Möbler
www.mobel.se

Artek möbler

Den framgångsrika arkitekten Alvar Aalto ger sig under 1930-talet in i möbelbranschen och börjar rita möbler. Tillsammans med Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl och Maire Gullischen startas varumärket Artek 1935 i Helsingfors.

Art + Technology = Artek

Grunden bakom möbeldesignen är funktion, hållbarhet och ett rent formspråk. Alvar och Aino kombinerar konstnärlig formgivning med tekniska lösningar och därav namnet Artek (art + Technology).

En av de mest sålda möblerna som också blivit designklassiker är den stapelbara pallen Stool 60. Den skapade Alvar Aalto redan 1933 och den är fortfarande en del av produktionslinjen.

Starkt lysande stjärna på internationella möbelmarknaden

En drivande kraft bakom Artek är att vara närvarande på den internationella scenen. En bidragande orsak till att de lyckats så bra med det är samarbeten med duktiga arkitekter runt om i världen.

Några av Arteks framgångsrika möbler har skapats i samarbete med Konstantin Grcic, Shigeru Ban och Tobias Rehberger.

 • 81B Matbord, Björkfanér

  81b matbord, björkfanér
  Bord 81B från Artek är ett stabilt bord som exempelvis kan användas som matbord. Bordet formgavs av Alvar Aalto 1935 och är lika modernt och stilrent i dag. Är gjort i klarlackerad björk och finns i flera olika färger.
 • 400 Tank Fåtölj, Zebra

  400 tank fåtölj, zebra
  400 fåtölj med zebra-mönster från Artek, formgiven av Alvar Aalto. En annorlunda och cool fåtölj som kommer bli pricken över i:et i ett designhem. Fåtöljens stoppning har ett svartvitt mönster som en zebra och karmhandtag i björk. Den kallas även för ”tankstolen” då den har drag från en pansarvagn. Den har en stomme av björk som är klarlackerad. Sitsen och ryggen är tillverkad av skumplast och dacronvadd för en skön komfort.
 • K65 Barstol, Vit Laminat

  k65 barstol, vit laminat
  K65 barstol från Artek, formgiven av Alvar Aalto. En högre barstol som är tillverkad i klarlackerad björk med topp i vit laminat. Benen är något rundade och stolen har ett lägre ryggstöd för att öka komforten. Stolen passar utmärkt att ha i ett mindre kök vid ett högt bord eller i vardagsrummet vid baren så du kan erbjuda dina gäster snygg sittplats.
 • K65 Barstol, Svartlack

  k65 barstol, svartlack
  K65 barstol från Artek, formgiven av Alvar Aalto. En högre barstol som är tillverkad i svartlackerad björk Benen är något rundade och stolen har ett lägre ryggstöd för att öka komforten. Stolen passar utmärkt att ha i ett mindre kök vid ett högt bord eller i vardagsrummet vid baren så du kan erbjuda dina gäster snygg sittplats.
 • 153A Bänk, Svartlack

  153a bänk, svartlack
  153A bänk från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1945. Detta är en stilren och stadig bänk som är tillverkad av björk klarlackerad i svart. En perfekt bänk att ställa i hallen för att få sittplats eller ställa korgar på för förvaring. Bänken är också bra att plocka fram när extra sittplatser behövs runt matbordet.
 • 153B Bänk, Vit

  153b bänk, vit
  153B bänk från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1945. Denna bänk är stilren, smidig och stadig som passar perfekt i hallen. Bänken är tillverkad av björk och är klarlackerad i vitt. Det blir en snygg möbel i hallen som är perfekt att sitta på när man ska snöra på sig sina skor men också i barnrummet för avlastning av kläder. Bänken är också bra att plocka fram när extra sittplatser behövs runt matbordet. Helt enkelt - en bra att ha möbel för alla tillfällen och rum.
 • 406 Fåtölj, Sadelgjord Svart

  406 fåtölj, sadelgjord svart
  406 fåtölj från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1939. En elegant stol med bra svikt och med perfekt design som alltid kommer vara en klassiker. Stommen är tillverkad av klarlackerad björk och sitsen är av flätad svart sadelgjord som är en mycket tjusig detalj. Fåtöljen har ett vackert hantverk och god komfort. Möbeln passar i vardagsrummet och passar utmärkt att läsa en god bok eller se på tv i.
 • 402 Fåtölj, Linneväv Natur

  402 fåtölj, linneväv natur
  402 fåtölj från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1933. En klassisk vick-fåtölj med nätt design som aldrig blir omodern. Fåtöljens stomme är tillverkad i klarlackerad björk och sitsen är uppbyggd med spiralresårer och skumplast. Ryggen är något lägre än fåtölj 401 men har också dacronvadd och skumplast för extra bra komfort. Fåtöljens klädsel är av naturfärgat linnetyg och gör sig väldigt bra tillsammans med det ljusa träslaget. Denna fåtölj blir en snygg möbel bredvid soffan och en nättare variant av större fåtöljer som oftast hör till soffor.
 • 153B Bänk, Svartlack

  153b bänk, svartlack
  153B bänk från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1945. Denna bänk är stilren, smidig och stadig som passar perfekt i hallen. Bänken är tillverkad av björk och är klarlackerad i svart. Det blir en snygg möbel i hallen som är perfekt att sitta på när man ska snöra på sig sina skor men också i barnrummet för avlastning av kläder. Bänken är också bra att plocka fram när extra sittplatser behövs runt matbordet. Helt enkelt - en bra att ha möbel för alla tillfällen och rum.
 • 41 Fåtölj, Svartlackad

  41 fåtölj, svartlackad
  41 fåtölj från Artek, design av Alvar Aalto. Här är en av tidernas klassiker. Bland de första stolarna som tillverkades genom att böja plywood och just denna fåtölj var ett extremt exempel på hur formbart trä egentligen är. Sätet är alltså en hel plywoodskiva och ramen är av massiv björk. En underbarfåtölj som är vacker att titta på och mycket behaglig att sitta på. Passar perfekt i vardagsrummet.
 • K65 Barstol, Björkfaner

  k65 barstol, björkfaner
  K65 barstol från Artek, formgiven av Alvar Aalto. En högre barstol som är tillverkad i klarlackerad björk. Benen är något rundade och stolen har ett lägre ryggstöd för att öka komforten. Stolen passar utmärkt att ha i ett mindre kök vid ett högt bord eller i vardagsrummet vid baren så du kan erbjuda dina gäster snygg sittplats.
 • 153A Bänk, Vitlack

  153a bänk, vitlack
  153A bänk från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1945. Detta är en stilren och stadig bänk som är tillverkad av björk och klarlackerad i vitt. En perfekt bänk att ställa i hallen för att få sittplats eller ställa korgar på för förvaring. Bänken är också bra att plocka fram när extra sittplatser behövs runt matbordet.
 • K65 Barstol, Björk/Vit

  k65 barstol, björk/vit
  K65 barstol från Artek, formgiven av Alvar Aalto. En högre barstol som är tillverkad i vitlaminerad björk Benen är något rundade och stolen har ett lägre ryggstöd för att öka komforten. Stolen passar utmärkt att ha i ett mindre kök vid ett högt bord eller i vardagsrummet vid baren så du kan erbjuda dina gäster snygg sittplats.
 • 83 Bord, Vit Laminat

  83 bord, vit laminat
  83 bord från Artek, design av Alvar Aalto. Ett stilrent bord med L-ben av björk. Ett enkelt men tidlöst bord som passar utmärkt som matbord. Bordet har en subtil karaktär och bär med sig historia, designad 1935 och har funnits kvar sedan dess. Kommer med olika färger på bordskivans topp!
 • 81B Matbord, Vit Laminat

  81b matbord, vit laminat
  81B bord från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1934. Ett enkelt och stabilt bord som passar bra som matbord, både i finrummet och i köket. Bordet formgavs redan 1934 och är lika modernt och stilrent än idag, en klassiker som aldrig blir tidlös. Bordet är tillverkat i klarlackerad björk med en vit bordsskiva i laminat.
 • Mademoiselle Gungstol, Vit

  mademoiselle gungstol, vit
  Mademoiselle gungstol från Artek, design av Ilmari Tapiovaara. Här är en fantastisk pinnstol i en distinkt och tidlös design. Detta är en sådan stol som kommer hålla livet ut om du tar hand om den. Stolen får ett djup tack vare det speciella avtrycket på sitsen. Passar utmärkt att ha vid läshörnan! En gungstol ger det där extra behagliga lugnet. Den behöver ju lite mer plats än en vanlig stol men so fort du har suttit i en riktig gungstol så vet du vad vi menar!
 • 91 Matbord, Svart Linoleum

  91 matbord, svart linoleum
  91 matbord från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1935. Ett stor bord med enkel design som fortfarande är modernt. Matbordet är tillverkat av klarlackerad björk och har en bordsskiva i svart linoleum. Bordet är klassiskt och passar utmärkt som köksbord eller i vardagsrummet. Med ett gäng snygga stolar runt blir det ett fantastiskt blickfång i rummet.
 • 81B Matbord, Svart Linoleum

  81b matbord, svart linoleum
  81B bord från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1934. Ett enkelt och stabilt bord som passar bra som matbord, både i finrummet och i köket. Bordet formgavs redan 1934 och är lika modernt och stilrent än idag, en klassiker som aldrig blir tidlös. Bordet är tillverkat i klarlackerad björk med en svart bordsskiva i linoleum.
 • 41 Fåtölj, Vitlackad

  41 fåtölj, vitlackad
  41 fåtölj från Artek, design av Alvar Aalto. Här är en av tidernas klassiker. Bland de första stolarna som tillverkades genom att böja plywood och just denna fåtölj var ett extremt exempel på hur formbart trä egentligen är. Sätet är alltså en hel plywoodskiva och ramen är av massiv björk. En underbarfåtölj som är vacker att titta på och mycket behaglig att sitta på. Passar perfekt i vardagsrummet.
 • 112B Vägghylla, Svartlackad

  112b vägghylla, svartlackad
  112A vägghylla från Artek, design av Alvar Aalto. En smidig hylla i en modern form som ger hyllan en tidlös look. De runda formerna som möter den kantiga skivan ger en bra kontrast. En enkel hylla som blir perfekt för både böcker och dekoration.
 • 83 Bord, Svart Linoleum

  83 bord, svart linoleum
  83 bord från Artek, design av Alvar Aalto. Ett stilrent bord med L-ben av björk. Ett enkelt men tidlöst bord som passar utmärkt som matbord. Bordet har en subtil karaktär och bär med sig historia, designad 1935 och har funnits kvar sedan dess. Kommer med olika färger på bordskivans topp!
 • Mademoiselle Loungestol, Svartbetsad

  mademoiselle loungestol, svartbetsad
  Mademoiselle loungestol från Artek, design av Ilmari Tapiovaara. Här är en fantastisk pinnstol i en distinkt och tidlös design. Detta är en sådan stol som kommer hålla livet ut om du tar hand om den. Stolen får ett djup tack vare det speciella avtrycket på sitsen. Passar utmärkt att ha vid läshörnan!
 • 83 Bord, Björkfanér

  83 bord, björkfanér
  83 bord från Artek, design av Alvar Aalto. Ett stilrent bord med L-ben av björk. Ett enkelt men tidlöst bord som passar utmärkt som matbord. Bordet har en subtil karaktär och bär med sig historia, designad 1935 och har funnits kvar sedan dess. Kommer med olika färger på bordskivans topp!
 • 401 Fåtölj, Linneväv Svart

  401 fåtölj, linneväv svart
  401 fåtölj från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1933. En klassisk vick-fåtölj med nätt design som aldrig blir omodern. Fåtöljens stomme är tillverkad i klarlackerad björk och sitsen är uppbyggd med spiralresårer och skumplast. Ryggen har dacronvadd och skumplast för extra bra komfort. Fåtöljens klädsel är av svart linnetyg och gör sig väldigt bra tillsammans med det ljusa träslaget. Denna fåtölj passa extra bra att läsa en god bok i och dricka en kopp kaffe.
 • Mademoiselle Gungstol, Svartbetsad

  mademoiselle gungstol, svartbetsad
  Mademoiselle gungstol från Artek, design av Ilmari Tapiovaara. Här är en fantastisk pinnstol i en distinkt och tidlös design. Detta är en sådan stol som kommer hålla livet ut om du tar hand om den. Stolen får ett djup tack vare det speciella avtrycket på sitsen. Passar utmärkt att ha vid läshörnan! En gungstol ger det där extra behagliga lugnet. Den behöver ju lite mer plats än en vanlig stol men so fort du har suttit i en riktig gungstol så vet du vad vi menar!
 • K65 Barstol, Svart Linoleum

