Möbler
www.mobel.se

Möbler » Bord » Sängbord

Märken på sängbord:

Sängbord

Ett lite nattduksbord bredvid sängen är praktiskt för att kunna lägga ifrån sig saker när man ska sova. Sängbord kan vara antingen ett som står på golvet, vägghängt eller inbyggt i själva sängen. Det vägghängda sängbordet är praktiskt då man kan dammsuga och göra rent golvytan under bordet enkelt.

Saker man brukar vilja kunna lägga ifrån sig nattetid är glasögon och smycken. Om du är en som läser böcker innan du somnar är det på sängbordet du lägger boken när sömnen faller in. Om man inte har sänglampa monterad i väggen kan man även ha en sån ståendes på det lilla nattduksbordet bredvid sängen.

Populärt inom sängbord

 • Smögen vägghängt sängbord, Mavis

  Smögen sängbord mått (b x d x h), 38 x 28 x 28 cm. Mått på låda (b x d x h), 29 x 20 x 12,5 cm.Material: MDF. Lådor i plywood.Levereras monterad. För ritning se bifogad fil.Fri frakt. Leveranstid 4-5 dagar.
 • Vägghängt sängbord F-shelf ek höger, Maze

  Färg/ material: ekfanér.Design: Kent Johansson för Maze.F-shelf mått: 420 mm, D- 250 mm, W- 210 mm.Fri frakt. Leveranstid ca 2-7 dagar.
 • Falsterbo vägghängt sängbord, Mavis

  Falsterbo vägghängt sängbord, Mavis möbler.Material, MDF/Massivträ. Benstativ i massiv Björk, Stomme i MDF. Kulör, Vit - NCS-S 0500-N. Glans 20.Falsterbo sängbord mått: Mått (b x d x h), Mått (b x d x h), 42 x 28 x 26 cm.Mått på låda (b x d x h), 15 x 22 x 19 cm. Lådan kan monteras på antingen höger eller vänster sida. Fri frakt. Leveranstid normalt ca 4-9 arbetsdagar.
 • Falsterbo sängbord hög, Mavis

Fler tips på sängbord

 • Nattduksbord Mdf Papper (4 lådor) (66 x 37 x 63 cm) by Craftenwood

  Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Nattduksbord Mdf Papper (4 lådor) (66 x 37 x 63 cm) by Craftenwood.Material: papperMDFMått ca: 66 x 37 x 63 cmLådor: 4Detaljer: JärnCraftenwood
 • WILMA Sängbord Svart

  Stilrent och tidlöst sängbord i svartbetsad bok med avtagbar knopp i silver färg. En möbel i högre modell att placera brevid sängen som avlastningsbord så väl som sidobord i ett annat rum. Wilma har en praktisk förvaringslåda och en underhylla för ytterligare förvaring. Wilma sängbord levereras färdigmonterad så att du direkt kan använda den. Finns i fler färger.
 • Snö G1 Sängbord Antracitgrå, Sockel Björk

  Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända och omtyckta produkter. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de de glada, urfrästa handtagen.Snö finns som byrå i olika storlekar, nattduksbord, vitrinskåp mm.Snö är tillverkad i MDF och har en sockel i massiv björk som standard. Mot tillägg kan man istället få sockel i ek eller i samma färg som möbeln.Pedestal G1, G2 och G3 kan dessutom fås med hjul istället för med sockel.Vitrinskåpen kan fås med glasdörrar eller täckta dörrar och i två olika djup; 30 cm eller 42 cm.Obs! Asplund har uppdaterat sin produktion av förvaringsserien Snö i januari 2009. Små skillnader kan förekomma och vara synliga om en ny möbel ställs bredvid en äldre.
 • Höllviken Sängbord Vägghängt, Ljusgrå

