Möbler
www.mobel.se

Artwood möbler

Det skandinaviska företaget Artwood har ett sortiment av möbler under eget varumärke men är också agent för andra märken. Utmärkande för deras egen kollektion är möbler i naturliga material så som rotting, läderklädsel, trästommar och tyger av bomull.

Naturlig inredning från Artwood

Artwood Furniture har inredningen för många olika rum och funktioner. Vi listar bland annat Artwood Sänggavlar, Artwoods soffor och deras rejäla soffbord.

 • Alanso satsbord svart

  alanso satsbord svart
  Stilfullt mörkt satsbord från Artwood i aluminium och järn. Satsbordet är inte bara snyggt utan har rymligt med yta till att ställa både dekorationer och ett och annat vattenglas. 
 • Axel New matbord

  axel new matbord
  Axel New är ett elegant rektangulärt matbord från Artwood tillverkad av drivved. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det rustika bruna bordet är behandlat i upp till sju steg för att uppnå sin specifika färg. Bordet har en gedigen stomme av järn.Axel New är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra i sprickor.
 • Providence stol rotting grå

  providence stol rotting grå
  Stol tillverkad i rotting. Inklusive sittdyna. Djup 48 cm x Bredd 54 cm x Höjd 103 cm x Sitthöjd 50 cm
 • Colmar vitrinskåp svart

  colmar vitrinskåp svart
  Skåp från Artwood i ask och plywood som fungerar lika bra som vitrin- eller förvaringsskåp. Finns i två färger.
 • Fara stol rotting croco

  fara stol rotting croco
  Stol tillverkad i rotting. Inklusive sittdyna. 
 • Paris sänggavel brun

  paris sänggavel brun
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i en skön brun färg med tyg tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Jacksonville fåtölj rotting

  jacksonville fåtölj rotting
  Öronlappsfåtölj tillverkad i rotting. Naturfärgad dyna ingår.
 • Paris sänggavel mörkgrå

  paris sänggavel mörkgrå
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i mörkgrått, tillverkad av polyester och trä med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Paris sänggavel mörkgrå

  paris sänggavel mörkgrå
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i mörkgrått, tillverkad av polyester och trä med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Amadeo satsbord svart

  amadeo satsbord svart
  Amadeo satsbord är ett stilsäkert val av soffbord om du är ute efter ett bord med nätta enkla former som ändå ger ett tilltalande intryck. Bordsskivan är tillverkad av aluminium med plätering i svart och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Säljs i set om två stycken bord.
 • Evan barstol ljusbrun

  evan barstol ljusbrun
  Evan barstol från Artwood är en elegant tidlös svart barpall med sittdyna av läder. Barstolar i köket har blivit omåttligt populärt i samband med en köksö. Har man ett mindre kök är ett högre bord tillsammans med barstolar ett utmärkt alternativ. Barstolen Evan är komfortabel och är klädd i ljustbrunt läder och har svarta ben av metall.
 • Regent matbord grå

  regent matbord grå
  Regent är ett runt matbord tillverkad av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum.Bordet har en vikt på 110 kg och foten har en diameter på 50 cm.
 • Elmwood vitrinskåp franskt

  elmwood vitrinskåp franskt
  Rustikt franskt vitrinskåp med fyra hyllor och vackra smidesbeslag tillverkat i massivt almträ med en obehandlad look och en opolerad yta med oregelbundenheter i träet som även åldras fint. 
 • Mason satsbord svart

  mason satsbord svart
  Mason satsbord från Artwood i en elegant svart färg. Ett satsbord är inte bara praktiskt, satsbordet kan förhöja känslan i din inredning då bordet kan lyfta upp vackra detaljer. Bordskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Mason satsbord fungerar perfekt som soffbord.
 • Greenwich soffa linen sand

  greenwich soffa linen sand
  Soffa klädd i linnetyg. Stommen är tillverkad i furu medan benen i ek.2,5-sits w 206 x d 105 x h 74 x sh 46 cm3-sits w 230 x d 105 x h 74 x sh 46 cm
 • Hunter matbord rektangel

  hunter matbord rektangel
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF.Hunter finns även som runt matbord med en diameter på Ø 130 cm.
 • Mason soffbord rektangel antikgrå

  mason soffbord rektangel antikgrå
  Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Mason soffbord något för dig. Ett rektangulärt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Bordsskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.
 • Lisbon sänggavel svart

  lisbon sänggavel svart
  Lisbon sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood tillverkad av läder i färgen svart och ben av ek. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Lisbon rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.Underhåll sänggaveln regelbundet genom att dammsuga sänggaveln på låg effekt. Regelbunden dammsugning håller din sänggavel i fint skick och fritt från damm.
 • Paris sänggavel brun

  paris sänggavel brun
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i en skön brun färg med tyg tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Princetown skinnbänk brun

  princetown skinnbänk brun
  Rustikt och stilfullt på samma gång. Princeton är en skinnbänk från Artwood i en extraordinär design och passar fint in i ett hem oavsett om det är ett rustikt, lantligt eller industriellt rum. För det spelar ingen roll, för bänken tar sin plats ändå. Brunt läder klär vackert in bänken som står stadigt på en stomme av järn.Small: B: 163 x D: 50 x H: 41 cmMedium: B: 198 x D: 50 x H: 41 cm
 • Memphis sänggavel buffalo liver

  memphis sänggavel buffalo liver
  Memphis sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen buffalo liver tillverkad av polyester och polut. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Memphis sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.
 • Campos sidobord grå

  campos sidobord grå
  Campos är ett sidobord från Artwood tillverkad av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum.Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. Möblerna kan användas utomhus sommartid. Sidobordet har en vikt på cirka 65 kg.
 • Tonga sidobord Ø46

  tonga sidobord ø46
  Tonga är ett högt sidobord från Artwood tillverkad av lättbetong och underrede av akaciaträd. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. För betongmöbler med träunderrede i akaciaträd, krävs inoljning flera gånger per år. Se till att möbeln är torr och ren före inoljning. Bordet lämpar sig för inomhusbruk.
 • Newark karmstol läder vintage

  newark karmstol läder vintage
  Fin karmstol i lädret Vintage Cigar, tillverkad i anilinläder som är ett rent och obehandlat läder, vilket betyder att under den fem veckor långa garvningsprocessen så har ärgningen av huden uppstått genom att man använt naturliga oljor. Inga pigment har använts, vilket gör att den naturliga ådringen och teckningen i skinnet lyser igenom. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, så som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden utmärkande och karaktäriserade drag. På grund av att det är ett naturligt material, andas ett anilinläder bättre än ett sämre, mer behandlat läder. Obehandlat anilinläder är dessutom det dyraste skinnet i världen för att man endast har använt de allra bästa hudarna. Varje Newark karmstol är unik.Karmstolen har en gedigen stomme av plywood, ben av trä och vackra nitar i metall. Karmstolen har en mjuk och skön fyllning av skum. Newark har en sitthöjd på 46 cm och mellan armstödet och golvet är det 69,5 cm.
 • Liberty sänggavel rotting

  liberty sänggavel rotting
  Liberty sänggavel är en stilfull sänggavel från Artwood tillverkad av rotting i färgen grey lacak. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Liberty rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. 
 • Viscount skinnsoffa fudge

  viscount skinnsoffa fudge
  Elegant soffa från Artwood i stilren design. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Stacey barstol lampré

  stacey barstol lampré
  Barstol med klädsel i buffalo läder
 • London sänggavel sammet iron grey

  london sänggavel sammet iron grey
  London sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen iron grey tillverkad av 100% bomull och ben av ek. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt London sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. London sänggavel finns även i flera storlekar och färger. 
 • Narbonne vitrinskåp pebbles grey

  narbonne vitrinskåp pebbles grey
  Ett vitrinskåp i vardagsrummet är nästan ett måste. Narbonne passar perfekt till finservisen och porslin du inte använder dagligen. I skåpet kan du även placera dina favoritdekorationer. Narbonne i färgen pebbles grey är tillverkad av ask och plywood och har dörrar i glas.Hyllplanen är flyttbara vilket gör att du själv kan designa om vitrinskåpets insida. Låt det gedigna eleganta vitrinskåpet från Artwood flytta hem till dig. Skåpet finns även i en mörkare färg. 
 • Hurricane Mocca matta svart

  hurricane mocca matta svart
  Matta i 100% sisal från Artwood i fiskbensmönster.
 • Mason satsbord antikgrå