  k65 barstol, svart linoleum
  K65 barstol från Artek, formgiven av Alvar Aalto. En högre barstol som är tillverkad i klarlackerad björk med topp i svart linoleum. Benen är något rundade och stolen har ett lägre ryggstöd för att öka komforten. Stolen passar utmärkt att ha i ett mindre kök vid ett högt bord eller i vardagsrummet vid baren så du kan erbjuda dina gäster snygg sittplats.
 • 112B Vägghylla, Björk

  112b vägghylla, björk
  112A vägghylla från Artek, design av Alvar Aalto. En smidig hylla i en modern form som ger hyllan en tidlös look. De runda formerna som möter den kantiga skivan ger en bra kontrast. En enkel hylla som blir perfekt för både böcker och dekoration.
 • Pirkka Bänk 150, Mörkbrun

  pirkka bänk 150, mörkbrun
  Pirkka bänk från Artek, design av Ilmari Tapiovaara. Här är en härlig liten pall i modern form med klassiska och traditionella inslag. Träarbetet i bänken är det som ger den karaktär och sitt unika uttryck. Sätet är tillverkat utav furu och ramen är utav björk. Dessa är sedan betsade och lackade i sin tur! Pallen passar i de flesta rummen som en underbar sittplats.
 • 112B Vägghylla, Vitlackad

  112b vägghylla, vitlackad
  112A vägghylla från Artek, design av Alvar Aalto. En smidig hylla i en modern form som ger hyllan en tidlös look. De runda formerna som möter den kantiga skivan ger en bra kontrast. En enkel hylla som blir perfekt för både böcker och dekoration.
 • Mademoiselle Loungestol, Vit

  mademoiselle loungestol, vit
  Mademoiselle loungestol från Artek, design av Ilmari Tapiovaara. Här är en fantastisk pinnstol i en distinkt och tidlös design. Detta är en sådan stol som kommer hålla livet ut om du tar hand om den. Stolen får ett djup tack vare det speciella avtrycket på sitsen. Passar utmärkt att ha vid läshörnan!
 • Atelier Barstol 65 cm, Mörkröd

  atelier barstol 65 cm, mörkröd
  Atelier barstol från Artek med en modern, nordisk design i massivt trä. Pallen har en kompakt, mångsidig storlek perfekt för såväl stora som små utrymmen och en symmetrisk struktur med rundade former som smälter harmoniskt in i hemmet. Den har en sits med en mjukt kurvad form för extra komfort, två fotstöd med aluminiumplattor och gummifötter längst ner. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Formgiven av TAF Studio. Bra att veta om Atelier barstol - Modern, nordisk design.- Gediget hantverk i lokalt, italienskt massivt trä.- Kompakt storlek anpassad för mångsidiga användningsområden.- Lätt att flytta runt.- Djup: 320 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 650 mm.- Vikt: 3,8 kg.- Välj mellan olika färger.- Finns även som en stol.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Italien Hur bör du ta hand om barstolen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Pirkka Bänk 180, Mörkbrun

  pirkka bänk 180, mörkbrun
  Pirkka bänk från Artek, design av Ilmari Tapiovaara. Här är en härlig liten pall i modern form med klassiska och traditionella inslag. Träarbetet i bänken är det som ger den karaktär och sitt unika uttryck. Sätet är tillverkat utav furu och ramen är utav björk. Dessa är sedan betsade och lackade i sin tur! Pallen passar i de flesta rummen som en underbar sittplats.
 • Atelier Barstol 65 cm, Grön

  atelier barstol 65 cm, grön
  Atelier barstol från Artek med en modern, nordisk design i massivt trä. Pallen har en kompakt, mångsidig storlek perfekt för såväl stora som små utrymmen och en symmetrisk struktur med rundade former som smälter harmoniskt in i hemmet. Den har en sits med en mjukt kurvad form för extra komfort, två fotstöd med aluminiumplattor och gummifötter längst ner. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Formgiven av TAF Studio. Bra att veta om Atelier barstol - Modern, nordisk design.- Gediget hantverk i lokalt, italienskt massivt trä.- Kompakt storlek anpassad för mångsidiga användningsområden.- Lätt att flytta runt.- Djup: 320 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 650 mm.- Vikt: 3,8 kg.- Välj mellan olika färger.- Finns även som en stol.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Italien Hur bör du ta hand om barstolen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Kaari REB 006 Vägghylla / Skrivbord, Svart

