Möbler
www.mobel.se

Badrumsmattor

En skön badrumsmatta är härligt att ställa sig på efter en varm dusch. Där kan man stå och torka sig och låta droppar falla. Det finns mattor till badrummet i många olika prisklasser, material och mönster. Här listar vi ett urval från till exempel Jotex badrumsmattor i budgetklassen till designermattorna.

Populärt inom badrumsmattor

 • Zebra badrumsmatta taupe/vit

  zebra badrumsmatta taupe/vit
  Zebra badrumsmatta är en elegant matta som livar upp badrumsgolvet. Badrumsmattan är en vävd mönstrad matta från Classic Collection. Bomullen är mjuk och skön att gå på. Mattan är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Badrumsrmattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unikt i sig.
 • Milliane badrumsmatta lindblomsgrön

  milliane badrumsmatta lindblomsgrön
  Enfärgad badrumsmatta i bomull. Dekorativt och klassiskt mönster vilket gör att den passar in i de flesta inredningsstilar och hem.
 • Komota 428 badrumsmatta

  komota 428 badrumsmatta
 • Classica badrumsmatta vit

  classica badrumsmatta vit
  Tunnare enfärgad badrumsmatta i bomull . Badrumsmatta med hög absorberingsförmåga som torkar snabbt vid upphängning. Finns i olika färger.

Fler tips på badrumsmattor

 • Lessie badrumsmatta

  lessie badrumsmatta
 • Ethnic badrumsmatta - Beige

  ethnic badrumsmatta - beige
 • Amore badrumsmatta

  amore badrumsmatta
 • Melek badrumsmatta

  melek badrumsmatta
 • Clam badrumsmatta beige

  clam badrumsmatta beige
  Uppdatera ditt badrum med Clam bomullsmatta. Clam har en mjuk, enfärgad lugg och en vacker vågig kant som ger mattan ett mjuk uttryck och en ombonad känsla till ditt badrum. Mattan är EKO-TEX-certifierad för din trygghet.
 • Matta Wilmer

  matta wilmer
  Njut av en oförglömlig upplevelse av ren komfort och unik handvävd kvalitet med badrumsmattan wilmer. Tillverkad av bomull och polyester, omsluter denna badrumsmatta dina fötter i en varm och ljuvlig känsla varje gång du kliver på den. Den handvävda
 • Coloma badrumsmatta

  coloma badrumsmatta
 • ARILD badrumsmatta 80x150 cm

  arild badrumsmatta 80x150 cm
  1-pack vävd badrumsmatta med öglor och sicksackmönster. 2250 g/m². Jotex samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en m
 • Piante badrumsmatta - Brun

  piante badrumsmatta - brun
 • Badrumsmatta Havai Set om 3

  badrumsmatta havai set om 3
  100% AKRYL Lugghöjd: 18-30 mm Halkskydd på undersidan Maskintvätt 30° Badrumsmatta: 40 x 60 cm (1 st.) Badrumsmatta: 50 x 60 cm (1 st.) Badrumsmatta: 60 x 100 cm (1 st.) 1300 g/m²
 • Arch badrumsmatta titanium

  arch badrumsmatta titanium
  Arch badrumsmatta från Classic Collection har ett organsikt mönster med höga och låga partier. Mattan har en tilltalande färg i simply taupe. Arch är tillverkad i härlig mjuk bomull och har tvinnade fransar på kortsidan. Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Badrumsmattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unikt i sig.
 • Komota 412 badrumsmatta

  komota 412 badrumsmatta
 • Stars badrumsmatta

  stars badrumsmatta
 • Bus badrumsmatta

  bus badrumsmatta
 • Aslan badrumsmatta - Brun - 150 x 200 cm

  aslan badrumsmatta - brun - 150 x 200 cm
 • Himla - Badrumsmatta Love 50x80 - Grå - 50X80

  himla - badrumsmatta love 50x80 - grå - 50x80
  Tvättad badrumsmatta med en mjuk och ledig look som kan kombineras med Lina frottén. Vit finns även i storleken 70x110 cm. 100% bomull. Maskintvätt 40 grader.
 • Mille Notti - Portofino Badrumsmatta 60x90 cm - Grå - 60X90

  mille notti - portofino badrumsmatta 60x90 cm - grå - 60x90
  Badrumsmatta i stentvättad bomullsfrotté med invävd bård i en ram. Öko-Tex Standard 100
 • Staycation - Badrumsmatta Lazy 75x98 cm - Orange - 75X98

