Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Andersen Furniture möbler

 • C1 Soffbord

  C1 ett soffbord formgivet av designerduon byKATO år 2012 för Andersen Furniture. Bordet är skapat med inspiration från naturens matematiska mönster och särskilt professorn Gregory Voronis arbete inom området. Traditionellt hantverk möter okonventionella former, C1 har en mjuk asymmetrisk design och tillverkas i träslagen valnöt och ek i flera ytbehandlingar. Skivan finns även att beställa i flera olika färger av laminat i kombination med ett kryssformat underrede i solitt trä. Kanten på skivan är avfasad. Soffbordet C1 finns i fem storlekar med olika uföranden. Det finns möjlighet att köpa till ett hyllplan som placeras på underedet för att ge extra förvaringsmöjligheter. C1 Hyllplan säljs separat.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt hantverksmässig kvalitet vilket resulterade i en serie originella möbler likt soffbordet C1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för soffbordet C1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T1 180 Bord

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • C4 Soffbord

  C4 ett soffbord i tidlös, klassisk design formgivet av designerduon byKATO för Andersen Furniture. Bordet tillverkas i valnöt eller ek med flera olika ytbehandlingar men kan även beställas med laminatskiva i flertalet färgval. Det stilrena formspråket gör att C4 aldrig går ur tiden.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland soffbordet C4.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för soffbordet C4 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T7 220 Utdragbart Bord

  T7 är ett utdragbart matbord formgivet av Ditlev Karsten för Andersen Furniture. Bordets A-linjeformade underrede är gjort i solitt ekträ och har stöttor i rostfritt stål. Välj mellan flera ytbehandlingar av träet. Bordsskivan kan beställas i vit laminat eller svart fenixlaminat, där det sistnämnda är extra tåligt mot slitage. T7 finns i två storlekar och har en praktisk utdragsfunktion som gör att antalet sittplatser smidigt kan utökas. Det mindre bordet kan kompletteras med upp till tre iläggsskivor, det större med hela fyra stycken. Varje iläggsskiva bygger 50 cm på bordets längd. Iläggsskivan är gjord i MDF och finns laminerad eller målad i vitt eller svart.Ditlev Karsten har länge arbetat med naturmaterial och år 2002 formgav han flertalet möbler för Andersen Furniture. Hela kollektionen genomsyras av hållbarhet, både när det kommer till material och formspråk.
 • T4 Plankbord

  T4 plankbord är ett matbord formgivet av byKATO för Andersen Furniture. Bordet har en rustik design och är tillverkat i massivt ekträ som behandlats med naturolja. Precis som namnet antyder består skivan av gedigna träplankor som vilar på ett underrede av två vinklade kvadrater i ek. Träets naturliga struktur och mönster har bevarats med alla sina kvistningar och färgskiftningar vilket gör var bord unikt till utseendet. T4 kan förlängas med upp till två tilläggsskivor i ek eller svartmålad MDF.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att förena det kommersiella med industriell design och samtidigt bibehålla kvalitén av klassiskt hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland plankbordet T4.</p
 • Andersen Classic 255/290 Bord

  Andersen Classic 255/290 är en serie klassiska matbord från Andersen Furniture. I samlingen ingår ovala och runda bord i sex storlekar tillverkade i solid ek. Välj mellan vitoljad, naturoljad eller tvålad ek. Samtliga bord i serien Andersen Classic 255/290 kommer med utdragbar bordsskiva och den största modellen kan kompletteras med hela åtta iläggsskivor. Bordet kan på så vis anpassas för såväl vardag som fest med upp till 26 platser. Vid användning av tre eller fler tilläggsskivor ska det medföljande stöttebenet användas för att ge extra stabilitet till bordet. Stöttebenet är svartmålat.Andersen Furniture tillverkar produkter som är hållbara både gällande kvalitet och design. Classic 255/290-serien har en genomgående tidlös design och borden är tillverkade i slitstarka material. Hållbarheten i både material och utformning gör att borden är klassiker i både kök och matsal.
 • DK10 Utdragbart Bord

  DK10 är ett utdragbart matbord formgivet av Ditlev Karsten för Anderson Furniture år 2010. Bordet finns i flera modeller, med cirkulär, oval eller fyrkantig bordsskiva gjord i vit laminat eller solitt ekträ. Benen finns i ek, valnöt eller förkromat stål och ek kan beställas med antingen såpad eller naturoljad ytbehandling. DK10 kan smidigt förlängas med upp till tre tilläggsskivor.Varje tilläggsskiva bygger 50 cm på bordets längd. Skivan är gjord i MDF och finns laminerad eller målad i vitt. Vid användning av två eller fler tilläggsskivor ska det medföljande stöttebenet användas för att ge extra stabilitet till bordet. Det rekommenderas att tilläggsskivorna beställs i samband med köp av bordet för att bäst kunna matcha färgerna.Ditlev Karsten har länge arbetat med naturmaterial likt de som bordet DK10 produceras av. Hans breda erfarenhet genomsyrar samtliga av Karstens produkter, inklusive matbordet DK10.
 • HC2 Barstol

  HC2 är en barstol formgiven av byKATO för Andersen Furniture. Barstolen har ett pulverlackerat stålunderrede som utgör en snygg kontrast till sitsen av massivt trä. Kombinationen av de två materialen ger en fin barstol med karaktär som passar in i ett modernt hem. HC2 är designad som en multifunktionell stol som kan användas i såväl köket och baren som i offentliga utrymmen.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture.
 • T9 Bord

  T9 är ett matbord formgivet av byKATO för Andersen Furniture. Bordet har en funktionell och enkel design som finns i flera olika utföranden med skiva i antingen massiv ek eller laminat. T9 har en praktisk förvaring för upp till fyra iläggsskivor, varje skiva bygger 50 cm på bordets längd. T9 Iläggsskiva säljes separat och vi rekommenderar att de beställs samtidigt för att säkerställa att de matchas mot bordet.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att förena det kommersiella med industriell design och samtidigt bibehålla kvalitén av klassiskt hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T9.
 • S2 Sideboard

  S2 Sideboard är en dubbelmodul med antingen 1 lucka, 3 lådor och 4 hyllor eller 2 luckor och 2 hyllor. Stommen och lådorna är av vitoljad ek. Välj mellan med eller utan metallben, upphängningslist ingår i båda alternativen.S2 är ett flexibelt förvaringssystem formgivet av byKATO för Andersen Furniture. Med ren, minimal stil och intelligent design är S2 ett attraktivt förvaringssystem som kan skräddarsys för att möta dina krav. Rymliga utrymmen ger oändliga möjligheter när lådor, hyllor och luckor adderas. De rymliga facken kan delas upp i mindre sektioner med horisontella och vertikala partier. Stommen är av massivt trä med synliga träpluggar och finns som både enkel- och dubbelmodul i två höjder. Både lådor och luckor finns i en mängd olika färger. S2 kan antingen monteras på väggen eller på ben och användas som en fristående enhet.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden av förvaringssystemet S2, om du önskar veta mer om valmöjligheterna är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella förvaringsmöbler för Andersen Furniture.
 • S6 Sideboard Kampanj

  S6 Sideboard är en skänk formgiven av byKATO för Andersen Furniture. Sidebordet är en vidareutveckling av den populära möbeln S3 Förvaring och kan möbleras som en fristående enhet. Möbelns lådor och luckor är en både vacker och praktisk förvaringslösning. De laminerade fronterna finns i två varianter med en beige och grå färgkombination samt en klassisk helvit. S6 Sidebord är tillverkad i valnöt eller massiv ek som går att få i flera ytbehandlingar.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella förvaringsmöbler för Andersen Furniture.
 • Andersen Classic 240 Bord

  Andersen Classic 240-serien består av en samling klassiska matbord i massiv ek formgivna av arkitekten Ditlev Karsten för Andersen Furniture år 2002. Classic 240-serien har en avskalad och tidlös design, här ingår matbord i fyra storlekar som är utdragbara med upp till fyra iläggsskivor. Den största storleken av bordet har plats för upp till 16 personer.Andersen Classic 240 kan beställas i såpad, naturoljad eller vitoljad ek medan iläggsskivan kommer i antracitgrå, strukturmålad MDF. Iläggsskivorna kan även förvaras i bordet när de inte används. Benen är fogade med träpluggar vilket blir en subtil detalj i hantverket. På ena kortsidan har benen försetts med hjul för att underlätta förflyttning av det gedigna träbordet.Ditlev Karsten har länge arbetat med naturmaterial likt de som serien Andersen Classic 240 produceras i och år 2002 formgav han flertalet produkter för Andersen Furniture. Hela kollektionen genomsyras av hållbarhet både material- och stilmässigt.
 • HC1 Barstol

  HC1 Barstol är en hög pall formgiven av Anne Qvist för Andersen Furniture år 2016. Barstolen är av massiv ek och finns i två utföranden, naturfärgad och svartlackerad. Detaljerna är gjorda i rostfritt stål. HC1 finns i två höjder och har en lätt böjd sits vilket ger hög komfort och blir en elegant detalj. Sitsen är av ekfaner, för ett alternativ med klädd sits rekommenderar vi HC1 Barstol - Klädd sits. Barstolen har ett elegant formspråk som passar in i många sammanhang.
 • T1 220 Utdragbart Bord

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T3 Utdragbart Bord

  Matbordet T3 formgavs av byKATO för Andersen Furniture år 2015. Bordet är skapat i en avskalad, elegant design som kretsar kring hög funktion. T3 kan förlängas med en elegant och smidig butterfly-funktion som är enkel att hantera. Genom att dra i ena änden av bordet glider bordsskivan isär och en tvådelad iläggsskiva kan dras upp med en läderrem. Butterfly-skivan adderar en meter till bordets längd och T3 har en maximal längd på tre meter.Bordet tillverkas i solitt ekträ med tre olika ytbehandlingar, naturoljad, vitoljad eller såpad. Bordsskivan kan även beställas i flera färgval av laminat. Butterfly-skivan finns i vit eller svart laminat. I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T3 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att förena det kommersiella med industriell design och samtidigt bibehålla kvalitén av klassiskt hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T3.
 • T1 220 Utdragbart Bord Kampanj

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T6 Bord

  T6 är ett multifunktionellt bord formgivet av Ditlev Karsten för Andersen Furniture år 2002. Bordet kan användas som matbord eller arbetsbord och utökas enkelt i storlek med upp till två tilläggsskivor. T6 har en rektangulär bordsskiva i vit laminat och ett gediget underrede i solitt ekträ som är vitpigmenterat och mattlackerat.Ditlev Karsten har länge arbetat med naturmaterial och år 2002 formgav han en rad möbler för Andersen Furniture. Hela kollektionen andas hållbarhet, både när det kommer till material och design.
 • T3 Utdragbart Bord - Laminat Pale Olive & Valnöt

  Observera att det här är en outletprodukt och att detta utställningsexemplar kan ha förekommande smårepor. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss och kollar på matbordet innan eventuellt köp.T3 fick sin formgivning av byKATO år 2015 för Andersen Furniture. Matbordet har en elegant design och kan smidigt förlängas med den enkla butterfly-funktionen som ger bordet en maximal längd på tre meter. En integrerad och tvådelad iläggsskiva blir tillgänglig och kan dras upp med en läderrem genom att dra i bordets ena ände så att bordsskivan glider isär. Detta exemplar av T3 är tillverkat i solitt valnötsträ som ytbehandlats med en naturolja och bordsskivan har en laminerad toppyta i en olivgrön nyans.T3 är en av de möbler som byKATO skapat och inspirerats av att behålla kvalitén av ett klassiskt hantverk och samtidigt sammanföra kommersiell med industriell design.
 • S1 Sideboard Kampanj

  S1 Sideboard är en skänk formgiven av byKATO för Andersen Furniture. Sideboardet har en ren, minimal stil och intelligent design som kan skräddarsys för att möta dina krav. Rymliga utrymmen ger oändliga möjligheter när lådor och hyllor adderas. Stommen och är av massivt trä med synliga träpluggar och finns i olika träsorter. Luckorna är vändbara och levereras med svart laminat på ena sidan, medan man på luckans andra sida kan välja mellan olika laminatfärger. Basversionen levereras med 4 luckor och 4 hyllor. Om du vill ha ytterligare hyllplan eller lådor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella förvaringsmöbler för Andersen Furniture.
 • S1 Sideboard

  S1 Sideboard är en skänk formgiven av byKATO för Andersen Furniture. Sideboardet har en ren, minimal stil och intelligent design som kan skräddarsys för att möta dina krav. Rymliga utrymmen ger oändliga möjligheter när lådor och hyllor adderas. Stommen och är av massivt trä med synliga träpluggar och finns i olika träsorter. Luckorna är vändbara och levereras med svart laminat på ena sidan, medan man på luckans andra sida kan välja mellan olika laminatfärger. Basversionen levereras med 4 luckor och 4 hyllor. Om du vill ha ytterligare hyllplan eller lådor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella förvaringsmöbler för Andersen Furniture.
 • S2 TV Sideboard

