Möbler
www.mobel.se

Oscar & Clothilde Generic möbler

 • Brickbord Leo

  brickbord leo
  Ovalt brickbord av stål med gepardmönster. Praktiskt och iögonfallande bord som passar perfekt som sideboard och avlastningsbord. Ett dekorativt inslag i hemmet. Det svarta underredet är ihopfällbart.
 • Soffbord Moonlight 3 delar

  soffbord moonlight 3 delar
  Detta fantastiska soffbord i tre delar utgör en vacker inredningsdetalj i rummet. Mässingsfärgad ram och skivor i patinerat spegelglas ger ett elegant intryck. Bordet består av tre delar som kan kombineras i olika versioner.
 • Soffa Capri 4-sits lösa kuddar Sweet

  soffa capri 4-sits lösa kuddar sweet
  4-sits soffan Capri ger dig en exklusiv och avslappnad känsla. Klädseln i elegant linne är avtagbar. Sju lösa ryggkuddar ingår och skapar en inbjudande känsla med en hög sittkomfort tack vare det generösa djupet i soffan. Bredd; 240 cm, Höjd; 83 cm, Djup; 100 cm. Denna modell går att få i andra storlekar samt andra klädslar. För frågor eller beställning kontakta order@oscarclothilde.com. Observera att frakt tillkommer med 1.250 kr oavsett var i Sverige man befinner sig.
 • Soffa Capri 3-sits lösa kuddar Sweet

  soffa capri 3-sits lösa kuddar sweet
  3-sits soffan Capri ger dig en exklusiv och avslappnad känsla. Klädseln i elegant linne är avtagbar och sju lösa kuddar ingår. Soffan skapar en inbjudande känsla med en hög sittkomfort tack vare det generösa djupet i soffan. Mått: Bredd; 206 cm, Höjd; 83 cm, Djup; 100 cm. Denna modell går att få i andra storlekar samt andra klädslar. För frågor eller beställning kontakta order@oscarclothilde.com. Observera att frakt tillkommer med 1.250 kr oavsett var i Sverige man befinner sig.
 • Soffbord Thun set om 2

  soffbord thun set om 2
  Soffbord i två delar som utgör en vacker inredningsdetalj i rummet. Guldfärgad ram och skivor i glas ger ett elegant intryck. Bordet består av två delar som kan kombineras i olika versioner. Mått: D:49 H:30/D:70xH:35
 • Soffbord 14 110 cm glas/mässing

  soffbord 14 110 cm glas/mässing
  Form och design Scherlin Form
 • Soffbord 12 110 cm svart/mässing

  soffbord 12 110 cm svart/mässing
  Form och design Scherlin Form
 • Vitrinskåp Marcel svart

  vitrinskåp marcel svart
  Vackert skåp med glasdörrar. Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.