Möbler
www.mobel.se

Asplund möbler

 • Asplund Snö G3 Sängbord Vit Sockel - Sängbord Ek Vit - 1021030

  asplund snö g3 sängbord vit sockel - sängbord ek vit - 1021030
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Vit Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Taupe - Skåp & Vitrinskåp Ek Taupe - 1102247

  asplund snö f skåp djup 42 cm taupe - skåp & vitrinskåp ek taupe - 1102247
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Taupe Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Green Khaki Sockel - Sängbord Ek Green Khaki - 1101745

  asplund snö g3 sängbord green khaki sockel - sängbord ek green khaki - 1101745
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Green Khaki Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Rose Sockel - Sängbord Ek Rose - 1101725

  asplund snö g3 sängbord rose sockel - sängbord ek rose - 1101725
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Rose Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame Semi Skåp Storm Grey / Natural - Skåp & Vitrinskåp Läder Natural - 0571140

  asplund frame semi skåp storm grey / natural - skåp & vitrinskåp läder natural - 0571140
  Frame Semi skåp från Asplund med en enkel, tidlös design med rena linjer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar, tvinnade handtag i läder och stadiga ben i metall och har tre hyllplan i glas. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Tillverkat i Sverige. Design av Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Frame Semi skåp - Uppskattas för den tidlösa designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 400 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1700 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Natural Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 011022215

  asplund snö f skåp - skåp & vitrinskåp ek vit - 011022215
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Petit Palais Sidobord 55 Cm Mörkgråbetsad - Sidobord & Avlastningsbord Ask Mörkgråbetsad Ask - 071004APU8

  asplund petit palais sidobord 55 cm mörkgråbetsad - sidobord & avlastningsbord ask mörkgråbetsad ask - 071004apu8
  Petit Palais sidobord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en bas i solid träpanel och en tunn bordsskiva i fanér perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Petit Palais sidobord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Sidobordet finns i olika färgval.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 420 mm. Vi har valt ut Mörkgråbetsad Ask Sidobord & Avlastningsbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame Semi Skåp Green Khaki / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 0571145

  asplund frame semi skåp green khaki / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 0571145
  Frame Semi skåp från Asplund med en enkel, tidlös design med rena linjer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar, tvinnade handtag i läder och stadiga ben i metall och har tre hyllplan i glas. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Tillverkat i Sverige. Design av Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Frame Semi skåp - Uppskattas för den tidlösa designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 400 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1700 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Storm Grey Sockel - Sängbord Ek Storm Grey - 1101740

  asplund snö g3 sängbord storm grey sockel - sängbord ek storm grey - 1101740
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Storm Grey Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Char Grey Sockel - Sängbord Ek Char Grey - 1101749

  asplund snö g3 sängbord char grey sockel - sängbord ek char grey - 1101749
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Char Grey Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Light Grey Sockel - Sängbord Ek Ljusgrå - 1101705

  asplund snö g3 sängbord light grey sockel - sängbord ek ljusgrå - 1101705
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Ljusgrå Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Hjul Vit - Sängbord Mdf Vit - 1021032

  asplund snö g3 sängbord hjul vit - sängbord mdf vit - 1021032
  Förvaringsserien Snö är en av Asplunds mest välkända och omtyckta produkter. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de igenkännande och urfrästa handtagen. Sängbordet erbjuds i två färger, med hjul eller sockel nedtill. Önskas ett liknande sängbord, men med ett större öppet förvaringsutrymme, spana in modellen Snö G2 sängbord. Komplettera gärna sängbordet med fler delar ur serien. Utöver nattduksbord omfattar Snö även byråer och vitrinskåp. Snö är tillverkad i lackad MDF i högsta kvalitet. Vi har valt ut Vit Sängbord i MDF från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Taupe - Skåp & Vitrinskåp Ek Taupe - 1101047

  asplund snö e skåp taupe - skåp & vitrinskåp ek taupe - 1101047
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och två hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i glas och MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF, massiv ek och glas.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 2 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Taupe Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Char Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Char Grey - 1101149

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar char grey sockel - skåp & vitrinskåp ek char grey - 1101149
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Char Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Vit - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 1102215

  asplund snö f skåp djup 42 cm vit - skåp & vitrinskåp ek vit - 1102215
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Skåp Snö F Djup 42 Cm Storm Grey - Skåp & Vitrinskåp Ek Storm Grey - 1102240

  asplund skåp snö f djup 42 cm storm grey - skåp & vitrinskåp ek storm grey - 1102240
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Storm Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Ljusgrå - Skåp & Vitrinskåp Ek Ljusgrå - 1102205

  asplund snö f skåp djup 42 cm ljusgrå - skåp & vitrinskåp ek ljusgrå - 1102205
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Ljusgrå Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Bermuda Bord Vit 90x200 Cm - Matbord & Barbord Metall Vit - 023007

  asplund bermuda bord vit 90x200 cm - matbord & barbord metall vit - 023007
  Bermuda bord från Asplund med en rustik design med en solid struktur. Det har en vit bordsskiva i laminat med lackade kanter i polyuretan och ben i metall. Den stora storleken gör att den passar perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Eriksson. Originaldesign från år 2006. Bra att veta om Bermuda bord - Uppskattas för storleken.- Även omtyckt för den rustika designen.- Bordet kommer i olika storlekar.- Ingår i serien Bermuda.- Höjd: 720 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Metall från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Kilt Open 180 Sidobord Vitbetsad - Sidobord & Avlastningsbord Ek Vitbetsad Ek - 0181804302

  asplund kilt open 180 sidobord vitbetsad - sidobord & avlastningsbord ek vitbetsad ek - 0181804302
  Kilt Open 180 sidobord från Asplund med en klassisk, arkitektonisk design i vitbetsad ek med flera hyllplan med ett proportionerligt rutmönster perfekt för förvaring av olika saker. Den stora storleken gör att den passar perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Sverige. Design av Claesson, Koivisto & Rune. Bra att veta om Kilt Open 180 sidobord - Uppskattas för storleken.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Kilt.- Djup: 430 mm.- Bredd: 1800 mm.- Höjd: 600 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vitbetsad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Luc Console 160 Sidobord Dark Sand - Sidobord & Avlastningsbord Mässing Dark Sand - 0570049246

  asplund luc console 160 sidobord dark sand - sidobord & avlastningsbord mässing dark sand - 0570049246
  LUC Console 160 sidobord från Asplund med en elegant design med en minimalistisk touch. Det har två lådor i lackad MDF med knoppar i mässing och ett långt hyllplan undertill och fyra ben i lackad metall med en toppskiva i sten perfekt för i stort sett all inredning på grund av dess enkla form och rena material. Tillverkat i Sverige. Design av Mats Broberg & Johan Ridderstråle. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om LUC Console 160 sidobord - Uppskattas för den enkla formen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Sidobordet finns i olika färgval.- Ingår i serien LUC.- Djup: 404 mm.- Bredd: 1584 mm.- Höjd: 810 mm.- Tillverkat i Sverige.- Gjort av metall och MDF. Vi har valt ut Dark Sand Sidobord & Avlastningsbord i Mässing från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Oblique Skrivbord Brons - Skrivbord Pulverlackerad Metall Brons - 07300448

  asplund oblique skrivbord brons - skrivbord pulverlackerad metall brons - 07300448
  Oblique skrivbord från Asplund med en bronsfärgad design i pulverlackerad metall med en tunn bordsskiva, en stabil stomme med diagonala former och en svävande känsla. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Tillverkat i Sverige. Design av Claesson, Koivisto & Rune. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Oblique skrivbord - Uppskattas för den minimalistiska designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Oblique.- Djup: 500 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Brons Skrivbord i Pulverlackerad Metall från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Oblique Soffbord Brons 78x118 Cm - Soffbord Pulverlackerad Metall Brons - 07300248

