo copenhagen offset fåtölj - fåtöljer bouclé bordeaux
  Fåtöljen från Audo Copenhagen har minimalistiskt, smakfullt formspråk med fokus på komfort och estetik. Den har en inbjudande, omfamnande sits med en bekväm vaddering och en högkvalitativ klädsel. Kombinera fåtöljen med en Offset soffa. Formgivning av Norm Architects. Om fåtöljen från Audo Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Finns även som 2-sitssoffa och 3-sitssoffa.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Norm Architects.- Från serien Offset. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj Gold - Fåtöljer Bouclé Guld

  audo copenhagen offset fåtölj gold - fåtöljer bouclé guld
  Fåtöljen från Audo Copenhagen har minimalistiskt, smakfullt formspråk med fokus på komfort och estetik. Den har en inbjudande, omfamnande sits med en bekväm vaddering och en högkvalitativ klädsel. Kombinera fåtöljen med en Offset soffa. Formgivning av Norm Architects. Om fåtöljen från Audo Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Finns även som 2-sitssoffa och 3-sitssoffa.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Norm Architects.- Från serien Offset. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Rektangulär 280x110 Cm - Matbord & Barbord Mdf Mörk Ek

  audo copenhagen androgyne matbord rektangulär 280x110 cm - matbord & barbord mdf mörk ek
  Matbordet från Audo Copenhagen har ett storslaget, arkitektoniskt utseende perfekt för det moderna hemmet. Det är tillverkat av hållbar MDF med ett vackert, högkvalitativt lager i ekfanér och en slitstark, lackad finish perfekt för vardagsbruk. Matbordet har ett minimalistiskt, funktionellt bordsunderrede. Formgivning av Danielle Siggerud. Om matbordet från Audo Copenhagen- Ett konstverk.- Matbordet finns i 2 olika storlekar.- Matbordet finns i olika färger.- Formgivning av Danielle Siggerud.- Denna produkt levereras omonterad.- Enkel att montera. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Mörkbetsad Ek / Dunes 21004 - Fåtöljer Massiv Ek Camel

  audo copenhagen brasilia fåtölj mörkbetsad ek / dunes 21004 - fåtöljer massiv ek camel
  Fåtöljen från Menu har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Den har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Formgiven av Anderssen & Voll. Om fåtöljen från Menu- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Harbour Column Matbord Ø105 Cm / - Matbord & Barbord Marmor Svart

  audo copenhagen harbour column matbord ø105 cm / - matbord & barbord marmor svart
  Harbour Column Matbord Ø105 cm från Audo Copenhagen är en riktig pärla för ditt hem. Med sin eleganta svarta marmorskiva och robusta pelarbas, kombinerar detta bord modern design med en tidlös estetik som passar både i klassiska och moderna inredningar. Bordsskivan i svart marmor utstrålar lyx och sofistikering, medan den stilrena pelarfoten ser till att bordet står stadigt och stabilt. Oavsett om du planerar en intim middag för två eller vill skapa en inbjudande samtalsplats i ditt vardagsrum, är Harbour Column Matbord det perfekta valet Detaljer om Harbour Column Matbord Ø105 cm: Diameter: 105 cm. Material: Svart marmor och robust metallfot. Designad för att vara stabil och hållbar. Lätt att kombinera med olika inredningsstilar. Passar perfekt både till vardags och fest. Tack vare dess diameter på 105 cm får du gott om utrymme för mat och dekorationer utan att det tar över rummet. Kombinera det med eleganta stolar för att skapa en harmonisk och stilfull matplats som imponerar på gästerna. Perfekt för både vardagliga måltider och speciella tillfällen Om Audo Copenhagen: Audo Copenhagen är kända för sin innovativa design och höga kvalitet. Varumärket kombinerar skandinavisk enkelhet med sofistikerade detaljer för att skapa möbler och inredningsartiklar som står ut i alla miljöer. De strävar alltid efter att skapa produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Turning Bord White Oak Ø65 Cm - Soffbord Ask Vit Ek

  audo copenhagen turning bord white oak ø65 cm - soffbord ask vit ek
  Turningbord från Audo Copenhagen är ett stilrent sidobord tillverkat av vit ek med en diameter på 65 cm. Det är designat för att ge en elegant touch till din heminredning Om Turningbordet: Tillverkat i vitt ekträ för en naturlig och tidlös estetik. Enkel och stilren design som passar bra in i olika inredningsstilar. Robust konstruktion och högkvalitativa material garanterar långvarig hållbarhet och funktion. Perfekt för de som söker en mix av skandinavisk enkelhet och funktionalitet. Turningbordet är det perfekta valet för designmedvetna personer som uppskattar kvalitet och elegans i sin heminredning Om Audo Copenhagen: Audo Copenhagen är känt för sin banbrytande design och högkvalitativa produkter. Med fokus på skandinavisk enkelhet och funktionalitet strävar Audo Copenhagen efter att erbjuda innovativa designlösningar för moderna hem Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Naturlig Ek - Fotpallar Bouclé Bouclé 02 Beige

