Möbler
www.mobel.se

Skinnfåtöljer

En fåtölj i skinn är lätt att torka av. Den kan kännas lite kall eller avsvalkande beroende på årstid och inställning. Läderfåtöljer finns i olika färger och formgivning. Här finns skinnfåtöljerna från flera ledande varumärken och möbelbutiker på nätet.

Svart och brun är de vanligaste färgerna på skinnfotöljer. Vi har här valt att lista alla läderfåtöljer oavsett pris och färg. Klicka på den fåtölj du vill läsa mer om.

Populärt inom skinnfåtöljer

 • Norberg professor fåtölj - Grå vintage PU

  norberg professor fåtölj - grå vintage pu
 • Professor fåtölj - Vintage leather cigarr

  professor fåtölj - vintage leather cigarr
 • Professor skinnfåtölj vintage cigar Artwood

  professor skinnfåtölj vintage cigar artwood
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med dekorativa nitar. Lädret vintage cigar är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren.  Dynan har en mönstrad sida som man kan vända upp när man vill byta utseende på fåtöljen. 
 • Swedese Lamino Set Fåtölj + Pall /ek Scandinavian Grey - Fåtöljer Fårskinn Scandinavian Grey - 23001-E2154-23010-E2164

  swedese lamino set fåtölj + pall /ek scandinavian grey - fåtöljer fårskinn scandinavian grey - 23001-e2154-23010-e2164
  Lamino set fåtölj + pall från Swedese, formgiven av Yngve Ekström. Den här fåtöljen är en av våra mest omtyckta designklassiker och har utsetts till århundradets svenska möbel av tidningen Sköna Hems läsare. Fåtöljen och pallen har en stomme av skiktlimmat och formpressat fanér i oljad ek och klädsel i fårskinn. Fåtöljen tillverkas i högsta möjliga kvalitet i småländska Vaggeryd och framställs med förhoppningen att varje fåtölj ska få möjligheten att vandra i flera generationer. Att Lamino-serien är Svanenmärkt innebär att fåtöljen även är ett hållbart alternativ där största möjliga hänsyn har tagits till miljön under hela tillverkningsprocessen. Välj bland flera olika utföranden. Tänk på Fårskinn är ett material där naturliga skillnader förekommer, det gäller framförallt lockarna som kan ha olika utseende och nyans. Därav blir två fåtöljer aldrig exakt likadana. Vi har valt ut Scandinavian Grey Fåtöljer i Fårskinn från Swedese med stor omsorg.

Fler tips på skinnfåtöljer

 • Fogia Spisolini Stol Svarta Ben / Skinn Vintage Rangers - Fåtöljer Läder Vintage Rangers - P-0000034771

  fogia spisolini stol svarta ben / skinn vintage rangers - fåtöljer läder vintage rangers - p-0000034771
  Spisolini stol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Den har en upprätt rygg perfekt för långa middagar runt matbordet. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Spisolini stol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Stolen finns i olika färgval.- Djup: 615 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Löstagbara plymåer.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om stolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Rangers Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Myra fåtölj - Grå

  myra fåtölj - grå
 • Trifolium Fåtölj Cognac Läder & Rostfritt Stål Ben

  trifolium fåtölj cognac läder & rostfritt stål ben
 • Lammet fåtölj i fårskinn scandinavian moonlight - Oljad ek

  lammet fåtölj i fårskinn scandinavian moonlight - oljad ek
 • Vipp 468 Nackkudde Till Lodge Loungestol Mörkbrunt - Fåtöljer Läder Mörkbrun - 468GA02001

  vipp 468 nackkudde till lodge loungestol mörkbrunt - fåtöljer läder mörkbrun - 468ga02001
  468 Lodge nackkudde från Vipp i läder med en fyllning för optimal komfort med mjukt skum. Smala remmar med justerbara längder. Tung stång i aluminium baktill för ökad stabilitet. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Välj mellan olika färger. Bra att veta om 468 nackkudde - Kombinera nackkudden med Lodge loungestol från Vipp.- Högkvalitativ klädsel i mörkt läder.- Bekväm fyllning i kallskum.- Tung stång för att hålla allt på plats.- Elegant band i läder med justerbar längd.- Nackkudden finns i olika färgval. Nackkuddens mått:- Höjd: 130 mm.- Längd: 405 mm. Hur bör du ta hand om nackkudden?- Undvik att förvara i direkt solljus.- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mörkbrun Fåtöljer i Läder från Vipp med stor omsorg.
 • Fåtölj Porto - Brunt läder