  S2 TV Sideboard är det perfekta komplementet för elegant hemunderhållning. Denna underbara bit är konstruerad med vitoljad ek och har två högtalarluckor med ett svart textilhölje för obehindrat ljud.S2 är ett flexibelt förvaringssystem formgivet av byKATO för Andersen Furniture. Med ren, minimal stil och intelligent design är S2 ett attraktivt förvaringssystem som kan skräddarsys för att möta dina krav. Rymliga utrymmen ger oändliga möjligheter när lådor, hyllor och luckor adderas. De rymliga facken kan delas upp i mindre sektioner med horisontella och vertikala partier. Stommen är av massivt trä med synliga träpluggar och finns som både enkel- och dubbel i två höjder. Både lådor och luckor finns i en mängd olika färger. S2 kan antingen monteras på väggen eller på ben och användas som en fristående enhet.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden av förvaringssystemet S2, om du önskar veta mer om valmöjligheterna är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella förvaringsmöbler för Andersen Furniture.
 • S4 Sideboard

  S4 Sideboard är en skänk formgiven av Ditlev Karsten för Andersen Furniture. S4 är tillverkad i massiv ek med dörrar som kan väljas i vitt eller ljusgrönt med handtag i ek. Underredet finns i två utföranden, i pulverlackerat stål i samma färg som dörrarna alternativt i massiv ek. S4 Sideboard inrymmer gott om förvaring och passar likväl som TV-bänk i vardagsrummet eller som förvaring i hallen.Ditlev Karsten har länge arbetat med naturmaterial likt de som S4 Sideboard produceras av och år 2002 formgav han flertalet möbler för Andersen Furniture. Samtliga produkter i kollektionen genomsyras av hållbarhet, både när det kommer till material och design.
 • S6 Sideboard

  S6 Sideboard är en skänk formgiven av byKATO för Andersen Furniture. Sidebordet är en vidareutveckling av den populära möbeln S3 Förvaring och kan möbleras som en fristående enhet. Möbelns lådor och luckor är en både vacker och praktisk förvaringslösning. De laminerade fronterna finns i två varianter med en beige och grå färgkombination samt en klassisk helvit. S6 Sidebord är tillverkad i valnöt eller massiv ek som går att få i flera ytbehandlingar.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella förvaringsmöbler för Andersen Furniture.
 • HT1 150 Barbord

  HT1 är ett barbord designat av byKATO för Andersen. Bordet är en högre variant av det prisbelönta matbordet T1. HT1 Barbord finns i flera olika utföranden och storlekar som finns i två höjder. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i massivt ek med flera olika ytbehandlingar. Bordsskivan finns i linoleum, Fenixlaminat och flera olika laminatfärger.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • HT1 216 Barbord

  HT1 är ett barbord designat av byKATO för Andersen. Bordet är en högre variant av det prisbelönta matbordet T1. HT1 Barbord finns i flera olika utföranden och storlekar som finns i två höjder. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i massivt ek med flera olika ytbehandlingar. Bordsskivan finns i linoleum, Fenixlaminat och flera olika laminatfärger.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • HT1 273 Barbord

  HT1 är ett barbord designat av byKATO för Andersen. Bordet är en högre variant av det prisbelönta matbordet T1. HT1 Barbord finns i flera olika utföranden och storlekar som finns i två höjder. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i massivt ek med flera olika ytbehandlingar. Bordsskivan finns i linoleum, Fenixlaminat och flera olika laminatfärger.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • C2 Soffbord

  C2 är en serie soffbord och sidobord formgiven av Herman Studio för Andersen Furniture år 2015. C2 tillverkas i solitt ekträ och finns i fyra olika storlekar. Välj mellan rund eller fyrkantig bordsskiva samt tre ytbehandlingar, naturoljad, vitbetsad eller svartbetsad. De olika modellerna av C2 kan med fördel möbleras tillsammans. I serien ingår även en bordslampa i matchande design till borden, samt ett sidobord med integrerad bordslampa. Lampfoten är gjord i solid ek och skärmen i vitt porslin.Designerduon Herman Studio utgörs av syskonen Helle och Jonas Herman. För serien C2 kombinerar de Andersen Furnitures hållbarhets- och kvalitétsfilosofi med modern design.
 • C5 Soffbord

