Möbler
www.mobel.se

Artwood möbler

Det skandinaviska företaget Artwood har ett sortiment av möbler under eget varumärke men är också agent för andra märken. Utmärkande för deras egen kollektion är möbler i naturliga material så som rotting, läderklädsel, trästommar och tyger av bomull.

Naturlig inredning från Artwood

Artwood Furniture har inredningen för många olika rum och funktioner. Vi listar bland annat Artwood Sänggavlar, Artwoods soffor och deras rejäla soffbord.

 • Professor skinnfåtölj vintage cigar

  professor skinnfåtölj vintage cigar
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med dekorativa nitar. Lädret vintage cigar är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. Dynan har en mönstrad sida som man kan vända upp när man vill byta utseende på fåtöljen. 
 • Alanso satsbord svart

  alanso satsbord svart
  Stilfullt mörkt satsbord från Artwood i aluminium och järn. Satsbordet är inte bara snyggt utan har rymligt med yta till att ställa både dekorationer och ett och annat vattenglas. 
 • London 180 sänggavel - Indigo

  london 180 sänggavel - indigo
 • Angel fåtölj - Leather fudge

  angel fåtölj - leather fudge
 • Paris sänggavel celeste taupe

  paris sänggavel celeste taupe
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen celeste taupe tillverkad av polyester med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.  Paris sänggavel finns även i flera storlekar och färger. 
 • Greenwich 3-sits soffa - Sandfärgad

  greenwich 3-sits soffa - sandfärgad
 • Dyna till Jacksonville Ottoman fotpall

  dyna till jacksonville ottoman fotpall
 • Providence stol rotting grå

  providence stol rotting grå
  Stol tillverkad i rotting. Inklusive sittdyna. Djup 48 cm x Bredd 54 cm x Höjd 103 cm x Sitthöjd 50 cm
 • Army tent natur sittpuff

  army tent natur sittpuff
 • Luton öronlappsfåtölj linne sand

  luton öronlappsfåtölj linne sand
  Öronlappsfåtölj tillverkad i 100% linnetyg. Bredd 75 cm x Djup 88 cm x Höjd 114 cm x Sitthöjd 47 cm
 • Axel New matbord

  axel new matbord
  Axel New är ett elegant rektangulärt matbord från Artwood tillverkad av drivved. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det rustika bruna bordet är behandlat i upp till sju steg för att uppnå sin specifika färg. Bordet har en gedigen stomme av järn.Axel New är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra i sprickor.
 • Fara Stol Rotting Croco

  fara stol rotting croco
  Stol tillverkad i rotting. Inklusive sittdyna. Djup 45 cm x Bredd 52 cm x Höjd 97 cm x Sitthöjd 50 cm
 • Paris sänggavel brun

  paris sänggavel brun
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i en skön brun färg med tyg tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Colmar vitrinskåp svart

  colmar vitrinskåp svart
  Colmar, vackert vitrinskåp i svart ask.Mått: w 115 x d 38,5 x h 230 cm
 • Amadeo satsbord svart

  amadeo satsbord svart
  Amadeo satsbord är ett stilsäkert val av soffbord om du är ute efter ett bord med nätta enkla former som ändå ger ett tilltalande intryck. Bordsskivan är tillverkad av aluminium med plätering i svart och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Säljs i set om två stycken bord.
 • Evan barstol ljusbrun

  evan barstol ljusbrun
  Evan barstol från Artwood är en elegant tidlös svart barpall med sittdyna av läder. Barstolar i köket har blivit omåttligt populärt i samband med en köksö. Har man ett mindre kök är ett högre bord tillsammans med barstolar ett utmärkt alternativ. Barstolen Evan är komfortabel och är klädd i ljustbrunt läder och har svarta ben av metall.
 • Goslar fåtölj läder vintage

  goslar fåtölj läder vintage
  Klassisk öronlappsfåtölj i färgen Vintage Cigar i premiumläder med fina arbetade detaljer. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag.  Den sköna stoppningen i fåtöljen består av skum och bidrar till hög komfort. Frambenen är försedda med små hjul som gör att den är lätt att förflytta i rummet. Det finns golvskydd till hjulen som tillbehör, köps separat. Fåtöljen har en sitthöjd 48 cm.
 • Kensington fåtölj

  kensington fåtölj
 • Kensington Soffa - 2,5-sits - leather fudge

  kensington soffa - 2,5-sits - leather fudge
 • Elmwood vitrinskåp franskt

  elmwood vitrinskåp franskt
  Rustikt franskt vitrinskåp med fyra hyllor och vackra smidesbeslag tillverkat i massivt almträ med en obehandlad look och en opolerad yta med oregelbundenheter i träet som även åldras fint. 
 • Mason satsbord svart

  mason satsbord svart
  Mason satsbord från Artwood i en elegant svart färg. Ett satsbord är inte bara praktiskt, satsbordet kan förhöja känslan i din inredning då bordet kan lyfta upp vackra detaljer. Bordskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Mason satsbord fungerar perfekt som soffbord.
 • Paris sänggavel mörkgrå

  paris sänggavel mörkgrå
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i mörkgrått, tillverkad av polyester och trä med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Paris sänggavel mörkgrå

  paris sänggavel mörkgrå
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i mörkgrått, tillverkad av polyester och trä med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Regent matbord Ø120

  regent matbord ø120
  Regent är ett runt matbord tillverkad av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum.Bordet har en vikt på 110 kg och foten har en diameter på 50 cm.
 • Greenwich soffa linen sand

  greenwich soffa linen sand
  Soffa klädd i linnetyg. Stommen är tillverkad i furu medan benen i ek.2,5-sits w 206 x d 105 x h 74 x sh 46 cm3-sits w 230 x d 105 x h 74 x sh 46 cm
 • Mason soffbord rektangel antikgrå

  mason soffbord rektangel antikgrå
  Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Mason soffbord något för dig. Ett rektangulärt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Bordsskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.
 • Paris sänggavel brun

  paris sänggavel brun
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i en skön brun färg med tyg tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Princetown skinnbänk brun

  princetown skinnbänk brun
  Rustikt och stilfullt på samma gång. Princeton är en skinnbänk från Artwood i en extraordinär design och passar fint in i ett hem oavsett om det är ett rustikt, lantligt eller industriellt rum. För det spelar ingen roll, för bänken tar sin plats ändå. Brunt läder klär vackert in bänken som står stadigt på en stomme av järn.Small: B: 163 x D: 50 x H: 41 cmMedium: B: 198 x D: 50 x H: 41 cm
 • Memphis sänggavel buffalo liver

  memphis sänggavel buffalo liver
  Memphis sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen buffalo liver tillverkad av polyester och polut. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Memphis sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.
 • Campos cafébord grå

  campos cafébord grå
  Campos är ett cafébord från Artwood tillverkad av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum.Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. Cafébordet har en vikt på cirka 65 kg.
 • Jacksonville fåtölj rotting

  jacksonville fåtölj rotting
  Öronlappsfåtölj tillverkad i rotting. Naturfärgad dyna ingår.
 • Tonga sidobord Ø46

  tonga sidobord ø46
  Tonga är ett högt sidobord från Artwood tillverkad av lättbetong och underrede av akaciaträd. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. För betongmöbler med träunderrede i akaciaträd, krävs inoljning flera gånger per år. Se till att möbeln är torr och ren före inoljning. Bordet lämpar sig för inomhusbruk.
 • Newark karmstol läder vintage

  newark karmstol läder vintage
  Fin karmstol i lädret Vintage Cigar, tillverkad i anilinläder som är ett rent och obehandlat läder, vilket betyder att under den fem veckor långa garvningsprocessen så har ärgningen av huden uppstått genom att man använt naturliga oljor. Inga pigment har använts, vilket gör att den naturliga ådringen och teckningen i skinnet lyser igenom. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, så som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden utmärkande och karaktäriserade drag. På grund av att det är ett naturligt material, andas ett anilinläder bättre än ett sämre, mer behandlat läder. Obehandlat anilinläder är dessutom det dyraste skinnet i världen för att man endast har använt de allra bästa hudarna. Varje Newark karmstol är unik.Karmstolen har en gedigen stomme av plywood, ben av trä och vackra nitar i metall. Karmstolen har en mjuk och skön fyllning av skum. Newark har en sitthöjd på 46 cm och mellan armstödet och golvet är det 69,5 cm.
 • Liberty sänggavel rotting

  liberty sänggavel rotting
  Liberty sänggavel är en stilfull sänggavel från Artwood tillverkad av rotting i färgen grey lacak. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Liberty rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. 
 • Viscount skinnsoffa fudge

  viscount skinnsoffa fudge
  Elegant soffa från Artwood i stilren design. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Narbonne vitrinskåp pebbles grey

  narbonne vitrinskåp pebbles grey
  Ett vitrinskåp i vardagsrummet är nästan ett måste. Narbonne passar perfekt till finservisen och porslin du inte använder dagligen. I skåpet kan du även placera dina favoritdekorationer. Narbonne i färgen pebbles grey är tillverkad av ask och plywood och har dörrar i glas.Hyllplanen är flyttbara vilket gör att du själv kan designa om vitrinskåpets insida. Låt det gedigna eleganta vitrinskåpet från Artwood flytta hem till dig. Skåpet finns även i en mörkare färg. 
 • Hurricane Mocca matta svart

  hurricane mocca matta svart
  Matta i 100% sisal från Artwood i fiskbensmönster.
 • Mason satsbord antikgrå

  mason satsbord antikgrå
  Mason satsbord från Artwood i en elegant antikgrå färg. Ett satsbord är inte bara praktiskt, satsbordet kan förhöja känslan i din inredning då bordet kan lyfta upp vackra detaljer. Bordskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Mason satsbord fungerar perfekt som soffbord.
 • Paris sänggavel mörkgrå

  paris sänggavel mörkgrå
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i mörkgrått, tillverkad av polyester och trä med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Lisbon sänggavel svart

  lisbon sänggavel svart
  Lisbon sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood tillverkad av läder i färgen svart och ben av ek. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Lisbon rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.Underhåll sänggaveln regelbundet genom att dammsuga sänggaveln på låg effekt. Regelbunden dammsugning håller din sänggavel i fint skick och fritt från damm.
 • Paris sänggavel brun

  paris sänggavel brun
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i en skön brun färg med tyg tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm
 • Copenhagen sänggavel rave desert

  copenhagen sänggavel rave desert
  Copenhagen i Rave Desert är en elegant och stilsäker sänggavel som ger en touch av lyx och personlighet till ditt sovrum. De dekorativa metallnitarna i antik mässingsfinish är en iögonfallande detalj som kompletterar och förhöjer rummets övergripande inredning.
 • Denver vitrinskåp brun

  denver vitrinskåp brun
  Denver vitrinskåp från Artwood är tillverkad av massiv ek. Eken har lämnats ute i väder och vind för att åldras innan tillverkning och har under produktionen fått flera vaxbehandlingar vilket gör att en viss sprickbildning uppstår för att få den vackra patinan. Varje Denver skåp är unik. Skåpet har sex dörrar med tolv delade glasrutor och tre lådor.
 • Providence barstol rotting grå

  providence barstol rotting grå
  Providence barstol har en flätning av rottingen Kubu Grey som är tillverkad i en sliten ljusgrå färg. Inga kemikalier används vid infärgningen. Då rotting är ett naturmaterial är den rekommenderad för användning inomhus.Bredd 45 cm, djup 54 cm, höjd 103 cm, sittthöjd 50 cm.
 • Professor skinnfåtölj fudge

  professor skinnfåtölj fudge
  Elegant skinnfåtölj från Artwood i klassisk design. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Viscount skinnfåtölj vintage cigar

  viscount skinnfåtölj vintage cigar
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med dekorativa nitar. Lädret vintage cigar är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • AW44 skinnfåtölj vintage cigar

  aw44 skinnfåtölj vintage cigar
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med dekorativa nitar. Lädret vintage cigar är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Sonora barstol vintage

  sonora barstol vintage
  Överdrag ej inkluderad, finns i olika färger. Bredd 43 cm x Djup 50 cm x Höjd 106 cm x Sitshöjd 75 cm
 • Elmwood matbord

  elmwood matbord
  Matbordet Elmwood från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Elmwood är ett rektangulärt matbord med kryssben. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma. 
 • New Salvage matbord runt

  new salvage matbord runt
  Matbordet New Salvage från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv Alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma.
 • Stacey barstol lampré

  stacey barstol lampré
  Barstol med klädsel i buffalo läder
 • London sänggavel sammet iron grey

  london sänggavel sammet iron grey
  London sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen iron grey tillverkad av 100% bomull och ben av ek. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt London sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. London sänggavel finns även i flera storlekar och färger. 
 • Dante cafébord

  dante cafébord
  Runt Cafébord DANTE i svart.
 • Avignon karmstol sand

  avignon karmstol sand
  Charmig matstol från exklusiva Artwood. Matstolen Avignon är tillverkad av 100% linnetyg vilket är ett slitstarkt tyg. Stolen har svarta ben av pinjeträd. Kombinera gärna stolen med matbordet Paris. Stolen har en sitthöjd på 49 cm och från armstödet ner till golvet är det 67 cm.
 • CHLOÉ cafébord vintage mässing

  chloé cafébord vintage mässing
  Stilrent sidobord eller matbord för det mindre köket från Artwood. Bordet är i mässingsfärgad aluminium.
 • Sirocco matta natural

  sirocco matta natural
  Matta i 100% sisal med fiskbensmönster från Artwood. Finns i fler storlekar.
 • Lisbon sänggavel sand

  lisbon sänggavel sand
  Lisbon sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen sand tillverkad av slitstarkt linnetyg och ben av ek. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Lisbon sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Underhåll sänggaveln regelbundet genom att dammsuga sänggaveln på låg effekt. Regelbunden dammsugning håller din sänggavel i fint skick och fritt från damm.
 • Mason sidobord antikgrå

  mason sidobord antikgrå
  Mason sidobord från Artwood i en elegant antikgrå färg. Ett sidobord kan komplettera och förhöja känslan i din inredning då sidobordet kan lyfta upp vackra detaljer och vara en detalj i sig själv. Bordskiven är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.Sidobordet Mason finns även i svart.
 • Hunter vitrinskåp svart

  hunter vitrinskåp svart
  Om du är ute efter ett gediget och stilfullt vitrinskåp är Hunter skåp något för dig. Ett stabilt och tåligt skåp från Artwood i en vacker svart färg med tre hyllplan. Vitrinskåpet är tillverkad av ek och MDF.
 • Evan barstol svart

