Möbler
www.mobel.se

Plastmattor

Plastmatta har sina fördelar och är därför väldigt populär. Det är kanske mest på golvet i köket och hallen som vi använder de. Där smutsar vi ner mest med smutsiga skor och i köket med smulor och damm. Plastmattan är lätt att torka av snabbt, ta ut och skaka av men framför allt lätt att tvätta. Det skönt att ha en matta i plast som man inte behöver vara så rädd om. I vardagsrummet och sovrummet kan vi köpa andra mattor i annat material.

Här har vi samlat plastmattor för inredning och inte för bygg. Letar du efter plastmattor för badrum är ett tips att leta hos bygghandeln.

Populärt inom plastmattor

 • Tribus grå - plastmatta

  tribus grå - plastmatta
  Tribus ä:r en plastmatta frå:n den svenska designern Lina Johansson. Mattan ä:r tillverkad i Sverige med traditionell vä:vteknik och ä:ven materialet, bå:de varpen och plaste
 • Zigge svart - plastmatta

  zigge svart - plastmatta
  Plastmattan Zigge har ett enkelt och kontrastrikt mönster och passar i en mängd miljöer. Dess tydliga förskjutna romber bildar ett behagligt mönster. Mattan är vändbar och finns i i flera färg
 • Tribus dust - plastmatta

  tribus dust - plastmatta
  Tribus är en plastmatta från den svenska designern Lina Johansson. Mattan är tillverkad i Sverige med traditionell vävteknik och även materialet, både varpen och plasten, är tillverkat i Sverig
 • Eye turkos - plastmatta

  eye turkos - plastmatta
  Eye ä:r en svenskvä:vd plastmatta med ett vackert och klassiskt gå:sö:gamö:nster, men hä:r i en tappning med moderna lä:ckra fä:rger. Plastmattor ä:r populä:ra

Fler tips på plastmattor

 • Pappelina Peg Matta 70x200 Cm /lin - Plastmattor Polyester Svart

  pappelina peg matta 70x200 cm /lin - plastmattor polyester svart
  Peg är en mycket praktisk och lättskött matta från Pappelina i svensktillverkad, certifierad PVC. Mattan har svetsade kanter med förstärkningsband för högsta hållbarhet, med graverad Pappelina-logotype i båda ändarna och är vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar.Egenskaper Matta från Pappelina Tillverkad i Dalarna, Sverige Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar Praktisk och lättskött Tillverkad av certifierad PVC Svetsade kanter med förstärkningsband för högsta hållbarhet Graverad Pappelina-logotype i båda ändarna Måttavvikelser på ±4% kan förekomma Tjocklek på 5 millimeter Dammsug mattan regelbundet för enkel rengöring Hand- eller fintvätt, 30°C Ej centrifugering eller torktumling Skaka mattan försiktigt, var aktsam om svetskanten Vid behov, forma genom att sträcka i vått tillstånd Plantorka gärna. Vid dropptorkning, häng över flera linor Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Ants Matta 70x90 Cm Pale /vanilla - Plastmattor Pvc Orange

  pappelina ants matta 70x90 cm pale /vanilla - plastmattor pvc orange
  Ants är en matta från Pappelina som är vändbar, precis som många andra från varumärket, tillverkad i plast och fungerar lika bra ute som inne. Praktiskt med plast som lätt går att torka av och dammsuga. De mindre mattorna kan även maskintvättas. Ants har svetsade kanter med förstärkningsband för högsta hållbarhet, med graverad Pappelina-logotype i båda ändarna. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Max Matta 70x100 Cm Darkblue/vanilla - Plastmattor Pvc Vit - MX3710

  pappelina max matta 70x100 cm darkblue/vanilla - plastmattor pvc vit - mx3710
  Max matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Vit Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Black Metallic/black 70x320 Cm - Plastmattor Pvc Svart - SVX732

  pappelina svea matta black metallic/black 70x320 cm - plastmattor pvc svart - svx732
  Svea matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Plastmatta Plastic Sweet

  plastmatta plastic sweet
  Klassiskt mönster i unik tappning. Horredsmattan är praktiska och lättskötta svensktillverkade plastmattor i moderna färgställningar. Maskintvättbar och vändbar.
 • Pappelina Vera Matta 70x225cm Blue/vanilla - Plastmattor Pvc Blå - VE3F722

  pappelina vera matta 70x225cm blue/vanilla - plastmattor pvc blå - ve3f722
  Vera Matta 70x225cm, Blue/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Blå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Plastmatta Wave 150x200 cm

  plastmatta wave 150x200 cm
  Nytt mönster som passar överallt. Horredsmattan är praktiska och lättskötta svensktillverkade plastmattor i moderna färgställningar. Maskintvättbar och vändbar.
 • Brita Sweden Pemba Matta Aqua 70x250 Cm - Plastmattor Vinyl Aqua - 13-222504

  brita sweden pemba matta aqua 70x250 cm - plastmattor vinyl aqua - 13-222504
  Pemba plastmatta från Brita Sweden i svensk, slitstark vinyl med ett minimalistiskt, grafiskt mönster. Skandinavisk, vändbar design i premiumkvalitet för att hålla i generationer. Allergivänligt, ftalatfritt material med mjuka egenskaper anpassad för mångsidiga användningsområden. Går att använda både inom- och utomhus. Välj mellan olika färger och storlekar. Enkel att tvätta. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Bra att veta om Pemba matta - Tålig plastmatta med tvåfärgat, grafiskt mönster.- Skandinavisk design med svenska material.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Kan blekna i direkt solljus.- Plastmattan kan krympa 2-4%.- Allergivänlig.- Ftalatfri.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Hängtorkas.- Torktumla ej.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Aqua Plastmattor i Vinyl från Brita Sweden med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta Sage/seagrass 70x270 Cm - Plastmattor Polyester Salvia - CA1M727

  pappelina carl matta sage/seagrass 70x270 cm - plastmattor polyester salvia - ca1m727
  Carl matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Carl matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Carl uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Salvia Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Mixed Marion

  mixed marion
  Klassiskt mönster i ny tappning. Skön och mjuk mixkvalité . Horredsmattan är praktiska och lättskötta svensktillverkade mattor i moderna färgställningar.
 • Pappelina Mono Matta 60x150 Cm White - Plastmattor Pvc Vit - MN0615

  pappelina mono matta 60x150 cm white - plastmattor pvc vit - mn0615
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Vit Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Fred Matta 70x180 Cm Black / Vanilla - Plastmattor Pvc Svart - FRX718

  pappelina fred matta 70x180 cm black / vanilla - plastmattor pvc svart - frx718
  Fred matta från Pappelina med klassisk, dubbelsidig design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Fred matta - Klassisk, dubbelsidig design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- Dekorativ matta.- För både inomhus och utomhusbruk.- Ingår i serien Fred.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan finns i olika färgval.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera One Matta 70x150 Cm Turquoise/vanilla - Plastmattor Pvc Turkos

  pappelina vera one matta 70x150 cm turquoise/vanilla - plastmattor pvc turkos
  PVC-plast och polyestertrådar. Hand eller maskintvätt vid 30 grader. Får inte torktumlas. Sträck mattan hårt när den är blöt och dropptorka. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Fia Matta 70x150 Cm Warm Grey - Plastmattor Pvc Grå

  pappelina fia matta 70x150 cm warm grey - plastmattor pvc grå
  Fia, den prickiga mattan från Pappelina, tillverkad i plast som tål inom- och utomhusbruk. Fia är vändbar med omvänt färgschema på baksidan. Lätt att hålla ren med våt trasa eller dammsugaren. De mindre mattorna går även att maskintvätta, se skötselråden för just din matta. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Harlekin svart - plastmatta

  harlekin svart - plastmatta
  Harlekin är en plastmatta i med harlequinmönster, precis som namnet antyder. Mattan är vändbar och tvättas för hand i 30 grader. Här ser du Harlekin i färgen svart.Fotograferad i storlek 70 x
 • Matta Cotton Vera

  matta cotton vera
  Elegant svensktillverkad garnmatta i bomullsblandning.
 • Matta Cotton Vera

  matta cotton vera
  Elegant svensktillverkad garnmatta i bomullsblandning.
 • Pappelina Asta Matta 70x180 Cm Warm Grey - Plastmattor Pvc Grå - AS9D718

  pappelina asta matta 70x180 cm warm grey - plastmattor pvc grå - as9d718
  Asta Matta 70x180 cm, Warm Grey från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Max Matta 70x320 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - MXX732

