Möbler
www.mobel.se

Artwood möbler

Det skandinaviska företaget Artwood har ett sortiment av möbler under eget varumärke men är också agent för andra märken. Utmärkande för deras egen kollektion är möbler i naturliga material så som rotting, läderklädsel, trästommar och tyger av bomull.

Naturlig inredning från Artwood

Artwood Furniture har inredningen för många olika rum och funktioner. Vi listar bland annat Artwood Sänggavlar, Artwoods soffor och deras rejäla soffbord.

 • SADDLE Fåtölj Läder Artwood

  saddle fåtölj läder artwood
  Fåtölj tillverkad i bull nubuck är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, såsom ärr, fläckar (spräcklighet), rynkor och skuggor, vilket ger huden utmärkande och karaktäriserade drag. Mått: Bredd 74 cm  x Djup 106 cm x Höjd 78 cm x Sitthöjd 43 cm
 • Paris Matbord 240cm Pebbles grey

  paris matbord 240cm pebbles grey
 • Paris sänggavel azimut antracit

  paris sänggavel azimut antracit
 • Toshu satsbord grå 3-set Artwood

  toshu satsbord grå 3-set artwood
  Toshu är ett soffbord från Artwood i tre delar med bordsskivor i lättbetong och benställning i svart stål. Betongen består enbart av naturmaterial såsom granitstenpulver, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Det är rekommenderat att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatumet. Tvätta möbeln med en mild tvål (t.ex. diskmedel) och vatten. Underhåll möbeln regelbundet (var 3-6 månad) med vax. Rekommenderad produkt för vaxning är stengolvvax på paraffinbas. För betongmöbler med metallunderrede rekommenderas användning inomhus. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. Lämpar sig för inomhusbruk.  Stort bord: B: 100 x D: 70 x H: 45 cm Små bord: B: 50 x D: 60 x H: 38 cm
 • Tonga sidobord

  tonga sidobord
 • Cedes Soffbord Ø40cm

  cedes soffbord ø40cm
 • Mayfair Soffa Velvet Taupe

  mayfair soffa velvet taupe
 • Plint Soffbord Pebbles grey

  plint soffbord pebbles grey
 • Alanso satsbord svart Artwood

  alanso satsbord svart artwood
  Stilfullt mörkt satsbord från Artwood i aluminium och järn. Satsbordet är inte bara snyggt utan har rymligt med yta till att ställa både dekorationer och ett och annat vattenglas. 
 • Plint Soffbord Carbon

  plint soffbord carbon
 • Doloma Sidobord 2 st Concrete Black

  doloma sidobord 2 st concrete black
 • Plint Sidobord Carbon

  plint sidobord carbon
 • Chelsea fotpall

  chelsea fotpall
 • Campos Soffbord

  campos soffbord
 • French Matbord Instant Grey Teakträ Ø150 cm

  french matbord instant grey teakträ ø150 cm
 • Army tent natur sittpuff

  army tent natur sittpuff
 • Professor skinnfåtölj vintage cigar Artwood

  professor skinnfåtölj vintage cigar artwood
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med dekorativa nitar. Lädret vintage cigar är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren.  Dynan har en mönstrad sida som man kan vända upp när man vill byta utseende på fåtöljen. 
 • Cedes Soffbord Ø60cm

  cedes soffbord ø60cm
 • Vancouver Garderob 80x43x210 Pebbles Grey

  vancouver garderob 80x43x210 pebbles grey
 • Amadeo satsbord svart Artwood

  amadeo satsbord svart artwood
  Amadeo satsbord är ett stilsäkert val av soffbord om du är ute efter ett bord med nätta enkla former som ändå ger ett tilltalande intryck. Bordsskivan är tillverkad av aluminium med plätering i svart och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Säljs i set om två stycken bord.
 • Benny Matbord 220cm Pebble Grey

  benny matbord 220cm pebble grey
 • Colorado Log Betong Grå

  colorado log betong grå
 • Yoshi Sidobord Single

  yoshi sidobord single
 • Bradford Fåtölj Linen Sand

  bradford fåtölj linen sand
 • PARIS Dining table Ext 240-330 Pebbles Grey

  paris dining table ext 240-330 pebbles grey
 • LUTON Öronlappsfåtölj Linne Sand Artwood

  luton öronlappsfåtölj linne sand artwood
  Öronlappsfåtölj tillverkad i 100% linnetyg. Bredd 75 cm x Djup 88 cm x Höjd 114 cm x Sitthöjd 47 cm
 • Sandro Sidobord Black

  sandro sidobord black
 • Colorado Log Stor Betong Grå

  colorado log stor betong grå
 • Luton Fåtölj Velvet Iron Grey

  luton fåtölj velvet iron grey
 • Mason satsbord svart Artwood

  mason satsbord svart artwood
  Mason satsbord från Artwood i en elegant svart färg. Ett satsbord är inte bara praktiskt, satsbordet kan förhöja känslan i din inredning då bordet kan lyfta upp vackra detaljer. Bordskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. 
 • Tonga sidobord Ø46 Artwood

  tonga sidobord ø46 artwood
  Tonga är ett högt sidobord från Artwood tillverkad av lättbetong och underrede av akaciaträd. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar.  Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. För betongmöbler med träunderrede i akaciaträd, krävs inoljning flera gånger per år. Se till att möbeln är torr och ren före inoljning. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. 
 • Bedford fåtölj svart Artwood

  bedford fåtölj svart artwood
  Fåtölj Bedford från Artwood i fudge läder med dekorativa tryckknappar i ryggen. Läder fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.  På den naturliga ytan hos lädret kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med spännen från bälten eller nitar från exempelvis jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. Fåtöljen Bedford har en sitthöjd på 45 cm.
 • LUCIOUS Matta 200x300 cm Artwood

  lucious matta 200x300 cm artwood
  Fin grå matta från Artwood Mått: 200x300 cm 300x400 cm
 • Narbonne vitrinskåp pebbles grey Artwood

  narbonne vitrinskåp pebbles grey artwood
  Ett vitrinskåp i vardagsrummet är nästan ett måste. Narbonne passar perfekt till finservisen och porslin du inte använder dagligen. I skåpet kan du även placera dina favoritdekorationer. Narbonne i färgen pebbles grey är tillverkad av ask och plywood och har dörrar i glas.  Hyllplanen är flyttbara vilket gör att du själv kan designa om vitrinskåpets insida. Låt det gedigna eleganta vitrinskåpet från Artwood flytta hem till dig. Skåpet finns även i en mörkare färg. 
 • Paris sänggavel brun 180x140 Artwood

  paris sänggavel brun 180x140 artwood
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i en skön brun färg med tyg tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.  Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Goslar fåtölj läder vintage Artwood