  audo copenhagen brasilia ottoman naturlig ek - fotpallar bouclé bouclé 02 beige
  Ottomanen från Audo Copenhagen har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben. Ottomanen har en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan och en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Anderssen & Voll. Om ottomanen från Audo Copenhagen- Eleganta, valbara tyger.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika modeller.- Formgivning av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm. Skötselråd för ottomanen- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Naturlig Ek Dunes Cognac 21004 - Fåtöljer Anilinläder Konjak

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman naturlig ek dunes cognac 21004 - fåtöljer anilinläder konjak
  Fåtöljen från Audo Copenhagen har en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Den har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Stolen har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om fåtöljen från Audo Copenhagen- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Hög komfort.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Formgivning av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Ottoman ingår.- 2 års garanti.- Bredd: 960 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Bredd: 740 mm.- Djup: 555 mm.- Höjd: 400 mm. Brasilia fåtölj: Brasilia ottoman: Skötselråd för fåtöljen- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Offset Fåtölj Avtagbar Klädsel Cotlin Wheat - Fåtöljer Bomull Vete

  audo copenhagen offset fåtölj avtagbar klädsel cotlin wheat - fåtöljer bomull vete
  Fåtöljen från Menu har en design. Formgiven av Norm Architects.- Fåtöljen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 900 mm.- Bredd: 940 mm.- Höjd: 750 mm.- 2 års garanti.- Sitthöjd: 370 mm.- Vikt: 44 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord - Soffbord Valnöt

  audo copenhagen androgyne soffbord - soffbord valnöt
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i valnöt med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Danielle Siggerud. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Soffbordet finns i olika färger.- Finns även som ett runt matbord.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Androgyne.- Formgivning av Danielle Siggerud.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Corbel Hylla - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit

  audo copenhagen corbel hylla - sidobord & avlastningsbord marmor vit
  Hylla från Audo Copenhagen med en modern, arkitektonisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av vit marmor. Hyllan har ett mörkbetsad fäste i ek med en bronserad arm i mässing och en uppskattad mångsidighet perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Formgivning av Krøyer-Sætt er-Lassen. Om hyllan från Audo Copenhagen- Corbel uppskattas för den mångsidiga, tidlösa designen.- Kan även användas som ett sidobord.- Kan även användas som ett nattduksbord.- Formgivning av Krøyer-Sætt er-Lassen. Skötselråd för hyllan- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Passage Soffbord Naturlig Ek Ø90 Cm - Soffbord Massiv Ek Neutral Ek

  audo copenhagen passage soffbord naturlig ek ø90 cm - soffbord massiv ek neutral ek
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en tidlös, elegant design. Det är tillverkat av FSC-certifierad massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Formgivning av Krøyer Sætter-Lassen. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Formgivning av Krøyer Sætter-Lassen.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord / - Soffbord Valnöt Sand

  audo copenhagen androgyne soffbord / - soffbord valnöt sand
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i valnöt med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Danielle Siggerud. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Soffbordet finns i olika färger.- Finns även som ett runt matbord.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Androgyne.- Formgivning av Danielle Siggerud.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ø50 Cm / - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Mörkbetsad Ek

  audo copenhagen androgyne sidobord ø50 cm / - sidobord & avlastningsbord ekfanér mörkbetsad ek
  Sidobordet från Menu har en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har en stabil, handgjord konstruktion. Det är tillverkat av MDF med vacker fanér och har vackra, kontrasterande former och en hållbar finish i PU-lack. Formgiven av Danielle Siggerud. Om sidobordet från Menu- Vackert hantverk.- Sidobordet kommer i olika modeller.- Höjd: 390 mm.- Diameter: 500 mm.- 2 års garanti.- Vikt: 11.4 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i sten.- Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sidobordet- Använd en torr trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord Naturlig - Soffbord Ek

  audo copenhagen androgyne soffbord naturlig - soffbord ek
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i naturlig ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Danielle Siggerud. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Soffbordet finns i olika färger.- Finns även som ett runt matbord.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Androgyne.- Formgivning av Danielle Siggerud.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Co Loungestol Svarta Ben Sits + Rygg / Arm Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Ekfanér Moss 022

