Möbler
www.mobel.se

Gångmattor

På den här sidan visar vi dig nya gångmattor du kan beställa online. Du kan beställa din gångmatta som metervara om du vill få den i exakt mått.

I galleriet här nedanför ser du både billiga och lite mer exklusiva förslag på gångmattor. Med gummerad baksida ligger mattan kvar och glider minimalt.

Populärt inom gångmattor

 • Lövet grå - gångmatta på metervara

  lövet grå - gångmatta på metervara
  Lövet är en maskintuftad gångmatta med kort öglad lugg och gummerad baksida vilket gör att den ligger på plats på golvet. Här ser du Lövet i färgen?
 • Port svart - gångmatta på metervara

  port svart - gångmatta på metervara
  Port är en stilren gångmatta på metervara med en baksida i gummi som gör att den ligger still på golvet. Här ser du Port i färgen svart.
 • Pronto beige - gångmatta på metervara

  pronto beige - gångmatta på metervara
  En smakfull gångmatta på metervara med ett diskret rutmönster. Finns i färgerna blå, röd, grå, brun och beige. Här ser du mattan i färgen beige. Mattans gummibaksida gör att mattan ligger st
 • Capri antracit - gångmatta på metervara

  capri antracit - gångmatta på metervara
  Här är den maskintuftade mattan Capri som gångmatta på metervara. Den har en kort öglad lugg och gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Capri har en?

Fler tips på gångmattor

 • Primera art grå/natur - gångmatta på metervara

  primera art grå/natur - gångmatta på metervara
  Primera art är en maskinvävd matta med ett konstnärligt motiv i vackra färger. Mattan är tunn och tillverkad i ett material som gör att den fungerar lika bra att placera inne som ute. Den är sl
 • Eufrat röd - gångmatta på metervara

  eufrat röd - gångmatta på metervara
  Här är mattan Eufrat som gångmatta på metervara. Eufrat är en konstsilkesmatta med ett klassiskt orientinspirerat mönster. Viskosen i garnet gör att mattan skimrar?
 • Avenue röd 59063/406 - gångmatta på metervara

  avenue röd 59063/406 - gångmatta på metervara
  Avenue är en trapp- och gångmatta på metervara i mycket hög kvalitet. Ovansidan av mattan är i 80% ull vilket gör att mattan är tålig och slitstark. Avenue finns?
 • Taylor brun - gångmatta på metervara

  taylor brun - gångmatta på metervara
  Taylor är med sitt abstrakta rutmönster en tidlös gångmatta som passar i många olika miljöer. Här ser du Taylor i färgen brun.
 • Feel vit - gångmatta på metervara

  feel vit - gångmatta på metervara
  Feel är en härlig maskinvävd matta med en mjuk lugg vilket gör att den känns mysig och skön under fötterna. Den har också en härlig lyster! Mattan passar på många plaster i hemmet. Här är
 • Konia röd 1175/501 - gångmatta på metervara

  konia röd 1175/501 - gångmatta på metervara
  Konia är en trapp- och gångmatta på metervara i mycket hög kvalitet. Ovansidan av mattan är i 100% ull vilket gör att mattan har en fantastisk kvalitet och hög slitstyrka.?
 • Gångmatta Inka

  gångmatta inka
  Tryckt gångmatta. 100% polyamid, langetterade sidor. Med actionbacking som baksida (actionbacking är en väv i syntetmaterial, i struktur av ett rutnät, vi rekommenderar att man köper till halkskydd till mattor med denna baksida) . Dammsugning/skumtvätt. Finns i 3 olika längdmått. Färg plommon.
 • COLORED VINTAGE Gångmatta 57x278 Stor Grå, Gångmattor

  colored vintage gångmatta 57x278 stor grå, gångmattor
  Colored Vintage mattor tillverkas av handknutna mattor som är minst 20-50 år gamla. Varje matta är noggrant utvald och går igenom en unik process där färgerna neutraliseras före mattan blir omfärgad&hellip:
 • Paris våg beige - gångmatta på metervara

  paris våg beige - gångmatta på metervara
  Gångmattan Paris våg på metervara med en halkfri baksida i gummi och en ovansida i syntet ser du här i färgen beige.
 • MAHARANI Gångmatta 80x300 Stor Lila, Gångmattor