  goslar fåtölj läder vintage artwood
  Klassisk öronlappsfåtölj i färgen Vintage Cigar i premiumläder med fina arbetade detaljer. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag.  Den sköna stoppningen i fåtöljen består av skum och bidrar till hög komfort. Frambenen är försedda med små hjul som gör att den är lätt att förflytta i rummet. Det finns golvskydd till hjulen som tillbehör, köps separat. Fåtöljen har en sitthöjd 48 cm.
 • Newark karmstol läder vintage Artwood

  newark karmstol läder vintage artwood
  Fin karmstol i lädret Vintage Cigar, tillverkad i anilinläder som är ett rent och obehandlat läder, vilket betyder att under den fem veckor långa garvningsprocessen så har ärgningen av huden uppstått genom att man använt naturliga oljor. Inga pigment har använts, vilket gör att den naturliga ådringen och teckningen i skinnet lyser igenom. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, så som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden utmärkande och karaktäriserade drag.  På grund av att det är ett naturligt material, andas ett anilinläder bättre än ett sämre, mer behandlat läder. Obehandlat anilinläder är dessutom det dyraste skinnet i världen för att man endast har använt de allra bästa hudarna. Varje Newark karmstol är unik. Karmstolen har en gedigen stomme av plywood, ben av trä och vackra nitar i metall. Karmstolen har en mjuk och skön fyllning av skum. Newark har en sitthöjd på 46 cm och mellan armstödet och golvet är det 69,5 cm.
 • PROVIDENCE Barstol Rotting Grå Artwood

  providence barstol rotting grå artwood
  Providence barstol har en flätning av rottingen Kubu Grey som är tillverkad i en sliten ljusgrå färg. Inga kemikalier används vid infärgningen. Då rotting är ett naturmaterial är den rekommenderad för användning inomhus. Bredd 45 cm, djup 54 cm, höjd 103 cm, sittthöjd 50 cm.
 • New Salvage matbord rund Ø120 Artwood

  new salvage matbord rund ø120 artwood
  Matbordet New Salvage från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv Alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma.
 • Hash skinnfåtölj fudge Artwood

  hash skinnfåtölj fudge artwood
  Hash skinnfåtölj från Artwood är en stilfull snurrfåtölj. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Providence Stol Rotting Grå Artwood

  providence stol rotting grå artwood
  Stol tillverkad i rotting. Inklusive sittdyna. Djup 48 cm x Bredd 54 cm x Höjd 103 cm x Sitthöjd 50 cm
 • Paris sänggavel celeste taupe 90x140 Artwood

  paris sänggavel celeste taupe 90x140 artwood
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen celeste taupe tillverkad av polyester med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Paris sänggavel finns även i flera storlekar och färger. 
 • Mason satsbord antikgrå Artwood

  mason satsbord antikgrå artwood
  Mason satsbord från Artwood i en elegant antikgrå färg. Ett satsbord är inte bara praktiskt, satsbordet kan förhöja känslan i din inredning då bordet kan lyfta upp vackra detaljer. Bordskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. 
 • Mille satsbord svart Artwood

  mille satsbord svart artwood
  Mille satsbord är ett stilsäkert val av soffbord om du är ute efter ett bord med nätta enkla former som ändå ger ett tilltalande intryck. Bordsskivan är tillverkad av aluminium med plätering i svart och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Varje produkt är unik. Säljs i set om två stycken bord. 
 • Paris sänggavel mörkgrå 180x140 Artwood

  paris sänggavel mörkgrå 180x140 artwood
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i mörkgrått, tillverkad av polyester och trä med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.  Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Evan barstol svart Artwood

  evan barstol svart artwood
  Evan barstol från Artwood är en elegant tidlös svart barpall. Barstolar i köket har blivit omåttligt populärt i samband med en köksö. Har man ett mindre kök är ett högre bord tillsammans med barstolar ett utmärkt alternativ. Barstolen Evan är komfortabel och är klädd i svart läder och har svarta ben av metall.
 • Evan barstol ljusbrun Artwood

  evan barstol ljusbrun artwood
  Evan barstol från Artwood är en elegant tidlös svart barpall med sittdyna av läder. Barstolar i köket har blivit omåttligt populärt i samband med en köksö. Har man ett mindre kök är ett högre bord tillsammans med barstolar ett utmärkt alternativ. Barstolen Evan är komfortabel och är klädd i ljustbrunt läder och har svarta ben av metall.
 • Caden soffbord svart Artwood

  caden soffbord svart artwood
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Caden soffbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker svart färg. Caden soffbord är tillverkad av ekfanér.
 • Lisbon sänggavel svart 180x160 Artwood

  lisbon sänggavel svart 180x160 artwood
  Lisbon sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood tillverkad av läder i färgen svart. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Lisbon rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.
 • Toledo satsbord grå 2-set Artwood

  toledo satsbord grå 2-set artwood
  Toledo satsbord från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger soffan ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats.
 • Gianni Stol Matt Svart/Taupe

  gianni stol matt svart/taupe
 • Ashi Konsolbord Artwood

  ashi konsolbord artwood
  U-Console är ett avlastningsbord i betong från Artwood passar både inomhus och utomhus. På grund av vikten och det tåliga materialet passar bänken även i offentliga miljöer. Möbeln består enbart av naturmaterial såsom granitstenpulver, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Det är rekommenderat att bättra på vaxet inom 2 månader från inköpsdatumet. Mått:  Bredd: 140 cm, Djup: 45 cm, Höjd: 84 cm. Rengöring och underhåll: Tvätta möbeln med en mild tvål (t.ex. diskmedel) och vatten. Underhåll möbeln regelbundet (var 3-6 månad) med vax. Rekommenderad produkt för vaxning är stengolvvax på paraffinbas.
 • Tomcat Aviator fåtölj whiskey Artwood

  tomcat aviator fåtölj whiskey artwood
  Tomcat Aviator är en flygplansinspirerad fåtölj i Aviatorstil ala Grumman F-14 Tomcat. Stolens aerodynamiska former är i nitad aluminium, sits och rygg är klädda i ribbat skinn. Stommen består av plywood och stoppningen av skum. Prisbelönt fåtölj vid Luxuria Awards. Tomcat Aviator är inte bara unik i sin helhet utan ger även en skön sittupplevelse. Låt fåtöljen destroyed bli din nya favoritplats! Fåtöljen har en sitthöjd på 41 cm.
 • Angel skinnfåtölj fudge Artwood

  angel skinnfåtölj fudge artwood
  Elegant skinnfåtölj i en stilren design från Artwood. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • GREENWICH Soffa Linen Sand w 206 x d 105 x h 74 x sh 46 cm Artwood

  greenwich soffa linen sand w 206 x d 105 x h 74 x sh 46 cm artwood
  Soffa klädd i linnetyg. Stommen är tillverkad i furu medan benen i ek. 2,5-sits w 206 x d 105 x h 74 x sh 46 cm 3-sits w 230 x d 105 x h 74 x sh 46 cm
 • KENSINGTON Soffa Linne Artwood

