Möbler
www.mobel.se

Bäddpall

En bäddpall är i praktiken två möbler i ett och som passar för det lilla rummet. Hopfälld är det en sittmöbel och utfälld en sovplats. Det gör bäddpallen till en effektiv möbel för det mindre rummet eller hemmet.

I studentrummet på 20-25 kvm får man oftast bara plats med en säng. Om det kommer någon på besök kan en sån här bäddbar sittpuff vara en bra lösning på en utbäddbar säng. Den fungerar också bra i barnrummet när ditt barn har en kompis som ska sova över. Bäddpallen är en minimalistisk lösning på sittmöbel och extrasäng i ett.

1-2-3: så blir en bäddpall till en säng

Här visar vi schematiskt ett exempel på hur en bäddpall viks ut och blir en sängplats. Det är WALES Bäddbar Sittpuff som vi använt i beskrivningen. Den har funnits att köpa från Soffadirekt.se i två olika färger.

En lika god ersättare tycker vi är Jess Sängpall från Trademax som också har den dubbla funktionaliteten att vara antingen fotpall eller extrasäng.

Hopfälld bäddpall

Bäddpallen fälls ut

Utfälld bäddpall som sängplats

Bäddbar sittpuff med mys på

En liknande, smart lösning är Danvik Boxsäng som finns i storlekar för att vika ut till en sovplats på 90, 120, 160 eller 180 cm.