  maharani gångmatta 80x300 stor lila, gångmattor
 • Merino gångmatta beige

  merino gångmatta beige
  Merino är en elegant vändbar matta tillverkad av ull. Mattan är mycket slitstark och smutsavvisande vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. Eventuell smuts lägger sig på ytan och avlägsnas med fördel genom dammsugning (utan borste) eller vädring. Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv. Mattan är certifierad med REACH och Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unikt i sig.
 • KURDI Gångmatta 110x298 Persisk Röd, Gångmattor

  kurdi gångmatta 110x298 persisk röd, gångmattor
  Dessa mattor knyts av kurdiska nomader i västra Iran. Nomaderna som numera är bofasta vandrade tidigare utefter gränsen mot Irak och Turkiet. Mönstret i mattorna är ofta mina-khani, herati, geometriska&hellip:
 • Halkfri gångmatta beige 67x400 cm, Gångmattor

  halkfri gångmatta beige 67x400 cm, gångmattor
  Gångmattan blir en trendig och elegant detalj i vardagsrum, sovrum, kök, hallar eller kontor. Mattan utstrålar en klassisk charm, som gör den perfekt att ha i vardagsrummet samtidigt som den skyddar&hellip:
 • Naomi multi - gångmatta metervara

  naomi multi - gångmatta metervara
  Naomi multi är en färgsprakande matta med ett läckert skiftande mönster som breder ut sig över hela mattan. Den har en skuren lugg vilket gör den mjuk och skön under fötterna. Här är Naomi m
 • FARS Gångmatta 155x400 Flerfärgad, Gångmattor

  fars gångmatta 155x400 flerfärgad, gångmattor
  Designen i dessa mattor är minimalistisk och färgerna är harmoniska i en ljusare naturliga skala. Denna skalas graderade effekt är handvävd i en selektiv oregelbunden vävnad med en charmerande artistiskt&hellip:
 • Konia beige 1181/522 - gångmatta på metervara

  konia beige 1181/522 - gångmatta på metervara
  Konia är en trapp- och gångmatta på metervara i mycket hög kvalitet. Ovansidan av mattan är i 100% ull vilket gör att mattan har en fantastisk kvalitet och hög slitstyrka.?
 • Tiles - gångmatta på metervara

  tiles - gångmatta på metervara
  Tiles är en gångmatta på metervara med en kort skuren lugg och ett rutmönster som påminner om marockanska klinkerplattor.
 • HANDLOOM Gångmatta 80x350 Stor Beige, Gångmattor

  handloom gångmatta 80x350 stor beige, gångmattor
  Dessa mattor tillverkas i Bhadohi i Indien och ullen som används är mjuk och av bra kvalitet vilket gör mattorna mjuka och sköna. Vid produktionen används en annan sorts vävstol som gör att arbetet&hellip:
 • Pronto blå - gångmatta på metervara

  pronto blå - gångmatta på metervara
  En smakfull gångmatta på metervara med ett diskret rutmönster. Finns i färgerna blå, röd, grå, brun och beige. Här ser du mattan i färgen blå. Mattans gummibaksida gör att mattan ligger sti
 • Dusty grön - gångmatta på metervara

  dusty grön - gångmatta på metervara
  Dusty är en gångmatta på metervara med gummerad baksida som gör att mattan ligger still på golvet. Mattans olika nyanser skapar en vacker och stilren mönsterstruktur. Här ser du Dusty i färgen
 • Port röd - gångmatta på metervara

  port röd - gångmatta på metervara
  Port är en stilren gångmatta på metervara med en baksida i gummi som gör att den ligger still på golvet. Här ser du Port i färgen röd.
 • Halkfri gångmatta beige 67x200 cm, Gångmattor

  halkfri gångmatta beige 67x200 cm, gångmattor
  Gångmattan blir en trendig och elegant detalj i vardagsrum, sovrum, kök, hallar eller kontor. Mattan utstrålar en klassisk charm, som gör den perfekt att ha i vardagsrummet samtidigt som den skyddar&hellip:
 • WILMA Gångmatta 80x350 Stor Blå, Gångmattor

