Möbler
www.mobel.se

Draper Tools möbler

 • Draper Tools Expert Pumpspruta 2,5 L röd 82459, Barstolar

  draper tools expert pumpspruta 2,5 l röd 82459, barstolar
  Pumpsprutan från Draper Tools Expert är ett utmärkt val för att spruta din trädgård eller var du än behöver. Det är en handhållen pumpspruta med tätningar och packningar i Ethylene Propylene&hellip:
 • Draper Tools Expert Stickspade 160 cm 21301, Barstolar

  draper tools expert stickspade 160 cm 21301, barstolar
  Denna stickspade från Draper Tools Expert är ett perfekt verktyg för professionell eller DIY användning. Den är tillverkad av starkt och slitstarkt stål. Skaftet är helt i stål och är svetsad&hellip:
 • Draper Tools Expert Tryckspruta med vagn 15 L röd 82583, Barstolar

  draper tools expert tryckspruta med vagn 15 l röd 82583, barstolar
  Trycksprutan med vagn från Draper Tools Expert är det perfekta valet för att spraya i din trädgård eller varhelst du behöver det. Det är en portabel tryckspruta på hjul med tätningar och packningar&hellip:
 • Draper Tools Trädgårdsredskap 27436, Barstolar

  draper tools trädgårdsredskap 27436, barstolar
  Verktygssatsen från Draper Tools består av en handgrep, en planteringsspade och en plattrensare. Alla verktygen är tillverkade av rostfritt stål och kommer komma väl till hands när du arbetar i trädgården.&hellip:
 • Draper Tools Spade 115 cm 19174, Barstolar

  draper tools spade 115 cm 19174, barstolar
  Denna mångsidiga spade från Draper Tools passar utmärkt för träspån, snö och kompost. Spaden i polypropen har ett extra brett huvud med framlutat handtag för bekväm användning.Färg: BlåMaterial:&hellip:
 • Draper Tools Sats med skruvmejslar, insexnycklar & bits blå, Soffbord

  draper tools sats med skruvmejslar, insexnycklar & bits blå, soffbord
  Den här omfattande verktygssatsen i 44 delar från Draper Tools består av en mängd olika skruvmejslar, bits samt insexnycklar och är perfekt att använda i hemmet eller verkstaden. Denna uppsättning&hellip:
 • Draper Tools Sats med skruvmejslar, insexnycklar & bits grön, Soffbord

  draper tools sats med skruvmejslar, insexnycklar & bits grön, soffbord
  Den här satsen i 44 delar från Draper Tools består av en mängd olika skruvmejslar, bits samt insexnycklar och är perfekt att använda hemma eller i verkstaden. Satsen består av 17 skruvmejslar, bitsskruvmejsel,&hellip: