Möbler
www.mobel.se

Vita barstolar

Här hittar du en kollektion av 32 vita barstolar och barpallar som du kan köpa online. Barstolarna är i vitmålat trä, vit plast eller andra vitfärgade material.

 • Simone barstol 78 cm rotting vit, Sika-design

  simone barstol 78 cm rotting vit, sika-design
  Artikelnummer: Simone bar stool 9184CPWHFärg: Vit med cappuccino inslag.Simone ingår i Sikas Affäire kollektion vars design härrör från 50- och 60-talet. Simone cafébarstol mått: Diameter: 40 cm, höjd 78 cm.Caféstolen är handgjord i rotting med de mest utsatta delarna i underhållsfritt flätat band.
 • Simone barstol 68 cm rotting vit, Sika-design

  simone barstol 68 cm rotting vit, sika-design
  Artikelnr: Simone counter stool 9183CPWH White with cappuccino dot.Simone cafébarstol mått: diameter: 40 cm, höjd 68 cm.Fraktfri leverans. Leveranstid 1-2 veckor.
 • Isabell barstol med karm vit, Sika-design

  isabell barstol med karm vit, sika-design
  Artikelnr: 9281CPWH Isabell barstol, Sika-Design.Isabell barstol mått: Bredd 57 cm, höjd 112 cm, djup 54 cm, sitthöjd 76 cm.Caféstolen är handgjord i rotting med de mest utsatta delarna i underhållsfritt flätat band.
 • Form Barstol Vit/Valnöt 75 cm

  form barstol vit/valnöt 75 cm
 • Barstol BISTRO 101x40 cm Vit

  barstol bistro 101x40 cm vit
 • Cut barstol 66 cm vit, Cane-line

  cut barstol 66 cm vit, cane-line
  Artikelnamn: 11401AW Cut låg barstol, vit- Cane-Line. Material: pulverlackerad aluminium.Cut barstol mått: djup 34 x höjd 66 x bredd 43 cm.Fri hemleverans. Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • RIGBY Barstol Vit

  rigby barstol vit
  En stilren och elegant barstol med säte och låg rygg i vit läderlook och underrede och trumpetfot av krom. Stolen går att justera i höjd för en perfekt sitthöjd och har även ett praktiskt fotstöd där man kan vila sina fötter. Notera att stolen endast säljs i 2-pack.
 • Montreux barstol i plåt - Vit

  montreux barstol i plåt - vit
 • Augusta barstol - Vit PU

  augusta barstol - vit pu
 • Christie barstol - Vit/grå

  christie barstol - vit/grå
 • Böjträ barstol No 18 - Vit / Rotting

  böjträ barstol no 18 - vit / rotting
 • Hay Hee Barstol Låg Vit - Barstolar Pulverlackat Stål Vit - 102701-100

  hay hee barstol låg vit - barstolar pulverlackat stål vit - 102701-100
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Böjträ barstol No 135 - Vit

  böjträ barstol no 135 - vit
 • Adelynn barstol - Vit

  adelynn barstol - vit
 • Hay Hee Barstol Hög Vit - Barstolar Pulverlackat Stål Vit - 102702-100

  hay hee barstol hög vit - barstolar pulverlackat stål vit - 102702-100
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/vit - Barstolar Rostfritt Stål Vit - 256723

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/vit - barstolar rostfritt stål vit - 256723
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol Hög Rygg 65 Cm Stål Vit - Barstolar Vit - 1402006

  normann copenhagen form barstol hög rygg 65 cm stål vit - barstolar vit - 1402006
  Form barstol från Normann Copenhagen med en prisbelönt, modern design med en hög rygg för bästa komfort, ben i pulverlackerat stål och 65 cm sitthöjd. Välj mellan olika färger. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Form barstol - Den här barstolen är en del av Normann Copenhagens kollektion Form.- Modern design med ben i pulverlackerat stål och en bekväm sits i polypropen.- Hög rygg med ett ergonomiskt stöd för extra komfort.- Återvinningsbara material.- Perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet.- Barstolen kommer i olika färger.- "Special Mention" German Design Award 2016, Germany.- IF Product Design Award 2016, Germany- Vikt: 5.6 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Barstolar från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Ton No 14 Barstol 61 Cm Vit - Barstolar Bok Vit - 311 134-000474

  ton no 14 barstol 61 cm vit - barstolar bok vit - 311 134-000474
  No 14 barstol från TON. Stolen kallas för Klassikernas klassiker efter att sedan 1859 funnits i många hem och miljöer världen över. Denna ikoniska figur är skapad av sex manuellt böjda bokstänger, två bultar och 10 skruvar. En unik skapelse som med rena linjer, sin lätta vikt och tillverkad av fint naturmaterial väl förtjänar sitt smeknamn. Skötselråd: Rotting är mycket starkt, men torkar med tiden och blir sprödare och hårdare, detta medför att rottingen kan knäckas under hög belastning och bör därför fuktas regelbundet. Vi rekommenderar att möbler av rotting fuktas cirka 1 gång per månad för att bibehålla sin flexibilitet och spänst. Tänk även på att aldrig punktbelasta en rottingmöbel genom att tex stå på rottingen med knän eller fötter. Använd en lösning av ca 3 matskedar tvålflingor upplöst i en liter ljummet vatten och spraya den på baksidan av rottingen. Låt lösningen tränga in ordentligt i rottingen. Undvik att blöta ner övriga delar av möbeln. Torka bort eventuellt överskottsvatten på framsidan av stolen med en ren, fuktig trasa men låt gärna skummet sitta kvar en stund på baksidan så att det kan tränga in i rottingen och göra den mjuk och följsam. Vi har valt ut Vit Barstolar i Bok från TON med stor omsorg.
 • SIVIK Barstol Vit

  sivik barstol vit
  En stilren och elegant barstol med säte och rygg i vit läderlook och underrede och trumpetfot av krom. Stolen går att justera i höjd för en perfekt sitthöjd och har även ett praktiskt fotstöd där man kan vila sina fötter. En barstol som passar det moderna hemmet.Notera att stolen endast säljs i 2-pack.
 • Raelyn barstol - Krämvit

  raelyn barstol - krämvit
 • Böjträ Barpall No 73 Klassiker - Vit

  böjträ barpall no 73 klassiker - vit
 • Böjträ Barpall No 73 Klassiker- Vit / Rotting

  böjträ barpall no 73 klassiker- vit / rotting
 • Melissa barstol - Vit metall

  melissa barstol - vit metall
 • Barstol Kaylie - Vit/bok

  barstol kaylie - vit/bok
 • Barstol Hailee - Vit

  barstol hailee - vit
 • Vimle barstol - Vit/trä

  vimle barstol - vit/trä
 • Barstol Cassandra - Vit

  barstol cassandra - vit
 • Barstol Albana - Vit/grå

  barstol albana - vit/grå
 • Erie Barstol B - Vit

  erie barstol b - vit
 • Erin barstol hög - Vit/grå

  erin barstol hög - vit/grå
 • Böjträ Barpall låg No 73 Klassiker - Vit

  böjträ barpall låg no 73 klassiker - vit
 • France Deco Barstol i metall - Vit

  france deco barstol i metall - vit

» Fler barstolar hittar du här