Möbler
www.mobel.se

Möbler » Stolar » Fotpallar

Märken på fotpallar:

Fotpallar

Fotpallar finns i många olika färger, material och design. Vanligen köper man en fotpall tillsammans med sin fåtölj. Men självklart kan man köpa fotpallen enskilt också. Här har vi satt ihop ett galleri med fotpallarna från de största märkena och från möbelbutiker online.

 • OLDHAM Fotpall Guld Sammet | Fotpallar

  Välarbetad fotpall i trendigt sammetstyg. Oldham är en stor chesterfieldpall som ger varje rum en exklusiv touch.
 • MARBY Fotpall Sara Grå/brun | Fotpallar

  Fotpallen på bilden är i Sara Ljusgrå.Fotpallen går att få i flera olika färger. Välj med droppilen uppe till höger eller gå in i artikellistan för att se de olika varianterna.Se fliken "Mer information" för produktfakta.
 • PADDINGTON Fotpall Grafit Sammet | Fotpallar

  Paddington är en exklusiv säng- & fotpall i grafitgrått sammetstyg. Djuphäftad sits med knappar ger ett stilfullt intryck.
 • Tao Chair

  Tao Chair är en unik och mycket bekväm fåtölj från Adea, designad av Jukka Setälä år 2018. Tao karaktäriseras av den böjda, stoppade dynan som utgör både ryggstöd och sits, som lurar ögat att sitta löst på underredet. Knepet som stabiliserar upp ryggstödet är en böjd metallstav som löper från främre trästommen, under sitsen och igenom baksidan av ryggstödet.Tao chair finns att välja i avtagbara tyger och läder samt med underrede i vitpigmenterad ask, wengebetsad ek eller i naturlig ek. Den mjuka och bakåtlutade fåtöljen är ideal för att luta sig tillbaka och läsa en bok eller att bara slappna av i. För extra komfort kan man lägga till fotpallen Tao Ottoman, som går att välja i samma utförande som Tao Chair.Vi visar endast ett urval av tyger och läder. Adea erbjuder även alla tyger från Kvadrat. Vänligen kontakta kundtjänst vid intresse av andra tyger och läder.
 • Normann Copenhagen Era Breeze Fusion Fotpall Stål

  Normann Copenhagen Era Breeze Fusion Fotpall Stål från Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Era Fame Fotpall Ek

  Normann Copenhagen Era Fame Fotpall Ek från Normann Copenhagen
 • Monet fotpall rotting natur, Sika-Design

  Fotpall i naturfärgad rotting från Sika-Design Sika-design handtillverkar rottingmöbler i mycket hög kvalitet.Artikelnamn: 1084U Natural- Monet footstool, natural.Färg: natur.Fotpall till Monet korgfåtölj eller annan av våra rottingfåtöljer. Monet fotpall kan även fungera som en pall som extra sittplats.Monet fotpall yttermått: Bredd 53 cm, Höjd 40 cm, Djup 42 cm, Sitthöjd 36 cm.Material: Äkta behandlad rotting.Från danska Sika-design. Passar inne eller i uterum. Dyna kan köpas till.Fri frakt. Leveranstid normalt ca 1- 2 vecka.
 • Sika Design Monet fotpall - Antique

  Sika Design Monet fotpall - Antique från Sika Design
 • Fotpall metall 1 steg

  tabil och stadig pall att användas både här och där. Mörkgrått metallstativ med gummiklädd avsats. Ändavslutningar i plast.Mått: 43x26x24 cm (LxBxH).Vikt ca 2 kg.
 • Fotpall plast 2 steg

  Grå plastpall med 2 steg.Mått: 35x29x34 cm (LxBxH).Vikt ca 1 kg.
 • MARBY Fotpall Sara Brun/Svart | Fotpallar

  Marby fotpall i tygetSara Brun/Svart.Fotpallen går att få i flera olika färger. Välj med droppilen uppe till höger eller gå in i artikellistan för att se de olika varianterna.Se fliken "Mer information" för produktfakta.
 • SKAGEN Fotpall Velvet Edition Sand | Fotpallar

  Matchande fotpall till Skagen Velvet Edition. Väl tilltagen fotpall i klassisk design med tjäderkant. Ett självklart komplement till din howardsoffa eller fåtölj. Fyra svarvade ben med mässingsfärgade hjul.
 • Primo pall, oljad ek, sadelgjord natur

  Primo pall från Lamino är tillhörande Primo-fåtöljen. En enkel och klassisk pall i fint material.
 • Trifolium pall, svart

  Trifolium pall från OX Design är formgiven av Dennis Marquart. En stilig pall med ett underrede i rostfritt stål och en sits i läder som finns i flera olika färger. Finns även en fåtölj i samma serie.
 • Tine K Home PUF 80 fotpall – Smoke