  fåtölj porto - brunt läder
 • Vipp 456 Loungestol Mörkbrun - Fåtöljer Läder Mörkbrun - 45672

  vipp 456 loungestol mörkbrun - fåtöljer läder mörkbrun - 45672
  456 loungestol från Vipp med en arkitektonisk look och en monokrom färg perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Bakåtlutad sits för optimal komfort med en sofistikerad klädsel i anilinläder. Armstöd med en diskret vaddering för att addera en extra dimension till designen. Dansk formgivning med en minimalistisk känsla som aldrig går ur tiden. Välj mellan olika färger. Bra att veta om 456 loungestol - Arkitektonisk, monokrom design.- Estetiskt tilltalande former.- Ram i pulverlackerad aluminium.- Mjuka, stoppade armstöd.- Bekväm sits med en bakåtlutad vinkel för extra komfort.- Elegant klädsel i anilinläder.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Loungestolen finns i olika färgval. Loungestolens mått:- Bredd: 690 mm.- Djup: 660 mm.- Höjd: 750 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Sittdjup: 530 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkbrun Fåtöljer i Läder från Vipp med stor omsorg.
 • Namsen fåtölj - Cognac

  namsen fåtölj - cognac
 • Swedese Lamino Fåtölj Fårskinn/lackad - Fåtöljer Bok Charcoal

  swedese lamino fåtölj fårskinn/lackad - fåtöljer bok charcoal
  Lamino Fåtölj från Swedese, en riktig designklassiker formgiven av Yngve Ekström. Lamino är ett typexempel på tidlös formgivning, där naturens egna material och ett noggrant hantverk resulterat i en möbel som är lika tilltalande idag som för kommande generationer. När Yngve Ekström ritade fåtöljen 1956 gjorde han det med människan som utgångspunkt, vilket gör den lika behaglig att sitta i som att titta på.Fåtöljen har en stomme av laminerad och formpressad bokfanér samt sittyta, ryggstöd och nackstöd klätt i ett stycke fårskinn. Ergonomisk, varm, mjuk och behaglig. En designklassiker som levt ut trenderna i över 60 år. Observera att fårskinn är ett naturmaterial och att skiftningar i färg förekommer – varje fåtölj är unik. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Svea fåtölj - Grått fårskinn / oljad ek

  svea fåtölj - grått fårskinn / oljad ek
 • Ox Denmarq Ks Fladdermusfåtölj underrede Läder Svart - Fåtöljer Stål Svart - OX10001-15

  ox denmarq ks fladdermusfåtölj underrede läder svart - fåtöljer stål svart - ox10001-15
  KS fåtölj från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Den här fåtöljen är även känd som den klassiska "fladdermusfåtöljen" på grund av sitt karaktäristiska formspråk. Konstruktionen är enkel och samtidigt elegant — konstruktionen är tillverkad av stål med en sits i 100 % vegetabiliskt garvat läder med en tjocklek på minst 3 mm. Eftersom läder är ett naturmaterial förekommer naturliga variationer. I detta fall beror eventuella spår av ärr och insektsbett på att spanska boskap spenderar merparten av sina liv ute i naturen. De unika variationerna berättar därmed en historia om ursprunget och återspeglar en naturnära känsla. Med tiden gör ljus och användning att lädret får en vacker patina som utstrålar djup och lyster i takt med att fåtöljen åldras. Till skillnad från Trifolium fåtölj från samma varumärke är den här fåtöljen högre och utrustad med ett skönt nackstöd. Välj mellan flera olika utföranden. Läs om material och skötselråd härKom ihåg att komplettera fåtöljen med skyddstassar för att skydda golvet. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från OX Denmarq med stor omsorg.
 • Buffalo öronlappsfåtölj - Off White Teddy

  buffalo öronlappsfåtölj - off white teddy
 • Casar fåtölj - Brun/krom

  casar fåtölj - brun/krom
 • Swedese Lamino Set Fåtölj +Pall / Ek - Fåtöljer Fårskinn Espresso

  swedese lamino set fåtölj +pall / ek - fåtöljer fårskinn espresso
  Lamino Fåtölj från Swedese, en riktig designklassiker formgiven av Yngve Ekström. Lamino är ett typexempel på tidlös formgivning, där naturens egna material och ett noggrant hantverk resulterat i en möbel som är lika tilltalande idag som för kommande generationer. När Yngve Ekström ritade fåtöljen 1956 gjorde han det med människan som utgångspunkt, vilket gör den lika behaglig att sitta i som att titta på.Fåtöljen och fotpallen har en stomme av laminerad och formpressad oljad ekfanér samt sittyta, ryggstöd och nackstöd klätt i ett stycke fårskinn. Ergonomisk, varm, mjuk och behaglig. En designklassiker som levt ut trenderna i över 60 år. Observera att fårskinn är ett naturmaterial och att skiftningar i färg förekommer – varje fåtölj är unik.I detta set ingår en fåtölj och en fotpall. Klädseln till pallen och fåtöljen taget från samma skinn. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Mere skinnfåtölj fudge Artwood

  mere skinnfåtölj fudge artwood
  Elegant skinnfåtölj från Artwood i klassisk design. Lädret fudge är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • Harbour skinnfåtölj sand Artwood

  harbour skinnfåtölj sand artwood
  Rustik och stilfull skinnfåtölj från Artwood i tvättat läder. Det ofärgade lädret är handtvättat så det ger en mjuk och skön känsla. Fåtöljen Harbour har både mörkare och ljusare partier. Skinnfåtöljen har en sitthöjd på 46 cm. Oavsett vart du placerar fåtöljen så har den en viktig roll i rummet. Ibland har vi stunder där vi vill sitta bekvämt för oss själva och koppla av med stöd för båda armarna, och ibland vill vi kunna sitta ordentligt för att läsa en bok. Fåtöljen Harbour är perfekt för dessa ändamål och gör sig estetiskt snyggt i rummet samtidigt.
 • Ox Denmarq Trifolium Fladdermusfåtölj Stålunderrede Mocka - Fåtöljer Läder Mocka - OX10101-14

  ox denmarq trifolium fladdermusfåtölj stålunderrede mocka - fåtöljer läder mocka - ox10101-14
  Trifolium fåtölj från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Den här fåtöljen är även känd som den klassiska "fladdermusfåtöljen" på grund av sitt karaktäristiska formspråk. Konstruktionen är enkel och samtidigt elegant — konstruktionen är tillverkad av stål med en sits i 100 % vegetabiliskt garvat läder med en tjocklek på minst 3 mm. Eftersom läder är ett naturmaterial förekommer naturliga variationer. I detta fall beror eventuella spår av ärr och insektsbett på att spanska boskap spenderar merparten av sina liv ute i naturen. De unika variationerna berättar därmed en historia om ursprunget och återspeglar en naturnära känsla. Med tiden gör ljus och användning att lädret får en vacker patina som utstrålar djup och lyster i takt med att fåtöljen åldras. Välj mellan flera olika utföranden. Läs om material och skötselråd härKom ihåg att komplettera fåtöljen med skyddstassar för att skydda golvet. Vi har valt ut Mocka Fåtöljer i Läder från OX Denmarq med stor omsorg.
 • Ulla fåtölj med fotpall i fårskinn - Beige / Whitewash / Krom

  ulla fåtölj med fotpall i fårskinn - beige / whitewash / krom
 • Källemo Ingo Fåtölj Med Tärnsjöläder Konjak/koppar - Fåtöljer Stål Koppar - 236-9203-300

  källemo ingo fåtölj med tärnsjöläder konjak/koppar - fåtöljer stål koppar - 236-9203-300
  Ingo Fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo.Stålstativet går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, mässingsbehandlat eller svartoxiderat. Sitsen är fylld med latex och klädd i nitat kärnläder i från Tärnsjö Garveri. Stolen finns att få i flera olika utföranden. Vi har valt ut Koppar Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Vipp 456 Loungestol - Fåtöljer Läder Mörkbrun

  vipp 456 loungestol - fåtöljer läder mörkbrun
  Loungestolen från Vipp har en arkitektonisk design med en bekväm, bakåtlutad sits för bästa komfort och en elegant klädsel i läder som bara blir vackrare med åren. Den har ett bekvämt armstöd på sidorna med en mjuk stoppning. Den har ett lätt, lutande ryggstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Om loungestolen från Vipp- Arkitektonisk, monokrom design.- Estetiskt tilltalande former.- Ram i pulverlackerad aluminium.- Mjuka, stoppade armstöd.- Bekväm sits med en bakåtlutad vinkel för extra komfort.- Elegant klädsel i anilinläder.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Loungestolen kommer i olika färger. Loungestolens mått:- Bredd: 690 mm.- Djup: 660 mm.- Höjd: 750 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Sittdjup: 530 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Muuto Cover Loungestol Svart - Fåtöljer Läder Svart - 18020 - BLCK_BLCK

