Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

DePadova möbler

 • Smeralda 2-sits

  Smeralda är en serie loungemöbler formgiven av Anna von Schewen för italienska De Padova år 2014. I serien Smeralda ingår förutom denna tvåsitssoffa även en fåtölj och fotpall i matchande design, vilka tillsammans bildar en mindre loungegrupp i elegant formspråk. Soffans sits och ryggstöd är stoppade med polyuretanskum och polyester. Klädseln är avtagbar. Den yttre ramen är gjord i pulverlackerat stål och utgör en dekorativ detalj mot det mjuka sätet.Med Smeralda ämnade von Schewen göra en visuellt lätt och modern sittmöbel som samtidigt skulle vara bekväm att sjunka ner i. För den lätt välvda stålkonstruktionen har designern hämtat inspiration från stolarna i antikens Grekland.
 • Raffles Fåtölj

  Raffles är en fåtölj formgiven av designern Vico Magistretti för italienska varumärket DePadova. Ramen tillverkas i trä, omsluten av en vaddering i skum av polyuretan med variabel densitet, fodrad med polyester. Sätesdynan stoppas med antingen gåsdun eller polyuretanskum. Kudden har en fodring av polyester. Frambenen tillverkas av bokträ med valnötsbets. Beklädnaden går enkelt att ta av och sätta på.Fåtöljen formgavs år 1988 och ingår i Raffles-serien tillsammans med en fotpall och en två- eller flersitssoffa. Fåtöljen är inspirerad av brittisk stil och är väldigt bekväm tack vare det breda sätet och kuddarna. Fåtöljen är stilig och praktisk eftersom de två främre benen finns tillgängliga med hjul vilket gör den enkel att flytta runt. Raffles fåtölj passar utmärkt i sovrummet, framför tv:n eller i kombination med de andra möblerna i kollektionen.
 • Smeralda Fåtölj

  Smeralda är en serie loungemöbler formgiven av Anna von Schewen för italienska De Padova år 2014. I serien Smeralda ingår förutom denna fåtölj även en tvåsitssoffa och fotpall i matchande design, vilka tillsammans bildar en mindre loungegrupp i elegant formspråk. Fåtöljens sits och ryggstöd är stoppade med polyuretanskum och polyester. Klädseln är avtagbar. Den yttre ramen är gjord i pulverlackerat stål och utgör en dekorativ detalj mot det mjuka sätet.Med Smeralda ämnade von Schewen göra en visuellt lätt och modern sittmöbel som samtidigt skulle vara bekväm att sjunka ner i. För den lätt välvda stålkonstruktionen har designern hämtat inspiration från stolarna i antikens Grekland.
 • Tattomi

  Tattomi en multifunktionell fåtölj designad av Jan Armgardt och Ingo Maurer för italienska DePadova år 1985. Den är designad med inspiration från Japan, med stilrena linjer och ett minimalistiskt formspråk. Den inre ramen utgörs av stål med elastiska band och genom att ändra positionen på dessa kan Tattomi smidigt förvandlas till en liggfåtölj och dessutom en säng, då den kan fällas ut helt platt.Stoppningen är tillverkad av polyuretanskum och polyester och tygklädseln är avtagbar. En avlång kudde i matchande tyg ingår för extra svankstöd. Basen är gjord i svartmålat trä.
 • Low Chair - LC03

  LC03 är en populär fåtölj designad av Maarten van Severen och Fabian Schwaerzler för italienska DePadova år 2003. Fåtöljen har en tunn x-formad ram i mattsvart pulverlackerat stål, på en bas i svart polyester. Sitsen är stoppad med polyuretanskum och bomull, klädd i avtagbart tyg- eller läderklädsel.LC03 har kommit att ikonisk med sin höga komfort och stilrena design, som är praktisk, bekväm och tidlös. Den passar utmärkt på egen hand likväl som i grupp i vardagsrummet.