Möbler
www.mobel.se

Fiskbensbord

När små, rektangulära bitar av trä läggs i ett fiskbensmönster kan man bygga snygga fiskbensbord. Här listar vi bilder för inspiration till eget bygge eller klicka för att köpa ett färdigt matbord direkt. Det är samma typ av mönster som ses på klassiska golv av fiskbensparkett.

I denna översikt hittar du både fyrkantiga och runda matbord där bordsskivan har ett fiskbensmönster. För att se närmare på själva mönstret kan du gå vidare till återförsäljaren av bordet. Där finns det mer högupplösta bilder och mer detaljerad beskrivning.

Fiskbensmönstrade matbord

 • Melchior matbord charcoal oak

  melchior matbord charcoal oak
  Melchior är ett rustikt och stort matbord från Eichholtz. Bordskivan är tillverkad i ekfanér och har ett fiskbensmönster och ett underrede i svart rostfritt stål. Melchior finns i fler storlekar och färger.
 • Melchior matbord oval charcoal

  melchior matbord oval charcoal
  Ge din inredning en touch av Mid-century modern stil med matbordet Melchior. Det ovala matbordet har bordsben i en elegant bronsfinish och en vacker bordsskiva i fiskbensmönster tillverkad av ekfanér. Högkvalitativa fanér har en längre hållbarhet än bord i massivt trä. 
 • Melchior oval matbord mässing

  melchior oval matbord mässing
  Ge din inredning en touch av Mid-century modern stil med matbordet Melchior. Det ovala matbordet har bordsben i en elegant finish i mässing och en vacker bordsskiva i fiskbensmönster tillverkad av ekfanér. Högkvalitativa fanér har en längre hållbarhet än bord i massivt trä. 
 • Melchior matbord charcoal oak

  melchior matbord charcoal oak
  Melchior är ett rustikt och stort matbord från Eichholtz. Bordskivan är tillverkad i ekfanér och har ett fiskbensmönster och ett underrede i svart rostfritt stål. Melchior finns i fler storlekar och färger.
 • Melchior matbord rund mässing

  melchior matbord rund mässing
  Ge din inredning en touch av Mid-century modern stil med matbordet Melchior. Det runda matbordet har en timglasformad stomme i en elegant finish i mässing och en vacker bordsskiva i fiskbensmönster tillverkad av ekfanér. Högkvalitativa fanér har en längre hållbarhet än bord i massivt trä. 
 • Melchior matbord brown oak

  melchior matbord brown oak
  Melchior är ett rustikt och stort matbord från Eichholtz. Bordskivan är tillverkad i ekfanér och har ett fiskbensmönster och ett underrede i rostfritt stål med mässing finish. Melchior finns i fler storlekar och färger.
 • Skagen matbord med fiskbens mönster 200 x 90 cm - Ekfanèr

  skagen matbord med fiskbens mönster 200 x 90 cm - ekfanèr
 • Remington matbord

  remington matbord
  Remington är ett rustikt och stort matbord från Eichholtz. Bordskivan är tillverkad i tålig ekfanér med ett fiskbensmönster och ett underrede i rostfritt stål med mässingsfinish. Remington är det perfekta bordet för att bjuda vänner och familj på härliga middagar. Runt bordet får det plats sex stycken matstolar.
 • Melchior matbord rund charcoal

  melchior matbord rund charcoal
  Ge din inredning en touch av Mid-century modern stil med matbordet Melchior. Det runda matbordet har en timglasformad stomme i bronsfinish och en vacker bordsskiva i fiskbensmönster tillverkad av ekfanér. Högkvalitativa fanér har en längre hållbarhet än bord i massivt trä. 
 • Remington matbord

  remington matbord
  Remington är ett rustikt och stort matbord från Eichholtz. Bordskivan är tillverkad i tålig ekfanér med ett fiskbensmönster och ett underrede i rostfritt stål med mässingsfinish. Remington är det perfekta bordet för att bjuda vänner och familj på härliga middagar.
 • Matbord Melchior Brown Oak

  matbord melchior brown oak
  Elegant, större matbord från Eichholtz. Bordskiva i ekfanér med fiskbensmönster och underrede i rostfritt stål med guldfinish. Finns i fler storlekar och färger.
 • Skagen matbord med fiskbens mönster 200 x 90 cm - Ekfanèr + Möbelvårdskit för textilier

  skagen matbord med fiskbens mönster 200 x 90 cm - ekfanèr + möbelvårdskit för textilier
 • Torkelson, Fishbone Matbord 190x95 cm

  torkelson, fishbone matbord 190x95 cm
  Fishbone matbord har en bordsskiva i vackert fiskbensmönstrat faner i oljad ek och ben i svart metall.
 • Skagen matbord med fiskbens mönster 200 x 90 cm - Ekfanèr + Möbeltassar

  skagen matbord med fiskbens mönster 200 x 90 cm - ekfanèr + möbeltassar
 • Bordsskiva Tablo

  bordsskiva tablo
  Robust och modern bordsskiva bordsskiva av mangoträ med fiskbensmönster målat med kalkfärg så coolt att komponera ditt eget matbord! H 5,5 cm x B 200 x D 90 cm skapa ditt eget matbord med en stomme och en bordsskiva från WOOOD. Så coolt! Bordsskivan
 • Bordsskiva Tablo

  bordsskiva tablo
  Robust och modern bordsskiva bordsskiva av mangoträ med fiskbensmönster målat med kalkfärg så coolt att komponera ditt eget matbord! H 5,5 cm x B 180 x D 90 cm skapa ditt eget matbord med en stomme och en bordsskiva från WOOOD. Så coolt! Bordsskivan