Möbler
www.mobel.se

A2 Designers möbler

 • Happy barstol 66 vit

  happy barstol 66 vit
 • White sideboard vit-ekben

  white sideboard vit-ekben
 • Happy barstol 66 svart

  happy barstol 66 svart
 • Happy barstol 76 svart

  happy barstol 76 svart
 • Happy barstol 76 vit

  happy barstol 76 vit
 • Collect 2010 Mediabänk Med Hjul, Vit

  collect 2010 mediabänk med hjul, vit
  Collect 2010 mediabänk från A2, formgiven av Sara Larsson. En stilren mediabänk som skiljer sig från vanliga vita bänkar med en snygg och dekorativ fasad. Luckorna har rutor i olika storlekar och nivå och blir en diskret men tjusig detalj i vardagsrummet. Skåpet har flyttbara hyllor och dörrarna öppnas smidigt med en tryckmekanism. Mediabänken har smarta hål på baksidan för att dölja fula kablar och att få ett stilrent utseende. Bänken är tillverkad av vit MDF och har hjul som ben för att enkelt och flexibelt flytta möbeln.
 • White sängbord Ekben

  white sängbord ekben
 • Hello stol Vit

  hello stol vit
 • Show soffbord Svartbetsad ek

  show soffbord svartbetsad ek
 • Show soffbord Ek

  show soffbord ek
 • Islands sidobord med marmor Vit

  islands sidobord med marmor vit
 • Show soffbord Vitoljad ek

  show soffbord vitoljad ek
 • Hello stol Ek

  hello stol ek
 • White sängbord Vita ben

  white sängbord vita ben
 • Collect 2012 Skåp Svart / Svartbetsad Ek

  collect 2012 skåp svart / svartbetsad ek
  Collect 2012 skåp från A2 med en elegant design i svartbetsad ek med rena linjer. Det har två dörrar med ett unikt, fantasifullt mönster i exklusivt, hållbart Tärnsjö läder som adderar det lilla extra till omgivningen och slanka, luftiga ben. Det har en bra förvaring med två hyllplan med massor av utrymme. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om Collect 2012 skåp - Svenskt, skickligt hantverk.- Tillverkat av svartbetsad ek och läder.- Skåpet finns i olika utföranden.- Hög kvalitet.- Unika dörrar.- 2 års garanti.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1190 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Hello stol Vitoljad ek

  hello stol vitoljad ek
 • Hello stol Svartbetsad ek

  hello stol svartbetsad ek
 • The Bow sideboard Vitoljad ek

  the bow sideboard vitoljad ek
 • White Sideboard, Vit/ Ek

  white sideboard, vit/ ek
  White sidobord från A2 är en klassisk möbel med vackra detaljer formgiven av Sara Larsson. Underredet och hyllplanen i ek ger möbeln en genuin och kvalitativ karaktär. Lådan karaktäriseras av en rad ränder i olika nivåer och lådan öppnas med en smidig tryckmekanism. Kan placeras i exempelvis hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Gjord i ek och lackad MDF.
 • Collect 2010 Skåp Lågt, Vit/Vit Ek

  collect 2010 skåp lågt, vit/vit ek
  Collect skåp låg från A2 är formgivet av Sara Larsson och är en ny version av det högre skåpet i samma serie. Skillnaden är att detta skåp är lägre och djupare men precis som det andra skåpet så har det sina karaktäristiska dörrar. Skåpet har flyttbara hyllor och dörrarna öppnas smidigt med en tryckmekanism. Har ett underrede i ek.
 • Hidden Skrivbord, Vit2

  hidden skrivbord, vit2
  Hidden skrivbord från A2 är ett litet skrivbord optimalt för bärbara datorer. Precis som namnet antyder så finns det en gömd funktion. Ovanpå finns en rörlig del(se bilder ovan) som du kan skjuta fram och tillbaka och dölja datorn när den inte används. Skrivbordet har även en låda för praktisk förvaring. Formgiven av Sara Larsson och gjord i målat trä och MDF. Passar bärbara datorer upp till 15 tum.
 • Collect 2010 Mediabänk, Vit/Ek

  collect 2010 mediabänk, vit/ek
  Egenskaper Tillverkad av lackerat trä och luckor av lackad MDF. Hål i baksidan av bänken för att koppla sladdar. Två löstagbara hyllplan. Luckor som öppnas med enkel tryckmekanism.
 • Collect 2010 Skåp Lågt Vit/Vit

  collect 2010 skåp lågt vit/vit
  Collect 2010 skåp låg från A2 är formgivet av Sara Larsson och är en ny version av det högre skåpet i samma serie. Skillnaden är att detta skåp är lägre och djupare men precis som det andra skåpet så har det sina karaktäristiska dörrar med rutor i olika nivåer. Skåpet har flyttbara hyllor och dörrarna öppnas smidigt med en tryckmekanism. Har ett underrede i ek som även kan fås vitmålad.
 • Collect 2010 Skåp Lågt Vit/Ek

  collect 2010 skåp lågt vit/ek
  Collect 2010 skåp låg från A2 är formgivet av Sara Larsson och är en ny version av det högre skåpet i samma serie. Skillnaden är att detta skåp är lägre och djupare men precis som det andra skåpet så har det sina karaktäristiska dörrar med rutor i olika nivåer. Skåpet har flyttbara hyllor och dörrarna öppnas smidigt med en tryckmekanism. Har ett underrede i ek som även kan fås vitmålad.
 • Collect 2013 Skåp Trä / Dörrar Vitoljad Ek

  collect 2013 skåp trä / dörrar vitoljad ek
  Collect 2013 skåp från A2 med en unik design med en spännande look. De har en stilren stomme i målat trä och MDF med slanka, minimalistiska ben och bra utrymme med två hyllplan för snygg förvaring. De har två vackra, dekorativa dörrar med vitoljade stavar i massiv ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Anna Larsson. Bra att veta om Collect 2013 skåp - Skåpen finns i olika utföranden.- Skickligt, svenskt hantverk.- Dekorativa, moderna dörrar.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1190 mm.- Tillverkade i Sverige- Designade i Sverige Hur bör du ta hand om skåpen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • The Bow Sideboard, Vitoljad Ek

  the bow sideboard, vitoljad ek
  The Bow sideboard från A2 med en stilren, vacker design i vitoljad ek. Den har svartbetsat underrede i ek med rena linjer och bra förvaring med flera hyllor med massor av utrymme. Den har en vacker baksida i spegelglas på insidan och två dörrar med ett dekorativt handtag i läder. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om The Bow sideboard - Sideboarden finns i olika utföranden.- Perfekt för att göra ditt hem mer personligt.- Vackert, iögonfallande handtag i läder.- Skickligt hantverk.- Hög kvalitet.- Dekorativ baksida i spegelglas.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1520 mm.- Höjd: 900 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om sideboarden?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Collect 2013 Skåp Lågt Trä / Dörrar Vitoljad Ek

  collect 2013 skåp lågt trä / dörrar vitoljad ek
  Collect 2013 skåp från A2 med en unik design med en spännande look. De har en stilren stomme i målat trä och MDF med slanka ben och ett generöst utrymme med flera hyllplan för snygg förvaring. De har fyra vackra, dekorativa dörrar med vitoljade stavar i massiv ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Anna Larsson. Bra att veta om Collect 2013 skåp - Skåpen finns i olika utföranden.- Skickligt, svenskt hantverk.- Dekorativa, moderna dörrar.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1270 mm.- Höjd: 890 mm.- Tillverkade i Sverige- Designade i Sverige Hur bör du ta hand om skåpen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Beam Toppskiva Carrara Marmor, Vit

  beam toppskiva carrara marmor, vit
  Beam toppskiva från A2 med en vacker, stilren design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den är tillverkad av elegant, klassisk marmor som aldrig går ur tiden. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om Beam toppskiva - Tillverkad av marmor.- Klassisk, elegant look.- Kombinera toppskivan med ett Beam skåp från A2.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1610 mm. Hur bör du ta hand om toppskivan?- Glasunderlägg rekommenderas.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor.
 • The Bow Skåp, Vitoljad Ek

  the bow skåp, vitoljad ek
  The Bow skåp från A2 med en stilren, vacker design i vitoljad ek. Det har ett enkelt underrede i svartbetsad ek och bra, dold förvaring med praktiska hyllor med massor av utrymme. Det har en vacker baksida i spegelglas på insidan och två täckta dörrar med ett dekorativt handtag i läder. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om The Bow skåp - Skåpet finns i olika utföranden.- Perfekt för att göra ditt hem mer personligt.- Vackert, iögonfallande handtag.- Rosett i läder.- Skickligt hantverk.- Hög kvalitet.- Dekorativ baksida i spegelglas.- Djup: 350 mm.- Bredd: 760 mm.- Höjd: 1270 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Collect 2016 Skåp Svart / Svartbetsad Ek

  collect 2016 skåp svart / svartbetsad ek
  Collect 2016 skåp från A2 med en elegant design i svartbetsad ek med rena linjer. Det har två unika dörrar med kvadrater i massiv ek i olika nivåer som adderar det lilla extra till omgivningen och slanka, luftiga ben. Det har en bra förvaring med två hyllplan med massor av utrymme. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om Collect 2016 skåp - Svenskt, skickligt hantverk.- Tillverkat av svartbetsad ek.- Skåpet finns i olika utföranden.- Hög kvalitet.- Unika dörrar.- 2 års garanti.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1190 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Beam Skåp, Ljusgrå

  beam skåp, ljusgrå
  Beam skåp från A2 med en tidlös, elegant design med en vacker, målad finish. Det har två sektioner med ett hyllplan på varje sida med massor av utrymme och hål för sladdar och kablar man inte vill se och fyra dörrar. Det har en vacker utsida med ett dekorativt, urfräst mönster perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om Beam skåp - Hög kvalitet.- Svenskt, gediget hantverk.- Vacker, dekorativ utsida.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Kombinera skåpet med en topp i marmor från A2.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1610 mm.- Höjd: 510 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • Beam Skåp, Vit

  beam skåp, vit
  Beam skåp från A2 med en tidlös, elegant design med en vacker, målad finish. Det har två sektioner med ett hyllplan på varje sida med massor av utrymme och hål för sladdar och kablar man inte vill se och fyra dörrar. Det har en vacker utsida med ett dekorativt, urfräst mönster perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om Beam skåp - Hög kvalitet.- Svenskt, gediget hantverk.- Vacker, dekorativ utsida.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Kombinera skåpet med en topp i marmor från A2.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1610 mm.- Höjd: 510 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.
 • The Bow Vitrinskåp, Vitoljad Ek

  the bow vitrinskåp, vitoljad ek
  The Bow vitrinskåp från A2 med en stilren, vacker design i vitoljad ek. Skåpet har en enkel sockel i svartbetsad ek och bra förvaring med flera hyllor med massor av utrymme. Det har en vacker baksida i spegelglas på insidan och två eleganta dörrar i glas med ett dekorativt handtag i läder. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om The Bow vitrinskåp - Vitrinskåpet finns i olika utföranden.- Perfekt för att göra ditt hem mer personligt.- Vackert, iögonfallande handtag.- Rosett i läder.- Skickligt hantverk.- Hög kvalitet.- Dekorativ baksida i spegelglas.- Djup: 300 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 1800 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.