  staycation - badrumsmatta lazy 75x98 cm - orange - 75x98
  Mjukt tuftad badrumsmatta i form av en sköldpadda. Stl 75x98 cm. Badrumsmattan är en del av vår kollektion Staycation by Ellos Home, som låter dig skapa en avslappnad och lyxig hotellkänsla hemma. I kollektionen hittar du inredning med uppgraderade kvaliteter och material för hemmets alla rum. Vardagslyx med extra omsorg kring detaljerna! Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI
 • Shards badrumsmatta set

  shards badrumsmatta set
 • Ellos - Badrumsmatta Zelda - Rosa - 90

  ellos - badrumsmatta zelda - rosa - 90
  Rund, tuftad badrumsmatta i bomull med tofsar runt om. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 20.HIN.41833 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • NEA badrumsmatta 80x120 cm

  nea badrumsmatta 80x120 cm
  Vävd badrumsmatta med randiga öglor i popcorn-struktur. En rolig badrumsmatta som är bekväm och mjuk att gå på. 1450 g/m². Material: 65% polyester, 35% bomull. Storlek: 80x120 cm. Skötselråd: Skontvätt 40°. Krympning max 5%. Tips/råd: NELLI frotté
 • Bonbon badrumsmatta - Rosa/vit

  bonbon badrumsmatta - rosa/vit
 • SENISE badrumsmatta 50x80 cm

  senise badrumsmatta 50x80 cm
  Handvävd badrumsmatta av mjuk bomull med lång, läcker frans. Mattan har snyggt, oregelbundet randmönster och hantverket gör varje matta unik. Franslängd 20 cm. Lugghöjd 2-2,2 cm. Tjocklek 2,2-2,4 cm. 3200-3400 g/m². Jotex samarbetar med Better Cotto
 • Pug badrumsmatta

  pug badrumsmatta
 • Ellos - Badrumsmatta Wave - Rosa - 50X80

  ellos - badrumsmatta wave - rosa - 50x80
  Tuftad, mjuk badrumsmatta av bomull. Halkfri baksida med latexbehandling. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Cinas, Bath Badrumsmatta 40x60 cm Teak

  cinas, bath badrumsmatta 40x60 cm teak
  Bath är en badrumsmatta med en twist som verkligen sticker ut från mängden. Tillverkad av teakträ, har denna matta en enkel men ändå effektfull design som verkligen sätter pricken över i:et på ditt badrum. Bath består av ribbor som löper längs med den avlånga formen och ger en rustik, naturlig känsla till vilket badrum som helst. Du kan placera Bath framför badkaret eller duschen för att ge ditt badrum en lyxig touch. Mattan är mjukt slipad för att ge en len yta, vilket gör det lättare att undvika halkolyckor i badrummet. Så om du letar efter en badrumsmatta som är både praktisk och estetiskt tilltalande, så är Bath det perfekta valet för dig.
 • Orkide badrumsmatta set

  orkide badrumsmatta set
 • Valle matta Ø60 cm - Ljusgrå

  valle matta ø60 cm - ljusgrå
 • Classic Collection - Badrumsmatta Arch - Grå - 60X90

  classic collection - badrumsmatta arch - grå - 60x90
  Badrummsmatta Arch ihärligbomull medhögt och lågt mönster. Tvinnade fransar på kortsidorna.
 • Gant - Badrumsmatta Organic - Grön - 50X80

  gant - badrumsmatta organic - grön - 50x80
  Den här duschmattan är tillverkad i ekologisk bomull som har framställts på ett miljömässigt och socialt ansvarsfullt sätt. Den består av en tätvävd frotté med diskret GANT-logotyp och är det perfekta valet för att hålla badrumsgolvet och fötterna torra. Mattan är lättskött – släng den i tvättmaskinen och torktumlaren tillsammans med handdukarna. Frotté: 900 g/m². Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Clam badrumsmatta vit

  clam badrumsmatta vit
  Uppdatera ditt badrum med Clam bomullsmatta. Clam har en mjuk, enfärgad lugg och en vacker vågig kant som ger mattan ett mjuk uttryck och en ombonad känsla till ditt badrum. Mattan är EKO-TEX-certifierad för din trygghet.
 • Skagerak, Dania Badrumsmatta Teak

  skagerak, dania badrumsmatta teak
  Känslan att ställa sig på varmt mysigt trä efter ett bad eller en dusch är en härlig känsla jämfört med kalla hårda plattor.  Batroom Mat badrumsmatta från Skagerak är tillverkad av teak med springor som gör att vattnet rinner undan och mattan torkar snabbt. 
 • Otana 126 badrumsmatta - Grå

