Möbler
www.mobel.se

Affari möbler

 • Stort matbord - Vintage 240x91

  stort matbord - vintage 240x91
  Rustikt träbord från det svenska varumärket Affari of Sweden. Här får det plats ett helt gäng av härliga människor som kan ha trevligt i inspirerande samtal. Matcha det med stolar i snygga och moderna träslag – gärna från den svenska floran. Vi tror på att ställa några snygga mässingsljusstakar på för en fin touch.
 • Trädgårdsfåtölj 'Riviera' - Bambu

  trädgårdsfåtölj 'riviera' - bambu
  Otroligt snygg trädgårdsfåtölj från det svenska varumärket Affari of Sweden. Väder och vind kommer att skapa en snygg patina på denna, då den inte är behandlad. Det kan skapa en cool retrokänsla, vilket känns helt rätt den här säsongen. Kombinera med mjuka plädar och sköna kuddar.
 • Sideboard 'Milan' - Svart/Vit

  sideboard 'milan' - svart/vit
  En hylla i tre underbara marmorplan från det svenska varumärket Affari of Sweden som sätter sprätt på trendkänslan i varje rum. Stengodsvaser kan med fördel pryda den här möbeln, som gör sig bra både i sovrum och i ett sofistikerat vardagsrum. Matcha gärna flera exemplar eller låt den tala för sig själv.
 • Sidobord/Hylla 'Round'

  sidobord/hylla 'round'
  En snygg hyllformering från det svenska varumärket Affari of Sweden. De fem runda hyllplanen skapar en elegant och organiserad känsla. Plåt och järn utgör ofta grunden i en snygg industridesign. I det här utförandet får vi också en viss retrotouch. Vintage är ju helt rätt just nu, så det tackar vi inte nej till!
 • Rustikt matbord 'William' - Trä/Järn 180x90

  rustikt matbord 'william' - trä/järn 180x90
  Rustikt matbord i järn och tall från det svenska varumärket Affari of Sweden. Det här bordet har en perfekt längd med sina 180 cm – här kan vännerna sitta tillsammans och äta och njuta utan att det blir trängsel. Matcha med andra industridesigninspirerade pjäser såsom stolar i järn och mässing.
 • Rustikt matbord 'William' - Järn 180x90

  rustikt matbord 'william' - järn 180x90
  Fint järnbord som har en rustikt skön känsla. Svensk industridesign är otroligt omtalat och efterfrågat just nu. Detta matbord från det svenska varumärket Affari of Sweden hottar upp stilkänslan i ditt kök på samma gång som du får möjlighet att bryta av mot en stramare inramning i resten av din inredning. Glöm bara inte blommorna!
 • Bokhylla 'Wide' - Natur/Svart

  bokhylla 'wide' - natur/svart
  Längtan till landet? Med den här stilrena hyllan i fyra plan blir ditt hem en naturnära oas, som hämtat ur en arts and crafts-katalog. Helt rätt just nu – helt enkelt! Det svenska varumärket Affari of Sweden har verkligen lyckats rama in det snygga och trendiga tallträet på ett påhittigt sätt!
 • Bokhylla 'Wide' - Grå/Svart

  bokhylla 'wide' - grå/svart
  Den här snygga hyllan i fyra plan är helt i järn och därför så otroligt elegant. Det svenska varumärket Affari of Sweden lyckas med sin industridesigninspirerade kollektion att leverera hållbara pjäser som känns helt rätt också i stunden. Hyllan är lika cool i sovrummet som i vardagsrummet.
 • Bokhylla 'Industrial 1' - Grå

  bokhylla 'industrial 1' - grå
  Fin hylla i fyra coola plan från det svenska varumärket Affari of Sweden. Den nytänkande burdesignen känns helt rätt nu när vi längtar efter stilrena linjer och avskalade former. Järn är otroligt praktiskt och passar i de flesta rum och till de flesta stilar. Kombinera med sirliga vaser och rufsiga buketter för en vacker kontrast.
 • Bokhylla 'Industrial 2' - Grå

  bokhylla 'industrial 2' - grå
  Underbara industridesign! I den här coola hyllan ramas de tre hyllplanen in av en snygg burdesign i form av ett finmaskigt nät i järn. Det svenska varumärket Affari of Sweden är helt rätt ute med sina retroinspirerade skapelser, och vi tror att den här kommer att lyfta inredningen i ditt vardagsrum!
 • Stort matbord - Vintage/Grå 200x91

  stort matbord - vintage/grå 200x91
  Järn är så rätt just nu, när allt vi längtar efter är industridesign och rustika pjäser! Det svenska varumärket Affari of Sweden har här tagit fram ett snyggt matbord för hela familjen. Det två meter långa bordet är perfekt för den som vill ställa omaka stolar tillsammans – en sådan kombination bryter av snyggt mot designen här.
 • Dagbädd 'Antonio' - Bambu

  dagbädd 'antonio' - bambu
  En underbar dagbädd från varumärket Affari! Denna dagbädd fick otroligt stor publicitet på Formexmässan i år och vi på Reforma är inte ett dugg förvånade. En magisk dagbädd i bambu, med tillhörande gardiner och kuddar. I denna bambubädd kan du skapa en underbar oas i din egen trädgård eller uteplats! Spendera långa och sköna sommardagar i denna med en bra bok och en härlig drink. Tack vare att denna dagbädd är så pass djup i sitsen får flera personer plats. Med en dagbädd i bambu likt denna från Affari får du till den där underbara loungeytan i trädgården som du tidigare endast lyckats drömma om!
 • Trädgårdsfåtölj 'Lily' - (L)

  trädgårdsfåtölj 'lily' - (l)
  Ståtlig och fin rottfingfåtölj i färg av guld, högt ryggstöd för extra komfort. Armstöden är höga och är bågformade vilket är en detalj som sticker ut från det vanliga. Fåtöljen har ett nätt rutmönster av rotting och i finns en vit sittdyna och ryggkudde. I denna sitter du som i en kungatron! Fåtöljen har en bohemisk utstrålning och dess neutrala färg gör att den passar bra med det mesta.Om du vill inreda ditt hem med med möbler av karaktär är denna något för dig.
 • Trädgårdsfåtölj 'Lily' - (S)

  trädgårdsfåtölj 'lily' - (s)
  Ståtlig och fin rottingfåtölj i guldig färg. Armstöden är höga och är bågformade vilket är en utstickande detalj på denna fåtölj. Hela fåtöljen har ett rutmönster av rotting och i finns en ljus vit sittdyna och ryggkudde. Fåtöljen är bohemisk och passar mycket bra ihop med andra naturmaterial så som jute. Med denna kan du inreda ett härligt ljus och avslappnat rum, dekorera med fina krukor och gröna växter för en mysig oas i hemmet.
 • Bord 'Antonio' - Bambu

  bord 'antonio' - bambu
  Runt bord av materialet bambu i härligt jordnära brun färg. På toppskivan av bordet finner du unika detaljer där vissa delar är bambu i vertikala linjer. Bordets runda form bidrar till att omgivningen känns luftig och rymlig. Detta bord är riktigt läckert att ha tillsammansm med våra olika stolar av bambu. Passar utmärkt i din trädgård eller på din uteplats, men kan också användas på din balkong. Bordet är bohemiskt och passar därför dig som föredrar naturliga material och färger.