Möbler
www.mobel.se

Möbler » Soffor » Divansoffor

Märken på divansoffor:

Divansoffor

Att sätta sig i soffan och kunna slänga upp benen är en skön känsla. Här finns förslag på fina divansoffor från flera olika möbeltillverkare och möbelbutiker online. Divanen kan vara placerad antingen till höger eller vänster. Du väljer det som passar bäst till rummet och placeringen. Klicka på en divansoffa för att läsa mer om den och se vilka materialval etc som finns.

 • Falsterbo Sharon vänster divansoffa – Grå

  Falsterbo Sharon vänster divansoffa – Grå från Falsterbo
 • Falsterbo Sharon vänster divansoffa – Ljusgrå

  Falsterbo Sharon vänster divansoffa – Ljusgrå från Falsterbo
 • Soft Modular Sofa - Divan 3-sits

  Soft Modular Sofa är en tresitssoffa med divan formgiven år 2016 av designern Jasper Morrison för schweiziska varumärket Vitra. Sits i stålram, träkonstruktion med stål och polyuretanskum. Avtagbar klädsel i tyg. Finns i mängd olika utföranden, både färger och material, vilket gör det möjligt att skapa en personlig och unik soffa. Välj på divan till höger eller vänster. Finns även som tvåsitssoffa. Med genomtänkta och välbalanserade proportioner, hög komfort och snygga detaljer är den här soffan den ultimata modulsoffan. Jasper Morrison har med Soft Modular Sofa skapat en ny modern klassiker, med dekorativa detaljer och fina linjer som möts i en balans av form och funktion.
 • Falsterbo Roma divansoffa - höger

  Falsterbo Roma divansoffa - höger från Falsterbo
 • Falsterbo Sharon höger divansoffa – Ljusgrå

  Falsterbo Sharon höger divansoffa – Ljusgrå från Falsterbo
 • Falsterbo Sharon höger divansoffa – Grå

  Falsterbo Sharon höger divansoffa – Grå från Falsterbo
 • 8 Otto Divansoffa

  8 Otto är en soffa formgiven av Piero Lissoni för Cassina. Soffan är del av I Contemporanei-kollektionen och designades samt sattes i produktion år 2014. En väldigt bekväm soffa som typiskt för Piero Lissonis design, är minimalistisk och sober men detaljrik och med hög komfort.Kuddarnas detaljerade klädsel, som sömlöst passar in i soffans ram representerar det fina hantverk Cassina står för. 8 Otto har osynliga sömmar och kommer med antingen gåsdun eller polyesterstoppning.
 • Sofà Divano

  Sofà är en klassisk soffa formgiven Francesco Binfaré för italienska Edra. Soffan är traditionell i form och storlek, elegans och oklanderliga proportioner. Sofà är tillverkad av en metallram som fixerats med stålstänger för att ge en perfekt stabilitet och för optimal komfort har soffan stoppats med Gellyfoam® och fjädrar. Gellyfoam® är ett patenterat kallskum framtaget av Edra med hjälp av avancerad teknologi som ger en exklusiv mjukhet och extrem mångsidighet till vadderingen. Klädseln som är avtagbar erbjuds i ett brett urval av tyger och läder i olika priskategorier.Sofà har en låg rygg som både ger ett sobert uttryck så väl som enastående bekvämlighet. Sjunk ner i soffan och vila huvudet mot rygg- eller armstödet, kuddar blir snabbt överflödiga.Vi visar endast ett urval av de utföranden som finns tillgängliga. Sofà finns även som moduler med möjlighet till högre rygg, djupare sits eller bådadera. Stoppningen går även den att få med syntetvadd istället för fjädrar. Se produktdatablad för tekniska ritningar eller kontakta kundtjänst för ytterligare information.