Möbler
www.mobel.se

Skinnfåtöljer

En fåtölj i skinn är lätt att torka av. Den kan kännas lite kall eller avsvalkande beroende på årstid och inställning. Läderfåtöljer finns i olika färger och formgivning. Här finns skinnfåtöljerna från flera ledande varumärken och möbelbutiker på nätet.

Svart och brun är de vanligaste färgerna på skinnfotöljer. Vi har här valt att lista alla läderfåtöljer oavsett pris och färg. Klicka på den fåtölj du vill läsa mer om.

Populärt inom skinnfåtöljer

 • Norberg professor fåtölj - Grå vintage PU

  norberg professor fåtölj - grå vintage pu
 • Professor skinnfåtölj vintage cigar

  professor skinnfåtölj vintage cigar
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med dekorativa nitar. Lädret vintage cigar är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren.  Dynan har en mönstrad sida som man kan vända upp när man vill byta utseende på fåtöljen. 
 • Swedese Lamino Set Fåtölj + Pall /ek Scandinavian Grey - Fåtöljer Fårskinn Scandinavian Grey - 23001-E2154-23010-E2164

  swedese lamino set fåtölj + pall /ek scandinavian grey - fåtöljer fårskinn scandinavian grey - 23001-e2154-23010-e2164
  Lamino set fåtölj + pall från Swedese, formgiven av Yngve Ekström. Den här fåtöljen är en av våra mest omtyckta designklassiker och har utsetts till århundradets svenska möbel av tidningen Sköna Hems läsare. Fåtöljen och pallen har en stomme av skiktlimmat och formpressat fanér i oljad ek och klädsel i fårskinn. Fåtöljen tillverkas i högsta möjliga kvalitet i småländska Vaggeryd och framställs med förhoppningen att varje fåtölj ska få möjligheten att vandra i flera generationer. Att Lamino-serien är Svanenmärkt innebär att fåtöljen även är ett hållbart alternativ där största möjliga hänsyn har tagits till miljön under hela tillverkningsprocessen. Välj bland flera olika utföranden. Tänk på Fårskinn är ett material där naturliga skillnader förekommer, det gäller framförallt lockarna som kan ha olika utseende och nyans. Därav blir två fåtöljer aldrig exakt likadana. Vi har valt ut Scandinavian Grey Fåtöljer i Fårskinn från Swedese med stor omsorg.
 • Professor fåtölj - Vintage leather cigarr

  professor fåtölj - vintage leather cigarr

Fler tips på skinnfåtöljer

 • Myra fåtölj - Grön

  myra fåtölj - grön
 • Ox Denmarq Trifolium Fladdermusfåtölj Stålunderrede Hasselnöt - Fåtöljer Läder Hasselnöt - OX10101-12

  ox denmarq trifolium fladdermusfåtölj stålunderrede hasselnöt - fåtöljer läder hasselnöt - ox10101-12
  Trifolium fåtölj från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Den här fåtöljen är även känd som den klassiska "fladdermusfåtöljen" på grund av sitt karaktäristiska formspråk. Konstruktionen är enkel och samtidigt elegant — konstruktionen är tillverkad av stål med en sits i 100 % vegetabiliskt garvat läder med en tjocklek på minst 3 mm. Eftersom läder är ett naturmaterial förekommer naturliga variationer. I detta fall beror eventuella spår av ärr och insektsbett på att spanska boskap spenderar merparten av sina liv ute i naturen. De unika variationerna berättar därmed en historia om ursprunget och återspeglar en naturnära känsla. Med tiden gör ljus och användning att lädret får en vacker patina som utstrålar djup och lyster i takt med att fåtöljen åldras. Välj mellan flera olika utföranden. Läs om material och skötselråd härKom ihåg att komplettera fåtöljen med skyddstassar för att skydda golvet. Vi har valt ut Hasselnöt Fåtöljer i Läder från OX Denmarq med stor omsorg.
 • Swedese Lamino Fåtölj Fårskinn/lackad Svart - Fåtöljer Bok Svart - 23001-lackbok-svart

