Möbler
www.mobel.se

Asplund möbler

 • Asplund Snö G3 Sängbord Vit Sockel - Sängbord Ek Vit - 1021030

  asplund snö g3 sängbord vit sockel - sängbord ek vit - 1021030
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Vit Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Storm Grey Sockel - Sängbord Ek Storm Grey - 1101740

  asplund snö g3 sängbord storm grey sockel - sängbord ek storm grey - 1101740
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Storm Grey Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Char Grey Sockel - Sängbord Ek Char Grey - 1101749

  asplund snö g3 sängbord char grey sockel - sängbord ek char grey - 1101749
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Char Grey Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Green Khaki Sockel - Sängbord Ek Green Khaki - 1101745

  asplund snö g3 sängbord green khaki sockel - sängbord ek green khaki - 1101745
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Green Khaki Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Light Grey Sockel - Sängbord Ek Ljusgrå - 1101705

  asplund snö g3 sängbord light grey sockel - sängbord ek ljusgrå - 1101705
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Ljusgrå Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Vit Sockel - Sängbord Ek Vit - 1024202

  asplund snö g3 sängbord vit sockel - sängbord ek vit - 1024202
  Förvaringsserien Snö är en av Asplunds mest välkända och omtyckta produkter. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de igenkännande och urfrästa handtagen. Sängbordet Snö erbjuds i flera olika utföranden, med hjul eller sockel nedtill. Välj mellan tre olika färger på sockel: vit, björk eller ek. Önskas ett liknande sängbord, men med ett större öppet förvaringsutrymme, spana in modellen Snö G2 sängbord. Komplettera gärna bordet med fler delar ur serien. Utöver nattduksbord omfattar Snö även byråer och vitrinskåp. Snö är tillverkad i lackad MDF i högsta kvalitet. Vi har valt ut Vit Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Nordic Blue Sockel - Sängbord Ek Nordic Blue - 1101744

  asplund snö g3 sängbord nordic blue sockel - sängbord ek nordic blue - 1101744
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Nordic Blue Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Dark Sand Sockel - Sängbord Ek Dark Sand - 1101746

  asplund snö g3 sängbord dark sand sockel - sängbord ek dark sand - 1101746
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Dark Sand Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Taupe Sockel - Sängbord Ek Taupe - 1101747

  asplund snö g3 sängbord taupe sockel - sängbord ek taupe - 1101747
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Taupe Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Rose Sockel - Sängbord Ek Rose - 1101725

  asplund snö g3 sängbord rose sockel - sängbord ek rose - 1101725
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Rose Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Hjul Vit - Sängbord Mdf Vit - 1021032

  asplund snö g3 sängbord hjul vit - sängbord mdf vit - 1021032
  Förvaringsserien Snö är en av Asplunds mest välkända och omtyckta produkter. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de igenkännande och urfrästa handtagen. Sängbordet erbjuds i två färger, med hjul eller sockel nedtill. Önskas ett liknande sängbord, men med ett större öppet förvaringsutrymme, spana in modellen Snö G2 sängbord. Komplettera gärna sängbordet med fler delar ur serien. Utöver nattduksbord omfattar Snö även byråer och vitrinskåp. Snö är tillverkad i lackad MDF i högsta kvalitet. Vi har valt ut Vit Sängbord i MDF från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Täckta Dörrar Vit Sockel Ek - Skåp & Vitrinskåp Vit - 1021041

  asplund snö skåp e d30cm täckta dörrar vit sockel ek - skåp & vitrinskåp vit - 1021041
  Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända och omtyckta produkter. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de de glada, urfrästa handtagen.Snö finns som byrå i olika storlekar, nattduksbord, vitrinskåp mm.Snö är tillverkad i MDF och har en sockel i massiv björk som standard. Mot tillägg kan man istället få sockel i ek eller i samma färg som möbeln.Pedestal G1, G2 och G3 kan dessutom fås med hjul istället för med sockel.Vitrinskåpen kan fås med glasdörrar eller täckta dörrar och i två olika djup; 30 cm eller 42 cm.Obs! Asplund har uppdaterat sin produktion av förvaringsserien Snö i januari 2009. Små skillnader kan förekomma och vara synliga om en ny möbel ställs bredvid en äldre. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Vit Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 01101015

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar vit sockel - skåp & vitrinskåp ek vit - 01101015
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Täckta Dörrar Vit Sockel Ek - Skåp & Vitrinskåp Vit - 1021049

  asplund snö skåp e d42cm täckta dörrar vit sockel ek - skåp & vitrinskåp vit - 1021049
  Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända och omtyckta produkter. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de de glada, urfrästa handtagen. Snö finns som byrå i olika storlekar, nattduksbord, vitrinskåp mm.Snö är tillverkad i MDF och har en sockel i massiv ek som standard. Mot tillägg kan man istället få sockel i samma färg som möbeln. Piedestal G1, G2 och G3 kan dessutom fås med hjul istället för med sockel. Vitrinskåpen kan fås med glasdörrar eller täckta dörrar och i två olika djup; 30 cm eller 42 cm.Obs! Asplund har uppdaterat sin produktion av förvaringsserien Snö i januari 2009. Små skillnader kan förekomma och vara synliga om en ny möbel ställs bredvid en äldre. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Vit Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 1021050