  asplund oblique soffbord brons 78x118 cm - soffbord pulverlackerad metall brons - 07300248
  Oblique soffbord från Asplund med en bronsfärgad design i pulverlackerad metall med en tunn bordsskiva, en stabil stomme med diagonala former och en svävande känsla. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Tillverkat i Sverige. Design av Claesson, Koivisto & Rune. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Oblique soffbord - Uppskattas för den minimalistiska designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Oblique.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 350 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Brons Soffbord i Pulverlackerad Metall från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Oblique Soffbord Brons 118x118 Cm - Soffbord Pulverlackerad Metall Brons - 07300148

  asplund oblique soffbord brons 118x118 cm - soffbord pulverlackerad metall brons - 07300148
  Oblique soffbord från Asplund med en bronsfärgad design i pulverlackerad metall med en tunn bordsskiva, en stabil stomme med diagonala former och en svävande känsla. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Tillverkat i Sverige. Design av Claesson, Koivisto & Rune. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Oblique soffbord - Uppskattas för den minimalistiska designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Oblique.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 350 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Brons Soffbord i Pulverlackerad Metall från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Ljusgrå - Skåp & Vitrinskåp Ek - 01101305

  asplund snö e skåp ljusgrå - skåp & vitrinskåp ek - 01101305
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fyra hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörr i högkvalitativ MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 4 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Vass 40:135 Sideboard Mörkbetsad Ek Sand - Skänkar & Sideboards Mdf - 015008P646

  asplund vass 40:135 sideboard mörkbetsad ek sand - skänkar & sideboards mdf - 015008p646
  Vass 40:135 sideboard från Asplund med tidlös design med eleganta ben i mörkbetsad ek perfekta för alla hem, oavsett stil och smak. Det har tre dörrar med linjära, vackra mönster. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Vass 40:135 sideboard - Sideboard finns i olika färgval.- Gjort av MDF och valnöt.- Designer är Claesson Koivisto Rune.- Höjd: 720 mm.- Djup: 400 mm.- Bredd: 1350 mm. Hur bör du ta hand om sideboard?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Skänkar & Sideboards i MDF från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Petit Palais Sidobord 42 Cm Teakbetsad - Sidobord & Avlastningsbord Ask Teakbetsad Ask - 071005APU7

  asplund petit palais sidobord 42 cm teakbetsad - sidobord & avlastningsbord ask teakbetsad ask - 071005apu7
  Petit Palais sidobord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en bas i solid träpanel och en tunn bordsskiva i fanér perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Petit Palais sidobord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Sidobordet finns i olika färgval.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 420 mm. Vi har valt ut Teakbetsad Ask Sidobord & Avlastningsbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Hattknopp - Hatthyllor Mässing - 0200902

  asplund tati hattknopp - hatthyllor mässing - 0200902
  Tati hattknopp från Asplund med en minimalistisk design i mässing med en lyxig känsla. Putsa produkten regelbundet för att behålla den ursprungliga finishen. Tillverkad i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Bra att veta om Tati hattknopp - Passar med Tati klädhängare.- Höjd: 175 mm.- Tillverkad i Sverige. Vi har valt ut Mässing Hatthyllor i Mässing från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati 90 Soffbord Högt Nougat / Lackat - Soffbord Glas Nougat - 0200070835

  asplund tati 90 soffbord högt nougat / lackat - soffbord glas nougat - 0200070835
  Tati 90 soffbord från Asplund med en elegant, stilren design med en böjd stomme i metall och en bordsskiva i glas. Det har en hög kvalitet med garanterad hållbarhet och rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati 90 soffbord - Tati 90 uppskattas för den eleganta designen.- Tati 90 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Soffbordet kommer i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Finns även som ett sidobord.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Nougat Soffbord i Glas från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame Semi Skåp Taupe / Svart - Skåp & Vitrinskåp Läder Svart - 0571147

  asplund frame semi skåp taupe / svart - skåp & vitrinskåp läder svart - 0571147
  Frame Semi skåp från Asplund med en enkel, tidlös design med rena linjer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar, tvinnade handtag i läder och stadiga ben i metall och har tre hyllplan i glas. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Tillverkat i Sverige. Design av Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Frame Semi skåp - Uppskattas för den tidlösa designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 400 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1700 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 160 Medium Skåp Med Glasdörrar Storm Grey / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 057120840

  asplund frame 160 medium skåp med glasdörrar storm grey / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 057120840
  Frame 160 Medium skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer och en exklusiv känsla. Det är tillverkat av lackad MDF med fyra dörrar i glas och tvinnade handtag i naturläder och har två lackade hyllplan för snygg förvaring. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 160 Medium skåp - Uppskattas för den exklusiva designen.- Även omtyckt för den enkla stilen.- Skåpet finns i olika färgval.- Ingår i serien Frame.- Djup: 420 mm.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 900 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Console 120 Sidobord Nougat / Lackat - Sidobord & Avlastningsbord Glas Nougat - 0200060835

  asplund tati console 120 sidobord nougat / lackat - sidobord & avlastningsbord glas nougat - 0200060835
  Tati Console 120 sidobord från Asplund med en elegant, stilren design med en böjd stomme i metall och två hyllplan. Det har ett övre hyllplan i lackat glas med ett undre hyllplan i lackad MDF och en hög kvalitet med garanterad hållbarhet. Sidobordet har rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati Console 120 sidobord - Tati Console 120 uppskattas för den eleganta designen.- Tati Console 120 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Sidobordet kommer i olika material.- Finns även som ett soffbord.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Nougat Sidobord & Avlastningsbord i Glas från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame Semi Skåp Nordic Blue / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 0571144

  asplund frame semi skåp nordic blue / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 0571144
  Frame Semi skåp från Asplund med en enkel, tidlös design med rena linjer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar, tvinnade handtag i läder och stadiga ben i metall och har tre hyllplan i glas. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Tillverkat i Sverige. Design av Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Frame Semi skåp - Uppskattas för den tidlösa designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 400 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1700 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame Semi Skåp Char Grey / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 0571149

  asplund frame semi skåp char grey / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 0571149
  Frame Semi skåp från Asplund med en enkel, tidlös design med rena linjer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar, tvinnade handtag i läder och stadiga ben i metall och har tre hyllplan i glas. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Tillverkat i Sverige. Design av Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Frame Semi skåp - Uppskattas för den tidlösa designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 400 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1700 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 160 Medium Skåp Med Glasdörrar Nordic Blue / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 057120844

  asplund frame 160 medium skåp med glasdörrar nordic blue / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 057120844
  Frame 160 Medium skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer och en exklusiv känsla. Det är tillverkat av lackad MDF med fyra dörrar i glas och tvinnade handtag i naturläder och har två lackade hyllplan för snygg förvaring. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 160 Medium skåp - Uppskattas för den exklusiva designen.- Även omtyckt för den enkla stilen.- Skåpet finns i olika färgval.- Ingår i serien Frame.- Djup: 420 mm.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 900 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 160 Medium Skåp Med Glasdörrar Ljusgrå / Svart - Skåp & Vitrinskåp Läder Svart - 057120805

