Möbler
www.mobel.se

Tuftade mattor

En metod för tillverkning av mattor är tuftning. En tuftad matta görs genom att skjuta in garn i ett finmaskigt nät med en enkel loop (ögla). Baksidan av mattan limmas och ofta lägger man även ett skyddande tygstycke baktill. Tillverkningen är vanlig och väldigt ekonomisk. Tuftade mattor kan tillverkas för hand eller med maskin.

Tillverkningsmetoden ger möjlighet till att skapa enorm variation i mattans design. Här har vi plockat in bilder och länkar till tuftade mattor som finns att köpa online. Klicka på den matta du vill se närmare på.

Populärt inom tuftade mattor

 • Kvadrat grön

  kvadrat grön
  Kvadrat ä:r en maskintuftad matta med rutmö:nster. Undersidan ä:r gummerad vilket gö:r :att den ligger still på: golvet. Mattans korta ö:glade lugg gö:r att den ä:
 • Flöte - dörrmatta

  flöte - dörrmatta
  Flö:te ä:r en handtuftad dö:rrmatta i ull fö:r inomhusbruk frå:n det svenska designfö:retaget Axeco. :
 • Fyr - dörrmatta

  fyr - dörrmatta
  Fyr ä:r en handtuftad dö:rrmatta i ull fö:r inomhusbruk frå:n det svenska designfö:retaget Axeco. :
 • Sjöbodar - dörrmatta

  sjöbodar - dörrmatta
  Sjö:bodar ä:r en handtuftad dö:rrmatta i ull fö:r inomhusbruk frå:n det svenska designfö:retaget Axeco. :

Fler tips på tuftade mattor

 • Marimekko Unikko Matta 140x200 Cm Dark Green - Tuftade mattor Ull Mörkgrön

  marimekko unikko matta 140x200 cm dark green - tuftade mattor ull mörkgrön
  Matta från Marimekko med ett ikoniskt mönster i högkvalitativ Nya Zeeland-ull med en exklusiv, tät textur, vackra färger och en naturlig lyster. Den har ett elegant uttryck med en lyxig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Marimekko och Brink & Campman. Om mattan från Marimekko- Unikko uppskattas för det ikoniska mönstret.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Högkvalitativ design.- Finns i flera varianter. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Staycation - Viskosmatta Flower - Natur

  staycation - viskosmatta flower - natur
  Handtuftad matta i viskos med reliefmönster. Höjd 1 cm. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra viskosmattor är tuftade och vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. Mattan är en del av vår kollektion Staycation by Ellos Home, som låter dig skapa en avslappnad och lyxig hotellkänsla hemma. I kollektionen hittar du inredning med uppgraderade kvaliteter och material för hemmets alla rum. Vardagslyx med extra omsorg kring detaljerna! Skötsel av viskosmattor och övrig info: - Dammsug mattan regelbundet utan borste - Vid fläckborttagning, använd inte vatten då materialet är känsligt mot detta. Använd istället ett anpassat fläckborttagningsmedel. - En ny matta kan lugga av sig vilket beror på att fibrer från klippningen trängt ner i luggen och kommer upp till ytan. Dessa kan dammsugas bort (försök inte dammsuga bort allt på en gång, låt det istället ta den tid det tar vilket minskar slitaget). - Eftersom mattan rullas under frakt så kan linjer och veck förekomma när du rullar ut mattan. Dessa kommer gradvis att försvinna efter normal användning och dammsugning. Det kan även ta några dagar innan mattans kanter lägger sig mot golvet.
 • Topaz matta ivory

  topaz matta ivory
  Topaz matta från Classic Collection är handtuftad i ull och viskos. Olika tuftade tekniker ger flera texturer till denna unika matta. Använd mattan i exempelvis sovrum eller vardagsrum. Dammsug mattan regelbundet i luggens riktning utan borste eller roterande munstycke. Vi rekommenderar att mattan lämnas in för fackmässig tvätt. Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv. Mattunderlägget fungerar även som halkskydd.Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unik i sig. Det förekommer även en storleksvariation om +/- 5%.
 • Carved matta silver

