Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

DePadova möbler

 • Smeralda 2-sits

  Smeralda är en serie loungemöbler formgiven av Anna von Schewen för italienska De Padova år 2014. I serien Smeralda ingår förutom denna tvåsitssoffa även en fåtölj och fotpall i matchande design, vilka tillsammans bildar en mindre loungegrupp i elegant formspråk. Soffans sits och ryggstöd är stoppade med polyuretanskum och polyester. Klädseln är avtagbar. Den yttre ramen är gjord i pulverlackerat stål och utgör en dekorativ detalj mot det mjuka sätet.Med Smeralda ämnade von Schewen göra en visuellt lätt och modern sittmöbel som samtidigt skulle vara bekväm att sjunka ner i. För den lätt välvda stålkonstruktionen har designern hämtat inspiration från stolarna i antikens Grekland.
 • Pouf Capitonné

  Pouf Capitonné är en stor kvadratisk sittpuff från italienska De Padova. Den finns i flera olika storlekar, för önskat ändamål. Puffen formgavs år 2004 och har en elegant design i klassisk stil. Pouf Capitonné är byggd av en inre ram i trä och är stoppad med mjukt polyuretanskum. Den är inklädd i tyg alternativt läder, med en quiltat sydd struktur med knappar. Klädseln finns i ett urval av olika färger.Pouf Capitonné representerar en kombination mellan gediget hantverk och funktion, vilket resulterar i en såväl tidlös som slitstark möbel. Sittpuffen är även en mångsidig möbel som passar till flera olika ändamål, extra sittplatser eller fotstöd, som ett elegant komplement till soffan eller fåtöljen.
 • Raffles Fåtölj

  Raffles är en fåtölj formgiven av designern Vico Magistretti för italienska varumärket DePadova. Ramen tillverkas i trä, omsluten av en vaddering i skum av polyuretan med variabel densitet, fodrad med polyester. Sätesdynan stoppas med antingen gåsdun eller polyuretanskum. Kudden har en fodring av polyester. Frambenen tillverkas av bokträ med valnötsbets. Beklädnaden går enkelt att ta av och sätta på.Fåtöljen formgavs år 1988 och ingår i Raffles-serien tillsammans med en fotpall och en två- eller flersitssoffa. Fåtöljen är inspirerad av brittisk stil och är väldigt bekväm tack vare det breda sätet och kuddarna. Fåtöljen är stilig och praktisk eftersom de två främre benen finns tillgängliga med hjul vilket gör den enkel att flytta runt. Raffles fåtölj passar utmärkt i sovrummet, framför tv:n eller i kombination med de andra möblerna i kollektionen.
 • Smeralda Fåtölj

  Smeralda är en serie loungemöbler formgiven av Anna von Schewen för italienska De Padova år 2014. I serien Smeralda ingår förutom denna fåtölj även en tvåsitssoffa och fotpall i matchande design, vilka tillsammans bildar en mindre loungegrupp i elegant formspråk. Fåtöljens sits och ryggstöd är stoppade med polyuretanskum och polyester. Klädseln är avtagbar. Den yttre ramen är gjord i pulverlackerat stål och utgör en dekorativ detalj mot det mjuka sätet.Med Smeralda ämnade von Schewen göra en visuellt lätt och modern sittmöbel som samtidigt skulle vara bekväm att sjunka ner i. För den lätt välvda stålkonstruktionen har designern hämtat inspiration från stolarna i antikens Grekland.
 • Smeralda Puff

  Smeralda är en serie loungemöbler formgiven av Anna von Schewen för italienska De Padova år 2014. I serien Smeralda ingår förutom denna fotpall även en tvåsitssoffa och en fåtölj i matchande design, vilka tillsammans bildar en mindre loungegrupp i elegant formspråk. Fotpallen är stoppad med polyuretanskum och polyester. Den synliga ramen är gjord i pulverlackerat stål och utgör en dekorativ detalj mot det mjuka sätet.Med Smeralda ämnade von Schewen göra en visuellt lätt och modern sittmöbel som samtidigt skulle vara bekväm att sjunka ner i. För den lätt välvda stålkonstruktionen har designern hämtat inspiration från stolarna i antikens Grekland.