  swedese lamino fåtölj fårskinn/lackad svart - fåtöljer bok svart - 23001-lackbok-svart
  Lamino fåtölj från Swedese, formgiven av Yngve Ekström. Den här fåtöljen är en av våra mest omtyckta designklassiker och har utsetts till århundradets svenska möbel av tidningen Sköna Hems läsare. Laminofåtöljen har en stomme av skiktlimmat och formpressat fanér i ek eller bok. Klädsel erbjuds i olika utföranden av fårull. Välj till exempel mellan färgerna sahara, espresso, charcoal, moonlight, scandinavian grey och graphite. Komplettera gärna fåtöljen med Lamino fotpall för att uppnå högsta möjliga komfort.Både fåtöljen och pallen tillverkas i högsta möjliga kvalitet i småländska Vaggeryd och framställs med förhoppningen att de ska få möjligheten att vandra i flera generationer. Att Lamino-serien är Svanenmärkt innebär även att det är ett hållbart alternativ där största möjliga hänsyn har tagits till miljön under hela tillverkningsprocessen. Tänk på Fårskinn är ett material där naturliga skillnader förekommer, det gäller framförallt fårullslockarna som kan ha olika utseende. Därav blir två fåtöljer eller pallar aldrig exakt likadana. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Bok från Swedese med stor omsorg.
 • Vipp 456 Loungestol - Fåtöljer Läder Svart

  vipp 456 loungestol - fåtöljer läder svart
  Loungestolen från Vipp har en arkitektonisk design med en bekväm, bakåtlutad sits för bästa komfort och en elegant klädsel i läder som bara blir vackrare med åren. Den har ett bekvämt armstöd på sidorna med en mjuk stoppning. Den har ett lätt, lutande ryggstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Om loungestolen från Vipp- Arkitektonisk, monokrom design.- Estetiskt tilltalande former.- Ram i pulverlackerad aluminium.- Mjuka, stoppade armstöd.- Bekväm sits med en bakåtlutad vinkel för extra komfort.- Elegant klädsel i anilinläder.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Loungestolen kommer i olika färger. Loungestolens mått:- Bredd: 690 mm.- Djup: 660 mm.- Höjd: 750 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Sittdjup: 530 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ox Denmarq Ks Fladdermusfåtölj underrede Läder - Fåtöljer Stål Svart

  ox denmarq ks fladdermusfåtölj underrede läder - fåtöljer stål svart
  KS Fåtölj från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Klassisk fåtölj med tillhörande nackkudde. Konstruktionen är enkel och elegant med en bas av stål och sits av 100% vegetabiliskt garvat läder, med en tjocklek på minst 3 mm. Lädret får en vacker patina med åren som ger stolen ett ännu vackrare utseende. Detta sker naturligt efter påverkan från ljus, tid och användning.Ox Denmarq arbetar i huvudsak med läder från Spanien och läderytan är inte modifierad. Spanska boskap normalt spenderar merparten av sin livstid ute i naturen istället för inomhus gör att naturen lämnar spår som insektsbett och ärr. Dessa märken berättar en historia om ursprunget och återspeglar en naturlig produkt. Varje produkt blir därför unik och skillnader i färg och yta förekommer. Möbeltassar måste användas till denna fåtölj. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Porto fåtölj sienna brun

  porto fåtölj sienna brun
  Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade bruna lädret.Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • Aytm Semper Loungefåtölj - Fåtöljer Läder Konjak