  asplund frame 160 medium skåp med glasdörrar ljusgrå / svart - skåp & vitrinskåp läder svart - 057120805
  Frame 160 Medium skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer och en exklusiv känsla. Det är tillverkat av lackad MDF med fyra dörrar i glas och tvinnade handtag i naturläder och har två lackade hyllplan för snygg förvaring. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 160 Medium skåp - Uppskattas för den exklusiva designen.- Även omtyckt för den enkla stilen.- Skåpet finns i olika färgval.- Ingår i serien Frame.- Djup: 420 mm.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 900 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 160 Medium Skåp Med Glasdörrar Green Khaki / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 057120845

  asplund frame 160 medium skåp med glasdörrar green khaki / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 057120845
  Frame 160 Medium skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer och en exklusiv känsla. Det är tillverkat av lackad MDF med fyra dörrar i glas och tvinnade handtag i naturläder och har två lackade hyllplan för snygg förvaring. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 160 Medium skåp - Uppskattas för den exklusiva designen.- Även omtyckt för den enkla stilen.- Skåpet finns i olika färgval.- Ingår i serien Frame.- Djup: 420 mm.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 900 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Vit Sockel - Sängbord Ek Vit - 1024202

  asplund snö g3 sängbord vit sockel - sängbord ek vit - 1024202
  Förvaringsserien Snö är en av Asplunds mest välkända och omtyckta produkter. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de igenkännande och urfrästa handtagen. Sängbordet Snö erbjuds i flera olika utföranden, med hjul eller sockel nedtill. Välj mellan tre olika färger på sockel: vit, björk eller ek. Önskas ett liknande sängbord, men med ett större öppet förvaringsutrymme, spana in modellen Snö G2 sängbord. Komplettera gärna bordet med fler delar ur serien. Utöver nattduksbord omfattar Snö även byråer och vitrinskåp. Snö är tillverkad i lackad MDF i högsta kvalitet. Vi har valt ut Vit Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Nordic Blue Sockel - Sängbord Ek Nordic Blue - 1101744

  asplund snö g3 sängbord nordic blue sockel - sängbord ek nordic blue - 1101744
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Nordic Blue Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Dark Sand Sockel - Sängbord Ek Dark Sand - 1101746

  asplund snö g3 sängbord dark sand sockel - sängbord ek dark sand - 1101746
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Dark Sand Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö G3 Sängbord Taupe Sockel - Sängbord Ek Taupe - 1101747

  asplund snö g3 sängbord taupe sockel - sängbord ek taupe - 1101747
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Taupe Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Täckta Dörrar Vit Sockel Ek - Skåp & Vitrinskåp Vit - 1021041

  asplund snö skåp e d30cm täckta dörrar vit sockel ek - skåp & vitrinskåp vit - 1021041
  Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända och omtyckta produkter. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de de glada, urfrästa handtagen.Snö finns som byrå i olika storlekar, nattduksbord, vitrinskåp mm.Snö är tillverkad i MDF och har en sockel i massiv björk som standard. Mot tillägg kan man istället få sockel i ek eller i samma färg som möbeln.Pedestal G1, G2 och G3 kan dessutom fås med hjul istället för med sockel.Vitrinskåpen kan fås med glasdörrar eller täckta dörrar och i två olika djup; 30 cm eller 42 cm.Obs! Asplund har uppdaterat sin produktion av förvaringsserien Snö i januari 2009. Små skillnader kan förekomma och vara synliga om en ny möbel ställs bredvid en äldre. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Vit / - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 01101015

  asplund snö e skåp vit / - skåp & vitrinskåp ek vit - 01101015
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och två hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i glas och MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF, massiv ek och glas.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 2 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Täckta Dörrar Vit Sockel Ek - Skåp & Vitrinskåp Vit - 1021049

  asplund snö skåp e d42cm täckta dörrar vit sockel ek - skåp & vitrinskåp vit - 1021049
  Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända och omtyckta produkter. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de de glada, urfrästa handtagen. Snö finns som byrå i olika storlekar, nattduksbord, vitrinskåp mm.Snö är tillverkad i MDF och har en sockel i massiv ek som standard. Mot tillägg kan man istället få sockel i samma färg som möbeln. Piedestal G1, G2 och G3 kan dessutom fås med hjul istället för med sockel. Vitrinskåpen kan fås med glasdörrar eller täckta dörrar och i två olika djup; 30 cm eller 42 cm.Obs! Asplund har uppdaterat sin produktion av förvaringsserien Snö i januari 2009. Små skillnader kan förekomma och vara synliga om en ny möbel ställs bredvid en äldre. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Vit Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 1021050

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar vit sockel - skåp & vitrinskåp ek vit - 1021050
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Char Grey - Skåp & Vitrinskåp Ek Char Grey - 1101049

  asplund snö e skåp char grey - skåp & vitrinskåp ek char grey - 1101049
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och två hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i glas och MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF, massiv ek och glas.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 2 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Char Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Dark Sand - Skåp & Vitrinskåp Ek Dark Sand - 1101046

  asplund snö e skåp dark sand - skåp & vitrinskåp ek dark sand - 1101046
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och två hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i glas och MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF, massiv ek och glas.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 2 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Dark Sand Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Green Khaki - Skåp & Vitrinskåp Ek - 1101045

  asplund snö e skåp green khaki - skåp & vitrinskåp ek - 1101045
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och två hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i glas och MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF, massiv ek och glas.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 2 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Ljusgrå - Skåp & Vitrinskåp Ek Ljusgrå - 1101005

  asplund snö e skåp ljusgrå - skåp & vitrinskåp ek ljusgrå - 1101005
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och två hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i glas och MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF, massiv ek och glas.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 2 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Ljusgrå Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Nordic Blue - Skåp & Vitrinskåp Ek Nordic Blue - 1101044

  asplund snö e skåp nordic blue - skåp & vitrinskåp ek nordic blue - 1101044
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och två hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i glas och MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF, massiv ek och glas.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 2 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Nordic Blue Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Rose - Skåp & Vitrinskåp Ek Rose - 1101025

  asplund snö e skåp rose - skåp & vitrinskåp ek rose - 1101025
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och två hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i glas och MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF, massiv ek och glas.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 2 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Rose Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Storm Grey - Skåp & Vitrinskåp Ek Storm Grey - 1101040

  asplund snö e skåp storm grey - skåp & vitrinskåp ek storm grey - 1101040
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och två hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i glas och MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF, massiv ek och glas.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 2 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Storm Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Dark Sand Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Dark Sand - 1101146

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar dark sand sockel - skåp & vitrinskåp ek dark sand - 1101146
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Dark Sand Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Green Khaki Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Green Khaki - 1101145

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar green khaki sockel - skåp & vitrinskåp ek green khaki - 1101145
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Green Khaki Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Light Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Ljusgrå - 1101105

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar light grey sockel - skåp & vitrinskåp ek ljusgrå - 1101105
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Ljusgrå Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Nordic Blue Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Nordic Blue - 1101144

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar nordic blue sockel - skåp & vitrinskåp ek nordic blue - 1101144
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Nordic Blue Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Storm Grey Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Storm Grey - 1101140

