Möbler
www.mobel.se

Möbler » Stolar » Fotpallar

Märken på fotpallar:

Walter Knoll fotpallar

Populärt inom Walter Knoll fotpallar

 • Andoo Lounge Chair

  Designtrion EOOS ligger bakom designen av Andoo Lounge för Walter Knoll, fåtöljen som varken tummar på form eller funktion. Ramen görs i ek eller valnöt och omsluter den dunstoppade och läderklädda sittdynan och ryggstödet. Andoo Lounge finns med eller utan armstöd för ultimat komfort. Fotpall i samma serie finns även att köpa till.Valmöjligheterna är många, men Andoo Lounge står oavsett för bekvämlighet och tidlöshet på bästa sätt. Den höga kvaliteten på materialen gör fåtöljen unik och skapar en oefterhärmlig look. Andoo Lounge är perfekt som läsfåtölj och ackompanjeras gärna av ett sideboard och golvlampa.
 • Healey Lounge Footstool

  Healey Lounge är formgiven av designduon PearsonLloyd för Walter Knoll. Healey Lounge är en loungefåtölj och fotpall som hyllar de bekväma lädersätena som återfinns hos klassiska bilmodeller. Healey Lounge är flerfaldig prisvinnande, bland annat German Design Award år 2016, Iconic Awards för Innovative Interior år 2015 och Good Design Award år 2015.Stoppning av polyuretanskum. Fotpallen är lättviktig, avslappnat elegant, komfortabel och har en svängbar fot. Allting man kan önska i ett komplement till en modern fåtölj. Kombinera Healey Lounge och Healey Soft, från samma serie eller möblera den ensam. Den passar lika bra i vardagsrummet som arbetsrummet.
 • 375 Chair

  Designteamet på Walter Knoll har formgivit stolen 375 som förkroppsligar elegans och stil på allra bästa sätt. Stolen har blivit en självklarhet i Walter Knolls stilrena kollektion och möbleras med fördel både i hemmet eller på kontoret. Komfort möter design och skapar designharmoni.375 är tillverkad av en bas i solitt oljat trä, sitsen är stoppad av kallhärdsskum med ett yttre lager av vaddering. Ryggstödet är stoppat med polyuretanskum och gjutet skum. 375 är en hel serie och finns även som lounge chair och barstol, samt tillhörande fotpall. Välj på olika utföranden och färger efter tycke och smak.
 • 375 Side Chair

  Designteamet på Walter Knoll har formgivit 375 Side Chair som förkroppsligar elegans och stil på allra bästa sätt. Fåtöljen har blivit en självklarhet i Walter Knolls stilrena kollektion och möbleras med fördel både i hemmet eller på kontoret. Komfort möter design och skapar designharmoni.375 är tillverkad av en bas i solitt oljat trä, sitsen är stoppad av kallhärdsskum med ett yttre lager av vaddering. Ryggstödet är stoppat med polyuretanskum och gjutet skum. 375 är en hel serie och finns även som lounge chair och barstol, samt tillhörande fotpall. Välj på olika utföranden och färger efter tycke och smak. Placera 375 Side Chair i par i vardagsrummet eller som ensam fåtölj i sovrummet.

Fler tips på Walter Knoll fotpallar

 • Onsa Chair

  Mauro Lipparini formgav Onsa Chair för Walter Knoll med inspiration från växtriket. Fåtöljen liknar i sin form en blomma som öppnar upp sig mot solen. Onsa Chair omfamnar dig och erbjuder en varm bekvämlighet. Den mjuka stoppningen, det höga ryggstödet och justerbara höjden är en perfekt match. Sitsen och ryggstödet är stoppade med polyuretan och foten av aluminium, samt svängbar. I samma serie finns en tillhörande fotpall med samma namn.Onsa Chair uppfyller alla krav en fåtölj bör samtidigt som den onekligen är elegant och lätt att möblera med. Fåtöljen passar bra i vardagsrummet med ett litet sideboard vid sidan för extra bekvämlighet.
 • Cuoio Lounge Chair