  aytm semper loungefåtölj - fåtöljer läder konjak
  Loungefåtöljen från AYTM har en kreativ formgivning med en skarp geometri och en slående kontrast. Den har en hög komfort med en sits i läder och skumfyllning och en ram i stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgivare är Nicklas Bang Christensen. Tillverkad i Italien. Om loungefåtöljen från AYTM- Semper uppskattas för den geometriska designen.- Semper är också omtyckt för den höga komforten.- Loungefåtöljen finns i olika färger.- Finns även som en matstol.- Tillverkad i Italien.- Från serien Semper. Fåtöljens tekniska egenskaper:- Bredd: 850 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 770 mm.- Vikt: 12.5 kg. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Porto fåtölj natur armstöd

  porto fåtölj natur armstöd
  Stilfull fåtölj med armstöd i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret.Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • Trifolium Fåtölj Hazelnut Läder & Svarta Ben

  trifolium fåtölj hazelnut läder & svarta ben
 • Vipp 468 Nackkudde Till Lodge Loungestol t - Fåtöljer Läder Mörkbrun

  vipp 468 nackkudde till lodge loungestol t - fåtöljer läder mörkbrun
  Nackkudden från Vipp har en exklusiv design i läder med justerbar längd och en mjuk fyllning för bästa komfort. Ergonomisk funktion med högkvalitativa material perfekta för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Välj mellan olika färger. Om nackkudden från Vipp- Kombinera nackkudden med Lodge loungestol från Vipp.- Högkvalitativ klädsel i mörkt läder.- Bekväm fyllning i kallskum.- Tung stång för att hålla allt på plats.- Elegant band i läder med justerbar längd.- Nackkudden kommer i olika färger. Nackkuddens mått:- Höjd: 130 mm.- Längd: 405 mm. Skötselråd för nackkudden- Undvik att förvara i direkt solljus.- Rengör med en torr trasa. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Saddle skinnfåtölj vintage cigar

  saddle skinnfåtölj vintage cigar
  Saddle är en unik skinnfåtölj från Artwood som verkligen lever upp till sitt namn. Starkt inspirerad från sadelns utformning bildar denna fåtölj en bekväm och avslappnad möbel som är ett måste för hästälskaren. Sitsen är vackert quiltad och stigbyglar hänger vid sidan av armstöden. Fullnarvsläder i varm brun vintage cigar nyans pryder hela fåtöljen och ger Saddle en exklusiv touch.
 • Källemo Ingo Fåtölj Med Tärnsjöläder Svart/svartoxid - Fåtöljer Stål Svart - 236-9110-400

  källemo ingo fåtölj med tärnsjöläder svart/svartoxid - fåtöljer stål svart - 236-9110-400
  Ingo Fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo.Stålstativet går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, mässingsbehandlat eller svartoxiderat. Sitsen är fylld med latex och klädd i nitat kärnläder i från Tärnsjö Garveri. Stolen finns att få i flera olika utföranden. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Next Rest Fåtölj Hazelnut Läder

  next rest fåtölj hazelnut läder
 • Fushion fåtölj i fårskinn scandinavian expresso - Brunbetsad ek

  fushion fåtölj i fårskinn scandinavian expresso - brunbetsad ek
 • Källemo Bruno Fåtölj Med Tärnsjöläder Cigarrbrun/koppar - Fåtöljer Stål Koppar - 232-9208-300

  källemo bruno fåtölj med tärnsjöläder cigarrbrun/koppar - fåtöljer stål koppar - 232-9208-300
  Bruno fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo. Stolen har en formgjuten sits med nitat kärnläder från Tärnsjö Garveri som finns att få i olika färger. Den har ett stålstativ som går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, svartoxiderat eller mässingsbehandlat. Vi har valt ut Koppar Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Swedese Lamino Fåtölj Lackad Bok Offwhite Fårskinn - Fåtöljer - 23001-FBOW

