Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Glas Italia möbler

 • Magic Box Sideboard

  Magic Box Sideboard är designat av Piero Lissoni för Glas Italia. Förvaringsmöbeln är tillverkad i härdat glas och går att få med glans eller opaklackerad finish. Insidan görs i laminerat svart trä med 10 mm tjocka hyllplan i extra lätt transparent glas.Sideboardet finns i flera längder och höjder, alla modeller är utrustade med ett push and pull system som innebär att du lätt trycker på lådans framsida för att öppna den. I samma serie finns även Magic box som sängbord och som byrålåda.
 • Commodore Sideboard

  Commodore är en serie stilrena förvaringsmöbler i glas designad av Piero Lissoni för det italienska designföretaget Glas Italia. Commodore finns i två olika storlekar och är tillverkade i tempererat glas med en randig eller rutig struktur. Hyllplanen består av 8 mm tjocka extra lätt transparenta glasskivor. Skjutdörrarna löper i transparenta plexiglasspår. De smala eleganta benen är i glansig förkromad metall. Commodore är en sofistikerad och intresseväckande förvaringsmöbel med stor detaljrikedom som passar alla moderna hem.
 • Dr Jekyll and Mr Hyde Bookcase

  Dr Jekyll and Mr Hyde Bookcase är en bokhylla designad av Piero Lissoni för det italienska varumärket Glas Italia. Den tidlösa bokhyllan tillverkas i 5 mm tjockt, laminerat och termosvetsat glas. Bokhyllan går att få i tre olika storlekar, två långsmala varianter och en mindre och bredare i transparent, färgat eller opaklackerat glas. Dr Jekyll and Mr Hyde är en lekfull serie av förvaringsmöbler som kan kombineras i grupp eller med fördel placeras ensam.
 • Layers Bookcase

  Layers är en elegant bokhylla med färgglada lager designad av Nendo för Glas Italia. Bokyllan är tillverkad i vitt matt extra lätt lackerat glas. Hyllorna är delvis dolda av skjutdörrar som är upphängda från toppen gjorda av transparent glas i utvalda färger som genom överlappning skapar ständigt förändrade kromatiska intryck. Layers finns i två versioner med dörrar i varma orange-röda toner eller kalla blåa nyanser. Både toppen och skjutdörrarna kan demonteras. Den eleganta designen och den stora detaljrikedomen resulterar i en smart och intresseväckande förvaringsmöbel.
 • Dr Jekyll and Mr Hyde Container

  Dr Jekyll and Mr Hyde Bookcase är en bokhylla designad av Piero Lissoni för det italienska varumärket Glas Italia. Den tidlösa bokhyllan tillverkas i 5 mm tjockt, laminerat och termosvetsat glas. Bokhyllan går att få i tre olika storlekar, två långsmala varianter och en mindre och bredare i transparent, glans eller matt lackerat glas. Dr Jekyll and Mr Hyde är en lekfull serie av förvaringsmöbler som med fördel kan kombineras flera stycken i grupp eller placeras ensam. I samma serie finns Dr Jekyll and Mr Hyde Container som på ett lekfullt och elegant sätt förvarar dina favoritsaker.
 • Everywhere Shelf

  Everywhere är en serie av hyllor i olika storlek designade av Studio GL för det italienska designvarumärket Glas Italia. Hyllan består av två horisontella hyllplan i transparent glas med en mellanliggande spegelskiva som fixeras mot väggen. Everywhere kännetecknas av den minimalistiska designen och den reflekterande funktionen som bidrar med elegans och gör hyllan till en dekorativ inredningsdetalj. Hyllorna kan med fördel placeras flera stycken i grupp både ovanför eller bredvid varandra alternativt ensam. Everywhere är lika mycket funktionell som den är dekorativ och passar utmärk som bokhylla eller avlastningsyta.