  audo copenhagen co loungestol svarta ben sits + rygg / arm mörkbetsad ek - fåtöljer ekfanér moss 022
  Co loungestol med svarta ben från Audo Copenhagen är en elegant och modern loungestol som passar perfekt in i hemmets inredning. Sitsen är klädd i Dakar 0250-tyg och ryggen är av naturlig ek, vilket ger en naturlig och hållbar känsla. Om Co Loungestol med Svarta Ben: Bekväm och stilren loungestol för avkoppling och vila. Designad med fokus på både komfort och estetik för att passa in i olika rum. Kombinationen av Dakar 0250-tyget och naturlig ek ger en unik och exklusiv touch. Stolen har en välbalanserad form och hög kvalitet i materialval och utförande. Co loungestol med svarta ben är perfekt för inredningsentusiaster som värdesätter stil och komfort. Dess eleganta design och högkvalitativa material gör den till det optimala valet för avslappning och vila. Om Audo Copenhagen: Audo Copenhagen är känt för sin banbrytande design och höga kvalitet. Med fokus på innovativ design och hållbarhet strävar Audo Copenhagen efter att skapa möbler som kombinerar funktionalitet med estetik. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Soffbord Naturlig / - Soffbord Ek Sand

  audo copenhagen androgyne soffbord naturlig / - soffbord ek sand
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Det har ett spännande underrede i naturlig ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Danielle Siggerud. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Androgyne uppskattas för den höga kvaliteten.- Soffbordet finns i olika färger.- Finns även som ett runt matbord.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Androgyne.- Formgivning av Danielle Siggerud.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Massiv Ek Root

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman mörkbetsad ek - fåtöljer massiv ek root
  Fåtöljen från Menu har en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Den har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Formgiven av Anderssen & Voll. Om fåtöljen från Menu- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Ottoman ingår.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Ø150 Natur - Matbord & Barbord Ek Naturlig Ek

  audo copenhagen androgyne matbord ø150 natur - matbord & barbord ek naturlig ek
  Androgyne matbord Ø150 från Audo Copenhagen är en elegant och modern matbordsserie som passar perfekt för den stilmedvetna inredaren. Detta matbord är tillverkat av mörkfärgad ek för en tidlös och sofistikerad känsla i ditt hem Fakta om Androgyne matbord Ø150: Finjusterad design med en rund form som skapar en harmonisk atmosfär. Tillverkat av högkvalitativ mörkfärgad ek för en robust och hållbar konstruktion. Enkelhet och elegans kombineras för att skapa en unik möbel som sticker ut. Det stora bordet med en diameter på 150 cm rymmer bekvämt flera gäster vid middagsbjudningar. Androgyne matbord Ø150 är perfekt för den som värdesätter stil och kvalitet i sitt hem. Dess mörkfärgade ek och imponerande design gör det till det ultimata valet för middagar och sociala sammankomster Om Audo Copenhagen: Audo Copenhagen är känt för sin banbrytande design och höga kvalitet. Med en passion för att kombinera innovation och funktionalitet strävar Audo Copenhagen efter att skapa möbler och inredningsdetaljer som berikar människors liv Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Passage Soffbord Naturlig Ek Ø50 Cm - Soffbord Massiv Ek Neutral Ek

  audo copenhagen passage soffbord naturlig ek ø50 cm - soffbord massiv ek neutral ek
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en tidlös, elegant design. Det är tillverkat av FSC-certifierad massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Formgivning av Krøyer Sætter-Lassen. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Formgivning av Krøyer Sætter-Lassen.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Naturlig Ek Sheepskin - Fotpallar Fårskinn Root

  audo copenhagen brasilia ottoman naturlig ek sheepskin - fotpallar fårskinn root
  Ottomanen från Audo Copenhagen har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben. Ottomanen har en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan och en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Anderssen & Voll. Om ottomanen från Audo Copenhagen- Eleganta, valbara tyger.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Audo Copenhagen.- Ottomanen finns i olika modeller.- Formgivning av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm. Skötselråd för ottomanen- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Mörkbetsad Ek / Fårskinn - Fåtöljer Massiv Ek Root

  audo copenhagen brasilia fåtölj mörkbetsad ek / fårskinn - fåtöljer massiv ek root
  Fåtöljen från Menu har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Den har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Formgiven av Anderssen & Voll. Om fåtöljen från Menu- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Harbour Stol Med Hjul Polerad Aluminium / - Kontorsstolar Dakar 0842