  swedese lamino fåtölj lackad bok offwhite fårskinn - fåtöljer - 23001-fbow
  Lamino fåtölj är formgiven av Yngve Ekström och tillverkas av Swedese. Fåtöljen är en av våra mest omtyckta designklassiker och utsågs till århundradets svenska möbel av tidningen Sköna Hems läsare. Lamino har en stomme av skiktlimmat och formpressat fanér i bok, ek eller valnöt. Ekversionen kan fås med armbrickor i teak. Erbjuds också i vit- eller svartlaserad askfanér. Klädsel i fårskinn (svart, off white, grå (grafitgrå), mörkgrå (charcoal), espresso (brunt) eller sahara (toffee-brun)), i tyg eller läder. Matchande fotpall och bord finns att köpa till separat.Tänk på: Fårskinn är ett material där naturliga skillnader förekommer, det gäller framförallt lockarna som kan ha olika utseende. Därav blir två fåtöljer aldrig exakt likadana. Vi har valt ut Fåtöljer från Swedese med stor omsorg.
 • Vipp 456 Loungestol Mörkbrun - Fåtöljer Läder Mörkbrun - 45672

  vipp 456 loungestol mörkbrun - fåtöljer läder mörkbrun - 45672
  456 loungestol från Vipp med en arkitektonisk look och en monokrom färg perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Bakåtlutad sits för optimal komfort med en sofistikerad klädsel i anilinläder. Armstöd med en diskret vaddering för att addera en extra dimension till designen. Dansk formgivning med en minimalistisk känsla som aldrig går ur tiden. Välj mellan olika färger. Bra att veta om 456 loungestol - Arkitektonisk, monokrom design.- Estetiskt tilltalande former.- Ram i pulverlackerad aluminium.- Mjuka, stoppade armstöd.- Bekväm sits med en bakåtlutad vinkel för extra komfort.- Elegant klädsel i anilinläder.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Loungestolen finns i olika färgval. Loungestolens mått:- Bredd: 690 mm.- Djup: 660 mm.- Höjd: 750 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Sittdjup: 530 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkbrun Fåtöljer i Läder från Vipp med stor omsorg.
 • Ox Denmarq Ks Fladdermusfåtölj underrede Läder Natur - Fåtöljer Stål Natur - OX10001-11

  ox denmarq ks fladdermusfåtölj underrede läder natur - fåtöljer stål natur - ox10001-11
  KS fåtölj från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Den här fåtöljen är även känd som den klassiska "fladdermusfåtöljen" på grund av sitt karaktäristiska formspråk. Konstruktionen är enkel och samtidigt elegant — konstruktionen är tillverkad av stål med en sits i 100 % vegetabiliskt garvat läder med en tjocklek på minst 3 mm. Eftersom läder är ett naturmaterial förekommer naturliga variationer. I detta fall beror eventuella spår av ärr och insektsbett på att spanska boskap spenderar merparten av sina liv ute i naturen. De unika variationerna berättar därmed en historia om ursprunget och återspeglar en naturnära känsla. Med tiden gör ljus och användning att lädret får en vacker patina som utstrålar djup och lyster i takt med att fåtöljen åldras. Till skillnad från Trifolium fåtölj från samma varumärke är den här fåtöljen högre och utrustad med ett skönt nackstöd. Välj mellan flera olika utföranden. Läs om material och skötselråd härKom ihåg att komplettera fåtöljen med skyddstassar för att skydda golvet. Vi har valt ut Natur Fåtöljer i Stål från OX Denmarq med stor omsorg.
 • Fried Egg Fåtölj Fårskinn Scandinavian grey

  fried egg fåtölj fårskinn scandinavian grey
 • &Tradition Lilla Petra Loungestol Vb1 Vitoljad Ek / Fårskinn Moonlight - Fåtöljer Trä Moonlight White