  evan barstol svart
  Evan barstol från Artwood är en elegant tidlös svart barpall. Barstolar i köket har blivit omåttligt populärt i samband med en köksö. Har man ett mindre kök är ett högre bord tillsammans med barstolar ett utmärkt alternativ. Barstolen Evan är komfortabel och är klädd i svart läder och har svarta ben av metall.
 • Caden soffbord svart

  caden soffbord svart
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Caden soffbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker svart färg. Caden soffbord är tillverkad av ekfanér.
 • Reeves satsbord svart

  reeves satsbord svart
  Två stycken runda bord från Artwood i en vacker svart färg. Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Reeves satsbord något för dig. Bordsskivan är tillverkad av glas i och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.
 • Tomcat Aviator fåtölj svart

  tomcat aviator fåtölj svart
  Unik fåtölj i en spännande design och formgivning från Artwood. Fåtöljen i äkta läder har en fin färg i destroyed black/svart utsmyckat med vackra metalliska detaljer av aluminium. Stommen består av plywood och stoppningen av skum. Tomcat Aviator är inte bara unik i sin helhet utan ger även en skön sittupplevelse. Låt fåtöljen Tomcat Aviator bli din nya favoritplats! Fåtöljen har en sitthöjd på 41 cm. 
 • Paris sänggavel natur

  paris sänggavel natur
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen natur tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Paris sänggavel finns även i flera storlekar och färger.Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm (Obs, då detta är en specialbeställning är leveranstiden ca 12 veckor).
 • Cross matbord charcoal

  cross matbord charcoal
  Cross är ett elegant trädgårdsbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Matbordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker patina.Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i en grå färg. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja.
 • Anson soffbord charcoal

  anson soffbord charcoal
  Anson soffbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Låt sidobordet avlasta din fikabricka, dekoration eller växt. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus.Viss sprickbildning kan förekomma och färgen bleks något med tiden. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja. Bordet behandlas med en miljövänlig vattenbaserad lösning som ger den det gråa väderbitna färgen som teak får med tiden, redan från början.
 • Toledo satsbord grå

  toledo satsbord grå
  Toledo satsbord från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger soffan ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats.
 • Hunter sängbord antikgrå

  hunter sängbord antikgrå
  Om du är ute efter ett gediget nattduksbord är Hunter nattduksbord något för dig. Ett stabilt och tåligt nattduksbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Hunter nattduksbord är tillverkad av ek och mdf. Hunter finns även i svart.
 • Brody skinnfåtölj mountain black

  brody skinnfåtölj mountain black
  Brody är en exklusiv skinnfåtölj som utstrålar både hög komfort och tidlös design. Dess sits är klädd i fullnarvsläder i en vacker svart nyans som efter tid får en underbar patina. Stommen är tillverkad av plywood och de svängda benen av metall. Den pickade sitsen är fylld med skum och nozagfjädrar. Kombinera med pallen i samma serie för en fulländad look.
 • London 180 sänggavel brown

  london 180 sänggavel brown
 • Maggie karmstol linne sand

  maggie karmstol linne sand
  Maggie karmstol i linnetyg från Artwood. Bekväm och elegant matstol i färgen sand. Ben och armstöd är tillverkade i askträ.
 • Mischa skinnfåtölj svart

  mischa skinnfåtölj svart
  Misha fåtölj i svart läder med dekorativa nitar från Artwood är en elegant fåtölj som passar in i de flesta miljöer. Klädsel av fullnarvsläder och svarta ben. Fåtöljen har en sitthöjd på 44 cm.
 • Stamford karmstol

  stamford karmstol
 • Ashi konsolbord

  ashi konsolbord
  Ashi konsolbord är ett avlastningsbord i betong från Artwood som passar både inomhus och utomhus. Tack vare vikten och det tåliga materialet passar bänken även i offentliga miljöer. Möbeln består enbart av naturmaterial såsom granitstenpulver, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Det är rekommenderat att bättra på vaxet inom 2 månader från inköpsdatumet.Rengöring och underhåll: Tvätta möbeln med en mild tvål (t.ex. diskmedel) och vatten. Underhåll möbeln regelbundet (var 3-6 månad) med vax. Rekommenderad produkt för vaxning är stengolvvax på paraffinbas.
 • Tomcat Aviator fåtölj whiskey

  tomcat aviator fåtölj whiskey
  Tomcat Aviator är en flygplansinspirerad fåtölj i Aviatorstil ala Grumman F-14 Tomcat. Stolens aerodynamiska former är i nitad aluminium, sits och rygg är klädda i ribbat skinn. Stommen består av plywood och stoppningen av skum. Prisbelönt fåtölj vid Luxuria Awards. Tomcat Aviator är inte bara unik i sin helhet utan ger även en skön sittupplevelse. Låt fåtöljen destroyed bli din nya favoritplats! Fåtöljen har en sitthöjd på 41 cm.
 • Viscount skinnsoffa vintage cigar

  viscount skinnsoffa vintage cigar
  Soffan är klädd i lädret vintage cigar som är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag. 2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Kensington skinnfåtölj vintage cigar

  kensington skinnfåtölj vintage cigar
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med dekorativa nitar. Lädret vintage cigar är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • AW44 skinnfåtölj fudge

  aw44 skinnfåtölj fudge
  Elegant skinnfåtölj i klassisk stil från Artwood. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Bison soffbord brun

  bison soffbord brun
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Bison soffbord något för dig. Ett rektangulärt stabilt och tåligt soffbord från Artwood. Bison soffbord är tillverkad av almträd, vilket får bordet att skifta i olika varma bruna nyanser.
 • New Salvage matbord

  new salvage matbord
  Matbordet New Salvage från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma. Måttet mellan bordsbenen är 1510 mm.
 • Shelton karmstol sand

  shelton karmstol sand
  Shelton karmstol från Artwood, beskrivs som en tidlös klassiker genom sin fina sofistikerade formgivning och materialval. Stolen har en elegant klädsel av slitstarkt linnetyg i färgen sand, med en gedigen stomme och ben av ek- och pinjeträd. Sitsarna är stoppade med polyeter för att uppnå hög sittkomfort. Karmstolen har en sitthöjd på 47 cm.
 • Nest sidobord

  nest sidobord
  Nest sidobord är ett runt sidobord i svart natur-rotting från Artwood. Nest har en stomme av mahogny och glest flätad CL rotting. Ytan är behandlad med en vattenbaserad och miljövänlig lack. Då rotting är ett naturmaterial är den rekommenderad för användning inomhus.Mått stora bordet: Dia 50 cm H 50 cmMått lilla bordet: Dia 40 cm H 40 cm.
 • Plint soffbord pebbles grey

  plint soffbord pebbles grey
  Plint soffbord i grå ek är ett robust och stabilt soffbord från Artwood. Soffbordets fina naturliga färg smälter in i fint i de flesta inredningarna och skapar en välkomnande känsla.
 • Vienna sänggavel svart

  vienna sänggavel svart
  Vienna sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood tillverkad av läder i färgen svart. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Vienna rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. 
 • Colmar vitrinskåp pebbles grey

  colmar vitrinskåp pebbles grey
  Skåp från Artwood i ask och plywood som fungerar lika bra som vitrin- eller förvaringsskåp. Finns i två färger.
 • CHLOÉ cafébord rund vintage mässing

