Möbler
www.mobel.se

Vita barstolar

Här hittar du en kollektion av 32 vita barstolar och barpallar som du kan köpa online. Barstolarna är i vitmålat trä, vit plast eller andra vitfärgade material.

 • Simone barstol 78 cm rotting vit, Sika-design

  simone barstol 78 cm rotting vit, sika-design
  Artikelnummer: Simone bar stool 9184CPWHFärg: Vit med cappuccino inslag.Simone ingår i Sikas Affäire kollektion vars design härrör från 50- och 60-talet. Simone cafébarstol mått: Diameter: 40 cm, höjd 78 cm.Caféstolen är handgjord i rotting med de mest utsatta delarna i underhållsfritt flätat band.
 • Isabell barstol med karm vit, Sika-design

  isabell barstol med karm vit, sika-design
  Artikelnr: 9281CPWH Isabell barstol, Sika-Design.Isabell barstol mått: Bredd 57 cm, höjd 112 cm, djup 54 cm, sitthöjd 76 cm.Caféstolen är handgjord i rotting med de mest utsatta delarna i underhållsfritt flätat band.
 • Simone barstol 68 cm rotting vit, Sika-design

  simone barstol 68 cm rotting vit, sika-design
  Artikelnr: Simone counter stool 9183CPWH White with cappuccino dot.Simone cafébarstol mått: diameter: 40 cm, höjd 68 cm.Material: äkta rotting samt konstband. Gärna utomhus men helst under tak. Tål regnskur men inte långvarig väta.
 • Cut barstol 66 cm vit, Cane-line

  cut barstol 66 cm vit, cane-line
  Artikelnamn: 11401AW Cut låg barstol, vit- Cane-Line. Material: pulverlackerad aluminium.Cut barstol mått: djup 34 x höjd 66 x bredd 43 cm.Fri hemleverans. Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • 2 st Dima barstol med träben och Vit PU sits

  2 st dima barstol med träben och vit pu sits
 • Ton No 14 Barstol 61 Cm Vit - Barstolar Bok Vit - 311 134-000474

  ton no 14 barstol 61 cm vit - barstolar bok vit - 311 134-000474
  No 14 barstol från TON. Stolen kallas för Klassikernas klassiker efter att sedan 1859 funnits i många hem och miljöer världen över. Denna ikoniska figur är skapad av sex manuellt böjda bokstänger, två bultar och 10 skruvar. En unik skapelse som med rena linjer, sin lätta vikt och tillverkad av fint naturmaterial väl förtjänar sitt smeknamn. Skötselråd: Rotting är mycket starkt, men torkar med tiden och blir sprödare och hårdare, detta medför att rottingen kan knäckas under hög belastning och bör därför fuktas regelbundet. Vi rekommenderar att möbler av rotting fuktas cirka 1 gång per månad för att bibehålla sin flexibilitet och spänst. Tänk även på att aldrig punktbelasta en rottingmöbel genom att tex stå på rottingen med knän eller fötter. Använd en lösning av ca 3 matskedar tvålflingor upplöst i en liter ljummet vatten och spraya den på baksidan av rottingen. Låt lösningen tränga in ordentligt i rottingen. Undvik att blöta ner övriga delar av möbeln. Torka bort eventuellt överskottsvatten på framsidan av stolen med en ren, fuktig trasa men låt gärna skummet sitta kvar en stund på baksidan så att det kan tränga in i rottingen och göra den mjuk och följsam. Vi har valt ut Vit Barstolar i Bok från TON med stor omsorg.
 • 2 st Christie barstol - Vit/grå

  2 st christie barstol - vit/grå
 • 2 st No 18 barstol med rottingsits - Vit

  2 st no 18 barstol med rottingsits - vit
 • 2 st Linn Barstol - Melva 09 - Gråbeige, Vit

