Möbler
www.mobel.se

Globen Lighting bord

Populärt inom Globen Lighting bord

 • Bordslampa 'Luna' - Borstad Mässing

  bordslampa 'luna' - borstad mässing
  Rymdens största mysterier är inte bara dekorativa utan manar också till eftertanke. Den här lampan är inspirerad av art deco-trenden, men också av den här säsongens fokus på himlakroppar och stjärnhimlen! Den vackra lampan är månformad och kommer från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting och har allt vi kan önska oss! Månen har alltid varit en underlig kraft för oss på jorden – och dessutom en stor inspiration för designers, konstnärer och romantiker. Den här lampan kommer att höja stilkänslan i ditt hem, samtidigt som du får en extra mysig och hemtrevligt touch! Vi tror att den kan kombineras med vackra tapeter och sköna sittmöbler för en perfekt känsla i vardagsrummet! Produkten kommer även i andra färger!
 • Bordslampa/Taklampa 'Mini Ray' - Svart

  bordslampa/taklampa 'mini ray' - svart
  Om du ska investera i en enda designpryl den här säsongen, välj en som du kan variera i all oändlighet! Den här smarta lampan i svart metall kan både ställas på bordet och hängas som en otroligt cool pendel i ditt tak. Vi älskar praktiska och snygga designlösningar, och ingen är bättre på detta än det heta svenska belysningsvarumärket Globen Lighting. Den här unika lampan passar det mesta, och gör sig därför helt perfekt i ditt kök, där den ramar in sittplatsen på ett oerhört elegant vis. Men lika snygg blir den på fönsterbrädet i det bohemiska sovrummet! Matcha gärna flera exemplar tillsammans! Produkten kommer även i andra färger.
 • Bordslampa 'Orbit' - Mässing

  bordslampa 'orbit' - mässing
  Art deco är det vackraste som finns. Under20-talet blomstrade designen och vi fick några av de mest fantastifulla skapelserna. Ännu i dag inspireras formskapare av de unika uttryck som då togs fram. Framför allt ljuskällor är fantastiskt fina i en sådan vintagetappning. Den här fantastiska lampan är ett exempel på en produkt som helt klart hämtar sin inspiration från den perioden. Den har en helt perfekt mässingsfinish och en vacker form. Självklart är det det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting som ligger bakom. Du ställer den med fördel på ditt skrivbord – vi kan lova att produktiviteten får sig en kick. Den underbara produkten kommer dessutom i fler nyanser.
 • Bordslampa 'Sarasota' - Svart

  bordslampa 'sarasota' - svart
  Vintage, retro och härliga återblickar. Antikt, gammalt och nytt. Kärt barn har många namn och det vet det svenska heta belysningsvarumärket Globen Lighting som här kombinerar modern och snygg teknik med det bästa från det förra seklet. Vi fullkomligt avgudar20-tal,30-tal och art deco, och därför är den här coola lampan en total fullträff. Lika vacker i en avksalad hall som i ett romantiskt och mysigt vardagsrum, där den får skapa en fint blickfång med sin form. För, helt ärligt så passar ju svart överallt! Vi tror att det blir en fin kontrast både mot varma toner och mer sobra kulörer eller ikoniskt mönstrade textiler. Den här underbara produkten kommer dessutom i fler nyanser.

Fler tips på Globen Lighting bord

 • Bordslampa 'Marcel' - Svart

  bordslampa 'marcel' - svart
  Festa som Marie-Antoinette! Den sista drottningen av Frankrike hade ljusstakar i precis denna stil på det vackra slottet Versailles utanför Paris! Den här underbara ljuskällan är både fantastiskt lyxig och sirligt elegant. Det svenska heta belysningsvarumärket Globen Lighting har återigen lyckats skapa en fin produkt vars användningsområden är fler än vi kan tänka oss – denna lilla apa är lika cool i hallen som i köket, som i vardagsrummet eller i sovrummet. Det är otroligt coolt att kombinera olika djur tillsammans. Just nu har vi varianter i zebra och noshörningsformer. Produkten kommer också i en variant i skimrande mässing som du med fördel kan kombinera med denna svarta snygging!
 • Bordslampa 'Icon' - Latte

  bordslampa 'icon' - latte
  Vi älskar stilrena former, men bara om de har en praktisk funktion också! Den här smarta bordslampan är inte bara snygg – den är också lätt att använda! Dess skärm är vinklingsbar, vilket gör att det är lätt att styra ljuset och använda den på valfritt sätt! Det är förstås det nytänkande svenska belysningsvarumärket Globen Lighting som ligger bakom – de är fenor på att göra snygg och funktionell design! Den här lampan har dessutom en perfekt beige nyans som passar till de flesta färger. Vi – precis som de stora inredningsmagasinen – älskar neutrala kulörer, och matchar gärna flera tillsammans för en cool look. Den förkromade metalldelen har en fin finish som kompletterar perfekt! Produkten kommer även i andra färger.
 • Bordslampa/Pendel 'Pistillo' - Brun