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar storm grey sockel - skåp & vitrinskåp ek storm grey - 1101140
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Storm Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö Skåp E D42cm Glasdörrar Taupe Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Taupe - 1101147

  asplund snö skåp e d42cm glasdörrar taupe sockel - skåp & vitrinskåp ek taupe - 1101147
  Snö Skåp E D42cm är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Taupe Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Char Grey - Skåp & Vitrinskåp Ek Char Grey - 1102249

  asplund snö f skåp djup 42 cm char grey - skåp & vitrinskåp ek char grey - 1102249
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Char Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Dark Sand - Skåp & Vitrinskåp Ek Dark Sand - 1102246

  asplund snö f skåp djup 42 cm dark sand - skåp & vitrinskåp ek dark sand - 1102246
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Dark Sand Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Green Khaki - Skåp & Vitrinskåp Ek Green Khaki - 1102245

  asplund snö f skåp djup 42 cm green khaki - skåp & vitrinskåp ek green khaki - 1102245
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Green Khaki Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Nordic Blue - Skåp & Vitrinskåp Ek Nordic Blue - 1102244

  asplund snö f skåp djup 42 cm nordic blue - skåp & vitrinskåp ek nordic blue - 1102244
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Nordic Blue Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Rose - Skåp & Vitrinskåp Ek Rose - 1102225

  asplund snö f skåp djup 42 cm rose - skåp & vitrinskåp ek rose - 1102225
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Rose Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Bermuda Bord Vit 90x240 Cm - Matbord & Barbord Metall Vit - 023008

  asplund bermuda bord vit 90x240 cm - matbord & barbord metall vit - 023008
  Bermuda bord från Asplund med en rustik design med en solid struktur. Det har en vit bordsskiva i laminat med lackade kanter i polyuretan och ben i metall. Den stora storleken gör att den passar perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Eriksson. Originaldesign från år 2006. Bra att veta om Bermuda bord - Uppskattas för storleken.- Även omtyckt för den rustika designen.- Bordet kommer i olika storlekar.- Ingår i serien Bermuda.- Höjd: 720 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Metall från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Bermuda Bord Vit 90x280 Cm - Matbord & Barbord Metall Vit - 023009

  asplund bermuda bord vit 90x280 cm - matbord & barbord metall vit - 023009
  Bermuda bord från Asplund med en rustik design med en solid struktur. Det har en vit bordsskiva i laminat med lackade kanter i polyuretan och ben i metall. Den stora storleken gör att den passar perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Eriksson. Originaldesign från år 2006. Bra att veta om Bermuda bord - Uppskattas för storleken.- Även omtyckt för den rustika designen.- Bordet kommer i olika storlekar.- Ingår i serien Bermuda.- Höjd: 720 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Metall från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Chamfer Soffbord Vitoljad - Soffbord Ek - BA56180-1

  asplund chamfer soffbord vitoljad - soffbord ek - ba56180-1
  Chamfer soffbord från Asplund med en elegant design med en modern touch. Bordet är tillverkat av massiv ek med en bordsskiva i fanér och en vitoljad yta för att ge en härlig ljus nyans. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkat i Litauen. Design av Mattias Stenberg. Bra att veta om Chamfer soffbord - Uppskattas för det massiva materialet.- Även omtyckt för den eleganta designen.- Ingår i serien Chamfer.- Bredd: 1150 mm.- Höjd: 350 mm.- Längd: 800 mm.- Tillverkat i Litauen. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame Semi Skåp Vit / Natural - Skåp & Vitrinskåp Läder Vit - 0571115

  asplund frame semi skåp vit / natural - skåp & vitrinskåp läder vit - 0571115
  Frame Semi skåp från Asplund med en enkel, tidlös design med rena linjer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar, tvinnade handtag i läder och stadiga ben i metall och har tre hyllplan i glas. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Tillverkat i Sverige. Design av Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Frame Semi skåp - Uppskattas för den tidlösa designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 400 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1700 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame Semi Skåp Dark Sand / Svart - Skåp & Vitrinskåp Läder Svart - 0571146

  asplund frame semi skåp dark sand / svart - skåp & vitrinskåp läder svart - 0571146
  Frame Semi skåp från Asplund med en enkel, tidlös design med rena linjer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar, tvinnade handtag i läder och stadiga ben i metall och har tre hyllplan i glas. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Tillverkat i Sverige. Design av Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Frame Semi skåp - Uppskattas för den tidlösa designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 400 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1700 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Grand Palais Soffbord Teakbetsad - Soffbord Ask Teakbetsad - 071003APU7

  asplund grand palais soffbord teakbetsad - soffbord ask teakbetsad - 071003apu7
  Grand Palais soffbord från Asplund med en rund, handgjord design med en bas med färgade träpaneler och en bordsskiva i lackerad fanér med en ytbehandling i polyuretan för hållbarhet. Soffbordet har ett skandinaviskt uttryck med en elegant siluett perfekt till soffan. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Grand Palais soffbord - Uppskattas för den skandinaviska designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Palais.- Soffbordet finns i olika färgval.- Höjd: 370 mm.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 920 mm. Vi har valt ut Teakbetsad Soffbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Grand Palais Soffbord Mörkgråbetsad - Soffbord Ask Mörkgrå - 071003APU8

  asplund grand palais soffbord mörkgråbetsad - soffbord ask mörkgrå - 071003apu8
  Grand Palais soffbord från Asplund med en rund, handgjord design med en bas med färgade träpaneler och en bordsskiva i lackerad fanér med en ytbehandling i polyuretan för hållbarhet. Soffbordet har ett skandinaviskt uttryck med en elegant siluett perfekt till soffan. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Grand Palais soffbord - Uppskattas för den skandinaviska designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Palais.- Soffbordet finns i olika färgval.- Höjd: 370 mm.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 920 mm. Vi har valt ut Mörkgrå Soffbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Grand Palais Soffbord Vitbetsad - Soffbord Ek Vit Bets - 071003P2

  asplund grand palais soffbord vitbetsad - soffbord ek vit bets - 071003p2
  Grand Palais soffbord från Asplund med en rund, handgjord design med en bas med färgade träpaneler och en bordsskiva i lackerad fanér med en ytbehandling i polyuretan för hållbarhet. Soffbordet har ett skandinaviskt uttryck med en elegant siluett perfekt till soffan. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Grand Palais soffbord - Uppskattas för den skandinaviska designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Palais.- Soffbordet finns i olika färgval.- Höjd: 370 mm.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 920 mm. Vi har valt ut Vit Bets Soffbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Luc Console 160 Sidobord Storm Grey - Sidobord & Avlastningsbord Mässing Storm Grey - 05700392140

  asplund luc console 160 sidobord storm grey - sidobord & avlastningsbord mässing storm grey - 05700392140
  LUC Console 160 sidobord från Asplund med en elegant design med en minimalistisk touch. Det har två lådor i lackad MDF med knoppar i mässing och ett långt hyllplan undertill och fyra ben i lackad metall med en toppskiva i sten perfekt för i stort sett all inredning på grund av dess enkla form och rena material. Tillverkat i Sverige. Design av Mats Broberg & Johan Ridderstråle. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om LUC Console 160 sidobord - Uppskattas för den enkla formen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Sidobordet finns i olika färgval.- Ingår i serien LUC.- Djup: 404 mm.- Bredd: 1584 mm.- Höjd: 810 mm.- Tillverkat i Sverige.- Gjort av metall och MDF. Vi har valt ut Storm Grey Sidobord & Avlastningsbord i Mässing från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Moci Bord 95x240 Cm Vitbetsad Ek - Matbord & Barbord Ekfanér Vitbetsad Ek - 24073PU2

  asplund moci bord 95x240 cm vitbetsad ek - matbord & barbord ekfanér vitbetsad ek - 24073pu2
  Moci bord från Asplund med en generös, handgjord design med ben i massivt trä och en bordsskiva i ekfanér. Det har en snäll känsla med en smakfull konstruktion, högkvalitativa material och en tung vikt perfekt för middagsbjudningar. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Moci bord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för storleken.- Ingår i serien Moci.- Bordet finns i olika färgval.- Bredd: 950 mm.- Höjd: 720 mm.- Längd: 2400 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vitbetsad Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Moci Bord 95x240 Cm Kastanjbetsad Ek - Matbord & Barbord Ekfanér Kastanjbetsad Ek - 24073PU10

