Möbler
www.mobel.se

Flos bord

Populärt inom Flos bord

 • Flos | Snoopy Grön bordslampa

  flos | snoopy grön bordslampa
  Snoopy är en bordslampa formgiven år 1967 av Achille & Pier Castiglioni för italienska Flos. Snoopy bordslampa finns nu i en special utgåva med en lampskärm gjord i grön emaljerad metall samt fot i vit marmor. Lampan är försedd med en dimbar strömbrytare. Justera lampans ljusstyrka genom att lätt toucha dimmerknappen. Snoopy ger en direkt, mjuk belysning som reflekteras lätt mot den ljusa marmorfoten. Den lekfulla såväl som eleganta designen gör att den passar i flera olika inredningsstilar. Snoopy passar i flera olika miljöer, och gör sig väldigt vacker på ett skrivbord i ett arbetsrum eller på ett sidobord i ett sällskapsrum. Oavsett vart du placerar den blir bordslampan en tongivande inredningsdetalj i ett hem. Var vänlig notera att ljusstyrkan justeras genom att lätt toucha dimmerknappen och ska inte skruvas på då det kan förstöra lampan.
 • Flos | Snoopy Orange bordslampa

  flos | snoopy orange bordslampa
  Snoopy är en bordslampa formgiven år 1967 av Achille & Pier Castiglioni för italienska Flos. Snoopy bordslampa finns nu i en specialutgåva med en lampskärm gjord i orange emaljerad metall samt fot i vit marmor. Lampan är försedd med en dimbar strömbrytare. Justera lampans ljusstyrka genom att lätt toucha dimmerknappen. Snoopy ger en direkt, mjuk belysning som reflekteras lätt mot den ljusa marmorfoten. Den lekfulla såväl som eleganta designen gör att den passar i flera olika inredningsstilar. Snoopy passar i flera olika miljöer, och gör sig väldigt vacker på ett skrivbord i ett arbetsrum eller på ett sidobord i ett sällskapsrum. Oavsett vart du placerar den blir bordslampan en tongivande inredningsdetalj i ett hem. Var vänlig notera att ljusstyrkan justeras genom att lätt toucha dimmerknappen och ska inte skruvas på då det kan förstöra lampan.
 • Flos | Snoopy Svart bordslampa

  flos | snoopy svart bordslampa
  Snoopy är en bordslampa formgiven år 1967 av Achille & Pier Castiglioni för italienska Flos. Lampskärmen är gjord i svart emaljerad metall och foten i vit marmor. Lampan är försedd med en dimbar strömbrytare. Justera lampans ljusstyrka genom att lätt toucha dimmerknappen. Snoopy ger en direkt, mjuk belysning som reflekteras lätt mot den ljusa marmorfoten. Den lekfulla såväl som eleganta designen gör att den passar i flera olika inredningsstilar. Snoopy passar i flera olika miljöer, och gör sig väldigt vacker på ett skrivbord i ett arbetsrum eller på ett sidobord i ett sällskapsrum. Oavsett vart du placerar den blir bordslampan en tongivande inredningsdetalj i ett hem. Var vänlig notera att ljusstyrkan justeras genom att lätt toucha dimmerknappen och ska inte skruvas på då det kan förstöra lampan.
 • Flos Glo-Ball Table 1 - Silver

  flos glo-ball table 1 - silver
  Flos Glo-Ball Table 1 - Silver

Fler tips på Flos bord

 • Flos Gatto Piccolo

  flos gatto piccolo
  Flos är ett italienskt företag och grundades 1962 av bröderna Castiglioni. Samma år startade firman produktion av en rad lampor, som blev några av de största klassikerna inom italiensk industriell design. Tack vare tidlös design och teknik i framkant produceras dessa lampor fortfarande idag.nn nn 
 • Flos Gatto Grande

  flos gatto grande
  Flos är ett italienskt företag och grundades 1962 av bröderna Castiglioni. Samma år startade firman produktion av en rad lampor, som blev några av de största klassikerna inom italiensk industriell design. Tack vare tidlös design och teknik i framkant produceras dessa lampor fortfarande idag.nn nn 
 • Flos Biagio

  flos biagio
  Flos Biagio