Möbler
www.mobel.se

A2 Designers möbler

 • A2 Collect 2010 Mediabänk Med Hjul Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit - 1015MW

  a2 collect 2010 mediabänk med hjul vit - tv-bänkar & mediabänkar ek vit - 1015mw
  Collect 2010 mediabänk från A2, formgiven av Sara Larsson. En stilren mediabänk som skiljer sig från vanliga vita bänkar med en snygg och dekorativ fasad. Luckorna har rutor i olika storlekar och nivå och blir en diskret men tjusig detalj i vardagsrummet. Skåpet har flyttbara hyllor och dörrarna öppnas smidigt med en tryckmekanism. Mediabänken har smarta hål på baksidan för att dölja fula kablar och att få ett stilrent utseende. Bänken är tillverkad av vit MDF och har hjul som ben för att enkelt och flexibelt flytta möbeln. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2010 Mediabänk Med Hjul - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  a2 collect 2010 mediabänk med hjul - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Hidden från A2 är ett skrivbord optimalt för bärbara datorer. Precis som namnet antyder så finns det en dold funktion; på bordets ovansida finns en rörlig del som kan skjutas fram och tillbaka för att dölja datorn när den inte används. Utrymmet passar bärbara datorer upp till 15 tum. Skrivbordet har även en låda för praktisk förvaring. Hidden är formgivet av Sara Larsson och är tillverkat av målat trä, fanér och MDF. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Skåp Lågt Vit/vit - Skänkar & Sideboards Ek Vit - 1012CW

  a2 collect 2010 skåp lågt vit/vit - skänkar & sideboards ek vit - 1012cw
  Collect 2010 skåp låg från A2 är formgivet av Sara Larsson och är en ny version av det högre skåpet i samma serie. Skillnaden är att detta skåp är lägre och djupare men precis som det andra skåpet så har det sina karaktäristiska dörrar med rutor i olika nivåer. Skåpet har flyttbara hyllor och dörrarna öppnas smidigt med en tryckmekanism. Har ett underrede i ek som även kan fås vitmålad. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2012 Skåp Svart / Svartbetsad - Skåp & Vitrinskåp Ek Svartbetsad Ek - 1041CL

  a2 collect 2012 skåp svart / svartbetsad - skåp & vitrinskåp ek svartbetsad ek - 1041cl
  Collect 2012 skåp från A2 med en elegant design i svartbetsad ek med rena linjer. Det har två dörrar med ett unikt, fantasifullt mönster i exklusivt, hållbart Tärnsjö läder som adderar det lilla extra till omgivningen och slanka, luftiga ben. Det har en bra förvaring med två hyllplan med massor av utrymme. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om Collect 2012 skåp - Svenskt, skickligt hantverk.- Tillverkat av svartbetsad ek och läder.- Skåpet finns i olika utföranden.- Hög kvalitet.- Unika dörrar.- 2 års garanti.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1190 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Skåp & Vitrinskåp i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2010 Skåp Vit /Vit - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 1005CW

  a2 collect 2010 skåp vit /vit - skåp & vitrinskåp ek vit - 1005cw
  Collect skåp från A2 är ett livfullt skåp med enkla och stilrena linjer formgivet av Sara Larsson. Placera det i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet och lägg dina favoritsaker däri. Collect-skåpet kommer garanterat inte stå anonymt där du ställer det! Tillverkat av målat trä och MDF, benen är i ek. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2010 Mediabänk / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  a2 collect 2010 mediabänk / - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Collect 2010, mediabänk formgiven av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma.Denna mediabänk från 2010 karaktäriseras av sitt kubmönster i olika nivåer. Bänken har hål på baksidan för kablar och två flyttbara hyllor. Dörrarna öppnas med en enkel tryckmekanism. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Skåp Lågt / - Skänkar & Sideboards Ek Vit

  a2 collect 2010 skåp lågt / - skänkar & sideboards ek vit
  Collect 2010, skåp formgivet av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna upplaga från 2010 karaktäriseras av sitt grafiska kubmönster i olika nivåer. Två flyttbara hyllplan för varje sektion medföljer. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Skåp Lågt / - Skänkar & Sideboards Ek Vit

  a2 collect 2010 skåp lågt / - skänkar & sideboards ek vit
  Collect 2010, skåp formgivet av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna upplaga från 2010 karaktäriseras av sitt grafiska kubmönster i olika nivåer. Två flyttbara hyllplan för varje sektion medföljer. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit

  a2 collect 2010 skåp / - skåp & vitrinskåp ek vit
  Collect 2010, skåp formgivet av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna upplaga från 2010 karaktäriseras av sitt grafiska kubmönster i olika nivåer. 2 flyttbara hyllplan medföljer. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 White Skåp Vit/vit - Skåp & Vitrinskåp Vit - 1022WC

  a2 white skåp vit/vit - skåp & vitrinskåp vit - 1022wc
  White skåp från A2 är formgiven av Sara Larsson. White är en modern möbel med ett klassiskt uttryck och kan med sin rena design placeras i vardagsrummet, i köket eller i sovrummet. Skåpsluckorna karaktäriseras av en rad ränder i olika nivåer och ett vackert underrede i ek. Ränderna döljer öppningen och dörrarna öppnas med en smidig tryckmekanism. Gjord i ek och lackad MDF. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2013 Skåp Vit/oljad - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 1017CR

  a2 collect 2013 skåp vit/oljad - skåp & vitrinskåp ek vit - 1017cr
  Collect skåp från A2 är ett livfullt skåp med enkla och stilrena linjer formgivet av Anna Larsson & Sara Larsson. Placera det i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet och lägg dina favoritsaker däri. Collect-skåpet kommer garanterat inte stå anonymt där du ställer det! Tillverkat av målat trä och MDF, benen är i ek. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2010 Skåp Vit/vit - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 1004CW

  a2 collect 2010 skåp vit/vit - skåp & vitrinskåp ek vit - 1004cw
  Collect skåp från A2 är ett livfullt skåp med enkla och stilrena linjer formgivet av Sara Larsson. Placera det i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet och lägg dina favoritsaker däri. Collect-skåpet kommer garanterat inte stå anonymt där du ställer det! Tillverkat av målat trä och MDF, benen är i ek. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Story Skap H/ H/ Marmor - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit

  a2 story skap h/ h/ marmor - skåp & vitrinskåp ek vit
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 The Bow Sideboard Vitoljad - Skänkar & Sideboards Ek Vitoljad Ek - 2932TS

  a2 the bow sideboard vitoljad - skänkar & sideboards ek vitoljad ek - 2932ts
  The Bow sideboard från A2 med en stilren, vacker design i vitoljad ek. Den har svartbetsat underrede i ek med rena linjer och bra förvaring med flera hyllor med massor av utrymme. Den har en vacker baksida i spegelglas på insidan och två dörrar med ett dekorativt handtag i läder. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om The Bow sideboard - Sideboarden finns i olika utföranden.- Perfekt för att göra ditt hem mer personligt.- Vackert, iögonfallande handtag i läder.- Skickligt hantverk.- Hög kvalitet.- Dekorativ baksida i spegelglas.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1520 mm.- Höjd: 900 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om sideboarden?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Vitoljad Ek Skänkar & Sideboards i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Mind Skrivbord - Skrivbord Ek Grön

  a2 mind skrivbord - skrivbord ek grön
  Mind, ett vackert skrivbord med linoleumtopp formgivet av Sara Larsson för A2. Mind har en klassisk och genuin design med fina detaljer. Perfekt som en liten arbetsstation eller som skänk i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Skrivbordet har två lådor. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Skåp Lågt Vit/vit - Skänkar & Sideboards Ek Vit - 1013CW

  a2 collect 2010 skåp lågt vit/vit - skänkar & sideboards ek vit - 1013cw
  Collect 2010 skåp låg från A2 är formgivet av Sara Larsson och är en ny version av det högre skåpet i samma serie. Skillnaden är att detta skåp är lägre och djupare men precis som det andra skåpet så har det sina karaktäristiska dörrar med rutor i olika nivåer. Skåpet har flyttbara hyllor och dörrarna öppnas smidigt med en tryckmekanism. Har ett underrede i ek som även kan fås vitmålad. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2016 Skåp Svart / Svartbetsad - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart Ek

  a2 collect 2016 skåp svart / svartbetsad - sidobord & avlastningsbord ek svart ek
  Skåpet från A2 har en elegant design i svartbetsad ek med rena linjer. Det har två unika dörrar med kvadrater i massiv ek i olika nivåer som adderar det lilla extra till omgivningen. Det har slanka, luftiga ben och en bra förvaring med två hyllplan med massor av utrymme. Formgiven av Sara Larsson. Om skåpet från A2- Svenskt, skickligt hantverk.- Tillverkat av svartbetsad ek.- Skåpet kommer i olika modeller.- Hög kvalitet.- Unika dörrar.- 2 års garanti.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1190 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Sverige Skötselråd för skåpet- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • A2 Story Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Ek Blå

  a2 story skåp / - skåp & vitrinskåp ek blå
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Story Skap / Eik/ Marmor - Skåp & Vitrinskåp Ek Blå

  a2 story skap / eik/ marmor - skåp & vitrinskåp ek blå
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Story Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit

  a2 story skåp / - skåp & vitrinskåp ek vit
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Story Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Ek Blå

  a2 story skåp / - skåp & vitrinskåp ek blå
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 White Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Vit

  a2 white skåp / - skåp & vitrinskåp vit
  White är en serie bestående av ett skåp, byrå och ett sideboard tillverkat i ek och målad MDF. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2013 Skåp /oljad - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit

  a2 collect 2013 skåp /oljad - skåp & vitrinskåp ek vit
  Collect 2013, skåp formgivet av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna upplaga från 2013 har dörrar tillverkade av rundstavar, vilket ger skåpet sina karaktäristiska drag. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Story Skap / Grå/ Marmor - Skåp & Vitrinskåp Ek Blå

  a2 story skap / grå/ marmor - skåp & vitrinskåp ek blå
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2016 Skåp - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit

  a2 collect 2016 skåp - skåp & vitrinskåp ek vit
  Collect 2016, skåp formgivet av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna upplaga från 2016 karaktäriseras av sitt grafiska kubmönster i olika nivåer. 2 flyttbara hyllplan medföljer. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Mediabänk Med Sockel / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  a2 collect 2010 mediabänk med sockel / - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Collect 2010, mediabänk formgiven av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna mediabänk från 2010 karaktäriseras av sitt kubmönster i olika nivåer. Bänken har hål på baksidan för kablar och två flyttbara hyllor. Dörrarna öppnas med en enkel tryckmekanism. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Mediabänk Vit/ - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit - 1016MF

  a2 collect 2010 mediabänk vit/ - tv-bänkar & mediabänkar ek vit - 1016mf
  Egenskaper Tillverkad av lackerat trä och luckor av lackad MDF. Hål i baksidan av bänken för att koppla sladdar. Två löstagbara hyllplan. Luckor som öppnas med enkel tryckmekanism. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2010 Skåp Lågt / - Skänkar & Sideboards Ek Vit

  a2 collect 2010 skåp lågt / - skänkar & sideboards ek vit
  Collect 2010, skåp formgivet av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna upplaga från 2010 karaktäriseras av sitt grafiska kubmönster i olika nivåer. Två flyttbara hyllplan för varje sektion medföljer. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Skåp Lågt Vit/ - Skänkar & Sideboards Ek Vit - 1011CW

  a2 collect 2010 skåp lågt vit/ - skänkar & sideboards ek vit - 1011cw
  Collect 2010 skåp låg från A2 är formgivet av Sara Larsson och är en ny version av det högre skåpet i samma serie. Skillnaden är att detta skåp är lägre och djupare men precis som det andra skåpet så har det sina karaktäristiska dörrar med rutor i olika nivåer. Skåpet har flyttbara hyllor och dörrarna öppnas smidigt med en tryckmekanism. Har ett underrede i ek som även kan fås vitmålad. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2010 Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit

  a2 collect 2010 skåp / - skåp & vitrinskåp ek vit
  Collect 2010, skåp formgivet av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna upplaga från 2010 karaktäriseras av sitt grafiska kubmönster i olika nivåer. 2 flyttbara hyllplan medföljer. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2016 Skåp - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 1034CW

  a2 collect 2016 skåp - skåp & vitrinskåp ek vit - 1034cw
  Collect 2016 skåp från A2, design av Sara Larsson. A2 är ett svenskt varumärke och deras möbler tillverkas i Småland. Collect 2016 är en hyllning för massivt trä vilket uttrycks med ett vackert och unikt mönster av trärutor i två olika nivåer som pryder skåpets två dörrar. Collect 2016 har 2 hyllplan och dess dörrar öppnas med en tryckmekanism. Collect 2016 skåp är i vitoljad ek, målat trä och MDF. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 The Bow Vitrinskåp Vitoljad - Skåp & Vitrinskåp Ek Svartbetsad Ek - 2932TV

  a2 the bow vitrinskåp vitoljad - skåp & vitrinskåp ek svartbetsad ek - 2932tv
  The Bow vitrinskåp från A2 med en stilren, vacker design i vitoljad ek. Skåpet har en enkel sockel i svartbetsad ek och bra förvaring med flera hyllor med massor av utrymme. Det har en vacker baksida i spegelglas på insidan och två eleganta dörrar i glas med ett dekorativt handtag i läder. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om The Bow vitrinskåp - Vitrinskåpet finns i olika utföranden.- Perfekt för att göra ditt hem mer personligt.- Vackert, iögonfallande handtag.- Rosett i läder.- Skickligt hantverk.- Hög kvalitet.- Dekorativ baksida i spegelglas.- Djup: 300 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 1800 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Skåp & Vitrinskåp i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2011 Skåp - Skåp & Vitrinskåp Mdf Vit - 1006CC

  a2 collect 2011 skåp - skåp & vitrinskåp mdf vit - 1006cc
  Collect 2011 från A2 är den nya medlemmen i Collect-skåpfamiljen. Skåpet är en uppföljning till det ursprungliga färgglada Collect 2010-skåpet. Collect 2011 är ett livligt och färgstarkt skåp som präglas av dess intressanta dörrar med ett mönster av trianglar i två nivåer. Den starka färgen präglar både insidan som utsidan av skåpet som har tre rymliga våningar. Formgivet av Sara Larsson och gjort i trä och målat MDF. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i MDF från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2013 Skåp Lågt Trä / Dörrar Vitoljad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Vit - 1023CR

  a2 collect 2013 skåp lågt trä / dörrar vitoljad ek - sidobord & avlastningsbord mdf vit - 1023cr
  Collect 2013 skåp från A2 med en unik design med en spännande look. De har en stilren stomme i målat trä och MDF med slanka ben och ett generöst utrymme med flera hyllplan för snygg förvaring. De har fyra vackra, dekorativa dörrar med vitoljade stavar i massiv ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Anna Larsson. Bra att veta om Collect 2013 skåp - Skåpen finns i olika utföranden.- Skickligt, svenskt hantverk.- Dekorativa, moderna dörrar.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1270 mm.- Höjd: 890 mm.- Tillverkade i Sverige- Designade i Sverige Hur bör du ta hand om skåpen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i MDF från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2016 Skåp Svart / Svartbetsad - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart Ek - 1036CB

  a2 collect 2016 skåp svart / svartbetsad - sidobord & avlastningsbord ek svart ek - 1036cb
  Collect 2016 skåp från A2 med en elegant design i svartbetsad ek med rena linjer. Det har två unika dörrar med kvadrater i massiv ek i olika nivåer som adderar det lilla extra till omgivningen och slanka, luftiga ben. Det har en bra förvaring med två hyllplan med massor av utrymme. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om Collect 2016 skåp - Svenskt, skickligt hantverk.- Tillverkat av svartbetsad ek.- Skåpet finns i olika utföranden.- Hög kvalitet.- Unika dörrar.- 2 års garanti.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1190 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Collect 2013 Skåp Trä / Dörrar Vitoljad - Sidobord & Avlastningsbord Ek Vit - 1019CR

  a2 collect 2013 skåp trä / dörrar vitoljad - sidobord & avlastningsbord ek vit - 1019cr
  Collect 2013 skåp från A2 med en unik design med en spännande look. De har en stilren stomme i målat trä och MDF med slanka, minimalistiska ben och bra utrymme med två hyllplan för snygg förvaring. De har två vackra, dekorativa dörrar med vitoljade stavar i massiv ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Anna Larsson. Bra att veta om Collect 2013 skåp - Skåpen finns i olika utföranden.- Skickligt, svenskt hantverk.- Dekorativa, moderna dörrar.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1190 mm.- Tillverkade i Sverige- Designade i Sverige Hur bör du ta hand om skåpen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Hidden Skrivbord Vit2 - Skrivbord Ek Vit - 1051HW

  a2 hidden skrivbord vit2 - skrivbord ek vit - 1051hw
  Hidden skrivbord från A2 är ett litet skrivbord optimalt för bärbara datorer. Precis som namnet antyder så finns det en gömd funktion. Ovanpå finns en rörlig del(se bilder ovan) som du kan skjuta fram och tillbaka och dölja datorn när den inte används. Skrivbordet har även en låda för praktisk förvaring. Formgiven av Sara Larsson och gjord i målat trä och MDF. Passar bärbara datorer upp till 15 tum. Vi har valt ut Vit Skrivbord i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 The Bow Skåp Vitoljad - Skåp & Vitrinskåp Ek Svart - 2931TC

  a2 the bow skåp vitoljad - skåp & vitrinskåp ek svart - 2931tc
  The Bow skåp från A2 med en stilren, vacker design i vitoljad ek. Det har ett enkelt underrede i svartbetsad ek och bra, dold förvaring med praktiska hyllor med massor av utrymme. Det har en vacker baksida i spegelglas på insidan och två täckta dörrar med ett dekorativt handtag i läder. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om The Bow skåp - Skåpet finns i olika utföranden.- Perfekt för att göra ditt hem mer personligt.- Vackert, iögonfallande handtag.- Rosett i läder.- Skickligt hantverk.- Hög kvalitet.- Dekorativ baksida i spegelglas.- Djup: 350 mm.- Bredd: 760 mm.- Höjd: 1270 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 The Bow Sideboard - Skänkar & Sideboards Ek Vitoljad Ek

  a2 the bow sideboard - skänkar & sideboards ek vitoljad ek
  Sideboarden från A2 har en stilren, vacker design i vitoljad ek. Den har svartbetsat underrede i ek med rena linjer. Den har bra förvaring med flera hyllor med massor av utrymme, en vacker baksida i spegelglas på insidan och två dörrar med ett dekorativt handtag i läder. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Sara Larsson. Om sideboarden från A2- Sideboarden kommer i olika modeller.- Perfekt för att göra ditt hem mer personligt.- Vackert, iögonfallande handtag i läder.- Skickligt hantverk.- Hög kvalitet.- Dekorativ baksida i spegelglas.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1520 mm.- Höjd: 900 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för sideboarden- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2013 Skåp Trä / Dörrar oljad - Sidobord & Avlastningsbord Ek Vit

  a2 collect 2013 skåp trä / dörrar oljad - sidobord & avlastningsbord ek vit
  Skåpet från A2 har en unik design med en spännande look. Det har en stilren stomme i målat trä och MDF med slanka, minimalistiska ben. Det har bra utrymme med två hyllplan för snygg förvaring och två vackra, dekorativa dörrar med vitoljade stavar i massiv ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Anna Larsson. Om skåpet från A2- Skåpet kommer i olika modeller.- Skickligt, svenskt hantverk.- Dekorativa, moderna dörrar.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1190 mm.- Tillverkade i Sverige- Designade i Sverige Skötselråd för skåpen- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • A2 Collect 2013 Skåp Lågt Trä / Dörrar oljad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Vit

  a2 collect 2013 skåp lågt trä / dörrar oljad ek - sidobord & avlastningsbord mdf vit
  Skåpet från A2 har en unik design med en spännande look. Det har en stilren stomme i målat trä och MDF med slanka ben. Det har ett generöst utrymme med flera hyllplan för snygg förvaring och fyra vackra, dekorativa dörrar med vitoljade stavar i massiv ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Anna Larsson. Om skåpet från A2- Skåpet kommer i olika modeller.- Skickligt, svenskt hantverk.- Dekorativa, moderna dörrar.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1270 mm.- Höjd: 890 mm.- Tillverkade i Sverige- Designade i Sverige Skötselråd för skåpen- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • A2 The Bow Skåp Vitoljad - Skåp & Vitrinskåp Ek Svart

