Möbler
www.mobel.se

Svarta pinnstolar

Pinnstolen har funnits i flera hundra år och är fortfarande populär som köksstol i svenska hem. Svart är en vanligt förekommande färg på pinnstolar och går att matcha med både ljusa och mörka färger på köksbordet.

Varumärken som har svarta pinnstolarna i sortimentet just nu är exempelvis Department med modell H17. Den har 7 pinnar och kan köpas i jämna par för överkomligt pris.

16 pinnstolar i svart

 • 2 st Dalsland Karmstol - Svart

  2 st dalsland karmstol - svart
 • Department Wood H17 Pinnstol Svart - Stolar Gummiträ Svart - 123572

  department wood h17 pinnstol svart - stolar gummiträ svart - 123572
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Svart Stolar i Gummiträ från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • 2 st Dalsland svart pinnstol med hög rygg

  2 st dalsland svart pinnstol med hög rygg
 • 2 st Karl svart pinnstol

  2 st karl svart pinnstol
 • Design House Stockholm Stol Family 2. svart

  design house stockholm stol family 2. svart
  Family Chair No.2 från varumärket Design House. Stolen är designad av Lina Nordqvist och ingår i en kollektion av traditionella svenska pinnstolar där de olika stolarna har sitt eget unika uttryck men ändå passar utmärkt ihop som en familj. Stolen är tillverkad i bok och med en vit vattenbaserad matt lack. Family Chair stolarna vann Accent på Design Award i New York och på Swedish Elle Deco’s Design Award 2009.
 • 2 st Birka Pinnstol - Svart

  2 st birka pinnstol - svart
 • Design House Stockholm Stol Family 3. svart

  design house stockholm stol family 3. svart
  Family Chair No.3 från varumärket Design House. Stolen är designad av Lina Nordqvist och ingår i en kollektion av traditionella svenska pinnstolar där de olika stolarna har sitt eget unika uttryck men ändå passar utmärkt ihop som en familj. Stolen är tillverkad i bok och med en vit vattenbaserad matt lack. Family Chair stolarna vann Accent på Design Award i New York och på Swedish Elle Deco’s Design Award 2009.
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Gummiträ Svart

  department wood h17 pinnstol - stolar gummiträ svart
  Pinnstol från Department med en skandinavisk formgivning i trä med ett tidlöst uttryck för att hålla i generationer. Den har en avtorkningsbar yta perfekt för matsalen eller köket. Pinnstolen har en bekväm sits med ett behagligt ryggstöd för bästa komfort. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Om pinnstolen från Department- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Pinnstolen finns i olika färger.- Från serien Wood.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • 2 st Dalsland Pinnstol - Svart

  2 st dalsland pinnstol - svart
 • 2 st Fårö Karmstol svart

  2 st fårö karmstol svart
 • Orbit svart matstol med rotting sits

  orbit svart matstol med rotting sits
 • 2 st Pinnstol Sandhamn karmstol - Svart

  2 st pinnstol sandhamn karmstol - svart
 • 2 st Dalsland Pinnstol hög rygg - Svart

  2 st dalsland pinnstol hög rygg - svart
 • 2 st Fårö svart pinnstol i trä

  2 st fårö svart pinnstol i trä
 • 2 st Tärnö svart pinnstol

  2 st tärnö svart pinnstol
 • 2 st Wasa Pinnstol - Svart

  2 st wasa pinnstol - svart

Gillar du lite mer rundade former kan du kika på Famegs modell Wasa pinnstol, som också finns i svartmålad björk.

Exklusiv pinnstolsdesign från 1940- och 50-talet

Bland de lite mer exklusiva pinnstolarna hittar vi Yngve Ekströms Pinnockio från 1950 och Folke Pålssons J77 som han formgav åt HAY under 1940-talet.