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar vit sockel - skåp & vitrinskåp ek vit - 1021050
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Char Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Char Grey - 1101049

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar char grey sockel - skåp & vitrinskåp ek char grey - 1101049
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Char Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Dark Sand Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Dark Sand - 1101046

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar dark sand sockel - skåp & vitrinskåp ek dark sand - 1101046
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Dark Sand Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Green Khaki Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Green Khaki - 1101045

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar green khaki sockel - skåp & vitrinskåp ek green khaki - 1101045
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Green Khaki Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Light Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Ljusgrå - 1101005

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar light grey sockel - skåp & vitrinskåp ek ljusgrå - 1101005
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Ljusgrå Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Nordic Blue Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Nordic Blue - 1101044

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar nordic blue sockel - skåp & vitrinskåp ek nordic blue - 1101044
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Nordic Blue Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Rose Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Rose - 1101025

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar rose sockel - skåp & vitrinskåp ek rose - 1101025
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Rose Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Storm Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Storm Grey - 1101040

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar storm grey sockel - skåp & vitrinskåp ek storm grey - 1101040
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Storm Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Taupe Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Taupe - 1101047

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar taupe sockel - skåp & vitrinskåp ek taupe - 1101047
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Taupe Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Char Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Char Grey - 1101149

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar char grey sockel - skåp & vitrinskåp ek char grey - 1101149
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Char Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Dark Sand Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Dark Sand - 1101146

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar dark sand sockel - skåp & vitrinskåp ek dark sand - 1101146
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Dark Sand Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Green Khaki Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Green Khaki - 1101145

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar green khaki sockel - skåp & vitrinskåp ek green khaki - 1101145
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Green Khaki Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Light Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Ljusgrå - 1101105

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar light grey sockel - skåp & vitrinskåp ek ljusgrå - 1101105
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Ljusgrå Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Nordic Blue Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Nordic Blue - 1101144

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar nordic blue sockel - skåp & vitrinskåp ek nordic blue - 1101144
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Nordic Blue Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Rose Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Rose - 1101125

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar rose sockel - skåp & vitrinskåp ek rose - 1101125
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Rose Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Storm Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Storm Grey - 1101140

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar storm grey sockel - skåp & vitrinskåp ek storm grey - 1101140
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Storm Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Taupe Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Taupe - 1101147

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar taupe sockel - skåp & vitrinskåp ek taupe - 1101147
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Taupe Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp F D42cm Glasdörrar Vit Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 1102215

  asplund snö skåp f d42cm glasdörrar vit sockel - skåp & vitrinskåp ek vit - 1102215
  Snö Skåp F D42 cm Glasdörr från Asplund är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp F D42cm Glasdörrar Char Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Char Grey - 1102249

  asplund snö skåp f d42cm glasdörrar char grey sockel - skåp & vitrinskåp ek char grey - 1102249
  Snö Skåp F D42 cm Glasdörr från Asplund är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Char Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp F D42cm Glasdörrar Dark Sand Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Dark Sand - 1102246

  asplund snö skåp f d42cm glasdörrar dark sand sockel - skåp & vitrinskåp ek dark sand - 1102246
  Snö Skåp F D42 cm Glasdörr från Asplund är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Dark Sand Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp F D42cm Glasdörrar Green Khaki Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Green Khaki - 1102245

  asplund snö skåp f d42cm glasdörrar green khaki sockel - skåp & vitrinskåp ek green khaki - 1102245
  Snö Skåp F D42 cm Glasdörr från Asplund är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Green Khaki Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp F D42cm Glasdörrar Nordic Blue Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Nordic Blue - 1102244

  asplund snö skåp f d42cm glasdörrar nordic blue sockel - skåp & vitrinskåp ek nordic blue - 1102244
  Snö Skåp F D42 cm Glasdörr från Asplund är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Nordic Blue Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp F D42cm Glasdörrar Rose Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Rose - 1102225

  asplund snö skåp f d42cm glasdörrar rose sockel - skåp & vitrinskåp ek rose - 1102225
  Snö Skåp F D42 cm Glasdörr från Asplund är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Rose Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp F D42cm Glasdörrar Storm Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Storm Grey - 1102240

  asplund snö skåp f d42cm glasdörrar storm grey sockel - skåp & vitrinskåp ek storm grey - 1102240
  Snö Skåp F D42 cm Glasdörr från Asplund är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Storm Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp F D42cm Glasdörrar Taupe Sockel Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Taupe - 1102247

  asplund snö skåp f d42cm glasdörrar taupe sockel sockel - skåp & vitrinskåp ek taupe - 1102247
  Snö Skåp F D42 cm Glasdörr från Asplund är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Taupe Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp F D42cm Glasdörrar Light Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Ljusgrå - 1102205

  asplund snö skåp f d42cm glasdörrar light grey sockel - skåp & vitrinskåp ek ljusgrå - 1102205
  Snö Skåp F D42 cm Glasdörr från Asplund är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Ljusgrå Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.