  pappelina max matta 70x320 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - mxx732
  Max matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte.Baksidan har omvända färger. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Lovi grå - plastmatta

  lovi grå - plastmatta
  Lovi är en svensktillverkad plastmatta från Horredsmattan. Den har ett klassiskt och tidlöst randigt mönster och kommer i fler härliga färgställningar. En matta som håller länge! Här är Lov
 • Brita Sweden Poppy Matta /beige 170x250 Cm - Plastmattor Vinyl Grön

  brita sweden poppy matta /beige 170x250 cm - plastmattor vinyl grön
  Mattan från Brita Sweden har ett stilrent rutmönster i slitstark vinyl perfekt för hallen eller köket och för uteplatsen eller terrassen. Den har jordnära färger som harmoniskt smälter in i hemmet med flera, praktiska egenskaper. Den har ett svenskt material i allergivänlig, ftalatfri plast med en mjuk kvalitet för mångsidig användning och vikta ändar på kortsidorna. Enkel att tvätta. Välj mellan olika färger och storlekar. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om mattan från Brita Sweden- Tålig plastmatta med stilrent rutmönster.- Skandinavisk design med svenska material.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Kan blekna i direkt solljus.- Allergivänlig.- Ftalatfri.- Plastmattan kan krympa 2-4%.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för mattan- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Hängtorkas.- Torktumla ej.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Wave gul - plastmatta

  wave gul - plastmatta
  Plastmattan Wave är en plastmatta från Horredsmattan, tillverkad i Sverige. Mattans mönster besår av strikta vita vågformade linjer mot en färgad botten. Plastmattor är praktiska och lätta att
 • Pappelina Svea Matta /mud 60x150 Cm - Plastmattor Pvc Mud Metallic

  pappelina svea matta /mud 60x150 cm - plastmattor pvc mud metallic
  Svea heter Pappelinas enfärgade mattor som finns i en mängd kulörer och storlekar. Alla plastmattor går att använda både utomhus och inomhus. Mattorna som är 70 centimeter breda går att tvätta i maskin. Se skötselråd för information om hur du tar hand om din matta på bästa sätt. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Kotte Matta Sand/ Vanilla 70x225 Cm - Plastmattor Polyester Sand - KE6G722

  pappelina kotte matta sand/ vanilla 70x225 cm - plastmattor polyester sand - ke6g722
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Sand Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x150cm Blue/vanilla - Plastmattor Pvc Blå

  pappelina vera matta 70x150cm blue/vanilla - plastmattor pvc blå
  PVC-plast och polyestertrådar. Hand eller maskintvätt vid 30 grader. Får inte torktumlas. Sträck mattan hårt när den är blöt och dropptorka. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Mono Matta 60x85 Cm Granit/grey - Plastmattor Pvc Grå - MN9E608

  pappelina mono matta 60x85 cm granit/grey - plastmattor pvc grå - mn9e608
  Mono Matta 60x85 cm, Granit/Grey från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Asta Matta 70x180 Cm Pale Turquoise - Plastmattor Pvc Grå

  pappelina asta matta 70x180 cm pale turquoise - plastmattor pvc grå
  Mattan Asta från Pappelina finns i fler olika färgställningar, alla med grått och beige som vaniljvitt som bas och en kontrasterande färg – lime, pale rose, pale turquoise eller warm grey. Asta som är en vändbar matta har ett vackert mönster med prickar, blommor och ränder, baksidan av mattan har samma mönster i omvänd färgskala. Mattorna är lätta att rengöra och underhålla, se skötselråd för information om hur du tar hand om din Pappelinamatta på bästa sätt. Då de är tillverkade i plast fungerar de lika bra som utomhusmattor som inomhus. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Max Matta 70x400 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart

  pappelina max matta 70x400 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart
  Max från Pappelina, en matta tillverkad i Sverige av till 90% svenska råvaror. 10% är varptrådar från Tyskland. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Max är ett diskret mönster av streck som korsas och bildar ett grafiskt rombmönster över hela mattan. Finns i flertalet färgställningar och storlekar. Mattan är vändbar och det är samma mönster men i omvänd färgskala på baksidan. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Molly Matta 70x200 Cm Petrol - Plastmattor Pvc Mix