  a2 the bow skåp vitoljad - skåp & vitrinskåp ek svart
  Skåpet från A2 har en stilren, vacker design i vitoljad ek. Det har ett enkelt underrede i svartbetsad ek. Det har bra, dold förvaring med praktiska hyllor med massor av utrymme, en vacker baksida i spegelglas på insidan och två täckta dörrar med ett dekorativt handtag i läder. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Sara Larsson. Om skåpet från A2- Skåpet kommer i olika modeller.- Perfekt för att göra ditt hem mer personligt.- Vackert, iögonfallande handtag.- Rosett i läder.- Skickligt hantverk.- Hög kvalitet.- Dekorativ baksida i spegelglas.- Djup: 350 mm.- Bredd: 760 mm.- Höjd: 1270 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för skåpet- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Beam Skåp - Skänkar & Sideboards Ek Vit

  a2 beam skåp - skänkar & sideboards ek vit
  Skåpet från A2 har en tidlös, elegant design med en vacker, målad finish. Det har två sektioner med ett hyllplan på varje sida med massor av utrymme och hål för sladdar och kablar man inte vill se. Det har fyra dörrar och en vacker utsida med ett dekorativt, urfräst mönster perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgiven av Sara Larsson. Om skåpet från A2- Hög kvalitet.- Svenskt, gediget hantverk.- Vacker, dekorativ utsida.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Kombinera skåpet med en topp i marmor från A2.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1610 mm.- Höjd: 510 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för skåpet- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 The Bow Vitrinskåp Vitoljad - Skåp & Vitrinskåp Ek Svartbetsad Ek

  a2 the bow vitrinskåp vitoljad - skåp & vitrinskåp ek svartbetsad ek
  Vitrinskåpet från A2 har en stilren, vacker design i vitoljad ek. Skåpet har en enkel sockel i svartbetsad ek. Det har bra förvaring med flera hyllor med massor av utrymme, en vacker baksida i spegelglas på insidan och två eleganta dörrar i glas med ett dekorativt handtag i läder. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Sara Larsson. Om vitrinskåpet från A2- Vitrinskåpet kommer i olika modeller.- Perfekt för att göra ditt hem mer personligt.- Vackert, iögonfallande handtag.- Rosett i läder.- Skickligt hantverk.- Hög kvalitet.- Dekorativ baksida i spegelglas.- Djup: 300 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 1800 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för vitrinskåpet- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Beam Skåp Ljusgrå - Skänkar & Sideboards Ek Ljusgrå - 2903BC-2933BB

  a2 beam skåp ljusgrå - skänkar & sideboards ek ljusgrå - 2903bc-2933bb
  Beam skåp från A2 med en tidlös, elegant design med en vacker, målad finish. Det har två sektioner med ett hyllplan på varje sida med massor av utrymme och hål för sladdar och kablar man inte vill se och fyra dörrar. Det har en vacker utsida med ett dekorativt, urfräst mönster perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om Beam skåp - Hög kvalitet.- Svenskt, gediget hantverk.- Vacker, dekorativ utsida.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Kombinera skåpet med en topp i marmor från A2.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1610 mm.- Höjd: 510 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Ljusgrå Skänkar & Sideboards i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Beam Skåp Vit - Skänkar & Sideboards Ek Vit - 2901BC-2931BB

  a2 beam skåp vit - skänkar & sideboards ek vit - 2901bc-2931bb
  Beam skåp från A2 med en tidlös, elegant design med en vacker, målad finish. Det har två sektioner med ett hyllplan på varje sida med massor av utrymme och hål för sladdar och kablar man inte vill se och fyra dörrar. Det har en vacker utsida med ett dekorativt, urfräst mönster perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om Beam skåp - Hög kvalitet.- Svenskt, gediget hantverk.- Vacker, dekorativ utsida.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Kombinera skåpet med en topp i marmor från A2.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1610 mm.- Höjd: 510 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ek från A2 med stor omsorg.
 • A2 Beam Skåp - Skänkar & Sideboards Ek Ljusgrå