  kaari reb 006 vägghylla / skrivbord, svart
  Kaari REB 006 vägghylla från Artek med en modern, välformad design med en extra djup konstruktion anpassad för mångsidiga användningsområden. Hyllan är perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret och gjord av svart linoleum med kanter i ABS-plast, vertikala väggfästen i massiv ek och konsoler i pulverlackerat stål. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Kaari REB 006 vägghylla - Extra djup hylla med mångsidiga användningsområden.- Modern, välformad design.- Tillverkad av linoleum, massiv, lackad ek och pulverlackerat stål.- Kan användas som en vägghylla eller skrivbord.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 350 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Kaari Collection.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om vägghyllan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Studera monteringsanvisningen ordentligt innan montering.
 • Kaari REB 008 Vägghylla, Svart

  kaari reb 008 vägghylla, svart
  Kaari REB 008 vägghylla från Artek med en modern, välformad design med tre breda hyllplan. Hyllan är perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret och har svarta, blanka ytor i melamin med skyddande kanter i ABS-plast, vertikala väggfästen i massiv ek och konsoler i pulverlackerat stål. Ett måste för den designintresserade. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Kaari REB 008 vägghylla - Modern, välformad design.- Tillverkad av melamin, massiv, lackad ek, pulverlackerat stål och ABS-plast.- Djup: 350 mm.- Bredd: 2000 mm.- Höjd: 1130 mm.- 3 x hyllplan- Tjocklek: 22 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Kaari Collection.- Finns även som en högre hylla.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om vägghyllan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Studera monteringsanvisningen ordentligt innan montering.
 • Kaari REB 010 Vägghylla Med Skrivbord, Svart

  kaari reb 010 vägghylla med skrivbord, svart
  Kaari REB 010 vägghylla från Artek med ett funktionellt skrivbord perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Hyllan har en bred konstruktion med en svart färg och en modern, välformad design. Den har två blanka hyllplan i melamin med en slitstark skrivbordsskiva i linoleum, skyddande kanter i ABS-plast, vertikala väggfästen i massiv ek och konsoler i pulverlackerat stål. Ett måste för den designintresserade. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Kaari REB 010 vägghylla - Stilren, bred vägghylla med en funktionell skrivbordsskiva.- Tillverkad av melamin, linoleum, massiv ek, stål och ABS-plast.- Djup: 550 mm.- Bredd: 2000 mm.- Höjd: 1420 mm.- Hyllplan: 2000x350 mm.- Skrivbordsskiva: 2000x550 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Kaari Collection.- Finns även som en mindre vägghylla.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om vägghyllan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Studera monteringsanvisningen ordentligt innan montering.
 • Atelier Barstol 65 cm, Ask

  atelier barstol 65 cm, ask
  Atelier barstol från Artek med en modern, nordisk design i massivt trä. Pallen har en kompakt, mångsidig storlek perfekt för såväl stora som små utrymmen och en symmetrisk struktur med rundade former som smälter harmoniskt in i hemmet. Den har en sits med en mjukt kurvad form för extra komfort, två fotstöd med aluminiumplattor och gummifötter längst ner. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Formgiven av TAF Studio. Bra att veta om Atelier barstol - Modern, nordisk design.- Gediget hantverk i lokalt, italienskt massivt trä.- Kompakt storlek anpassad för mångsidiga användningsområden.- Lätt att flytta runt.- Djup: 320 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 650 mm.- Vikt: 3,8 kg.- Välj mellan olika färger.- Finns även som en stol.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Italien Hur bör du ta hand om barstolen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Atelier Barstol 65 cm, Ek