  audo copenhagen harbour stol med hjul polerad aluminium / - kontorsstolar dakar 0842
  Stolen från Audo Copenhagen har en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov, hjul och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Formgivning av Norm Architects. Om stolen från Audo Copenhagen- Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hjul.- Hög komfort.- Formgivning av Norm Architects.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Mörkbetsad Ek / - Fåtöljer Massiv Ek Bouclé 02 Beige

  audo copenhagen brasilia fåtölj mörkbetsad ek / - fåtöljer massiv ek bouclé 02 beige
  Fåtöljen från Menu har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Den har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Formgiven av Anderssen & Voll. Om fåtöljen från Menu- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Valnöt / Dunes 21004 - Fotpallar Massiv Valnöt Camel

  audo copenhagen brasilia ottoman valnöt / dunes 21004 - fotpallar massiv valnöt camel
  Ottomanen från Menu har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv valnöt med rundade, vackra ben. Den har en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan och en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av Anderssen & Voll. Om ottomanen från Menu- Eleganta, valbara tyg.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen kommer i olika modeller.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- 2 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Skötselråd för ottomanen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Med Ottoman Mörkbetsad Ek - Fåtöljer Massiv Ek Bouclé 02 Beige

  audo copenhagen brasilia fåtölj med ottoman mörkbetsad ek - fåtöljer massiv ek bouclé 02 beige
  Fåtöljen från Menu har en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Den har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Formgiven av Anderssen & Voll. Om fåtöljen från Menu- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Ottoman ingår.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Umanoff Sidobord 60 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Valnöt

  audo copenhagen umanoff sidobord 60 cm - sidobord & avlastningsbord massiv valnöt
  Umanoff Sidobord från Audo Copenhagen är en elegant möbel som passar perfekt som ett stilrent sidobord i ditt hem. Det är designat för att ge en modern touch med sina mått på 60 cm Om Umanoff Sidobord: Detta sidobord har en smäcker och stilren design som passar perfekt i olika inredningsstilar. Tillverkat av högkvalitativa material för hållbarhet och stabilitet. Med en bredd på 60 cm erbjuder detta sidobord gott om plats för att ställa din favoritbok eller en kopp kaffe. Enkel montering och underhåll gör det till en praktisk möbel för vardagsrummet eller sovrummet. Umanoff Sidobord är perfekt för den stilmedvetna konsumenten, och dess specifika mått på 60 cm gör det till ett utmärkt val för att skapa en modern och funktionell inredning Om Audo Copenhagen: Audo Copenhagen är känt för sin banbrytande design och högkvalitativa produkter. Med fokus på innovativ design och hållbarhet strävar Audo Copenhagen efter att skapa möbler och inredningsdetaljer som kombinerar form och funktion på ett unikt sätt Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Fåtölj Naturlig Ek Sheepskin - Fåtöljer Fårskinn Root

  audo copenhagen brasilia fåtölj naturlig ek sheepskin - fåtöljer fårskinn root
  Fåtöljen från Audo Copenhagen har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Stolen har stödjande armstöd för extra komfort och en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om fåtöljen från Audo Copenhagen- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Audo Copenhagen.- Formgivning av Anderssen & Voll.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Passage Soffbord Ø90 Cm - Soffbord Massiv Ek Mörk Ek

  audo copenhagen passage soffbord ø90 cm - soffbord massiv ek mörk ek
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en tidlös, elegant design. Det är tillverkat av FSC-certifierad massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Formgivning av Krøyer Sætter-Lassen. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Formgivning av Krøyer Sætter-Lassen.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Ø120 Mörkfärgad /sand - Matbord & Barbord Ek Mörk Ek

  audo copenhagen androgyne matbord ø120 mörkfärgad /sand - matbord & barbord ek mörk ek
  Androgyne matbord Ø120 från Audo Copenhagen är en stilren och elegant möbel som passar perfekt in i moderna hem. Det är skapat av Danielle Siggerud för att erbjuda en harmonisk kombination av funktionalitet och design Om Androgyne Matbord Ø120: Tillverkat i mörkfärgad ek med en sandfärgad topp för en sofistikerad kontrast. Rund design som passar perfekt för sociala sammanhang och intima middagar. Unik kombination av material och färger som ger bordet en exklusiv känsla. Tålig och hållbar konstruktion för långvarig användning. Androgyne matbord Ø120 är perfekt för den stilmedvetna målgruppen som värdesätter både form och funktion. Dess eleganta design och slitstarka material gör den till ett utmärkt val för både vardagsbruk och festliga tillfällen Om Audo Copenhagen: Audo Copenhagen är känt för sin banbrytande design och höga kvalitet. Med ett fokus på innovativa möbler och tidlös estetik strävar Audo Copenhagen efter att skapa möbler som förhöjer varje heminredning Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Brasilia Ottoman Mörkbetsad Ek / Dunes 21004 - Fotpallar Massiv Ek Camel