  &tradition lilla petra loungestol vb1 vitoljad ek / fårskinn moonlight - fåtöljer trä moonlight white
  Loungestolen från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har en mjuk, ekologisk form med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort och ben i vitpigmenterad ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Om loungestolen från &tradition- Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Lilla Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Svea fåtölj - Brunt fårskinn / oljad ek

  svea fåtölj - brunt fårskinn / oljad ek
 • Ox Denmarq Trifolium Fladdermusfåtölj Stålunderrede Brun - Fåtöljer Läder Brun - OX10101-15

  ox denmarq trifolium fladdermusfåtölj stålunderrede brun - fåtöljer läder brun - ox10101-15
  Trifolium fåtölj från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Den här fåtöljen är även känd som den klassiska "fladdermusfåtöljen" på grund av sitt karaktäristiska formspråk. Konstruktionen är enkel och samtidigt elegant — konstruktionen är tillverkad av stål med en sits i 100 % vegetabiliskt garvat läder med en tjocklek på minst 3 mm. Eftersom läder är ett naturmaterial förekommer naturliga variationer. I detta fall beror eventuella spår av ärr och insektsbett på att spanska boskap spenderar merparten av sina liv ute i naturen. De unika variationerna berättar därmed en historia om ursprunget och återspeglar en naturnära känsla. Med tiden gör ljus och användning att lädret får en vacker patina som utstrålar djup och lyster i takt med att fåtöljen åldras. Välj mellan flera olika utföranden. Läs om material och skötselråd härKom ihåg att komplettera fåtöljen med skyddstassar för att skydda golvet. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Läder från OX Denmarq med stor omsorg.
 • Källemo Bruno Fåtölj Med Tärnsjöläder Svart/mässing - Fåtöljer Stål Mässing - 232-9110-500

  källemo bruno fåtölj med tärnsjöläder svart/mässing - fåtöljer stål mässing - 232-9110-500
  Bruno fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo. Stolen har en formgjuten sits med nitat kärnläder från Tärnsjö Garveri som finns att få i olika färger. Den har ett stålstativ som går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, svartoxiderat eller mässingsbehandlat. En maskulin och exklusiv fåtölj i hög kvalitet. Vi har valt ut Mässing Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Fåtölj Porto - Brunt läder

  fåtölj porto - brunt läder
 • Gubi Beetle Loungestol Conic Base Svart Svart Läder Savanne - Fåtöljer Stål Svart - 10007900-Leath.bl

  gubi beetle loungestol conic base svart svart läder savanne - fåtöljer stål svart - 10007900-leath.bl
  Beetle loungestol från Gubi, formgiven av GamFratesi. Den eleganta stolen Beetle har snabbt kommit att bli en klassiker i de moderna hemmen, en snygg loungestol som är formgiven av naturens mest underskattade insekt - en skalbagge. Deisgnduon arbetar strikt inom en skandinavisk inställning till hantverk, funktionalism och enkelhet. Stolen är laminerad i gjuten fanér med sits och rygg i två separat delar som är klädda med det underbara tyget Remix 183. Stolen kommer skapa en snygg stil i ditt hem, vardagsrum eller sovrum! Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Center fåtölj med ben - Brun PU

  center fåtölj med ben - brun pu
 • Källemo Bruno Fåtölj Med Tärnsjöläder Cigarrbrun/mattkrom - Fåtöljer Stål Krom - 232-9208-200

  källemo bruno fåtölj med tärnsjöläder cigarrbrun/mattkrom - fåtöljer stål krom - 232-9208-200
  Bruno fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo. Stolen har en formgjuten sits med nitat kärnläder från Tärnsjö Garveri som finns att få i olika färger. Den har ett stålstativ som går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, svartoxiderat eller mässingsbehandlat. Vi har valt ut Krom Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Ox Denmarq Trifolium Fladdermusfåtölj Svart Underrede - Fåtöljer Läder Mocka

