Möbler
www.mobel.se

Sängbord

Ett lite nattduksbord bredvid sängen är praktiskt för att kunna lägga ifrån sig saker när man ska sova. Sängbord kan vara antingen ett som står på golvet, vägghängt eller inbyggt i själva sängen. Det vägghängda sängbordet är praktiskt då man kan dammsuga och göra rent golvytan under bordet enkelt.

Saker man brukar vilja kunna lägga ifrån sig nattetid är glasögon och smycken. Om du är en som läser böcker innan du somnar är det på sängbordet du lägger boken när sömnen faller in. Om man inte har sänglampa monterad i väggen kan man även ha en sån ståendes på det lilla nattduksbordet bredvid sängen.

Populärt inom sängbord

 • Smögen vägghängt sängbord, Mavis

  smögen vägghängt sängbord, mavis
  Smögen sängbord mått (b x d x h), 38 x 28 x 28 cm. Mått på låda (b x d x h), 29 x 20 x 12,5 cm.Material: MDF. Lådor i plywood.Levereras monterad. För ritning se bifogad fil.
 • Vägghängt sängbord F-shelf ek höger, Maze

  vägghängt sängbord f-shelf ek höger, maze
  Färg/ material: ekfanér.Design: Kent Johansson för Maze.F-shelf mått: 420 mm, D- 250 mm, W- 210 mm.
 • Falsterbo vägghängt sängbord, Mavis

  falsterbo vägghängt sängbord, mavis
  13973VÄG Falsterbo vägghängt sängbord, Mavis möbler.Material, MDF/Massivträ. Benstativ i massiv Björk, Stomme i MDF. Kulör, Vit - NCS-S 0500-N. Glans 20.Falsterbo sängbord mått:  (b x d x h), Mått (b x d x h), 42 x 28 x 26 cm.Mått på låda (b x d x h), 15 x 22 x 19 cm. Lådan kan monteras på antingen höger eller vänster sida. Vikt: 8 kg. Levereras monterad.
 • Sängbord Marcella

  sängbord marcella
  Tredigt och snyggt sängbord med 1 st låda och ben i ek. Montera själv. Material: MDF. Mått: Höjd: 61,5 cm. Bredd: 40 cm. Djup: 30 cm.

Fler tips på sängbord

 • Sängbord Hugo Small - 70 cm

  sängbord hugo small - 70 cm
 • Sängbord Madrid

  sängbord madrid
  Sängbord i tidlös, enkel design med två lådor från Tvilum, som passar med alla inredningsstilar. Två lådor ger gott om förvaringsutrymme och gör det enkelt att hålla ordning på dina saker. Det står stadigt och lådorna har rullskenor av m
 • Fryd Sängbord Marmor 35x70 cm Toffee/ Mässing

  fryd sängbord marmor 35x70 cm toffee/ mässing
 • Veneto sängbord - Trä/svart

  veneto sängbord - trä/svart
 • Azurro sängbord - Grå sammet

  azurro sängbord - grå sammet
 • Pal sängbord - Ljus mocka

  pal sängbord - ljus mocka
 • Crosby sängbord - Antik ek

  crosby sängbord - antik ek
 • Sängbord Thelma

  sängbord thelma
  Sängbord i metall och glas. Fästes på vägg. Monterad. Bredd 53 cm, djup 30 cm, höjd 51,5 cm, Höjd mellan hyllorna 31,5 cm.
 • Mavis Höllviken topp Till Vägghängt Sängbord - Sängbord Marmor Vit

  mavis höllviken topp till vägghängt sängbord - sängbord marmor vit
  Det här är en vit toppskiva av italiensk Carrara marmor som är ett tillbehör till Mavis Höllviken Möbler.Viktig information om marmorMarmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå då all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan skivan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det?Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Nuis sängbord - Ek/vit

  nuis sängbord - ek/vit
 • LAFORMA Trixie Sängbord, med Lucka och Hylla - Klarglas och Svart Stål

  laforma trixie sängbord, med lucka och hylla - klarglas och svart stål
 • Parma sängbord - Svart/natur

  parma sängbord - svart/natur
 • TVILUM Space sängbord - vit, med 1 låda och 1 fack

  tvilum space sängbord - vit, med 1 låda och 1 fack
 • Paris sängbord 62,6 x 40 x 58,8 cm - Grå

  paris sängbord 62,6 x 40 x 58,8 cm - grå
 • Alex vägghängt sängbord - Vit

  alex vägghängt sängbord - vit
 • Mendy sängbord - Valnöt/vit

  mendy sängbord - valnöt/vit
 • Nepo Plus sängbord - Vit/ljus ek

  nepo plus sängbord - vit/ljus ek
 • Jamot sängbord - Wenge

  jamot sängbord - wenge
 • Sängbord Beyla

  sängbord beyla
  Beyla är skapat av Kave Homes designteam. Genom att kombinera träets naturliga karaktär med originella, vertikala lamelldörrar leker möbeln med ljus och struktur. Varje liten detalj övervägs noggrant, vilket resulterar i en fantastisk design.
 • Sängbord Cleo

  sängbord cleo
  Cleo sängbord i metall bjuder på en exlusiv känsla med sin toppskiva i marmor. Sängbordet har måtten; höjd 67 cm, bredd 32 cm och djup 32 cm.
 • Torsnäs sängbord - Vit

  torsnäs sängbord - vit
 • FERA Set med 2 st bord - Steel Gray

  fera set med 2 st bord - steel gray
  FERA Set med 2 st bord från tyska kvalitetsmärket Blomus.Set med 2 stycken bord i pulverlackerat stål från Blomus. FERA tillverkas enligt traditionella hantverkstekniker och varje bord har därför&hellip:
 • Zweed Peep S1 Sängbord Slate Grey/ben - Sängbord Ek

  zweed peep s1 sängbord slate grey/ben - sängbord ek
  Peep S1 Sängbord från Zweed, designad av Håkan Johansson. Peep är en serie skåp och byråer med traditionell skandinavisk estetik. Modern, stilistisk form och funktion med en typisk Zweed-twist; asymmetriskt placerade handtag som ger en glimt av vad som döljer sig inuti.Peep S1 är ett diskret sängbord med två lådor och ett gömt fack på toppen för mobilladdning och kablar. Lådorna stängs mjukt med hjälp av en inbyggd dämpare. Finns i flera färger med benställning i klar- eller svartlackerad ek. Peep S1 finns även i en vägghängd version. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Sängbord / Svart - Sängbord Mdf Valnöt

  decotique vogue sängbord / svart - sängbord mdf valnöt
  Sängbordet från Decotique har en modern design med en skandinavisk look. Bordet har en stomme i MDF med fyra nätta ben för att få den där lyxiga hotellkänslan. Det har en dörr med en öppning åt höger och en hylla för enkel förvaring. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Om sängbordet från Decotique- Modern design.- Skandinavisk look.- Fyra nätta ben.- Ett hyllplan.- En dörr.- Djup: 360 mm.- Bredd: 320 mm.- Höjd: 614 mm.- Denna produkt levereras monterad. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • ACT NORDIC Buca sängbord, med 2 lådor - vit MDF och naturlig furu

  act nordic buca sängbord, med 2 lådor - vit mdf och naturlig furu
 • Eton 1 sängbord - Grön sammet

  eton 1 sängbord - grön sammet
 • KRALJEVIC BEDSIDE DRAWER Sängbord med låda - Marmor - Carrara Vit Svart

  kraljevic bedside drawer sängbord med låda - marmor - carrara vit svart
  KRALJEVIC BEDSIDE DRAWER är ett vackert sängbord / nattduksbord med bordsskiva i marmor och en praktisk låda i ek, från svenska Kraljevic Design.Detta marmorbord är nattetidens hjälte i sovrummet,&hellip:
 • TVILUM May sängbord - vit, med 1 låda och 1 fack

  tvilum may sängbord - vit, med 1 låda och 1 fack
 • Artwood - HUNTER Sängbord/Sidobord Grå

  artwood - hunter sängbord/sidobord grå
  Antique grey. Oak veneer/MDF. w 60 x d 45 x h 70 cm
 • Elon sängbord - Svart / rotting

  elon sängbord - svart / rotting
 • Koen 2 sängbord - Ek/beige

  koen 2 sängbord - ek/beige
 • VCM NORDIC Sledo Mini sängbord, med 1 hylla och 1 låda - svart trä

  vcm nordic sledo mini sängbord, med 1 hylla och 1 låda - svart trä
 • Asplund Snö G3 Sängbord Char Grey Sockel - Sängbord Ek Char Grey - 1101749