  wilma gångmatta 80x350 stor blå, gångmattor
  Dessa mattor vävs främst i Dorri i Indien men tillverkning förekommer även i andra delar av landet. Det är en indisk kelimvävnad tillverkad i ull. Vänligen observera att p g a tillverkningssättet&hellip:
 • ZIEGLER Gångmatta 80x500 Stor Brun/Röd, Gångmattor

  ziegler gångmatta 80x500 stor brun/röd, gångmattor
  Dessa vackra orientaliska mattor är replikor av de mycket populära Zieglermattorna som har sitt ursprung i det forna Persien. Mönstret i mattorna härstammar från antika mattor och de har ofta lite&hellip:
 • Granada koppar - gångmatta på metervara

  granada koppar - gångmatta på metervara
  Konstsilkesmattan Granada, här i en vacker kopparfärg, har viskos i garnet vilket gör att den skimrar vackert. Att snirkliga mönster möter en botten av rutor i brun, guld och koppar?
 • JACINDA Gångmatta 80x300 Stor Grå, Gångmattor

  jacinda gångmatta 80x300 stor grå, gångmattor
 • Gångmatta Rut

  gångmatta rut
  Tryckt gångmatta med snyggt mönster. Kvalité upptill 100% polyamid, med langetterade kanter. Undersida i actionbacking. Dammsugning/skumtvätt. Finns i flera storlekar. Färg beige.
 • STOR Gångmatta Colored 70x380, Gångmattor

  stor gångmatta colored 70x380, gångmattor
  Colored Vintage mattor tillverkas av handknutna mattor som är minst 20-50 år gamla. Varje matta är noggrant utvald och går igenom en unik process där färgerna neutraliseras före mattan blir omfärgad&hellip:
 • Diamond - gångmatta på metervara

  diamond - gångmatta på metervara
  Diamond är en gångmatta på metervara med en kort skuren lugg och ett klassiskt och tidlöst gåsögamönster.
 • Gångmatta Slinga

  gångmatta slinga
  Gångmatta med baksida actionbacking.(actionbacking är en väv i syntetmaterial, i struktur av ett rutnät, vi rekommenderar att man köper till halkskydd till mattor med denna baksida) . 100% polyamid. Dammsugning/skumtvätt rekommenderas. Färg grön.
 • Gångmatta Rut

  gångmatta rut
  Tryckt gångmatta med snyggt mönster. Kvalité upptill 100% polyamid, med langetterade kanter. Undersida i actionbacking. Dammsugning/skumtvätt. Finns i flera storlekar. Färg blå.
 • Port brun - gångmatta på metervara

  port brun - gångmatta på metervara
  Port är en stilren gångmatta på metervara med en baksida i gummi som gör att den ligger still på golvet. Här ser du Port i färgen brun.
 • AGADIR Gångmatta 80x614 Stor Modern Beige/Brun, Gångmattor

  agadir gångmatta 80x614 stor modern beige/brun, gångmattor
  Patchwork är mattor som sätts samman av äldre turkiska mattor. Dessa är klippta i mindre bitar och ihopsydda i nya designer och storlekar. Färgerna och mönstren matchar och är speciellt utvalda.&hellip:
 • SENNEH Gångmatta 70x283 Stor Röd, Gångmattor

  senneh gångmatta 70x283 stor röd, gångmattor
  Dessa mattor knyts i staden Sanandaj som ligger i provinsen Kurdistan i västra Persien. Mönstret består av romber, mir-e buteh eller herati och mattorna domineras av röda och mörkblå färger. Ullen&hellip:
 • Halkfri gångmatta beige block 67x400 cm, Gångmattor

  halkfri gångmatta beige block 67x400 cm, gångmattor
  Gångmattan blir en trendig och elegant detalj i vardagsrum, sovrum, kök, hallar eller kontor. Mattan utstrålar en klassisk charm, som gör den perfekt att ha i vardagsrummet samtidigt som den skyddar&hellip:
 • Lahori Bochara Röd 77x309 cm

  lahori bochara röd 77x309 cm
  En röd gångmatta med mycket lyster och glans. Den breda geometriska bården ramar vackert in centerpartiets fjärilsliknande mönster.
 • AGADIR Gångmatta 80x302 Stor Modern Blå, Gångmattor