  ox denmarq trifolium fladdermusfåtölj svart underrede - fåtöljer läder mocka
  Trifolium fåtölj från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Denna designklassiker kallas även "fladdermusfåtöljen" på grund av sin speciella utformning. Konstruktionen är enkel och elegant med en bas av stål och sits av 100% vegetabiliskt garvat läder, med en tjocklek på minst 3 mm. Lädret får en vacker patina med åren som ger stolen ett ännu vackrare utseende. Detta sker naturligt efter påverkan från ljus, tid och användning.Ox Denmarq arbetar i huvudsak med läder från Spanien och läderytan är inte modifierad. Spanska boskap normalt spenderar merparten av sin livstid ute i naturen istället för inomhus gör att naturen lämnar spår som insektsbett och ärr. Dessa märken berättar en historia om ursprunget och återspeglar en naturlig produkt. Varje produkt blir därför unik och skillnader i färg och yta förekommer. Möbeltassar måste användas till denna fåtölj. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Kartell K/wood Fåtölj Mörkt Trä / Mörkt Läder / Svart - Fåtöljer Askfanér Svart - 04917SN

  kartell k/wood fåtölj mörkt trä / mörkt läder / svart - fåtöljer askfanér svart - 04917sn
  K/Wood fåtölj från Kartell med en modern design med ett tredimensionellt, böjt säte i träfanér och ett underrede i stål perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Stolen har en sittdyna i läder för extra komfort. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Formgiven av Philippe Starck. Bra att veta om K/Wood fåtölj - Modern design.- Tredimensionellt, böjt säte.- Tillverkad av askfanér och bokfanér.- Sittdyna.- Djup: 680 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 1100 mm.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Tvätta för hand. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Askfanér från Kartell med stor omsorg.
 • Källemo Ingo Fåtölj Med Tärnsjöläder Natur/krom - Fåtöljer Stål Natur - 236-9101-100

  källemo ingo fåtölj med tärnsjöläder natur/krom - fåtöljer stål natur - 236-9101-100
  Ingo Fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo.Stålstativet går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, mässingsbehandlat eller svartoxiderat. Sitsen är fylld med latex och klädd i nitat kärnläder i från Tärnsjö Garveri. Stolen finns att få i flera olika utföranden. Vi har valt ut Natur Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Paris fåtölj med pall - Grå fårskinn

  paris fåtölj med pall - grå fårskinn
 • J166 Jørna Fåtölj Natur/Svart läder

  j166 jørna fåtölj natur/svart läder
 • Cooper Fåtölj Läder Mässing

  cooper fåtölj läder mässing
  Fåtölj tillverkad i skinn och mässing. Bredd 79 cm x Djup 93 cm x Höjd 97 cm x Sitthöjd 41 cm
 • Swedese Lamino Set Fåtölj + Pall /ek - Fåtöljer Fårskinn Sahara

  swedese lamino set fåtölj + pall /ek - fåtöljer fårskinn sahara
  Lamino Fåtölj från Swedese, en riktig designklassiker formgiven av Yngve Ekström. Lamino är ett typexempel på tidlös formgivning, där naturens egna material och ett noggrant hantverk resulterat i en möbel som är lika tilltalande idag som för kommande generationer. När Yngve Ekström ritade fåtöljen 1956 gjorde han det med människan som utgångspunkt, vilket gör den lika behaglig att sitta i som att titta på.Fåtöljen och fotpallen har en stomme av laminerad och formpressad oljad ekfanér samt sittyta, ryggstöd och nackstöd klätt i ett stycke fårskinn. Ergonomisk, varm, mjuk och behaglig. En designklassiker som levt ut trenderna i över 60 år. Observera att fårskinn är ett naturmaterial och att skiftningar i färg förekommer – varje fåtölj är unik.I detta set ingår en fåtölj och en fotpall. Klädseln till pallen och fåtöljen taget från samma skinn. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Reed skinnfåtölj mountain black