  Tine K Home PUF 80 fotpall – Smoke från Tine K Home
 • Smedegaarden Baffo fåtölj med fotpall – Grå

  Smedegaarden Baffo fåtölj med fotpall – Grå från Smedegaarden
 • Bloomingville Fotpall Dom

  Bloomingville Fotpall Dom från Bloomingville
 • Ägget

  Fåtöljen Ägget formgavs av Arne Jacobsen för Fritz Hansen år 1958 till designprojektet med SAS Royal Hotel i Köpenhamn. Det rundade skalet tillverkades med en för sin tid mycket tekniskt avancerad process som Arne Jacobsen var den första att använda. Skalet är gjort av polyuretan med en glasfiberförstärkning som klätts med kallskum för extra hållbar struktur. Ägget finns med tyg- eller läderklädsel i flertalet färger. Det roterbara underredet är gjort i satinpolerat stål och står på en fot av formpressat aluminium. Med hjälp av en vippmekanism i stål kan fåtöljen anpassas till användarens kroppsvikt. Ägget kan med fördel kompletteras av den matchande fotpallen för optimal komfort.Ägget sticker ut bland de moderna designklassikerna, med sin unika form sätter fåtöljen en egen prägel på rummet och tar sin rättmätiga plats. Ägget är en designikon och favorit i vårt sortiment. Jacobsens designklassiker är inte bara en fåtölj, men levande, nutida designhistoria som aldrig går ur tid.SAS Royal Hotel öppnade år 1960 och var världens första designhotell, även Danmarks första skyskrapa. Här inredde Arne Jacobsen bland annat med Ägget, vars rundade eleganta skal utgjorde en visuell kontrastform mot hotellets vertikala och horisontala linjer. Jacobsen stod för det fulla designkonceptet ner till minsta detalj, från utomhusfasaden och möblerna till besticken i restaurangen. SAS Royal Hotel har därför kommit att kallas för Jacobsens allkonstverk. Flertalet danska designikoner introducerades och satte dansk design på världskartan.
 • OW149 Colonial Chair

  Ole Wanscher formgav Colonial Chair år 1949 och fåtöljen kom att bli en av hans främsta verk. Ramen tillverkas av massiv ek eller valnöt och finns med ett antal olika ytbehandlingar. Dynor är stoppade med europeiskt dun. Fåtöljen är ett fint hantverk och mycket stabil i sin form. Med smala armstöd och en bekväm sits har stolen ett eget unikt uttryck. Colonial Chair är utmärkt i rum där flexibilitet är viktigt med sin smäckra form. Till Wanshers Colonial-serie finns även en tillhörande fotpall, dagbädd och småbord. Colonial Chair är precis som andra av Ole Wanschers verk ett samlarobjekt.
 • Smeralda 2-sits

  Smeralda är en serie loungemöbler formgiven av Anna von Schewen för italienska De Padova år 2014. I serien Smeralda ingår förutom denna tvåsitssoffa även en fåtölj och fotpall i matchande design, vilka tillsammans bildar en mindre loungegrupp i elegant formspråk. Soffans sits och ryggstöd är stoppade med polyuretanskum och polyester. Klädseln är avtagbar. Den yttre ramen är gjord i pulverlackerat stål och utgör en dekorativ detalj mot det mjuka sätet.Med Smeralda ämnade von Schewen göra en visuellt lätt och modern sittmöbel som samtidigt skulle vara bekväm att sjunka ner i. För den lätt välvda stålkonstruktionen har designern hämtat inspiration från stolarna i antikens Grekland.
 • Barcelona Chair

  Barcelona Chair från Knoll designades av Ludwig Mies van der Rohe år 1929 - 31 och är en av de mest ikonerna möblerna inom modern design. Barcelona Chair är skapad genom exceptionellt hantverk och utstrålar elegans. Stolen är klädd med 40 individuella paneler, utskurna och behandlade för hand av ett stycke läder. Sätet är stoppat med skum och sitter på en nätt, lätt kurvad stålram med x-format underrede. Stålet är kromat och polerat för hand till en spegelblank yta. Barcelona Chair finns i ett urval av läder. I Kollektionen Barcelona från Knoll ingår även en matchande fotpall, ett soffbord och en dagbädd. Mies van der Rohes less-is-more approach har inspirerat flera generationer inom modern arkitektur och design. Hans möbler har blivit hyllade världen över, Barcelona Chair vann Museum of Modern Art Award År 1977.
 • Solo '14 Sofa

