Möbler
www.mobel.se

Gråa matstolar

Här hittar du en kollektion av gråa köksstolar av olika sort. Vi har hittat vanliga matstolar, karmstolar och pinnstolar i grått från flera märken och butiker. Scrolla och se olika gråa nyanser från ljusgrått till mörkgrått på ben eller sits.

Här följer nu ett urval av gråa stolar som passar i köket. De låga stolarna går bra till matbord men vi har också inkluderat höga barstolar som behövs för ett barbord.

Exempel på köksstolar i grått

 • Department Wood H17 Pinnstol Grå - Stolar Gummiträ Grå - 123573

  department wood h17 pinnstol grå - stolar gummiträ grå - 123573
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Grå Stolar i Gummiträ från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • Department Wood H17 Pinnstol Mörkgrå - Stolar Gummiträ Mörkgrå - 1212121

  department wood h17 pinnstol mörkgrå - stolar gummiträ mörkgrå - 1212121
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Mörkgrå Stolar i Gummiträ från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Gummiträ Mörkgrå

  department wood h17 pinnstol - stolar gummiträ mörkgrå
  Pinnstol från Department med en skandinavisk formgivning i trä med ett tidlöst uttryck för att hålla i generationer. Den har en avtorkningsbar yta perfekt för matsalen eller köket. Pinnstolen har en bekväm sits med ett behagligt ryggstöd för bästa komfort. Smälter elegant in i olika inredningsstilar.Om pinnstolen från Department- Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Från serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färger.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Gummiträ Grå

  department wood h17 pinnstol - stolar gummiträ grå
  Pinnstol från Department med en skandinavisk formgivning i trä med ett tidlöst uttryck för att hålla i generationer. Den har en avtorkningsbar yta perfekt för matsalen eller köket. Pinnstolen har en bekväm sits med ett behagligt ryggstöd för bästa komfort. Smälter elegant in i olika inredningsstilar.Om pinnstolen från Department- Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Från serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färger.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • 2 st Karl grå pinnstol klassiker

  2 st karl grå pinnstol klassiker
 • 2 st Dalsland grå pinnstol

  2 st dalsland grå pinnstol
 • 2 st Giovani velvet stol - Ljusgrå / Krom

  2 st giovani velvet stol - ljusgrå / krom
 • 2 st Dalsland grå pinnstol med armstöd och hög rygg

  2 st dalsland grå pinnstol med armstöd och hög rygg
 • 2 st Dalsland mörkgrå pinnstol

  2 st dalsland mörkgrå pinnstol
 • 2 st Dalsland karmstol - Grå

  2 st dalsland karmstol - grå
 • 2 st No 14 matstol med rottingsits - Grå

  2 st no 14 matstol med rottingsits - grå
 • 2 st No 18 matstol - Mörkgrå

  2 st no 18 matstol - mörkgrå
 • 2 st Orust pinnstol grå

  2 st orust pinnstol grå
 • 4 st Caleb matstol - Grå

  4 st caleb matstol - grå
 • 2 st No 18 matstol med rottingsits - Grå

  2 st no 18 matstol med rottingsits - grå
 • 2 st No 73 barpall hög - Grå

  2 st no 73 barpall hög - grå
 • OLIVIA Barstol Velvet Grå/Mässing

  olivia barstol velvet grå/mässing
  Vår glamorösa serie Olivia har fått utökning i form av denna barstol! Med sin trendiga mässingsfärg och mjuka vackra sammetstyg är Olivia en riktigt trendig inredningsdetalj. Stolens rygg är lätt rundad, samt kviltad med dekorativa sömmar i ett kvadratiskt mönster. En riktigt läcker möbel till köksö eller bar!Stolen säljs i 2-pack. Observera att priset är per styck. Finns i flera färger.
 • 2 st Lisa barstol - Mörkgrå

  2 st lisa barstol - mörkgrå
 • Mater The High Stool Backrest Barstol Sirka - Barstolar Ek Grålackerad Ek

  mater the high stool backrest barstol sirka - barstolar ek grålackerad ek
  Barstolen från Mater har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den är FSC-certifierat. Formgiven av Space Copenhagen. Om barstolen från Mater- Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Barstolen passar bra i köket.- Djup: 500 mm.- Bredd: 460 mm.- Höjd: 970 mm.- Sitthöjd: 690 mm.- Sitsdjup: 380 mm. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • 2 st Catrin matstol - Grå

  2 st catrin matstol - grå
 • 2 st Sarek karmstol - Mörkgrå

  2 st sarek karmstol - mörkgrå
 • 2 st Karl klassisk pinnstol grå cement look

  2 st karl klassisk pinnstol grå cement look
 • 2 st Emil grå pinnstol klassiker

  2 st emil grå pinnstol klassiker
 • 2 st Höglunda pinnstol - Grå

  2 st höglunda pinnstol - grå
 • Mater The High Stool Backrest Barstol Sirka Grålackerad - Barstolar Ek Grålackerad Ek - 01222

  mater the high stool backrest barstol sirka grålackerad - barstolar ek grålackerad ek - 01222
  FSC-certifierad The High Stool Backrest barstol från Mater med en skulptural design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Design av Space Copenhagen. Bra att veta om The High Stool Backrest barstol - Skulptural design.- Gjord av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Djup: 500 mm.- Bredd: 460 mm.- Höjd: 970 mm.- Sitthöjd: 690 mm.- Sittdjup: 380 mm.- Barstolen passar bra i köket. Vi har valt ut Grålackerad Ek Barstolar i Ek från Mater med stor omsorg.
 • 2 st Cloud matstol - Vintage grå

  2 st cloud matstol - vintage grå
 • Stolab Miss Holly Barstol 63 Cm Ljusgrå - Barstolar Massiv Ek Ljusgrå - 9025-51

  stolab miss holly barstol 63 cm ljusgrå - barstolar massiv ek ljusgrå - 9025-51
  Miss Holly barstol från Stolab i massiv ek med en mjukt rundad form för bästa komfort. Den har en vacker finish för att framhäva träets unika och naturliga ådring och ett praktiskt fotstöd i stål. Perfekt för matsalen eller köket. Originaldesign från år 2016. Design av Jonas Lindvall. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera färger.- Fotstöd i stål.- Ingår i serien Miss Holly.- Design av Jonas Lindvall. Vi har valt ut Ljusgrå Barstolar i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
 • 2 st Cadeira matstol 373 - Grå

  2 st cadeira matstol 373 - grå
 • 2 st Stol Libby - Ljus Ek/grå

  2 st stol libby - ljus ek/grå
 • 2 st No 14 matstol - Mörkgrå

  2 st no 14 matstol - mörkgrå
 • 2 st Sarek karmstol - Grå

  2 st sarek karmstol - grå
 • Karl-Oskar grå gungstol

  karl-oskar grå gungstol