  mason satsbord antikgrå
  Mason satsbord från Artwood i en elegant antikgrå färg. Ett satsbord är inte bara praktiskt, satsbordet kan förhöja känslan i din inredning då bordet kan lyfta upp vackra detaljer. Bordskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Mason satsbord fungerar perfekt som soffbord.
 • Paris sänggavel mörkgrå

  paris sänggavel mörkgrå
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i mörkgrått, tillverkad av polyester och trä med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Paris sänggavel brun

  paris sänggavel brun
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i en skön brun färg med tyg tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Copenhagen sänggavel rave desert

  copenhagen sänggavel rave desert
  Copenhagen i Rave Desert är en elegant och stilsäker sänggavel som ger en touch av lyx och personlighet till ditt sovrum. De dekorativa metallnitarna i antik mässingsfinish är en iögonfallande detalj som kompletterar och förhöjer rummets övergripande inredning.
 • Denver vitrinskåp brun

  denver vitrinskåp brun
  Denver vitrinskåp från Artwood är tillverkad av massiv ek. Eken har lämnats ute i väder och vind för att åldras innan tillverkning och har under produktionen fått flera vaxbehandlingar vilket gör att en viss sprickbildning uppstår för att få den vackra patinan. Varje Denver skåp är unik. Skåpet har sex dörrar med tolv delade glasrutor och tre lådor.
 • Providence barstol rotting grå

  providence barstol rotting grå
  Providence barstol har en flätning av rottingen Kubu Grey som är tillverkad i en sliten ljusgrå färg. Inga kemikalier används vid infärgningen. Då rotting är ett naturmaterial är den rekommenderad för användning inomhus.Bredd 45 cm, djup 54 cm, höjd 103 cm, sittthöjd 50 cm.
 • Sonora barstol vintage hög

  sonora barstol vintage hög
  Överdrag ej inkluderad. Bredd 43 cm x Djup 50 cm x Höjd 106 cm x Sitthöjd 76 cm
 • Elmwood matbord

  elmwood matbord
  Matbordet Elmwood från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Elmwood är ett rektangulärt matbord med kryssben. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma. 
 • New Salvage matbord runt

  new salvage matbord runt
  Matbordet New Salvage från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv Alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma.
 • Dante cafébord svart

  dante cafébord svart
 • Avignon karmstol sand

  avignon karmstol sand
  Charmig matstol från exklusiva Artwood. Matstolen Avignon är tillverkad av 100% linnetyg vilket är ett slitstarkt tyg. Stolen har svarta ben av pinjeträd. Kombinera gärna stolen med matbordet Paris. Stolen har en sitthöjd på 49 cm och från armstödet ner till golvet är det 67 cm.
 • Chloé cafébord vintage mässing

  chloé cafébord vintage mässing
  Stilrent sidobord eller matbord för det mindre köket från Artwood. Bordet är i mässingsfärgad aluminium.
 • Lisbon sänggavel sand

  lisbon sänggavel sand
  Lisbon sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen sand tillverkad av slitstarkt linnetyg och ben av ek. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Lisbon sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Underhåll sänggaveln regelbundet genom att dammsuga sänggaveln på låg effekt. Regelbunden dammsugning håller din sänggavel i fint skick och fritt från damm.
 • Mason sidobord antikgrå

  mason sidobord antikgrå
  Mason sidobord från Artwood i en elegant antikgrå färg. Ett sidobord kan komplettera och förhöja känslan i din inredning då sidobordet kan lyfta upp vackra detaljer och vara en detalj i sig själv. Bordskiven är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.Sidobordet Mason finns även i svart.
 • Hunter vitrinskåp svart

  hunter vitrinskåp svart
  Om du är ute efter ett gediget och stilfullt vitrinskåp är Hunter skåp något för dig. Ett stabilt och tåligt skåp från Artwood i en vacker svart färg med tre hyllplan. Vitrinskåpet är tillverkad av ek och MDF.
 • Evan barstol svart

  evan barstol svart
  Evan barstol från Artwood är en elegant tidlös svart barpall. Barstolar i köket har blivit omåttligt populärt i samband med en köksö. Har man ett mindre kök är ett högre bord tillsammans med barstolar ett utmärkt alternativ. Barstolen Evan är komfortabel och är klädd i svart läder och har svarta ben av metall.
 • Caden soffbord svart

  caden soffbord svart
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Caden soffbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker svart färg. Caden soffbord är tillverkad av ekfanér.
 • Reeves satsbord svart

  reeves satsbord svart
  Två stycken runda bord från Artwood i en vacker svart färg. Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Reeves satsbord något för dig. Bordsskivan är tillverkad av glas i och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.
 • Paris sänggavel natur

  paris sänggavel natur
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen natur tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Paris sänggavel finns även i flera storlekar och färger.Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm (Obs, då detta är en specialbeställning är leveranstiden ca 12 veckor).
 • Cross matbord charcoal

  cross matbord charcoal
  Cross är ett elegant trädgårdsbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Matbordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker patina.Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i en grå färg. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja.
 • Anson soffbord charcoal

  anson soffbord charcoal
  Anson soffbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Låt sidobordet avlasta din fikabricka, dekoration eller växt. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus.Viss sprickbildning kan förekomma och färgen bleks något med tiden. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja. Bordet behandlas med en miljövänlig vattenbaserad lösning som ger den det gråa väderbitna färgen som teak får med tiden, redan från början.
 • Tree matbord svart

  tree matbord svart
  Elegant och rymligt matbord i en stilenlig svart färg från Artwood, tillverkat av ek. Bordet är rak i sin design och tillsammans med materialet blir bordet till ett stabilt och gediget matbord, med gott om utrymmet för härliga middagar. Finns även som runt.
 • Toledo satsbord grå

  toledo satsbord grå
  Toledo satsbord från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger soffan ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats.
 • Hunter sängbord antikgrå

  hunter sängbord antikgrå
  Om du är ute efter ett gediget nattduksbord är Hunter nattduksbord något för dig. Ett stabilt och tåligt nattduksbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Hunter nattduksbord är tillverkad av ek och mdf. Hunter finns även i svart.
 • Lisbon sänggavel mörkbrun

  lisbon sänggavel mörkbrun
  Lisbon sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood tillverkad av sammet i färgen mörkbrun. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Lisbon rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.
 • Maggie karmstol linne sand

  maggie karmstol linne sand
  Maggie karmstol i linnetyg från Artwood. Bekväm och elegant matstol i färgen sand. Ben och armstöd är tillverkade i askträ.
 • Viscount skinnsoffa vintage cigar

  viscount skinnsoffa vintage cigar
  Soffan är klädd i lädret vintage cigar som är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag. 2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Viscount skinnsoffa fudge

  viscount skinnsoffa fudge
  Elegant soffa från Artwood i stilren design. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Bison soffbord brun

  bison soffbord brun
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Bison soffbord något för dig. Ett rektangulärt stabilt och tåligt soffbord från Artwood. Bison soffbord är tillverkad av almträd, vilket får bordet att skifta i olika varma bruna nyanser.
 • New Salvage matbord

  new salvage matbord
  Matbordet New Salvage från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma. Måttet mellan bordsbenen är 1510 mm.
 • Shelton karmstol sand

  shelton karmstol sand
  Shelton karmstol från Artwood, beskrivs som en tidlös klassiker genom sin fina sofistikerade formgivning och materialval. Stolen har en elegant klädsel av slitstarkt linnetyg i färgen sand, med en gedigen stomme och ben av ek- och pinjeträd. Sitsarna är stoppade med polyeter för att uppnå hög sittkomfort. Karmstolen har en sitthöjd på 47 cm.
 • Nest sidobord

  nest sidobord
  Nest sidobord är ett runt sidobord i svart natur-rotting från Artwood. Nest har en stomme av mahogny och glest flätad CL rotting. Ytan är behandlad med en vattenbaserad och miljövänlig lack. Då rotting är ett naturmaterial är den rekommenderad för användning inomhus.Mått stora bordet: Dia 50 cm H 50 cmMått lilla bordet: Dia 40 cm H 40 cm.
 • Plint soffbord pebbles grey

  plint soffbord pebbles grey
  Plint soffbord i grå ek är ett robust och stabilt soffbord från Artwood. Soffbordets fina naturliga färg smälter in i fint i de flesta inredningarna och skapar en välkomnande känsla.
 • Vienna sänggavel svart

