Möbler
www.mobel.se

Adea möbler

Finländska varumärket Adea har funnits sen 1994. Tidlösa möbler som kombinerar funktion, komfort och stil i samma design. Vi har plockat fram några av Adeas inredning som säljs av återförsäljare online i Sverige.

 • Adea Plateau Soffbord 90x90 Svart/grå - Soffbord Metall Grå - 97606790HA

  adea plateau soffbord 90x90 svart/grå - soffbord metall grå - 97606790ha
  Plateau Soffbord är designad av Mats Brogerg och Johan Ridderstråle för Adea. Det är ett stilrent och sofistikerat bord med ett stativ av pulverlackerat svart stål och en skiva i naturligt matt marmor. Marmor är ett levande material vilket innebär att färg och mönster är unikt för varje bord. Skivan finns i brun, grå eller svart marmor. Bordet passar framför en soffgrupp och bidrar till en exklusiv känsla i rummet. För skötsel och montering se PDF. Toppskivan kommer i en egen trälåda och färdigmonterat underrede kommer separat. Vi har valt ut Grå Soffbord i Metall från Adea med stor omsorg.
 • Adea Botanic Hylla Låg Svart/svart - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart - 9760740415MUMU

  adea botanic hylla låg svart/svart - sidobord & avlastningsbord ek svart - 9760740415mumu
  Botanic Hylla Svart/Svart är designad av Riika Kantinkoski & Pinja Rouger för Adea. Det är en tidlös och luftig hylla med en härlig kombination av varmt trä och massiv metall. Hyllan fungerar bra som en rumsavdelare med prydnadssaker och växter eller bara som en vanlig bokhylla. Den finns i tre olika höjder: Hög, Medium och Låg samt i utförandet Ek/Mässing. Hyllan kommer monterad men hyllplanen lägger man dit själv.OBS! Bilden visar alla modeller men man väljer bara en hylla och det är vad priset avser. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Adea med stor omsorg.
 • Adea Plateau Soffbord Lt Ø60 H45 Svart/brun/wengebets - Soffbord Metall Brun - 976067P60LTRU

  adea plateau soffbord lt ø60 h45 svart/brun/wengebets - soffbord metall brun - 976067p60ltru
  Plateau Soffbord är designad av Mats Brogerg och Johan Ridderstråle för Adea. Det är ett stilrent och sofistikerat bord med ett stativ av pulverlackerat svart stål och en skiva i brun marmor som är naturligt matt. Marmor är ett levande material vilket innebär att färg och mönster är unikt för varje bord. Undertill sitter en vacker träskiva i wenge. En perfekt avlastningsyta för tidningar och böcker. Bordet passar som ett mindre soffbord eller som ett sidobord och bidrar till en exklusiv atmosfär. För skötsel och montering se PDF. Toppskivan kommer i en egen trälåda och färdigmonterat underrede kommer separat. Vi har valt ut Brun Soffbord i Metall från Adea med stor omsorg.
 • Adea Plateau Soffbord 90x90 Svart/brun - Soffbord Metall Brun - 97606790RU

  adea plateau soffbord 90x90 svart/brun - soffbord metall brun - 97606790ru
  Plateau Soffbord är designad av Mats Brogerg och Johan Ridderstråle för Adea. Det är ett stilrent och sofistikerat bord med ett stativ av pulverlackerat svart stål och en skiva i naturligt matt marmor. Marmor är ett levande material vilket innebär att färg och mönster är unikt för varje bord. Skivan finns i brun, grå eller svart marmor. Bordet passar framför en soffgrupp och bidrar till en exklusiv känsla i rummet. För skötsel och montering se PDF. Toppskivan kommer i en egen trälåda och färdigmonterat underrede kommer separat. Vi har valt ut Brun Soffbord i Metall från Adea med stor omsorg.
 • Adea Plateau Soffbord Ø60 H35 Svart/svart - Soffbord Metall Svart - 976067P603MU

  adea plateau soffbord ø60 h35 svart/svart - soffbord metall svart - 976067p603mu
  Plateau Soffbord är designad av Mats Brogerg och Johan Ridderstråle för Adea. Det är ett stilrent och sofistikerat bord med ett stativ av pulverlackerat svart stål och en skiva i naturligt matt marmor. Marmor är ett levande material vilket innebär att färg och mönster är unikt för varje bord. Bordet passar framför en soffgrupp eller som sidobord och bidrar till en exklusiv känsla i rummet. För skötsel och montering se PDF. Toppskivan kommer i en egen trälåda och färdigmonterat underrede kommer separat. Vi har valt ut Svart Soffbord i Metall från Adea med stor omsorg.
 • Adea Baron Master 53 Soffa Konjak - 2-sitssoffor Läder Brun - Baron-237-Master53

  adea baron master 53 soffa konjak - 2-sitssoffor läder brun - baron-237-master53
  Baron soffa från Adea, formgiven av Mats Broberg & Johan Ridderstråle. En rymlig, lyxig soffa som blandar elegans med skön komfort. Ett premiumkoncept har designats fram med dynor och ryggkuddar som har getts mjuka välkomnande former i kombination med en ram av strikta linjer. Under processen för Baron har utgångspunkten varit läder; med det som huvudinspiration och som ett första val för klädsel. Soffan har därefter fått ett flertal olika klädslar som passar dess design otroligt väl och gör att den likaså kan matcha många stilar och hem. Baron blir en utmärkt val till ditt vardagsrum om du söker komfort och utrymme som egenskap för en soffa, men som fortfarande vill ha något extravagant i hög kvalité. Vi har valt ut Brun 2-sitssoffor i Läder från Adea med stor omsorg.
 • Adea Bonnet Club Opera 42 Stol Påfågelsgrön - Fåtöljer Metall Svart - Bonnet-Opera42

  adea bonnet club opera 42 stol påfågelsgrön - fåtöljer metall svart - bonnet-opera42
  Bonnet Club stol från Adea, formgiven av Mats Broberg & Johan Ridderstråle. En högkvalitativ club chair i runda mjuka former. Stolens rygg, armstöd och säte har fasta solida former vilket står i en snygg kontrast till ryggkuddens fria fluffiga utförande, vilket ger stolen en casual men elegant touch. Benens tunna runda former adderar till stolens helhetsintryck och ger ett läckert och nätt utseende. Bonnet Club har ett yttre och en komfort som tilltalar många. Stolen passar lika bra som ett set placerade runt ett bord på ditt kontor, som ett komplement till befintlig inredning i ditt vardagsrum eller som ett snyggt designuttryck som talar för sig själv på en öppen yta. Finns i flera läckra utföranden att välja mellan. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Metall från Adea med stor omsorg.
 • Adea Bonnet Club Master 80 Stol Svart - Fåtöljer Läder Svart - Bonnet-Master80

  adea bonnet club master 80 stol svart - fåtöljer läder svart - bonnet-master80
  Bonnet Club stol från Adea, formgiven av Mats Broberg & Johan Ridderstråle. En högkvalitativ club chair i runda mjuka former. Stolens rygg, armstöd och säte har fasta solida former vilket står i en snygg kontrast till ryggkuddens fria fluffiga utförande, vilket ger stolen en casual men elegant touch. Benens tunna runda former adderar till stolens helhetsintryck och ger ett läckert och nätt utseende. Bonnet Club har ett yttre och en komfort som tilltalar många. Stolen passar lika bra som ett set placerade runt ett bord på ditt kontor, som ett komplement till befintlig inredning i ditt vardagsrum eller som ett snyggt designuttryck som talar för sig själv på en öppen yta. Finns i flera läckra utföranden att välja mellan. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Adea med stor omsorg.
 • Adea Botanic Hylla Medium Svart/svart - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart - 9760740780MUMU

  adea botanic hylla medium svart/svart - sidobord & avlastningsbord ek svart - 9760740780mumu
  Botanic Hylla Svart/Svart är designad av Riika Kantinkoski & Pinja Rouger för Adea. Det är en tidlös och luftig hylla med en härlig kombination av varmt trä och massiv metall. Hyllan fungerar bra som en rumsavdelare med prydnadssaker och växter eller bara som en vanlig bokhylla. Den finns i tre olika höjder: Hög, Medium och Låg samt i utförandet Ek/Mässing. Hyllan kommer monterad men hyllplanen lägger man dit själv.OBS! Bilden visar alla modeller men man väljer bara en hylla och det är vad priset avser. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Adea med stor omsorg.
 • Adea Fay Stol Svart - Fåtöljer Ek Svart - Fay-BlackOak

  adea fay stol svart - fåtöljer ek svart - fay-blackoak
  Fay stol från Adea, formgiven av Mia Cullin. En mycket exklusiv stol där träramen är gjord i massiv svart ek och sitsen är av sammanflätat lyxigt läder från Tärnsjö Garveri. Inspirationen till stilen som lädersätet flätats på har sina rötter ifrån skärp och väskor som fanns på sjuttiotalet. Sammanflätningen är lika mycket estetiskt tilltalande som funktionell; en riktig snygg, unik detalj som adderar mervärde för stolen och på samma gång gör den väldigt bekväm. Fay är lätt, elegant och passar in i många rum och sammanhang. Stolen blir en utmärkt addition till ditt vardagsrum, ett stiligt par eller två till köket vid middagsbordet, bredvid ett sidobord på kontoret eller som en skön praktisk stol i sovrummet. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Ek från Adea med stor omsorg.
 • Adea Botanic Hylla Låg /mässing - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 9760740415LVME

  adea botanic hylla låg /mässing - sidobord & avlastningsbord ek - 9760740415lvme
  Botanic Hylla Ek/Mässing är designad av Riika Kantinkoski & Pinja Rouger för Adea. Det är en tidlös och luftig hylla med en härlig kombination av varm ekton och massiv mässing. Hyllan fungerar bra som en rumsavdelare med prydnadssaker och växter eller bara som en vanlig bokhylla. Den finns i tre olika höjder: Hög, Medium och Låg samt i utförandet Svart/Svart. Hyllan kommer monterad förutom hyllorna som man får lägga på plats själv. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Adea med stor omsorg.
 • Adea Fay Stol - Fåtöljer Ask Trä - Fay-NaturalAsh

  adea fay stol - fåtöljer ask trä - fay-naturalash
  Fay stol från Adea, formgiven av Mia Cullin. En mycket exklusiv stol där träramen är gjord i massiv ask och sitsen är av sammanflätat lyxigt läder från Tärnsjö Garveri. Inspirationen till stilen som lädersätet flätats på har sina rötter ifrån skärp och väskor som fanns på sjuttiotalet. Sammanflätningen är lika mycket estetiskt tilltalande som funktionell; en riktig snygg, unik detalj som adderar mervärde för stolen och på samma gång gör den väldigt bekväm. Fay är lätt, elegant och passar in i många rum och sammanhang. Stolen blir en utmärkt addition till ditt vardagsrum, ett stiligt par eller två till köket vid middagsbordet, bredvid ett sidobord på kontoret eller som en skön praktisk stol i sovrummet. Vi har valt ut Trä Fåtöljer i Ask från Adea med stor omsorg.
 • Adea Bonnet Club Master 53 Stol Konjak - Fåtöljer Läder Konjak - Bonnet-Master53

  adea bonnet club master 53 stol konjak - fåtöljer läder konjak - bonnet-master53
  Bonnet Club stol från Adea, formgiven av Mats Broberg & Johan Ridderstråle. En högkvalitativ club chair i runda mjuka former. Stolens rygg, armstöd och säte har fasta solida former vilket står i en snygg kontrast till ryggkuddens fria fluffiga utförande, vilket ger stolen en casual men elegant touch. Benens tunna runda former adderar till stolens helhetsintryck och ger ett läckert och nätt utseende. Bonnet Club har ett yttre och en komfort som tilltalar många. Stolen passar lika bra som ett set placerade runt ett bord på ditt kontor, som ett komplement till befintlig inredning i ditt vardagsrum eller som ett snyggt designuttryck som talar för sig själv på en öppen yta. Finns i flera läckra utföranden att välja mellan. Vi har valt ut Konjak Fåtöljer i Läder från Adea med stor omsorg.
 • Adea Botanic Hylla Hög Svart/svart - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart - 9760741145MUMU

  adea botanic hylla hög svart/svart - sidobord & avlastningsbord ek svart - 9760741145mumu
  Botanic Hylla Svart/Svart är designad av Riika Kantinkoski & Pinja Rouger för Adea. Det är en tidlös och luftig hylla med en härlig kombination av varmt trä och massiv metall. Hyllan fungerar bra som en rumsavdelare med prydnadssaker och växter eller bara som en vanlig bokhylla. Den finns i tre olika höjder: Hög, Medium och Låg samt i utförandet Ek/Mässing. Hyllan kommer monterad men hyllplanen lägger man dit själv.OBS! Bilden visar alla modeller men man väljer bara en hylla och det är vad priset avser. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Adea med stor omsorg.
 • Adea Botanic Hylla Medium /mässing - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 9760740780LVME

  adea botanic hylla medium /mässing - sidobord & avlastningsbord ek - 9760740780lvme
  Botanic Hylla Ek/Mässing är designad av Riika Kantinkoski & Pinja Rouger för Adea. Det är en tidlös och luftig hylla med en härlig kombination av varm ekton och massiv mässing. Hyllan fungerar bra som en rumsavdelare med prydnadssaker och växter eller bara som en vanlig bokhylla. Den finns i tre olika höjder: Hög, Medium och Låg samt i utförandet Svart/Svart. Hyllan kommer monterad förutom hyllorna som man får lägga på plats själv. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Adea med stor omsorg.
 • Adea Plateau Soffbord 90x90 Svart/svart - Soffbord Metall Svart - 97606790MU

  adea plateau soffbord 90x90 svart/svart - soffbord metall svart - 97606790mu
  Plateau Soffbord är designad av Mats Brogerg och Johan Ridderstråle för Adea. Det är ett stilrent och sofistikerat bord med ett stativ av pulverlackerat svart stål och en skiva i naturligt matt marmor. Marmor är ett levande material vilket innebär att färg och mönster är unikt för varje bord. Skivan finns i brun, grå eller svart marmor. Bordet passar framför en soffgrupp och bidrar till en exklusiv känsla i rummet. För skötsel och montering se PDF. Toppskivan kommer i en egen trälåda och färdigmonterat underrede kommer separat. Vi har valt ut Svart Soffbord i Metall från Adea med stor omsorg.
 • Adea Botanic Hylla Hög /mässing - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 9760741145LVME

  adea botanic hylla hög /mässing - sidobord & avlastningsbord ek - 9760741145lvme
  Botanic Hylla Ek/Mässing är designad av Riika Kantinkoski & Pinja Rouger för Adea. Det är en tidlös och luftig hylla med en härlig kombination av varm ekton och massiv mässing. Hyllan fungerar bra som en rumsavdelare med prydnadssaker och växter eller bara som en vanlig bokhylla. Den finns i tre olika höjder: Hög, Medium och Låg samt i utförandet Svart/Svart. Hyllan kommer monterad förutom hyllorna som man får lägga på plats själv. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Adea med stor omsorg.
 • Adea Plateau Soffbord Lt Ø42 H55 Svart/svart/ Wengebets - Sidobord & Avlastningsbord Metall Svart - 976067P42LTMU

  adea plateau soffbord lt ø42 h55 svart/svart/ wengebets - sidobord & avlastningsbord metall svart - 976067p42ltmu
  Plateau Sidobord är designad av Mats Brogerg och Johan Ridderstråle för Adea. Det är ett stilrent och sofistikerat bord med ett stativ i pulverlackerat svart stål och en skiva i svart marmor som är naturligt matt. Marmor är ett levande material vilket innebär att färg och mönster är unikt för varje bord. Undertill sitter en vacker träskiva i wenge. En perfekt avlastningsyta för tidningar och böcker. Bordet passar som ett mindre soffbord eller som ett sidobord och bidrar till en exklusiv atmosfär. För skötsel och montering se PDF. Toppskivan kommer i en egen trälåda och färdigmonterat underrede kommer separat. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Adea med stor omsorg.