Möbler
www.mobel.se

Däckstol i teak

Möbler som däckstolar står ute i både soligt och regnigt väder och behöver tåla det. Teak är det träslag som har hållbarheten du då behöver och det finns många fina teakmöbler att köpa. Vi har plockat fram några exempel på stolar, solsängar och halvliggande däckstolar.

16 snygga däckstolar i teak

 • Solstol i teak justerbar

  solstol i teak justerbar
  En skön solstol i loungestilDet här är en justerbar solstol för sköna stunder i trädgården eller på altanen. Den unika designen i kombination med det hållbara träslaget teak ger en superbekväm och exklusiv vilostol.Däckstolen är även hopfällbar vilket gör det enklare att transportera och flytta runt den. Ytan är behandlad med naturligt vax för ökad väderbeständighet och lättare rengöring.Du kan välja att köpa solstolen med eller utan sittdyna. Sittdynan finns i två olika färger och är damm- och vattentät och därför enkel att rengöra. Fler teakmöbler.Bredd:60 cmDjup:106-178 cm (justerbar)Höjd: 75-98 cm (justerbar)Miljö:FSC-märkt teakSkötselråd: Teak får en naturligt vacker platina/silvergrå färg vid åldring. Vill man behålla den mer nya, bruna färgen så kan man olja ytan då och då.
 • Brafab Elati Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak - 4339

  brafab elati solsäng - solstolar & solsängar teak - 4339
  Elati solsäng från BRAFAB med en elegant, tidlös design med en klassisk känsla. Solsängen är tillverkad av vacker teak med slitstarkt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Elati solsäng - Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Ivory - Solstolar & Solsängar Teak Elfenben - ELSRT1A1

  ethimo elle solstol / akryl ivory - solstolar & solsängar teak elfenben - elsrt1a1
  Elle Solstol från Ethimo med en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Elle Solstol - Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om Solstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Elfenben Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Cane-line | Amaze solsäng

  cane-line | amaze solsäng
  Amaze är en serie av utomhusmöbler i teak, designade av det danska designteamet Foersom & Hiort-lorenzen. Amaze solsäng är handgjord av duktiga hantverkade. Cane-line teak är godkänd och odlas enligt SVLK certifieringssystemet. Om du vill skydda fint teak och bevara den ursprungliga unika gyllenbruna teakfärgen rekommenderar vi Cane-line Teak Care-produkter som säkerställer underhållet av dina teakmöbler. Beräknad leveranstid ca. 4-6 veckor
 • Ethimo Costes Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak - COLET1

  ethimo costes solsäng - solstolar & solsängar teak - colet1
  Costes solsäng från Ethimo med en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes solsäng - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna säljs separat.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Solsäng Pickled - Solstolar & Solsängar Teak Pickled Teak - COLET5

  ethimo costes solsäng pickled - solstolar & solsängar teak pickled teak - colet5
  Costes solsäng från Ethimo med en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes solsäng - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna säljs separat.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Pickled Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Adirondack solstol vit

  adirondack solstol vit
  Klassisk amerikansk solstol i härliga mjuka konturer i vitlackad mahogny. Designen ger en känsla av östkustatmosfär och med sin eleganta vita färg passar den in fint i trädgården eller uteplatsen. Adirondack solstol finns också i teak. Fotpall säljs separat.
 • Cane-line Amaze Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak Natural - 4510T

  cane-line amaze solsäng - solstolar & solsängar teak natural - 4510t
  Amaze solsäng från Cane-line med en dansk, högkvalitativ design perfekt för både privata trädgårdar eller hotell. Den är tillverkad av obehandlad, SVLK-certifierad teak med ett naturligt, högt oljeinnehåll perfekt för utomhusbruk och har praktiska hjul baktill. Den har ett justerbart ryggstöd med fyra olika positioner perfekta för avslappnade dagar. Med tiden får produkten en vacker patina. För att bibehålla den ursprungliga träfärgen, behandla produkten med ett vattenavvisande ytskydd för träytor. För att uppnå optimal komfort, kom ihåg att köpa till en dyna. Formgiven av Foersom & Hiort-Lorenzen. Bra att veta om Amaze solsäng - Dansk design i SVLK-certifierad teak.- Högkvalitativt hantverk med en hög komfort.- Perfekt för utomhusbruk.- Lätt att flytta runt.- Dyna säljs separat.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Kan användas som en bänk eller ett soffbord.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För att bevara produktens livslängd, rengör och behandla träytan minst ett par gånger om året.- För att bibehålla den ursprungliga träfärgen, behandla produkten med ett vattenavvisande ytskydd för träytor.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Förvaras produkten utomhus under vinterhalvåret rekommenderas ett skyddande möbelöverdrag. Vi har valt ut Natural Solstolar & Solsängar i Teak från Cane-line med stor omsorg.
 • Brafab Andy Vilsäng /khaki - Solstolar & Solsängar Teak Khaki - 4780-21-21