  pappelina molly matta 70x200 cm petrol - plastmattor pvc mix
  PVC-plast och polyestertrådar. Hand eller maskintvätt vid 30 grader. Får inte torktumlas. Sträck mattan hårt när den är blöt och dropptorka. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Fred Matta 70x360 Cm Black / Vanilla - Plastmattor Pvc Svart

  pappelina fred matta 70x360 cm black / vanilla - plastmattor pvc svart
  Mattan från Pappelina har klassisk, dubbelsidig design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina- Klassisk, dubbelsidig design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- Dekorativ matta.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Fred.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Matta Cotton Vera

  matta cotton vera
  Elegant svensktillverkad garnmatta i bomullsblandning.
 • Alfie grafit - plastmatta

  alfie grafit - plastmatta
  Alfie ä:r en plastmatta frå:n svenska Horredsmattan. I de breda rä:nderna mö:ts olika mö:nster vilket skapar liv och spä:nning i mattan. Hä:r ser du Alfie i fä:rgen gr
 • Pappelina Honey Matta 70x225 Cm Mustard/vanilla - Plastmattor Pvc Gul - HO5722

  pappelina honey matta 70x225 cm mustard/vanilla - plastmattor pvc gul - ho5722
  Honey matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Gul Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta Sage/ Army 85x260 Cm - Plastmattor Polyester Army - MN1M826

  pappelina mono matta sage/ army 85x260 cm - plastmattor polyester army - mn1m826
  Mono matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Mono matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mono uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Army Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Max Matta Sand/vanilla 180x260 Cm - Plastmattor Polyester Sand - MX6G1826

  pappelina max matta sand/vanilla 180x260 cm - plastmattor polyester sand - mx6g1826
  Max matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Max matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Max uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Sand Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Matta Ester

  matta ester
  Elegant svensktillverkad garnmatta.
 • Pappelina Vera Matta 70x375 Cm Lemon - Plastmattor Pvc Gul - VE5A737

  pappelina vera matta 70x375 cm lemon - plastmattor pvc gul - ve5a737
  Vera Matta 70x375 cm, Lemon från Pappelina. Vi har valt ut Gul Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Ilda Matta 70x240 Cm Warm Grey / Vanilla - Plastmattor Pvc Varmgrå - IL9D724

  pappelina ilda matta 70x240 cm warm grey / vanilla - plastmattor pvc varmgrå - il9d724
  Ilda matta från Pappelina med klassisk, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Ilda matta - Tidlös, klassisk design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Ingår i serien Ilda.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan finns i olika färgval.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Varmgrå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Rex Matta 70x60 Cm Fossil/white - Plastmattor Pvc Grå

  pappelina rex matta 70x60 cm fossil/white - plastmattor pvc grå
  Den vändbara mattan Rex från Pappelina finns i en mängd olika kulörer och storlekar. På andra sidan är färgerna omvända och kanterna på Rex är svetsade med förstärkningsband för högsta hållbarhet med graverad Pappelina-logotype i båda ändarna. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Carpet Alice

  carpet alice
  Klassiskt mönster i ny tappning. Skön och mjuk mixkvalité . Horredsmattan är praktiska och lättskötta svensktillverkade mattor i moderna färgställningar.
 • Plastmatta Eye 70x300 cm

  plastmatta eye 70x300 cm
  Horredsmattan är praktiska och lättskötta svensktillverkade plastmattor i moderna färgställningar. Maskintvättbar och vändbar.
 • Rug Solid Pet Matta 75x200 Cm Gradient Forest - Plastmattor Återvunnen Pet Skogsgrön

  rug solid pet matta 75x200 cm gradient forest - plastmattor återvunnen pet skogsgrön
  Gradient Forest PET-matta från Rug Solid är ett stilren matta som låter skogens lugna färger ta plast i hemmet. Mattan är dessutom ett hållbart alternativ som tar vara på överflödiga PET-flaskor. Materialet känns precis som en ullmatta, men är tillverkad av återvunna PET-flaskor. PET-plasten kommer från samlare i Indien som säljer plasten vidare till fabriker, som i sin tur omvandlar den till små korn som senare blir till PET-garn. Därefter vävs mattan som vanligt enligt traditionella metoder. En kvadratmeter av mattan motsvarar upp till 75 plastflaskor. Det stilrena formspråket med breda ränder gör mattan till ett säkert kort som passar in i alla rum och sammanhang. Det hållbara materialet gör dessutom att mattan kan placeras både inomhus och utomhus. Välj mellan flera olika färger och storlekar. Skötselråd: Rengör mattan regelbundet med lätt dammsugning. Undvik direkt solljus.Vid fläckar, skölj mattan med en trädgårdsslang. Undvik att borsta bort fläckarna. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Brita Sweden Karin Matta 70x250 Cm - Plastmattor Vinyl Svart