  agadir gångmatta 80x302 stor modern blå, gångmattor
  Patchwork är mattor som sätts samman av äldre turkiska mattor. Dessa är klippta i mindre bitar och ihopsydda i nya designer och storlekar. Färgerna och mönstren matchar och är speciellt utvalda.&hellip:
 • COLORED VINTAGE Gångmatta 81x274 Stor Beige/Grå, Gångmattor

  colored vintage gångmatta 81x274 stor beige/grå, gångmattor
  Colored Vintage mattor tillverkas av turkiska mattor som är minst 20-50 år gamla. Varje matta är noggrant utvald och går igenom en unik process där färgerna neutraliseras före mattan blir omfärgad&hellip:
 • AGADIR Gångmatta 78x600 Stor Modern Grön, Gångmattor

  agadir gångmatta 78x600 stor modern grön, gångmattor
  Patchwork är mattor som sätts samman av äldre turkiska mattor. Dessa är klippta i mindre bitar och ihopsydda i nya designer och storlekar. Färgerna och mönstren matchar och är speciellt utvalda.&hellip:
 • AGADIR Gångmatta 80x302 Stor Modern Beige/Grön, Gångmattor

  agadir gångmatta 80x302 stor modern beige/grön, gångmattor
  Patchwork är mattor som sätts samman av äldre turkiska mattor. Dessa är klippta i mindre bitar och ihopsydda i nya designer och storlekar. Färgerna och mönstren matchar och är speciellt utvalda.&hellip:
 • Idaho mink - gångmatta på metervara

  idaho mink - gångmatta på metervara
  Idaho är en flatvävd matta, här på metervara, med ram och ett trevligt rutmönster. Mattan är enkel att dammsuga och hålla ren, det gör den till en matta som klarar sig utmärkt genom ett någo
 • Allison brons - gångmatta på metervara

  allison brons - gångmatta på metervara
  Allison är en maskinvävd matta med kort skuren lugg och läckert mönster. Garnet i mattan har härlig glans och lyster och accentfärgen mot den svarta bottnen skapar snygga kontraster. Här är Al
 • Patchwork gråsvart - gångmatta på metervara

  patchwork gråsvart - gångmatta på metervara
  Patchwork är en fin gångmatta i varma färger i ett rutat mönster. Mattan är mjuk att gå på och lätt att hålla ren Här i färgen gråsvart.
 • Carlucci röd - gångmatta på metervara

  carlucci röd - gångmatta på metervara
  En maskinvävd matta med ett patchwork-inspirerat mönster. Mattan är tillverkad i en blandning av materialen chenille och viskos vilket ger mattan en fin lyster. Här ser du Carlucci?
 • Wave beige - gångmatta på metervara

  wave beige - gångmatta på metervara
  Gångmattan Wave på metervara med en halkfri baksida i gummi och en ovansida i syntet ser du här i färgen beige.
 • Port mörkgrå - gångmatta på metervara

  port mörkgrå - gångmatta på metervara
  Port är en stilren gångmatta på metervara med en baksida i gummi som gör att den ligger still på golvet. Här ser du Port i färgen mörkgrå.
 • Merino gångmatta grå

  merino gångmatta grå
  Merino är en elegant vändbar matta tillverkad av ull. Mattan är mycket slitstark och smutsavvisande vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. Eventuell smuts lägger sig på ytan och avlägsnas med fördel genom dammsugning (utan borste) eller vädring. Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv. Mattan är certifierad med REACH och Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unikt i sig.
 • Allison rosa - gångmatta på metervara

  allison rosa - gångmatta på metervara
  Allison är en maskinvävd matta med kort skuren lugg och läckert mönster. Garnet i mattan har härlig glans och lyster och accentfärgen mot den svarta bottnen skapar snygga kontraster. Här är Al
 • Gångmatta Rut

  gångmatta rut
  Tryckt gångmatta med snyggt mönster. Kvalité upptill 100% polyamid, med langetterade kanter. Undersida i actionbacking. Dammsugning/skumtvätt. Finns i flera storlekar. Färg antracit.
 • Carlucci multi - gångmatta på metervara

  carlucci multi - gångmatta på metervara
  En maskinvävd matta med ett patchwork-inspirerat mönster. Mattan är tillverkad i en blandning av materialen chenille och viskos vilket ger mattan en fin lyster. Här ser du Carlucci?