  muuto cover loungestol svart - fåtöljer läder svart - 18020 - blck_blck
  Cover loungestol, svart/svart läder från Muuto, formgiven av Thomas Benzen. En modern och bekväm loungestol med raka linjer och med ett stabilt uttryck. Det tog tre år för formgivaren att konstruera stolen och resultatet är en lätt men ändå stark stol med fina detaljer som passar lika bra som fåtölj. Stolen har typisk skandinavisk design och är tillverkad av ask, som är lackerad i en svart nyans, stoppad sits i svart läder. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Ox Denmarq Trifolium Fladdermusfåtölj Svart Underrede Mocka - Fåtöljer Läder Mocka - OX10102-14

  ox denmarq trifolium fladdermusfåtölj svart underrede mocka - fåtöljer läder mocka - ox10102-14
  Trifolium fåtölj från OX DENMARQ, formgiven av Dennis Marquart. Den här fåtöljen är även känd som den klassiska "fladdermusfåtöljen" på grund av sitt karaktäristiska formspråk. Konstruktionen är enkel och samtidigt elegant — konstruktionen är tillverkad av stål med en sits i 100 % vegetabiliskt garvat läder med en tjocklek på minst 3 mm. Eftersom läder är ett naturmaterial förekommer naturliga variationer. I detta fall beror eventuella spår av ärr och insektsbett på att spanska boskap spenderar merparten av sina liv ute i naturen. De unika variationerna berättar därmed en historia om ursprunget och återspeglar en naturnära känsla. Med tiden gör ljus och användning att lädret får en vacker patina som utstrålar djup och lyster i takt med att fåtöljen åldras. Välj mellan flera utföranden på underrede och lädersits. Läs om material och skötselråd härKom ihåg att komplettera fåtöljen med skyddstassar för att skydda golvet. Vi har valt ut Mocka Fåtöljer i Läder från OX Denmarq med stor omsorg.
 • Lammet fåtölj i fårskinn scandinavian expresso - Brunbetsad ek

  lammet fåtölj i fårskinn scandinavian expresso - brunbetsad ek
 • Källemo Bruno Fåtölj Med Tärnsjöläder Konjak/mässing - Fåtöljer Stål Mässing - 232-9203-500

  källemo bruno fåtölj med tärnsjöläder konjak/mässing - fåtöljer stål mässing - 232-9203-500
  Bruno fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo. Stolen har en formgjuten sits med nitat kärnläder från Tärnsjö Garveri som finns att få i olika färger. Den har ett stålstativ som går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, svartoxiderat eller mässingsbehandlat. Vi har valt ut Mässing Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Paris fåtölj med pall - Beige fårskinn

  paris fåtölj med pall - beige fårskinn
 • Gubi Stay Loungestol Fårskinn Moonlight/ek - Fåtöljer Trä Moonlight - 10050080

  gubi stay loungestol fårskinn moonlight/ek - fåtöljer trä moonlight - 10050080
  Stay Loungestol i Fårskinn i från Gubi är designad av Space Copenhagen. Denna fåtölj har en härlig modern loungedesign i mjuka linjer. Stolen är klädd i ett varmt och skönt fårskinn som ger en mysig och ombonad känsla av att vara omfamnad. Den har en nätt och smidig storlek vilket gör att den är lätt att placera i rum med mindre yta. Fåtöljen passar lika bra i privata hem som i offentliga utrymmen. Den finns i två olika nyanser på ullen och ben i flera olika utföranden.Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Vi har valt ut Moonlight Fåtöljer i Trä från GUBI med stor omsorg.
 • Swedese Laminett Fåtölj Oljad Valnöt / Elmonordic Grön 98027 - Fåtöljer Läder Mossgrön

  swedese laminett fåtölj oljad valnöt / elmonordic grön 98027 - fåtöljer läder mossgrön
  Fåtöljen från Swedese har en tidlös, klassisk design som aldrig går ur tiden. Stolen har en exklusiv klädsel i läder med en elegant, sofistikerad touch. Den har en stomme i laminerad, formgjuten valnötsfanér med en underbar komfort för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Yngve Ekström. Om fåtöljen från Swedese- Designklassiker.- Laminos lillebror.- Laminett uppskattas för den hållbara, tidlösa designen.- Djup: 780 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 800 mm.- Designad i Sverige Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Goslar fåtölj läder vintage Artwood

