Möbler
www.mobel.se

Day Home möbler

 • Fåtölj 'Sling' - Svart/Läder

  fåtölj 'sling' - svart/läder
  Smakfull fåtölj med modern och häftig design från det danska varumärket DAY Home. Denna fåtölj har ett maskulint uttryck och passar perfekt med den moderna inredningsstilen. Vackert läder i kombination med hållbart mangoträ utgör denna snygga möbel.
 • Runt matbord 'Bodhi' Ø135

  runt matbord 'bodhi' ø135
  Underbart runt matbord från det danska designvaruhuset DAY Home. Detta rustika matbord passar lika bra i det industriellt inredda hemmet som det mer romantiska eller lantliga. Det massiva trät bringar dessutom exklusivitet till ditt hem. Runda matbord är perfekt för dig som vill skapa en social och härlig atmosfär i ditt kök eller matsal där båda samtal och skratt flödar fritt.
 • Fåtölj 'Gardenia' - Blå

  fåtölj 'gardenia' - blå
  Ursnygg fåtölj i vacker sammet från DAY Home. Med en nytänkande form, underbart materialval och härlig färgpalett är denna fåtölj perfekt i det modernt inredda hemmet!
 • Schäslong 'Left' - Safari

  schäslong 'left' - safari
  En härlig, exklusiv och lyxig schäslong från danska varumärket DAY Home. Denna schäslong i vacker sammet kommer i både vänster- och högervariant just för att du ska kunna smycka ditt hem med den variant som passar ditt hem och din planlösning bäst.
 • Soffbord 'Formal'

  soffbord 'formal'
  Rustikt och vackert soffbord från det danska varumärket DAY Home. Detta soffbord har en klassisk och romantisk design som passar lika bra i det industriella hemmet som det lantliga. Ur serien 'Formal' finner du dessutom en rumsavdelare och en byrå som gör sig väldigt bra tillsammans.
 • Sidobord 'Accent' - Betong/Järn

  sidobord 'accent' - betong/järn
  Praktiskt och ursnyggt sidobord från danska DAY Home. Detta bord passar perfekt i hallen, sovrummet eller vardagsrummet och kommer att ge ditt hem ett snyggt uppsving. Ställ en trave böcker eller en vacker blomkruka på för pricken över i:et känslan.
 • Sidobord 'Narcissus' - Svart/Trä

  sidobord 'narcissus' - svart/trä
  Praktiskt och ursnyggt sidobord från danska DAY Home. Detta bord passar perfekt i hallen, sovrummet eller vardagsrummet och kommer att ge ditt hem ett snyggt uppsving. Ställ en trave böcker eller en vacker blomkruka på för pricken över i:et känslan.
 • Fåtölj 'Gardenia' - Grå

  fåtölj 'gardenia' - grå
  Ursnygg fåtölj i vacker sammet från DAY Home. Med en nytänkande form, underbart materialval och härlig färgpalett är denna fåtölj perfekt i det modernt inredda hemmet!
 • Bordslampa 'Tool'

  bordslampa 'tool'
  Underbar och dekorativ bordslampa från det danska designhuset DAY Home. Denna lampa är stor i storleken och blir därför lika delar belysning, lika delar konstverk i ditt hem. Med vacker belysning som denna skapar du en hemtrevlig och trendig känsla i ditt hem samtidigt som du lyser upp valfritt rum när mörkret faller in. Bordslampan 'Tool' från DAY Home är ett riktigt måste och passar lika bra med den moderna som den mer bohemiska inredningsstilen.
 • Bordslampa 'Formal'

  bordslampa 'formal'
  Rustik och iögonfallande bordslampa från det danska designhuset DAY Home. Denna underbara bordslampa har en unik design som kommer dra till sig beundrande blickar från dina gäster. Lys upp ditt hem samtidigt som du ger valfritt rum en trendig och vacker inredningsdetalj! Kompletera med vilken lampskärm du vill. OBS! kommer utan lampskärm
 • Bordslampa 'Lobelia' - Silver

  bordslampa 'lobelia' - silver
  Underbar bordslampa från DAY Home gjord i jute och silverfärgat glas. Kombinationen naturnära jute och silver är både rolig och nytänkande vilket bringar en vacker inredningsdetalj till ditt hem.
 • Bordslampa 'Conical'