  kensington soffa linne artwood
  Soffa i klassisk engelsk stil, klädd i 100% linnetyg Färgen heter ”Stone”. Frambenen är försedda med små hjul, transparanta skydd mot golvet medföljer. Mått: Bredd 220 cm x Djup 96 cm x Höjd 78 cm x Sitthöjd 47 cm
 • Viscount skinnsoffa fudge 3-sits Artwood

  viscount skinnsoffa fudge 3-sits artwood
  Elegant soffa från Artwood i stilren design. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren.  2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm 3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Viscount skinnfåtölj vintage cigar Artwood

  viscount skinnfåtölj vintage cigar artwood
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med dekorativa nitar. Lädret vintage cigar är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • AW44 skinnfåtölj fudge Artwood

  aw44 skinnfåtölj fudge artwood
  Elegant skinnfåtölj i klassisk stil från Artwood. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • SONORA Barstol (2 färger) Artwood

  sonora barstol (2 färger) artwood
  Överdrag ej inkluderad, finns i olika färger. Bredd 43 cm x Djup 50 cm x Höjd 106 cm x Sitshöjd 75 cm
 • New Salvage matbord Artwood

  new salvage matbord artwood
  Matbordet New Salvage från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv Alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma. Måttet mellan bordsbenen är 1510 mm.
 • Fara Stol Rotting Croco Artwood

  fara stol rotting croco artwood
  Stol tillverkad i rotting. Inklusive sittdyna. Djup 45 cm x Bredd 52 cm x Höjd 97 cm x Sitthöjd 50 cm
 • STACEY Barstol lampre Artwood

  stacey barstol lampre artwood
  Barstol med klädsel i buffalo läder
 • Stamford karmstol iron grey Artwood

  stamford karmstol iron grey artwood
  Stamford karmstol från Artwood, beskrivs som en tidlös klassiker genom sin sofistikerade formgivning och materialval. Karmstolen har en elegant klädsel av sammet tillverkad av polyester, med en gedigen stomme och ben av ek- och pinjeträd. Sitsarna är stoppade med polyeter för att uppnå hög sittkomfort. Karmstolen har en sitthöjd på 49 cm. Stamford finns i flera färger. 
 • Mere skinnfåtölj fudge Artwood

  mere skinnfåtölj fudge artwood
  Elegant skinnfåtölj från Artwood i klassisk design. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Plint soffbord grå Artwood

  plint soffbord grå artwood
  Plint soffbord i grå ek är ett robust och stabilt soffbord från Artwood. Soffbordets fina naturliga färg smälter in i fint i de flesta inredningarna och skapar en välkomnande känsla.
 • COLMAR Vitrinskåp Svart Artwood

  colmar vitrinskåp svart artwood
  Colmar, vackert vitrinskåp i svart ask. Mått: w 115 x d 38,5 x h 230 cm
 • Vienna sänggavel svart 180x140 Artwood

  vienna sänggavel svart 180x140 artwood
  Vienna sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood tillverkad av läder i färgen svart. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Vienna rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. 
 • Tonga matbord Ø130 Artwood

  tonga matbord ø130 artwood
  Tonga är ett matbord från Artwood tillverkad av lättbetong och underrede av akaciaträd. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar.  Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. För betongmöbler med träunderrede i akaciaträd, krävs inoljning flera gånger per år. Se till att möbeln är torr och ren före inoljning. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. 
 • Hunter matbord rund antikgrå Artwood

  hunter matbord rund antikgrå artwood
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF. Hunter finns även som rektangulärt matbord.
 • Trent soffbord kvadrat antikgrå Artwood

  trent soffbord kvadrat antikgrå artwood
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Trent soffbord något för dig. Ett kvadratiskt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Trent soffbord är tillverkad av ek och MDF. Trent finns även i en större storlek.
 • Mason soffbord rektangel antikgrå 130cm Artwood

  mason soffbord rektangel antikgrå 130cm artwood
  Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Mason soffbord något för dig. Ett rektangulärt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Bordsskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.
 • Hunter vitrinskåp antikgrå Artwood

  hunter vitrinskåp antikgrå artwood
  Om du är ute efter ett gediget och stilfullt vitrinskåp är Hunter skåp något för dig. Ett stabilt och tåligt skåp från Artwood i en vacker antikgrå färg med tre hyllplan. Vitrinskåpet är tillverkad av ek och MDF.
 • Mason sidobord antikgrå Artwood

  mason sidobord antikgrå artwood
  Mason sidobord från Artwood i en elegant antikgrå färg. Ett sidobord kan komplettera och förhöja känslan i din inredning då sidobordet kan lyfta upp vackra detaljer och vara en detalj i sig själv. Bordskiven är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Sidobordet Mason finns även i svart.
 • Hunter vitrinskåp svart Artwood

  hunter vitrinskåp svart artwood
  Om du är ute efter ett gediget och stilfullt vitrinskåp är Hunter skåp något för dig. Ett stabilt och tåligt skåp från Artwood i en vacker svart färg med tre hyllplan. Vitrinskåpet är tillverkad av ek och MDF.
 • Reeves satsbord svart Artwood

  reeves satsbord svart artwood
  Två stycken runda bord från Artwood i en vacker svart färg. Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Reeves satsbord något för dig. Bordsskivan är tillverkad av glas i och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.
 • Bellagio skinnfåtölj svart Artwood

  bellagio skinnfåtölj svart artwood
  Bellagio är en fantastisk fåtölj i svartgrå läder och har en gedigen stomme i björk och plywood. Fåtöljen har en stoppning av skum i sitt- och ryggdyna vilket bidrar till den höga komforten. Slå dig ner i fåtöljen med en god dryck och njut fullt ut. Fåtöljen har en sitthöjd på 43 cm. 
 • Owen soffbord svart Artwood

  owen soffbord svart artwood
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Owen soffbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker svart färg. Owen soffbord är tillverkad av fanér i ek.
 • Tomcat Aviator fåtölj svart Artwood

  tomcat aviator fåtölj svart artwood
  Unik fåtölj i en spännande design och formgivning från Artwood. Fåtöljen i äkta läder har en fin färg i destroyed black/svart utsmyckat med vackra metalliska detaljer av aluminium. Stommen består av plywood och stoppningen av skum. Tomcat Aviator är inte bara unik i sin helhet utan ger även en skön sittupplevelse. Låt fåtöljen destroyed bli din nya favoritplats! Fåtöljen har en sitthöjd på 41 cm. 
 • Montreal matbord pebbles grå Ø120 Artwood

  montreal matbord pebbles grå ø120 artwood
  Montreal är ett elegant runt matbord från Artwood tillverkad av massiv ek. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Montreal är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring.
 • Vail barstol svart Artwood