  goslar fåtölj läder vintage artwood
  Klassisk öronlappsfåtölj i färgen Vintage Cigar i premiumläder med fina arbetade detaljer. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. Var och en av de naturliga defekterna i skinnet syns tydligt, som ärr, spräcklighet, rynkor och skuggor, vilket ger huden ett utmärkande och karaktäriserade drag.  Den sköna stoppningen i fåtöljen består av skum och bidrar till hög komfort. Frambenen är försedda med små hjul som gör att den är lätt att förflytta i rummet. Det finns golvskydd till hjulen som tillbehör, köps separat. Fåtöljen har en sitthöjd 48 cm.
 • Swedese Lamino Fåtölj Fårskinn/lackad Charcoal - Fåtöljer Bok Charcoal - 23001-FBC

  swedese lamino fåtölj fårskinn/lackad charcoal - fåtöljer bok charcoal - 23001-fbc
  Lamino fåtölj från Swedese, formgiven av Yngve Ekström. Den här fåtöljen är en av våra mest omtyckta designklassiker och har utsetts till århundradets svenska möbel av tidningen Sköna Hems läsare. Laminofåtöljen har en stomme av skiktlimmat och formpressat fanér i ek eller bok. Klädsel erbjuds i olika utföranden av fårull. Välj till exempel mellan färgerna sahara, espresso, charcoal, moonlight, scandinavian grey och graphite. Komplettera gärna fåtöljen med Lamino fotpall för att uppnå högsta möjliga komfort.Både fåtöljen och pallen tillverkas i högsta möjliga kvalitet i småländska Vaggeryd och framställs med förhoppningen att de ska få möjligheten att vandra i flera generationer. Att Lamino-serien är Svanenmärkt innebär även att det är ett hållbart alternativ där största möjliga hänsyn har tagits till miljön under hela tillverkningsprocessen. Tänk på Fårskinn är ett material där naturliga skillnader förekommer, det gäller framförallt fårullslockarna som kan ha olika utseende. Därav blir två fåtöljer eller pallar aldrig exakt likadana. Vi har valt ut Charcoal Fåtöljer i Bok från Swedese med stor omsorg.
 • Ox Denmarq Trifolium Fladdermusfåtölj Svart Underrede - Fåtöljer Läder Hasselnöt

  ox denmarq trifolium fladdermusfåtölj svart underrede - fåtöljer läder hasselnöt
  Trifolium fåtölj från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Denna designklassiker kallas även "fladdermusfåtöljen" på grund av sin speciella utformning. Konstruktionen är enkel och elegant med en bas av stål och sits av 100% vegetabiliskt garvat läder, med en tjocklek på minst 3 mm. Lädret får en vacker patina med åren som ger stolen ett ännu vackrare utseende. Detta sker naturligt efter påverkan från ljus, tid och användning.Ox Denmarq arbetar i huvudsak med läder från Spanien och läderytan är inte modifierad. Spanska boskap normalt spenderar merparten av sin livstid ute i naturen istället för inomhus gör att naturen lämnar spår som insektsbett och ärr. Dessa märken berättar en historia om ursprunget och återspeglar en naturlig produkt. Varje produkt blir därför unik och skillnader i färg och yta förekommer. Möbeltassar måste användas till denna fåtölj. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Camaro fåtölj Lyx - Svart/röd PU

  camaro fåtölj lyx - svart/röd pu
 • Källemo Ingo Fåtölj Med Tärnsjöläder Natur/koppar - Fåtöljer Stål Natur - 236-9101-300

  källemo ingo fåtölj med tärnsjöläder natur/koppar - fåtöljer stål natur - 236-9101-300
  Ingo Fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo.Stålstativet går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, mässingsbehandlat eller svartoxiderat. Sitsen är fylld med latex och klädd i nitat kärnläder i från Tärnsjö Garveri. Stolen finns att få i flera olika utföranden. Vi har valt ut Natur Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Swedese Lamino Set Fåtölj + Pall /ek - Fåtöljer Fårskinn Sahara