  atelier barstol 65 cm, ek
  Atelier barstol från Artek med en modern, nordisk design i massivt trä. Pallen har en kompakt, mångsidig storlek perfekt för såväl stora som små utrymmen och en symmetrisk struktur med rundade former som smälter harmoniskt in i hemmet. Den har en sits med en mjukt kurvad form för extra komfort, två fotstöd med aluminiumplattor och gummifötter längst ner. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Formgiven av TAF Studio. Bra att veta om Atelier barstol - Modern, nordisk design.- Gediget hantverk i lokalt, italienskt massivt trä.- Kompakt storlek anpassad för mångsidiga användningsområden.- Lätt att flytta runt.- Djup: 320 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 650 mm.- Vikt: 3,8 kg.- Välj mellan olika färger.- Finns även som en stol.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Italien Hur bör du ta hand om barstolen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Atelier Barstol 65 cm, Svart

  atelier barstol 65 cm, svart
  Atelier barstol från Artek med en modern, nordisk design i massivt trä. Pallen har en kompakt, mångsidig storlek perfekt för såväl stora som små utrymmen och en symmetrisk struktur med rundade former som smälter harmoniskt in i hemmet. Den har en sits med en mjukt kurvad form för extra komfort, två fotstöd med aluminiumplattor och gummifötter längst ner. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Formgiven av TAF Studio. Bra att veta om Atelier barstol - Modern, nordisk design.- Gediget hantverk i lokalt, italienskt massivt trä.- Kompakt storlek anpassad för mångsidiga användningsområden.- Lätt att flytta runt.- Djup: 320 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 650 mm.- Vikt: 3,8 kg.- Välj mellan olika färger.- Finns även som en stol.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Italien Hur bör du ta hand om barstolen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Kaari REB 013 Vägghylla Med Skrivbord, Svart

  kaari reb 013 vägghylla med skrivbord, svart
  Kaari REB 013 vägghylla från Artek med ett funktionellt skrivbord perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Hyllan har en välformad konstruktion med en svart färg och en modern, stilren design. Den har två blanka hyllplan i melamin med en slitstark skrivbordsskiva i linoleum, skyddande kanter i ABS-plast, vertikala väggfästen i massiv ek och konsoler i pulverlackerat stål. Ett måste för den designintresserade. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Kaari REB 013 vägghylla - Modern, stilren vägghylla med en funktionell skrivbordsskiva.- Tillverkad av melamin, linoleum, massiv ek, stål och ABS-plast.- Djup: 550 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 1420 mm.- Hyllplan: 1000x350 mm.- Skrivbordsskiva: 1000x550 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Kaari Collection.- Finns även som en bredare vägghylla.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om vägghyllan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Studera monteringsanvisningen ordentligt innan montering.
 • Kaari REB 009 Vägghylla, Svart

  kaari reb 009 vägghylla, svart
  Kaari REB 009 vägghylla från Artek med en modern, välformad design med fem hyllplan. Hyllan är perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret och har svarta, blanka ytor i melamin med skyddande kanter i ABS-plast, vertikala väggfästen i massiv ek och konsoler i pulverlackerat stål. Ett måste för den designintresserade. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Kaari REB 009 vägghylla - Modern, välformad design.- Tillverkad av melamin, massiv, lackad ek, pulverlackerat stål och ABS-plast.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 1880 mm.- 5 x hyllplan- Tjocklek: 22 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Kaari Collection.- Finns även som en bredare hylla.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om vägghyllan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Studera monteringsanvisningen ordentligt innan montering.
 • Atelier Barstol 65 cm, Beech

  atelier barstol 65 cm, beech
  Atelier barstol från Artek med en modern, nordisk design i massivt trä. Pallen har en kompakt, mångsidig storlek perfekt för såväl stora som små utrymmen och en symmetrisk struktur med rundade former som smälter harmoniskt in i hemmet. Den har en sits med en mjukt kurvad form för extra komfort, två fotstöd med aluminiumplattor och gummifötter längst ner. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Formgiven av TAF Studio. Bra att veta om Atelier barstol - Modern, nordisk design.- Gediget hantverk i lokalt, italienskt massivt trä.- Kompakt storlek anpassad för mångsidiga användningsområden.- Lätt att flytta runt.- Djup: 320 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 650 mm.- Vikt: 3,8 kg.- Välj mellan olika färger.- Finns även som en stol.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Italien Hur bör du ta hand om barstolen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.