  otana 126 badrumsmatta - grå
 • Gant - Badrumsmatta Organic - Rosa - 50X80

  gant - badrumsmatta organic - rosa - 50x80
  Den här duschmattan är tillverkad i ekologisk bomull som har framställts på ett miljömässigt och socialt ansvarsfullt sätt. Den består av en tätvävd frotté med diskret GANT-logotyp och är det perfekta valet för att hålla badrumsgolvet och fötterna torra. Mattan är lättskött – släng den i tvättmaskinen och torktumlaren tillsammans med handdukarna. Frotté: 900 g/m². Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Domo badrumsmatta

  domo badrumsmatta
 • Vera matta 50 x 80 cm - Beige/vit

  vera matta 50 x 80 cm - beige/vit
 • Badrumsmatta Taranto - Svart

  badrumsmatta taranto - svart
 • Helix badrumsmatta

  helix badrumsmatta
 • Pure - Badrumsmatta /duschmatta Premiumsoft - Natur - 80X120

  pure - badrumsmatta /duschmatta premiumsoft - natur - 80x120
  Badrumsmatta / duschmatta från Pure i mjuk frotté av bomull. Hos varumärket Pure hittar du ett komplett utbud av badrumsfrotté i tidlös design. Skön vardagslyx för dig och ditt badrum! All tillverkning sker i Portugal. Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 2668CIT CITEVE
 • BYMARKEN badrumsmatta

  bymarken badrumsmatta
  Mjuk, tuftad badrumsmatta med effektfullt rutmönster. Mattan är av behaglig bomull och luggen är mjuk att gå på. Lugghöjd 1 cm. 1500 g/m². Jotex samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en gl
 • Ellos - Badrumsmatta Elise - Natur - 80X120

  ellos - badrumsmatta elise - natur - 80x120
  Badrumsmatta i skön bomullskvalitet med korta öglor (ej klippt). Elise är vårt största och mest prisvärda basprogram för badrumsfrotté med ett stort antal färger och produkter att välja bland. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Maritime badrumsmatta - Mörkblå - 60 x 100 cm

  maritime badrumsmatta - mörkblå - 60 x 100 cm
 • Ellos - Badrumsmatta Elise - Vit - 80X120

  ellos - badrumsmatta elise - vit - 80x120
  Badrumsmatta i skön bomullskvalitet med korta öglor (ej klippt). Elise är vårt största och mest prisvärda basprogram för badrumsfrotté med ett stort antal färger och produkter att välja bland. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos - Badrumsmatta Elise - Grå - 50X80

  ellos - badrumsmatta elise - grå - 50x80
  Badrumsmatta i skön bomullskvalitet med korta öglor (ej klippt). Elise är vårt största och mest prisvärda basprogram för badrumsfrotté med ett stort antal färger och produkter att välja bland. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Gant - Badrumsmatta Organic - Grå - 50X80

  gant - badrumsmatta organic - grå - 50x80
  Den här duschmattan är tillverkad i ekologisk bomull som har framställts på ett miljömässigt och socialt ansvarsfullt sätt. Den består av en tätvävd frotté med diskret GANT-logotyp och är det perfekta valet för att hålla badrumsgolvet och fötterna torra. Mattan är lättskött – släng den i tvättmaskinen och torktumlaren tillsammans med handdukarna. Frotté: 900 g/m². Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Milliane badrumsmatta gråblå

  milliane badrumsmatta gråblå
  Enfärgad badrumsmatta i bomull. Dekorativt och klassiskt mönster vilket gör att den passar in i de flesta inredningsstilar och hem.
 • Ortanca matta

  ortanca matta
 • Cinas, Bath Badrumsmatta 40x40 cm Teak

  cinas, bath badrumsmatta 40x40 cm teak
  Bath är en badrumsmatta med en twist som verkligen sticker ut från mängden. Tillverkad av teakträ, har denna matta en enkel men ändå effektfull design som verkligen sätter pricken över i:et på ditt badrum. Bath består av ribbor som löper längs med den avlånga formen och ger en rustik, naturlig känsla till vilket badrum som helst. Du kan placera Bath framför badkaret eller duschen för att ge ditt badrum en lyxig touch. Mattan är mjukt slipad för att ge en len yta, vilket gör det lättare att undvika halkolyckor i badrummet. Så om du letar efter en badrumsmatta som är både praktisk och estetiskt tilltalande, så är Bath det perfekta valet för dig.
 • Flamingo badrumsmatta

  flamingo badrumsmatta
 • Self badrumsmatta

  self badrumsmatta
 • Himla - Badrumsmatta Max 60x90 - Rosa - 60X90

  himla - badrumsmatta max 60x90 - rosa - 60x90
  Max badrumsmatta är gjord i 100% bomull och har ett klassiskt, tidlöst utseende. Den har grova garner vilket ger en fin struktur och den är mjuk att gå på.
 • Benver badrumsmatta

  benver badrumsmatta
ilead