  swedese lamino set fåtölj + pall /ek - fåtöljer fårskinn sahara
  Lamino Fåtölj från Swedese, en riktig designklassiker formgiven av Yngve Ekström. Lamino är ett typexempel på tidlös formgivning, där naturens egna material och ett noggrant hantverk resulterat i en möbel som är lika tilltalande idag som för kommande generationer. När Yngve Ekström ritade fåtöljen 1956 gjorde han det med människan som utgångspunkt, vilket gör den lika behaglig att sitta i som att titta på.Fåtöljen och fotpallen har en stomme av laminerad och formpressad oljad ekfanér samt sittyta, ryggstöd och nackstöd klätt i ett stycke fårskinn. Ergonomisk, varm, mjuk och behaglig. En designklassiker som levt ut trenderna i över 60 år. Observera att fårskinn är ett naturmaterial och att skiftningar i färg förekommer – varje fåtölj är unik.I detta set ingår en fåtölj och en fotpall. Klädseln till pallen och fåtöljen taget från samma skinn. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Källemo Ingo Fåtölj Med Tärnsjöläder Cigarrbrun/mattkrom - Fåtöljer Stål Brun - 236-9208-200

  källemo ingo fåtölj med tärnsjöläder cigarrbrun/mattkrom - fåtöljer stål brun - 236-9208-200
  Ingo Fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo.Stålstativet går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, mässingsbehandlat eller svartoxiderat. Sitsen är fylld med latex och klädd i nitat kärnläder i från Tärnsjö Garveri. Stolen finns att få i flera olika utföranden. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Cansas Fåtölj - Cognac PU

  cansas fåtölj - cognac pu
 • Fladdermusfåtölj Baltimore - Äkta läder cognac / svarta ben

  fladdermusfåtölj baltimore - äkta läder cognac / svarta ben
 • Bloomingville Ollie Loungestol Teak / Läder - Fåtöljer Brun

  bloomingville ollie loungestol teak / läder - fåtöljer brun
  Loungestolen från Bloomingville har en handgjord design med en ram i teak och en sits i koläder. Skandinavisk känsla för alla hem och stilar. Om loungestolen från Bloomingville- Nordisk design.- Tillverkad av teak.- Sits i koläder.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 840 mm.- Längd: 550 mm.- Sittdjup: 450 mm.- Sitthöjd: 500 mm.- Maxvikt : 125 kg.- Vikt: 6 kg. Skötselråd för loungestolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Swedese Lamino Fåtölj Fårskinn/oljad - Fåtöljer Ek Scandinavian Grey

  swedese lamino fåtölj fårskinn/oljad - fåtöljer ek scandinavian grey
  Lamino Fåtölj från Swedese, en riktig designklassiker formgiven av Yngve Ekström. Lamino är ett typexempel på tidlös formgivning, där naturens egna material och ett noggrant hantverk resulterat i en möbel som är lika attraktiv idag som för kommande generationer. När Yngve Ekström ritade fåtöljen 1956 gjorde han det med människan som utgångspunkt, vilket gör den lika behaglig att sitta i som att titta på. Fåtöljen har en stomme av laminerad och formpressad ekfanér samt sittyta, ryggstöd och nackstöd klätt i ett stycke fårskinn. Ergonomisk, varm, mjuk och behaglig. En designklassiker som levt ut trenderna i över 60 år. Observera att fårskinn är ett naturmaterial och att skiftningar i färg förekommer – varje fåtölj är unik. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Källemo Bruno Fåtölj Med Tärnsjöläder Natur/mattkrom - Fåtöljer Stål Krom - 232-9101-200

  källemo bruno fåtölj med tärnsjöläder natur/mattkrom - fåtöljer stål krom - 232-9101-200
  Bruno fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo. Stolen har en formgjuten sits med nitat kärnläder från Tärnsjö Garveri som finns att få i olika färger. Den har ett stålstativ som går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, svartoxiderat eller mässingsbehandlat. Vi har valt ut Krom Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Ox Denmarq Ks Fladdermusfåtölj Svart Underrede Läder - Fåtöljer Stål Mocka

  ox denmarq ks fladdermusfåtölj svart underrede läder - fåtöljer stål mocka
  KS Fåtölj från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Klassisk fåtölj med tillhörande nackkudde. Konstruktionen är enkel och elegant med en bas av stål och sits av 100% vegetabiliskt garvat läder, med en tjocklek på minst 3 mm. Lädret får en vacker patina med åren som ger stolen ett ännu vackrare utseende. Detta sker naturligt efter påverkan från ljus, tid och användning.Ox Denmarq arbetar i huvudsak med läder från Spanien och läderytan är inte modifierad. Spanska boskap normalt spenderar merparten av sin livstid ute i naturen istället för inomhus gör att naturen lämnar spår som insektsbett och ärr. Dessa märken berättar en historia om ursprunget och återspeglar en naturlig produkt. Varje produkt blir därför unik och skillnader i färg och yta förekommer. Möbeltassar måste användas till denna fåtölj. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Swedese Lamino Fåtölj Lackad Bok Offwhite Fårskinn - Fåtöljer - 23001-FBOW