  brita sweden karin matta 70x250 cm - plastmattor vinyl svart
  Mattan från Brita Sweden har bladformat, grafiskt mönster i slitstark vinyl perfekt för hallen eller köket och för uteplatsen eller terrassen. Den har flera, praktiska egenskaper. Den har en vävd, vändbar design och ett allergivänligt, ftalatfritt material för mångsidig användning. Enkel att tvätta. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om mattan från Brita Sweden- Tålig plastmatta med en stilren, grafisk bladdesign.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Allergivänligt, ftalatfritt material.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Kan blekna i direkt solljus.- Plastmattan kan krympa 2-4%.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för mattan- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Hängtorkas.- Torktumla ej.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Wave rost - plastmatta

  wave rost - plastmatta
  Plastmattan Wave är en plastmatta från Horredsmattan, tillverkad i Sverige. Mattans mönster besår av strikta vita vågformade linjer mot en färgad botten. Plastmattor är praktiska och lätta att
 • Pappelina Ilda Matta 70x240 Cm Mustard / Vanilla - Plastmattor Pvc Senapsgul - IL5724

  pappelina ilda matta 70x240 cm mustard / vanilla - plastmattor pvc senapsgul - il5724
  Ilda matta från Pappelina med klassisk, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Ilda matta - Tidlös, klassisk design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Ingår i serien Ilda.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan finns i olika färgval.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Senapsgul Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Fred Matta 70x180 Cm / Vanilla - Plastmattor Pvc Beige

  pappelina fred matta 70x180 cm / vanilla - plastmattor pvc beige
  Mattan från Pappelina har klassisk, dubbelsidig design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina- Klassisk, dubbelsidig design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- Dekorativ matta.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Fred.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Plastmatta Cleo

  plastmatta cleo
  Klassiskt mönster i unik tappning. Horredsmattan är praktiska och lättskötta svensktillverkade plastmattor i moderna färgställningar. Maskintvättbar och vändbar.
 • Pappelina Marre Matta 70x90 Cm Mud/vanilla/turquoise - Plastmattor Pvc Beige

  pappelina marre matta 70x90 cm mud/vanilla/turquoise - plastmattor pvc beige
  Marre är mattan från Pappelina som sprider glädje. Tillverkad av plast som tål att ligga både ute och inne, ett tacksamt material som går att torka av och tvätta i maskin. Marre finns i flera färgkombinationer och storlekar. Graverad logotyp i båda ändar. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Marre Matta 70x90 Cm Warm Grey/vanilla/mustard - Plastmattor Pvc Grå - MA9709

  pappelina marre matta 70x90 cm warm grey/vanilla/mustard - plastmattor pvc grå - ma9709
  Marre Matta 70x90 cm, Warm Grey/Vanilla/Mustard från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Ilda Matta 70x180 Cm Mustard / Vanilla - Plastmattor Pvc Senapsgul - IL5718

  pappelina ilda matta 70x180 cm mustard / vanilla - plastmattor pvc senapsgul - il5718
  Ilda matta från Pappelina med klassisk, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Ilda matta - Tidlös, klassisk design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Ingår i serien Ilda.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan finns i olika färgval.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Senapsgul Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Matta Cotton Vera

  matta cotton vera
  Elegant svensktillverkad garnmatta i bomullsblandning.
 • Pappelina Mono Matta 60x85 Cm Mustard/lemon - Plastmattor Pvc Gul

  pappelina mono matta 60x85 cm mustard/lemon - plastmattor pvc gul
  PVC-plast och polyestertrådar. Hand eller maskintvätt vid 30 grader. Får inte torktumlas. Sträck mattan hårt när den är blöt och dropptorka. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.