  vienna sänggavel svart
  Vienna sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood tillverkad av läder i färgen svart. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Vienna rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. 
 • Colmar vitrinskåp pebbles grey

  colmar vitrinskåp pebbles grey
  Skåp från Artwood i ask och plywood som fungerar lika bra som vitrin- eller förvaringsskåp. Finns i två färger.
 • Chloé cafébord rund vintage mässing

  chloé cafébord rund vintage mässing
  Stilrent sidobord eller matbord från Artwood. Bordet är i vintage mässingsfärgad aluminium.
 • Tonga matbord

  tonga matbord
  Tonga är ett matbord från Artwood tillverkad av lättbetong och underrede av akaciaträd. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. För betongmöbler med träunderrede i akaciaträd, krävs inoljning flera gånger per år. Se till att möbeln är torr och ren före inoljning. Bordet lämpar sig för inomhusbruk.
 • Hunter matbord rund

  hunter matbord rund
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF.Hunter finns även som rektangulärt matbord.
 • Trent soffbord kvadrat antikgrå

  trent soffbord kvadrat antikgrå
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Trent soffbord något för dig. Ett kvadratiskt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Trent soffbord är tillverkad av ek och MDF. Trent finns även i en större storlek.
 • Hunter vitrinskåp antikgrå

  hunter vitrinskåp antikgrå
  Om du är ute efter ett gediget och stilfullt vitrinskåp är Hunter skåp något för dig. Ett stabilt och tåligt skåp från Artwood i en vacker antikgrå färg med tre hyllplan. Vitrinskåpet är tillverkad av ek och MDF.
 • Grant sidobord svart

  grant sidobord svart
  Om du är ute efter ett stilsäkert sidobord är Grant sidobord något för dig. Ett runt bord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan är tillverkad av alm och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.Sidobordet Grant finns även i pebbles grå.
 • Evan barstol petrol

  evan barstol petrol
  Evan barstol från Artwood är en elegant tidlös barpall i petrol/grön färg. Barstolar i köket har blivit omåttligt populärt i samband med en köksö. Har man ett mindre kök är ett högre bord tillsammans med barstolar ett utmärkt alternativ. Barstolen Evan är komfortabel och är klädd i sammet och har svarta ben av metall.
 • Andorra soffa 3-sits mörkgrå

  andorra soffa 3-sits mörkgrå
  Andorra andas elegans och exklusivitet. Stilfull soffa i en mörkgrå sober färg i sammet. En underbar soffa från Artwood som är mycket komfortabel och mjuk. Soffans stoppning består av skum och fjädrar och stommen är tillverkad av björkträ. Soffan har en sitthöjd på 40 cm. 
 • Stafford soffa true nature

  stafford soffa true nature
  Skön och komfortabel soffa från Artwood i en elegant naturfärg. Soffan Stafford är klädd i ett vackert tyg som är tillverkat av polyester och nylon. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och stoppningen består av skum och fjädrar. Stafford soffa har en sitthöjd på 50 cm.
 • Stafford soffa true brown

  stafford soffa true brown
  Skön och komfortabel soffa från Artwood i en elegant brun färg. Soffan Stafford är klädd i ett vackert tyg som är tillverkat av polyester och nylon. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och stoppningen består av skum och fjädrar. Stafford soffa har en sitthöjd på 50 cm.
 • Owen soffbord svart

  owen soffbord svart
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Owen soffbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker svart färg. Owen soffbord är tillverkad av fanér i ek.
 • Vail barstol svart

  vail barstol svart
  Barstolen Vail är tillverkad av gedigen teak och har en spännande formgivning med nordisk touch. Låt barstolen fånga intresse och hamna i blickfånget genom sin rustika stil och eleganta svarta färg.
 • Macao sidobord svart

  macao sidobord svart
  Ibland är vi ute efter att förvara våra saker i en stilfull förvaringslåda för att låta förvaringen stå framme, fast ändå undangömt. Macao är en stilfull förvaringsbox som även fungerar fint som ett praktiskt sidobord, tillverkad av björk. Fin att använda som ett nattduksbord.
 • Cubu bänk 3 lådor

  cubu bänk 3 lådor
  Cubu bänk med tre utdragbara lådor i rotting. Kubu Grey som är tillverkad i en härligt sliten grå färg som kan kombineras till fantastisk inredning. Sitthöjden är 36 cm.
 • Paris sänggavel true nature

  paris sänggavel true nature
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen true nature tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Paris sänggavel finns även i flera storlekar och färger.Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm (Obs, då detta är en specialbeställning är leveranstiden ca 12 veckor).
 • Paris sänggavel natur

  paris sänggavel natur
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen natur tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Paris sänggavel finns även i flera storlekar och färger.Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm (Obs, då detta är en specialbeställning är leveranstiden ca 12 veckor).
 • Cedes soffbord bluestone

  cedes soffbord bluestone
  Cedes bord är ett vackert soffbord av bluestone med ben i svart färg. Stenes mönster kan variera från bord till bord vilket gör att varje bord är unikt. Cedes soffbord finns i flera storlekar och färger.
 • Vail barstol natur

  vail barstol natur
  Barstolen Vail är tillverkad av gedigen teak och har en spännande formgivning med nordisk touch. Låt barstolen fånga intresse och hamna i blickfånget genom sin rustika stil och eleganta naturfärg.
 • Macao skåp svart

  macao skåp svart
  Macao från Artwood i sin exotiska och stilfulla design har en elegant färg i svart med en fin detalj på framsidan i mässing. Bakom de två dörrarna erbjuder skåpet Macao praktisk och rymlig förvaring. Hyllplanen går även att ta bort.
 • Brioche skinnsoffa sand

  brioche skinnsoffa sand
  Rustik och stilfull skinnsoffa från Artwood i tvättat läder. Det ofärgade lädret är handtvättat så det ger en mjuk och skön känsla. Soffan har både mörkare och ljusare partier. Soffan har en sitthöjd på 48 cm.En soffa är hjärtat i vardagsrummet. Ibland har vi stunder där vi vill sitta bekvämt medan andra stunder där vi vill krypa ner i en filt och ligga skönt. Det viktigaste är att soffan fungerar för båda.
 • Luna soffbord grå

  luna soffbord grå
  Luna är ett runt soffbord tillverkat av lättbetong. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar.En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera.
 • Cross bänk charcoal

  cross bänk charcoal
  Cross är en stilfull bänk från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Bänken är gråbehandlad med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bänken en vacker patina.Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i en grå färg. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja.
 • Paris matbord pebbles grey

  paris matbord pebbles grey
  Paris är ett elegant matbord från Artwood tillverkad av massiv ek. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Ytan har lämnats med naturliga grenar och sprickor vilket gör att varje bord är unikt. Det rustika bordet är gråbehandlat vilket ger en vacker patina av vintage. De är behandlade i upp till sju steg för att uppnå sin specifika färg.Paris är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra i sprickor. 
 • Pittsburgh soffbord brun

  pittsburgh soffbord brun
  Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Pittsburgh soffbord något för dig. Ett kvadratiskt soffbord från Artwood i en vacker nyans. Bordsskivan är tillverkad av naturligt mönstrad ek som bärs upp av en svart järnställning.
 • Hunter sängbord svart

  hunter sängbord svart
  Om du är ute efter ett gediget nattduksbord är Hunter nattduksbord något för dig. Ett stabilt och tåligt nattduksbord från Artwood i en vacker svart färg. Hunter nattduksbord är tillverkad av ek och MDF. Hunter finns även som ekfärgad.
 • Macao sängbord svart

  macao sängbord svart
  Om du är ute efter ett gediget nattduksbord är Macao nattduksbord något för dig. Ett stabilt och tåligt nattduksbord från Artwood i en vacker svart färg med en fin detalj i mässing på nattduksbordets dörrar. Bakom de två dörrarna erbjuder nattduksbordet praktisk och rymlig förvaring.
 • Will matbord silver back

  will matbord silver back
  Vackert matbord från Artwood som kombinerar robust design med eleganta detaljer. Bordet är tillverkad i massiv ek och har en bordsskiva med parkettmönster av ekfanér. Benen är lätt utställda och har en mjuk böjning i ovankant som sammanfogas med en balk mellan benparen.
 • Columbus karmstol svart

  columbus karmstol svart
  Columbus är en stilfull matstol i svart flätad rotting från Artwood. Serien Columbus är en mycket omtyckt serie med stolar och karmstolar i olika färger. Stolens formgivningen ger ett eleganta uttryck och är perfekt för matsalen. Sittdyna för extra bekvämlighet inkluderas vid köpet. Stolen har en sitthöjd på 50 cm. Från armstödet till golvet är det 65 cm.
 • 1924 rotting karmstol grå