  asplund moci bord 95x240 cm kastanjbetsad ek - matbord & barbord ekfanér kastanjbetsad ek - 24073pu10
  Moci bord från Asplund med en generös, handgjord design med ben i massivt trä och en bordsskiva i ekfanér. Det har en snäll känsla med en smakfull konstruktion, högkvalitativa material och en tung vikt perfekt för middagsbjudningar. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Moci bord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för storleken.- Ingår i serien Moci.- Bordet finns i olika färgval.- Bredd: 950 mm.- Höjd: 720 mm.- Längd: 2400 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Kastanjbetsad Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Ljusgrå - Skåp & Vitrinskåp Ek Ljusgrå - 01101005

  asplund snö e skåp ljusgrå - skåp & vitrinskåp ek ljusgrå - 01101005
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och två hyllplan i massiv ek med mjukstängande dörrar i glas och MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF, massiv ek och glas.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 2 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Ljusgrå Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö E Skåp Vit - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 01101315

  asplund snö e skåp vit - skåp & vitrinskåp ek vit - 01101315
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fyra hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörr i högkvalitativ MDF. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1090 mm.- Tillverkat i Sverige.- 4 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Ljusgrå - Skåp & Vitrinskåp Ek - 01102205

  asplund snö f skåp djup 42 cm ljusgrå - skåp & vitrinskåp ek - 01102205
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Vit/ - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 01102215

  asplund snö f skåp djup 42 cm vit/ - skåp & vitrinskåp ek vit - 01102215
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Vass 40:135 Sideboard Vit - Sidobord & Avlastningsbord Valnöt - 01500815

  asplund vass 40:135 sideboard vit - sidobord & avlastningsbord valnöt - 01500815
  Vass 40:135 sideboard från Asplund med tidlös design med eleganta ben i valnöt perfekta för alla hem, oavsett stil och smak. Det har tre dörrar med linjära, vackra mönster. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Vass 40:135 sideboard - Sideboard finns i olika färgval.- Gjort av MDF och valnöt.- Designer är Claesson Koivisto Rune.- Höjd: 720 mm.- Djup: 400 mm.- Bredd: 1350 mm. Hur bör du ta hand om sideboard?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Valnöt från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Vass 40:135 Sideboard Khakigrön - Sidobord & Avlastningsbord Valnöt - 01500845

  asplund vass 40:135 sideboard khakigrön - sidobord & avlastningsbord valnöt - 01500845
  Vass 40:135 sideboard från Asplund med tidlös design med eleganta ben i valnöt perfekta för alla hem, oavsett stil och smak. Det har tre dörrar med linjära, vackra mönster. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Vass 40:135 sideboard - Sideboard finns i olika färgval.- Gjort av MDF och valnöt.- Designer är Claesson Koivisto Rune.- Höjd: 720 mm.- Djup: 400 mm.- Bredd: 1350 mm. Hur bör du ta hand om sideboard?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Valnöt från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Vass 40:135 Sideboard Mörkbetsad Ek Ek - Skänkar & Sideboards Mdf - 01500896

  asplund vass 40:135 sideboard mörkbetsad ek ek - skänkar & sideboards mdf - 01500896
  Vass 40:135 sideboard från Asplund med tidlös design med eleganta ben i mörkbetsad ek perfekta för alla hem, oavsett stil och smak. Det har tre dörrar med linjära, vackra mönster. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Vass 40:135 sideboard - Sideboard finns i olika färgval.- Gjort av MDF och valnöt.- Designer är Claesson Koivisto Rune.- Höjd: 720 mm.- Djup: 400 mm.- Bredd: 1350 mm. Hur bör du ta hand om sideboard?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Skänkar & Sideboards i MDF från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Kilt 137 Sidobord Med Dörrar Vit - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Vit - 018006915

  asplund kilt 137 sidobord med dörrar vit - sidobord & avlastningsbord lackad mdf vit - 018006915
  Kilt 137 sidobord från Asplund med en klassisk, arkitektonisk design i högkvalitativ, lackad MDF med tre dörrar och ett hyllplan. Det har ett proportionerligt rutmönster perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Sverige. Design av Claesson, Koivisto & Rune. Originaldesign från år 2009. Bra att veta om Kilt 137 sidobord - Uppskattas för den skandinaviska designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Kilt.- Sidobordet finns i olika färgval.- Djup: 315 mm.- Bredd: 1370 mm.- Höjd: 600 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Kilt 137 Sidobord Med Dörrar Deep Blue - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Deep Blue - 018006930

  asplund kilt 137 sidobord med dörrar deep blue - sidobord & avlastningsbord lackad mdf deep blue - 018006930
  Kilt 137 sidobord från Asplund med en klassisk, arkitektonisk design i högkvalitativ, lackad MDF med tre dörrar och ett hyllplan. Det har ett proportionerligt rutmönster perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Sverige. Design av Claesson, Koivisto & Rune. Originaldesign från år 2009. Bra att veta om Kilt 137 sidobord - Uppskattas för den skandinaviska designen.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Kilt.- Sidobordet finns i olika färgval.- Djup: 315 mm.- Bredd: 1370 mm.- Höjd: 600 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Deep Blue Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Palais Ovale Soffbord Vitbetsad - Soffbord utomhus Ask Vitbetsad Ask - 071002APU2

  asplund palais ovale soffbord vitbetsad - soffbord utomhus ask vitbetsad ask - 071002apu2
  Palais Ovale soffbord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Soffbordet har en elegant siluett med en solid bas i träpanel och en tunn bordsskiva i lackerad fanér med en ytbehandling i polyuretan för hållbarhet och en stomme med extra vikt för ökad stabilitet. Ett måste för den designintresserade. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Palais Ovale soffbord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Soffbordet finns i olika färgval.- Djup: 750 mm.- Bredd: 1100 mm.- Höjd: 420 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vitbetsad Ask Soffbord utomhus i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Palais Ovale Soffbord Teakbetsad - Soffbord utomhus Ask Teakbetsad Ask - 071002APU7

  asplund palais ovale soffbord teakbetsad - soffbord utomhus ask teakbetsad ask - 071002apu7
  Palais Ovale soffbord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Soffbordet har en elegant siluett med en solid bas i träpanel och en tunn bordsskiva i lackerad fanér med en ytbehandling i polyuretan för hållbarhet och en stomme med extra vikt för ökad stabilitet. Ett måste för den designintresserade. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Palais Ovale soffbord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Soffbordet finns i olika färgval.- Djup: 750 mm.- Bredd: 1100 mm.- Höjd: 420 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Teakbetsad Ask Soffbord utomhus i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Palais Royal Bord 130 Cm Teakbetsad - Matbord & Barbord Ask Teakbetsad Ask - 071001APU7

  asplund palais royal bord 130 cm teakbetsad - matbord & barbord ask teakbetsad ask - 071001apu7
  Palais Royal bord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en solid bas i träpanel och en tunn bordsskiva i lackerad fanér med en ytbehandling i polyuretan för hållbarhet och en stomme med extra vikt för ökad stabilitet. Ett måste för den designintresserade. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Palais Royal bord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Bordet finns i olika färgval.- Bordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 730 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Teakbetsad Ask Matbord & Barbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Palais Royal Bord 130 Cm Mörkgråbetsad - Matbord & Barbord Ask Mörkgråbetsad Ask - 071001APU8