  reed skinnfåtölj mountain black
  Skinnfåtölj från Artwood i klassisk design med hardwood/plywood ram och nozagfjädrar. Lädret mountain black är ett täckfärgat fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållits för att den riktiga och äkta känslan hos skinnet ska framhävas så mycket som möjligt. Äkta läder är en naturlig produkt som kommer bära kännetecken om dess ursprung.Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. På den naturliga ytan hos lädret  kan märken eller färgskiftningar uppstå genom slitage eller kontakt med bältesspännen eller nitar på till exempel jeans. Detta är normalt och berikar lädrets karaktär och personlighet med tiden. Läder slits in, inte ut, och blir vackrare med åren. 
 • J166 Jørna Fåtölj Svart /Konjak läder

  j166 jørna fåtölj svart /konjak läder
 • Camaro fåtölj Lyx - Svart/röd PU

  camaro fåtölj lyx - svart/röd pu
 • Decotique Le Bat Fåtölj Mässing/brun - Fåtöljer Läder Brun - 2902-013

  decotique le bat fåtölj mässing/brun - fåtöljer läder brun - 2902-013
  Le Bat fåtölj från Decotique. En klassisk fladdermusfåtölj i en ny smart design som gör den enkel att transportera! Du bygger själv ihop fåtöljens mässingsstativ och trär över det underbara lädret för att skapa din unika och mysiga sittplats. Inte nog med detta, så är fåtöljen helt och hållet tillverkad i Småland. Denna tolkningen på den ikoniska fladdermusfåtöljen är framtagen unikt och finns endast hos Rum21 och vårat systerbolag Royal Design. Fladdermusfåtöljen, också kallad BKF chair och Butterfly chair, ritades 1938 av spanjoren Antonio Bonet och argentinarna Juan Kurchan och Jorge Ferarri-Hardoy. Fåtöljen kom till att bli en symbol för ungdomsuppror, under senare 1900-talet, mot en föräldrageneration som ansåg att ungdomarna skulle ”sitta ordentligt”. Bra att veta:Höjd bak: 100cmBredd bak: 93cmHöjd fram: 51cmBredd fram: 75cmÖvrigt: Kräver montering, Svarta skyddstassar finns förmonterade på benen.Underhåll: Torka av fläckar med en fuktig trasa eller använd galltvål och vatten. Behandla skinnet vid behov genom att smörja in det med ofärgat läderfett eller läderolja. Detta förlänger lädrets livstid och förhindrar att lädret torkar ut. Det skyddar också mot vatten och andra vätskor som kan missfärga lädret!Läderklädseln är ett exklusivt vegetabilgarvat läder tillverkat i Småland av kraftig oxhud med en tjocklek mellan 3,5 – 4 mm. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Läder från Decotique med stor omsorg.
 • Trifolium Fåtölj Svart Läder & Rostfritt Stål Ben

  trifolium fåtölj svart läder & rostfritt stål ben
 • Reeves fåtölj brun

  reeves fåtölj brun
  Modern och stilfull fåtölj i valnöt med en sittdyna i brunt läder. Fåtöljen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att fåtöljen passar in i de flesta hem. Fåtöljen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Ulla fåtölj med fotpall i fårskinn - Antracit / Svartbets / Krom

  ulla fåtölj med fotpall i fårskinn - antracit / svartbets / krom
 • Ulla fåtölj med fotpall i fårskinn - Antracit / Whitewash / Krom

  ulla fåtölj med fotpall i fårskinn - antracit / whitewash / krom
 • Källemo Ingo Fåtölj Med Tärnsjöläder Natur/svartoxid - Fåtöljer Stål Svart - 236-9101-400

  källemo ingo fåtölj med tärnsjöläder natur/svartoxid - fåtöljer stål svart - 236-9101-400
  Ingo Fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo.Stålstativet går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, mässingsbehandlat eller svartoxiderat. Sitsen är fylld med latex och klädd i nitat kärnläder i från Tärnsjö Garveri. Stolen finns att få i flera olika utföranden. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Fladdermusfåtölj Baltimore - Brunt äkta läder

