Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Maxalto möbler

 • Eracle Bookcase

  Eracle Bookcase är en bokhylla formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2010. Eracle är en serie förvaringsmöbler med mångsidiga lagringsenheter i olika utföranden framtagna för hemmets alla användningsområden. De enkla linjerna och dess funktionella design ger ett stilrent intryck, skåpets inredning är lackad röd som skapar en oväntad effekt vid första anblick. Tillverkat i massivt trä med ett underrede i bronserat nickelfärgat stål. Eracle Bookcase finns i borstad svart ek, borstad ljus ek, grå ek, rökt ek och naturlig wenge och har en ram i stål.
 • Alcor Sideboard

  Alcor Sideboard är en skänk formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2014. Alcor är en serie förvaringsmöbler som erbjuds i flera storlekar och kompositioner avsedda för vardagsrum, studier och sovrum. De moderna möblerna fokuserar på charmiga färgkombinationer inredda med röd lack, inspirerade av orientalisk tradition. Alcor Sideboard finns i färgerna svart, soja och röd shellack alternativt i brun och grafitgrå. Skänken går att få i två olika höjder samt bredd, underredet kommer i matchande färg. Den mindre varianten har tre luckor och den bredare fyra luckor.Se produktblad för tekniska ritningar.
 • Eracle Sideboard

  Eracle Sideboard är ett sidobord formgivet av Antonio Citterio för Maxalto år 2010. Eracle är en serie förvaringsmöbler med mångsidiga lagringsenheter i olika utföranden framtagna för hemmets alla användningsområden. De enkla linjerna och dess funktionella design ger ett stilrent intryck, skåpets inredning är lackad röd som skapar en oväntad effekt vid första anblick. Tillverkat i massivt trä med ett underrede i bronserat nickelfärgat stål. Eracle Sideboard finns i borstad svart ek, borstad ljus ek, grå ek, rökt ek och naturlig wenge.Notera att det endast medföljer hylla till underredet för den 120 cm höga varianten. Se produktblad för tekniska ritningar.
 • Mida Sideboard

  Mida Sideboard är en skänk formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2003. Mida är en serie förvaringsmöbler med ett underrede i koppar, krom, mässing, målad i bronserad nickel eller svart. Skänken har roterande luckor som antingen täcker de två yttre facken eller de centrala facken. Mida Sideboard går att få i borstad svart ek, borstad ljus ek, grå ek, rökt ek, naturlig wenge och sucupira med antingen matchande inredning alternativt i lackad röd. Sucupira finns ej med lackad inredning.
 • Titanes Sideboard

  Titanes Sideboard är ett skåp formgivet av Antonio Citterio för Maxalto år 1996. Titanes är en serie förvaringsmöbler för vardagsrummet i en modern tappning av den klassiska skänken. Möblerna finns i flera olika utföranden, från de med lådor till de med dörrar. De är alla tillverkade i massivt trä och vilar på en metallram i krom eller i bronserad nickelfärg. Titanes Sideboard finns i borstad svart ek, borstad ljus ek, grå ek, rökt ek och Sucupira. Till skåpet följer det med två hyllplan som mäter 79 cm och passar i de större avdelningarna.Se produktblad för tekniska ritningar.
 • Caratos Ottoman

  Caratos Ottoman är en fotpall formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2018. Pallen är ett nytillskott till möbelserien Caratos som kännetecknas av sina raka, geometriska former med en lätt ram i gjuten aluminium. De nya produkterna har ett mjukare intryck med sina rundade former men har samtidigt bevarat den ursprungliga designen. Caratos Ottoman har samma formspråk som fåtöljen och gör sig bra som komplement till sittgruppen och skapar en avslappnad komfort utan några restriktioner som uppmanar till konversation. Underredet kan väljas som bärnstens- eller grafitfärgad och sitsen är stoppad med polyuretanskum och kommer i läder. Lädret är ej avtagbart.Vi visar endast ett urval av de klädselkategorier som finns att välja bland, för andra utföranden eller ytterligare information vänligen kontakta kundtjänst.