  swedese lamino fåtölj lackad bok offwhite fårskinn - fåtöljer - 23001-fbow
  Lamino fåtölj är formgiven av Yngve Ekström och tillverkas av Swedese. Fåtöljen är en av våra mest omtyckta designklassiker och utsågs till århundradets svenska möbel av tidningen Sköna Hems läsare. Lamino har en stomme av skiktlimmat och formpressat fanér i bok, ek eller valnöt. Ekversionen kan fås med armbrickor i teak. Erbjuds också i vit- eller svartlaserad askfanér. Klädsel i fårskinn (svart, off white, grå (grafitgrå), mörkgrå (charcoal), espresso (brunt) eller sahara (toffee-brun)), i tyg eller läder. Matchande fotpall och bord finns att köpa till separat.Tänk på: Fårskinn är ett material där naturliga skillnader förekommer, det gäller framförallt lockarna som kan ha olika utseende. Därav blir två fåtöljer aldrig exakt likadana. Vi har valt ut Fåtöljer från Swedese med stor omsorg.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fåtölj Wood Valnöt / Läder - Fåtöljer Valnöt - SFWWNVIE

  jonas ihreborn seventy five fåtölj wood valnöt / läder - fåtöljer valnöt - sfwwnvie
  Seventy Five fåtölj från Jonas Ihreborn med en modern design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Stolen har en stadig ram i elegant oljad valnöt med rena linjer och ett stödjande tyg i canvas och en generös sits med en formgjuten sittdyna i kallskum. Den har en ryggdyna i skum och fjäder och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Underbar komfort för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Bra att veta om Seventy Five fåtölj - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i oljad valnöt.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 810 mm.- Djup: 780 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Den här fåtöljen ingår i Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om fåtöljen? - Behandla med läderfett. Vi har valt ut Valnöt Fåtöljer från Jonas Ihreborn med stor omsorg.
 • Källemo Ambassad Fåtölj Med Tärnsjöläder Cigarrbrun/krom - Fåtöljer Stål Brun - 240-9208-100

  källemo ambassad fåtölj med tärnsjöläder cigarrbrun/krom - fåtöljer stål brun - 240-9208-100
  Ambassad Fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo.Stolen har en formgjuten sits i kallskum och ett krom eller kopparbehandlat stålstativ. Den är klädd i vegetabiliskt garvad hud från Tärnsjö. Denna hud är mer materialkrävande och framhäver de naturliga ojämnheter som finns i naturhuden vilket ska uppfattas som kvalitet. Stolen har en exklusiv känsla och passar fint på det lilla kontoret eller i ett vardagsrum. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Fåtölj S W:70 Cm Svarta Ben / Skinn Vintage Rangers - Fåtöljer Läder Vintage Rangers - P-0000039334

  fogia tiki fåtölj s w:70 cm svarta ben / skinn vintage rangers - fåtöljer läder vintage rangers - p-0000039334
  Tiki fåtölj från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Stolen har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Den har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar i skinn att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki fåtölj - Ikon.- Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Hög komfort.- Kombinera fåtöljen med en Tiki fotpall från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Rangers Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Ox Denmarq September Stol Svart Underrede Konjaksläder - Fåtöljer Stål Svart - OX10202-13

  ox denmarq september stol svart underrede konjaksläder - fåtöljer stål svart - ox10202-13
  September loungestol från Ox Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. En handgjord loungestol i finaste och mjukaste läder. Inred ditt vardagsrum med en stilren och klassisk loungestol i ett miljövänligt färgat läder. En snygg inredningsdetalj är den handsydda kanten vilket ger stolen en vacker touch. Lädret är handgjort av skickliga hantverkare som använder 100 % vegetabiliskt garvat anilinläder, vars tjocklek är ca 3 mm. Då det är handgjort kan detta variera lite. Lädret kommer få djup och en lyster av tid, användning och ljus. Fåtöljen kan variera i färg beroende på att det sker i olika produktion sessioner. Lädret är miljövänligt färgat. Benen är i rostfritt stål. Skydd för golvet ingår inte. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från OX Denmarq med stor omsorg.
 • Ox Denmarq Trifolium Fladdermusfåtölj Svart Underrede Natur - Fåtöljer Läder Natur - OX10102-11