  chloé cafébord rund vintage mässing
  Stilrent sidobord eller matbord från Artwood. Bordet är i vintage mässingsfärgad aluminium.
 • Tonga matbord

  tonga matbord
  Tonga är ett matbord från Artwood tillverkad av lättbetong och underrede av akaciaträd. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. För betongmöbler med träunderrede i akaciaträd, krävs inoljning flera gånger per år. Se till att möbeln är torr och ren före inoljning. Bordet lämpar sig för inomhusbruk.
 • Hunter matbord rektangel

  hunter matbord rektangel
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF. Hunter finns även som runt matbord med en diameter på Ø 130 cm.
 • Hunter matbord rund

  hunter matbord rund
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF. Hunter finns även som rektangulärt matbord.
 • Trent soffbord kvadrat antikgrå

  trent soffbord kvadrat antikgrå
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Trent soffbord något för dig. Ett kvadratiskt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Trent soffbord är tillverkad av ek och MDF. Trent finns även i en större storlek.
 • Hunter vitrinskåp antikgrå

  hunter vitrinskåp antikgrå
  Om du är ute efter ett gediget och stilfullt vitrinskåp är Hunter skåp något för dig. Ett stabilt och tåligt skåp från Artwood i en vacker antikgrå färg med tre hyllplan. Vitrinskåpet är tillverkad av ek och MDF.
 • Grant sidobord svart

  grant sidobord svart
  Om du är ute efter ett stilsäkert sidobord är Grant sidobord något för dig. Ett runt bord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan är tillverkad av alm och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Sidobordet Grant finns även i pebbles grå.
 • Evan barstol petrol

  evan barstol petrol
  Evan barstol från Artwood är en elegant tidlös barpall i petrol/grön färg. Barstolar i köket har blivit omåttligt populärt i samband med en köksö. Har man ett mindre kök är ett högre bord tillsammans med barstolar ett utmärkt alternativ. Barstolen Evan är komfortabel och är klädd i sammet och har svarta ben av metall.
 • Andorra soffa 3-sits mörkgrå

  andorra soffa 3-sits mörkgrå
  Andorra andas elegans och exklusivitet. Stilfull soffa i en mörkgrå sober färg i sammet. En underbar soffa från Artwood som är mycket komfortabel och mjuk. Soffans stoppning består av skum och fjädrar och stommen är tillverkad av björkträ. Soffan har en sitthöjd på 40 cm. 
 • Stafford soffa true nature

  stafford soffa true nature
  Skön och komfortabel soffa från Artwood i en elegant naturfärg. Soffan Stafford är klädd i ett vackert tyg som är tillverkat av polyester och nylon. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och stoppningen består av skum och fjädrar. Stafford soffa har en sitthöjd på 50 cm.
 • Stafford soffa true brown

  stafford soffa true brown
  Skön och komfortabel soffa från Artwood i en elegant brun färg. Soffan Stafford är klädd i ett vackert tyg som är tillverkat av polyester och nylon. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och stoppningen består av skum och fjädrar. Stafford soffa har en sitthöjd på 50 cm.
 • Bellagio skinnfåtölj svart

  bellagio skinnfåtölj svart
  Bellagio är en fantastisk fåtölj i svartgrå läder och har en gedigen stomme i björk och plywood. Fåtöljen har en stoppning av skum i sitt- och ryggdyna vilket bidrar till den höga komforten. Slå dig ner i fåtöljen med en god dryck och njut fullt ut. Fåtöljen har en sitthöjd på 43 cm. 
 • Owen soffbord svart

  owen soffbord svart
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Owen soffbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker svart färg. Owen soffbord är tillverkad av fanér i ek.
 • Vail barstol svart

  vail barstol svart
  Barstolen Vail är tillverkad av gedigen teak och har en spännande formgivning med nordisk touch. Låt barstolen fånga intresse och hamna i blickfånget genom sin rustika stil och eleganta svarta färg.
 • Macao sidobord svart

  macao sidobord svart
  Ibland är vi ute efter att förvara våra saker i en stilfull förvaringslåda för att låta förvaringen stå framme, fast ändå undangömt. Macao är en stilfull förvaringsbox som även fungerar fint som ett praktiskt sidobord, tillverkad av björk. Fin att använda som ett nattduksbord.
 • Cubu bänk 3 lådor inkl kudde

  cubu bänk 3 lådor inkl kudde
  Cubu bänk med tre utdragbara lådor i rotting. Kubu Grey som är tillverkad i en härligt sliten grå färg som kan kombineras till fantastisk inredning. Sitthöjden är 36 cm.
 • Paris sänggavel true nature

  paris sänggavel true nature
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen true nature tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Paris sänggavel finns även i flera storlekar och färger.Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm (Obs, då detta är en specialbeställning är leveranstiden ca 12 veckor).
 • Paris sänggavel natur

  paris sänggavel natur
  Paris sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood i färgen natur tillverkad av polyester och nylon med dekorativa nitar. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Paris sänggavel rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast. Paris sänggavel finns även i flera storlekar och färger.Enkelsäng: B: 90 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 140 cmDubbelsäng: B: 180 x H: 180 cm (Obs, då detta är en specialbeställning är leveranstiden ca 12 veckor).
 • Cedes soffbord bluestone

  cedes soffbord bluestone
  Cedes bord är ett vackert soffbord av bluestone med ben i svart färg. Stenes mönster kan variera från bord till bord vilket gör att varje bord är unikt. Cedes soffbord finns i flera storlekar och färger.
 • Vail barstol natur

  vail barstol natur
  Barstolen Vail är tillverkad av gedigen teak och har en spännande formgivning med nordisk touch. Låt barstolen fånga intresse och hamna i blickfånget genom sin rustika stil och eleganta naturfärg.
 • Macao skåp svart

  macao skåp svart
  Macao från Artwood i sin exotiska och stilfulla design har en elegant färg i svart med en fin detalj på framsidan i mässing. Bakom de två dörrarna erbjuder skåpet Macao praktisk och rymlig förvaring. Hyllplanen går även att ta bort.
 • Brioche skinnsoffa sand

  brioche skinnsoffa sand
  Rustik och stilfull skinnsoffa från Artwood i tvättat läder. Det ofärgade lädret är handtvättat så det ger en mjuk och skön känsla. Soffan har både mörkare och ljusare partier. Soffan har en sitthöjd på 48 cm.En soffa är hjärtat i vardagsrummet. Ibland har vi stunder där vi vill sitta bekvämt medan andra stunder där vi vill krypa ner i en filt och ligga skönt. Det viktigaste är att soffan fungerar för båda.
 • Luna soffbord grå

  luna soffbord grå
  Luna är ett runt soffbord tillverkat av lättbetong. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar.En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera.
 • Cross bänk charcoal

  cross bänk charcoal
  Cross är en stilfull bänk från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Bänken är gråbehandlad med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bänken en vacker patina.Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i en grå färg. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja.
 • Tree matbord svart

  tree matbord svart
  Elegant och rymligt matbord i en stilenlig svart färg från Artwood, tillverkat av ek. Bordet är rak i sin design och tillsammans med materialet blir bordet till ett stabilt och gediget matbord, med gott om utrymmet för härliga middagar. Finns även som runt.
 • Paris matbord pebbles grey