  Höllviken Sängbord Vägghängt, Ljusgrå från Mavis
 • Peep S1 Sängbord, Ekben

  Peep S1 sängbord från Zweed. Detta vackra sängbord har två lådor och ett gömt fack på toppen för mobilladdning och kablar. Lådorna stängs mjukt med hjälp av en inbyggd dämpare. Peep är ett funktionellt sängbord med typiskt skandinaviskt formspråk. Handtagen är placerade på ett lekfullt sätt över möbeln som ger en skymt av sideboardens innehåll. Tillverkad av lackerad MDF.
 • Liten byrå 2 lådor/ sängbord ek, Hubsch

  Artikelnamn: 880307 DRESSER W/COMPARTMENTS, 2 DRAWERS, OAK, NATURE. Byrå Hubsch mått: 50 x 40 x höjd 70 cm. Material: massiv ek. Färg: obehandlad ek. Fri frakt. Leveranstid ca 1-2 veckor.
 • Abisko Sängbord höga ben - Vitlackerad

  Stilrent och praktiskt sängbord. Välj mellan vitlackerad med mdf topp eller ett lekfullt uttryck med fanér av blandade träslag med asktopp. Handtag i mörkbrunt läder. H72, B42, D42 cm. Toppskiva i betong kan köpas till.
 • Höllviken Sängbord Vägghängt, Vitpigmenterad Ek

  Höllviken Sängbord Vägghängt, Vitpigmenterad Ek från Mavis
 • Höllviken vägghängt sängbord ek, Mavis

  13916VÄG Höllviken vägghängt sängbord Vitpigmenterad ek. Material, MDF/Massivträ/fanér/spånskiva. Handtag i läder.Låda i plywood med underliggande mjukstängande skena. Höllviken vägghängt sängbord mått: Mått (b x d x h), 35 x 28 x 26cm. Mått på låda (b x d x h), 27,5 x 23 x 6 cm.Fri frakt. Levereras monterad. Leveranstid 4-5 dagar.
 • Edgy Hylla, Grå

  Edgy hylla från Maze, formgiven av Malin Lundmark. En annorlunda och snygga hylla som är fristående och ger ett lätt intryck. Hyllan passar perfekt i sovrummet som sängbord eller i hallen som avlastningshylla för nycklar och dylikt.
 • Nattduksbord Mdf Papper (2 lådor) (66 x 37 x 63 cm) by Craftenwood

  Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Nattduksbord Mdf Papper (2 lådor) (66 x 37 x 63 cm) by Craftenwood.Material: papperMDFMått ca: 66 x 37 x 63 cmLådor: 2Detaljer: JärnCraftenwood
 • Montana sidobord

 • Vägghängt Sängbord Edgy svart/ marmor, Maze

  Vägghängt bord Edgy Edition svart- Maze.Färg: svart. Material: Pulverlackerad metall och lackerad mdf.Design: Malin Lundmark för Maze.Edgy mått: H: 175 mm D: 250 mm W: 375 mm.Leveranstid ca 4-10 dagar.
 • Loft Sängbord TC1, Ek/Vit Marmor

  Loft sängskåp TC1 från Decotique. Loft förvaringsserie är en stilren möbel i skandinavisk design som kombinerar tidlösa material med klassisk formgivning. Sängskåpets stomme finns som vitlackerad, grålackerad, ek och svartbetsad ek med en lucka som dekoreras av handtag i beige linnesadelgjord. Skåpet har bra förvaring för både böcker, handkrämer och andra sovrumsprylar. Det som karaktäriserar Loft förvaring är den eleganta toppskivan. Toppskivan finns i olika utföranden och kan bytas ut. Detta blir en extra detalj som får sängskåpet att sticka ut. Du kommer garanterat att ha stor glädje av den under många år. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Edgy Hylla, Svart

  Edgy hylla från Maze, formgiven av Malin Lundmark. En annorlunda och snygga hylla som är fristående och ger ett lätt intryck. Hyllan passar perfekt i sovrummet som sängbord eller i hallen som avlastningshylla för nycklar och dylikt.
 • Edgy white sängbord, Maze