  Soffbordet C5 är fromgivet av ARDE för Andersen Furniture. C5 är ett grafiskt snyggt soffbord med rena linjer som passar in i ett modernt hem. Den inbyggda förvaringsmöjligheten under de flyttbara bordsskivorna rymmer magasin, fjärrkontroller och andra småsaker. Bordsskivorna är gjorda av svart Fenixlaminat och vitt glas, benen är av svartlackerade metall. Ramen är av massiv ek och finns i flera ytbehandlingar.
 • C6 Soffbord

  Soffbordet C6 är formgivet av byKATO för Andersen Furniture. C6 är lätt och elegant i sitt uttryck. Utgångspunkten för soffbordets design är en uppdaterad tolkning av 60-talets legendariska designikoner. Den smala, rektangulära bordsskivan och det slanka, svarta och pulverlackerade metallunderredet skapar en modern kontrast. De eleganta mässingsdetaljerna bidrar till att understryka bordets estetik. Bordskivan finns i ekfaner och svart Fenixlaminat.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture.
 • DK10 Soffbord

  DK10 är ett soffbord formgivet av Ditlev Karsten för Anderson Furniture år 2010. Bordet finns i flera modeller, med cirkulär, oval eller rektangulär bordsskiva gjord i vit laminat. Benen är i förkromat stål. DK10 finns även som matbord.Varje tilläggsskiva bygger 50 cm på bordets längd. Skivan är gjord i MDF och finns laminerad eller målad i vitt. Vid användning av två eller fler tilläggsskivor ska det medföljande stöttebenet användas för att ge extra stabilitet till bordet. Det rekommenderas att tilläggsskivorna beställs i samband med köp av bordet för att bäst kunna matcha färgerna.Ditlev Karsten har länge arbetat med naturmaterial likt de som bordet DK10 produceras av. Hans breda erfarenhet genomsyrar samtliga av Karstens produkter, inklusive matbordet DK10.
 • DK10 Bord

  DK10 är ett matbord formgivet av Ditlev Karsten för Anderson Furniture år 2010. Bordet finns i flera modeller, med cirkulär, oval eller fyrkantig bordsskiva gjord i vit laminat eller solitt ekträ. Välj mellan ben i ek, valnöt eller förkromat stål, där ek kan beställas med antingen såpad eller naturoljad ytbehandling.DK10 finns även i en utdragbar modell med upp till tre tilläggsskivor. Varje tilläggsskiva bygger 50 cm på bordets längd. Skivan är gjord i MDF och finns laminerad eller målad i vitt. Vid användning av två eller fler tilläggsskivor ska det medföljande stöttebenet användas för att ge extra stabilitet till bordet. Det rekommenderas att tilläggsskivorna beställs i samband med köp av bordet för att bäst kunna matcha färgerna.Ditlev Karsten har länge arbetat med naturmaterial likt de som bordet DK10 produceras av. Hans breda erfarenhet genomsyrar samtliga av Karstens produkter, inklusive matbordet DK10.
 • HC1 Barstol - Klädd sits

  HC1 Barstol är en hög pall formgiven av Anne Qvist för Andersen Furniture år 2016. Barstolen är av massiv ek och finns i två utföranden, naturfärgad och svartlackerad. Detaljerna är gjorda i rostfritt stål. HC1 finns i två höjder och har en lätt böjd sits vilket ger hög komfort och blir en elegant detalj. Sitsen är stoppad och finns klädd i läder eller tyg i flera färger, för ett alternativ utan klädd sits rekommenderar vi HC1 Barstol. Barstolen har ett elegant formspråk som passar in i många sammanhang.
 • T1 160 Utdragbart Bord

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T1 160 Bord

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T1 180 Utdragbart Bord

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T1 220 Bord

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T1 240 Bord

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T1 295 Bord

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T2 Bord

  Matbordet T2 från Andersen Furniture har en spännande design och elegant underrede med vackra snickeridetaljer. Underredet är av massiv ek och finns med flera ytbehandlingar, naturoljad, vitoljad, rökoljad, såpad och svartlackerad. Bordsskivan är tillverkad i ett slitstarkt laminat och kan beställas i flera olika färger, däribland ett svart Fenixlaminat. Bordet kan förlängas med en eller två illägsskivor som är integrerade som mäter 50 cm vardera, för att förlänga bordet drar man i bordsändarna och skivorna fälls ut.
 • T7 170 Utdragbart Bord

