Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Red Edition möbler

 • Terrazzo Dining Table

  Terazzo dining table är ett stort matbord från det franska varumärket Red Edition. Bordet är 190 cm långt och 90 cm brett och har plats för 8-10 sittande gäster. Bordsskivan i vit terazzo är monterad på en träbas med bordskanter i mässingsinramat trä. De fyra benen är tillverkade i lackerat stål med en avtagbar ram. Bordets eleganta och grafiska design gör att det med fördel kan placeras i klassiska såväl som moderna miljöer.
 • Mirror Sideboard

  Mirror sideboard är ett lågt sidobord från det franska varumärket Red Edition. Sidobordet består av två lådor och två skåp med hyllor som går att justera i höjd. Bordet är tillverkat i tonat svart trä med fötter tillverkade i mässing. Bordsskivan består av en rökfärgad grå glasskiva som adderar elegans och karaktär till bordet. I botten finns ett hål som möjliggör för dragning av kablar. Sidobordet kan användas som ett lågt sidobord eller som tv-bänk. Det många hyllorna samt lådorna gör den perfekt för att förvara vardagliga föremål i.
 • Sideboard

  En skänk designad av Sabrina Ficarra för det franska varumärket Red Edition. Skänken är elegant med smarta och diskreta detaljer. Modern elegans tillförs med en uppdaterad färgpalett och funktionalitet för en modern generation med skåp och lådor på framsidan som ger möjlighet till förvaring. Skänken kan användas som en låg skänk eller tv-bänk och finns att välja mellan i två lackerade utföranden. Benen, höljet och lådorna är tillverkade i solid ek. Varje fack är justerbart i höjd och undertill finns utklippta sektioner som underlättar för dragning av kablar.
 • Dining Table Oak

  Matbord designat av Sabrina Ficarra för det franska varumärket Red Edition. Bordet finns i två storlekar med en bordsskiva tillverkad i solid ek och ekfaner. Bordsskivans fint rundade kanter ger ett intryck av att sväva över bordets lätt kurvade ben tack vare mässingstöden som håller skivan uppe. Bordet, med plats för 8 personer, kombinerar enkelhet och design som bidrar till en fantastisk miljö för att avnjuta en middag med familjen.Sabrina Ficarra är från början en stylist och modedesigner och hittar mycket av hennes inspiration från resor och modevärlden i det hon designar. En av dom största inspirationskällorna för Sabrina Ficarra är resorna i Asien där hon på olika hotell upptäckt de arkitektoniska kreativiteten, och blivit tagen av känslan av fridfullhet.