Möbler
www.mobel.se

Eichholtz Outlet möbler

 • Haiti hatthylla mässing liten OUTLET

  haiti hatthylla mässing liten outlet
  Haiti hatthylla är den perfekta hatthyllan för dig som tycker om vackra välarbetade detaljer. Nostalgisk med sitt bambuutseende, i en elegant vintage mässing finish. Hatthyllan har sju stycken krokar och är perfekt att bära dina rockar och jackor och att förvara handskar, mössor och hattar på hyllan.  Haiti hatthylla finns även i en större storlek.  Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Aubrey hylla silver OUTLET

  aubrey hylla silver outlet
  Om Eichholtz Med inspiration från hela världen skapar holländska företaget Eichholtz sofistikerade möbler och inredningsdetaljer med en europeisk elegans och stil. Deras klassiska möbelkollektioner och glamorösa inredningsdetaljer är av yppersta kvalitet och återfinns i exklusiva hem världen över sedan mer än 20 år tillbaka. Företaget grundades för 20 år sedan av Theo Eichholtz, som fick idén att importera möbler från Asien under sina resor. Det som började med möbelexport från Indonesien har idag vuxit till ett företag som levererar möbler och accessoarer tillverkade i Burma, Indien, Kina och Thailand utifrån egen design. Gemensamt för alla produkter från Eichholtz är, oavsett olika stilar, att de genomsyras av högsta kvalitet och en god känsla för såväl klassisk som modern inredning. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Soffa Landon Granite Grey OUTLET

  soffa landon granite grey outlet
  Elegant soffa i grå sammet från Eichholtz. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Soffa Bouton OUTLET

  soffa bouton outlet
  Information: Bague grey velvet Dimensions: A. 225, B. 79, C. 75, D. 60, E. 50 cm Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Prado sidobord OUTLET

  prado sidobord outlet
  Stilrent sidobord i polerat rostfritt stål med bordsskiva i klarglas. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.   
 • Calvin sidobord OUTLET

  calvin sidobord outlet
  Sidobord Calvin i rostfritt stål, glas och marmor.  Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Sidobord Beaulieu OUTLET

  sidobord beaulieu outlet
  Elegant svart sidobord med glasskiva från Eichholtz. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Reynolds stol panama black OUTLET

  reynolds stol panama black outlet
  Moderna stolen Reynolds har en guldfärgad ram och en lyxig panamasvart klädsel. Lyxa till det i matsplatsen och dekorera med Reynolds för att skapa ett elegant känsla. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.   
 • Trezzo stol essex red OUTLET

  trezzo stol essex red outlet
  Stolen Trezzo levererar komfort och elegans. Den moderna stolen Trezzos innehåller klassiska detaljer skapar en tidlös atmosfär. Med sin elegans passar stolen perfekt in i alla rum. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.   
 • Sidobord Sun Brass Set of 2 OUTLET

  sidobord sun brass set of 2 outlet
  Elegant sidobord 2-set i antik mässingsfinish och bordsskiva i antikt spegel glas. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Fåtölj Trezzo OUTLET

  fåtölj trezzo outlet
  Fåtölj Trezzo i lila sammet och svarta ben. A. 88 B. 80 C. 91 D. 52 E. 44 F. 56 cm Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Soffbord Strato OUTLET

  soffbord strato outlet
  Elegant soffbord i guldfinish och svarta ben från Eichholtz. Toppskiva i glas. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Konsolbord Strato OUTLET

  konsolbord strato outlet
  Elegant konsolbord i guldfinish med svarta ben från Eichholtz. Toppskiva i klarglas. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Soffbord Viva Gold OUTLET

  soffbord viva gold outlet
  Elegant sidobord i olika nivåer för en livfull känsla från Eichholtz. I rostfritt stål med guldfinish och runda glasskivor. Finns i två utföranden. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Sidobord Viva Gold OUTLET

  sidobord viva gold outlet
  Elegant sidobord i olika nivåer för en livfull känsla från Eichholtz. I rostfritt stål med guldfinish och runda glasskivor. Finns i två utföranden. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Soffbord Titan Steel Gold OUTLET

  soffbord titan steel gold outlet
  Elegant soffbord i rostfritt stål och guldfinish från Eichholtz. Finns i fler utföranden. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Konsolbord Titan Steel Gold OUTLET

  konsolbord titan steel gold outlet
  Elegant konsolbord i rostfritt stål och guldfinish från Eichholtz. Finns i fler utföranden. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Fåtölj Polaris OUTLET

  fåtölj polaris outlet
  Polaris Stol Mått: A. 93 B. 90 C. 75 D. 62 E. 48 F. 59 cm Observera att det ej är returrätt på denna produkt.  Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor.