Möbler
www.mobel.se

Shepherd sittpuffar

Fårskinnspuffar och ullpuffar

Frida Fårskinnspuff är en rund sittpuff från märket Shepherd med fårskinn från Australien. Anja och Sara är runda sittpuffar i vävd, mjuk ull. Alla Shepherds puffar är byggda med en fast bottendel, ovandel i skumgummi och överdrag i mjukt skinn eller ull.

Populärt inom Shepherd sittpuffar

 • Shepherd Frida spuff - Sittsäckar & Sittpuffar Fårskinn Creme

  shepherd frida spuff - sittsäckar & sittpuffar fårskinn creme
  Frida Fårskinnspuff från Shepherd. En rund sittpuff i korthårigt fårskinn med ursprung från Australien. Sittpuffen är uppbyggd utav en fast del i botten som gör att puffen håller sin form och ovandel i skumgummi för bästa komfort. Puffens klädsel i fårskinn är avtagbar och tvättbar med dragsko i botten. Undersida i vävd textil. Alla fårskinn är unika och kan variera något i sin naturliga struktur. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Shepherd Frida spuff Creme - Sittsäckar & Sittpuffar Fårskinn Creme - 601-5040005

  shepherd frida spuff creme - sittsäckar & sittpuffar fårskinn creme - 601-5040005
  Frida Fårskinnspuff, Creme från Shepherd. Vi har valt ut Creme Sittsäckar & Sittpuffar i Fårskinn från Shepherd med stor omsorg.
 • Shepherd Anja Rund Ullpuff 50x40cm - Sittsäckar & Sittpuffar Svart

  shepherd anja rund ullpuff 50x40cm - sittsäckar & sittpuffar svart
  Shepherd Anja är en rund sittpuff tillverkad av vävd mjuk ull som förenar stil med komfort. Puffen har en stabil botten som håller formen väl, med en övre del av skumgummi för optimal bekvämlighet. Den är designad med dekorativa sömmar på utsidan och en elegant detalj i form av ett handtag i läderimitation.Klädseln på Shepherd Anja sittpuffen är avtagbar och tvättbar, försedd med en praktisk dragsko i botten för enkel åtkomst. Undersidan är tillverkad av vävd textil, vilket ger både hållbarhet och stil till puffen.Med sin eleganta design och praktiska egenskaper är Shepherd Anja sittpuffen ett utmärkt val för att komplettera din inredning med både stil och funktionalitet. Placera den i vardagsrummet, sovrummet eller i vilket rum som helst där du vill lägga till en touch av lyx och bekvämlighet. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Shepherd Frida spuff Grågrafit - Sittsäckar & Sittpuffar Fårskinn Grey Graphite

  shepherd frida spuff grågrafit - sittsäckar & sittpuffar fårskinn grey graphite
  Frida Fårskinnspuff från Shepherd. En rund sittpuff i korthårigt fårskinn med ursprung från Australien. Sittpuffen är uppbyggd utav en fast del i botten som gör att puffen håller sin form och ovandel i skumgummi för bästa komfort. Puffens klädsel i fårskinn är avtagbar och tvättbar med dragsko i botten. Undersida i vävd textil. Alla fårskinn är unika och kan variera något i sin naturliga struktur. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.

Fler tips på Shepherd sittpuffar

 • Shepherd Frida spuff Grågrafit - Sittsäckar & Sittpuffar Fårskinn Grey Graphite - 601-5040069

  shepherd frida spuff grågrafit - sittsäckar & sittpuffar fårskinn grey graphite - 601-5040069
  Frida Fårskinnspuff, Grågrafit från Shepherd. Vi har valt ut Grey Graphite Sittsäckar & Sittpuffar i Fårskinn från Shepherd med stor omsorg.
 • Shepherd Anna Fyrkantig Ullpuff 40x40cm - Sittsäckar & Sittpuffar Svart