  audo copenhagen brasilia ottoman mörkbetsad ek / dunes 21004 - fotpallar massiv ek camel
  Ottomanen från Menu har en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben. Den har en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan och en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av Anderssen & Voll. Om ottomanen från Menu- Eleganta, valbara tyg.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen kommer i olika modeller.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- 2 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Skötselråd för ottomanen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Passage Soffbord Ø50 Cm - Soffbord Massiv Ek Mörk Ek

  audo copenhagen passage soffbord ø50 cm - soffbord massiv ek mörk ek
  Soffbordet från Audo Copenhagen har en tidlös, elegant design. Det är tillverkat av FSC-certifierad massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Formgivning av Krøyer Sætter-Lassen. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Formgivning av Krøyer Sætter-Lassen.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Bordsskiva Emparador - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Brun

  audo copenhagen androgyne bordsskiva emparador - sidobord & avlastningsbord marmor brun
  Bordsskivan från Audo Copenhagen har en klassisk design i marmor med en rund form. Formgivning av Danielle Siggerud. Om bordsskivan från Audo Copenhagen- Klassisk design.- Tillverkad av marmor.- Rund form.- Kombinera bordsskivan med ett sidobord från Audo Copenhagen.- Formgivning av Danielle Siggerud.- Denna produkt levereras monterad.- Höjd: 18 mm.- Bordsskivan passar bra i vardagsrummet. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Tearoom Loungestol 001 - Fåtöljer Bomull Doppiopanama

  audo copenhagen tearoom loungestol 001 - fåtöljer bomull doppiopanama
  Loungestolen från Audo Copenhagen har en tidlös design med en elegant, feminin känsla. Den har en ren siluett med geometriska former och en vacker klädsel. Loungestolen har en stomme i trä med skum ovanpå för bästa komfort. Formgivning av Nick Ross. Om loungestolen från Audo Copenhagen- Tidlös design.- Elegant känsla.- Geometriska former.- Vacker klädsel.- Komfort.- Formgivning av Nick Ross.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 700 mm.- Bredd: 890 mm.- Höjd: 780 mm.- Loungestolen passar bra i hallen.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Harbour Stol Med Hjul Polerad Aluminium / - Kontorsstolar Dakar 0250

  audo copenhagen harbour stol med hjul polerad aluminium / - kontorsstolar dakar 0250
  Stolen från Audo Copenhagen har en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov, hjul och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Formgivning av Norm Architects. Om stolen från Audo Copenhagen- Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hjul.- Hög komfort.- Formgivning av Norm Architects.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Harbour Stol Med Snurra Svart Pulverlackerad Aluminium / - Kontorsstolar Läder Dakar 0842

  audo copenhagen harbour stol med snurra svart pulverlackerad aluminium / - kontorsstolar läder dakar 0842
  Stolen från Audo Copenhagen har en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Formgivning av Norm Architects. Om stolen från Audo Copenhagen- Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hög komfort.- Formgivning av Norm Architects.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Stolen passar bra i matsalen. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Matbord Ø120 Natur /sand - Matbord & Barbord Ek Naturlig Ek

  audo copenhagen androgyne matbord ø120 natur /sand - matbord & barbord ek naturlig ek
  Androgyne matbord Ø120 från Audo Copenhagen är en stilren och elegant möbel som passar perfekt in i moderna hem. Det är skapat av Danielle Siggerud för att erbjuda en harmonisk kombination av funktionalitet och design Om Androgyne Matbord Ø120: Tillverkat i mörkfärgad ek med en sandfärgad topp för en sofistikerad kontrast. Rund design som passar perfekt för sociala sammanhang och intima middagar. Unik kombination av material och färger som ger bordet en exklusiv känsla. Tålig och hållbar konstruktion för långvarig användning. Androgyne matbord Ø120 är perfekt för den stilmedvetna målgruppen som värdesätter både form och funktion. Dess eleganta design och slitstarka material gör den till ett utmärkt val för både vardagsbruk och festliga tillfällen Om Audo Copenhagen: Audo Copenhagen är känt för sin banbrytande design och höga kvalitet. Med ett fokus på innovativa möbler och tidlös estetik strävar Audo Copenhagen efter att skapa möbler som förhöjer varje heminredning Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.