  asplund palais royal bord 130 cm mörkgråbetsad - matbord & barbord ask mörkgråbetsad ask - 071001apu8
  Palais Royal bord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en solid bas i träpanel och en tunn bordsskiva i lackerad fanér med en ytbehandling i polyuretan för hållbarhet och en stomme med extra vikt för ökad stabilitet. Ett måste för den designintresserade. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Palais Royal bord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Bordet finns i olika färgval.- Bordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 730 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Mörkgråbetsad Ask Matbord & Barbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Palais Royal Bord 130 Cm Vitbetsad - Matbord & Barbord Ek Vitbetsad Ek - 071001P2

  asplund palais royal bord 130 cm vitbetsad - matbord & barbord ek vitbetsad ek - 071001p2
  Palais Royal bord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en solid bas i träpanel och en tunn bordsskiva i lackerad fanér med en ytbehandling i polyuretan för hållbarhet och en stomme med extra vikt för ökad stabilitet. Ett måste för den designintresserade. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Palais Royal bord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Bordet finns i olika färgval.- Bordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 730 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vitbetsad Ek Matbord & Barbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Palais Royal Bord 150 Cm Vitbetsad Ek - Matbord & Barbord Ask Vitbetsad Ek - 071001150P2

  asplund palais royal bord 150 cm vitbetsad ek - matbord & barbord ask vitbetsad ek - 071001150p2
  Palais Royal bord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en solid bas i träpanel och en tunn bordsskiva i lackerad fanér med en ytbehandling i polyuretan för hållbarhet och en stomme med extra vikt för ökad stabilitet. Ett måste för den designintresserade. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Palais Royal bord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Bordet finns i olika färgval.- Bordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 730 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vitbetsad Ek Matbord & Barbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Palais Royal Bord 150 Cm Mörkgråbetsad Ask - Matbord & Barbord Fanér Mörkgråbetsad Ask - 071001150P8

  asplund palais royal bord 150 cm mörkgråbetsad ask - matbord & barbord fanér mörkgråbetsad ask - 071001150p8
  Palais Royal bord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en solid bas i träpanel och en tunn bordsskiva i lackerad fanér med en ytbehandling i polyuretan för hållbarhet och en stomme med extra vikt för ökad stabilitet. Ett måste för den designintresserade. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Palais Royal bord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Bordet finns i olika färgval.- Bordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 730 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Mörkgråbetsad Ask Matbord & Barbord i Fanér från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Petit Palais Sidobord 42 Cm Mörkgråbetsad - Sidobord & Avlastningsbord Ask Mörkgråbetsad Ask - 071005APU8

  asplund petit palais sidobord 42 cm mörkgråbetsad - sidobord & avlastningsbord ask mörkgråbetsad ask - 071005apu8
  Petit Palais sidobord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en bas i solid träpanel och en tunn bordsskiva i fanér perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Petit Palais sidobord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Sidobordet finns i olika färgval.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 420 mm. Vi har valt ut Mörkgråbetsad Ask Sidobord & Avlastningsbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Petit Palais Sidobord 42 Cm Dusty Pink - Sidobord & Avlastningsbord Ask Dammig Rosa - 071005APU9

  asplund petit palais sidobord 42 cm dusty pink - sidobord & avlastningsbord ask dammig rosa - 071005apu9
  Petit Palais sidobord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en bas i solid träpanel och en tunn bordsskiva i fanér perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Petit Palais sidobord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Sidobordet finns i olika färgval.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 420 mm. Vi har valt ut Dammig Rosa Sidobord & Avlastningsbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Petit Palais Sidobord 42 Cm Vitbetsad - Sidobord & Avlastningsbord Ek Vitbetsad Ek - 071005P2

  asplund petit palais sidobord 42 cm vitbetsad - sidobord & avlastningsbord ek vitbetsad ek - 071005p2
  Petit Palais sidobord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en bas i solid träpanel och en tunn bordsskiva i fanér perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Petit Palais sidobord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Sidobordet finns i olika färgval.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 420 mm. Vi har valt ut Vitbetsad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Petit Palais Sidobord 55 Cm Natur - Sidobord & Avlastningsbord Ask Natural - 071004APU1

  asplund petit palais sidobord 55 cm natur - sidobord & avlastningsbord ask natural - 071004apu1
  Petit Palais sidobord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en bas i solid träpanel och en tunn bordsskiva i fanér perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Petit Palais sidobord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Sidobordet finns i olika färgval.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 420 mm. Vi har valt ut Natural Sidobord & Avlastningsbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Petit Palais Sidobord 55 Cm Dusty Pink - Sidobord & Avlastningsbord Ask Dammig Rosa - 071004APU9

  asplund petit palais sidobord 55 cm dusty pink - sidobord & avlastningsbord ask dammig rosa - 071004apu9
  Petit Palais sidobord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en bas i solid träpanel och en tunn bordsskiva i fanér perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Petit Palais sidobord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Sidobordet finns i olika färgval.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 420 mm. Vi har valt ut Dammig Rosa Sidobord & Avlastningsbord i Ask från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Konsolbord 120 Nougat - Skänkar & Sideboards Jurakalksten Nougat - 020006JS35

  asplund tati konsolbord 120 nougat - skänkar & sideboards jurakalksten nougat - 020006js35
  Tati konsolbordet är från Asplund och har stilren, skandinavisk design med rena, eleganta linjer. Det har högkvalitativt material för att hålla i generationer. Välj mellan olika färger. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Bra att veta om Tati konsolbord - Gjort av jurakalksten.- Konsolbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tati.- Djup: 400 mm.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 720 mm.- Tillverkat i Sverige. Hur bör du ta hand om konsolbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Nougat Skänkar & Sideboards i Jurakalksten från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Konsolbord 120 Char - Skänkar & Sideboards Jurakalksten Char - 020006JS49

  asplund tati konsolbord 120 char - skänkar & sideboards jurakalksten char - 020006js49
  Tati konsolbordet är från Asplund och har stilren, skandinavisk design med rena, eleganta linjer. Det har högkvalitativt material för att hålla i generationer. Välj mellan olika färger. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Bra att veta om Tati konsolbord - Gjort av jurakalksten.- Konsolbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Tati.- Djup: 400 mm.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 720 mm.- Tillverkat i Sverige. Hur bör du ta hand om konsolbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Char Skänkar & Sideboards i Jurakalksten från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 80 High Skåp Storm Grey / Natural - Skåp & Vitrinskåp Läder Natural - 057120540

  asplund frame 80 high skåp storm grey / natural - skåp & vitrinskåp läder natural - 057120540
  Frame 80 High skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar och ett tvinnat handtag i läder och har två lackade hyllplan för enkel förvaring. Det har en exklusiv känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 80 High skåp - Uppskattas för de enkla linjerna.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 1080 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Natural Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Console 120 Sidobord Quartz Grey / Elegant Grey - Sidobord & Avlastningsbord Metall Quartz Grey - 020006EG39

  asplund tati console 120 sidobord quartz grey / elegant grey - sidobord & avlastningsbord metall quartz grey - 020006eg39
  Tati Console 120 sidobord från Asplund med en elegant, stilren design med en böjd stomme i metall och två hyllplan. Det har ett övre hyllplan i sten med ett undre hyllplan i lackad MDF och en hög kvalitet med garanterad hållbarhet. Sidobordet har rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati Console 120 sidobord - Tati Console 120 uppskattas för den eleganta designen.- Tati Console 120 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Sidobordet kommer i olika material.- Finns även som ett soffbord.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Quartz Grey Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 160 Medium Skåp Med Glasdörrar Char Grey / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 057120849