  Solo ’14 är en modulsoffa designad av Antonio Citterio för B&B Italia år 2014. Soffan har ett avskalat, elegant formspråk, byggd med en inre ram av stålrör och stoppning av flexibelt Bayfit-skum och polyesterfiber. Ryggkuddarna är stoppade med dunfjädrar och polyesterfiber. Klädseln finns i ett brett urval av textilier och läder. Soffans profil har accentuerats med smala konturlinjer i läder, vilka finns att välja i flera olika färger. Solo ’14 vilar på ett upphöjt underrede i gjutet aluminium, vilket kan fås med polerad yta eller målat i bronserad nickelfärg alternativt svart kromfärg. En matchande fotpall finns som tillval.för information och prisuppgifter är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst på help@nordiskagalleriet.com.
 • Mr. Jones Chair

  Mr. Jones Chair är en modern men klassisk fåtölj formgiven av Alexander Lervik för Adea år 2016. Fåtöljen som har tydliga inslag och inspirerats av den arketypiska Howard-soffan har en otroligt bra komfort med en stoppning av kallskum och fjädrar. De små armstöden och lätta profilen ger intrycket av en liten möbel men med alla goda egenskaper hos en soffa. Serien innehåller även soffan Mr. Jones Sofa samt fotpallen Mr. Jones Ottoman. Mr. Jones Sofa blev år 2017 utsedd till Årets Möbel på ELLE Decoration Swedish Design Awards. Benen går även att få med två hjul i mässing framtill, vilket utgör en viktig detalj. Aurora är det tyg som visas på de ljusa och rosa bilderna. För en soffa i sammet rekommenderar vi tyget Opera som finns i ett noga urval av sofistikerade färger. Golv-skydd ingår.Vi visar endast ett urval av de utföranden och tyger som finns att välja bland. För ytterligare information eller prisuppgifter är du välkommen att kontakta kundtjänst.
 • 3316 Ägget Wild Läder - Kampanj

  Fåtöljen Ägget formgavs av Arne Jacobsen för Fritz Hansen år 1958 till designprojektet med SAS Royal Hotel i Köpenhamn. Det rundade skalet tillverkades med en för sin tid mycket tekniskt avancerad process som Arne Jacobsen var den första att använda. Skalet är gjort av polyuretan med en glasfiberförstärkning som klätts med kallskum för extra hållbar struktur. Det roterbara underredet är gjort i satinpolerat stål och står på en fot av formpressat aluminium. Med hjälp av en vippmekanism i stål kan fåtöljen anpassas till användarens kroppsvikt. Ägget kan med fördel kompletteras av den matchande fotpallen för optimal komfort.Ägget sticker ut bland de moderna designklassikerna, med sin unika form sätter fåtöljen en egen prägel på rummet och tar sin rättmätiga plats. Ägget är en designikon och favorit i vårt sortiment. Jacobsens designklassiker är inte bara en fåtölj, men levande, nutida designhistoria som aldrig går ur tid.SAS Royal Hotel öppnade år 1960 och var världens första designhotell, även Danmarks första skyskrapa. Här inredde Arne Jacobsen bland annat med Ägget, vars rundade eleganta skal utgjorde en visuell kontrastform mot hotellets vertikala och horisontala linjer. Jacobsen stod för det fulla designkonceptet ner till minsta detalj, från utomhusfasaden och möblerna till besticken i restaurangen. SAS Royal Hotel har därför kommit att kallas för Jacobsens allkonstverk. Flertalet danska designikoner introducerades och satte dansk design på världskartan.
 • Normann Copenhagen Era Fame Fotpall Stål

  Normann Copenhagen Era Fame Fotpall Stål från Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Era Tango Fotpall Stål

  Normann Copenhagen Era Tango Fotpall Stål från Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Era Fame Fotpall Krom

  Normann Copenhagen Era Fame Fotpall Krom från Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Era Breeze Fusion Fotpall Krom

  Normann Copenhagen Era Breeze Fusion Fotpall Krom från Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Era Tango Fotpall Krom

  Normann Copenhagen Era Tango Fotpall Krom från Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Era Breeze Fusion Fotpall Ek

  Normann Copenhagen Era Breeze Fusion Fotpall Ek från Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Era Tango Fotpall Ek

  Normann Copenhagen Era Tango Fotpall Ek från Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Era Fame Fotpall Valnöt

  Normann Copenhagen Era Fame Fotpall Valnöt från Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Era Breeze Fusion Fotpall Valnöt

  Normann Copenhagen Era Breeze Fusion Fotpall Valnöt från Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Era Tango Fotpall Valnöt

  Normann Copenhagen Era Tango Fotpall Valnöt från Normann Copenhagen
 • Sika Design Monet fotpall - Natural

  Sika Design Monet fotpall - Natural från Sika Design
 • Artwood Jacksonville Ottoman fotpall exkl dyna

  Artwood Jacksonville Ottoman fotpall exkl dyna från Artwood
 • Falsterbo Texas Fotpall