  carved matta silver
  Carved är en elegant matta med diskret, grafiskt mönster som klippts för hand för att skapa olika höjd på mattans lugg. Mattan är handtuftad i ull och har en baksida i canvas. Designen är inspirerad av hantverk så som snideri och etsning.Dammsug mattan regelbundet i luggens riktning utan borste eller roterande munstycke. Vi rekommenderar att mattan lämnas in för fackmässig tvätt. Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv. Mattunderlägget fungerar även som halkskydd.Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unik i sig. Det förekommer även en storleksvariation om +/- 5%.
 • Trendy antracit - matta med gummibaksida

  trendy antracit - matta med gummibaksida
  Trendy är en maskintuftad matta med en gummerad baksida som gör att mattan ligger still på golvet. Mattan har en melerad bottenfärg och en ram runt omkring i olika mönster. Här är Trendy i färgen&hell
 • Marimekko Isot Kivet Matta 170x240 Cm Natural White - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Naturvit - 132501170240

  marimekko isot kivet matta 170x240 cm natural white - tuftade mattor nyzeeländsk ull naturvit - 132501170240
  Marimekko Isot Kivet är en matta från Marimekko med en tidlös look med stora cirklar i Nya Zeeland-ull. Den handtuftade designen ger en mjuk och härlig struktur som passar perfekt i alla rum. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Design av Marimekko och Brink & Campman. Bra att veta om Marimekko Isot Kivet matta - Marimekko Isot Kivet uppskattas för den tidlösa designen.- Handtuftad design.- Mattan passar bra i vardagsrummet.- 100% Nya Zeeland-ull.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Naturvit Tuftade mattor i Nyzeeländsk ull från Marimekko med stor omsorg.
 • Zigzag blue - dörrmatta

  zigzag blue - dörrmatta
  Zigzag är en blå handtuftad dörrmatta i ull formgiven av Stina Hagström. Mattan lämpar sig bäst för inomhusbruk, och pryds av ett läckert och lekfullt mönster i blå färger. Här ser du Zigzag&hellip:
 • Marimekko Seireeni Matta 170x240 Cm Green - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Grön

  marimekko seireeni matta 170x240 cm green - tuftade mattor nyzeeländsk ull grön
  Matta från Marimekko med ett naturinspirerat mönster med mjuka former. Den har ett tidlöst uttryck i 100% Nya Zeeland-ull med en handtuftad formgivning. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Formgivning av Marimekko och Brink & Campman. Om mattan från Marimekko- Tidlös design.- Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Handtuftad design.- Finns i flera varianter. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Ninha matta Ø160 cm - Mellangrön

  ninha matta ø160 cm - mellangrön
 • Linie Design, Alton Pastel 140x200 matta

  linie design, alton pastel 140x200 matta
  Alton-mattan från danska Linie Design är en handtuftad matta tillverkad med traditionella metoder, men med en modern och dramatisk look. Denna matta är en perfekt komplement till din inredning och ger rummet en spännande karaktär.Den iögonfallande asymmetriska formen och det flerfärgade, geometriska blockmönstret på Alton-mattan gör den till en fantastisk bas under soffgruppen i ditt vardagsrum. Den stora och mjuka ytan ger en bekväm känsla och skapar en harmonisk atmosfär i rummet.
 • Ellos Home - Matta Tropea - Beige

  ellos home - matta tropea - beige
  Tuftad matta i mjuk kvalitet med skimrande lyster. Tjocklek 2 cm. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Topaz matta ivory/green OUTLET

  topaz matta ivory/green outlet
  Topaz är en underbar handtuftad matta med mönster i mjuka former och lekfulla, dova toner. Mattans partier har olika textur och glans som skapar en tilltalande kontrast. Topaz är tillverkad i ull och och har en mjuk och skön yta, perfekt att placera vid säng eller soffa.Dammsug mattan regelbundet i luggens riktning utan borste eller roterande munstycke. Vi rekommenderar att mattan lämnas in för fackmässig tvätt. Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv. Mattunderlägget fungerar även som halkskydd.Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unik i sig. Det förekommer även en storleksvariation om +/- 5%.
 • Linie Design, Alton Pastel 250x350 matta