  vail barstol svart artwood
  Barstolen Vail är tillverkad av gedigen teak och har en spännande formgivning med nordisk touch. Låt barstolen fånga intresse och hamna i blickfånget genom sin rustika stil och eleganta svarta färg.
 • Maco sidobord svart Artwood

  maco sidobord svart artwood
  Ibland är vi ute efter att förvara våra saker i en stilfull förvaringslåda för att låta förvaringen stå framme, fast ändå undangömt. Macao är en stilfull förvaringsbox som även fungerar fint som ett praktiskt sidobord, tillverkad av björk. Fin att använda som ett nattduksbord.
 • Princetown skinnbänk brun Small Artwood

  princetown skinnbänk brun small artwood
  Rustikt och stilfullt på samma gång. Princeton är en skinnbänk från Artwood i en extraordinär design och passar fint in i ett hem oavsett om det är ett rustikt, lantligt eller industriellt rum. För det spelar ingen roll, för bänken tar sin plats ändå. Brunt läder klär vackert in bänken som står stadigt på en stomme av järn. Small: B: 163 x D: 50 x H: 41 cm Medium: B: 198 x D: 50 x H: 41 cm
 • Vail barstol natur Artwood

  vail barstol natur artwood
  Barstolen Vail är tillverkad av gedigen teak och har en spännande formgivning med nordisk touch. Låt barstolen fånga intresse och hamna i blickfånget genom sin rustika stil och eleganta naturfärg.
 • Memphis sänggavel buffalo 180x130 Artwood

  memphis sänggavel buffalo 180x130 artwood
  Memphis sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen buffalo tillverkad av polyester och polut. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Memphis sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.
 • Harbour skinnfåtölj sand Artwood

  harbour skinnfåtölj sand artwood
  Rustik och stilfull skinnfåtölj från Artwood i tvättat läder. Det ofärgade lädret är handtvättat så det ger en mjuk och skön känsla. Fåtöljen Harbour har både mörkare och ljusare partier. Skinnfåtöljen har en sitthöjd på 46 cm. Oavsett vart du placerar fåtöljen så har den en viktig roll i rummet. Ibland har vi stunder där vi vill sitta bekvämt för oss själva och koppla av med stöd för båda armarna, och ibland vill vi kunna sitta ordentligt för att läsa en bok. Fåtöljen Harbour är perfekt för dessa ändamål och gör sig estetiskt snyggt i rummet samtidigt.
 • Luna soffbord grå Artwood

  luna soffbord grå artwood
  Luna är ett runt soffbord tillverkat av lättbetong. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera.
 • Cross matbord charcoal 160cm Artwood

  cross matbord charcoal 160cm artwood
  Cross är ett elegant trädgårdsbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Matbordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker patina. Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i en grå färg. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja.
 • Anson soffbord charcoal kvadrat Artwood

  anson soffbord charcoal kvadrat artwood
  Anson soffbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Låt sidobordet avlasta din fikabricka, dekoration eller växt. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. Viss sprickbildning kan förekomma och färgen bleks något med tiden. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja. Bordet behandlas med en miljövänlig vattenbaserad lösning som ger den det gråa väderbitna färgen som teak får med tiden, redan från början.
 • Tree matbord svart 200cm Artwood

  tree matbord svart 200cm artwood
  Elegant rymligt matbord i en stilenlig svart färg från Artwood, tillverkat av ek. Bordet är rak i sin design och tillsammans med materialet blir bordet till ett stabilt och gediget matbord, med gott om utrymmet för härliga middagar. Finns även som runt. Medium: L: 200 x B: 90 x H: 76 cm Large: L: 240 x B: 90 x H: 76 cm 
 • Sabina karmstol - Mörkbrun

  sabina karmstol - mörkbrun
 • Monaco matta grå 300x400 Artwood

  monaco matta grå 300x400 artwood
  Monaco i färgen grå är en klassisk matta från Artwood tillverkad av polyester. Mattan är mjuk och ger ett naturligt lyster till rummet som den placeras i. Monaco finns i flera olika färger och storlekar.
 • Stamford karmstol sand Artwood

  stamford karmstol sand artwood
  Stamford karmstol från Artwood, beskrivs som en tidlös klassiker genom sin sofistikerade formgivning och materialval. Karmstolen har en elegant klädsel av linne, med en gedigen stomme och ben av ek- och pinjeträd. Sitsarna är stoppade med polyeter för att uppnå hög sittkomfort. Karmstolen har en sitthöjd på 49 cm. Stamford finns i flera färger. 
 • London sänggavel brun 180x140 Artwood

  london sänggavel brun 180x140 artwood
  London sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen brun tillverkad av 100% bomull och ben av ek. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt London sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. London sänggavel finns även i flera storlekar och färger. 
 • AXEL TV-bänk Artwood

  axel tv-bänk artwood
  Mått: w 150 x d 40 x h 70 cm  
 • London sänggavel indigo 180x140 Artwood

  london sänggavel indigo 180x140 artwood
  London sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen indigo tillverkad av slitstarkt linnetyg och ben av ek. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt London sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. London sänggavel finns även i flera storlekar och färger. 
 • Angel skinnfåtölj vintage cigar Artwood

  angel skinnfåtölj vintage cigar artwood
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med dekorativa nitar. Lädret vintage cigar är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Professor skinnfåtölj fudge Artwood

  professor skinnfåtölj fudge artwood
  Elegant skinnfåtölj från Artwood i klassisk design. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • London sänggavel linne sand 180x140 Artwood

  london sänggavel linne sand 180x140 artwood
  London sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen sand tillverkad av slitstarkt linnetyg och ben av ek. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt London sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. London sänggavel finns även i flera storlekar och färger. 
 • Viscount skinnsoffa vintage cigar 3-sits Artwood

  viscount skinnsoffa vintage cigar 3-sits artwood
  Soffan är klädd i lädret vintage cigar som är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta.  Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag.  2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm 3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Viscount skinnsoffa fudge 2-sits Artwood

  viscount skinnsoffa fudge 2-sits artwood
  Elegant soffa från Artwood i stilren design. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren.  2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm 3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Kensington skinnfåtölj fudge Artwood

  kensington skinnfåtölj fudge artwood
  Stilfull skinnfåtölj i klassisk stil från Artwood. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • AW44 skinnfåtölj vintage cigar Artwood

  aw44 skinnfåtölj vintage cigar artwood
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med dekorativa nitar. Lädret vintage cigar är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • COOPER Fåtölj Läder Mässing Artwood

  cooper fåtölj läder mässing artwood
  Fåtölj tillverkad i skinn och mässing. Bredd 79 cm x Djup 93 cm x Höjd 97 cm x Sitthöjd 41 cm
 • Bison sidobord 2-set Artwood

