Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

MDF Italia möbler

 • Melody Bookcase

  Bokhyllan Melody är formgiven av Neuland Industriedesign år 2008 för MDF Italia. Hyllan är designad för att visa böcker från ett horisontellt perspektiv. Placera böckerna liggandes på de asymetriska hyllplanen som en både funktionell och dekorativ inredningsdetalj. Hyllan Melody karaktäriseras av hyllplanen i de varierade positionerna och utformningarna, vilket ger hyllan dess karaktär. Ramverket är gjord i MDF som har mattlackerats. Välj mellan vit, ljusgrå eller mörkgrå.
 • Random Box

  Random Box är en bokhylla från MDF Italia och skapades av Neuland Industriedesign år 2011. Denna bokhylla är en vidareutveckling av ikoniska Random Shelf från år 2005 men kompletteras här av de tillhörande praktiska förvaringslådorna som även ger möjlighet till dold förvaring.Random har kommit att bli en ikonisk möbel från MDF Italia som har vidareutvecklats till en hel serie förvaringsmöbler på samma designlinje. Random Box är skapad för att lyfta fram de böcker och prydnadsföremål du vill ha framme samtidigt som lådorna rymmer gott om dold förvaring. Placera gärna flera hyllor på rad för att skapa en större bokhylla eller kombinera Random Box med någon av de andra förvaringsmöblerna ur serien. Hyllan tillverkas i mattlackerad MDF med melaminbelagd baksida och finns att välja i grått eller vitt.
 • Randomito

  Randomito är en multifunktionell vägghylla i grafisk design, formgiven av Neuland Industriedesign år 2011 för MDF Italia. Randomito är utformad med olika stora hyllfack som skapar ett spännande grafiskt uttryck. Bokhyllan kan placeras både horisontellt och vertikalt, häng flera exemplar tillsammans för ett större hyllsystem eller placera enskilt.Tillverkas i lackerad MDF med backstycke av en melaminbelagd bräda i samma färg. Mellanväggarna och hyllplanen har en tjocklek på 6 mm. Bokhyllan kan beställas i flera olika lackerade färger.
 • Flow Stool - Barstol

  Flow Stool kommer här som barstol ur serien Flow, skapad av Jean Marie Massaud för MDF Italia från år 2009. Barstolen tillkom år 2014 som ett komplement till kollektionen av stolar och precis som föregångaren Flow Chair kan även Flow Stool väljas med flera olika typer av underreden i metall eller solitt ekträ.I denna variant kan barstolen väljas med metallben i vitt eller svart samt med ekben i tre olika färger, mörkt brunbetsade, ljust blekta eller oljat naturfärgade. Den stilrena designen med en enkel mjukt formad sits med stöd för ländryggen gör Flow Stool både bekväm och elegant. Välj mellan två höjder, 65 cm för placering vid köksö eller 78 cm passande för ett högre barbord. Flow Stool finns även som sittpall.
 • Random 2C-3C

  Ikoniska bokhyllan Random från MDF Italia lanserades år 2017 i denna nya upplaga - Random 2C-3C i uppdaterat utförande och flera nya färgval.Random 2C-3C är formgiven av Neuland Industriedesign och finns att välja i två storlekar, modell 2 C med två rader hyllor i bredd och 3 C med tre. Hyllplanen är asymmetriskt placerade med olika stora fack vilket ger bokhyllan Random ett grafiskt, modernt uttryck. Placera flera hyllor på rad för att skapa en större bokhylla eller som solitär för det mindre utrymmet.Random 2C-3C tillverkas i lackerad MDF med en tjocklek på 6 mm. Finns i flertalet olika färgval, samtliga med matt finish. Modell 2C är 217 cm hög, 35,8 cm bred och 25 djup, modell 3C är lika hög och djup men är istället 46,4 cm bred. Kan även fästas mot väggen för extra stabilitet.
 • Square Element L

  Element L är den L-formade vägghyllan ur serien Square från MDF Italia. Square skapades av Bruno Fattorini år 2017 och är ett nyskapande hyllsystem i flexibel och stilren design som låter användaren själv vara med och skapa vägghyllans uttryck.Bygg ihop de olika elementen för att skapa din egen vägghylla och kombinera gärna olika material och färger för en spännande konstellation. Square ämnar visa upp föremål och dekorera väggen samtidigt som det finns diskreta förvaringsfack för dold förvaring.Square finns i hela 7 olika element samt i flera material. Välj mellan mässing, svart järn, vit eller grå matt fenixlaminat, brunt trä samt grå betong. Element L tillverkas i fenixlaminat som kan väljas i två matta färger, vitt eller grått. Fenixlaminat är mycket tåligt mot repor och slitage.
 • Square Element C