  paris matbord pebbles grey
  Paris är ett elegant matbord från Artwood tillverkad av massiv ek. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Ytan har lämnats med naturliga grenar och sprickor vilket gör att varje bord är unikt. Det rustika bordet är gråbehandlat vilket ger en vacker patina av vintage. De är behandlade i upp till sju steg för att uppnå sin specifika färg.Paris är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra i sprickor. 
 • Dessau fåtölj läder brun

  dessau fåtölj läder brun
  Fåtöljen är klädd i lädret Vintage Cigar som är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag. Frambenen är försedda med små hjul som gör att den är lätt att förflytta i rummet. Fåtöljen har en sitthöjd 48 cm.
 • Pittsburgh soffbord brun

  pittsburgh soffbord brun
  Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Pittsburgh soffbord något för dig. Ett kvadratiskt soffbord från Artwood i en vacker nyans. Bordsskivan är tillverkad av naturligt mönstrad ek som bärs upp av en svart järnställning.
 • Hunter sängbord svart

  hunter sängbord svart
  Om du är ute efter ett gediget nattduksbord är Hunter nattduksbord något för dig. Ett stabilt och tåligt nattduksbord från Artwood i en vacker svart färg. Hunter nattduksbord är tillverkad av ek och MDF. Hunter finns även som ekfärgad.
 • Macao sängbord svart

  macao sängbord svart
  Om du är ute efter ett gediget nattduksbord är Macao nattduksbord något för dig. Ett stabilt och tåligt nattduksbord från Artwood i en vacker svart färg med en fin detalj i mässing på nattduksbordets dörrar. Bakom de två dörrarna erbjuder nattduksbordet praktisk och rymlig förvaring.
 • Columbus karmstol svart

  columbus karmstol svart
  Columbus är en stilfull matstol i svart flätad rotting från Artwood. Serien Columbus är en mycket omtyckt serie med stolar och karmstolar i olika färger. Stolens formgivningen ger ett eleganta uttryck och är perfekt för matsalen. Sittdyna för extra bekvämlighet inkluderas vid köpet. Stolen har en sitthöjd på 50 cm. Från armstödet till golvet är det 65 cm.
 • 1924 rotting karmstol grå inkl. dyna

  1924 rotting karmstol grå inkl. dyna
  Karmstol tillverkad i rotting från Artwood. Inklusive sittdyna.Sitthöjd: 52 cm
 • Lisbon sänggavel mörkbrun

  lisbon sänggavel mörkbrun
  Lisbon sänggavel är en stilsäker sänggavel från Artwood tillverkad av sammet i färgen mörkbrun. Gedigen sänggavel av högsta kvalitet, tillverkad för att hålla och samtidigt se lika fin ut år efter år. Låt Lisbon rama in ditt sovrum och komplettera gärna med prydnadskuddar och överkast.
 • Angel fåtölj - Leather vintage cigar

  angel fåtölj - leather vintage cigar
 • Mimi dining stol

  mimi dining stol
 • French matbord charcoal

  french matbord charcoal
  French är ett elegant runt matbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det rustika bordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker gammeldags patina.Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i grå färg. French är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra vid eventuella sprickor.
 • Artwood, Sänggavel Liberty 180 Cm Grey Lacak

  artwood, sänggavel liberty 180 cm grey lacak
  Sänggavel Liberty i rotting från Artwood.   MÅTT Bredd: 180 cm Höjd: 140 cm  
 • Artwood, Amadeo Soffbord 2-Delar Svart

  artwood, amadeo soffbord 2-delar svart
  Amadeo soffbord 2-delar i stål och aluminium från Artwood.
 • Artwood, Hunter Vitrinskåp Antikgrå

  artwood, hunter vitrinskåp antikgrå
  Hunter serien från Artwood är en gedigen serie av möbler i ekfanér. Gemensamt för alla möbler i Hunter kollektionen är att de är tillverkade i ek och MDF och har en väldigt robust känsla. I Hunter serien från Artwood finns även byrå, skrivbord, spegel, garderob, vitrinskåp, konsolbord, nattduksbord och en mediabänk. Här visar vi Hunter vitrinskåp i antikgrå.
 • Artwood, Sängbord Vermont Ek

  artwood, sängbord vermont ek
  Vermont är ett sidobord från Artwood. Bordet är tillverkat av ekfannér.   Här visar vi Vermont sidobord 56 x 40 cm i björk. Artwood har många olika soffbord med unik karaktär. Soffborden tillverkas i bl.a åldrad alm med vaxad yta, massiv ek och svart- eller natur betong. Med ett soffbord från Artwood kan du skapa en unik detalj i din inredning.   MÅTT Bredd: 56 cm Djup: 40 cm Höjd: 78 cm  
 • Artwood, Tv Bänk Vancouver Pebbles Grey

  artwood, tv bänk vancouver pebbles grey
  Vancouver är en serie av med tv bänk / skänk och skåp från Artwood. Serien tillverkas i återvunnen massiv ek av hög kvalité. Varje möbel är unik i en blandning av vintage och modern design. TV bänk från Artwood Återvunnet trä från båtar, vanligtvis barrträd Varje möbel är unikt i sig Här visar vi Vancouver TV bänk i pebbles grey.
 • Artwood, Aw44 Fåtölj Leather Fudge

  artwood, aw44 fåtölj leather fudge
  AW44 fåtölj i läder från Artwood. Alla Artwoods skinnmöbler är tillverkade i läder av absolut högsta kvalitet, nämligen fullnarv. Stommen är tillverkad av hardwood och plywood, med ben i ask. Sits och dynor i skumstoppning. Skinnfåtölj från Artwood Tillverkad av läder i hög kvalitet Efterbehandlas med balsam för skinnmöbler Stomme av robust hardwood, ben i ask. Här visar vi AW44 fåtölj i färgen leather fudge från Artwood. Artwoods fåtöljer i läder har matchande soffor och pallar i läder för att skapa en helhet i inredningen. Gemensamt för alla Artwoods läderprodukter är att de är tillverkade i fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållts för att få den äkta känslan hos skinnet. För att göra ytan extra tålig har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. 
 • Artwood, Mason Sidobord Svart

  artwood, mason sidobord svart
  Mason är en serie av högkvalitativa soffbord i massiv ek med ett stabilt underrede av svartmålat stål. I Mason serien finns rektangulära soffbord, runda soffbord, mediabänk och satsbord i olika storlekar. Sidobord från Artwood Tillverkad i massiv ek av hög kvalitet Stomme av svartlackerat stål. Här visar vi Mason sidobord i svart.
 • Artwood, Justin matbord 240 x 100 cm Silver back

  artwood, justin matbord 240 x 100 cm silver back
  Justin är ett matbord från Artwood i massiv ek. Bordet har en parkettmönstrad bordsskiva i ekfanér.
 • AW44 fåtölj linen sand

  aw44 fåtölj linen sand
  AW44 i Linen Sand är en tygfåtölj i klassisk design med dekorativa nitar.Fåtöljens ram och stomme består av massivträ samt plywood med elastiska vävband och syntetfibrer. Benen på fåtöljen består utav askträ.Fåtöljens sits består utav kallskum och syntetfibrer. Ryggen består utav syntetfibrer och fjädrar. Fåtöljens dekorativa nitar i metall är silverfärgade.AW44 finns i två olika utföranden som skinnfåtölj, samt en tygfåtölj.Linen Sand – 100% linne.
 • Amsterdam sänggavel rave wood