  asplund snö g3 sängbord char grey sockel - sängbord ek char grey - 1101749
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Char Grey Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • NFG - DOMINO Sängbord m hylla, svart askfaner

  nfg - domino sängbord m hylla, svart askfaner
 • Vilamo sängbord - Furu/vit

  vilamo sängbord - furu/vit
 • Asplund Snö G3 Sängbord Light Grey Sockel - Sängbord Ek Ljusgrå - 1101705

  asplund snö g3 sängbord light grey sockel - sängbord ek ljusgrå - 1101705
  Snö G3 Sängbord är en minimalistisk förvaringsmöbel med gott om plats som passar bra bredvid sängen.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi har valt ut Ljusgrå Sängbord i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Naia sängbord 1 - Svart

  naia sängbord 1 - svart
 • Tuvalle 47 sängbord - Vit/valnöt

  tuvalle 47 sängbord - vit/valnöt
 • Maze F-shelf Vägghylla Vänster Ek - Sängbord fanér Ek - 305118

  maze f-shelf vägghylla vänster ek - sängbord fanér ek - 305118
  F-Shelf vägghylla från Maze med en funktionell, lättplacerad design med ett grafiskt, stilrent uttryck perfekt för platser med begränsat utrymme. Design av Kent Johansson. Bra att veta om vägghyllan - Vägghyllan erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Höjd: 420 mm.- Längd: 210 mm.- Djup: 250 mm. Vi har valt ut Ek Sängbord i Ekfanér från Maze med stor omsorg.
 • Sängbord Cemre 5Ç

  sängbord cemre 5ç
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 50 x 87,6 x 37,5 cm
 • Sängbord Molly

  sängbord molly
  Sängbord helt i metal med ett öppet hylpaln samt låda för dold förvaring. Knoppen i mässing blir en snygg detalj.
 • Mavis Aoko Sängbord Högt 1 Låda Vit - Sängbord Mdf Vit - 13743H

  mavis aoko sängbord högt 1 låda vit - sängbord mdf vit - 13743h
  Aoko sängbord från Mavis med en stabil, mångsidig design med rena, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Det har en len, mattlackad yta, en mjukstängande låda och ett hyllplan för enkel förvaring. Design av Martina Elgemark. Bra att veta om sängbordet - Erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Europa.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 400 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 720 mm. Hur bör du ta hand om sängbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Sängbord i MDF från Mavis med stor omsorg.
 • Nova runt sängbord med förvaring - Whitewash

  nova runt sängbord med förvaring - whitewash
 • ACT NORDIC Seaford sängbord, med 2 hyllor - svart melaminlåda och metall

  act nordic seaford sängbord, med 2 hyllor - svart melaminlåda och metall
 • Mervyn sängbord - Svart

  mervyn sängbord - svart
 • TUO Sängbord Vit

  tuo sängbord vit
  Tuo sängbord är tillverkad av järngaller som har en vitmålad yta. Tuo är flexibel och går att använda för många olika ändamål så som förvaringsenhet eller litet sidobord. Design & egenskaperStilrent sängbord från Nordal.Tillverkat av järngaller.Har dimensionerna 40x30x60 cm.Maxvikt per hylla: 15 kg.
 • Sängbord Ema

  sängbord ema
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 30 x 55 x 30 cm
 • Mavis Höllviken Sängbord Höga Ben Vitpigmenterad Ek - Sängbord Läder Vitpigmenterad Ek - 13916

  mavis höllviken sängbord höga ben vitpigmenterad ek - sängbord läder vitpigmenterad ek - 13916
  Höllviken Sängbord Höga Ben, Vitpigmenterad Ek från Mavis. Vi har valt ut Vitpigmenterad Ek Sängbord i Läder från Mavis med stor omsorg.
 • Ostia sängbord - Ek

  ostia sängbord - ek
 • Carlin sängbord - Vit

  carlin sängbord - vit
 • KRALJEVIC BEDSIDE DRAWER Sängbord med låda - Marmor - Black Moon Svart Svart

  kraljevic bedside drawer sängbord med låda - marmor - black moon svart svart
  KRALJEVIC BEDSIDE DRAWER är ett vackert sängbord / nattduksbord med bordsskiva i marmor och en praktisk låda i ek, från svenska Kraljevic Design.Detta marmorbord är nattetidens hjälte i sovrummet,&hellip:
 • Filippa sängbord - Ljus ek

  filippa sängbord - ljus ek
ilead