  Artikelnamn: 305000 Edgy Bedside Shelf, Hall Table.Färg: vit.Material: Pulverlackerad metall och lackerad mdf.Design: Malin Lundmark för Maze.Edgy mått: H: 175 mm D: 250 mm W: 375 mm.Leveranstid ca 2-10 dagar.
 • Abisko Sängbord låga ben - tillval Betongtopp

  Stilrent och praktiskt sängbord. Välj mellan vitlackerad med mdf topp eller fanér av blandade träslag med asktopp. Handtag i mörkbrunt läder. B42, D42, H72,5 cm. Betongtopp går att köpa till.
 • Prästgården Sängbord

 • Snö Sängbord G3 - White

  Enkelt, snyggt sängbord med 2 lådor och en öppen hylla i lackad mdf. Sockel i massiv björk. Design Jonas Bohlin och Thomas Sandell 1994. H59, B31,3, D42 cm. Sockel går även att få lackad i samma kulör som sängbordet eller i massiv ek. Hjul k
 • SILVA Sängbord Valnöt Höger

  Stilrent och praktiskt sängbord som ger ett exklusivt intryck med ett snyggt urval av trä och metall. Silva har tre förvaringslådor med dropformade knoppar som döljer den förvaring du vill ha nära till hands men ej synlig. Tidningsstället är placerat på höger sida (utåt) och bör då placeras vid sängens högra sida. Silva sängbord i valnöt finns såklart även i modell anpassad för vänster sida av sängen. Sängbordet levereras färdigmonterat och är helt redo att användas. Notera att bilderna visar den vänstra modellen och att tredje bilden visar sängbordet i vit färg.Finns i fler färger.
 • Höllviken Bord - Kalkstensskiva

  Perfekt sängbord i stram och skandinavisk stil med varma gedigna material. Detaljer i läder och sten. Välj mellan ljusgrå lack eller vitpigmenterad ek. Marmor eller logerhuggen kalkstenstopp kan köpas som tillval. Design Martina Elgemark. H72, B
 • Componibili Ø32 & 3 våningar - Vit

  Förvaringsmöbler med skjutdörrar. Passar både i ditt sovrum, badrum och kök, samt utomhus. Design Anna Castelli Ferrieri 1969. Två våningar Ø32, H40 cm, tre våningar Ø32, H58,5 cm.
 • Journalist Bord

  Gediget litet bord tillverkat i valnöt. Grafiskt ren i sin form med ett fint detaljarbete. H65, B40, D41 cm.
 • Höllviken Kalkstenstopp Till Vägghängt Sängbord

  Höllviken Kalkstenstopp Till Vägghängt Sängbord från Mavis
 • Sängbord Country, vänster 44x33cm H67cm

  Sängbord Country i antikvit MDF/furu/ek fanér och svart metall knopp, med en låda och en dörr. Dörren är vänsterhängd. Skåpet är fädigmonterat. Bredd 44cm, Höjd 67cm och djup 33cm
 • Sängbord Lars

  Vackert och spännande sängbord som verkligen sätter stilen i ditt hem och skapar kontrast. 4 lådor i olika färger. Ben i lackat pinjeträ. Matcha gärna med Lars byrå. Montera själv. Mått: Höjd: 59 cm. Bredd: 36 cm. Djup: 30 cm.
 • Snö G1 Sängbord Vit, Sockel Vit

  Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända och omtyckta produkter. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de de glada, urfrästa handtagen.Snö finns som byrå i olika storlekar, nattduksbord, vitrinskåp mm.Snö är tillverkad i MDF och har en sockel i massiv björk som standard. Mot tillägg kan man istället få sockel i ek eller i samma färg som möbeln.Pedestal G1, G2 och G3 kan dessutom fås med hjul istället för med sockel.Vitrinskåpen kan fås med glasdörrar eller täckta dörrar och i två olika djup; 30 cm eller 42 cm.Obs! Asplund har uppdaterat sin produktion av förvaringsserien Snö i januari 2009. Små skillnader kan förekomma och vara synliga om en ny möbel ställs bredvid en äldre.
 • Abisko Sängbord låga ben - Fanér