  amsterdam sänggavel rave wood
  Sänggaveln Amsterdam i tyget Rave Wood är en sofistikerad och modern möbel som är designad för att införa en känsla av lyx och elegans i ditt sovrum. En stilsäker sänggavel som ger din säng en upphöjd estetik samtidigt som den bidrar till att skapa en inbjudande atmosfär i ditt privata utrymme. Amsterdam finns i flera olika tyger. Rave Wood - 100% polyester.
 • Paris round matbord - Tall

  paris round matbord - tall
 • Newark karmstol läder fudge

  newark karmstol läder fudge
  Fin karmstol i färgen Fudge, tillverkad i anilinläder som är ett rent och obehandlat läder, vilket betyder att under den fem veckor långa garvningsprocessen så har ärgningen av huden uppstått genom att man använt naturliga oljor. Inga pigment har använts, vilket gör att den naturliga ådringen och teckningen i skinnet lyser igenom. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, så som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden utmärkande och karaktäriserade drag. På grund av att det är ett naturligt material, andas ett anilinläder bättre än ett sämre, mer behandlat läder. Obehandlat anilinläder är dessutom det dyraste skinnet i världen för att man endast har använt de allra bästa hudarna. Varje Newark karmstol är unik.Karmstolen har en gedigen stomme av plywood, ben av trä och vackra nitar i metall. Karmstolen har en mjuk och skön fyllning av skum. Newark har en sitthöjd på 46 cm och mellan armstödet och golvet är det 69,5 cm.
 • Vermont soffbord brun

  vermont soffbord brun
  Soffbordet Vermont från Artwood är ett rustikt soffbord tillverkad av ek som har kvar sin naturliga slitning. Soffbordet har tre lådor och en underhylla för förvaring. 
 • Hemp matta natur

  hemp matta natur
  Elegant matta från Artwood tillverkad av jute. Mattan finns i flera storlekar och även som rund. En skön matta som ger ett naturligt lyster.
 • Oviedo skinnfåtölj fudge

  oviedo skinnfåtölj fudge
  Elegant loungefåtölj i klassisk stil från Artwood som både är bekväm och snygg. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Viscount skinnsoffa vintage cigar

  viscount skinnsoffa vintage cigar
  Soffan är klädd i lädret vintage cigar som är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag. 2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Viscount skinnsoffa fudge

  viscount skinnsoffa fudge
  Elegant soffa från Artwood i stilren design. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 2-sits: B: 182 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm3-sits: B: 223 x D: 100 x H: 89 cm / Sitthöjd: 48 cm
 • Kensington skinnfåtölj fudge

  kensington skinnfåtölj fudge
  Stilfull skinnfåtölj i klassisk stil från Artwood. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Elmwood sidobord

  elmwood sidobord
  Vackert sidobord tillverkat i massivt almträ på en järnställning med en obehandlad look och en opolerad yta med oregelbundenheter i träet som även åldras fint
 • Hartford barstol grå

  hartford barstol grå
  Barstol tillverkad i rotting. Bredd 46 cm x Djup 49 cm x Höjd 108 cm x Sitshöjd 67 cm
 • Bison sidobord 2-set

  bison sidobord 2-set
  Sidobord i två delar tillverkad i solid alm.Bredd 44/38 cm x Djup 45/45 cm x Höjd 48/50 cm.
 • Arlington fåtölj rotting inkl dynor

  arlington fåtölj rotting inkl dynor
  Arlington rottingfåtölj från Artwood är flätad med den tunnare rottingen Lacak Grey som växer i flod och träskmarker. Den naturliga färgen är gulvit, den grå färgen kommer först efter att den färgas in genom att rottingen blötläggs i lera under en månads tid. Under denna process tillsätts inga kemikalier. Vid exponering av starkt solljus kan rottingen blekas något och vanligtvis blir den då gråare.Fåtöljen har en ryggdyna och en sits i färgen nature som är inkluderad. Stommen är tillverkad i trä och flätningen är av riktigt naturrotting. Naturrotting är ett naturmaterial och därför är varje soffa unik.Mått: Bredd: 90 cm, djup: 85 cm, höjd: 72 cm, sitthöjd: 47 cm
 • New Salvage matbord

  new salvage matbord
  Matbordet New Salvage från Artwood i sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det gedigna och rejäla matbordet är tillverkad av massiv Alm. Ytan är opolerad vilket kan göra att den är känslig mot fläckar. Bordet har behandlats med vax ett flertal gånger under produktionen. Viss sprickbildning kan förekomma.
 • Nizam skinnfåtölj fudge

  nizam skinnfåtölj fudge
  Stilfull skinnfåtölj i klassisk stil från Artwood. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Campos matbord 60cm

  campos matbord 60cm
  Campos är ett matbord från Artwood tillverkat av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum.Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. Höjden till undersidan av bordsskivan är 65,5 cm. Matbordet har en vikt på cirka 75 kg.
 • Buddy skinnfåtölj fudge

  buddy skinnfåtölj fudge
  Robust skinnfåtölj från Artwood som vågar ta plats. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Buddy skinnsoffa fudge 4-sits

  buddy skinnsoffa fudge 4-sits
  Skinnsoffa från Artwood som ger ett robust uttryck i lädret fudge, som är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder  slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Hemp matta natur

  hemp matta natur
  Elegant matta från Artwood tillverkad av jute. Mattan finns i flera storlekar och även som rund. En skön matta som ger ett naturligt lyster. 
 • Vancouver skåp pebbles grey

  vancouver skåp pebbles grey
  Ett skåp som passar bra in i både sovrummet som vardagsrummet, en praktisk och elegant förvaringsmöbel som nästan är ett måste. Vancouver passar perfekt till att förvara exempelvis porslin du inte använder dagligen, böcker eller säsongsdekorationer.Vancouver i färgen pebbles grey är tillverkad av ek och har dörrhandtag av järn. Låt det gedigna eleganta skåpet från Artwood flytta hem till dig. 
 • Tree matbord silver back

  tree matbord silver back
  Tree är ett elegant matbord i ek från Artwood. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Tree är ett utmärkt bord som fungerar fint till många olika typer av stolar.
 • Angelo sidobord

  angelo sidobord
  Sidobord ANGELO i svart.
 • Dante cafébord

  dante cafébord
  Cafébord DANTE Hög.ø 70 x h 76 cm
 • Malibu skrivbordsstol fudge

  malibu skrivbordsstol fudge
  Justerbar stol i färgen fudge tillverkad i koläder och stål från Artwood. Läder Fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren
 • Narbonne vitrinskåp svart

  narbonne vitrinskåp svart
  Ett vitrinskåp i vardagsrummet är nästan ett måste. Narbonne passar perfekt till finservisen och porslin du inte använder dagligen. I skåpet kan du även placera dina favoritdekorationer. Narbonne i färgen svart är tillverkad av ask och har dörrar i glas. Låt det gedigna eleganta vitrinskåpet från Artwood flytta hem till dig.
 • Guilford soffa colonella white 3-sits

  guilford soffa colonella white 3-sits
  Guilford är en klassisk 3-sits soffa från Artwood. Likt sin föregångare Milford har den här soffan avtagbart överdrag, men har djupare och bekvämare sits. Soffans stomme är tillverkad i björk plywood.
 • Narbonne vitrinskåp mörkbrun

