Möbler
www.mobel.se

Skötbord

För babyvård är det praktiskt att ha en skötbord i bra arbetshöjd. Här har vi hämtat in exempel från flera olika skötbordstillverkare och bord man kan beställa på internet. Du hittar allt från vägghängda till skötbord utformad som en byrå med praktiska lådor.

Populärt inom skötbord

 • LAFORMA Nunila skötbord - vit MDF

  laforma nunila skötbord - vit mdf
 • LAFORMA Nunila skötunderlägg för skötbord - vit bomull

  laforma nunila skötunderlägg för skötbord - vit bomull
 • VINTAGE Toppdel Skötbord Trä/Natur - Trä/natur

  vintage toppdel skötbord trä/natur - trä/natur
 • Skötbord för dockor Berjuan Baby Susu 6102-19

  skötbord för dockor berjuan baby susu 6102-19
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Skötbord för dockor Berjuan Baby Susu 6102-19, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp Berjuan till bästa priser!Typ:&hellip:

Fler tips på skötbord

 • Skötbord taupe järn - Taupe

  skötbord taupe järn - taupe
  Med detta skötbord ligger ditt barn säkert och bekvämt när du byter blöja. Med detta skötbord ligger ditt barn säkert och bekvämt när du byter blöja. Skötbordet är stadigt och hållbart. Sidoväggarna&hellip:
 • Skötbord marinblå järn - Blå

  skötbord marinblå järn - blå
  Med detta skötbord ligger ditt barn säkert och bekvämt när du byter blöja. Med detta skötbord ligger ditt barn säkert och bekvämt när du byter blöja. Skötbordet är stadigt och hållbart. Sidoväggarna&hellip:
 • ALTITUDE Toppdel Skötbord Grå/Trä/Natur - Mörkgrå

  altitude toppdel skötbord grå/trä/natur - mörkgrå
 • LOUNGE Toppdel Skötbord Vit - Vit

  lounge toppdel skötbord vit - vit
 • Skötbord för dockor Teamson 4 Delar 61 x 92,5 x 47,5 cm

  skötbord för dockor teamson 4 delar 61 x 92,5 x 47,5 cm
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Skötbord för dockor Teamson 4 Delar 61 x 92,5 x 47,5 cm, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp Teamson till bästa&hellip:
 • Skötbord för dockor Colorbaby 3 i 1 68 x 32,5 x 34 cm 2 antal

  skötbord för dockor colorbaby 3 i 1 68 x 32,5 x 34 cm 2 antal
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Skötbord för dockor Colorbaby 3 i 1 68 x 32,5 x 34 cm 2 antal, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp Colorbaby till&hellip:

Olika typer av skötbord

Det finns många olika lösningar på skötbordet. En del har bara en plats ovanpå tvättmaskinen där man lägger ett skötbordsunderlägg och har en korg med babyvårdsprodukter bredvid. Vill man ha något mer köper man skötbordet på egna ben och kanske med hjul. Har man ont om plats och ingen tvättmaskin kan man köpa ett vägghängt bord. Här går vi igenom de olika typerna lite mer ingående.

Vägghängt och ihopfällbart skötbord

Det vägghängda skötbordet är väldigt bra om man vill hålla golvet fritt. Kanske har man ett väldigt litet badrum där en golvstående byrå inte får plats. Vägghängt gör att man kan vika ner arbetsytan endast när den behövs för att byta blöja och sköta om sin bebis. När man är klar fäller man ihop det och har plats att röra sig i rummet igen.

Skötbordet som en byrå

Den som har plats för ett större skötbord kan köpa det som är lite av en byrå. Då får man samtidigt bra förvaringsutrymmen. I lådor och skåp kan man förvara våtservetter, babyolja, små handdukar och alla blöjor som tar upp ganska mycket plats.

Ovansidan av bordet är den yta där man lägger skötbordsmadrass. Det är bra om höjden på byrån är i rätt nivå för er som ska sköta om bebisen. Ett för högt bord blir jobbigt för axlarna och ett för lågt blir belastande för ryggen. Ett tips är att mäta höjden på ett bord eller bänk du redan har och testa dig fram hemma först innan du köper det nya skötbordet.