  bordslampa 'conical'
  Iögonfallande och unik bordslampa från det danska designhuset DAY Home. Bordslampans stora storlek och vackra mässing gör sig perfekt i både det moderna och bohemiska hemmet. Lampans häftiga design är lika mycket ett konstverk som mysig belysning och kommer sprida ett vackert sken i ditt hem när mörkret faller in.
 • Bordslampa 'Cue'

  bordslampa 'cue'
  Bordslampan 'Cue' från DAY Home är lika mycket ett konstverk som en lampa. Denna bordslampa är stor i storleken och kommer dra till sig beundrande blickar från dina gäster. Låt denna vackra lampa stå i fönstret eller på sifobordet för att ge vardagsrummet eller hallen lite ny underbar belysning. Passar lika bra med den moderna inredningsstilen som den mer bohemiska.
 • Sidobord 'Day Trillium'

  sidobord 'day trillium'
  Snygg piedestal i svart mangoträ. Den har en rund platta med tre stycken böjda ben i vacker form. Är den placerad tillsammans i en grupp så ser de skulpturella ut. Den är så enkel och funktionell att använda, både för lampor, vaser, växter eller helt enkelt utan någonting eftersom den är fin som den är.
 • Bordslampa 'Day Hayat'

  bordslampa 'day hayat'
  Denna vackra lampa har en skulpturell formad lampfot som är målad i bladgulds teknik. Lampskärmen är i svart linne.
 • Bordslampa 'Day Zenobia'

  bordslampa 'day zenobia'
  Så snygg är denna tvåarmade lampa i svart metall och mässing. Den passar bra in i en hall eller på ett sidetable. Du kan själv rikta ljuset med skärmarna. Själva botten av lampan är i svart granit. Shade: L16.5cm Ø15
 • Bordslampa 'Day Porto' - Svart

  bordslampa 'day porto' - svart
  Så stylish och dekorativ är denna svarta lampa. Den verkligen adderar karaktär och personlighet till ditt hem.
 • Bordslampa 'Day Porto' - Mässing

  bordslampa 'day porto' - mässing
  Så stylish och dekorativ är denna snygga lampa i mässing. Den verkligen adderar karaktär och personlighet till ditt hem.
 • Skrivbord 'Day Piazza'

  skrivbord 'day piazza'
  Detta snygga svarta skrivbord är både funktionellt och dekorativt. En utdragbar låda ger det där lilla extra.
 • Sidobord 'Day Piccolo'

  sidobord 'day piccolo'
  Så snyggt är detta lilla bord gjort av rotting. Vi gillar detta materialet för sitt naturliga ursprung och att det ger en naturell look till ditt hem.
 • Sidobord 'Day Bongo' - Guld

  sidobord 'day bongo' - guld
  Läckert bord där underredet är målat med guldbladsteknik. Snygg bordskiva i vit granit.
 • Bordslampa 'Day Flintstone'

  bordslampa 'day flintstone'
  Stor härlig lampa med en skulpturell lampfot i svart trä. Lampskärm i linne ingår.
 • Bordslampa 'Day Orrechie'

  bordslampa 'day orrechie'
  Den här underbara lampan heter Orrechie och det betyder öron på italienska och du kan förstå varför vi valt namnet Orrechie. Det är en ganska hög keramisk lampa och har en skärm av naturlig hampa som passar bra med den krisipiga vita keramiken.
 • Vägghylla 'Day Bamboo'

  vägghylla 'day bamboo'
  Denna charmiga bambuvägghylla är en perfekt plats att placera små föremål eller en växt mm. Även i köket eller badrummet kommer den att göra så kryddor och duschcremen ser attraktivt ut.
 • Brickbord 'Day Bamboo'

  brickbord 'day bamboo'
  Snyggt brickbord i bambu med en hylla nertill. Kan placeras både i finrummet och i uterummet.
 • Bordslampa 'Spire'

  bordslampa 'spire'
  Stor bordslampa i mangoträ med lampskärm i vitt linne. Snyggt formad lampfot.