  bordslampa/pendel 'pistillo' - brun
  Bordslampan Pistillo från det svenska belysningsföretaget Globen Lightning har en naturnära färg och form kan man minst sagt säga. Beige är en trendig färg vi ser mycket av just nu och dessutom väldigt lätt att matcha med övrig inredning i hemmet. Pistillo är handglaserad vilket kan göra att det kan förekomma färgvariationer, men det innbär också att du kommer få en lampa som är unik i sitt slag. Pistillo går dessutom inte bara att ha som bordslampa utan går även att använda som pendel.
 • Bordslampa 'Oyster' - Vit

  bordslampa 'oyster' - vit
  Bordslampan Oyster från Globen Lighting är en dekorativ liten lampa formad som en snäcka. Den är tillverkad i keramik och har en matt vit finish. Genom små hål sipprar det ut extra ljus vilket ger lampan ett mysigt sken. Passar perfekt i bokhyllan eller i fönstret. Oyster har en genomskinlig sladd på 200 cm.
 • Bordslampa 'Torrano' - Brun

  bordslampa 'torrano' - brun
  Bordslampan Torrano från det svenska belysningsföretaget Globen Lightning har ett oroligt mäktigt och vackert utseende, och kommer bli fantastisk vacker i hemmet. Lampan har en fot i brun marmor tillsammans med en vit glaskupa. Lampan kommer bli en lika vacker inredningsdetalj i fönstret som på byrån eller bordet. Denna lampa utstrålar något alldeles extra.
 • Bordslampa/Taklampa 'Mini Ray' - Krom

  bordslampa/taklampa 'mini ray' - krom
  Skinande, blänkande krom är helt rätt den här säsongen! Nu när vi letar efter stilrena pjäser att bryta av med blir den en perfekt kontrasterande pjäs för alla rum! Och om du ska investera i en enda designpryl den här säsongen, välj en som du kan variera i all oändlighet! Den här smarta och sensuella lampan kan både ställas på bordet och hängas som en cool pendel i ditt tak. Vi älskar praktiska designlösningar, och ingen är bättre på detta än det heta svenska belysningsvarumärket Globen Lighting. Denna pengel gör sig perfekt i ditt kök, där den ramar in sittplatsen på ett oerhört elegant vis. Du kan också låta den ta plats på sängbordet, där den blir en fin nattlampa som du kan låta lysa upp din bok innan du somnar! Produkten kommer även i andra färger.
 • Bordslampa 'Hubble' Ø 15 - Vit

  bordslampa 'hubble' ø 15 - vit
 • Bordslamapa 'Fungo' (S)

  bordslamapa 'fungo' (s)
  Den här söta och charmiga bordslampan Fungo från Globen Lightning har blivit tillverkad med inspiration från skogen. Svamplampan har en enkel men ändå ögonfallande form och design som kommer bli perfekt på byrån i hallen, eller fönstret i köket. Lampan finns i fler storlekar.
 • Fot till bordslampa - 'Rhino'

  fot till bordslampa - 'rhino'
  Vem älskar inte alla medlemmar i djurens rike? I vår vill vi inreda med detaljer som får oss att minnas vår barndom. Det är fantastiskt härligt att låta djuren från Lejonkungen ta plats i våra hem. Här är en lampa i form av en söt noshöring som piggar upp i alla vrår och får dig att dra på smilbanden! Den här lampfoten är gjord helt i keramik och kommer från det svenska heta belysningsvarumärket Globen Lighting. Den är lika snygg som cool och passar bra i vardagsrummet eller i ett elegant inrett barnrum. Vi älskar den lekfulla stilen som i kombination med det stilfulla tilltalet blir en höjdpunkt i inredningen! Den här underbara produkten kommer dessutom i fler former.
 • Bordslampa 'Frans' - Rosa

  bordslampa 'frans' - rosa
  En unik bordslampa med trendiga fransar från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting. Rosa är en av vårens största trendfärger, och inte bara i klädväg. Gammelrosa, babyrosa, korall och eldrött! Alla dessa kulörer fyller våra moodboards för den här säsongen. Vi älskar helt enkelt att inreda med skära nyanser, och vi är inte ensamma om det. De största inredningsbloggarna och magasinen har alla snygga rosa nyanser i sina reportage! Men det slutar inte där! Den här ursnygga lampan är inspirerad av en annan av de stora flugorna – art deco! Den får oss att längta till parisiska nätter och Gatsbys New York på20-talet! Matcha gärna med geometriskt fulländade detaljer och skimrande metaller! Produkten kommer även i andra färger!
 • Bordslampa 'Hubble' Ø 22 - Vit

  bordslampa 'hubble' ø 22 - vit
  Bordslampan Hubble 22 från Globen Lighting är en modern och stilren lampa. Passar på ett sideboard eller i fönstret. Hubble är tubformad och tillverkad av räfflad vit mattlackad polyresin med vridbrytare i mässingsfärg. Har en 200 cm lång sladd i svart textil. Finns i mindre storlek. Finns även i svart och grå. Lamphållare: 1xE27 Max 60W. Rek. Ljuskälla: L116 (Medföljer ej).
 • Bordslampa 'Marcel' - Antik mässing

  bordslampa 'marcel' - antik mässing
  Vi ser hur djurtrenden gör sitt återtåg på flera fronter. Djur i olika utföranden kommer i olika varianter och fler material än vad som går att räkna. Här är en fantastisk ljuskälla i form av en apa i snygg mässingsfinish från det heta svenska belysningsvarumärket Globen Lighting. Vi älskar att det på Versailles fanns liknande prydnader i form av söta apor och andra djur. Att få inreda som en fransk 1700-talsdrottning – snacka om vardagslyx! Matchas med fördel med andra detaljer i mässing för en fin effekt – eller bryt av och kontrastera genom att låta den tala för sig själv i ett avskalat rum. Produkten kommer också i en snygg svart variant som du kan kombinera med denna!
 • Bordslampa 'Icon' - Svart

  bordslampa 'icon' - svart
  Hur underbart är det inte att matcha svart med färgglada pjäser och möbler i ditt hem? Vi rekommenderar att investera i en svart lampa eftersom den passar till det mesta! Det spelar ingen roll om du inrett med arts and crafts-rörelsen som förebilder eller satsat på en mer60-talsinspirerad look! Den här fina och prisvärda lampan har en vacker form som passar det mesta. Det är det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting som tagit fram denna smarta pjäs! Skärmen kan vinklas åt olika håll, vilket gör den helt perfekt för arbetsrummet! Matcha gärna till ett sirligt teakskrivbord, en byrå helt i glas, eller varför inte ett sideboard i något av de trendiga skandinaviska träslagen! Den gör sig också bra ovanpå ett piano!
 • Bordslampa 'Ray' - Borstad mässing

  bordslampa 'ray' - borstad mässing
  Hur vacker är inte denna fint formade och föränderliga bordslampa från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting? Vi älskar att investera i pjäser som kan kombineras och varieras på olika sätt beroende på vårt humör och vår känsla! På det sättet får man mer för pengarna, och en mer stilfull och föränderlig inredning. Den här ljuskällan tickar dessutom flera trendboxar: gyllene toner har länge varit på intåg på inredningsmarknaden, men nu peakar trenden och vi kan bara inte klara oss utan mässing, guld och koppar. Det ska glänsa och skimra hemma – och denna lampa kan hjälpa dig med detta! Produkten kommer dessutom i fler fina nyanser.
 • Bordslampa 'Frans' - Vit

  bordslampa 'frans' - vit
  Finns det något trendigare än fransar den här säsongen? Det tror inte vi! Så fint när den heta detaljen får pryda såväl kläder, möbler och accessoarer! Den här vackra bordslampan från det fantastiska och hajpade svenska belysningsvarumärket Globen Lighting är helt rätt ute med sin vita textil och coola metallunderrede i industriell kromfinish! Den är lika snygg i vardagsrummet som i sovrummet och vi tycker att du lätt kan matcha flera exemplar tillsammans för en fin art deco-känsla!20-talet är helt klart det mest inspirerande decenniet just nu. Det är så härligt att blanda den stilen med andra coola modevågor – varför inte låta shabby chic möta Great Gatsby denna säsong? Produkten kommer även i andra färger!
 • Bordslampa 'Play' - Vit

  bordslampa 'play' - vit
  En fantastiskt stilren och klassisk bordslampa. Den avskalade designen är både snygg och praktisk med en U-formad bas som inte tar upp onödigt utrymme på skrivbordet. Använd på avställningsbordet i hallen, som läslampa på nattygsbordet eller på sidobordet brevid soffan för att ge ditt hem en härlig ljuskälla.
 • Bordslampa 'Hubble' Ø 15 - Svart

  bordslampa 'hubble' ø 15 - svart
  Bordslampan Hubble 15 från Globen Lighting är en modern och stilren lampa. Passar på ett sideboard eller i fönstret. Hubble är tubformad och tillverkad av räfflad svart mattlackad polyresin med vridbrytare i mässingsfärg. Har en 200 cm lång sladd i svart textil. Finns i större storlek. Finns även i grå och vit. Lamphållare: 1xE27 Max 60W. Rek. Ljuskälla: L116 (Medföljer ej)
 • Bordslampa 'Savoy' - Mässing