  bison sidobord 2-set artwood
  Sidobord i 2 delar tillverkad i massiv ek. Bredd 44/38 cm x Djup 45/45 cm x Höjd 48/50 cm
 • ELMWOOD Vitrinskåp Franskt Artwood

  elmwood vitrinskåp franskt artwood
  Rustikt franskt vitrinskåp med 4 hyllor och vackra smidesbeslag tillverkat i massivt almträ med en obehandlad look och en opolerad yta med oregelbundenheter i träet som även åldras fint. 
 • Arlington fåtölj rotting inkl dynor Artwood

  arlington fåtölj rotting inkl dynor artwood
  Arlington rottingfåtölj från Artwood är flätad men den tunnare rottingen Lacak Grey som växer i flod och träskmarker. Den naturliga färgen är gulvit, den grå färgen kommer först efter att den färgas in genom att rottingen blötläggs i lera under en månads tid. Under denna process tillsätts inga kemikalier. Vid exponering av starkt solljus kan rottingen blekas något och vanligtvis blir den då gråare. Fåtöljen har en ryggdyna och en sits i färgen nature som ikluderar. Stommen är tillverkad i trä och flätningen är av riktigt naturrotting. Naturrotting är ett naturmaterial och därför är varje soffa unik. Mått: Bredd: 90 cm, djup: 85 cm, höjd: 72 cm, sitthöjd: 47 cm
 • Bison soffbord brun Artwood

  bison soffbord brun artwood
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Bison soffbord något för dig. Ett rektangulärt stabilt och tåligt soffbord från Artwood. Bison soffbord är tillverkad av almträd, vilket får bordet att skifta i olika varma bruna nyanser.
 • New Salvage matbord rund Ø150 Artwood

  new salvage matbord rund ø150 artwood
  Matbordet New Salvage från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv Alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma.
 • Nizam skinnfåtölj fudge Artwood

  nizam skinnfåtölj fudge artwood
  Stilfull skinnfåtölj i klassisk stil från Artwood. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Shelton karmstol sand Artwood

  shelton karmstol sand artwood
  Shelton karmstol från Artwood, beskrivs som en tidlös klassiker genom sin fina sofistikerade formgivning och materialval. Stolen har en elegant klädsel av slitstarkt linnetyg i färgen sand, med en gedigen stomme och ben av ek- och pinjeträd. Sitsarna är stoppade med polyeter för att uppnå hög sittkomfort. Karmstolen har en sitthöjd på 47 cm. Shelton finns i flera färger. 
 • Campos matbord 60cm Artwood

  campos matbord 60cm artwood
  Campos är matbord från Artwood tillverkad av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Höjden till undersidan av bordsskivan är 65,5 cm.  Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. Matbordet har en vikt på cirka 75 kg.
 • Haven skinnfåtölj fudge Artwood

  haven skinnfåtölj fudge artwood
  Stilren skinnfåtölj i tidlös stil från Artwood. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • SAINT Sidobord Artwood

  saint sidobord artwood
  Sidobord med underrede i stål och bordsskiva i alm.
 • Buddy skinnfåtölj fudge Artwood

  buddy skinnfåtölj fudge artwood
  Robust skinnfåtölj från Artwood som vågar ta plats. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Aspen Sidobord 2-set Artwood

  aspen sidobord 2-set artwood
  Aspen sidobord är ett runt sidobord i svart natur-rotting från Artwood. Aspen har en stomme av mahogny och glest flätad CL rotting. Ytan är behandlad med en vattenbaserad och miljövänlig lack. Då rotting är ett naturmaterial är den rekommenderad för användning inomhus. Mått stora bordet: Dia 50 cm H 50 cm Mått lilla bordet: Dia 40 cm H 40 cm.
 • Yoshi Soffbord Artwood

  yoshi soffbord artwood
  Yoshi är ett soffbord med skiva lättbetong och med svart benställning i stål.. Betongen består enbart av naturmaterial såsom granitstenpulver, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Det är rekommenderat att bättra på vaxet inom 2 månader från inköpsdatumet. Mått: Bredd: 130 cm, Djup: 75 cm, Höjd: 45 cm Rengöring och underhåll: Tvätta möbeln med en mild tvål (t.ex. diskmedel) och vatten. Underhåll möbeln regelbundet (var 3-6 månad) med vax. Rekommenderad produkt för vaxning är stengolvvax på paraffinbas. För betongmöbler med metallunderrede rekommenderas användning inomhus.  Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera.
 • LUCIOUS Matta 300x400 cm Artwood

  lucious matta 300x400 cm artwood
  Fin grå matta från Artwood Mått: 200x300 cm 300x400 cm
 • Benny matbord brun 220cm Artwood

  benny matbord brun 220cm artwood
  Matbordet Benny från Artwood är ett gediget och rejält matbord tillverkad av ek. Bordet har en svart ram i metall och en två-delad skiva i en mörkbrun klassisk färg. Benny matbord finns i flera färger.
 • Tree matbord silver back Artwood

  tree matbord silver back artwood
  Tree är ett elegant matbord i ek från Artwood. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Tree är ett utmärkt bord som fungerar fint till många olika typer av stolar.
 • Cafébord DANTE Artwood

  cafébord dante artwood
  Runt Cafébord DANTE i svart.
 • Cafébord DANTE Hög Artwood

  cafébord dante hög artwood
  Cafébord DANTE Hög. ø 70 x h 76 cm
 • Spencer soffa ebony 3-sits Artwood

  spencer soffa ebony 3-sits artwood
  Skön och läcker 3-sits soffa i färgen ebony från Artwood, tillverkad i koläder. Soffan har en sitthöjd på 44 cm. 
 • Avignon karmstol sand Artwood

  avignon karmstol sand artwood
  Charmig matstol från exklusiva Artwood. Matstolen Avignon är tillverkad av 100% linnetyg vilket är ett slitstarkt tyg. Stolen har svarta ben av pinjeträd. Kombinera gärna stolen med matbordet Paris. Stolen har en sitthöjd på 49 cm och från armstödet ner till golvet är det 67 cm.
 • NARBONNE Vitrinskåp Svart Artwood

  narbonne vitrinskåp svart artwood
  Narbonne, Vackert vitrinskåp i svart/grå nyans. Mått: w 102 x d 39 x h 210 cm
 • Goslar fåtölj läder svart Artwood

  goslar fåtölj läder svart artwood
  Klassisk öronlappsfåtölj i svart premiumläder med fina arbetade detaljer. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag.  Den sköna stoppningen i fåtöljen består av skum och bidrar till hög komfort. Frambenen är försedda med små hjul som gör att den är lätt att förflytta i rummet. Det finns golvskydd till hjulen som tillbehör, köps separat. Fåtöljen har en sitthöjd 48 cm.
 • Guilford Soffa 3-sits Tobago White Artwood