  2 st linn barstol - melva 09 - gråbeige, vit
 • Kartell Masters Barstol 65 Cm - Barstolar Återvunnen Termoplastisk Teknopolymer Vit

  kartell masters barstol 65 cm - barstolar återvunnen termoplastisk teknopolymer vit
  Masters från Kartell är en hyllning av tre ikoner inom möbeldesign. I formgivningen har Philippe Starck tagit inspiration från Arne Jacobsens "Sjuan", Eero Saarinens "Tulip Chair" och Charles Eames' "Eiffel Chair" och förenat dem till en charmig och slingrande hybrid.Masters särskiljer sig med sitt stadiga men samtidigt öppna ryggstöd som utgörs av siluetterna till de tre klassiska stolarna. På barstolsmodellen har benen förlängts och sitsen har förminskats något, men stolens omisskänliga grafiska uttryck består i allra högsta grad. Barstolen finns i två höjder; 65 cm som passar till de flesta köksskänkar och 75 cm som är anpassad till högre barbord. Masters lämpar sig för användning inomhus såväl som utomhus. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Hee Barstol Låg Vit - Barstolar Pulverlackat Stål Vit - AA599-A225

  hay hee barstol låg vit - barstolar pulverlackat stål vit - aa599-a225
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol Hög Rygg 65 Cm Stål Vit - Barstolar Vit - 1402006

  normann copenhagen form barstol hög rygg 65 cm stål vit - barstolar vit - 1402006
  Form barstol från Normann Copenhagen med en prisbelönt, modern design med en hög rygg för bästa komfort, ben i pulverlackerat stål och 65 cm sitthöjd. Välj mellan olika färger. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Form barstol - Den här barstolen är en del av Normann Copenhagens kollektion Form.- Modern design med ben i pulverlackerat stål och en bekväm sits i polypropen.- Hög rygg med ett ergonomiskt stöd för extra komfort.- Återvinningsbara material.- Perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet.- Barstolen kommer i olika färger.- "Special Mention" German Design Award 2016, Germany.- IF Product Design Award 2016, Germany- Vikt: 5.6 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Barstolar från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • 2 st Barstol Albana - Vit/grå

  2 st barstol albana - vit/grå
 • Hay Hee Barstol Hög Vit - Barstolar Pulverlackat Stål Vit - AA600-A225

  hay hee barstol hög vit - barstolar pulverlackat stål vit - aa600-a225
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • 2 st No 73 vit barpall med rottingsits 80 cm

  2 st no 73 vit barpall med rottingsits 80 cm
 • Vimle barstol - Vit/trä

  vimle barstol - vit/trä
 • 2 st Barstol Cassandra - Vit

  2 st barstol cassandra - vit
 • 2 st Erin barstol hög - Vit/grå

  2 st erin barstol hög - vit/grå
 • COPACABANA Barstol med armstöd - Vit | Utemöbler

  copacabana barstol med armstöd - vit | utemöbler
  Gör uteplatsen lite lyxigare med ett gäng barstolar från serien Copacabana! Våra robusta och stilrena barstolar tillverkade i vit aluminium går att stapla på varandra vilket gör dom enkla att förvara.&hellip:
 • Kartell Masters Barstol 75 Cm - Barstolar Återvunnen Termoplastisk Teknopolymer Vit

  kartell masters barstol 75 cm - barstolar återvunnen termoplastisk teknopolymer vit
  Masters från Kartell är en hyllning av tre ikoner inom möbeldesign. I formgivningen har Philippe Starck tagit inspiration från Arne Jacobsens "Sjuan", Eero Saarinens "Tulip Chair" och Charles Eames' "Eiffel Chair" och förenat dem till en charmig och slingrande hybrid.Masters särskiljer sig med sitt stadiga men samtidigt öppna ryggstöd som utgörs av siluetterna till de tre klassiska stolarna. På barstolsmodellen har benen förlängts och sitsen har förminskats något, men stolens omisskänliga grafiska uttryck består i allra högsta grad. Barstolen finns i två höjder; 65 cm som passar till de flesta köksskänkar och 75 cm som är anpassad till högre barbord. Masters lämpar sig för användning inomhus såväl som utomhus. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65 Cm Vit - Barstolar Stål Vit - 602774