  1924 rotting karmstol grå
  Karmstol tillverkad i rotting från Artwood. Inklusive sittdyna.Sitthöjd: 52 cm
 • French matbord charcoal

  french matbord charcoal
  French är ett elegant runt matbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det rustika bordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker gammeldags patina.Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i grå färg. French är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra vid eventuella sprickor.
 • Artwood, Sänggavel Liberty 180 Cm Grey Lacak

  artwood, sänggavel liberty 180 cm grey lacak
  Sänggavel Liberty i rotting från Artwood.   MÅTT Bredd: 180 cm Höjd: 140 cm  
 • Artwood, Amadeo Soffbord 2-Delar Svart

  artwood, amadeo soffbord 2-delar svart
  Amadeo soffbord 2-delar i stål och aluminium från Artwood.
 • Artwood, Maddox sidobord grå

  artwood, maddox sidobord grå
  Maddox är en modern och sofistikerad serie med unika metalldetaljer som ger en exklusiv touch till din inredning. Oavsett om du använder det som en praktisk sidobord eller som en stilfull inredningsdetalj kommer Maddox att lägga till en modern känsla till ditt hem.För att bevara Maddox sidobordets skönhet och kvalitet är det viktigt att vara försiktig med starka rengöringsmedel på ytan. Använd alltid underlägg under glas, koppar, vaser och andra föremål för att undvika skador. Vid rengöring, torka försiktigt med en lätt fuktad trasa för att behålla dess tidlösa charm och hållbarhet.
 • Artwood, Trent sidobord grå

  artwood, trent sidobord grå
  Sidoborden Trent i 2-set är en sublim förening av stil och funktionalitet. Tillverkade av fanér, erbjuder de en omedelbar elegans med sina släta ytor. Dessa sidobord är inte bara praktiska, de är även smycken för ditt hem.
 • Artwood, Vitrinskåp Colmar Svart

  artwood, vitrinskåp colmar svart
  Colmar är ett svart vitrinskåp med dörrar i glas från Artwood. Vitrinskåp från Artwood Tillverkad av massiv ek Varje möbel är unik i sig
 • Artwood, Hunter Vitrinskåp Antikgrå

  artwood, hunter vitrinskåp antikgrå
  Hunter serien från Artwood är en gedigen serie av möbler i ekfanér. Gemensamt för alla möbler i Hunter kollektionen är att de är tillverkade i ek och MDF och har en väldigt robust känsla. I Hunter serien från Artwood finns även byrå, skrivbord, spegel, garderob, vitrinskåp, konsolbord, nattduksbord och en mediabänk. Här visar vi Hunter vitrinskåp i antikgrå.
 • Artwood, Paris Low Sänggavel 180X140 True Brown

  artwood, paris low sänggavel 180x140 true brown
  Paris är en serie med sänggavlar från Artwood. Artwood Paris sänggavel finns i storlekarna 90x140, 180x140 & 180x180 cm. Sängavlarna kommer i olika utföranden och tillverkas i sammet, linen eller polyester och finns tillgänglig i flera olika färger för att matcha ditt sovrum på bästa sätt. Sänggavel från Artwood Ram i hardwood Välj mellan sammet, linen eller polyester Finns i flera färger Här visar vi Paris sänggavel 180x140 True brown
 • Artwood, Sängbord Vermont Ek

  artwood, sängbord vermont ek
  Vermont är ett sidobord från Artwood. Bordet är tillverkat av ekfannér.   Här visar vi Vermont sidobord 56 x 40 cm i björk. Artwood har många olika soffbord med unik karaktär. Soffborden tillverkas i bl.a åldrad alm med vaxad yta, massiv ek och svart- eller natur betong. Med ett soffbord från Artwood kan du skapa en unik detalj i din inredning.   MÅTT Bredd: 56 cm Djup: 40 cm Höjd: 78 cm  
 • Artwood, Tv Bänk Vancouver Pebbles Grey

  artwood, tv bänk vancouver pebbles grey
  Vancouver är en serie av med tv bänk / skänk och skåp från Artwood. Serien tillverkas i återvunnen massiv ek av hög kvalité. Varje möbel är unik i en blandning av vintage och modern design. TV bänk från Artwood Återvunnet trä från båtar, vanligtvis barrträd Varje möbel är unikt i sig Här visar vi Vancouver TV bänk i pebbles grey.
 • Artwood, Mason Sidobord Svart

  artwood, mason sidobord svart
  Mason är en serie av högkvalitativa soffbord i massiv ek med ett stabilt underrede av svartmålat stål. I Mason serien finns rektangulära soffbord, runda soffbord, mediabänk och satsbord i olika storlekar. Sidobord från Artwood Tillverkad i massiv ek av hög kvalitet Stomme av svartlackerat stål. Här visar vi Mason sidobord i svart.
 • Timber sidobord metal natural

  timber sidobord metal natural
  Ett robust sidobord i färgen Natural i magnesiumoxid, designat för att passa in i många olika hem. Med sin hållbara konstruktion och rustika charm är detta bord ett praktfullt tillskott i både minimalistiska och industriella miljöer. Idealiskt för inomhus- och utomhusbruk. Varje enskild möbel är unik.
 • Artwood, Anson Soffbord 100X100 Cm

  artwood, anson soffbord 100x100 cm
  Anson kvadratiskt soffbord i teak och svart från Artwood. Soffbordet ingår i en serie med underrede i svart pulverlackerad metal och bordsskivor i återvunnen teak. Kombinera soffborden tillsammans med en soffgrupp på uteplatsen, uterummet eller varför inte tillsammans med soffgruppen i vardagsrummet. Här visar vi Anson soffbord 100 x 100 cm.
 • Artwood, Satsbord Nova Graphite

  artwood, satsbord nova graphite
  Satsbord Nova graphite i järn och bordsskivor i aluminium.   MÅTT Bredd: 40 / 35 / 31 cm Djup: 40 / 35 / 31 cm Höjd: 61 / 57 / 50 cm   Varje bord är unikt.
 • Artwood, Bison Konsolbord 40X160

  artwood, bison konsolbord 40x160
  Bison är en kollektion i åldrad, massiv alm från Artwood. Kollektionen består av soffbord, slagbord och ett konsolbord. Den åldrade almen ger borden en härlig, rustik känsla. Bord i åldrad alm Görs som soffbord, sidobord och konsolbord Här visar vi Bison konsolbord. Artwood har många olika soffbord med unik karaktär. Soffborden tillverkas i bl.a åldrad alm med vaxad yta, massiv ek och svart- eller natur betong. Med ett soffbord från Artwood kan du skapa en unik detalj i din inredning.
 • Artwood, Soffbord Cedes Brons Ø50 Cm

  artwood, soffbord cedes brons ø50 cm
  Cedes soffbord brons Ø50 cm från Artwood. Soffbordet är tillverkat av borstat stål. I samma serie finns även 2 storlekar till samt andra varianter med marmorskiva.
 • Artwood, Campos delgado Soffbord 75X150 Cm 6 Cm

  artwood, campos delgado soffbord 75x150 cm 6 cm
  Campos är en serie av soffbord och matbord från Artwood. Betongborden består enbart av naturmaterial som cement, jutefibrer, granitstenpulver och vatten.Bordskivan har glasfiberförstärkning. Då betong är ett väldigt poröst material så har bordsytan behandlats med vax för att skydda bordet från fläckar och vätska. Vi rekommenderar att bordet efterbehandlas med vax cirka 2 månader efter inköpsdatumet för att det ska behålla sin avstötande yta. Serie i behandlad betong Behandling som skyddar mot vätska och fläckar Kommer som soffbord och matbord  Både för inomhusbruk. Levereras i två delar Här visar vi Campos soffbord 75 x 150 cm i behandlad betong med 6 cm bordsskiva. Artwood har många olika soffbord med unik karaktär. Soffborden tillverkas i bl.a åldrad alm med vaxad yta, massiv ek och svart- eller natur betong. Med ett soffbord från Artwood kan du skapa en unik detalj i din inredning.
 • Artwood, Saddle fåtölj vintage cigar