  narbonne vitrinskåp mörkbrun
  Ett vitrinskåp i vardagsrummet är nästan ett måste. Narbonne passar perfekt till finservisen och porslin du inte använder dagligen. I skåpet kan du även placera dina favoritdekorationer. Narbonne i färgen mörkbrun är tillverkad av ask och har dörrar i glas.Hyllplanen är flyttbara vilket gör att du själv kan designa om vitrinskåpets insida. Låt det gedigna eleganta vitrinskåpet från Artwood flytta hem till dig.
 • Kim sidobord antik mässing

  kim sidobord antik mässing
  Sidobord i vintage mässingsfärgad aluminium från Artwood.
 • Mille soffbord vintage mässing

  mille soffbord vintage mässing
  Mille soffbord är ett stilsäkert val av soffbord om du är ute efter ett bord med nätta enkla former som ändå ger ett tilltalande intryck. Bordsskivan är tillverkad av aluminium med plätering i vintage mässing och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Varje produkt är unik. 
 • Mille sidobord vintage mässing

  mille sidobord vintage mässing
  Mille är ett rustikt sidobord med svartfärgad järnstomme och bordsskiva i vintage mässingsfinish från Artwood. Sidobordet kan även användas som soffbord och fungerar utmärkt att kombinera tillsammans med Mille soffbord. 
 • Sorrento soffbord svart

  sorrento soffbord svart
  Sorrento soffbord från Artwood har ett svart järnunderrede och har en bordsskiva i "Blue stone". Bordsskivan melerade utseende skapar en rustik och naturlig känsla. Finns i två utföranden.
 • Rivoli barstol

  rivoli barstol
  Bekväm barstol i beige linnetyg från Artwood.
 • Trent soffbord rektangel antikgrå

  trent soffbord rektangel antikgrå
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Trent soffbord något för dig. Ett rektangulärt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Trent soffbord är tillverkad av ek och MDF.Trent finns även i en mindre storlek.
 • Mille satsbord vintage mässing

  mille satsbord vintage mässing
  Mille satsbord är ett stilsäkert val av soffbord om du är ute efter ett bord med nätta enkla former som ändå ger ett tilltalande intryck. Bordsskivan är tillverkad av aluminium med plätering i vintage mässing och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Varje produkt är unik. Säljs i set om två stycken.Serien Mille finns även i flera utföranden samt i svart.
 • Senna soffa sammet mörkgrå

  senna soffa sammet mörkgrå
  Senna soffa från Artwood är en stilfull soffa i mörkgrå sammet. Sammet ger en känsla av exklusivitet samtidigt som soffan blir ett vackert blickfång i rummet. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och tyget består av polyester. Sitt- och ryggdynorna är stoppade med skum.
 • Senna soffa sammet mörkgrå

  senna soffa sammet mörkgrå
  Senna soffa från Artwood är en stilfull soffa i mörkgrå sammet. Sammet ger en känsla av exklusivitet samtidigt som soffan blir ett vackert blickfång i rummet. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och tyget består av polyester. Sitt- och ryggdynorna är stoppade med skum.
 • Hunter matbord rektangel svart

  hunter matbord rektangel svart
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF.Hunter finns även som runt matbord med en diameter på Ø 130 cm.
 • Hunter matbord rund svart

  hunter matbord rund svart
  Om du är ute efter ett gediget matbord är Hunter matbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt matbord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan har en tjocklek på 7 cm och är tillverkad av ek och MDF. Hunter finns även som rektangulärt matbord. 
 • Hunter skrivbord svart

  hunter skrivbord svart
  En arbetsplats med yta som fyller alla funktionella krav men även är vacker, det är den inredningsintresserades dröm. Om du är ute efter ett gediget skrivbord är Hunter skrivbord något för dig. Ett stabilt och tåligt skrivbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Skrivbordet är tillverkad av ek och MDF. Finns även som ekfärgad.
 • Hunter skåp svart

  hunter skåp svart
  Om du är ute efter ett gediget skåp är Hunter skåp något för dig. Ett stabilt och tåligt skåp från Artwood i en vacker svart färg. Skåpet är tillverkad av ek och MDF. I skåpet finns två hyllplan samt en hängare som går att ta bort om så önskas.
 • Grant sidobord pebbles grå

  grant sidobord pebbles grå
  Om du är ute efter ett stilsäkert sidobord är Grant sidobord något för dig. Ett runt bord från Artwood i en vacker grå färg. Bordsskivan är tillverkad av alm och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Finns även i svart färg. 
 • Mason sidobord svart

  mason sidobord svart
  Mason sidobord från Artwood i en elegant svart färg. Ett sidobord kan komplettera och förhöja känslan i din inredning då sidobordet kan lyfta upp vackra detaljer och vara en detalj i sig själv. Bordskiven är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.Sidobordet Mason finns även i antikgrå.
 • Mason soffbord rektangel svart

  mason soffbord rektangel svart
  Om du är ute efter ett stilsäkert soffbord är Mason soffbord något för dig. Ett rektangulärt soffbord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan är tillverkad av ek och MDF och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.
 • Guilford soffa true brun 3-sits

  guilford soffa true brun 3-sits
  Skön och komfortabel soffa från Artwood i en elegant brun färg. Soffan Guilford är klädd i ett vackert tyg som är tillverkat av polyester och nylon. Stommen är tillverkad av björkträ och plywood och stoppningen består av skum och fjädrar. Guilford soffa har en sitthöjd på 46 cm.
 • Andorra soffa 3-sits brun

  andorra soffa 3-sits brun
  Andorra andas elegans och exklusivitet. Stilfull soffa i en brun sober färg som är mycket komfortabel och mjuk. Soffans stoppning består av skum och fjädrar och stommen är tillverkad av MDF. Med sin höga kvalitet och sköna sittkomfort passar den in i de allra flesta hem och tillfällen. Soffan har en sitthöjd på 44 cm.
 • Owen soffbord grå

  owen soffbord grå
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Owen soffbord något för dig. Ett runt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker antikgrå färg. Owen soffbord är tillverkad av fanér i ek.
 • Trent matbord antikgrå

  trent matbord antikgrå
  Trent matbord i färgen antikgrå som pryds av tåliga fanér i ek. Om du är ute efter ett förlängningsbart matbord är Trent något för dig. Två förlängningsskivor inkluderas med ett mått på 60 cm om vardera. Matbordet kan du förlänga på två sätt i följande mått:Bild 2: Visar bordet med 1 st förlängningsskiva om 60 cm L190 x W130 x H75Bild 3: Visar bordet med 2 st förlängningsskiva om 60 cm L250 x W130 x H75
 • Lorenzo sidobord/pall svart

  lorenzo sidobord/pall svart
  Lorenzo från Artwood är en multifunktionell möbel som passar som både pall och sidobord. Behövs en extra sittplats är det enkelt att ta fram Lorenzo. Pall som sidobord, är den multifunktionella möbeln tillverkad av aluminium i en elegant svart färg.
 • Andorra soffa hazel

  andorra soffa hazel
  Andorra andas elegans och exklusivitet. Stilfull soffa i en kopparbrun färg av sammetstyg, som är mycket komfortabel och mjuk. Soffans stoppning består av skum och stommen är tillverkad av mdf och plywood. Med sin höga kvalitet och sköna sittkomfort passar den in i de allra flesta hem och tillfällen. Soffan har en sitthöjd på 44 cm.
 • Alyson fåtölj läder ljusbrun