  linie design, alton pastel 250x350 matta
  Alton-mattan från danska Linie Design är en handtuftad matta tillverkad med traditionella metoder, men med en modern och dramatisk look. Denna matta är en perfekt komplement till din inredning och ger rummet en spännande karaktär.Den iögonfallande asymmetriska formen och det flerfärgade, geometriska blockmönstret på Alton-mattan gör den till en fantastisk bas under soffgruppen i ditt vardagsrum. Den stora och mjuka ytan ger en bekväm känsla och skapar en harmonisk atmosfär i rummet.
 • Birch matta 200 x 300 cm - Natur

  birch matta 200 x 300 cm - natur
 • Leopard matta natur

  leopard matta natur
  En handtuftad matta i form av en leopard. Mattan är en rolig detalj som passar lika fint i barnrummet som i hallen eller framför den öppna spisen. För att vårda mattan på bästa sätt, dammsug mattan regelbundet i luggens riktning. Enklare fläckar kan ofta tas bort med en fuktig trasa och galltvål. Skumma upp tvålen i trasan innan den appliceras på tyget. Vid större tvättar rekommenderar vi kemtvätt.Mattan är certifierad med REACH och Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unik i sig.
 • Dusty Deco Lisboa matta 200x300 Cm - Tuftade mattor Ull Multi amber

  dusty deco lisboa matta 200x300 cm - tuftade mattor ull multi amber
  Ullmatta från Dusty Deco i handspunnen ull med ett geometriskt mönster i olika nyanser för att addera en extra dimension till designen.Ull är ett exceptionellt naturmaterial som är känt för sin hållbarhet och sina unika egenskaper. Dess naturliga antibakteriella och smutsavvisande egenskaper gör den självrengörande och lätt att underhålla. Formgivning av Edin & Lina Kjellvertz.Om ullmattan från Dusty Deco- 100% handspunnen ull.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Edin & Lina Kjellvertz. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Matta 170x240 Cm Light Beige - Tuftade mattor Ull Ljusbeige

  marimekko unikko matta 170x240 cm light beige - tuftade mattor ull ljusbeige
  Matta från Marimekko med ett ikoniskt mönster i högkvalitativ Nya Zeeland-ull med en exklusiv, tät textur, vackra färger och en naturlig lyster. Den har ett elegant uttryck med en lyxig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Marimekko och Brink & Campman. Om mattan från Marimekko- Unikko uppskattas för det ikoniska mönstret.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Högkvalitativ design.- Finns i flera varianter. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Bari antra - matta med gummibaksida

  bari antra - matta med gummibaksida
  Bari är en maskintuftad matta med kort öglad lugg och har ett oregelbundet mönster av trianglar. Mattan har en gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Här är Bari i färgen antra.
 • Hay Raw No2 Matta 170x240 Cm Mörkgrå - Tuftade mattor Ull Mörkgrå - AB483-A883-AO51

  hay raw no2 matta 170x240 cm mörkgrå - tuftade mattor ull mörkgrå - ab483-a883-ao51
  Raw matta no2 från Hay är en modern matta som är tillverkad av ull och bomull. Mattan är väldigt mjuk till känseln och finns i fler storlekar och färger. Mattan passar att ha i vilket rum som helst på grund av de neutrala färgerna som komplimenterar möblemanget. Vi har valt ut Mörkgrå Tuftade mattor i Ull från HAY med stor omsorg.
 • Geometry yellow - handtuftad matta

  geometry yellow - handtuftad matta
  Geometry är en handtuftad ullmatta formgiven av Stina Hagström. Mattan pryds av ett geometriskt mönster i gult och grått. Luggen, som är av fin ull i hög kvalitet, är tjock och tät. Mattan är&hellip:
 • Marimekko Seireeni Matta 140x200 Cm Warm Beige - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Varm Beige - 132701140200

  marimekko seireeni matta 140x200 cm warm beige - tuftade mattor nyzeeländsk ull varm beige - 132701140200
  Marimekko Seireeni är en matta från Marimekko med ett vackert mönster med mjuka former inspirerade av natur och vatten. Den är handtuftad och tillverkad av 100 % ull från Nya Zeeland och har en tidlös look som passar perfekt i vardagsrummet eller sovrummet. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Marimekko och Brink & Campman. Bra att veta om Marimekko Seireeni matta - Tidlös design.- Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Handtuftad design.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Varm Beige Tuftade mattor i Nyzeeländsk ull från Marimekko med stor omsorg.
 • Staycation - Viskosmatta Flower - Röd

