Möbler
www.mobel.se

Möbler i mangoträ

Mangoträ har samma hårdhet som ekträ men växer mycket snabbare. Därför är det ett träslag som går bra att göra vackra möbler av. Tätheten av fibrer i mangoträdets stam gör det tåligt nog för möbeltillverkning av matbord, stolar, soffbord med mera.

Matbord av mangoträ

 • Runt matbord CLUBE Ø 130 cm ljus, House Doctor

  runt matbord clube ø 130 cm ljus, house doctor
  BR0185 Spisebord, CLUB, House Doctor.Mått: Ø 130 cm, höjd: 76 cm.Material: massivt mangoträ samt järn.Märke: House Doctor.Fri leverans med åkeri. Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • Runt matbord CLUBE Ø 130 cm, House Doctor

  runt matbord clube ø 130 cm, house doctor
  Artikelnamn: BR0186 Spisebord, CLUB, black stain.Mått: Ø 130 cm, höjd: 76 cm.Material: massivt mangoträ samt järn.Märke: House Doctor.Fri leverans med åkeri. Lveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • Matbord CLUBE 80 x 200 cm, House Doctor

  matbord clube 80 x 200 cm, house doctor
  Matbord i mangoträ från House Doctor Matbord med bordsyta i mangoträ och ben i järn. Bordet passar även som arbetsbord. Artikelnamn: BR0188 Spisebord, CLUB, black stain.Mått: 80 x 200 cm, höjd: 76 cm.Material: massivt mangoträ samt järn.Märke: House Doctor.Fri leverans med åkeri. Beställningsvara, leveranstid normalt 2 veckor.Fri frakt. Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • Träbordsskiva i Svart mangoträ 130 x 70 cm

  träbordsskiva i svart mangoträ 130 x 70 cm
  Bordsskiva i Mangoträ som passar perfekt för 4 personer / stolar till. Denna bordsskivan passar bäst med en av våra stora ramar SG1937. Detta är en tidlöst, & supersnygg bordsskiva i trä med&hellip:

Soffbord i mangoträ

 • Runt soffbord BALI svart, House Doctor

  runt soffbord bali svart, house doctor
  203800331 Soffbord Bali black stained - House Doctor. Soffbord Bali mått: diameter 80 cm, höjd 40 cm. Material: massivt mangoträ. Black stained. House Doctor, kollektion vår/ sommar 2020. 
 • Muubs Nevada Soffbord Ø70 Cm Svart - Soffbord Järn Svart - 8270002149

  muubs nevada soffbord ø70 cm svart - soffbord järn svart - 8270002149
  Runt Nevada soffbord från Muubs med en stilren design perfekt för det moderna hemmet. Det har en dekorativ, svartbetsad toppskiva i mangoträ och ett minimalistiskt underrede i svartlackerat järn. Bra att veta om Nevada soffbord - Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackat järn.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Mater Bowl Soffbord Svartbetsat 75 Cm - Soffbord Mangoträ Svartlaserad - 01612

  mater bowl soffbord svartbetsat 75 cm - soffbord mangoträ svartlaserad - 01612
  Bowl soffbord från Mater med en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Bra att veta om Bowl soffbord - Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Svartlaserad Soffbord i Mangoträ från Mater med stor omsorg.
 • Mater Bowl Soffbord Sirka Gråbetsat 75 Cm - Soffbord Mangoträ Grå - 01613

  mater bowl soffbord sirka gråbetsat 75 cm - soffbord mangoträ grå - 01613
  Bowl soffbord från Mater med en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Bra att veta om Bowl soffbord - Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Grå Soffbord i Mangoträ från Mater med stor omsorg.

Klaffbord i trä från mangoträdet

TV-bänk i massivt mangoträ

 • Woood Forrest TV-bänk mangoträd

  woood forrest tv-bänk mangoträd
  Material: mangoträ Färg finish: Naturlig Mått: 54x140x42 (HXBXD) Ursprungsland IN
 • TV-bänk massivt mangoträ 120x30x40 cm - Brun

  tv-bänk massivt mangoträ 120x30x40 cm - brun
  Tv-bänken i trä blir en tidlös detalj i din inredning. Tv-bänken i trä blir en tidlös detalj i din inredning. TV-bänken är tillverkad i massivt mangoträ och är mycket stabil och hållbar. Den&hellip:
 • TV-bänk massivt mangoträ 110x35x45 cm - Brun

  tv-bänk massivt mangoträ 110x35x45 cm - brun
  TV-bänken i trä blir en tidlös detalj i din inredning. TV-bänken i trä blir en tidlös detalj i din inredning. Eftersom HiFi-bänken är tillverkad i massivt mangoträ och har stadiga stålramar är&hellip:
 • TV-bänk 160x40x50 cm massivt mangoträ - Brun

  tv-bänk 160x40x50 cm massivt mangoträ - brun
  Skapa en rustik charm i ditt hem med vår moderna TV-bänk i trä! Skapa en rustik charm i ditt hem med vår moderna TV-bänk i trä! Denna TV-bänk är tillverkad av massivt mangoträ vilket är ett lövved&hellip:

Skötselråd för möbler av mangoträ

Precis som för andra möbler av massivt trä behöver man vara försiktig även med mangoträmöbler. Placera inte möbeln i direkt solljus eller mot ett värmeelement. Använd underlägg om du ställer varma kastruller eller formar på ett bord av mangoträd.

Om du spiller vätska på en möbel av mangoträ, se till att torka upp det direkt. För att undvika sprickbildning i torra miljöer är det rekommenderat att stryka på möbelolja. Läs tillverkarens instruktioner om skötsel av just deras mangoträmöbel.