  bordslampa 'savoy' - mässing
  Blommiga mönster och fina former från växtrikets krets. På våren är det dags att släppa in naturen. Vi blir sugna på att öppna fönstren och altanförrarna! Därför älskar vi denna unika art deco-lampa från det nytänkande svenska varumärket Globen Lighting med vackert sirliga blomblad. Den snygga och naturnära designen passar perfekt till den coola glaskupolen. Vi älskar att inreda med den här typen av eleganta ljuskällor, särkilt i vardagsrummet. Kombinera gärna flera exemplar tillsammans eller låt den tala för sig själv! Matchas såklart perfekt med naturens egna växter och blommor, allt från den skandinaviska floran! Den här underbara produkten kommer dessutom i fler nyanser.
 • Bordslampa 'Luna' - Krom

  bordslampa 'luna' - krom
  Den här månformade bordslampan har en cool kromfinish och kommer från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting. Den skapar en spännande atmosfär där gammalt antikt och nytt får samsas om utrymmet! Vi älskar kupans snygga form i kombination med det tuffa underredet i svart metall. Rymdtemat har gått igen flera säsonger, och nu är det helt klart dags att hoppa på trenden. Denna pjäs är oerhört vacker att placera i det sensuella sovrummet, den lantligt inredda hallen eller det bohemiska köket. Men på många sätt är den lika fin i vardagsrummet – eller varför inte på ditt skrivbord? Den här bordslampan är helt enkelt den ultimata vännen för dig som vill inreda innerligt och sinneligt! Produkten kommer även i andra färger!
 • Bordslampa 'Fungo' Ø 30 Special Edition - Klar

  bordslampa 'fungo' ø 30 special edition - klar
  "Bordslampan Fungo är en lite större bordslampa från Globen Lighting som hämtar inspiration från skogen. Den är formad som en skivlingsvamp med räfflat klarglas som sträcker sig upp över foten och in under ""hatten"", likt lameller. Ovansidan av lampan är även den av klarglas med små luftbubblor i. Lamphållaren är tillverkad av mässingsfärgad metall och har en 200 cm genomskinlig sladd. En stilsäker detalj i hemmet!"
 • Bordslampa 'Grace' - Mässing

  bordslampa 'grace' - mässing
  Fin tvåhövdad lampa med vackra glaskupoler från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting. Vi älskar retroinspirerade möbler, ljuskällor och prydnader. Särskilt20-tal är en synnerligen vacker epok som vi inpireras av just denna säsong. Den här lampan för våra tankar dit. Matcha flera exemplar tillsammans för ett snyggt blickfång att längta hem till. Eller låt den tala för sig själv. Det kan vara en bra lösning för det mindre hemmet där de stora byråerna inte får plats, men du ändå vill ge en touch av den trendiga vintagevågen. Vi tycker att särskilt mässingsfinishen är underbar tillsammans med vackra gardiner i ljusa nyanser, antingen i sammet eller linne! Den här produkten kommer också i andra färger!
 • Bordslampa 'Cannes' - Mullvad

  bordslampa 'cannes' - mullvad
  Bordslampan Cannes från Globen Lighting är en stilren och modern lampa i mattlackad metall. Mullvadsfärgen bidrar till ett sobert och lugnt intryck. Passar på sidobordet, i fönstret eller på sängbordet. Lampan har en 2 meter lång svart textilklädd sladd med brytare. Finns även i svart.
 • Bordslampa 'Sarasota' - Borstad mässing

  bordslampa 'sarasota' - borstad mässing
  Allt är inte guld som glimmar! Även mässing har en otroligt stor charm. Vi älskar att inreda med det glittrande materialet! Därför faller vi pladask för den här retroinspirerade lampan i mässingsfärgad metall från det fantasifulla svenska belysningsvarumärket Globen Lighting. Den här snygga bordslampan är inte bara perfekt för dig som vill höja stilkänslan några snäpp i vardagsrummet, sovrummet eller hallen – dessutom passar den dig som vill kompettera en redan fulländad vintageinredning. Den är så underbart fin och prydlig att ställa bredvid prydnader, ljusstakar eller krukor i en liknande nyans. Du kan också kombinera flera exemplar tillsammans i en trevlig samling. Den här underbara produkten kommer dessutom i fler kulörer.
 • Bordslampa 'Savoy High' - Krom

  bordslampa 'savoy high' - krom
  Så härligt att inreda med naturens egna former och färger! Här kombineras glansig metall på ett ultimat sätt med formen av sirliga stjälkar från den skandinaviska floran. Krom är det mest eleganta vi kan tänka oss – det är stilrent, lätt att hålla rent och urläckert. Just nu är det också otroligt trendigt! Därför är den här fina lampan från det svenska belysningsvarumärket Globen Ligthing helt perfekt i alla hem, egentligen helt oavsett vilken inredningsstil du har valt. Den kan med fördel placeras antingen i ett avskalat sovrum eller så får den lysa upp i ett mer ompysslat vardagsrum! Matcha gärna med retropjäser för full pott i trendkänsla! Den här underbara produkten kommer dessutom i fler nyanser.
 • Bordslampa 'Grace' - Krom

