Möbler
www.mobel.se

Snurrfåtölj

En fåtölj som kan snurra är både praktisk och komfortabel. Snurrfåtöljen kan användas till avkoppling med en god bok, kolla film eller kanske ta en liten tupplur.

Det finns snurrande fåtöljer med och utan armstöd och många av fåtöljerna har tillhörande fotpall som man kan beställa i paket eller som komplement i efterhand.

 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/karakorum 001 - Fåtöljer Bouclé Karakorum 001 - 134442A235A020A398

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/karakorum 001 - fåtöljer bouclé karakorum 001 - 134442a235a020a398
  Margas LC2 loungefåtölj från &Tradition med snurrunderrede Skulptural, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen Mjukt kurvade former för optimal komfort Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits, slitstark klädsel och ett svart svängbart underrede Gediget hantverk i premiumkvalitet Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Louise Liljencrantz. Bra att veta om Margas LC2 snurrfåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturalt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Fåtöljen erbjuds i flera olika tyger.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa.- Ingår i serien Margas.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Hur bör du ta hand om snurrfåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Formgiven 2022. Vi har valt ut Karakorum 001 Fåtöljer i Bouclé från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/zero 0011 - Fåtöljer Bouclé Zero 0011 - 11550200

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/zero 0011 - fåtöljer bouclé zero 0011 - 11550200
  Margas LC2 loungefåtölj från &Tradition med snurrunderrede Skulptural, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen Mjukt kurvade former för optimal komfort Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits, slitstark klädsel och ett svart svängbart underrede Gediget hantverk i premiumkvalitet Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Louise Liljencrantz. Bra att veta om Margas LC2 snurrfåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturalt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Fåtöljen erbjuds i flera olika tyger.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa.- Ingår i serien Margas.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Hur bör du ta hand om snurrfåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Formgiven 2022. Vi har valt ut Zero 0011 Fåtöljer i Bouclé från &Tradition med stor omsorg.
 • NORDFORM - Snurrfåtölj Lovalie - Grå

  nordform - snurrfåtölj lovalie - grå
  Stoppad snurrfåtölj klädd med sammetstyg. Matt svart fot. Mått; Höjd 88, Bredd 73, djup 82 cm. Ryggstödets höjd 56 cm. Levereras omonterat.
 • Normann Copenhagen Burra Snurrfåtölj Ultra 41571 - Fåtöljer Läder Camel

  normann copenhagen burra snurrfåtölj ultra 41571 - fåtöljer läder camel
  Snurrfåtölj från Normann Copenhagen med en karakteristisk, rundad design med funktionalitet och estetik i åtanke. Den har höga, omfamnande armstöd och en praktisk snurrbas för optimal komfort. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om snurrfåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Fåtölj med en snurrbas.- Formgivning av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Friends & Founders Pipe Snurrfåtölj Med Returfunktion - Fåtöljer Polycotton Cream

  friends & founders pipe snurrfåtölj med returfunktion - fåtöljer polycotton cream
  Snurrfåtölj från Friends & Founders med ett organiskt, genomtänkt formspråk med en elegant siluett från alla vinklar. Den är utan armstöd och har en vid, inbjudande sits med en mjuk, skumfylld stoppning och en högkvalitativ klädsel i olika färger för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Ida Linea Hildebrand. Om snurrfåtöljen från Friends & Founders- Formgivning av Ida Linea Hildebrand.- Originaldesign från år 2015.- Tillverkad i Europa.- Från serien Pipe.- Finns i flera klädslar.- Finns även med fast underrede.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Snurrfåtölj Turn

  snurrfåtölj turn
  - snurrfåtölj i rund form - klädsel i vävt polyestertyg - snurra åt vilket håll som helst! - H 78 cm x B 82 cm x D 87 cm denna snurrfåtölj ingår i en kollektion från det nederländska inredningsmärket vtwonen. Denna perfekta snurrfåtölj är klädd i ett
 • Friends & Founders Pipe Snurrfåtölj Med Returfunktion Ivory - Fåtöljer Bouclé Elfenben

  friends & founders pipe snurrfåtölj med returfunktion ivory - fåtöljer bouclé elfenben
  Snurrfåtölj från Friends & Founders med ett organiskt, genomtänkt formspråk med en elegant siluett från alla vinklar. Den är utan armstöd och har en vid, inbjudande sits med en mjuk, skumfylld stoppning och en högkvalitativ klädsel i olika färger för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Ida Linea Hildebrand. Om snurrfåtöljen från Friends & Founders- Formgivning av Ida Linea Hildebrand.- Originaldesign från år 2015.- Tillverkad i Europa.- Från serien Pipe.- Finns i flera klädslar.- Finns även med fast underrede.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Snurrfåtölj Desert

  snurrfåtölj desert
  - avslappnad snurrfåtölj i retrodesign - robust design med klotformad sits - klädd med jacquardvävt chenilletyg - H 70 cm x B 85 cm x D 74 cm en slående retrodesign i uppdaterad stil: det här är Desert! Denna lekfulla snurrfåtölj, ur en kollektion fr

Snurrfåtöljer med fotpall

På fotpallen kan du slänga upp dina fötter för att ge benen lite extra avkoppling och vila. Vi har plockat ut några exempel på snurrfåtöljer där fotpall följer med i köpet.

 • COLUMBIA Snurrfåtölj + Pall Natur/Svart -

  columbia snurrfåtölj + pall natur/svart -
  COLUMBIAFåtölj är en snygg, bekväm och funktionell sittmöbel för det stilfulla hemmet. Den läckra designen ger en lyxig känsla som växer ytterligare när du väl sätter dig i fåtöljen. Komforten&hellip:
 • MICA Snurrfåtölj + Pall Svart -

  mica snurrfåtölj + pall svart -
  Sjunk ned, slappna av och varva ned i MICA snurrfåtölj. Vila gärna fötterna på den medföljande pallen när du behöver en stund i lugn och ro. I denna inbjudande MICA Snurrfåtölj Pall Svart, med&hellip:
 • STAFFORD Snurrfåtölj med Fotpall Läder Svart -

  stafford snurrfåtölj med fotpall läder svart -
 • Bonn snurrfåtölj med fotpall - Svart läder/PU

  bonn snurrfåtölj med fotpall - svart läder/pu
 • Bonn snurrfåtölj med fotpall - Grå

  bonn snurrfåtölj med fotpall - grå
 • Bremen snurrfåtölj med fotpall - Svart läder/PU

  bremen snurrfåtölj med fotpall - svart läder/pu
 • Bremen snurrfåtölj med fotpall - Grå

  bremen snurrfåtölj med fotpall - grå