  Stilrent och praktiskt sängbord. Välj mellan vitlackerad med mdf topp eller fanér av blandade träslag med asktopp. Handtag i mörkbrunt läder. B42, D42, H72,5 cm. Betongtopp går att köpa till.
 • Lindos Sängbord

  Trevligt sängbord med 2 praktiska lådor. Mått: Bredd: 40cm Djup: 55cm Höjd: 45cm
 • Sängbord Ralle

  Ett enkelt och snyggt sidobord i två olika nivåer, bordsskivorna är i sotat glas och underrede i metall. Ett perfekt bord att ha bredvid sängen! Bredd: 30 cm Höjd: 70 cm Längd: 45 cm Kräver enklare montering.
 • Coco Morningstar Sängbord, Pure White

  Coco Morningstar sängbord från Caroline Ek. Detta moderna sängbordet har en robust form med kurviga former som ger den en distinkt look! Sängbordet är tillverkat av stål och plåt och den härliga formen gör att den platsar utmärkt i de flesta hem och inredningar. Ställ in den i sovrummet så har du en gedigen plats för att ha din lampa, böcker, mobil och allt annat som kan va bra att ha nära till hands vid sängen.
 • Höllviken vägghängt sängbord ek/ marmor, Mavis

  Utförande: 13916VÄG_19913MARMORV Vitpigmenterad ek med kalkstenstopp. Material, MDF/Massivträ/fanér/spånskiva. Handtag i läder.Låda i plywood med underliggande mjukstängande skena. Höllviken vägghängt sängbord mått: Mått (b x d x h), 35 x 28 x 26cm. Mått på låda (b x d x h), 27,5 x 23 x 6 cm.Fri frakt. Levereras monterad. Leveranstid 4-5 arbetsdagar.
 • Sängbord Ralle

  Ett enkelt och snyggt sidobord i två olika nivåer, bordsskivorna är i sotat glas och underrede i metall. Ett perfekt bord att ha bredvid sängen! Bredd: 30 cm Höjd: 70 cm Längd: 45 cm Kräver enklare montering.
 • Bord med 3 utdragslådor - Pure Life Samling by Craftenwood

  Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Sidobord Craftenwood (81 x 66 x 38 cm) - Pure Life Samling.Material: mindi-träLådor: 3Mått ca: 81 x 66 x 38 cm
 • SAGA Sängbord Vit/Ek

  Nätt och tidlöst vitmålat sängbord med ek topp och med avtagbar knopp i silver färg. En möbel att placera brevid sängen som avlastningsbord så väl som sidobord i ett annat rum. Saga har en praktisk förvaringslåda och en underhylla för ytterligare förvaring. Saga sängbord levereras färdigmonterad och är redo att användas. Finns i fler färger.
 • Vägghängt sängbord F-shelf vit vänster, Maze

  Färg: vitlack. Design: Kent Johansson för Maze.F-shelf mått: 420 mm, D- 250 mm, W- 210 mm.Fri frakt. Leveranstid ca 1 vecka.
 • Componibili Ø32 & 3 våningar - Svart

  Förvaringsmöbler med skjutdörrar. Passar både i ditt sovrum, badrum och kök, samt utomhus. Design Anna Castelli Ferrieri 1969. Två våningar Ø32, H40 cm, tre våningar Ø32, H58,5 cm.
 • WALLY Sängbord Vit

  Wally sängbord är en praktisk möbel med snygg och stilren design som du även kan använda som avlastningsmöbel i hallen. Sängbordet kan du antingen placera på golvet brevid sängen eller montera upp på väggen. Wally är ett utmärkt val för rum eller hem med mindre ytor med rymlig förvaring. Wally levereras färdigmonterad och är redo att användas. Finns i fler färger. Notera att andra bilden visar möbeln i ek.
 • Edgy väggbord