  Falsterbo Texas Fotpall från Falsterbo
 • Artwood Balmoral fotpall

  Artwood Balmoral fotpall från Artwood
 • Artwood Dessau fotpall

  Artwood Dessau fotpall från Artwood
 • Artwood Chelsea fotpall

  Artwood Chelsea fotpall från Artwood
 • Sika Design Chantal fotpall

  Sika Design Chantal fotpall från Sika Design
 • Sika Design Chill fåtölj & fotpall loungeset - För inomhusbruk

  Sika Design Chill fåtölj & fotpall loungeset - För inomhusbruk från Sika Design
 • Monet fotpall rotting antikbrun, Sika-Design

  Fotpall i rotting från Sika-DesignSika-design handtillverkar rottingmöbler i mycket hög kvalitet.Färg: antikbrun.Artikelnr: 1084A Monet footstool, 1084A Antique.Fotpall till Monet korgfåtölj eller annan av våra rottingfåtöljer. Monet fotpall kan även fungera som en pall som extra sittplats.Monet fotpall mått: Bredd 53 cm, Höjd 40 cm, Djup 42 cm, Sitthöjd 36 cm.Material: Äkta behandlad rotting.Från danska Sika-design. Passar inne eller i uterum. Fri frakt. Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • Fotpall Dawn footstool Antique, Sika-design

  Fotpall Dawn i antikbrun konstrotting.Från danska Sika-Design. Passar till Dawn soffa och loungefåtölj.Artikelnamn: 9199T Dawn footstool Antique. Tål att stå ute och kräver minimal omvårdnad. Skötselfri fiber på aluminiumram. Ser ut och känns som äkta rotting. Handgjord i hög kvalitet. Dawn footstool finns i färgerna: Vintage white och Antique.Dawn footstool mått: Bredd 63 cm, djup 49 cm, höjd 38 cm. Fraktfri leverans. Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • Monet fotpall Exterior rotting vit, Sika-Design

  Monet fotpall för utomhusbruk.Konstfiber på vitlackerad aluminiumram. Passar till Monet fåtölj eller enskilt som en extra sittplats.Färg: dovt vit.Artikelnamn: SD-184-DO Dove white.Monet fotpall mått: Bredd 53 cm, Höjd 40 cm, Djup 42 cm, Sitthöjd 36 cm.Dyna till fotpallen finns att beställa. Fri frakt. Leveranstid normalt ca 1- 2 veckor.
 • Monet fotpall Interior rotting grå, Sika-Design

  Fotpall i rotting från Sika-DesignSika-design tillverkar möbler i rotting. Möblerna håller mycket hög kvalitet.Färg: 1084T taupe (gråbrun). Fotpall till Monet korgfåtölj eller annan rottingfåtölj. Monet fotpall kan även passa som en extra sittplats.Monet fotpall mått: Bredd 53 cm, Höjd 40 cm, Djup 42 cm, Sitthöjd 36 cm.Material: Äkta behandlad rotting.Från Sika-design. Passar inne eller i uterum. Beställningsvara. Leveranstid normalt 2 veckor.
 • Bänk / fotpall AIR grå, Broste Copenhagen

  Fotpall / bänk AIR mått: Bredd 58 cm X Längd 90 cm X Höjd 44 cm. Artikelnamn: 31000032 - Legbench 'AIR' polyster, grå. Material: 100% polyester. Hög slitstyrka: 100000 MARTINDALE. Fri frakt. Beställningsvara. Leveranstid ca 5-6 veckor.
 • Bänk / fotpall AIR rose, Broste Copenhagen

  Fotpall / bänk AIR mått: Bredd 58 cm X Längd 90 cm X Höjd 44 cm. Artikelnamn: 31000036- Legbench 'AIR' polyster, rose. Material: 100% polyester. Hög slitstyrka: 100000 MARTINDALE. Fri frakt. Beställningsvara. Leveranstid ca 5-6 veckor.
 • Sika Design Monet fotpall - Taupe

  Sika Design Monet fotpall - Taupe från Sika Design
 • Sika Design Monet fotpall - Black

  Sika Design Monet fotpall - Black från Sika Design
 • Nest liten fotpall Ø65cm rotting, Cane-line

  Nest fotpall i rottingDesign: Foersom & Hiort-LorenzenArtikelnamn: Nest fodskammel lille.Mått, diameter 65 cm, höjd 40 cm. Vikt 4,5 kg.Leveranstid normalt ca 1- 2 veckor.
 • Straw fotpall FLAT WEAVE fiber, Cane-line

  Straw fotpall design Foersom & Hiort-Lorenzen.Fotpall i metall och natur platt fiber. Straw har en stålstomme och flätad fiber. Stapelbar. Färg: natur eller svart.Mått: bredd: 57 cm, höjd 36 cm, djup 49 cm. Sitthöjd 35 cm. Design: Foersom & Hiort-Lorenzen.Fri frakt. Leveranstid normalt ca 1- 2 veckor.