  artwood, saddle fåtölj vintage cigar
  Saddlechair i leather vintage cigar från Artwood. Alla Artwoods skinnmöbler är tillverkade i läder av absolut högsta kvalitet, nämligen fullnarv. Stommen är tillverkad av hardwood och plywood. Sits och dynor i skumstoppning. Ikonisk skinnfåtölj från Artwood Tillverkad av läder i hög kvalitet Efterbehandlas med balsam för skinnmöbler Stomme av robust hardwood / plywood Här visar vi Saddlechair i färgen leather vintage cigar från Artwood. Artwoods fåtöljer i läder har matchande soffor och pallar i läder för att skapa en helhet i inredningen. Gemensamt för alla Artwoods läderprodukter är att de är tillverkade i fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållts för att få den äkta känslan hos skinnet. För att göra ytan extra tålig har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. 
 • Artwood, Paris Low Sänggavel 180X140 Velvet Dark Grey

  artwood, paris low sänggavel 180x140 velvet dark grey
  Paris är en serie med sänggavlar från Artwood. Artwood Paris sänggavel finns i storlekarna 90x140, 180x140 & 180x180 cm. Sängavlarna kommer i olika utföranden och tillverkas i sammet, linen eller polyester och finns tillgänglig i flera olika färger för att matcha ditt sovrum på bästa sätt. Sänggavel från Artwood Ram i hardwood Välj mellan sammet, linen eller polyester Finns i flera färger Här visar vi Paris sänggavel 180x140 velvet dark grey
 • Artwood, Trent Soffbord 90X90 Cm Svart

  artwood, trent soffbord 90x90 cm svart
  Trent kvadratiskt soffbord i svart ek och MDF från Artwood.
 • Artwood, Fåtölj Kensington Leather Vintage Cigar

  artwood, fåtölj kensington leather vintage cigar
  Kensington leather vintage cigar från Artwood. Alla Artwoods skinnmöbler är tillverkade i läder av absolut högsta kvalitet, nämligen fullnarv. Stommen är tillverkad av hardwood och plywood, med ben i ask. Sits och dynor i skumstoppning. Skinnfåtölj från Artwood Tillverkad av läder i hög kvalitet Efterbehandlas med balsam för skinnmöbler Stomme av robust hardwood, ben i ask. Här visar vi Kensington i färgen leather vintage cigar från Artwood. Artwoods fåtöljer i läder har matchande soffor och pallar i läder för att skapa en helhet i inredningen. Gemensamt för alla Artwoods läderprodukter är att de är tillverkade i fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållts för att få den äkta känslan hos skinnet. För att göra ytan extra tålig har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. 
 • Artwood, Paris Low Sänggavel 90X140 Celeste Taupe

  artwood, paris low sänggavel 90x140 celeste taupe
  Paris är en serie med sänggavlar från Artwood. Artwood Paris sänggavel finns i storlekarna 90x140, 180x140 & 180x180 cm. Sängavlarna kommer i olika utföranden och tillverkas i sammet, linen eller polyester och finns tillgänglig i flera olika färger för att matcha ditt sovrum på bästa sätt. Sänggavel från Artwood Ram i hardwood Välj mellan sammet, linen eller polyester Finns i flera färger Här visar vi Paris sänggavel 90x140 Celeste Taupe
 • Artwood, Lisbon Sänggavel 180X160 Cm Velvet Dark Brown

  artwood, lisbon sänggavel 180x160 cm velvet dark brown
  Lisbon sänggavel 180x160 cm från Artwood.
 • Artwood, Soffbord Carlisle 100x100 cm black

  artwood, soffbord carlisle 100x100 cm black
  Soffbord Carlisle i massiv ek och svart metallram från Artwood.
 • Artwood, Soffbord Campos Delgado 75X130 Cm Betong 6 Cm

  artwood, soffbord campos delgado 75x130 cm betong 6 cm
  Campos är en serie av soffbord och matbord från Artwood. Betongborden består enbart av naturmaterial som cement, jutefibrer, granitstenpulver och vatten. Bordskivan har glasfiberförstärkning. Då betong är ett väldigt poröst material så har bordsytan behandlats med vax för att skydda bordet från fläckar och vätska. Vi rekommenderar att bordet efterbehandlas med vax cirka 2 månader efter inköpsdatumet för att det ska behålla sin avstötande yta. Serie i behandlad betong Behandling som skyddar mot vätska och fläckar Kommer som soffbord och matbord  Både för inomhusbruk./li> Levereras i två delar Här visar vi Campos soffbord 75 x 130 i behandlad betong med en 6 cm tjock bordsskiva. Artwood har många olika soffbord med unik karaktär. Soffborden tillverkas i bl.a åldrad alm med vaxad yta, massiv ek och svart- eller natur betong. Med ett soffbord från Artwood kan du skapa en unik detalj i din inredning.
 • Artwood, Copenhagen sänggavel Rave Liver

  artwood, copenhagen sänggavel rave liver
  Copenhagen är en sänggavel som strålar av elegans och stil, och den ger ditt sovrum en känsla av lyx och personlighet. En av de mest iögonfallande detaljerna är de dekorativa metallnitar i Antique Brass-finish, som inte bara fångar blicken utan också kompletterar och förhöjer inredningen i hela rummet.
 • Artwood, Vitrinskåp Narbonne Grå

  artwood, vitrinskåp narbonne grå
  Narbonne är ett vitrinskåp i ek från Artwood. Vitrinskåpet har dörrar i ek/glas och fungerar väldigt bra som förvaringsmöbel för glas och porslin. Vitrinskåp från Artwood Varje möbel är unik i sig
 • Artwood, Sängbord Mille Svart

  artwood, sängbord mille svart
  Sängbord Mille i svart metall och bordsskivor i aluminium.   MÅTT Bredd: 50 cm Djup: 35 cm Höjd: 75 cm   Varje sängbord är unikt.
 • Artwood, Memphis sänggavel 180 cm Buffalo Liver

  artwood, memphis sänggavel 180 cm buffalo liver
  Memphis sänggavel i färgen buffalo från Artwood. Sänggaveln har måtten 180x130x23 cm.
 • Artwood, Fotpall San Diego Sq

  artwood, fotpall san diego sq
  San Diego SQ fotpall i skinn och rostfritt stål från Artwood.
 • Artwood, Konsolbord Carlisle 150 black

  artwood, konsolbord carlisle 150 black
  Konsolbord i massiv ek och svart metallram från Artwood.
 • Artwood, Lisbon Sänggavel 180X160 Cm Linne Sand

  artwood, lisbon sänggavel 180x160 cm linne sand
  Lisbon 180x140 cm är en sänggavel från Artwood. Sänggaveln är tillverkad av linen med ben i ek. Sänggavel från Artwood Ram i hardwood Ben i ek Finns i flera färger
 • Artwood, Vitrinskåp Elmwood

  artwood, vitrinskåp elmwood
  Elmwood är ett vitrinskåp med dörrar i glas från Artwood. Vitrinskåp från Artwood Tillverkad i alm Varje möbel är unik i sig
 • Artwood, Fåtölj Viscount Leather Vintage Cigar

  artwood, fåtölj viscount leather vintage cigar
  Viscount leather vintage cigar från Artwood. Alla Artwoods skinnmöbler är tillverkade i läder av absolut högsta kvalitet, nämligen fullnarv. Stommen är tillverkad av hardwood och plywood, med ben i ask. Sits och dynor i skumstoppning. Skinnfåtölj från Artwood Tillverkad av läder i hög kvalitet Efterbehandlas med balsam för skinnmöbler Stomme av robust hardwood, ben i ask. Här visar vi Viscount i färgen leather vintage cigar från Artwood. Artwoods fåtöljer i läder har matchande soffor och pallar i läder för att skapa en helhet i inredningen. Gemensamt för alla Artwoods läderprodukter är att de är tillverkade i fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållts för att få den äkta känslan hos skinnet. För att göra ytan extra tålig har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. 
 • Artwood, Mille Konsolbord Svart

  artwood, mille konsolbord svart
  Mille är ett konsolbord i aluminium från Artwood. Här i svart.
 • Artwood, Hunter Sängram Svart Ek