  staycation - viskosmatta flower - röd
  Handtuftad matta i viskos med reliefmönster. Höjd 1 cm. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra viskosmattor är tuftade och vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. Mattan är en del av vår kollektion Staycation by Ellos Home, som låter dig skapa en avslappnad och lyxig hotellkänsla hemma. I kollektionen hittar du inredning med uppgraderade kvaliteter och material för hemmets alla rum. Vardagslyx med extra omsorg kring detaljerna! Skötsel av viskosmattor och övrig info: - Dammsug mattan regelbundet utan borste - Vid fläckborttagning, använd inte vatten då materialet är känsligt mot detta. Använd istället ett anpassat fläckborttagningsmedel. - En ny matta kan lugga av sig vilket beror på att fibrer från klippningen trängt ner i luggen och kommer upp till ytan. Dessa kan dammsugas bort (försök inte dammsuga bort allt på en gång, låt det istället ta den tid det tar vilket minskar slitaget). - Eftersom mattan rullas under frakt så kan linjer och veck förekomma när du rullar ut mattan. Dessa kommer gradvis att försvinna efter normal användning och dammsugning. Det kan även ta några dagar innan mattans kanter lägger sig mot golvet.
 • Marimekko Seireeni Matta 200x300 Cm Green - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Grön

  marimekko seireeni matta 200x300 cm green - tuftade mattor nyzeeländsk ull grön
  Matta från Marimekko med ett naturinspirerat mönster med mjuka former. Den har ett tidlöst uttryck i 100% Nya Zeeland-ull med en handtuftad formgivning. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Formgivning av Marimekko och Brink & Campman. Om mattan från Marimekko- Tidlös design.- Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Handtuftad design.- Finns i flera varianter. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Marimekko Iso Unikko Matta 200x300 Cm Natural White - Tuftade mattor Ull Naturvit

  marimekko iso unikko matta 200x300 cm natural white - tuftade mattor ull naturvit
  Matta från Marimekko med en tuftad yta med ett vackert blommönster och ett stilrent uttryck. Den är tillverkad av ren ull för en lyxig känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Formgivning av Marimekko och Brink & Campman. Om mattan från Marimekko- Marimekko Iso Unikko uppskattas för den lyxiga känslan.- Marimekko Iso Unikko är också omtyckt för det tidlösa mönstret.- Den här mattan är en del av Marimekkos kollektion Iso Unikko.- Finns i flera storlekar. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dusty Deco Lisboa matta 200x300 Cm - Tuftade mattor Ull Multi grey

  dusty deco lisboa matta 200x300 cm - tuftade mattor ull multi grey
  Ullmatta från Dusty Deco i handspunnen ull med ett geometriskt mönster i olika nyanser för att addera en extra dimension till designen.Ull är ett exceptionellt naturmaterial som är känt för sin hållbarhet och sina unika egenskaper. Dess naturliga antibakteriella och smutsavvisande egenskaper gör den självrengörande och lätt att underhålla. Formgivning av Edin & Lina Kjellvertz.Om ullmattan från Dusty Deco- 100% handspunnen ull.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Edin & Lina Kjellvertz. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Bari beige - matta med gummibaksida

  bari beige - matta med gummibaksida
  Bari är en maskintuftad matta med kort öglad lugg och har ett oregelbundet mönster av trianglar. Mattan har en gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Här är Bari i färgen beige.
 • Marimekko Unikko Matta 250x350 Cm - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Greige

  marimekko unikko matta 250x350 cm - tuftade mattor nyzeeländsk ull greige
  Matta från Marimekko med ett djärvt mönster med blommor som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den är tillverkad av högkvalitativ Nya Zeeland-ull med en handtuftad design och en lyxig känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Marimekko och Brink & Campman. Om mattan från Marimekko- Marimekko Unikko uppskattas för det lyxiga uttrycket.- Ikoniskt mönster från Marimekko.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Finns i flera varianter. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Matta 200x300 Cm Greige - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Greige - 132401200280