  normann copenhagen form barstol ben 65 cm vit - barstolar stål vit - 602774
  Form Barstol Stålben, 65 cm, Vit från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 2.0 Barstol 75 Cm Rostfritt Stål Vit / Concrete Grey - Barstolar Återvunnen Polypropen Concrete Grey - AA077-D165-AA51

  hay aas 38 2.0 barstol 75 cm rostfritt stål vit / concrete grey - barstolar återvunnen polypropen concrete grey - aa077-d165-aa51
  Den har ett elegant, minimalistiskt uttryck med sitt smäckra underrede i rostfritt stål och en mjukt rundad sits tillverkad av 100 % återvunnen plast, det korta ryggstödet ökar komforten utan att ta fokus från den stilrena designen. Design av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om barstolen - Den här barstolen ingår i Hays serie About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Concrete Grey Barstolar i Återvunnen Polypropen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 2.0 Barstol 65 Cm Lackad Ek / - Barstolar Återvunnen Polypropen Vit

  hay aas 32 2.0 barstol 65 cm lackad ek / - barstolar återvunnen polypropen vit
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd och ett smäckert, stadigt underrede i lackad ek med ett fotstöd för extra komfort. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • LAFORMA Quinby Barstol med Ryggstöd och Fotstöd - Vit Plast och Metall

  laforma quinby barstol med ryggstöd och fotstöd - vit plast och metall
 • Kartell Prince Aha Pall - Barstolar & Pallar Polypropylen Vaxvit

  kartell prince aha pall - barstolar & pallar polypropylen vaxvit
  Pallen från Kartell har en unik look i polypropen med en underbar timglasform och ett öppningsbart lock för enkel förvaring. Lämplig för uteplatser och balkonger. Originaldesign från år 1996. Formgivning av Philippe Starck. Om pallen från Kartell- Prince Aha uppskattas för den unika formen.- Pallen kommer i olika färger.- Kan användas som en extra sittplats eller ett sidobord.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 300 mm.- Vikt: 2.4 kg. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Kartell One More Please Barstol - Barstolar Polykarbonat Vit

  kartell one more please barstol - barstolar polykarbonat vit
  One More, Barstol formgiven av Philippe Starck för Kartell. En barstol med klassiska linjer, tillverkad av polykarbonat som gjutits i ett enda stycke vilket gör stolen okrossbar och tålig för såväl höga som låga temperaturer. Kan användas både inomhus och utomhus. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • 2 st Sheba vit barstol SH 67,5 cm

  2 st sheba vit barstol sh 67,5 cm
 • 2 st Vintage barstol sitthöjd 72 cm - Rotting / vit + Möbeltassar

  2 st vintage barstol sitthöjd 72 cm - rotting / vit + möbeltassar
 • Hay Aas 38 2.0 Barstol 65 Cm Rostfritt Stål Vit / - Barstolar Återvunnen Polypropen Khaki

  hay aas 38 2.0 barstol 65 cm rostfritt stål vit / - barstolar återvunnen polypropen khaki
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd för extra komfort och ett smäckert underrede i stål med en pulverlackerad, vit finish. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Kartell One More Please Barstol Vit - Barstolar Polykarbonat Vit - 589500000

  kartell one more please barstol vit - barstolar polykarbonat vit - 589500000
  One More Please Barstol, Vit från Kartell. Vi har valt ut Vit Barstolar i Polykarbonat från Kartell med stor omsorg.
 • STAG barstol vit 2-pack, 74 cm

  stag barstol vit 2-pack, 74 cm
  Barstol av polypropen med sits av syntetläder. Ben av naturfärgad bok. 2-pack. Höjd: 97 cm Bredd: 38,5 cm Djup: 40 cm Sitthöjd: 74 cm
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 65cm Vit - Barstolar Valnöt Vit - 602786

  normann copenhagen form barstol sben 65cm vit - barstolar valnöt vit - 602786
  Form barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen finns i två olika höjder 65 & 75 cm och den levereras monterad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Valnöt från Normann Copenhagen med stor omsorg.

» Fler barstolar hittar du här