  bordslampa 'grace' - krom
  Vi har länge sett hur sekelskiftets gatlyktor fått ta plats i inredningsmagasinen. De snyggt utformade och paririska formerna inspirerar till härlig art deco-stil i hemmet. Vi tackar inte nej! Denna fina lampa följer denna trendlinje och har två coola armar med varsin elegant kupol. Hur vacker att matcha med rosa toner eller sammetsmöbler i ockra? Den här bordslampan osar vintage, vilket just nu är så otroligt hett. Den kommer från det svenska belysningsvarumärket Globen Ligthing och gör sig därför så fint i ett retroinspirerat vardagsrum. Där skulle den göra succé ståendes på fönsterbrädet eller varför inte ovanpå ett loppisfyndad sideboard? Den här produkten kommer också i andra färger! En fullträff!
 • Bordslampa 'Drops' - Svart

  bordslampa 'drops' - svart
  Retro är hett den här säsongen, och vi vet hur man kan kombinera coola pjäser för att få rätt vintagekänsla! Den här coola bordslampan har en fantastiskt snygg ljuseffekt som lyser upp i mörkret på ett perfekt sätt! Den kommer från det nytänkande svenska belysningsvarumärket Globen Lighting, och den tickar flera viktiga trendboxar. Snygg form, tydlig stilrenhet, och svart färg som kontrasterar mot mer mjuka former! Den här art deco-inspirerade lampan är dessutom lätt att placera i ditt hem eftersom den passar bra med nästan alla stilar och föremål. Vi tänker oss att den på ett enkelt sätt kan skapa en känsla av sirlig elegans i sovrummet! Men lika snygg är den i hallen där den får hälsa gästerna välkomna på ett stilfullt sätt! Produkten kommer även i andra färger.
 • Bordslampa/Taklampa 'Mini Ray' - Mässing

  bordslampa/taklampa 'mini ray' - mässing
  Mässing är helt rätt den här säsongen. Vi längtar efter sånt som skimrar, och det får ju ljuskällor gärna göra! Om du ska investera i en enda designpryl den här säsongen, välj en som du kan variera i all oändlighet! Den här smarta lampan i metall är så snygg och kan både ställas på bordet och hängas som en cool pendel i ditt tak. Vi älskar praktiska designlösningar, och ingen är bättre på detta än det nytänkande och moderna svenska belysningsvarumärket Globen Lighting. Den gör sig perfekt i ditt kök, där den ramar in sittplatsen på ett oerhört elegant vis. Men lika snygg blir den på fönsterbrädet i sovrummet! Lika cool i en modernt inredd skandinavisk oas som i en mer bohemiskt lantlig inredning! Produkten kommer även i andra färger.
 • Bordslampa 'Savoy' - Krom

  bordslampa 'savoy' - krom
  Blommor är ett säkert vårtecken, och dessutom signalerar de romantik! Den här snygga art deco-lampan har en vacker blomdesign som får oss att längta till landet. Den här våren är det underbart roligt – och dessutom mycket trendigt – att inreda med romantiska detaljer som denna bordslampa från det coola svenska varumärket Globen Lighting. Den är perfekt för det eleganta skrivbordet i hemmakontoret eller på din arbetsplats. Men lika snygg blir den på ett fönsterbräde i vardagsrummet, gärna tillsammans med härliga vaser och äkta tulpaner! Kombinera gärna andra pjäser i krom, mässing eller koppar. Den här underbara produkten kommer dessutom i fler nyanser.
 • Bordslampa 'Hubble' Ø 22 - Svart

  bordslampa 'hubble' ø 22 - svart
 • Bordslampa 'Seashell' - Vit

  bordslampa 'seashell' - vit
  Bordslampan Seashell från Globen Lighting är en dekorativ liten lampa formad som en snäcka. Den är tillverkad i keramik och har en matt vit finish. Genom små hål sipprar det ut extra ljus vilket ger lampan ett mysigt sken. Passar perfekt i bokhyllan eller i fönstret. Seashell har en genomskinlig sladd på 200 cm.
 • Bordslampa 'Hubble Read' - Beige

  bordslampa 'hubble read' - beige
 • Bordslampa 'Swan' - Svart

  bordslampa 'swan' - svart
  Bordslampan Swan från Globen Lighting har en vacker och nätt design som påminner om en svan. Lampan är vinklingsbar vilket gör den perfekt för att rikta ljus dit du vill. Ger ett mjukt intryck och passar utmärkt på skrivbordet eller sängbordet. Swan är tillverkad av mattlackad svart metall och har detaljer i borstad mässing. Har en 200 cm lång sladd i svart textil. Brytare på lampfoten. Lamphållare: 1xGU10 Max 28W. Rek. Ljuskälla: L198.
 • Bordslampa 'Mayflower' - Vit/Svart