  T7 är ett utdragbart matbord formgivet av Ditlev Karsten för Andersen Furniture. Bordets A-linjeformade underrede är gjort i solitt ekträ och har stöttor i rostfritt stål. Välj mellan flera ytbehandlingar av träet. Bordsskivan kan beställas i vit laminat eller svart fenixlaminat, där det sistnämnda är extra tåligt mot slitage. T7 finns i två storlekar och har en praktisk utdragsfunktion som gör att antalet sittplatser smidigt kan utökas. Det mindre bordet kan kompletteras med upp till tre iläggsskivor, det större med hela fyra stycken. Varje iläggsskiva bygger 50 cm på bordets längd. Iläggsskivan är gjord i MDF och finns laminerad eller målad i vitt eller svart.Ditlev Karsten har länge arbetat med naturmaterial och år 2002 formgav han flertalet möbler för Andersen Furniture. Hela kollektionen genomsyras av hållbarhet, både när det kommer till material och formspråk.
 • T7 220 Utdragbart Bord Kampanj

  T7 är ett utdragbart matbord formgivet av Ditlev Karsten för Andersen Furniture. Bordets A-linjeformade underrede är gjort i solitt ekträ och har stöttor i rostfritt stål. Välj mellan flera ytbehandlingar av träet. Bordsskivan kan beställas i vit laminat eller svart fenixlaminat, där det sistnämnda är extra tåligt mot slitage. T7 finns i två storlekar och har en praktisk utdragsfunktion som gör att antalet sittplatser smidigt kan utökas. Det mindre bordet kan kompletteras med upp till tre iläggsskivor, det större med hela fyra stycken. Varje iläggsskiva bygger 50 cm på bordets längd. Iläggsskivan är gjord i MDF och finns laminerad eller målad i vitt eller svart.Ditlev Karsten har länge arbetat med naturmaterial och år 2002 formgav han flertalet möbler för Andersen Furniture. Hela kollektionen genomsyras av hållbarhet, både när det kommer till material och formspråk.
 • T8 Bord

  T8, även kallat We Table, är ett matbord formgivet av Andrea Weitz och Jens Wendland för Andersen Furniture. Bordet har ett modernt och annorlunda formspråk med mjuka organiska former. Skivan är gjord i MDF täckt med vit laminat eller svart fenixlaminat och vilar på tre ben i massiv ek. Välj mellan vitpigmenterade eller naturoljade ekben, båda mattlackerade. Benen kan monteras av för att lättare kunna transportera bordet. Tack vare den unika formen är T8 We Table ett mycket socialt matbord där alla kan prata med alla vid bordet. Bordet finns i tre storlekar och har plats för upp till 5-6 sittplatser.
 • T1 160 Utdragbart Bord Kampanj

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • T1 180 Utdragbart Bord Kampanj

  T1 är ett prisbelönt matbord designat av byKATO för Andersen Furniture. Bordet finns i flera olika utföranden och storlekar med eller utan tilläggsskivor vilket ger ett flexibelt matbord som kan anpassas för såväl vardag som fest. T1 kan kompletteras med upp till fyra tilläggsskivor och ger då plats för ungefär 12 personer. Bordets A-linjeformade underrede tillverkas i solitt trä av ek eller valnöt, där flera ytbehandlingar finns att välja mellan. Bordsskivan finns att beställa i matchande träslag till underredet alternativt i linoleum, fenix-laminat eller laminat i flera färgval. Även tilläggsskivan finns i olika varianter. Vid användning av två eller flera tilläggsskivor ska även ett extra ben användas för att stötta bordsskivan. Varje tilläggsskiva bygger på bordet med 50 cm i längd.De många valmöjligheterna i kombination med stilren design har gjort T1 till ett mycket populärt matbord som smälter in i många miljöer. Med T1 tilldelades byKATOs Karl Rossell och Tonny Glismand priset Wallpaper Design Award år 2012 som utdelas av det internationella interiör- och designmagasinet Wallpaper.Andersen Furniture tillverkar produkter enligt filosofin att förena modern design med traditionellt hantverk. byKATO ämnade med sitt samarbete att kombinera det kommersiella med industriell design samt kvalitén av genuint hantverk. Detta resulterade i en serie originella möbler för Andersen Furniture, däribland matbordet T1.I vårt sortiment hittar du ett urval av olika utföranden, om du önskar veta mer valmöjligheterna för T1 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.