  Cuoio Lounge är en minimalistisk men effektfull loungefåtölj, formgiven av designtrion EOOS för tyska Walter Knoll. Med sin simplicitet och eleganta utformning, är Cuoio Lounge en modern arketyp, perfekt för den skandinaviska hemmet. Cuoio är design där material som läder och stål kombineras för ett ultimat resultat.Sits och ryggstöd är tillverkade av sadelläder och finns i flera färger men är alltid svart på baksidan. Cuoio finns även som stol och fotpall. Kombinera gärna de olika typerna tillsammans för en enhetlig känsla. Alla Cuoio-stolar finns även tillgängliga med armstöd. Addera en elegant fårskinnspläd för extra komfort och bekvämlighet.
 • Healey Lounge Chair

  Healey Lounge är formgiven av designduon PearsonLloyd för Walter Knoll. Healey Lounge är en modern loungefåtölj och likaså hyllning till de bekväma lädersäten vilka återfinns hos klassiska bilmodeller. Armstöden är enkla att justera och anpassade för vårt moderna liv med smartphones och iPads.Sitsen och ryggstödet är stoppade med polyuretanskum medan armstöden tillverkas av aluminium och täcks med skum för bekvämlighet. Fåtöljen är lättviktig, avslappnat elegant, komfortabel och har en svängbar fot. Allting man kan önska i en modern fåtölj. Kombinera Healey Lounge med Healey Soft, från samma serie eller möblera den ensam. Den passar lika bra i vardagsrummet som sovrummet. Tillhörande fotpall finns att köpa.
 • 375 Barstool

  Designteamet på Walter Knoll har formgivit barstolen 375 som förkroppsligar elegans och stil på allra bästa sätt. Stolen har blivit en självklarhet i Walter Knolls stilrena kollektion och möbleras med fördel både i hemmet vid köksön eller vid en trendig bar i New York. Komfort möter design och skapar designharmoni.375 är tillverkad av en bas i solitt oljat trä, sitsen är stoppad av kallhärdsskum med ett yttre lager av vaddering. Ryggstödet är stoppat med polyuretanskum och gjutet skum. 375 är en hel serie och finns i andra utföranden, samt tillhörande fotpall. Välj på olika färger efter tycke och smak.
 • Kyo Lounge Footstool

  Kyo Lounge är designad av PearsonLloyd för tyska Walter Knoll och är en tillhörande fotpall till fåtöljen med samma namn. Kyo Lounge är elegant och nätt, men ändå mjuk och komfortabel. Kyo Lounge passar perfekt i en lobby, lounge, på kontoret eller hemma. Bäst passar den där du vill slappna av och ha en stund för dig själv.Stoppning av polyuretanskum, gjutet skum och vaddering. Foten tillverkas av aluminium och är fyrstjärnig samt svängbar. Olika färger och material finns att tillgå, du väljer efter tycke och smak, allt för att skapa en unik komfortabel upplevelse. Kyo Lounge är ett typexempel på design där form och funktion möts felfritt.
 • Cuoio Chair

  Cuoio är en minimalistisk och effektfull stol, designad av trion EOOS för tyska Walter Knoll. Med simplicitet och elegant utformning, är Cuoio en modern arketyp, perfekt för det skandinaviska hemmet. Cuoio är design där material som läder och stål kombinerats för ett ultimat resultat.Sits och ryggstöd är tillverkade av sadelläder och finns i flera färger men är alltid svart på baksidan. Cuoio finns även som lounge chair och fotpall. Kombinera gärna de olika typerna tillsammans för en enhetlig känsla. Alla Cuoio-stolar finns även tillgängliga med armstöd. 
 • Andoo Lounge Stool

  Designtrion EOOS ligger bakom designen av Andoo Lounge för Walter Knoll, det här är den tillhörande fotpallen till fåtöljen med samma namn. Här tummas varken på form eller funktion. Ramen görs i ek eller valnöt och omsluter den dunstoppade och läderklädda sittdynan. Andoo Lounge blev prisbelönt med Focus in Silber år 2008.Valmöjligheterna är många, men Andoo Lounge står oavsett för bekvämlighet och tidlöshet på bästa sätt. Den höga kvaliteten på materialen gör pallen unik och skapar en oefterhärmlig look. Andoo Lounge-pallen och fåtöljen är perfekt för läshörnan och ackompanjeras gärna av ett sideboard och golvlampa.
 • Berlin Stool