  bordslampa 'mayflower' - vit/svart
  Bordslampan Mayflower från Globen Lighting kombinierar modern design med influenser från 20-talet. Glaset är handblåst in i metallramen vilket gör Mayflower till ett riktigt hantverk. Den svarta lampfoten bryter av snyggt mot det vita glaset. En snygg och klassisk bordslampa med det lilla extra som passar i hemmets alla rum! Mayflower har en 200 cm lång svart tvinnad textilkabel med brytare. Lamphållare: 1xE27 Max 60W. Rek. Ljuskälla: L143.
 • Fot till bordslampa - 'Basset'

  fot till bordslampa - 'basset'
  Hundar är inte bara våra bästa vänner – de är också fantastiskt dekorativa i inredningen! Vi har under några säsonger sett hur den lekfulla trenden tar en allt större plats. Nu syns djur i alla former och storlektar i olika variationer överallt i inredningsmagasinen och de hetaste bloggarna. Därför avgudar vi den här söta och lekfulla lampan från Globen Lighting. Den är så fantasifull i sitt tilltal, och samtidigt så stilren – allt i en unik kombo. Den passar förstås fint i ett barnrum, men även vuxna har numer stor glädje av en så här perfekt utmejslad ljuskälla! Den här underbara produkten kommer dessutom i fler fantasifulla utföranden. Låt din hundlampa få samsas med en zebra eller en noshörning!
 • Bordslampa 'Hubble Read' - Svart

  bordslampa 'hubble read' - svart
  Bordslampan Hubble Read från Globen Lighting är en stilren och modern lampa som passar både på skrivbordet eller bredvid sängen. Skärmen är tubformad och tillverkad av räfflad svart mattlackad metall med detaljer i mässingsfärg. Lamfoten är ledad vilket gör att höjden kan regleras efter ditt önskemål. Detsamma gäller för lampskärmen som är vinklingsbar. Hubble Read har en 200 cm lång sladd i svart textil. Finns även i beige och guld.
 • Bordslampa 'Hubble Read' - Guld

  bordslampa 'hubble read' - guld
  Bordslampan Hubble Read från Globen Lighting är en stilren och modern lampa som passar både på skrivbordet eller bredvid sängen. Skärmen är tubformad och lampan är tillverkad av räfflad guld/mässingsfärgad metall. Lamfoten är ledad vilket gör att höjden kan regleras efter ditt önskemål. Detsamma gäller för lampskärmen som är vinklingsbar. Hubble Read har en 200 cm lång sladd i svart textil. Finns även i beige och svart.
 • Bordslampa 'Ray' - Svart

  bordslampa 'ray' - svart
  Vi älskar att investera i pjäser som kan kombineras och varieras på olika sätt beroende på vårt humör och vår känsla! På det sättet får man mer för pengarna, och en mer stilfull och föränderlig inredning. Det imponerar på de flesta gäster och vänner. Det här är en fantasifullt designad lampa i svart metall från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting som piggar upp i de flesta rum och som kan vridas på olika sätt vilket skapar skön variation. Du kan gärna matcha den med textiler i varma toner (tänk cerise, kornblått och skogsgrönt) för en fin kontrast. Lika cool i vardagsrummet som i ett elegant eller romantiskt sovrum. Den här produkten kommer dessutom i fler nyanser.
 • Bordslampa 'Tropez'

  bordslampa 'tropez'
  Bordslampan Tropez från den svenska belysningsföretaget Globen Lightning har fått sitt utseende från inspiration av havet. Lampan kommer bli en spektakulär inredningsdetalj ingen kommer att missa och kommer passa både på byrån, och vid fönstret. Lampan har en böljande form och är tillverkad av Papier-maché. Detta papper är dessutom återvunnet och oblekt vilket vi tycker är extra bra med denna lampa.
 • Bordslampa 'Luna' - Svart

  bordslampa 'luna' - svart
  Månen har alltid inspirerat oss människor till att bli våra bästa jag och att fånga dagen efter natten! Dess olika faser skapar flera spännande harmonier som tillsammans ger oss skönhet. I konst, arkitektur och design är månen ett vackert och kraftfullt motiv. Den här vackra bordslampan kommer från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting och är formad precis som en vacker himlakropp. Det svarta underredet är perfekt för ett coolt fönsterbräde, en skrovlig byrå eller ovanpå ett sideboard i romantisk teak. Vi rekommenderar dessutom att du kombinerar denna ljuskälla med sensuella ljusstakar i någon av årets trendmetaller – mässing, koppar, krom eller silver! Produkten kommer även i andra färger!
 • Bordslampa 'Nog' - Vit