  shepherd anna fyrkantig ullpuff 40x40cm - sittsäckar & sittpuffar svart
  Shepherd Anna. En rektangulär sittpuff i vävd mjuk ull. Sittpuffen är uppbyggd utav en fast del i botten som gör att puffen håller sin form och ovandel i skumgummi för bästa komfort. Den har ett dekorativt handtag i läderimitation. Puffens klädsel är avtagbar och tvättbar med dragsko i botten. Undersida i vävd textil. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Shepherd Anja Rund Ullpuff 50x40cm Granit - Sittsäckar & Sittpuffar Grå - 623-5040023

  shepherd anja rund ullpuff 50x40cm granit - sittsäckar & sittpuffar grå - 623-5040023
  Anja Rund Ullpuff 50x40cm, Granit från Shepherd. Vi har valt ut Grå Sittsäckar & Sittpuffar från Shepherd med stor omsorg.
 • Shepherd Sara Rund puff 40x40 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Svart - 618-4040010

  shepherd sara rund puff 40x40 cm - sittsäckar & sittpuffar ull svart - 618-4040010
  Sara Rund Ullpuff 40x40 cm från Shepherd. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Ull från Shepherd med stor omsorg.
 • Shepherd Sara Rund puff 60x40 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Granite

  shepherd sara rund puff 60x40 cm - sittsäckar & sittpuffar ull granite
  Sara Rund Ullpuff från Shepherd. En rund sittpuff i vävd mjuk ull. Sittpuffen är uppbyggd utav en fast del i botten som gör att puffen håller sin form och ovandel i skumgummi för bästa komfort. Dekorativt handtag i läderimitation. Puffens klädsel är avtagbar och tvättbar med dragsko i botten. Undersida i vävd textil. Finns i två färger och två storlekar. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Shepherd Anna Fyrkantig Ullpuff 40x40cm Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Svart - 608-4040010

  shepherd anna fyrkantig ullpuff 40x40cm svart - sittsäckar & sittpuffar svart - 608-4040010
  Anna Fyrkantig Ullpuff 40x40cm, Svart från Shepherd. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar från Shepherd med stor omsorg.
 • Shepherd Sara Rund puff 60x40 Cm Granite - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Granite - 618-6040023

  shepherd sara rund puff 60x40 cm granite - sittsäckar & sittpuffar ull granite - 618-6040023
  Sara Rund Ullpuff 60x40 cm, Granite från Shepherd. Vi har valt ut Granite Sittsäckar & Sittpuffar i Ull från Shepherd med stor omsorg.
 • Shepherd Anja Rund Ullpuff 50x40cm Granit - Sittsäckar & Sittpuffar Grå

  shepherd anja rund ullpuff 50x40cm granit - sittsäckar & sittpuffar grå
  Shepherd Anja. En rund sittpuff i vävd mjuk ull. Sittpuffen är uppbyggd utav en fast del i botten som gör att puffen håller sin form och ovandel i skumgummi för bästa komfort. Den har dekorativa utanpåliggande sömmar och ett dekorativt handtag i läderimitation. Puffens klädsel är avtagbar och tvättbar med dragsko i botten. Undersida i vävd textil. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Shepherd Anja Rund Ullpuff 50x40cm Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Svart - 623-5040010

  shepherd anja rund ullpuff 50x40cm svart - sittsäckar & sittpuffar svart - 623-5040010
  Anja Rund Ullpuff 50x40cm, Svart från Shepherd. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar från Shepherd med stor omsorg.
 • Shepherd Sara Rund puff 40x40 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Svart

  shepherd sara rund puff 40x40 cm - sittsäckar & sittpuffar ull svart
  Sara Rund Ullpuff från Shepherd. En rund sittpuff i vävd mjuk ull. Sittpuffen är uppbyggd utav en fast del i botten som gör att puffen håller sin form och ovandel i skumgummi för bästa komfort. Den har ett dekorativt handtag i läderimitation. Puffens klädsel är avtagbar och tvättbar med dragsko i botten. Undersida i vävd textil. Finns i två färger. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.