Möbler
www.mobel.se

Svarta pinnstolar

Pinnstolen har funnits i flera hundra år och är fortfarande populär som köksstol i svenska hem. Svart är en vanligt förekommande färg på pinnstolar och går att matcha med både ljusa och mörka färger på köksbordet.

Varumärken som har svarta pinnstolarna i sortimentet just nu är exempelvis Department med modell H17. Den har 7 pinnar och kan köpas i jämna par för överkomligt pris.

16 pinnstolar i svart

 • Dalsland Karmstol - Svart

  dalsland karmstol - svart
 • Design House Stockholm Stol Family 2. svart

  design house stockholm stol family 2. svart
  Family Chair No.2 från varumärket Design House. Stolen är designad av Lina Nordqvist och ingår i en kollektion av traditionella svenska pinnstolar där de olika stolarna har sitt eget unika uttryck men ändå passar utmärkt ihop som en familj. Stolen är tillverkad i bok och med en vit vattenbaserad matt lack. Family Chair stolarna vann Accent på Design Award i New York och på Swedish Elle Deco’s Design Award 2009.
 • Design House Stockholm Stol Family 3. svart

  design house stockholm stol family 3. svart
  Family Chair No.3 från varumärket Design House. Stolen är designad av Lina Nordqvist och ingår i en kollektion av traditionella svenska pinnstolar där de olika stolarna har sitt eget unika uttryck men ändå passar utmärkt ihop som en familj. Stolen är tillverkad i bok och med en vit vattenbaserad matt lack. Family Chair stolarna vann Accent på Design Award i New York och på Swedish Elle Deco’s Design Award 2009.
 • Birka Pinnstol - Svart

  birka pinnstol - svart
 • Dalsland Pinnstol med armstöd - Svart

  dalsland pinnstol med armstöd - svart
 • Pinnstol Karl - svart

  pinnstol karl - svart
 • HENSVIK/HASSLÖ Matgrupp 4 Stolar Natur/Svart

  hensvik/hasslö matgrupp 4 stolar natur/svart
  Denna snygga matgrupp är en kombination av Hensvik matbord och fyra pinnstolar av modellen Hasslö. Bordet i matgruppen är vackert och robust i oljad ek och ger ett stabilt och hemtrevligt intryck. Matgruppens stolar är klassiska pinnstolar av gummiträ. Design & egenskaperHasslö är en svart pinnstol i klassisk design. Stolen är tillverkad i gummiträ.Hensvik har en enkel design med hemtrevlig känsla. Bordet är tillverkat i ek.Bordet är anpassat för 6-8 personer. Skydda alltid bordet från varma och fuktiga föremål genom att använda underlägg eller liknande. Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 3 stFörpackningsmått: 168x99x13 cm/2st 47x51x47 cm.Vikt: 45/2x6,5 kg
 • Dalsland Pinnstol - Svart

  dalsland pinnstol - svart
 • Tärnö Pinnstol - Svart

  tärnö pinnstol - svart
 • Wood H17 Pinnstol, Svart

  wood h17 pinnstol, svart
  Wood pinnstol från Department. Pinnstolen är en klassiker som aldrig blir omodern. En enkel design med tidlöst formspråk kombinerat med moderna linjer. Stolen passar lika bra vid köksbordet som i matsalen.Wood pinnstol tillverkas i gummiträ, vitpigmenterad ek och finns i flera härliga färger. Levereras i förpackning om två stolar, vilket gör att stolen endast kan beställas i jämna antal; 2, 4, 6 osv. Observera att priset som visas är per styck.Stolarna levereras omonterade och är enkla att montera.
 • Wasa Pinnstol - Svart

  wasa pinnstol - svart
 • Pinnstol Sandhamn karmstol - Svart

  pinnstol sandhamn karmstol - svart
 • Pinnstol Orust - Svart

  pinnstol orust - svart
 • Wood U20 Pinnstol, Aluminium Svart

  wood u20 pinnstol, aluminium svart
  Outdoor Aluminium Svart i från Department är en utomhusstol i en nätt och klassisk design så som pinnstolen. Den funkar perfekt att ha utomhus till ditt trädgårdsbord eller på balkongen.Den är även stapelbar så de tar inte mycket plats i fall vill man vill ha några extra stolar och är lätta att stuva undan när hösten kommer.Obs! Säljs endast i pack om 2st
 • Gungstol Karl-Oskar - Svart

  gungstol karl-oskar - svart
 • Dalsland pinnsoffa - Svart

  dalsland pinnsoffa - svart

Gillar du lite mer rundade former kan du kika på Famegs modell Wasa pinnstol, som också finns i svartmålad björk.

Exklusiv pinnstolsdesign från 1940- och 50-talet

Bland de lite mer exklusiva pinnstolarna hittar vi Yngve Ekströms Pinnockio från 1950 och Folke Pålssons J77 som han formgav åt HAY under 1940-talet.