  artwood, hunter sängram svart ek
  Hunter sängram i svart från Artwood. Tillverkad i Ekfanéer.
 • Artwood, Paris Low Sänggavel 90X140 True Brown

  artwood, paris low sänggavel 90x140 true brown
  Paris är en serie med sänggavlar från Artwood. Artwood Paris sänggavel finns i storlekarna 90x140, 180x140 & 180x180 cm. Sängavlarna kommer i olika utföranden och tillverkas i sammet, linen eller polyester och finns tillgänglig i flera olika färger för att matcha ditt sovrum på bästa sätt. Sänggavel från Artwood Ram i hardwood Välj mellan sammet, linen eller polyester Finns i flera färger Här visar vi Paris sänggavel 90x140 True brown
 • Artwood, Mille Konsolbord Vintage Brass

  artwood, mille konsolbord vintage brass
  Mille är ett konsolbord i aluminium/stål från Artwood. Här i färgen vintage brass.
 • Artwood, Aw44 Fåtölj Leather Fudge

  artwood, aw44 fåtölj leather fudge
  AW44 fåtölj i läder från Artwood. Alla Artwoods skinnmöbler är tillverkade i läder av absolut högsta kvalitet, nämligen fullnarv. Stommen är tillverkad av hardwood och plywood, med ben i ask. Sits och dynor i skumstoppning. Skinnfåtölj från Artwood Tillverkad av läder i hög kvalitet Efterbehandlas med balsam för skinnmöbler Stomme av robust hardwood, ben i ask. Här visar vi AW44 fåtölj i färgen leather fudge från Artwood. Artwoods fåtöljer i läder har matchande soffor och pallar i läder för att skapa en helhet i inredningen. Gemensamt för alla Artwoods läderprodukter är att de är tillverkade i fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållts för att få den äkta känslan hos skinnet. För att göra ytan extra tålig har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. 
 • Artwood, Vitrinskåp Narbonne Carbon

  artwood, vitrinskåp narbonne carbon
  Narbonne carbon är ett vitrinskåp i massiv ek från Artwood. Vitrinskåpet har dörrar i ek/glas och fungerar väldigt bra som förvaringsmöbel för glas och porslin. Vitrinskåp från Artwood Tillverkad av massiv ek Varje möbel är unik i sig
 • Artwood, Reno Fotpall 112X112 Quiet wood

  artwood, reno fotpall 112x112 quiet wood
  Reno fotpall från Artwood. Bygg din soffa med olika moduler från Reno kollektionen. Modulen har en ram i bok, sits i HR-skum och kuddar i fiber/silikon.
 • Trent matbord mörkgrå

  trent matbord mörkgrå
  Matbordet Trent består av ekfanér i färgen mörkgrå. Trent serien ger ett både modernt och robust intryck med sin minimalistiska design och tydliga trästruktur. Två stycken iläggsskivor á 60 cm styck följer med.
 • Artwood, Timber pall/sidobord

  artwood, timber pall/sidobord
  Detta sidobord i aluminium är en sann mångsidig möbel som är lika användbar som sidobord eller pall. Med sin smidiga storlek kan den enkelt flyttas runt och placeras i olika delar av rummet efter behov.
 • Artwood, Cloud sidobord dark grey

  artwood, cloud sidobord dark grey
  Förnya din inredning med det eleganta Cloud sidobordet från Artwood. Detta sidobord är tillverkat av ekfanér med en framträdande trästruktur i den sofistikerade färgen Dark Grey. Cloud är en serie som utmärker sig genom sina rena och mjuka linjer, vilket ger en modern touch till ditt hem. Vi rekommenderar att du är försiktig med starka rengöringsmedel på ytan av Cloud sidobord. För att bevara dess skönhet och kvalitet, använd alltid underlägg under glas, koppar, vaser och andra föremål. Vid rengöring, torka försiktigt med en lätt fuktad trasa för att bevara dess tidlösa charm.
 • Artwood, Trent Sidobord Svart

  artwood, trent sidobord svart
  Sidoborden Trent i 2-set är en sublim förening av stil och funktionalitet. Tillverkade av fanér, erbjuder de en omedelbar elegans med sina släta ytor. Dessa sidobord är inte bara praktiska, de är även smycken för ditt hem.
 • Artwood, Vancouver Vitrinskåp

  artwood, vancouver vitrinskåp
  Vitrinskåpet Vancouver från Artwood, i färgen Silverstone, är en stilsäker möbel som imponerar med sina strikta och dämpade linjer tillverkade av massiv rustik ek och ekfanér. Dess eleganta design gör det till en passande inredningsdetalj i olika rum i hemmet, exempelvis i sovrummet eller kontoret. Med sina fyra hyllplan erbjuder skåpet generöst med förvaringsutrymme, samtidigt som det tillför en touch av tidlös elegans till rummets atmosfär. Vare sig det används för att visa upp värdefulla föremål eller för att organisera vardagliga saker, blir Vitrinskåpet Vancouver en funktionell och stilfull del av ditt hem.
 • Artwood, Konsolbord Carlisle 150 Silverstone

  artwood, konsolbord carlisle 150 silverstone
  Konsolbord i massiv ek och svart metallram från Artwood.
 • Timber sidobord metal black

  timber sidobord metal black
  Ett robust svart sidobord i magnesiumoxid, designat för att passa in i många olika hem. Med sin hållbara konstruktion och rustika charm är detta bord ett praktfullt tillskott i både minimalistiska och industriella miljöer. Idealiskt för inomhus- och utomhusbruk. Varje enskild möbel är unik.
 • Timber sidobord / pall metal black

  timber sidobord / pall metal black
  Ett robust svart sidobord/pall i magnesiumoxid, designat för att passa in i många olika hem. Med sin hållbara konstruktion och rustika charm är detta bord ett praktfullt tillskott i både minimalistiska och industriella miljöer. Idealiskt för inomhus- och utomhusbruk.
 • Amsterdam sänggavel rave wood

  amsterdam sänggavel rave wood
  Sänggaveln Amsterdam i tyget Rave Wood är en sofistikerad och modern möbel som är designad för att införa en känsla av lyx och elegans i ditt sovrum. En stilsäker sänggavel som ger din säng en upphöjd estetik samtidigt som den bidrar till att skapa en inbjudande atmosfär i ditt privata utrymme. Amsterdam finns i flera olika tyger. Rave Wood - 100% polyester.
 • Artwood, Springs Konsolbord

  artwood, springs konsolbord
  Det eksklusive konsolbord Springs i den elegante farven Silverstone tilbyder en moderne og tidløs atmosfære i dit hjem. Fremstillet af massiv rustik eg udstråler det en følelse af holdbarhed og kvalitet. De robuste ben giver ikke kun imponerende stabilitet, men udgør også en stærk og elegant base for hele møblet. Overfladebehandlingen af dette konsolbord er omhyggeligt udført med farvet olie og voks, hvilket giver overfladen en smuk og holdbar finish. Den rustikke overflade giver møblet en charmerende karakter og skaber en indbydende atmosfære i dit hjem. Dets unikke design og de omhyggeligt udvalgte materialer gør Springs til en perfekt kombination af funktionalitet og æstetik.
 • Newark karmstol läder fudge

  newark karmstol läder fudge
  Fin karmstol i färgen Fudge, tillverkad i anilinläder som är ett rent och obehandlat läder, vilket betyder att under den fem veckor långa garvningsprocessen så har ärgningen av huden uppstått genom att man använt naturliga oljor. Inga pigment har använts, vilket gör att den naturliga ådringen och teckningen i skinnet lyser igenom. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, så som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden utmärkande och karaktäriserade drag. På grund av att det är ett naturligt material, andas ett anilinläder bättre än ett sämre, mer behandlat läder. Obehandlat anilinläder är dessutom det dyraste skinnet i världen för att man endast har använt de allra bästa hudarna. Varje Newark karmstol är unik.Karmstolen har en gedigen stomme av plywood, ben av trä och vackra nitar i metall. Karmstolen har en mjuk och skön fyllning av skum. Newark har en sitthöjd på 46 cm och mellan armstödet och golvet är det 69,5 cm.
 • Vermont soffbord brun

  vermont soffbord brun
  Soffbordet Vermont från Artwood är ett rustikt soffbord tillverkad av ek som har kvar sin naturliga slitning. Soffbordet har tre lådor och en underhylla för förvaring. 
 • Hemp matta natur