  marimekko unikko matta 200x300 cm greige - tuftade mattor nyzeeländsk ull greige - 132401200280
  Marimekko Unikko är en matta från Marimekko med en fängslande blommig design som ger en lyxig touch till alla rum. Den handtuftade designen är tillverkad av högkvalitativ nyzeeländsk ull och passar perfekt i vardagsrummet eller sovrummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Design av Marimekko och Brink & Campman. Bra att veta om Marimekko Unikko matta - Marimekko Unikko uppskattas för det lyxiga uttrycket.- Ikoniskt mönster från Marimekko.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Greige Tuftade mattor i Nyzeeländsk ull från Marimekko med stor omsorg.
 • Linie Design, Arco Bordeaux 170x240 matta

  linie design, arco bordeaux 170x240 matta
  Arco-mattan från Linie Design är en tuftad matta som kommer att ge ditt hem en touch av stil och komfort. Tillverkad med omsorg och noggrannhet består Arco av en blandning av 70% ull och 30% viskos.
 • Ninha matta 160 x 230 cm - Lejongul

  ninha matta 160 x 230 cm - lejongul
 • Marimekko Unikko Matta 170x240 Cm - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Greige

  marimekko unikko matta 170x240 cm - tuftade mattor nyzeeländsk ull greige
  Matta från Marimekko med ett djärvt mönster med blommor som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den är tillverkad av högkvalitativ Nya Zeeland-ull med en handtuftad design och en lyxig känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Marimekko och Brink & Campman. Om mattan från Marimekko- Marimekko Unikko uppskattas för det lyxiga uttrycket.- Ikoniskt mönster från Marimekko.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Finns i flera varianter. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dusty Deco Lisboa matta 300x400 Cm Multi Amber - Tuftade mattor Ull Multi amber - DD30000207

  dusty deco lisboa matta 300x400 cm multi amber - tuftade mattor ull multi amber - dd30000207
  Upptäck Lisboa Rug, ett mästerverk designat av Edin & Lina Kjellvertz. Perfekt för att addera värme och textur till ditt hem. Upplev den unika blandningen av design och funktion med denna omsorgsfullt tillverkade ullmatta från Dusty Deco. Design av Edin & Lina Kjellvertz. Bra att veta om Lisboa ullmatta - 100% handspunnen ull.- Erbjuds i flera varianter.- Design av Edin & Lina Kjellvertz. Vi har valt ut Multi amber Tuftade mattor i Ull från Dusty Deco med stor omsorg.
 • Linie Design, Furbo Moss 170x240 matta

  linie design, furbo moss 170x240 matta
  Linie Design Matta Furbo är en handtuftad matta som tillverkas av det danska företaget Linie Design. Tillverkad av 90% ull och 10% viskos, erbjuder denna matta en perfekt balans mellan naturliga och lyxiga material. Med en baksida av 100% bomull erbjuder den också en stabil grund och hållbarhet.Furbo-mattan är skapad med stor respekt för samspelet mellan olika material, färger och texturer. Detta resulterar i en lekfull och unik design som ger dig möjlighet att ge ditt hem en personlig touch. Med sin moderna stil och tidlösa utseende passar mattan perfekt in i olika inredningsstilar.
 • Ninha matta Ø160 cm - Lejongul

  ninha matta ø160 cm - lejongul
 • Marimekko Unikko Matta 250x350 Cm Light Beige - Tuftade mattor Ull Ljusbeige - 132201250350

  marimekko unikko matta 250x350 cm light beige - tuftade mattor ull ljusbeige - 132201250350
  Unikko matta från Marimekko med ett ikoniskt mönster i högkvalitativ Nya Zeeland-ull med en exklusiv, tät textur, vackra färger och en naturlig lyster. Den har ett elegant uttryck med en lyxig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Design av Marimekko och Brink & Campman. Bra att veta om Unikko matta - Unikko uppskattas för det ikoniska mönstret.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Högkvalitativ design.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Ljusbeige Tuftade mattor i Ull från Marimekko med stor omsorg.
 • Marimekko Seireeni Matta 170x240 Cm Warm Beige - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Varm Beige - 132701170240