  asplund frame 160 medium skåp med glasdörrar char grey / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 057120849
  Frame 160 Medium skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer och en exklusiv känsla. Det är tillverkat av lackad MDF med fyra dörrar i glas och tvinnade handtag i naturläder och har två lackade hyllplan för snygg förvaring. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 160 Medium skåp - Uppskattas för den exklusiva designen.- Även omtyckt för den enkla stilen.- Skåpet finns i olika färgval.- Ingår i serien Frame.- Djup: 420 mm.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 900 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Petit Palais Sidobord 55 Cm Vitbetsad Ek / Carraramarmor - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Vitbetsad Ek - 071004P2CA

  asplund petit palais sidobord 55 cm vitbetsad ek / carraramarmor - sidobord & avlastningsbord ekfanér vitbetsad ek - 071004p2ca
  Petit Palais sidobord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en bas i solid träpanel och en lyxig bordsskiva i carraramarmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Petit Palais sidobord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Sidobordet finns i olika färgval.- Höjd: 550 mm.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 420 mm. Vi har valt ut Vitbetsad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 80 High Skåp Taupe / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Taupe - 057120547

  asplund frame 80 high skåp taupe / konjak - skåp & vitrinskåp läder taupe - 057120547
  Frame 80 High skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar och ett tvinnat handtag i läder och har två lackade hyllplan för enkel förvaring. Det har en exklusiv känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 80 High skåp - Uppskattas för de enkla linjerna.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 1080 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Taupe Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 80 High Skåp Vit / Natural - Skåp & Vitrinskåp Läder Vit - 057120515

  asplund frame 80 high skåp vit / natural - skåp & vitrinskåp läder vit - 057120515
  Frame 80 High skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar och ett tvinnat handtag i läder och har två lackade hyllplan för enkel förvaring. Det har en exklusiv känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 80 High skåp - Uppskattas för de enkla linjerna.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 1080 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 80 High Skåp Green Khaki / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 057120545

  asplund frame 80 high skåp green khaki / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 057120545
  Frame 80 High skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar och ett tvinnat handtag i läder och har två lackade hyllplan för enkel förvaring. Det har en exklusiv känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 80 High skåp - Uppskattas för de enkla linjerna.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 1080 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 80 High Skåp Nordic Blue / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 057120544

  asplund frame 80 high skåp nordic blue / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 057120544
  Frame 80 High skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar och ett tvinnat handtag i läder och har två lackade hyllplan för enkel förvaring. Det har en exklusiv känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 80 High skåp - Uppskattas för de enkla linjerna.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 1080 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Console 120 Sidobord Vit / Carraramarmor - Sidobord & Avlastningsbord Metall Vit - 0200060215

  asplund tati console 120 sidobord vit / carraramarmor - sidobord & avlastningsbord metall vit - 0200060215
  Tati Console 120 sidobord från Asplund med en elegant, stilren design med en böjd stomme i metall och två hyllplan. Det har ett övre hyllplan i carraramarmor med ett undre hyllplan i lackad MDF och en hög kvalitet med garanterad hållbarhet. Sidobordet har rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati Console 120 sidobord - Tati Console 120 uppskattas för den eleganta designen.- Tati Console 120 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Sidobordet kommer i olika material.- Finns även som ett soffbord.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati 90 Soffbord Högt Nougat / Jurakalksten - Soffbord Glas Nougat - 020007JS35

  asplund tati 90 soffbord högt nougat / jurakalksten - soffbord glas nougat - 020007js35
  Tati 90 soffbord från Asplund med en elegant, stilren design med en böjd stomme i metall och en bordsskiva i jurakalksten. Det har en hög kvalitet med garanterad hållbarhet och rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati 90 soffbord - Tati 90 uppskattas för den eleganta designen.- Tati 90 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Soffbordet kommer i olika material.- Finns även som ett sidobord.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Nougat Soffbord i Glas från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Skrivbord Med Låda Storm Grey / Vitbetsad - Skrivbord Ek Vitbetsad Ek - BA0200140140

  asplund tati skrivbord med låda storm grey / vitbetsad - skrivbord ek vitbetsad ek - ba0200140140
  Tati skrivbord från Asplund med en minimalistisk, stilren design med en praktisk låda med en knopp i mässing. Det har en bordsskiva i vitbetsad ek med en kontrasterande stomme i metall och ett högkvalitativt material med garanterad hållbarhet. Skrivbordet har rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati skrivbord - Tati uppskattas för den stilrena designen.- Tati är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Finns även som ett sidobord.- Tillverkat i Sverige.- Med en låda. Vi har valt ut Vitbetsad Ek Skrivbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Console 120 Sidobord Char Grey / Carraramarmor - Sidobord & Avlastningsbord Metall Char Grey - 0200060249

  asplund tati console 120 sidobord char grey / carraramarmor - sidobord & avlastningsbord metall char grey - 0200060249
  Tati Console 120 sidobord från Asplund med en elegant, stilren design med en böjd stomme i metall och två hyllplan. Det har ett övre hyllplan i carraramarmor med ett undre hyllplan i lackad MDF och en hög kvalitet med garanterad hållbarhet. Sidobordet har rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati Console 120 sidobord - Tati Console 120 uppskattas för den eleganta designen.- Tati Console 120 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Sidobordet kommer i olika material.- Finns även som ett soffbord.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Char Grey Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 80 High Skåp Char Grey / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 057120549

  asplund frame 80 high skåp char grey / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 057120549
  Frame 80 High skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar och ett tvinnat handtag i läder och har två lackade hyllplan för enkel förvaring. Det har en exklusiv känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 80 High skåp - Uppskattas för de enkla linjerna.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 1080 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Petit Palais Sidobord 55 Cm Teakbetsad Ask / Carraramarmor - Sidobord & Avlastningsbord Askfanér Teakbetsad Ask - 071004P7CA

  asplund petit palais sidobord 55 cm teakbetsad ask / carraramarmor - sidobord & avlastningsbord askfanér teakbetsad ask - 071004p7ca
  Petit Palais sidobord från Asplund med en vacker, handgjord design med ett skandinaviskt uttryck. Det har en elegant siluett med en bas i solid träpanel och en lyxig bordsskiva i carraramarmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkat i Sverige. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Petit Palais sidobord - Uppskattas för den handgjorda designen.- Även omtyckt för det skandinaviska uttrycket.- Ingår i serien Palais.- Sidobordet finns i olika färgval.- Höjd: 550 mm.- Tillverkat i Sverige.- Diameter: 420 mm. Vi har valt ut Teakbetsad Ask Sidobord & Avlastningsbord i Askfanér från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Console 120 Sidobord Char Grey / Nero Marquina - Sidobord & Avlastningsbord Metall Char Grey - 0200062349

  asplund tati console 120 sidobord char grey / nero marquina - sidobord & avlastningsbord metall char grey - 0200062349
  Tati Console 120 sidobord från Asplund med en elegant, stilren design med en böjd stomme i metall och två hyllplan. Det har ett övre hyllplan i Nero Marquina med ett undre hyllplan i lackad MDF och en hög kvalitet med garanterad hållbarhet. Sidobordet har rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati Console 120 sidobord - Tati Console 120 uppskattas för den eleganta designen.- Tati Console 120 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Sidobordet kommer i olika material.- Finns även som ett soffbord.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Char Grey Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 80 High Skåp Dark Sand / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 057120546