  bordslampa 'nog' - vit
  Bordslampan Nog från Globen Lighting har ett stilrent formspråk. Kupan är gjuten i ett stycke vilket bidrar till dess organiska design. Glaset övergår från vitt till klarglas, något som ger ett mjukt intryck. Nog har en 200 cm lång sladd i svart textil med brytare. Lamphållaren är tillverkad i mässingsfärgad metall. Lamphållare: 1xE27 Max 60W. Rek. Ljuskälla: L116 (Medföljer ej).
 • Bordslampa 'Savoy High' - Mässing

  bordslampa 'savoy high' - mässing
  Den här lampan från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting har inspiration från flera stora trender. Naturens härliga former och mönster har fått stå modell till denna lampas vackra blad. Dessutom kommer den i en gyllene nyans som imponerar på alla modelejon! Den matchas såklart perfekt med naturens egna växter och blommor, allt från den skandinaviska floran! Så elegant och så kompatibel med alla tänkbara inredningsstilar! Ställ den i ditt vardagrsum för en totalsäker fullträff i stilkänsla. Matcha också gärna med andra skimrande detaljer. Och dessutom passar mässing perfekt till rosa toner. Den här underbara produkten kommer dessutom i fler nyanser.
 • Bordslampa 'Tulip' - Smoke

  bordslampa 'tulip' - smoke
  Blommor är det vackraste vi har på våren, så varför inte låta dem ta plats också i inredningen? Vi älskar denna rockiga lampa i glas och metall som kommer från det imponerande svenska belysningsvarumärket Globen Lighting. Det här är en sådan där sirlig ljuskälla som är lika underbar var du än ställer den. Vi tror att den blir en fin detalj i ditt välorganiserade men romantiska sovrum, likaväl som på vardagsrummets fönsterbleck. Dessutom kan du på ett enkelt sätt skapa en trendig touch genom att kombinera flera exemplar tillsammans. Vi är säkra på att det skapar en het, stilren och bukettliknande effekt! Den här underbara produkten kommer dessutom i fler nyanser!
 • Bordslampa 'Torrano' - Grön

  bordslampa 'torrano' - grön
  Bordslampan Torrano från det svenska belysningsföretaget Globen Lightning har ett oroligt mäktigt och vackert utseende, och kommer bli fantastisk vacker i hemmet. Lampan har en fot i grön marmor tillsammans med en vit glaskupa. Lampan kommer bli en lika vacker inredningsdetalj i fönstret som på byrån eller bordet. Denna lampa utstrålar något alldeles extra.
 • Bordslampa 'Cannes' - Svart

  bordslampa 'cannes' - svart
  Bordslampan Cannes från Globen Lighting är en stilren och modern lampa i mattlackad svart metall. Dess sobra och trendiga design gör att den passar på sidobordet, i fönstret eller på sängbordet. Lampan har en 2 meter lång svart textilklädd sladd med brytare. Finns även i grå.
 • Bordslampa 'Torrano' - Vit

  bordslampa 'torrano' - vit
  Bordslampan Torrano från det svenska belysningsföretaget Globen Lightning har ett oroligt mäktigt och vackert utseende, och kommer bli fantastisk vacker i hemmet. Lampan har en fot i vit marmor tillsammans med en vit glaskupa. Lampan kommer bli en lika vacker inredningsdetalj i fönstret som på byrån eller bordet. Denna lampa utstrålar något alldeles extra.
 • Bordslampa 'Icon' - Vit

  bordslampa 'icon' - vit
  En lampas syfte är att lysa upp våra liv! Den här praktiska och snygga bordslampan från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting har en fin vinklingsbar skärm som gör att du får maximal funktion för minimal prislapp! Den är helt perfekt för ditt elegenta skrivbord, men gör sig lika bra bra i vardagsrummet eller varför inte på ett större sängbord? Vi älskar kontrasten mellan den vita metallen och kromnyansen i underredet, som känns så rätt den här våren när vi längtar efter tydlig stilkänsla! Matcha gärna med detaljer i mässing eller koppar, och kombinera med vaser och rufsigt vildvuxna blomsterarrangemang för ett fulländat blickfång. Den här produkten kommer också i andra färger! En fullträff!
 • Bordslampa 'Nog' - Rök

  bordslampa 'nog' - rök
  Bordslampan Nog från Globen Lighting har ett stilrent formspråk. Kupan är gjuten i ett stycke vilket bidrar till dess organiska design. Glaset övergår från rökgrå till klarglas, något som ger ett mjukt intryck. Nog har en 200 cm lång sladd i svart textil med brytare. Lamphållaren är tillverkad i mässingsfärgad metall. Lamphållare: 1xE27 Max 60W. Rek. Ljuskälla: L116 (Medföljer ej).
 • Bordslampa 'Frans' - Svart