  guilford soffa 3-sits tobago white artwood
  Guilford är en klassisk 3-sits soffa från Artwood. Likt sin föregångare Milford har den här soffan avtagbart överdrag, men har djupare och bekvämare sits. Soffans stomme är tillverkad i björk plywood. Mått: w 235 x d 100 x h 85 x sh 46 cm
 • Kim sidobord antik mässing Artwood

  kim sidobord antik mässing artwood
  Sidobord i vintage mässingsfärgad aluminium från Artwood.
 • CHLOÉ cafébord vintage mässing Artwood

  chloé cafébord vintage mässing artwood
  Stilrent sidobord eller matbord för det mindre köket från Artwood. Bordet är i mässingsfärgad aluminium.
 • CHLOÉ cafébord rund vintage mässing Artwood

  chloé cafébord rund vintage mässing artwood
  Stilrent sidobord eller matbord från Artwood. Bordet är i vintage mässingsfärgad aluminium.
 • Ophelia soffbord grafit Artwood

  ophelia soffbord grafit artwood
  Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Ophelia soffbord något för dig. Ett rektangulärt soffbord från Artwood i en vacker grafitgrå färg. Bordsskivan i grafit står på en gedigen och stabil järnställning i svart.
 • Mille sidobord vintage mässing Artwood

  mille sidobord vintage mässing artwood
  Mille är ett rustikt sidobord med svartfärgad järnstomme och bordsskiva i vintage mässingsfinish från Artwood. Sidobordet kan även användas som soffbord och fungerar utmärkt att kombinera tillsammans med Mille soffbord. 
 • Sorrento soffbord svart Artwood

  sorrento soffbord svart artwood
  Sorrento soffbord från Artwood har ett svart järnunderrede och har en bordsskiva i "Blue stone". Bordsskivan melerade utseende skapar en rustik och naturlig känsla. Finns i två utföranden.
 • HURRICANE MOCCA Matta Svart 200x300cm Artwood

  hurricane mocca matta svart 200x300cm artwood
  Matta i 100% sisal från Artwood i fiskbensmönster.
 • SIROCCO NATURAL Matta 300x400cm Artwood

  sirocco natural matta 300x400cm artwood
  Matta i 100% sisal med fiskbensmönster från Artwood. Finns i fler storlekar.
 • RIVOLI barstol Artwood

  rivoli barstol artwood
  Bekväm barstol i beige linnetyg från Artwood.
 • Lisbon sänggavel sand 180x160 Artwood

  lisbon sänggavel sand 180x160 artwood
  Lisbon sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen sand tillverkad av slitstarkt linnetyg och ben av ek. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Lisbon sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.  Underhåll sänggaveln regelbundet genom att dammsuga sänggaveln på låg effekt. Regelbunden dammsugning håller din sänggavel i fint skick och fritt från damm.
 • Hunter matbord rektangel antikgrå Artwood

  hunter matbord rektangel antikgrå artwood
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF. Hunter finns även som runt matbord med en diameter på Ø 130 cm.
 • Trent soffbord rektangel antikgrå Artwood

  trent soffbord rektangel antikgrå artwood
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Trent soffbord något för dig. Ett rektangulärt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Trent soffbord är tillverkad av ek och MDF. Trent finns även i en mindre storlek.
 • Mille satsbord vintage mässing Artwood

  mille satsbord vintage mässing artwood
  Mille satsbord är ett stilsäkert val av soffbord om du är ute efter ett bord med nätta enkla former som ändå ger ett tilltalande intryck. Bordsskivan är tillverkad av aluminium med plätering i vintage mässing och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Varje produkt är unik. Säljs i set om två stycken. Serien Mille finns även i flera utföranden samt i svart.
 • Alyson fåtölj svart/taupe Artwood

  alyson fåtölj svart/taupe artwood
  Alyson fåtölj från Artwood är en tilltalande och bekväm fåtölj i ett stilfullt utförande klädd i mattsvart läder. Fåtöljens stomme är tillverkad av bokträ och fyllningen består av fiber och skum. Alysons överdrag är tillverkad av läder. Fåtöljen har en sitthöjd på 36 cm.
 • Senna soffa sammet mörkgrå 3-sits Artwood

  senna soffa sammet mörkgrå 3-sits artwood
  Senna soffa från Artwood är en stilfull soffa i mörkgrå sammet. Sammet ger en känsla av exklusivitet samtidigt som soffan blir ett vackert blickfång i rummet. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och tyget består av polyester. Sitt- och ryggdynorna är stoppade med skum. Senna soffa finns även som 4-sits samt i svart.
 • Hunter matbord rektangel svart Artwood

  hunter matbord rektangel svart artwood
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF. Hunter finns även som runt matbord med en diameter på Ø 130 cm.
 • Hunter skrivbord svart Artwood

  hunter skrivbord svart artwood
  En arbetsplats med yta som fyller alla funktionella krav men även är vacker, det är den inredningsintresserades dröm. Om du är ute efter ett gediget skrivbord är Hunter skrivbord något för dig. Ett stabilt och tåligt skrivbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Skrivbordet är tillverkad av ek och MDF. Finns även som ekfärgad.
 • Grant sidobord pebbles grå Artwood

  grant sidobord pebbles grå artwood
  Om du är ute efter ett stilsäkert sidobord är Grant sidobord något för dig. Ett runt bord från Artwood i en vacker grå färg. Bordsskivan är tillverkad av alm och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Finns även i svart färg. 
 • Mason sidobord svart Artwood

  mason sidobord svart artwood
  Mason sidobord från Artwood i en elegant svart färg. Ett sidobord kan komplettera och förhöja känslan i din inredning då sidobordet kan lyfta upp vackra detaljer och vara en detalj i sig själv. Bordskiven är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Sidobordet Mason finns även i antikgrå.
 • Paris sänggavel mörkgrå 180x180 Artwood

  paris sänggavel mörkgrå 180x180 artwood
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i mörkgrått, tillverkad av polyester och trä med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.  Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Paris sänggavel mörkgrå 90x140 Artwood

  paris sänggavel mörkgrå 90x140 artwood
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i mörkgrått, tillverkad av polyester och trä med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.  Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Mason soffbord rektangel svart stor Artwood

  mason soffbord rektangel svart stor artwood
  Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Mason soffbord något för dig. Ett rektangulärt soffbord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.
 • Stafford soffa true natur 3-sits Artwood

  stafford soffa true natur 3-sits artwood
  Skön och komfortabel soffa från Artwood i en elegant naturfärg. Soffan Stafford är klädd i ett vackert tyg som är tillverkat av polyester och nylon. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och stoppningen består av skum och fjädrar. Stafford soffa har en sitthöjd på 50 cm.
 • Stafford soffa true brun 3-sits Artwood