  fladdermusfåtölj baltimore - brunt äkta läder
 • Fogia Tiki Fåtölj L W:86 Cm Svarta Ben / Skinn Vintage Rangers - Fåtöljer Läder Vintage Rangers - P-0000039331

  fogia tiki fåtölj l w:86 cm svarta ben / skinn vintage rangers - fåtöljer läder vintage rangers - p-0000039331
  Tiki fåtölj från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Stolen har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Den har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar i skinn att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki fåtölj - Ikon.- Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Hög komfort.- Kombinera fåtöljen med en Tiki fotpall från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Rangers Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Charleston fåtölj - Teak/mocca

  charleston fåtölj - teak/mocca
 • Porto vilofåtölj - Svart / Teak

  porto vilofåtölj - svart / teak
 • Källemo Ambassad Fåtölj Med Tärnsjöläder Natur/koppar - Fåtöljer Stål Natur - 240-9101-300

  källemo ambassad fåtölj med tärnsjöläder natur/koppar - fåtöljer stål natur - 240-9101-300
  Ambassad Fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo.Stolen har en formgjuten sits i kallskum och ett krom eller kopparbehandlat stålstativ. Den är klädd i vegetabiliskt garvad hud från Tärnsjö. Denna hud är mer materialkrävande och framhäver de naturliga ojämnheter som finns i naturhuden vilket ska uppfattas som kvalitet. Stolen har en exklusiv känsla och passar fint på det lilla kontoret eller i ett vardagsrum. Vi har valt ut Natur Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Källemo Ingo Fåtölj Med Tärnsjöläder Svart/mattkrom - Fåtöljer Stål Svart - 236-9110-200

  källemo ingo fåtölj med tärnsjöläder svart/mattkrom - fåtöljer stål svart - 236-9110-200
  Ingo Fåtölj med Tärnsjöläder är designad av Mats Theselius för Källemo.Stålstativet går att få i krom, mattkrom, kopparbehandlat, mässingsbehandlat eller svartoxiderat. Sitsen är fylld med latex och klädd i nitat kärnläder i från Tärnsjö Garveri. Stolen finns att få i flera olika utföranden. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från Källemo med stor omsorg.
 • Emelie Clubfåtölj Läder Brun

  emelie clubfåtölj läder brun
 • &Tradition Little Petra Loungestol Vb1 Vitoljad Ek / Fårskinn - Fåtöljer Trä Sahara

  &tradition little petra loungestol vb1 vitoljad ek / fårskinn - fåtöljer trä sahara
  Loungestolen från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har en mjuk, ekologisk form med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort och ben i vitpigmenterad ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Om loungestolen från &tradition- Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Lilla Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.

Sköt om din skinnfåtölj så håller den länge

Skinn är ett material som åldras och kan hållas snyggt med rätt skötsel. Ta hand om din skinnmöbel på rätt sätt och du kan ha glädje av den mycket länge.

Varje vecka bör du torka av och avlägsna löst sittande smuts. Fläckar som inte lossnar lätt kan du prova tvätta med lädertvål. Efter rengöring bör skinnet smörjas med skinnbalsam med rätt pigment för skinnfåtöljens färg. Balsam fungerar inte på alla typer av läder. Ta reda på vilken lädertyp din skinnmöbel har och välj smörja efter det.

En sliten skinnyta kan ha många sprickor. Dessa kan fyllas igen och en gammal skinnfåtölj eller skinnsoffa kan restaureras. Rengöring och efterföljande läderspackel lägger grunden för en bra färgning med läderfärg.

Vintage läderfåtöljer i antik stil

Vintage är en stil för inredning som är populär idag. Läderfåtöljer finns att köpa i vintagestil nyproducerat men kan också köpas begagnat på loppisar eller auktioner. En välskött skinnfåtölj kan hålla i många, många år. Över tid kan faktiskt en designmöbel också öka i värde.