  alyson fåtölj läder ljusbrun
  Alyson fåtölj från Artwood är en tilltalande och bekväm fåtölj i ett stilfullt utförande klädd i matt ljusbrunt läder. Fåtöljens stomme är tillverkad av bokträ och fyllningen består av fiber och skum. Alysons finns även i mattsvart läder. Fåtöljen har en sitthöjd på 36 cm.
 • Providence matstol exkl. dyna - Natur

  providence matstol exkl. dyna - natur
 • Estelle soffa 3-sits

  estelle soffa 3-sits
  Estelle rottingsoffa från Artwood är flätad i äkta naturrotting som växer i flod- och träskmarker. Den naturliga färgen är gulvit men den grå färgen kommer först efter att den färgas in genom att rottingen blötläggs i lera under en månads tid. Under denna process tillsätts inga kemikalier. Vid exponering av starkt solljus kan rottingen blekas något och vanligtvis blir den då gråare. Stommen är tillverkad av trä och flätningen av äkta naturrotting. Naturrotting är ett naturmaterial och därför är varje soffa unik. Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Soffan har en sitthöjd på 51 cm.
 • Mason mediabänk svart

  mason mediabänk svart
  Stilsäker mediabänk från Artwood i en elegant rustiksvart färg. Mason mediabänk har tre hyllplan och bordskivorna är tillverkade av ek och MDF, och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.Mediabänken Mason finns även i antikgrå.
 • Mason mediabänk antikgrå

  mason mediabänk antikgrå
  Stilsäker mediabänk från Artwood i en elegant antikgrå färg. Mason mediabänk har tre hyllplan och bordskivorna är tillverkade av ek och MDF, och står på en gedigen och stabil järnställning i svart.Mediabänken Mason finns även i svart.
 • Princetown skinnbänk brun

  princetown skinnbänk brun
  Rustikt och stilfullt på samma gång. Princeton är en skinnbänk från Artwood i en extraordinär design och passar fint in i ett hem oavsett om det är ett rustikt, lantligt eller industriellt rum. För det spelar ingen roll, för bänken tar sin plats ändå. Brunt läder klär vackert in bänken som står stadigt på en stomme av järn.Small: B: 163 x D: 50 x H: 41 cmMedium: B: 198 x D: 50 x H: 41 cm
 • Princetown skinnbänk svart

  princetown skinnbänk svart
  Rustikt och stilfullt på samma gång. Princeton är en skinnbänk från Artwood i en extraordinär design och passar fint in i ett hem oavsett om det är ett rustikt, lantligt eller industriellt rum. För det spelar ingen roll, för bänken tar sin plats ändå. Svart läder klär vackert in bänken som står stadigt på en stomme av järn.Small: B: 163 x D: 50 x H: 41 cmMedium: B: 198 x D: 50 x H: 41 cm
 • Cedes soffbord bluestone

  cedes soffbord bluestone
  Cedes bord är ett vackert soffbord av bluestone med ben i svart färg. Stenes mönster kan variera från bord till bord vilket gör att varje bord är unikt. Cedes soffbord finns i flera storlekar och färger.
 • Dylan karmstol linne sand

  dylan karmstol linne sand
  Dylan från Artwood är en bekväm karmstol i ett elegant utförande och passar perfekt till att vara en del av matsalen. Stolens stomme är tillverkad av askträd och plywood och fyllningen består av polyeter. Dylan är klädd i linne och har vackra dekorativa nitar. Fåtöljen har en sitthöjd på 49 cm. Från armstöd till golvet är det 66 cm.
 • Brioche skinnsoffa ebony

  brioche skinnsoffa ebony
  Rustik och stilfull skinnsoffa från Artwood i tvättat läder. Det ofärgade lädret är handtvättat så det ger en mjuk och skön känsla. Soffan har både mörkare och ljusare partier. Soffan har en sitthöjd på 48 cm.En soffa är hjärtat i vardagsrummet. Ibland har vi stunder där vi vill sitta bekvämt medan andra stunder där vi vill krypa ner i en filt och ligga skönt. Det viktigaste är att soffan fungerar för båda.
 • Root sidobord/pall natur

  root sidobord/pall natur
  Root sidobord från Artwood som även kan användas som en pall. Sidobordet är tillverkat av teak och har en fin träfärgad naturfärg. Root är handgjord vilket gör att varje produkt är unik i sig.
 • Colorado sidobord natur

  colorado sidobord natur
  Exklusivt svart litet sidobord från Artwood i lodgestil, perfekt att ställa din favoritväxt eller dekoration på. Det rustika sidobordet är tillverkad av teak. Small: Ø: 35-40 x H: 40 cm Large: Ø: 35-40 x H: 50 cm
 • Colorado sidobord natur

  colorado sidobord natur
  Exklusivt svart litet sidobord från Artwood i lodgestil, perfekt att ställa din favoritväxt eller dekoration på. Det rustika sidobordet är tillverkad av teak. Small: Ø: 35-40 x H: 40 cm Large: Ø: 35-40 x H: 50 cm
 • Dacota sidobord grå

  dacota sidobord grå
  Dacota är ett kvadratiskt sidobord tillverkat av lättbetong och trä. En perfekt möbel för din inglasade altan eller uteplats. Sidobordet är lämpat för att stå utomhus under tak. Bordets toppskiva består av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera.
 • Cross bänk charcoal

  cross bänk charcoal
  Cross är en stilfull bänk från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Bänken är gråbehandlad med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bänken en vacker patina.Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i en grå färg. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja.
 • Estepona soffbord teak

  estepona soffbord teak
  Estepona är ett smakfullt soffbord från Artwood i aluminium målat i teakfärg. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.
 • Anson soffbord charcoal

  anson soffbord charcoal
  Anson soffbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Låt sidobordet avlasta din fikabricka, dekoration eller växt. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus.Viss sprickbildning kan förekomma och färgen bleks något med tiden. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja. Bordet behandlas med en miljövänlig vattenbaserad lösning som ger den det gråa väderbitna färgen som teak får med tiden, redan från början.
 • Tree matbord svart

  tree matbord svart
  Elegant och rymligt matbord i en stilenlig svart färg från Artwood, tillverkat av ek. Bordet är rak i sin design och tillsammans med materialet blir bordet till ett stabilt och gediget matbord, med gott om utrymmet för härliga middagar. Finns även som runt.
 • Tree matbord rund svart

  tree matbord rund svart
  Tree matbord är ett stilrent runt matbord i svart ek från Artwood. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Tree är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. 
 • Paris matbord pebbles grey

  paris matbord pebbles grey
  Paris är ett elegant förlängningsbart matbord från Artwood tillverkad av massiv ek. Två inläggningsskivor medföljer. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Ytan har lämnats med naturliga grenar och sprickor vilket gör att varje bord är unikt. Det rustika bordet är gråbehandlat vilket ger en vacker patina av vintage. De är behandlade i upp till sju steg för att uppnå sin specifika färg.Paris är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra i sprickor. 
 • Bellagio skinnfåtölj brun

  bellagio skinnfåtölj brun
  Bellagio är en fantastisk fåtölj i brunt läder och har en gedigen stomme i björk och plywood. Fåtöljen har en stoppning av skum i sitt- och ryggdyna vilket bidrar till den höga komforten. Slå dig ner i fåtöljen med en god dryck och njut fullt ut. Fåtöljen har en sitthöjd på 43 cm.
ilead