  stafford soffa true brun 3-sits artwood
  Skön och komfortabel soffa från Artwood i en elegant brun färg. Soffan Stafford är klädd i ett vackert tyg som är tillverkat av polyester och nylon. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och stoppningen består av skum och fjädrar. Stafford soffa har en sitthöjd på 50 cm.
 • Trent matbord antikgrå Artwood

  trent matbord antikgrå artwood
  Trent matbord i färgen antikgrå som pryds av tåliga fanér i ek. Om du är ute efter ett förlängningsbart matbord är Trent något för dig. Två förlängningsskivor inkluderar med ett mått på 60 cm om vardera. Matbordet kan du förlänga på två sätt i följande mått: Bild 2: Visar bordet med 1 st förlängningsskiva om 60 cm L190 x W130 x H75 Bild 3: Visar bordet med 2 st förlängningsskiva om 60 cm L250 x W130 x H75
 • Montana soffa nubuck taupe 4-sits Artwood

  montana soffa nubuck taupe 4-sits artwood
  Montana är en elegant lädersoffa från Artwood i färgen nubuck taupe. Soffan är inte bara mjuk och bekväm utan utstrålar genom sin formgivning en nätt enkelhet till skönhet och sätter prägel på ditt vardagsrum. Soffan har en sitthöjd på 42 cm.
 • Vail sidobord svart Artwood

  vail sidobord svart artwood
  Exklusivt svart bord som även fungerar som piedestal från Artwood- Perfekt att ställa din favoritväxt eller dekoration på. Det rustika bordet är tillverkad av teak och har en toppskiva av lavasten.
 • Alyson fåtölj läder ljusbrun Artwood

  alyson fåtölj läder ljusbrun artwood
  Alyson fåtölj från Artwood är en tilltalande och bekväm fåtölj i ett stilfullt utförande klädd i matt ljusbrunt läder. Fåtöljens stomme är tillverkad av bokträ och fyllningen består av fiber och skum. Alysons finns även i mattsvart läder. Fåtöljen har en sitthöjd på 36 cm.
 • ELMWOOD sidobord runt Artwood

  elmwood sidobord runt artwood
 • AXEL Bokhylla Artwood

  axel bokhylla artwood
  Axel bokhylla med hyllplan i återvunnen teak och stomme av järn. Bredd 90 cm x Djup 40 cm x Höjd 200 cm 
 • Estelle soffa 3-sits Artwood

  estelle soffa 3-sits artwood
  Estelle rottingsoffa från Artwood är flätad i äkta naturrotting som växer i flod- och träskmarker. Den naturliga färgen är gulvit men den grå färgen kommer först efter att den färgas in genom att rottingen blötläggs i lera under en månads tid. Under denna process tillsätts inga kemikalier. Vid exponering av starkt solljus kan rottingen blekas något och vanligtvis blir den då gråare. Stommen är tillverkad av trä och flätningen av äkta naturrotting. Naturrotting är ett naturmaterial och därför är varje soffa unik. Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Soffan har en sitthöjd på 51 cm.
 • Madison Soffa Rotting inkl. dynor Artwood

  madison soffa rotting inkl. dynor artwood
  Soffa tillverkad i rotting. Sittdynor medföljer. Bredd 210 cm x Djup 89 cm x Höjd 85 cm x Sitthöjd 45 cm
 • Paris sänggavel natur 180x140 Artwood

  paris sänggavel natur 180x140 artwood
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen natur tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Paris sänggavel finns även i flera storlekar och färger. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm (Obs, då detta är en specialbeställning är leveranstiden ca 12 veckor).
 • Princetown skinnbänk brun Medium Artwood

  princetown skinnbänk brun medium artwood
  Rustikt och stilfullt på samma gång. Princeton är en skinnbänk från Artwood i en extraordinär design och passar fint in i ett hem oavsett om det är ett rustikt, lantligt eller industriellt rum. För det spelar ingen roll, för bänken tar sin plats ändå. Brunt läder klär vackert in bänken som står stadigt på en stomme av järn. Small: B: 163 x D: 50 x H: 41 cm Medium: B: 198 x D: 50 x H: 41 cm
 • Andorra skinnsoffa taupe 3-sits Artwood

  andorra skinnsoffa taupe 3-sits artwood
  Elegant och stilfull skinnsoffa från Artwood i nubuckläder som adderar attityd och mjukhet tillsoffan genom sin sobra färg. En soffa är hjärtat i vardagsrummet. Ibland har vi stunder där vi vill sitta bekvämt medan andra stunder där vi vill krypa ner i en filt och ligga skönt. Det viktigaste är att soffan fungerar för båda. Soffan har en sitthöjd på 44 cm.
 • Cedes soffbord bluestone L Ø100 Artwood

  cedes soffbord bluestone l ø100 artwood
  Cedes bord är ett vackert soffbord av bluestone med ben i svart färg. Stenes mönster kan variera från bord till bord vilket gör att varje bord är unikt. Cedes soffbord finns i flera storlekar och färger.
 • Cedes soffbord bluestone M Ø80 Artwood

  cedes soffbord bluestone m ø80 artwood
  Cedes bord är ett vackert soffbord av bluestone med ben i svart färg. Stenes mönster kan variera från bord till bord vilket gör att varje bord är unikt. Cedes soffbord finns i flera storlekar och färger.
 • Dylan karmstol linne sand Artwood

  dylan karmstol linne sand artwood
  Dylan från Artwood är en bekväm karmstol i ett elegant utförande och passar perfekt till att vara en del av matsalen. Stolens stomme är tillverkad av askträd och plywood och fyllningen består av polyeter. Dylan är klädd i linne och har vackra dekorativa nitar. Fåtöljen har en sitthöjd på 49 cm. Från armstöd till golvet är det 66 cm.
 • Root sidobord/pall natur L Artwood

  root sidobord/pall natur l artwood
  Root sidobord från Artwood som även kan användas som en pall. Sidobordet är tillverkat av teak och har en fin träfärgad naturfärg. Root är handgjord vilket gör att varje produkt är unik i sig.
 • Colorado sidobord natur Small Artwood

  colorado sidobord natur small artwood
  Exklusivt svart litet sidobord från Artwood i lodgestil, perfekt att ställa din favoritväxt eller dekoration på. Det rustika sidobordet är tillverkad av teak. Small: Ø: 35-40 x H: 40 cm Large: Ø: 35-40 x H: 50 cm
 • Campos cafébord grå Artwood

  campos cafébord grå artwood
  Campos är cafébord från Artwood tillverkad av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. Cafébordet har en vikt på cirka 65 kg.
 • Dacota sidobord grå Artwood

  dacota sidobord grå artwood
  Dacota är ett kvadratiskt sidobord tillverkat av lättbetong och trä. En perfekt möbel för din inglasade altan eller uteplats. Sidobordet är lämpat för att stå utomhus under tak. Bordets toppskiva består av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera.
 • Estepona soffbord teak