  marimekko seireeni matta 170x240 cm warm beige - tuftade mattor nyzeeländsk ull varm beige - 132701170240
  Marimekko Seireeni är en matta från Marimekko med ett vackert mönster med mjuka former inspirerade av natur och vatten. Den är handtuftad och tillverkad av 100 % ull från Nya Zeeland och har en tidlös look som passar perfekt i vardagsrummet eller sovrummet. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Marimekko och Brink & Campman. Bra att veta om Marimekko Seireeni matta - Tidlös design.- Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Handtuftad design.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Varm Beige Tuftade mattor i Nyzeeländsk ull från Marimekko med stor omsorg.
 • Linie Design, Arco Bordeaux 200x300 matta

  linie design, arco bordeaux 200x300 matta
  Arco-mattan från Linie Design är en tuftad matta som kommer att ge ditt hem en touch av stil och komfort. Tillverkad med omsorg och noggrannhet består Arco av en blandning av 70% ull och 30% viskos.
 • Marimekko Seireeni Matta 200x300 Cm Warm Beige - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Varm Beige

  marimekko seireeni matta 200x300 cm warm beige - tuftade mattor nyzeeländsk ull varm beige
  Matta från Marimekko med ett naturinspirerat mönster med mjuka former. Den har ett tidlöst uttryck i 100% Nya Zeeland-ull med en handtuftad formgivning. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Formgivning av Marimekko och Brink & Campman. Om mattan från Marimekko- Tidlös design.- Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Handtuftad design.- Finns i flera varianter. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Topaz matta cream/beige

  topaz matta cream/beige
  Topaz är en underbar handtuftad matta med mönster i mjuka former och neutrala toner. Mattans partier har olika textur och glans som skapar en tilltalande kontrast. Topaz är tillverkad i ull och och har en mjuk och skön yta, perfekt att placera vid säng eller soffa.Dammsug mattan regelbundet i luggens riktning utan borste eller roterande munstycke. Vi rekommenderar att mattan lämnas in för fackmässig tvätt. Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv. Mattunderlägget fungerar även som halkskydd.Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unik i sig. Det förekommer även en storleksvariation om +/- 5%.
 • Topaz matta ivory/green

  topaz matta ivory/green
  Topaz är en underbar handtuftad matta med mönster i mjuka former och lekfulla, dova toner. Mattans partier har olika textur och glans som skapar en tilltalande kontrast. Topaz är tillverkad i ull och och har en mjuk och skön yta, perfekt att placera vid säng eller soffa.Dammsug mattan regelbundet i luggens riktning utan borste eller roterande munstycke. Vi rekommenderar att mattan lämnas in för fackmässig tvätt. Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv. Mattunderlägget fungerar även som halkskydd.Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unik i sig. Det förekommer även en storleksvariation om +/- 5%.
 • Marimekko Iso Unikko Matta 140x200 Cm Natural White - Tuftade mattor Ull Naturvit

  marimekko iso unikko matta 140x200 cm natural white - tuftade mattor ull naturvit
  Matta från Marimekko med en tuftad yta med ett vackert blommönster och ett stilrent uttryck. Den är tillverkad av ren ull för en lyxig känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Formgivning av Marimekko och Brink & Campman. Om mattan från Marimekko- Marimekko Iso Unikko uppskattas för den lyxiga känslan.- Marimekko Iso Unikko är också omtyckt för det tidlösa mönstret.- Den här mattan är en del av Marimekkos kollektion Iso Unikko.- Finns i flera storlekar. Shoppa Tuftade mattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Linie Design, Arco Ochre 140x200 matta

  linie design, arco ochre 140x200 matta
  Arco-mattan från Linie Design är en tuftad matta som kommer att ge ditt hem en touch av stil och komfort. Tillverkad med omsorg och noggrannhet består Arco av en blandning av 70% ull och 30% viskos.
 • Marimekko Unikko Matta 170x240 Cm Greige - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Greige - 132401170240

  marimekko unikko matta 170x240 cm greige - tuftade mattor nyzeeländsk ull greige - 132401170240
  Marimekko Unikko är en matta från Marimekko med en fängslande blommig design som ger en lyxig touch till alla rum. Den handtuftade designen är tillverkad av högkvalitativ nyzeeländsk ull och passar perfekt i vardagsrummet eller sovrummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Design av Marimekko och Brink & Campman. Bra att veta om Marimekko Unikko matta - Marimekko Unikko uppskattas för det lyxiga uttrycket.- Ikoniskt mönster från Marimekko.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Greige Tuftade mattor i Nyzeeländsk ull från Marimekko med stor omsorg.
 • Abstract matta ivory