  Square Element C är en av vägghyllorna ur systemet Square från MDF Italia, formgivet av Bruno Fattorini år 2017. Hyllsystemet Square består av 7 olika element, samtliga med den fyrkantiga basplattan men var och en med olika utformning av hyllor, fack och material. Elementen är utformade för att passa ihop, blanda gärna olika material och färger för en spännande konstellation. Square Element C tillverkas i det mycket tåliga materialet fenixlaminat i färgerna vit eller grå med matt yta. I serien finns även element i mässing, svart järn, brunt trä samt grå betong.
 • Square Element H

  Element H är en komponenterna i hyllsystemet Square, ett innovativt system i flexibel och stilren design som låter användaren själv vara med och skapa vägghyllans uttryck. Square formgavs av Bruno Fattorini år 2017 för MDF Italia och är skapad för att visa upp föremål och dekorera väggen samtidigt som det finns diskreta förvaringsfack att välja till för dold förvaring.Square finns i 7 olika element samt i flera material som med fördel kan kombineras i olika konstellationer. Välj mellan mässing, svart järn, vit eller grå matt fenixlaminat, brunt trä samt grå betong. Element H tillverkas i fenixlaminat som kan väljas i två matta färger, vitt eller grått. Fenixlaminat är mycket tåligt mot repor och slitage.
 • Square Element X

  Square Element X är en av komponenterna i det nyskapande hyllsystemet Square från MDF Italia, formgivet av Bruno Fattorini år 2017. Square består av 7 olika element, alla med samma fyrkantiga bas men olika hyllor, fack och material. Gjorda för att kunna kombineras men passar även för sig själva, blanda gärna olika material och färger för en spännande konstellation. Square Element X finns att välja i mässing, svart järn, vit eller grå matt fenixlaminat, brunt trä samt grå betong.
 • Square Element Z

  Vägghyllan Element Z är en av komponenterna som utgör hyllsystemet Square från MDF Italia. Ett nyskapande och lekfullt system designat av Bruno Fattorini som lanserades år 2017. Square består av 7 element, alla med en fyrkantig basplatta men var och en med sin unika utformning av hyllor, fack och material. Blanda gärna de olika hyllorna för en spännande och multifunktionell konstellation. Square Element Z tillverkas i mässing, svart järn, brunt trä, grå betong samt fenixlaminat i de matta färgerna vit eller grå.
 • Inmotion Sideboard

  Inmotion är en serie förvaringsmöbler från MDF Italia, utvecklad av Neuland Industriedesign år 2012 – 2015. Kommer här som sideboard med flera valmöjligheter för underrede, färgval och bricka för toppskivan. Underredet tillverkas i pulverlackerad metall och modulen i MDF, välj mellan matt pulverlackerad vit finish eller svart träfanér.Insticksfacket finns i flera olika lackerade färgval eller träfanér. Underredet i metall kan väljas med fyra ben eller ståendes på en rektangulär metallram, kommer i matchande färg till modulen. Inmotion Sideboard kommer här med en lucka. Kan med fördel kombineras med fler av förvaringsmodulerna ur serien Inmotion.
 • Random Shelf

  Random Shelf är en bokhylla formgiven av Neuland Industriedesign år 2005 för MDF Italia. Bokhyllan Random har kommit att bli en ikonisk möbel från MDF Italia som har vidareutvecklats till en hel serie förvaringsmöbler på samma designlinje. Med grafiskt och asymmetriskt formspråk.Random är skapad för att lyfta fram böcker och prydnadsföremål på ett vackert sätt och ge dem en värdig plats i hemmet. Placera gärna flera hyllor på rad för att skapa en större bokhylla eller kombinera bokhyllan med någon av de andra förvaringsmöblerna ur serien. Hyllan tillverkas i mattlackerad MDF med melaminbelagd baksida och finns att välja i grått eller vitt.
 • Random Cabinet

  Random Cabinet är ett förvaringsskåp, formgivet av Neuland Industriedesign år 2011 för MDF Italia. Förvaringsskåpet är gjord i vitlackerade MDF-skivor och har en melaminbelagd baksida. Random Cabinet är en uppdaterad version av den ikoniska bokhyllan Random från MDF Italia men skapet har istället luckor som gör att den skiljer sig från resten av Random-serien.Random Cabinet gör sig bra i kombination med varandra, eller enskilt. Förvaringsskåpet kan placeras stående samt liggandes vilket öppnar upp för fler möjligheter. Modernt formspråk som gör sig bra i många typer av miljöer.