  ox denmarq trifolium fladdermusfåtölj svart underrede natur - fåtöljer läder natur - ox10102-11
  Trifolium fåtölj från OX DENMARQ, formgiven av Dennis Marquart. Den här fåtöljen är även känd som den klassiska "fladdermusfåtöljen" på grund av sitt karaktäristiska formspråk. Konstruktionen är enkel och samtidigt elegant — konstruktionen är tillverkad av stål med en sits i 100 % vegetabiliskt garvat läder med en tjocklek på minst 3 mm. Eftersom läder är ett naturmaterial förekommer naturliga variationer. I detta fall beror eventuella spår av ärr och insektsbett på att spanska boskap spenderar merparten av sina liv ute i naturen. De unika variationerna berättar därmed en historia om ursprunget och återspeglar en naturnära känsla. Med tiden gör ljus och användning att lädret får en vacker patina som utstrålar djup och lyster i takt med att fåtöljen åldras. Välj mellan flera utföranden på underrede och lädersits. Läs om material och skötselråd härKom ihåg att komplettera fåtöljen med skyddstassar för att skydda golvet. Vi har valt ut Natur Fåtöljer i Läder från OX Denmarq med stor omsorg.
 • Fogia Spisolini Stol Svarta Ben / Skinn Elmosoft Svart - Fåtöljer Läder Svart - P-0000034772

  fogia spisolini stol svarta ben / skinn elmosoft svart - fåtöljer läder svart - p-0000034772
  Spisolini stol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Den har en upprätt rygg perfekt för långa middagar runt matbordet. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Spisolini stol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Stolen finns i olika färgval.- Djup: 615 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Löstagbara plymåer.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om stolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Emelie fåtölj nubuck Artwood

  emelie fåtölj nubuck artwood
  Emelie fåtölj från Artwood är en tilltalande och bekväm fåtölj i ett stilfullt utförande klädd i nubuck-läder. En svart och kontrastrik metallram bär upp fåtöljen och sprider en rustik känsla.
 • Anatolia fåtölj - Ljusbrun

  anatolia fåtölj - ljusbrun
 • Howard Heritage - Brunt anilinläder

  howard heritage - brunt anilinläder
 • Fushion fåtölj i fårskinn scandinavian moonlight - Brunbetsad ek

  fushion fåtölj i fårskinn scandinavian moonlight - brunbetsad ek
 • Kartell K/wood Fåtölj Ljust Trä / Ljust Läder / Krom - Fåtöljer Askfanér Krom - 04917CC

  kartell k/wood fåtölj ljust trä / ljust läder / krom - fåtöljer askfanér krom - 04917cc
  K/Wood fåtölj från Kartell med en modern design med ett tredimensionellt, böjt säte i träfanér och ett underrede i stål perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Stolen har en sittdyna i läder för extra komfort. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Formgiven av Philippe Starck. Bra att veta om K/Wood fåtölj - Modern design.- Tredimensionellt, böjt säte.- Tillverkad av askfanér och bokfanér.- Sittdyna.- Djup: 680 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 1100 mm.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Tvätta för hand. Vi har valt ut Krom Fåtöljer i Askfanér från Kartell med stor omsorg.

Sköt om din skinnfåtölj så håller den länge

Skinn är ett material som åldras och kan hållas snyggt med rätt skötsel. Ta hand om din skinnmöbel på rätt sätt och du kan ha glädje av den mycket länge.

Varje vecka bör du torka av och avlägsna löst sittande smuts. Fläckar som inte lossnar lätt kan du prova tvätta med lädertvål. Efter rengöring bör skinnet smörjas med skinnbalsam med rätt pigment för skinnfåtöljens färg. Balsam fungerar inte på alla typer av läder. Ta reda på vilken lädertyp din skinnmöbel har och välj smörja efter det.

En sliten skinnyta kan ha många sprickor. Dessa kan fyllas igen och en gammal skinnfåtölj eller skinnsoffa kan restaureras. Rengöring och efterföljande läderspackel lägger grunden för en bra färgning med läderfärg.

Vintage läderfåtöljer i antik stil

Vintage är en stil för inredning som är populär idag. Läderfåtöljer finns att köpa i vintagestil nyproducerat men kan också köpas begagnat på loppisar eller auktioner. En välskött skinnfåtölj kan hålla i många, många år. Över tid kan faktiskt en designmöbel också öka i värde.