 • Sängbord Dublin

  Sängbord av glas med en hylla gjord av vitlackerad metall. Specifikation: Höjd: 66 Bredd: 50 Djup: 37 Material: Glas & metall Ej monterad
 • Höllviken Marmortopp Till Sängbord

  Höllviken Marmortopp Till Sängbord från Mavis
 • Herrgården Sängbord

 • SILVA Sängbord Vit Vänster

  Stilrent och praktiskt sängbord som ger ett exklusivt intryck med ett snyggt urval av trä och metall. Silva har tre förvaringslådor med dropformade knoppar som döljer den förvaring du vill ha nära till hands men ej synlig. Tidningsstället är placerat på vänster sida (utåt) och bör då placeras vid sängens vänstra sida. Silva sängbord i vit finns såklart även i modell anpassad för höger sida av sängen. Sängbordet levereras färdigmonterat och är helt redo att användas. Finns i fler färger.
 • Sängbord Doris

  Fyrkantigt sidobord med en lyxig bordsskiva i glas med marmorlook, ben av metall i svart som har fina borstade mässingdetailjer nedtill. Bredd: 40 cm Höjd: 70 cm Längd: 40 cm Kräver enklare montering.
 • Falsterbo Sängbord Vägghängt, Vitlack

  Ett stilrent och funktionellt sängbord ur serien Falsterbo från möbelföretaget Mavis. Möbler som hängs upp på väggen skapar ett genomtänkt och professionellt uttryck, samtidigt som golvet lämnas fritt och gör det lätt att dammsuga. Välj mellan två utföranden, vitlack eller svartlack.Sängbordet är tillverkad av MDF i högsta kvalitet. För att bordet ska hålla sig fint så länge som möjligt, torka regelbundet rent det med en fuktig trasa.
 • F-Shelf Hylla Vänsterställd, Vit

  F shelf är en smart väggupphängd hylla från Maze int. Frigör värdefull golvyta och ger karaktär åt rummet. Kan exempelvis användas som nattduksbord i sovrummet eller som en praktisk avlastningsyta i hallen.Finns som både höger- och vänsterställd hylla och hängs då antingen upp så att hyllan pekar åt vänster eller höger.
 • Sängbord Paul

  Liten byrå/sängbord. Lådfronter i sprayad MDF, stomme av MDF med ek faner och ben i massiv ek. L 42 cm. D 32 cm. H 56 cm. Lev. omonterad.
 • Nattduksbord med 2 lådor ohio - Be Yourself Samling by Craftenwood

  Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Nattduksbord Mindi-trä (50 x 38 x 54 cm) - Be Yourself Samling by Craftenwood.Material: mindi-träMått ca: 50 x 38 x 54 cmCraftenwood
 • Snö Sängbord G3 - Storm Grey

  Enkelt, snyggt sängbord med 2 lådor och en öppen hylla i lackad mdf. Sockel i massiv björk. Design Jonas Bohlin och Thomas Sandell 1994. H59, B31,3, D42 cm. Sockel går även att få lackad i samma kulör som sängbordet eller i massiv ek. Hjul k
 • ALBA Sängbord 3 Lådor Svart

  Praktiskt och stilrent sängbord med fokus på funktionalitet och kvalité. Alba sängbord har tre smarta lådor där du kan dölja de tillhörigheter du inte vill ha synligt på det även så kallade avlastningsbordet. Möbeln är i svartbetsad bokfanér med ben och handtag i borstad aluminium. Alba ingår i en serie med fler färger och en modell mindre med två lådor. Det behändiga med dessa sängbord är att dem kommer färdigmonterade och är helt redo för användning. Notera att andra bilden visar sängbordet i vit färg.