  hemp matta natur
  Hemp är en naturfärgad matta tillverkad i jute och bomull – en perfekt balans mellan stil och hållbarhet. Med fokus på kvalitet och uttryck för både stil och funktion erbjuder Hemp en tidlös elegans och varm känsla till ditt hem. Mattan lämpar sig endast för inomhusbruk.
 • Viscount skinnsoffa vintage cigar

  viscount skinnsoffa vintage cigar
  Soffan är klädd i lädret vintage cigar som är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag. 2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Elmwood sidobord

  elmwood sidobord
  Vackert sidobord tillverkat i massivt almträ på en järnställning med en obehandlad look och en opolerad yta med oregelbundenheter i träet som även åldras fint
 • Hartford barstol grå

  hartford barstol grå
  Barstol tillverkad i rotting. Bredd 46 cm x Djup 49 cm x Höjd 108 cm x Sitshöjd 67 cm
 • Bison sidobord 2-set

  bison sidobord 2-set
  Sidobord i två delar tillverkad i solid alm.Bredd 44/38 cm x Djup 45/45 cm x Höjd 48/50 cm.
 • Vermont sidobord svart

  vermont sidobord svart
  Högre sidobord tillverkad i björk. Bredd 56 cm x Djup 40 cm x Höjd 78 cm
 • Arlington fåtölj rotting inkl dynor

  arlington fåtölj rotting inkl dynor
  Arlington rottingfåtölj från Artwood är flätad med den tunnare rottingen Lacak Grey som växer i flod och träskmarker. Den naturliga färgen är gulvit, den grå färgen kommer först efter att den färgas in genom att rottingen blötläggs i lera under en månads tid. Under denna process tillsätts inga kemikalier. Vid exponering av starkt solljus kan rottingen blekas något och vanligtvis blir den då gråare.Fåtöljen har en ryggdyna och en sits i färgen nature som är inkluderad. Stommen är tillverkad i trä och flätningen är av riktigt naturrotting. Naturrotting är ett naturmaterial och därför är varje soffa unik.Mått: Bredd: 90 cm, djup: 85 cm, höjd: 72 cm, sitthöjd: 47 cm
 • New Salvage matbord

  new salvage matbord
  Matbordet New Salvage från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv Alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma.
 • Campos cafébord grå

  campos cafébord grå
  Campos är ett cafébord från Artwood tillverkat av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum.Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. Möblerna kan användas utomhus sommartid. Höjden till undersidan av bordsskivan är 65,5 cm.
 • Buddy skinnsoffa fudge 4-sits

  buddy skinnsoffa fudge 4-sits
  Skinnsoffa från Artwood som ger ett robust uttryck i lädret fudge, som är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Hemp matta natur

  hemp matta natur
  Hemp är en naturfärgad matta tillverkad i jute och bomull – en perfekt balans mellan stil och hållbarhet. Med fokus på kvalitet och uttryck för både stil och funktion erbjuder Hemp en tidlös elegans och varm känsla till ditt hem. Mattan lämpar sig endast för inomhusbruk.
 • Vancouver skåp pebbles grey

  vancouver skåp pebbles grey
  Ett skåp som passar bra in i både sovrummet som vardagsrummet, en praktisk och elegant förvaringsmöbel som nästan är ett måste. Vancouver passar perfekt till att förvara exempelvis porslin du inte använder dagligen, böcker eller säsongsdekorationer.Vancouver i färgen pebbles grey är tillverkad av ek och har dörrhandtag av järn. Låt det gedigna eleganta skåpet från Artwood flytta hem till dig. 
 • Tree matbord silver back

  tree matbord silver back
  Tree är ett elegant matbord i ek från Artwood. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Tree är ett utmärkt bord som fungerar fint till många olika typer av stolar.
 • Angelo sidobord

  angelo sidobord
  Angelo sidobord från Artwood, tillverkad i aluminium.
 • Dante cafébord svart

  dante cafébord svart
 • Malibu skrivbordsstol fudge

  malibu skrivbordsstol fudge
  Justerbar stol i färgen fudge tillverkad i koläder och stål från Artwood. Läder Fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren
 • Narbonne vitrinskåp svart

  narbonne vitrinskåp svart
  Ett vitrinskåp i vardagsrummet är nästan ett måste. Narbonne passar perfekt till finservisen och porslin du inte använder dagligen. I skåpet kan du även placera dina favoritdekorationer. Narbonne i färgen svart är tillverkad av ask och har dörrar i glas. Låt det gedigna eleganta vitrinskåpet från Artwood flytta hem till dig.
 • Guilford soffa colonella white 3-sits

  guilford soffa colonella white 3-sits
  Guilford är en klassisk 3-sits soffa från Artwood. Likt sin föregångare Milford har den här soffan avtagbart överdrag, men har djupare och bekvämare sits. Soffans stomme är tillverkad i björk plywood.
 • Narbonne vitrinskåp mörkbrun

  narbonne vitrinskåp mörkbrun
  Ett vitrinskåp i vardagsrummet är nästan ett måste. Narbonne passar perfekt till finservisen och porslin du inte använder dagligen. I skåpet kan du även placera dina favoritdekorationer. Narbonne i färgen mörkbrun är tillverkad av ask och har dörrar i glas.Hyllplanen är flyttbara vilket gör att du själv kan designa om vitrinskåpets insida. Låt det gedigna eleganta vitrinskåpet från Artwood flytta hem till dig.
 • Kim sidobord antik mässing

  kim sidobord antik mässing
  Sidobord i vintage mässingsfärgad aluminium från Artwood.
 • Mille soffbord vintage mässing

  mille soffbord vintage mässing
  Mille soffbord är ett stilsäkert val av soffbord om du är ute efter ett bord med nätta enkla former som ändå ger ett tilltalande intryck. Bordsskivan är tillverkad av aluminium med plätering i vintage mässing och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Varje produkt är unik. 
 • Mille sidobord vintage mässing

  mille sidobord vintage mässing
  Mille är ett rustikt sidobord med svartfärgad järnstomme och bordsskiva i vintage mässingsfinish från Artwood. Sidobordet kan även användas som soffbord och fungerar utmärkt att kombinera tillsammans med Mille soffbord. 
 • Sorrento soffbord svart

  sorrento soffbord svart
  Sorrento soffbord från Artwood har ett svart järnunderrede och har en bordsskiva i Blue stone. Bordsskivan melerade utseende skapar en rustik och naturlig känsla. Finns i två utföranden.
 • Rivoli barstol

  rivoli barstol
  Bekväm barstol i beige linnetyg från Artwood.
 • Trent soffbord rektangel antikgrå

  trent soffbord rektangel antikgrå
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Trent soffbord något för dig. Ett rektangulärt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Trent soffbord är tillverkad av ek och MDF.Trent finns även i en mindre storlek.
 • Mille satsbord vintage mässing

  mille satsbord vintage mässing
  Mille satsbord är ett stilsäkert val av soffbord om du är ute efter ett bord med nätta enkla former som ändå ger ett tilltalande intryck. Bordsskivan är tillverkad av aluminium med plätering i vintage mässing och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Varje produkt är unik. Säljs i set om två stycken.Serien Mille finns även i flera utföranden samt i svart.
 • Senna soffa sammet mörkgrå

  senna soffa sammet mörkgrå
  Senna soffa från Artwood är en stilfull soffa i mörkgrå sammet. Sammet ger en känsla av exklusivitet samtidigt som soffan blir ett vackert blickfång i rummet. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och tyget består av polyester. Sitt- och ryggdynorna är stoppade med skum.
 • Senna soffa sammet mörkgrå

  senna soffa sammet mörkgrå
  Senna soffa från Artwood är en stilfull soffa i mörkgrå sammet. Sammet ger en känsla av exklusivitet samtidigt som soffan blir ett vackert blickfång i rummet. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och tyget består av polyester. Sitt- och ryggdynorna är stoppade med skum.
 • Hunter matbord rektangel svart

  hunter matbord rektangel svart
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF.Hunter finns även som runt matbord med en diameter på Ø 130 cm.
 • Hunter matbord rund svart

  hunter matbord rund svart
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF.Hunter finns även som rektangulärt matbord. 
 • Hunter skrivbord svart