  asplund frame 80 high skåp dark sand / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 057120546
  Frame 80 High skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar och ett tvinnat handtag i läder och har två lackade hyllplan för enkel förvaring. Det har en exklusiv känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 80 High skåp - Uppskattas för de enkla linjerna.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 1080 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 160 Medium Skåp Med Glasdörrar Vit / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Vit - 057120815

  asplund frame 160 medium skåp med glasdörrar vit / konjak - skåp & vitrinskåp läder vit - 057120815
  Frame 160 Medium skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer och en exklusiv känsla. Det är tillverkat av lackad MDF med fyra dörrar i glas och tvinnade handtag i naturläder och har två lackade hyllplan för snygg förvaring. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 160 Medium skåp - Uppskattas för den exklusiva designen.- Även omtyckt för den enkla stilen.- Skåpet finns i olika färgval.- Ingår i serien Frame.- Djup: 420 mm.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 900 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Skrivbord Med Låda Vit / Vitbetsad - Skrivbord Ek Vit - BA0200140115

  asplund tati skrivbord med låda vit / vitbetsad - skrivbord ek vit - ba0200140115
  Tati skrivbord från Asplund med en minimalistisk, stilren design med en praktisk låda med en knopp i mässing. Det har en bordsskiva i vitbetsad ek med en kontrasterande stomme i metall och ett högkvalitativt material med garanterad hållbarhet. Skrivbordet har rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati skrivbord - Tati uppskattas för den stilrena designen.- Tati är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Finns även som ett sidobord.- Tillverkat i Sverige.- Med en låda. Vi har valt ut Vit Skrivbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati Console 120 Sidobord Char Grey / Lackat - Sidobord & Avlastningsbord Glas Char Grey - 0200060849

  asplund tati console 120 sidobord char grey / lackat - sidobord & avlastningsbord glas char grey - 0200060849
  Tati Console 120 sidobord från Asplund med en elegant, stilren design med en böjd stomme i metall och två hyllplan. Det har ett övre hyllplan i lackat glas med ett undre hyllplan i lackad MDF och en hög kvalitet med garanterad hållbarhet. Sidobordet har rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati Console 120 sidobord - Tati Console 120 uppskattas för den eleganta designen.- Tati Console 120 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Sidobordet kommer i olika material.- Finns även som ett soffbord.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Char Grey Sidobord & Avlastningsbord i Glas från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Tati 90 Soffbord Högt Quartz Grey / - Soffbord Glas Glas - 0200070739

  asplund tati 90 soffbord högt quartz grey / - soffbord glas glas - 0200070739
  Tati 90 soffbord från Asplund med en elegant, stilren design med en böjd stomme i metall och en bordsskiva i glas. Det har en hög kvalitet med garanterad hållbarhet och rena linjer som aldrig går ur tiden. Tillverkat i Sverige. Design av Broberg & Ridderstråle. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Tati 90 soffbord - Tati 90 uppskattas för den eleganta designen.- Tati 90 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ingår i serien Tati.- Soffbordet kommer i olika material.- Soffbordet finns i olika färgval.- Finns även som ett sidobord.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Glas Soffbord i Glas från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 80 High Skåp Ljusgrå / Natural - Skåp & Vitrinskåp Läder Ljusgrå - 057120505

  asplund frame 80 high skåp ljusgrå / natural - skåp & vitrinskåp läder ljusgrå - 057120505
  Frame 80 High skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer. Det är tillverkat av lackerad MDF med två dörrar och ett tvinnat handtag i läder och har två lackade hyllplan för enkel förvaring. Det har en exklusiv känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 80 High skåp - Uppskattas för de enkla linjerna.- Även omtyckt för det hållbara materialet.- Ingår i serien Frame.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 1080 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Ljusgrå Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 160 Medium Skåp Med Glasdörrar Taupe / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Taupe - 057120847

  asplund frame 160 medium skåp med glasdörrar taupe / konjak - skåp & vitrinskåp läder taupe - 057120847
  Frame 160 Medium skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer och en exklusiv känsla. Det är tillverkat av lackad MDF med fyra dörrar i glas och tvinnade handtag i naturläder och har två lackade hyllplan för snygg förvaring. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 160 Medium skåp - Uppskattas för den exklusiva designen.- Även omtyckt för den enkla stilen.- Skåpet finns i olika färgval.- Ingår i serien Frame.- Djup: 420 mm.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 900 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Taupe Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Frame 160 Medium Skåp Med Glasdörrar Dark Sand / Konjak - Skåp & Vitrinskåp Läder Konjak - 057120846

  asplund frame 160 medium skåp med glasdörrar dark sand / konjak - skåp & vitrinskåp läder konjak - 057120846
  Frame 160 Medium skåp från Asplund med en enkel design med rena linjer och en exklusiv känsla. Det är tillverkat av lackad MDF med fyra dörrar i glas och tvinnade handtag i naturläder och har två lackade hyllplan för snygg förvaring. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkat i Sverige. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Frame 160 Medium skåp - Uppskattas för den exklusiva designen.- Även omtyckt för den enkla stilen.- Skåpet finns i olika färgval.- Ingår i serien Frame.- Djup: 420 mm.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 900 mm.- Tillverkat i Sverige. Vi har valt ut Konjak Skåp & Vitrinskåp i Läder från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Green Khaki - Skåp & Vitrinskåp Ek Green Khaki - 1102345

  asplund snö f skåp djup 30 cm green khaki - skåp & vitrinskåp ek green khaki - 1102345
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Green Khaki Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Dark Sand - Skåp & Vitrinskåp Ek Dark Sand - 01102346

  asplund snö f skåp djup 30 cm dark sand - skåp & vitrinskåp ek dark sand - 01102346
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Dark Sand Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Vit - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 1102315

  asplund snö f skåp djup 30 cm vit - skåp & vitrinskåp ek vit - 1102315
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Vit/ - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 01102325

  asplund snö f skåp djup 30 cm vit/ - skåp & vitrinskåp ek vit - 01102325
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Dark Sand - Skåp & Vitrinskåp Ek - 1102346

  asplund snö f skåp djup 30 cm dark sand - skåp & vitrinskåp ek - 1102346
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Ljusgrå - Skåp & Vitrinskåp Ek Ljusgrå - 1102305

  asplund snö f skåp djup 30 cm ljusgrå - skåp & vitrinskåp ek ljusgrå - 1102305
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Ljusgrå Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Storm Grey - Skåp & Vitrinskåp Ek Storm Grey - 1102340

  asplund snö f skåp djup 30 cm storm grey - skåp & vitrinskåp ek storm grey - 1102340
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Storm Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Rose - Skåp & Vitrinskåp Ek Rose - 1102325

  asplund snö f skåp djup 30 cm rose - skåp & vitrinskåp ek rose - 1102325
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Rose Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Char Grey - Skåp & Vitrinskåp Ek Char Grey - 1102349

  asplund snö f skåp djup 30 cm char grey - skåp & vitrinskåp ek char grey - 1102349
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Char Grey Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Taupe - Skåp & Vitrinskåp Ek Taupe - 1102347

  asplund snö f skåp djup 30 cm taupe - skåp & vitrinskåp ek taupe - 1102347
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Taupe Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Asplund Snö F Skåp Djup 30 Cm Nordic Blue - Skåp & Vitrinskåp Ek Nordic Blue - 1102344

  asplund snö f skåp djup 30 cm nordic blue - skåp & vitrinskåp ek nordic blue - 1102344
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Skåpet kommer i olika storlekar.- Djup: 300 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Nordic Blue Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.