  bordslampa 'frans' - svart
  Denna snyggt retroinspirerade lampa i svart textil har ett vackert metallunderrede är det finaste vi sett! Den kommer från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting och träffar flera trender mitt i prick! Vintageinspirerad med skönt sirliga fransar och en touch av sensuell art deco! När vi ser på denna tänker vi oss ett spännande dansgolv där allt kan hända! Så fin i ett skandinaviskt avskalat vardagsrum eller i ett sovrum där du behöver en större myskänsla! Tänk att ligga och läsa en roman med denna som ljuskälla?! Att matcha svart textil med snygga metaller är mycket hett och moderiktigt, och vi tror att om du ska investera i en enda pjäs i år, kan det med fördel bli denna sensuella ljuskälla! Produkten kommer även i andra färger.
 • Bordslampa 'Play' - Svart

  bordslampa 'play' - svart
  En fantastiskt stilren och klassisk bordslampa. Den avskalade designen är både snygg och praktisk med en U-formad bas som inte tar upp onödigt utrymme på skrivbordet. Använd på avställningsbordet i hallen, som läslampa på nattygsbordet eller på sidobordet brevid soffan för att ge ditt hem en härlig ljuskälla.
 • Bordslampa 'Hubble' Ø 15 - Grå

  bordslampa 'hubble' ø 15 - grå
  Bordslampan Hubble 15 från Globen Lighting är en modern och stilren lampa. Passar på ett sideboard eller i fönstret. Hubble är tubformad och tillverkad av räfflad grå mattlackad polyresin med vridbrytare i mässingsfärg. Har en 200 cm lång sladd i svart textil. Finns i större storlek. Finns även i svart och vit. Lamphållare: 1xE27 Max 60W. Rek. Ljuskälla: L116 (Medföljer ej).
 • Fot till bordslampa - 'Zebra'

  fot till bordslampa - 'zebra'
  Djurens rike tar plats överallt i modevärlden. Även på inredningsfronten ser vi hur deras former och mönster blir allt hetare. Vi älskar att leka med den här trenden och därför känns denna lekfulla lampa från det heta svenska varumärket Globen Lighting så rätt just nu! Den här lampfoten är helt i keramik och får oss att drömma om Afrikas vackra savanner. Den söta och lekfulla zebran är lika fin i ett elegant och smakfullt inrett barnrum som i ett avskalat vardagsrum i skandinaviska toner. Ränderna går i svartvitt och passar därför de flesta väggfärger. Den här underbara produkten kommer dessutom i fler former. Varför inte testa att låta zebran få samsas med en hund eller en noshörning, till exempel!
 • Bordslampa 'Tulip' - Amber

  bordslampa 'tulip' - amber
  En tulpanformad lampa som får igång vårkänslorna på allvar! Som vi har längtat. Vi har länge sett hur rosor, hyacinter och liljor fått ta plats i inredningsmagasinen, bloggarna och på mässorna. Nu är det de holländska tulpanernas tur! Och vilken vacker effekt vi får! Tulpaner är fina i olika nyanser, även guld! Vi älskar den här fina designen och det vackra ljus som denna bordslampa från det svenska belysningsvarumärket Globen Ligthing sprider i hemmet! Matcha gärna med verkliga tulpaner och coola vaser i frostat glas eller stengods. Lika stilfull i vardagsrummet som i hallen! Du kan också ställa flera exemplar tillsammans. Vi är helt säkra på att det kan skapa en stilren och rentav bukettliknande effekt! Den här underbara produkten kommer dessutom i fler nyanser.
 • Bordslampa 'Hubble' Ø 22 - Grå

  bordslampa 'hubble' ø 22 - grå
  Bordslampan Hubble 22 från Globen Lighting är en modern och stilren lampa. Passar på ett sideboard eller i fönstret. Hubble är tubformad och tillverkad av räfflad grå mattlackad polyresin med vridbrytare i mässingsfärg. Har en 200 cm lång sladd i svart textil. Finns i mindre storlek. Finns även i vit och svart. Lamphållare: 1xE27 Max 60W. Rek. Ljuskälla: L116 (Medföljer ej).
 • Bordslampa/Pendel 'Pistillo' - Grå

  bordslampa/pendel 'pistillo' - grå
  Bordslampan Pistillo från det svenska belysningsföretaget Globen Lightning har en grå färg och naturnära form kan man minst sagt säga. Den grå färgen och enkla och snygga formen på lampan kommer göra den enkel att dekorera snyggt med i hemmet. Pistillo är handglaserad vilket kan göra att det kan förekomma färgvariationer, men det innebär också att du kommer få en lampa som är unik i sitt slag. Pistillo går dessutom inte bara att ha som bordslampa utan går även att använda som pendel.