  abstract matta ivory
  Abstract är en underbar handtuftad matta med abstrakt mönster i neutrala toner. Partierna i taupe och beige är av viskos och har en fin glansig yta. Den vita botten och svarta detaljerna är av ull som har en matt finish och bildar en attraktiv kontrast.Dammsug mattan regelbundet i luggens riktning utan borste eller roterande munstycke. Vi rekommenderar att mattan lämnas in för fackmässig tvätt. Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv. Mattunderlägget fungerar även som halkskydd.Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unik i sig. Det förekommer även en storleksvariation om +/- 5%.
 • Zenon matta ivory

  zenon matta ivory
  Exklusiv handtuftad matta från Eichholtz tillverkad i nyzeeländsk ull. Zenon har effektfull textur i tyget i ett abstrakt mönster. Denna eleganta matta kommer i sofistikerad ivory och blir ett fint komplement till vardagsrummet eller sovrummet. Zenon finns i två olika storlekar.
 • Linie Design, Furbo Rose 170x240 matta

  linie design, furbo rose 170x240 matta
  Linie Design Matta Furbo är en handtuftad matta som tillverkas av det danska företaget Linie Design. Tillverkad av 90% ull och 10% viskos, erbjuder denna matta en perfekt balans mellan naturliga och lyxiga material. Med en baksida av 100% bomull erbjuder den också en stabil grund och hållbarhet.Furbo-mattan är skapad med stor respekt för samspelet mellan olika material, färger och texturer. Detta resulterar i en lekfull och unik design som ger dig möjlighet att ge ditt hem en personlig touch. Med sin moderna stil och tidlösa utseende passar mattan perfekt in i olika inredningsstilar.
 • Marimekko Unikko Matta 200x300 Cm Dark Green - Tuftade mattor Ull Mörkgrön - 132207200300

  marimekko unikko matta 200x300 cm dark green - tuftade mattor ull mörkgrön - 132207200300
  Unikko matta från Marimekko med ett ikoniskt mönster i högkvalitativ Nya Zeeland-ull med en exklusiv, tät textur, vackra färger och en naturlig lyster. Den har ett elegant uttryck med en lyxig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Design av Marimekko och Brink & Campman. Bra att veta om Unikko matta - Unikko uppskattas för det ikoniska mönstret.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Högkvalitativ design.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Mörkgrön Tuftade mattor i Ull från Marimekko med stor omsorg.
 • Ninha matta 160 x 230 cm - Grå

  ninha matta 160 x 230 cm - grå
 • Marimekko Seireeni Matta 200x300 Cm Warm Beige - Tuftade mattor Nyzeeländsk Ull Varm Beige - 132701200280

  marimekko seireeni matta 200x300 cm warm beige - tuftade mattor nyzeeländsk ull varm beige - 132701200280
  Marimekko Seireeni är en matta från Marimekko med ett vackert mönster med mjuka former inspirerade av natur och vatten. Den är handtuftad och tillverkad av 100 % ull från Nya Zeeland och har en tidlös look som passar perfekt i vardagsrummet eller sovrummet. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Marimekko och Brink & Campman. Bra att veta om Marimekko Seireeni matta - Tidlös design.- Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Handtuftad design.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Varm Beige Tuftade mattor i Nyzeeländsk ull från Marimekko med stor omsorg.
 • Marimekko Unikko Matta 170x240 Cm Beige - Tuftade mattor Ull Beige - 132211170240

  marimekko unikko matta 170x240 cm beige - tuftade mattor ull beige - 132211170240
  Unikko matta från Marimekko med ett ikoniskt mönster i högkvalitativ Nya Zeeland-ull med en exklusiv, tät textur, vackra färger och en naturlig lyster. Den har ett elegant uttryck med en lyxig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Design av Marimekko och Brink & Campman. Bra att veta om Unikko matta - Unikko uppskattas för det ikoniska mönstret.- Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Högkvalitativ design.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Beige Tuftade mattor i Ull från Marimekko med stor omsorg.
ilead