  hunter skrivbord svart
  En arbetsplats med yta som fyller alla funktionella krav men även är vacker, det är den inredningsintresserades dröm. Om du är ute efter ett gediget skrivbord är Hunter skrivbord något för dig. Ett stabilt och tåligt skrivbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Skrivbordet är tillverkad av ek och MDF.Finns även som ekfärgad.
 • Hunter skåp svart

  hunter skåp svart
  Om du är ute efter ett gediget skåp är Hunter skåp något för dig. Ett stabilt och tåligt skåp från Artwood i en vacker svart färg. Skåpet är tillverkad av ek och MDF. I skåpet finns två hyllplan samt en hängare som går att ta bort om så önskas.
 • Grant sidobord pebbles grå

  grant sidobord pebbles grå
  Om du är ute efter ett stilsäkert sidobord är Grant sidobord något för dig. Ett runt bord från Artwood i en vacker grå färg. Bordsskivan är tillverkad av alm och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Finns även i svart färg. 
 • Mason sidobord svart

  mason sidobord svart
  Mason sidobord från Artwood i en elegant svart färg. Ett sidobord kan komplettera och förhöja känslan i din inredning då sidobordet kan lyfta upp vackra detaljer och vara en detalj i sig själv. Bordskiven är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.Sidobordet Mason finns även i antikgrå.
 • Mason soffbord rektangel svart

  mason soffbord rektangel svart
  Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Mason soffbord något för dig. Ett rektangulärt soffbord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.
 • Guilford soffa true brun 3-sits

  guilford soffa true brun 3-sits
  Skön och komfortabel soffa från Artwood i en elegant brun färg. Soffan Guilford är klädd i ett vackert tyg som är tillverkat av polyester och nylon. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och stoppningen består av skum och fjädrar. Guilford soffa har en sitthöjd på 46 cm.
 • Andorra soffa 3-sits brun

  andorra soffa 3-sits brun
  Andorra andas elegans och exklusivitet. Stilfull soffa i en brun sober färg som är mycket komfortabel och mjuk. Soffans stoppning består av skum och fjädrar och stommen är tillverkad av MDF. Med sin höga kvalitet och sköna sittkomfort passar den in i de allra flesta hem och tillfällen. Soffan har en sitthöjd på 44 cm.
 • Owen soffbord grå

  owen soffbord grå
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Owen soffbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Owen soffbord är tillverkad av fanér i ek.
 • Trent matbord antikgrå

  trent matbord antikgrå
  Trent matbord i färgen antikgrå som pryds av tåliga fanér i ek. Om du är ute efter ett förlängningsbart matbord är Trent något för dig. Två förlängningsskivor inkluderas med ett mått på 60 cm om vardera. Matbordet kan du förlänga på två sätt i följande mått:Bild 2: Visar bordet med 1 st förlängningsskiva om 60 cm L190 x W130 x H75Bild 3: Visar bordet med 2 st förlängningsskiva om 60 cm L250 x W130 x H75
 • Lorenzo sidobord/pall svart

  lorenzo sidobord/pall svart
  Lorenzo från Artwood är en multifunktionell möbel som passar som både pall och sidobord. Behövs en extra sittplats är det enkelt att ta fram Lorenzo. Pall som sidobord, är den multifunktionella möbeln tillverkad av aluminium i en elegant svart färg.
 • Andorra soffa 3-sits hazel

  andorra soffa 3-sits hazel
  Andorra andas elegans och exklusivitet. Stilfull soffa i en kopparbrun färg av sammetstyg, som är mycket komfortabel och mjuk. Soffans stoppning består av skum och stommen är tillverkad av mdf och plywood. Med sin höga kvalitet och sköna sittkomfort passar den in i de allra flesta hem och tillfällen. Soffan har en sitthöjd på 44 cm.
 • Colorado sidobord svart

  colorado sidobord svart
  Exklusivt svart litet sidobord från Artwood i lodgestil, perfekt att ställa din favoritväxt eller dekoration på. Det rustika sidobordet är tillverkad av teak.Small: Ø: 35-40 x H: 40 cmLarge: Ø: 35-40 x H: 50 cm
 • Estelle soffa 3-sits

  estelle soffa 3-sits
  Estelle rottingsoffa från Artwood är flätad i äkta naturrotting som växer i flod- och träskmarker. Den naturliga färgen är gulvit men den grå färgen kommer först efter att den färgas in genom att rottingen blötläggs i lera under en månads tid. Under denna process tillsätts inga kemikalier. Vid exponering av starkt solljus kan rottingen blekas något och vanligtvis blir den då gråare. Stommen är tillverkad av trä och flätningen av äkta naturrotting. Naturrotting är ett naturmaterial och därför är varje soffa unik.Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Soffan har en sitthöjd på 51 cm.
 • Mason mediabänk svart

  mason mediabänk svart
  Stilsäker mediabänk från Artwood i en elegant rustiksvart färg. Mason mediabänk har tre hyllplan och bordskivorna är tillverkade av ek och MDF, och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.Mediabänken Mason finns även i antikgrå.
 • Mason mediabänk antikgrå

  mason mediabänk antikgrå
  Stilsäker mediabänk från Artwood i en elegant antikgrå färg. Mason mediabänk har tre hyllplan och bordskivorna är tillverkade av ek och MDF, och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.Mediabänken Mason finns även i svart.
 • Princetown skinnbänk brun

  princetown skinnbänk brun
  Rustikt och stilfullt på samma gång. Princeton är en skinnbänk från Artwood i en extraordinär design och passar fint in i ett hem oavsett om det är ett rustikt, lantligt eller industriellt rum. För det spelar ingen roll, för bänken tar sin plats ändå. Brunt läder klär vackert in bänken som står stadigt på en stomme av järn.Small: B: 163 x D: 50 x H: 41 cmMedium: B: 198 x D: 50 x H: 41 cm
 • Princetown skinnbänk svart

  princetown skinnbänk svart
  Rustikt och stilfullt på samma gång. Princeton är en skinnbänk från Artwood i en extraordinär design och passar fint in i ett hem oavsett om det är ett rustikt, lantligt eller industriellt rum. För det spelar ingen roll, för bänken tar sin plats ändå. Svart läder klär vackert in bänken som står stadigt på en stomme av järn.Small: B: 163 x D: 50 x H: 41 cmMedium: B: 198 x D: 50 x H: 41 cm
 • Cedes soffbord bluestone

  cedes soffbord bluestone
  Cedes bord är ett vackert soffbord av bluestone med ben i svart färg. Stenes mönster kan variera från bord till bord vilket gör att varje bord är unikt. Cedes soffbord finns i flera storlekar och färger.
 • Dylan karmstol linen sand

  dylan karmstol linen sand
  Dylan från Artwood är en bekväm karmstol i ett elegant utförande och passar perfekt till att vara en del av matsalen. Stolens stomme är tillverkad av askträd och plywood och fyllningen består av polyeter. Dylan är klädd i linne och har vackra dekorativa nitar. Fåtöljen har en sitthöjd på 49 cm. Från armstöd till golvet är det 66 cm.
 • Brioche skinnsoffa ebony

  brioche skinnsoffa ebony
  Rustik och stilfull skinnsoffa från Artwood i tvättat läder. Det ofärgade lädret är handtvättat så det ger en mjuk och skön känsla. Soffan har både mörkare och ljusare partier. Soffan har en sitthöjd på 48 cm.En soffa är hjärtat i vardagsrummet. Ibland har vi stunder där vi vill sitta bekvämt medan andra stunder där vi vill krypa ner i en filt och ligga skönt. Det viktigaste är att soffan fungerar för båda.
 • Root sidobord/pall natur

  root sidobord/pall natur
  Root sidobord från Artwood som även kan användas som en pall. Sidobordet är tillverkat av teak och har en fin träfärgad naturfärg. Root är handgjord vilket gör att varje produkt är unik i sig.
 • Colorado sidobord natur

  colorado sidobord natur
  Exklusivt svart litet sidobord från Artwood i lodgestil, perfekt att ställa din favoritväxt eller dekoration på. Det rustika sidobordet är tillverkad av teak.Small: Ø: 35-40 x H: 40 cmLarge: Ø: 35-40 x H: 50 cm
 • Colorado sidobord natur

  colorado sidobord natur
  Exklusivt svart litet sidobord från Artwood i lodgestil, perfekt att ställa din favoritväxt eller dekoration på. Det rustika sidobordet är tillverkad av teak.Small: Ø: 35-40 x H: 40 cmLarge: Ø: 35-40 x H: 50 cm
ilead