  a2 beam skåp - skänkar & sideboards ek ljusgrå
  Skåpet från A2 har en tidlös, elegant design med en vacker, målad finish. Det har två sektioner med ett hyllplan på varje sida med massor av utrymme och hål för sladdar och kablar man inte vill se. Det har fyra dörrar och en vacker utsida med ett dekorativt, urfräst mönster perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgiven av Sara Larsson. Om skåpet från A2- Hög kvalitet.- Svenskt, gediget hantverk.- Vacker, dekorativ utsida.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Kombinera skåpet med en topp i marmor från A2.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1610 mm.- Höjd: 510 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för skåpet- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Mediabänk / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  a2 collect 2010 mediabänk / - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Collect 2010, mediabänk formgiven av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma.Denna mediabänk från 2010 karaktäriseras av sitt kubmönster i olika nivåer. Bänken har hål på baksidan för kablar och två flyttbara hyllor. Dörrarna öppnas med en enkel tryckmekanism. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2012 Skåp Svart / - Skåp & Vitrinskåp Ek Svartbetsad Ek

  a2 collect 2012 skåp svart / - skåp & vitrinskåp ek svartbetsad ek
  Skåpet från A2 har en elegant design i svartbetsad ek med rena linjer. Det har två dörrar med ett unikt, fantasifullt mönster i exklusivt, hållbart Tärnsjö läder som adderar det lilla extra till omgivningen. Det har slanka, luftiga ben och en bra förvaring med två hyllplan med massor av utrymme. Formgiven av Sara Larsson. Om skåpet från A2- Svenskt, skickligt hantverk.- Tillverkat av svartbetsad ek och läder.- Skåpet kommer i olika modeller.- Hög kvalitet.- Unika dörrar.- 2 års garanti.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1190 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Sverige Skötselråd för skåpet- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Hidden Skrivbord 2 - Skrivbord Ek Vit

  a2 hidden skrivbord 2 - skrivbord ek vit
  Hidden från A2 är ett skrivbord optimalt för bärbara datorer. Precis som namnet antyder så finns det en dold funktion; på bordets ovansida finns en rörlig del som kan skjutas fram och tillbaka för att dölja datorn när den inte används. Utrymmet passar bärbara datorer upp till 15 tum. Skrivbordet har även en låda för praktisk förvaring. Hidden är formgivet av Sara Larsson och är tillverkat av målat trä, fanér och MDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • A2 Story Skap / / Marmor - Skåp & Vitrinskåp Ek Grå

  a2 story skap / / marmor - skåp & vitrinskåp ek grå
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Story Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Ek Grå

  a2 story skåp / - skåp & vitrinskåp ek grå
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Story Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Ek Grå

  a2 story skåp / - skåp & vitrinskåp ek grå
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Story Skap H/ Eik/ Marmor - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit

  a2 story skap h/ eik/ marmor - skåp & vitrinskåp ek vit
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Story Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit

  a2 story skåp / - skåp & vitrinskåp ek vit
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2011 Skåp - Skåp & Vitrinskåp Mdf Vit

  a2 collect 2011 skåp - skåp & vitrinskåp mdf vit
  Collect 2011, skåp formgivet av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna upplaga från 2011 karaktäriseras av klara färger och sitt grafiska triangelmönster i olika nivåer. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Mediabänk Med Sockel / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  a2 collect 2010 mediabänk med sockel / - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Collect 2010, mediabänk formgiven av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna mediabänk från 2010 karaktäriseras av sitt kubmönster i olika nivåer. Bänken har hål på baksidan för kablar och två flyttbara hyllor. Dörrarna öppnas med en enkel tryckmekanism. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • A2 Collect 2010 Mediabänk / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  a2 collect 2010 mediabänk / - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Collect 2010, mediabänk formgiven av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma.Denna mediabänk från 2010 karaktäriseras av sitt kubmönster i olika nivåer. Bänken har hål på baksidan för kablar och två flyttbara hyllor. Dörrarna öppnas med en enkel tryckmekanism. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.