Möbler
www.mobel.se

Ferm Living KIDS möbler

 • Fruiticana Matta L

  fruiticana matta l
  Fruiticana matta från Ferm Living Kids. En härlig matta som är gjord i Nyzeeländsk ull och har motiv av en stor frukt. Den här nya mattan är den mjukaste hittills tack vare det långa ullhåret. Motivet är invävt i mattan och får en att tänka på strand, sol och barfotagång på sommaren. Mattan finns i två storlekar och finns även med ett jordgubbsmotiv.
 • Shell Matta, Multi

  shell matta, multi
  Uppmuntra de små till lekar bland havets underverk och kreaturer med Shell matta från Ferm Living Kids. Shell matta har flera användningsområden, den kan antingen hängas upp på väggen som en dekoration eller placeras på golvet intill sängen eller vid läshörnan. Shell matta är handtuftad och tillverkas av ull från Nya Zeeland. Undersidan är gjord av 100% bomull.Tvättråd: Professionell rengöring
 • Safari Tuftad Matta, Leopard

  safari tuftad matta, leopard
  Safari matta från Ferm Living KIDS. En ny vän och en mjuk matta för ditt barns lekrum. Fungerar som både en plats att leka på och för en spontan tupplur.
 • Fruiticana Matta, 120x180 cm

  fruiticana matta, 120x180 cm
  Fruiticana matta från Ferm Living Kids. En härlig matta som är gjord i nyzeeländsk ull och har ett motiv av en stor frukt. Den här nya mattan är den mjukaste hittills tack vare det långa ullhåret. Motivt är invävt i mattan och får en att tänka på strand, sol och barfotagång på sommaren. Mattan finns i två storlekar och finns även med ett ananasmotiv.
 • Arch Tufted Matta Small, Dark Brick/Off-White

  arch tufted matta small, dark brick/off-white
  Arch Tufted Matta Small, Dark Brick/Off-White från Ferm Living KIDS
 • Dot Sittpuff Tuftad Ø39x48 cm, Kamel / Röd

  dot sittpuff tuftad ø39x48 cm, kamel / röd
  Dot sittpuff från Ferm Living KIDS med en lekfull design med ett kamelbrunt överdrag och röda, tuftade prickar i återvunnet PET garn som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är perfekt för barnrummet och gjord av ekologisk bomullscanvas med en vadderad mitt perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan och har en avtagbar klädsel. Bra att veta om Dot sittpuff - Den här sittpuffen är en del av Ferm Living KIDSs kollektion Dot.- Överdrag: 100% Ekologisk bomull- Tuftade prickar i återvunnet garn.- Diameter: 390 mm.- Höjd: 480 mm.- Vadderad mitt.- Inre fodral.- Thermoball fyllning.- Finns även som matchande kudde.- CE-märkt.- Passar för ålder: 3+ år.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Maskintvätt 30°C.- Tvätta ut och in.
 • Arch Tufted Matta Large, Dark Brick/Off-White

  arch tufted matta large, dark brick/off-white
  Arch Tufted Matta Large, Dark Brick/Off-White från Ferm Living KIDS
 • Arch Tufted Matta Large, Bright Blue/Off-White

  arch tufted matta large, bright blue/off-white
  Arch Tufted Matta Large, Bright Blue/Off-White från Ferm Living KIDS
 • Arch Tufted Matta Small, Bright Blue/Off-White

  arch tufted matta small, bright blue/off-white
  Arch Tufted Matta Small, Bright Blue/Off-White från Ferm Living KIDS