  estepona soffbord teak
  Estepona är ett smakfullt soffbord från Artwood i  i aluminium målat i teakfärg. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  
 • Estepona soffbord teak rektangulär 130cm

  estepona soffbord teak rektangulär 130cm
  Estepona är ett smakfullt soffbord från Artwood i  i aluminium målat i teakfärg. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  
 • Estepona soffbord grå rektangulär 130cm

  estepona soffbord grå rektangulär 130cm
  Estepona är ett smakfullt soffbord från Artwood i färgen grå. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.
 • Tree matbord svart 240cm Artwood

  tree matbord svart 240cm artwood
  Elegant rymligt matbord i en stilenlig svart färg från Artwood, tillverkat av ek. Bordet är rak i sin design och tillsammans med materialet blir bordet till ett stabilt och gediget matbord, med gott om utrymmet för härliga middagar. Finns även som runt. Medium: L: 200 x B: 90 x H: 76 cm Large: L: 240 x B: 90 x H: 76 cm 
 • Tree matbord svart Ø130 Artwood

  tree matbord svart ø130 artwood
  Tree matbord är ett stilrent runt matbord i svart ek från Artwood. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Montreal är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. 
 • Paris matbord pebbles grey 240cm Artwood

  paris matbord pebbles grey 240cm artwood
  Paris är ett elegant matbord från Artwood tillverkad av massiv ek. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Ytan har lämnats med naturliga grenar och sprickor vilket gör att varje bord är unikt. Det rustika bordet är gråbehandlat vilket ger en vacker patina av vintage. De är behandlade i upp till sju steg för att uppnå sin specifika färg. Paris är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra i sprickor. 
 • Berlin Bordslampa

  berlin bordslampa
 • Pasadena Bordslampa Svart

  pasadena bordslampa svart
 • Bellagio skinnfåtölj brun Artwood

  bellagio skinnfåtölj brun artwood
  Bellagio är en fantastisk fåtölj i brunt läder och har en gedigen stomme i björk och plywood. Fåtöljen har en stoppning av skum i sitt- och ryggdyna vilket bidrar till den höga komforten. Slå dig ner i fåtöljen med en god dryck och njut fullt ut. Fåtöljen har en sitthöjd på 43 cm.
 • Luna soffbord lava Artwood

  luna soffbord lava artwood
  Luna är ett runt soffbord från Artwood i färgen lava tillverkad av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum.  Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. Möblerna kan användas utomhus sommartid.
 • Monaco matta natur 200x300 Artwood

  monaco matta natur 200x300 artwood
  Monaco i färgen natur är en klassisk matta från Artwood tillverkad av polyester. Mattan är mjuk och ger ett naturligt lyster till rummet som den placeras i. Monaco finns i flera olika färger och storlekar.
 • Campos soffbord grå kvadrat Artwood

  campos soffbord grå kvadrat artwood
  Campos är ett rektangulärt soffbord från Artwood i light concrete grey tillverkad av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Bordet har en vikt på cirka 90 kg. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. Möblerna kan användas utomhus sommartid.
 • Dessau fåtölj läder Artwood

  dessau fåtölj läder artwood
  Fåtöljen är klädd i lädret Vintage Cigar som är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta.  Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag. Frambenen är försedda med små hjul som gör att den är lätt att förflytta i rummet. Fåtöljen har en sitthöjd 48 cm.
 • Paris matbord svart L: 240-330 Artwood

  paris matbord svart l: 240-330 artwood
  Paris är ett elegant förlängningsbart matbord från Artwood tillverkad av massiv ek. Två inläggningsskivor medföljer. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Ytan har lämnats med naturliga grenar och sprickor vilket gör att varje bord är unikt. Det rustika bordet har en djup svart färg. Paris är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra i sprickor.
 • Paris sänggavel linne sand 90x140 Artwood

  paris sänggavel linne sand 90x140 artwood
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen sand tillverkad av slitstarkt linnetyg med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Paris sänggavel finns även i flera storlekar och färger.  Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cm Dubbelsäng: B: 180 x H: 140 cm
 • Pittsburgh soffbord brun Artwood

  pittsburgh soffbord brun artwood
  Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Pittsburgh soffbord något för dig. Ett kvadratiskt soffbord från Artwood i en vacker nyans. Bordsskivan är tillverkad av naturligt mönstrad ek som bärs upp av en svart järnställning.
 • Tree matbord pebbles grey rektangulärt Artwood

  tree matbord pebbles grey rektangulärt artwood
  Tree matbord är ett stilrent rektangulärt matbord i ek från Artwood. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Tree är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar och stilar.
 • Soller Fåtölj Ljusbrunt Läder

  soller fåtölj ljusbrunt läder
 • Carolina Matbordsstol Sammet Mörkbrun

  carolina matbordsstol sammet mörkbrun
 • TREE 240 rect dining table pebbles grey (LPS)

  tree 240 rect dining table pebbles grey (lps)
 • Dante Cafébord Rund H70

  dante cafébord rund h70
 • Toledo Soffbord Set om 2 Classic grey

  toledo soffbord set om 2 classic grey
 • Artwood - TREE Matbord Natur 240 cm

  artwood - tree matbord natur 240 cm
 • Artwood - SIROCCO NATURAL Matta 200x300 cm

  artwood - sirocco natural matta 200x300 cm
 • Artwood - PARIS Sänggavel Grå 90x140 cm

  artwood - paris sänggavel grå 90x140 cm
  w 90 x d 8 x h 140 cm
 • Artwood - BALMORAL Ottoman Fotpall

  artwood - balmoral ottoman fotpall
  Leather vintage cigar. Top grain cow leather. Ash leg. Hardwood/plywood frame. Foam filling. Underside covered by sacking. w 70 x d 65 x h 42 cm *Floor cup, metal: 04-05000
 • Artwood - HUNTER Buffét TV-bänk Grå

  artwood - hunter buffét tv-bänk grå
  Antique grey. Oak veneer. w 200 x d 50 x 80 cm
 • Artwood - HUNTER TV-bänk Grå

  artwood - hunter tv-bänk grå
  Media bench. Antique grey. Oak veneer/MDF. Finns i två olika storlekar
 • Artwood - LA VELLA Matstol

  artwood - la vella matstol
  Black leather. Top grain cow leather. Ash leg. Ash/plywood frame. Spring system with band covered. Polyether filling in seat and back. w 55 x d 63,5 x h 81 x sh 47 cm
 • Artwood - LIBERTY Sänggavel

  artwood - liberty sänggavel
  Grey lacak. Hardwood frame. w 180 x h 140 cm
 • Artwood - MASON 2-S Soffbord

  artwood - mason 2-s soffbord
  Black. Oak veneer/MDF. Black iron base. ø 90/70 x h 46/40 cm