  Meinhard von Gerkan formgav år 1975 fåtöljen Berlin Chair för VIP-Loungen på flygplatsen Tegel i Berlin. Detta är den tillhörande fotpallen. Berlin Chair är onekligen en klassiker och är sedan dess mycket omtyckt för sin stilla elegans och minimalism. von Gerkan tog inspiration från funktionalitet och skandinavisk beslutsamhet vilket resulterade i fåtöljen och pallens tidlösa estetik.En ram av stål håller upp det smidiga lädret som täcker den mjuka stoppningen. Rena linjer, material av högsta kvalitet och hantverksmässig skicklighet agerar tillsammans i harmoni. Berlin Chair har blivit högt uppskattad för sin autentiska och logiska utformning - mästerlig modern design. Utöver fåtöljen finns i samma serie även ett bord.
 • Healey Soft Armchair

  Healey Soft är formgiven av designduon PearsonLloyd för Walter Knoll och är en modern loungefåtölj med tveklös bekvämlighet. Armstöden, är precis som ryggstödet och sitsen mjuka och välkomnande. Sitsen och ryggstödet är stoppade med polyuretanskum med skydd av vaddering. Armstöden har en bas av aluminium, täckt av skumdynor. Foten går att vrida på och görs i aluminium.Möblera ensam eller tillsammans med en soffa, Healey Soft passar bra i alla miljöer och hem där det behövs plats för vila och komfort. Välj på flera tyger eller kontakta oss för att få fåtöljen i läder. Anpassa enkelt Healey Soft efter dina specifika behov och ditt hem. Tillhörande fotpall finns att köpa.
 • 375 Stool

  Designteamtet på Walter Knoll har skapat någonting de själva kallar “The new elegance” med serien 375, som vann AD Great Design Award år 2017. Pallen är nätt och lätt att möblera med, dess form är modern och ren. Benen är svagt riktade utåt vilket både ger bra stöd och en lekfull look. Pallen kan användas som fotpall till fåtöljerna från samma serie eller användas som sittpall för att utöka sittplatserna i vardagsrummet. 375 Stool fungerar även utmärkt att användas vid sängen för en lyxig känsla i sovrummet.375 är tillverkad av en ram i trä, med stoppning av kallhärsskum samt ett yttre lager av vaddering. Klädsel finns flertal material och färger att välja bland. 375 är en hel serie möbler vilken innehåller soffa, barstol, fåtölj, pall och soffbord. För en enhetlig look möbleras de olika delarna gärna tillsammans.
 • Votteler Chair

  Votteler Chair formgavs år 1956 av Arno Votteler för tyska Walter Knoll. Mer än femtio år senare är den eleganta fåtöljen lika relevant och omtyckt. Fåtöljen är ett typexempel på 50-talsmodernitet och tidlös design. Votteler Chair står för skandinavisk minimalism och åtstramning på det mest eleganta sätt. Armstöden i trä är lekfulla detaljer och Votteler Chair är tveklöst inbjudande att slå sig ner i.Fåtöljen har en bas av en träkonstruktion och finns att välja med antingen högt eller lågt ryggstöd. Sitsen och ryggstödet är vadderade med skum. Välj på flera tyger och färger. Tillhörande fotpall finns i samma serie.
 • Cuoio Lounge Footstool

  Cuoio Lounge är en fotpall till den minimalistiska men effektfulla loungefåtöljen i samma serie, formgiven av designtrion EOOS för tyska Walter Knoll. Med sin simplicitet och eleganta utformning, är Cuoio en modern arketyp, perfekt för det skandinaviska hemmet. Cuoio är design där material som läder och stål kombineras för ett ultimat resultat.Fotpallen är tillverkad av sadelläder och finns i flera färger men är alltid svart på baksidan. Cuoio finns även som stol och fåtölj. Kombinera gärna de olika typerna tillsammans för en enhetlig känsla. Alla Cuoio-stolar finns tillgängliga med eller utan armstöd.