  brafab andy vilsäng /khaki - solstolar & solsängar teak khaki - 4780-21-21
  Andy Vilsäng från Brafab är en populär solsäng med hög komfort. Stommen är tillverkad i aluminium med detaljer i teak samt sits och rygg i textilene.Den går lätt att fälla i hop vilket gör att den tar lite plats när det är dags att ställa undan för vintern.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Vi har valt ut Khaki Solstolar & Solsängar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Brafab Andy Vilsäng / - Solstolar & Solsängar Teak Khaki

  brafab andy vilsäng / - solstolar & solsängar teak khaki
  Andy Vilsäng från Brafab är riktigt snygg och av hög kvalitet. Sängens rygg går ställa in i flera lägen för en bra komfort. Den är lättplacerad, lätt att flytta runt och väger lite tack vare en stomme i aluminium. Sits och rygg i textilene och detaljer i teak. Den är också ihopfällbar vilket gör den smidig att ställa undan. Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Andorra solsäng - Teak

  andorra solsäng - teak
 • Ethnicraft, Jack Solsäng Black/Natural

  ethnicraft, jack solsäng black/natural
  Ethnicraft, Ethnicraft, Jack Solsäng Black/Natural. . Teak. . .
 • Brafab Andy Vilsäng / - Solstolar & Solsängar Teak Svart

  brafab andy vilsäng / - solstolar & solsängar teak svart
  Andy Vilsäng från Brafab är riktigt snygg och av hög kvalitet. Sängens rygg går ställa in i flera lägen för en bra komfort. Den är lättplacerad, lätt att flytta runt och väger lite tack vare en stomme i aluminium. Sits och rygg i textilene och detaljer i teak. Den är också ihopfällbar vilket gör den smidig att ställa undan. Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Solsäng Med Dyna / Vit - Solstolar & Solsängar Teak Vit - 309582+309583

  ethimo sand solsäng med dyna / vit - solstolar & solsängar teak vit - 309582+309583
  Sand solsäng från Ethimo med en tidlös design i teak med en bekväm dyna i akryl. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av högkvalitativ teak med ett justerbart ryggstöd och flera positioner och har ben baktill med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Bra att veta om Sand solsäng - Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, högkvalitativa materialet.- Stilren dyna med avtagbar klädsel perfekt för utomhusbruk.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Dyna ingår.- Vikt: 25 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Adirondack solstol teak

  adirondack solstol teak
  Vacker trädgårdsstol i New England stil med vackra mjuka konturer, gjord av solid ljus teak. En stol som är utformad för att ge drömmarna fri körning. Finns även en tillhörande fotpall i samma material. Adirondack stol finns också i vitlackat mahogny.Fotpall exkluderar. 
 • Brafab Andy Vilsäng /svart - Solstolar & Solsängar Teak Svart - 4780-8-8

  brafab andy vilsäng /svart - solstolar & solsängar teak svart - 4780-8-8
  Andy Vilsäng från Brafab är en populär solsäng med hög komfort. Stommen är tillverkad i aluminium med detaljer i teak samt sits och rygg i textilene.Den går lätt att fälla i hop vilket gör att den tar lite plats när det är dags att ställa undan för vintern.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Teak från Brafab med stor omsorg.

Vårda din solstol och däckstol av teak rätt

Även om teak är ett träslag som tål mycket så mår det bättre av att du vårdar det på rätt sätt. Rätt skötta teakmöbler blir vackrare med åren och kan hålla länge.

De flesta teakmöbler levereras obehandlade från fabrik/butik. Med obehandlat menas då att de inte oljats in och faktiskt inte behöver det för teak innehåller naturlig olja i sig själv.

Såpa+vatten eller teakolja

När däckstolen eller solsängen stått ute nåt år kommer den att börja gråna. Det är en del i åldrandet av träslaget och den grå patinan gör möblen vacker och silvergrå. Men, den obehandlade teakmöbeln måste tvättas med såpa och vatten för att inte svartmögel ska få fäste. Och vänta inte för länge för då blir det bara ännu jobbigare att dessutom försöka få bort möglet.

Gillar man inte den silvergrå färgen utan vill att sin teakstol ska fortsätta vara gyllenbrun, ja då måste man jobba in olja i teakträt minst en gång per år och oftast två.